Un produs Blogger.

joi, ianuarie 26, 2017

Viziunea Administraţiei Trump despre România

31 comments

În acest moment, între România și Statele Unite se desfășoară un dialog dinamic și fecund, având la baza noile priorități expuse săptămâna trecută, în capitala SUA, între noua Administrație a președintelui Donald Trump și leadership-ul românesc reprezentat de premierul Sorin Grindeanu și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Dialogul a avut loc la Candlelight Dinner, în seara dinaintea inaugurării mandatului președintelui Trump, dar și la întâlnirile cu alți înalți oficiali americani din noua Administrație.
"Prioritățile noii Administrații relevă interese puternice economice și de securitate americane la București, priorități ce vor putea transforma România într-o țară cu un rol semnificativ din punct de vedere al prosperității și democrației între statele UE", au mai spus sursele de la Washington. România ar urma să ajungă, în viziunea noii Administrației Trump, la un PIB semnificativ mai mare comparabil cu al națiunilor dezvoltate din Vestul Europei, să revină la democrație și respectarea drepturilor omului și să capete, în sfârșit, o justiție independentă.
Dintre cei trei posibili ambasadori, doi se îndreaptă deja spre Washington pentru a-și prezenta proiectele. Pentru publicul din România s-ar putea ca personalitatea noului ambasador american la București să constituie o surpriză de proporții.”
**************                                                              ************
Se pare că abia acum își fac efectele acuzațiile despre care vorbeam AICI.
Oare,   au fost uitate afirmațiile, din urmă cu un an, ale  lui Darren White, care a lucrat 5 ani în România ca şef al US Secret Service în regiunea Europa de Est?
In 2010 se fotografia cu Luluța la Sibiu.
Darren White, la Sibiu, când o „exploata...” pe Luluța


Robert Turcescu: Esti familiarizat cu dosarele DNA din Romania? Ma refer la noile dosare facute de DNA.
Darren White: Din pacate, Robert, probabil ca nu, pentru ca nu am fost la curent cu situatia actuala din Romania.
Robert Turcescu: Dar crezi ca DNA a facut treaba buna in aceasta perioada?
Darren WhiteStii ce, deseori oamenii pe care ii vezi anchetati de DNA, DIICOT si altii sunt tinte politice. Aceia sunt oamenii pe care sunt suparati din diverse motive. Asadar, acele structuri, chiar si Serviciile, SIE si SRI, sunt deseori folosite in scopuri politice, si nu pentru a face ceea ce trebuie sa faca prin constructia lorAstfel, as avea niste dubii cu privire la legitimitatea... As avea indoilei serioase cu privire la legitimitatea anchetelor actuale si a celor in desfasurare demarate de oricare dintre aceste structuri, DNA, DIICOT, ANI sau oricare alta, pentru ca majoritatea tintelor lor sunt politice. Sunt anumiti oameni pe care ei ii au in vedere versus o investigatie legitima. Deci, as avea niste rezerve in legatura cu legitimitatea investigatiilor acestora. De obicei sunt represalii din cauza politicii.
Robert Turcescu: Da, e foarte interesant.
Darren WhiteSi nu pot dezvalui niciun secret, dar voi spune ca, vorbind din experienta personala, dupa ce am lucrat 5 ani in Romania, stiu ca majoritatea tintelor lor sunt politice.
Robert Turcescu: Bine. Crezi ca doamna Kovesi trebuie reconfirmata ca sefa la DNA?
Darren WhiteAm indoieli serioase cu privire la abilitatea ei de a fi neutra, corecta si obiectiva. Am indoieli serioase legate de asta.
Robert Turcescu: Dar probabil stii ca doamna Kovesi are o reputatie buna in Romania si o popularitate uriasa.
Darren White: Da, din punct de vedere al publicului, da”.

31 de comentarii:

karadeniz spunea...

