Un produs Blogger.

joi, ianuarie 05, 2017

Un avocat cere Procurorului General cercetarea lui Coldea și a Codruței Kovesi pentru infracțiunea de trădare

12 comments
După ce a audiat la RTv ultima inregistrare difuzată de Sebastian Ghită, avocatul Sergiu Andon i-a cerut Procurorului General, Augustin Lazar, punerea sub acuzare a numiților Coldea Florian și Codruța Kovesi, sub aspectul  infracțiunii de trădare, prevăzută și pedepsită de Codul Penal, art. 394 lit. b).
Se bazează pe dezvăluirile că la întâlnirile Coldea-Kovesi-Ghiță din sediile acoperite ale SRI participau și șefii Stației CIA la București, ”Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi și Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi”, după afirmațiile lui Ghiță,  motiv pentru care Ponta o acuza pe Kovesi că instrumentează dosare penale pentru politicieni la cererea CIA.
După cum se vede din textul Codului Penal, subiectul infracțiunii este cetățeanul român, agentul străin aparține unei puteri străine, fără să distingă că este prietenă sau inamică, iar fapta, intrarea în legătură, are ca finalitate suprimarea suveranității prin subminarea politică a statului.
Art. 394
Trădarea
Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:
a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;
b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;
c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;
d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale,
se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.



Vezi emisiunea Ora de vârf din 05 01 2017, ora 20,00 cu Ionela Năstase, de la minutul 7,00.

12 comentarii:

Ein Stein spunea...

Cererea avocatului pare intemeiata insa e frectie la picior de lemn. Meteahna romanului, incearca sa repare efectul si niciodata cauza.
Am mai scris, singura solutie de salvarea a acestui popor amarat, dar singura, este restructurarea masiva si serioasa ale tuturor institutiilor statului astfel incat niciun avocat sa nu mai aibe motive sa ceara Procurorului General cercetarea angajatilor institutiilor. Buba cu Coldea si Kovesi s-a spart pentru ca le-a pus gand rau oameni cu bani, influenta si direct interesati sa scape de tot felul de acuzatii. Dar ce se intampla in celelalte institutii unde oamneii cu bani nu sunt interesati si direct vizati? Se baga sub pres, evident.
Toate insitutiile statului sunt supradimensionate, parazitate de tot felul de neaveniti, incompetenti, analfabeti cu diploma ca acum e la moda, rubedenii, etc.
Intr-un stat unde institutiile sunt asezate, calibrate, performante si depolitizate nu pot aparea astfel de deviatii, de la democratie in primul.
Sper ca Dragnea sa priceapa lucrul asta si restructurarea sa fie prioritara in proiectul de guvernare.

Unknown spunea...

Cine are curaj sa ancheteze acum oamenii binomului pusi de stapanii coloniei si care executa doar ordinele lor ? Republica paralela a lui Soros e cea care dicteaza peste tot si nu( doar) Soros e stapanul sistemului .Nu a anchetat nimeni cu adevarat macelul de la Colectiv, genocidul Hexi pharma ,lovitura de stat din 89,venirea minerilor pe 13 iunie 90,disparitia flotei cu sute de vapoare ,etc si va ancheta cineva acum pe cei numiti de stapani la butoanele coloniei ? Oricum pentru colonie e probabil mult prea tarziu .

Unknown spunea...

DEce nu se poate da afara astia ,parlamentul trebuie sa ia o hotarare si aci cu o lege buna .sant niste cozi de topor ,javre ,CEAUSECU ii impusca . Sa iasa oporul si pentru javrele aste in strafda asa cum a iesit sa il dea jos pe Ponta.

gheo spunea...

Pai ... litera c) este practicata sau ... a fost si este practicata de intreaga clasa politica aflata la guverarea Romaniei in ultimii 27 de ani, sunt ei chiar atat de prosti incat sa *si plateasca pentru aceasta infractiune ?*, o gluma, clasa politica romaneasca si acolitii ei, nu vor plati NICIODATA pentru *infractiunile savarsite impotriva, si a statului Roman si a intereselor romanilor dintrun singur motiv si esential ... *justitia si parghiile ei se afla in *mainilor lor*.

Iulian Mareș spunea...