Americanii nu fac daruri iar când dau ceva o fac ca să primească mai mult. Cam ce interese economice așa deosebite ar putea avea SUA în România, interese care sa ne ajute și pe noi in dezvoltare?
Interesele de securitate sunt clare. Costurile pentru tehnica militară și personalul dislocat în bazele din România sunt mult mai ieftine ca în alte țări NATO, românii nu-și bagă nasul și nici nu pun întrebări nepoliticoase oaspeților. Lipsită efectiv de apărare cam in fața oricărui potențial agresor țara noastră nu va ieși vreodată din cuvântul și ordinele americanilor indiferent care vor fi acestea.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Adriane, sa-mi spui si mie cu cine sa intru in legatura sa ma fac postac brostac, dar nu si prostanac, in slujba lui Soros baci, sa postez fascimme ca sa-mi iau alte cizme! Un ban caramida, acolo, de vanzator de neam m-ar mai pune pe picioare sa ies din iarna asta, nu? ca azi mi-a venit factura pe garsoniera cu un total fix de 1040 lei pe-o camarutza, cat penzia, de-mi mai raman din ea 16 parai sa-mi mai fac cate-un ceai! Gasca voastra de postaci, reactivandu-se, poate ca va luati si voi cate un porc de Paste, ca de Craciun ati taiat si mancat olaia, pardon, oaia!

Americanosul a zis-o pe sleau bulibasei de Turcescu Tuciurescu de faptul ca se intocmesc dosare politice, dar era pe timpul cand DNA inca mai lucra dosare politice la ordinul lui Basanau, ca Ciolannis era ocupat cu excursiile la mama dracului! Sa-i ia acum baragladina un alt interviu ca i-ar vari ambasadorului pe garleaja si raspunsurile ca sa infiereze dur DNA-ul care s-a intors impotriva satrapului bahic!

Meletzienii din Constanta au fost inchisi noaptea in biserici sa pazeasca cutiile milei, ca se tot furau. Prea lacomosul si avarul, Satan Teodosie, marlanul barbos, caruia DNA-ul mereu ii ia portofelul la 'ntors, a fost cu ideea, baleg de sama, de i-a sucaritara rau de tot pe bietii oameni care s-au plans sindicatelor! Bai, popo, la cat dracul luasi spagi de numiri in fonctii si furasi pana acum, chiar nu ti-a ramas un maruntis sa iei si tu camere de supraveghere, sau sa platesti gusteri de paza, mafoameo de parai?! I-ai bagat pe ghietzii militieni in lichituri de spaima sechestrarii in sancristie si sa doarma pe sicrie! Afurisitule!

Iulian Mareș spunea...

Bontas
Acel establishment/institutie, nu este ceva abstract, cum esti tu, ci ele sunt populate cu oameni si legati prin relatii institutionale si personale! Intelegi!
Da mi-e drag sa calc pamantul si nu este o rusine!
Dar, ti-e cum iti este cand te bagi in seama? Tu nu ai cum sa stii despre un anumit cuantum, dar ai preluat ca papagalul atacul unuia! Te asigur ca si acel om stia adevarul, dar...plusa!
in general, am o parere proasta despre ce-i care fac aprecieri in necunostinta! Si tu, cert, esti unul dintre ei!

reddog spunea...

Darren White
Cateva detalii despre acest personaj, pentru cine este interest.

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Darren-White-americanul-de-la-Secret-Service-care-a-criticat-DNA-a-fost-coleg-de-cladire-cu-ziaristii-de-la-Gandul-si-Mediafax.-Cine-este-in-spatele-personajului-promovat-de-Mark-Gittenstein-si-Adrian-Sarbu-130874

La un moment dat se vehicula ideea ca acesta va fi noul ambasador al USA in Romania.
Cam greu de crezut, nu are nici anvergura unui diplomat de cariera si nu este nici un sponsor greu al noii puteri.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Adi 4 you spunea...

Pentru a.bontas cel invidios!!!!!
Ce poooala noastra ai cu pensia lui Mares??? Cum draq ai crezut ca poate avea acea pensie? Daca te mai prostesc altii ca au pensii atat de mari, ii vei invidia pe toti??? Nu intelegi ca un civil, ca tine, care a lucrat in armata nu poate avea o pensie mai mare decat un sof, mm, of pensionari? Acum te vei lua de toate poooalele noastre care avem pensie mai mare decat tine???? De ce nu te iei de colegii tai pensionari civili, care au lucrat cu tine si au pensia mai mare decat a ta? Incepi sa devi nr.1 ca cel mai ciudat/labil pshihic si rautacios postac de pe acest blog, care nu isi asuma nici propria postare, stergandu-si imediat ineptiile refulate din putul gandirii. Ce este mai rau, ai inceput sa te agati de toti! Chiar daca iti schimbi mereu ID-ul ai un mod infantil si invidios de gandire, care te va face sa te excluzi de pe acest blog.
Pentru toti,
adresa Ministerului Finantelor, unde aflati toate proiectele si unde puteti sa trimiteti sugestiile si doleantele dumneavoastra (cat mai multe)!!!

http://www.mfinante.gov.ro/transparent.html?method=transparenta&pagina=acasa&locale=ro

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Adriane, ai grija cand mai pleci sa deschizi si geamul, taica, sa iasa si mirosul de partzuri! Ne-ai dat destule p-acilea! Nu cread ca Iulian are o asemenea penzie obeza, ca daca o avea atata nu mai posta pe aici ca-i statea bine la Miami Beach, nu printre saracani ca noi! Noapte buna cu somn pufos, romane! Pe maine! Asta e!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ciolanus Shmen 6 habitate fraudate,
Mai taica, in Adunarea parlamentara europeana, i-ai raspuns unui europarlamentar roman, ca replica la o interpelare ,,insidioasa,'' ca nu-l cunosti pe detinutul Adamescu! Sanki, bro! Ia mai gandeste-te tu o data cine-i Adamescu! Ia pune tu frana si asculta la tetea ce-ti dzice acilea, bro:

Pai, nu pe banii lui ai ajuns ca prostan presedinte de batunstan? Nu el ti-a platit batalioanele de postaci, convertita de la basanism catre hoitul tau electoral, pe fb? Nu el, Adamescu, a trimis echipe blitzer prin toata Europa si Americanos sa deturneze alegerile si voturile diasporei catre tine, pe banii lui? Cand te-ai ajuns, din infractor imobiliar si traficant de minori mare jmecher coclit, nu tu ai dat ordin, prin binom si servicii, sa stearga urmele acestor acte de coruptie electorala prin arestarea Adamescului, sa i se restranga drepturile constitutionale si umane in bulau ca sa fie ucis miseleste prin restrangerea dreptului la medicatie vitala si astfel sa se duca in mormant cu aceste taine?

Ca de ucis in alt mod nu puteau din cauza tambalaului, dar un bun macelar fascist si legionar are metoda rafinata a lipsirii detinutului vizat de medicamente cardiatice si diabetice si ucide fara urme si martori, nu-i asa, bro nazi? Prostii dracului, ca tot s-a aflatara de asta in public, ca s-au suparatara rudele si gardienii vazand crima asta odioasa si perfida, chiar inumana sa retezi tratamentul muribundului si sa-i oferi conditii de puscarie tip Birkenau-Aushvitz!

De ce o faci pe prostanul acum ca nu-l stii pe Adamescu, caruia i-ai papat banii si maliga in campanie, bro? In loc sa-i zici defunctului ,,Dumnezeu sa-l ierte'' ca te-a facut sef de trib si i-ai mancat banii cu nerusinare, tu acum nu-l mai cunosti? Nu ti-e rusine ,asa, de la obrazul ala gros de pork sa minti? Hai, du-te naibii la capataiul decedatului ucis perfid, la Capela, de-i cere iertare ca l-ai ucis la ordin prin lipsirea de medicatie si drepturi in parnaie, ca i-ai mancat banii in campanie si apoi l-ai ignorata mai rau ca pe un caine, dupa ce te-ai vazut mare magaar in prepeleac! Si nu uita sa zici si Dumnezeu sa-l ierte, ca si pe tine, de te-o mai ierta vreodata pentru asasinatul la comanda! Ce crud esti, bro!

Traim intr-o tara trista si asta ne ocupa tot timpul cu umor! Ca urmare, acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
Eu.

Iulian Mareș spunea...

Bortas,
Sper ca ti-ai pus fesul si ciorapii fara gaurele!
Eu ti-am explicat cum e cu pensia, sustinita numai de unul, l-a care tu ai comentat...adica, in conformitate cu Otopeniul...ai pus botul, ca un guvide!
Sper ca nu visezi bani, caci atunci e grav!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

VA ROG FOARTE MULT SA CITITI UN ARTICOL POSTAT PE HUHU REZEA, SAU PE PAGINA MEA, SENZATIONAL, CUM TOATA LUMEA SE GANDESTE NUMAI LA PUSCARIASI SI ARMATA ESTE ABANDONATA SI UITATA! CARE CITITI, VA ROG SA DISTRIBUITI SA SE UMPLE TOT FB DE ACEST PROTEST, SA-L CITEASCA SI POLITICIENII! E UN ARTICOL PROTEST SENZATIONAL!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Chiar daca pe unii a reusit sa-i enerveze mereu, eu depasind stadiul, te rog sa nu-l excluzi pe Adrian Bontas, face si el deliciu!
Mie imi place de el si nu o sa spun ca este cel mai prost din curtea scolii! Nici odata, JUR!
Asa este el, mai inocent, dar noi il iubim fff fierbinte!