Ramane sa vedem daca sloganul "Dreptate pana la capat!" se aplica!
Ma tem ca da.....pt istoriografia structurilor implicate!
Vasile, el este lumina!....cu sateliti....drone....si reptilieni!
Succes Vasalului!...vezi ca nu este deszapezit B-dul Obregia, spre Spirltalul 9!

Unknown spunea...

Umeras vad ca tot ii tragi cu reptilienii si incerci cu disperare sa duci in derizoriu postarile mele .Lamureste- ma si pe mine cine sunt aia ca am auzit o baba care tot asa ca tine era speriata ca vin reptilienii si ii mananca sunca din fasole.😂Promit ca ii transmit si babei ce spui pentru ca are exact nivelul tau intelectual.Sper sa nu se simta jignita baba sa ma toarne si ea serviciilor ca tine 😂😂😂

Iulian Mareș spunea...

Asa cum trancani prostii cu alegeri furate din sateliti si nave cosmice extraterestre...tot asa, crezi tu....un deraiat mental in reincarnare...ezoterism....astrologie si reptilieni infiltrati in grupurile de comanda ale planatei!
De ce nu vrei sa te tratezi, batrane?....ca sa te faci bine!...mai ales ca a disparut CASS!...sau esti coasigurat?
Nu cred ca esti milog, nu?....dar, nu m-ar mira, totusi!

Unknown spunea...

Umeras poreclit Mar(e)s 😂 sti ce distractiv esti folosind manipularea neurolingvistica cu mine ? Continua cu ducerea in derizoriu a postarilor mele si multumeste zilnic Domnului ca prostia nu doare.Nimic nu e mai distractiv decat unul ca tine (cu IQ cu o singura cifra ) care incearca sa-i manipuleze pe altii mai destepti ca el ( adica cititorii acestui forum )Zici ca am zis ceva de nave extratereste ,reptilieni , etc .Ia uimeste-ma umeras inutil (turnator la servicii) si posteaza fraza aia.Stiu ca ai facut dosare in care strangi postarile tuturor dupa ce le scoti pe imprimanta asa ca nu ar trebui sa- ti fie greu.😂😂😂




iceparu spunea...

Nu cred ca Luluta a instrumentat dosare la implicarea CIA ci din motive personale.Cred ca ea a ajuns la concluzia ca pentru as mentine scaunul trebuie sa multumeasca seful cel mare oricare este el.Cum sa multumeasca seful cel mare decat prin anihilarea adversarilor lui politici?Probabil ca Basescu si-a zis"sa fie primit".Luluta cat si seful operativ vor ramane in functii cat timp vrea seful cel mare fiindca si el are nevoie .
Privind seful operativ aceeasi poveste.Controlul civil are hibele lui.Este periculos ca are relatii neinstitutionale dar cat timp nu ai dovezi ca a dat pe goarna nu poti acuza de tradare. .
Fabricarea dosarelor este o meteahna mai veche.Inainte de 1990 un coleg de serviciu care acum are venerabila varsta de 85 ani a fost declarat neoficial poponar fiindca asa a vrut un sef de birou CI.Nu voi intra in detaliu dar cand esti cercetat si ai slabiciuni declari despre altul cam ce vrea anchetatorul.Huhu stie.

Iulian Mareș spunea...

Vasale
Tu vorbeai ca ni se fura voturile prin sateliti!....acum nu mai tii minte!
Fisa ta?....am scris pe ea "IPU" si am dat-o la tocat!
Adica....fara relevanta si/sau valoare.
Oricum...nu uita ceva f important: Pastila de seara!... fesul si ciorapii gauriti!
Noapte buna tataita!....pampersii i-ai luat? Ok!

Iulian Mareș spunea...

Vasale
Subiectul era si Codea....al carui nume il imprumutasei cu mandrie...pana mai ieri. Ai uitat?...Coldea Calustian!

Liviutatarush spunea...

http://www.luju.ro/magistrati/parchete/le-a-venit-randul-generalul-sri-florian-coldea-si-sefa-dna-dr-laura-kovesi-vor-fi-audiati-la-piccj-in-calitate-de-prezumtivi-autori-ai-unei-infractiuni-audierea-va-avea-loc-in-dosarul-privind-inregistrarea-difuzata-de-sebastian-ghita-in-care-traian-basesc