Huhu Rezea spunea...

@Calugare
Daca Tu nu-ți actualizezi informațiile despre bugetul APĂRARII abtine-te să mai răspândești prostii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane, chiar ca ar fi stupid de scos Adrian Borfas, pardon ca-mi scapai ciorumbelul din camera de arest, Bontas! E simpatic, si prin pozitiile sale ne mai scoate din amorteala, alimentundu-ne cu abureli care sa ne dezvolte la conversatiuni oculte pe arii si in game acute! Sanki, bro?!

Unknown spunea...

Huhurezez. Sa vedem . Bugetul nu a fost inca votat.Au pus 2% datorita presiunilor nu pentru ca au promis.Asta nu se uita usor .

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
lipsa evidenta a datelor este cauzata de tulburenta electomagnetica a comunicatiilor satelitare; coada cometei XTZ 465 a intrat in coliziune astrala cu campul gravitational al constelatiei Alfa-Centari, producandu-se o debalansare in timp si spatiu de aproximativ 8 zile si 7,43 ore lumina!
La recomandarile Centrului de comanda NSA si NORAD, raspandacii pot lipi urekea, neaparat stanga, la elementul 3 al caloriferului de pe scara blocului, asteptand informatia intre 1-2 ore!
Atentie...la pozitie! Pendulati sezutul, in sus si in jos, la 30 minute, conform graficului functiei sinus!
Deci,..... rãu di tãt! Pa!

Liviub spunea...

domnule Cornelius, joi 26 ian, afirmatia presedintelui demonstreaza ca dupa alegerea sa pentru acest scaun a trecut total in alte sfere, nu cunoaste popor, probleme ale acestuia, este foarte atent in tot ce face sa afecteze cat de mult ceea ce inseamna Romania noastra. Iar din Romania noastra fac parte necajiti, amarati, pensionari civili si militari, bolnavi multi si multe alte categorii. Iar daca presedintele i-a uitat pe cei care i-au finantat toate cele, n-are cum sa tina minte poporenii...

IV spunea...

Domnule H,

Intr-un memoriu adresat de ANCMRR Vrancea ministrului apararii nationale autorii ridica o problema foarte interesanta in legatura cu introducerea pensiei suplimentare in baza de calcul plafonata la 85% si anume ca aceasta (pensia suplimentara) nefiind un element de salarizare cf.L284 nu poate constitui un element de calcul al pensiei militare de stat ci ea trebuie sa se adauge acesteia.

Ce parere aveti d-voastra si colegii nostri?
Ar putea fi un argument in Instanta?
Cu stima,

Huhu Rezea spunea...

@IV
De acord cu demersul.
Citiți cele 8 articole scrise pe blog despre valorificarea PS și a intregii vechimi cumulate, totodată motive pentru contestare și pentru excepțiile de neconstituționalitate ale art. 30 din L 223, modificat prin OUG 57.

http://www.huhurez.com/search/label/Contestatii%20OUG%2057

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
gheo spunea...

Va supara sau nu !, noi romanii cu tot cu tara noastra ... suntem *vasalii docili ai americanilor* care ne vor stoarce ca pe o lamaie*, pentruca lacomia amercanilor este celebra, cum celebre sunt toate *masinatiunile prin care si-au creat vastele imperii financiare, pentru care au mers pana la crima fara nici un fel de scrupul*, folosindu-ne pana isi vor atinge scopul. Asa cum am fosy folisiti pana in 1989 pana a cazut *imperiul rosu - fratele mai mare de la rasarit*, chiar avem amnezie ?. Varianta cealalta, ar fi fost ... *vasalii lui Ivan !!!.Doar interesele noastre ar trebui sa fie mai imporante, *cat ne multi unii si cat ne-ar fi muls ceilalti si ... ce am primit in schimb*, ... dupa cum arata Romania ... nu prea mult sau ... mult mai putin decat am mascrificat noi... . Ne amagim mereu si ii amagim si pe altii ca ... ne baga in seama cei de peste ocean cand de fapt ... suntem *simpli pioni pe o tabla de sah* pe care ne joaca in functie de interese *cei mari !*.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Liviu,
Acest bufon-papusa de ventrilocie de balci, ca din Vasilache si Marioara, Iohannis Ciolanus Shmen, este mult mai indiferent si mai paralel cu problemele noastre decat ar apare in aparente, si asta datorita faptului ca nu a cunoscut saracia si lipsurile, a fost si este un lacomos din nastere, avid de averi, functii si tot ce aduce bani, dar mai ales pe fapte infractionale, ca de pilda geambasia de locuinte sau de copii din care s-a imbogatit subit peste noapte! La cat de redus este, e si al dracului, din nastere, neavand empatie si starea aia de solidaritate pentru necajiti, drept dovada ca s-a dat peste cap sa ne intarzie drepturile banesti pe Ianuarie, si-o s-o mai faca, la indicatia incrancenatilor care-l inconjoara!

Cel mai grav lucru din acest tablou sumbru al ,,personalitatii'' acestui inept incapabil e faptul ca este sustinut de o seama de iresponsabili si semianalfabeti, chiar si incrancenati dintre randurile noastre! Si atata timp cat exista asemenea oameni care isi traiesc viata intunecata in subcultura manelista si cocalara, ne vom chinui ca la o partida de sex practicata intr-un Trabant cu doua locuri!
Cu stima si respect, amice!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Un demers asemanator l-a facut si reputatul jurnalist militar si scriitor, Col. Pavel Lica, alaturi de generali si ofiteri valorosi ai Armatei romane in rezerva si retaragere, cu care am si eu o relatie de colaborare foarte stransa, inclusiv cu acesti inimosi initiatori, si cat de curand vom avea un Sindicat Unic al Rezervistilor Militari, datorita stradaniilor domniei sale si ale acestor personalitati in rezerva, actiune cu care am fost si eu intrutotul de acord, avand posibilitatea in viitorul apropiat sa ne afiliem intr-o singura voce!

Iulian Mareș spunea...

Adrianusi
Greselile de redactare si acel dezacord regretabil sunt scuzabile pt. comentariile rapide pe uni blog, asa ca ia " Fuga mars"!
Oricum tu ai inteles bine, dar faci pe malitosul si incerci sa iesi din corzi!
Despre pensie...ai 2 variante:
1- sa iti ceri scuze tuturor celor ce posteaza
2- sa vii, maine, la scoala, tuns si cu ma-ta!

PS:
Aplica si tu 5,25% la cea anterioara...si ca sa nu stai locului...scade CASS, apoi 40€ si aplici 16%!
Pt ca am lucrat si la ONU, 7 ani, primesc pensie in $ si de la ei...si nu vrei sa stii cat!

Iulian Mareș spunea...

Adrianus
Mai era unul pe aci....gramaticul incurabil dar, lui i-a trecut de cand s-a aflat ca nu trecea de 5-6 la romana si a terminat filologia! .... de dat cu var!
Doresti si tu instrumente de asteptare?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Incrancenatilor, judecatorii din dosarul Olgutei Vasilescu i-au dat lui Kurvosi o laba peste bot, cum i-a dat ursul la ursoaica o laba peste zdapi de i-au sarit mucii si mustarii prin tufanii de zmeuris! Au constatatara ca nu sunt probe si e facut la comanda, auzitarati? De acum vom vedea doar dosare judecate pe probe, nu pe ordin politic si pe comanda, ca la croitorie, sa nu mai zic si de frica judecatorilor care a disparut de cand Coldrex a luat-o-n gura si Curvosi umbla de-a-n pulereaza dezorientata, fara calaul diriguitor! De-acum, incet, incet se duc dracului procesele politice inventate, o data cu nazista specialista in distrus suflete si destine! Va rog, acum sa va bagati gheranosul in beregti si sa va sfasiati pana la sfarcoide de ciuda ca nazistii vostri calai o vor lua in barba zi de zi, ora de ora!

Kalaus Shmen acum fuge ca dracul de tamaie pentru a nu semna noul budget, ascunzandu-se-n bikinii muieri-sii, acolo unde, dupa lasarea serii, se scufunda orgasmic si adanc pana-n clapaugile urechilor si ore intregi sa mediteze transcedental in metoda Woodo si Misa pentru lucrarile diavolului pe-a doua zi! Cicatelea convoaca marti CSAT pentru un rezbel cu arme intrunite impotriva acestui dezastru de budget, care l-a imbolnavit de hepatita cronica, pentru ca i s-a pus pe ficati maririle reparatorii pentru amarasteni! Inapoia mea, intunecata Satana!

Puteti sa fiti voi, draci beliti si nemernici impielitati, cate-s tiglele pe casa, poporul roman si noua guvernare a lui Dumnezeu trimitere va vor invinge! Amin.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Imparate Hadrian, obligatiile, nu numai ale ofiterilor, maistrilor, subofiterilor, gfradatilor si soldatilor, ci si ale tuturor cetateniilor cu drept la mobilizare, si ele decurg din Planul National de Mobiliozare rezultyat din hotarari parlamentare si guvernamentale care raman stipulate in legea organica de Aparare a Tarii si poate fi macar intuita, daca nu precizata in modus din atatea legi. Pana la 65 de ani, cadrele militare sunt operative, iar ofiterii superiori si generalii, devenind dupa aceasta varsta in retragere, pot activa intr-un rezbel pana la limita capacitatilor fizice si psihice, fiind de profesie specialisti tacticieni. La precizari exacte nu-mi incurc urechile, ca ar presupune cautari de documentare si sunt obositoare, dar tinand cont ca nu ai interesul sau pregatirea sa conduci un teatru iminent de rezbel, ca si mine, ca-s de moda si experienta medievala de-acuma, fata de noua capacitate si inzestrare moderna, ne limitam la faptul ca avem cu totii obligatii la mobilizare pana la 65 ani.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In dosarul Microsoft, Boc Poloboc Chistoc a fost dovedit ca era spaguit cu 300.000 euroi lunar! Si el taia penzii si salarii ca nu erau bani, ca era criza de ulcer, fir-ar oul ala de capul lui storcit cand l-o ingropa cu lumanarea si colacul pe chiept de nenorocit!

Adi 4 you spunea...

Cornelius, joha a facut hepatita pentru ca i s-a redus cheltuielile de transport, hi, hi, hi!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Este din ce in ce mai clar ca ,,presedintele'' statului este un incontestabil sabotor ale interselor generale ale romanilor si se razbuna pe acesti urgisiti de catre politicile sale agresive ca nu au acordat voturi tradatorilor gastii sale sorosiste! Refuza pur si simplu sa aprobe bugetul si se ascunde marlaneste!

Din ce in ce mai tare se contureaza ideea de a se grabi demiterea sa prin referendum, si cu cat mai repede, cu atat mai bine ar fi pentru toata suflarea romaneasca, mai putin tradatorii manelisti, cocalarii de duzina si iresponsabili civic! Acest neom, de o crunta rea credinta si strain de interesele stringente ale cetatenilor romani, este produsul manariilor cancelariilor occidentale si cu sprijinul incapabililor de a realiza in acesta un pericol major pentru Romania, dar si cu sprijin ale intereselor serviciilor aservite politic. A mai spune astazi ca acest tradator vrea binele general sprijinind manifestatii neautorizate pe motivatii de prostire si manipulare, inseamna ca cine afirma si sustine activ asta este subjugat unei gandiri mai retrograde ca-n Evul mediu timpuriu, stiindu-se ca a sprijinit si o lovitura de palat cu strada, dupa ce, in conditii misterioase au murit 64 de tineri, iar el a afirmat ca ,,a trebuit sa moara niste tineri'' ca sa-si faca pofta personala de a avea un guvern al sau, si l-a avut!

Si a fost atat de bun ca a ruinat Romania doar intr-un an de la cotele inalte economic si social la care o ridicase guvernarea Ponta! El doar face parade si spectacole in calitate de voiajor pe mapamond pe banii nostrii si indiferent de facto la problemele Romaniei, dar pot eu sa conving niste incrancenati de autisti?

Huhu Rezea spunea...

Dacă nu mai aveţi ce spune despre tema ... sistez discuţiile.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Calugarul Pahomie, de fapt a fost un preot autoexilat in pustnicie, care in 1607 a poposit in pestera Polovragi, una dintre cele mai lungi din lume si inca nu i s-a descoperit capatul (fostul lacas a lui Zalmoxes), si unde a pictat in tehnica negru de fum simbolul mortii! Stiai, calugare despre scurta ta istorie rupestra?