Un produs Blogger.

luni, martie 20, 2017

Rezerviștii ardeleni sunt cei mai dezinteresați de pensiile militare

51 comments
Postat de Godină pe FB

20 martie, orele 19,00

OrașUtilizatori activi
1.Bucharest20
43,48%
2.(nesetată)5
10,87%
3.Constanta3
6,52%
4.Iasi3
6,52%
5.Pitesti3
6,52%
6.Braila2
4,35%
7.Campulung1
2,17%
8.Cluj-Napoca1
2,17%
9.Focsani1
2,17%
10.Navodari1
2,17%
11.Oradea1
2,17%
12.Ploiesti1
2,17%
13.Targu Jiu1
2,17%
14.Targu Mures1
2,17%
15.Targu Neamt1
2,17%
16.Vaslui1
2,17%

51 de comentarii:

Leo spunea...

Rezervistii ardeleni poate ca nu scriu ei pe blog dar in schimb e posibil sa citeasca mult de pe blog . Stiti cum se zice prin ardeal ca "Mutu f...e pamantu'. Ei au niste filiale f. active pe acolo cum ar fi cea de la Campia Turzii de exemplu.
Nu-l mai citesc deloc pe prietenul meu Tigri 2 , o fi plecat in vacanta de Paste ?

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Mai sus, Google Analitics localizează cititorii nu comentatorii.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

T2
La SCUUMC sau INMAS?

Leo spunea...

Draga Tigri2 sunt sigur ca nu esti numai agreat ci chiar se simte lipsa ta . Eu sunt numai unul din cei care iti apreciaza atat curajul , franchetea si uneori duritatea cat si talentul tau literar de care eu am ramas uimit când am citit " VIATA DE NASTUREL" o adevarata perla literara plina de sensibilitatea reintoarcerii la varsta adolescentei dar cu experienta omului matur . Vezi ca te inseli ca nu esti dorit pe acest blog ? Poate ca dl. H ar trebui sa analizeze sa mai deschida inca o fereastra permanenta de tipul " H.omnia" unde cei care scriu sa nu fie tratati "spam" ci sa fie lasati sa comenteze ce vor ei ( amintiri , amenzi de viteza , poezii etc...si sa intre in dialog cu cine vor ei fara a fi "spamisti" . Am mai citit niste poezii super de interesante ca forma si fond ) .
Asa ca tigri 2 cel putin esti sigur ca minim un admirator , care sunt eu si e de ajuns sa te motiveze sa scrii si sa povesteti atat de frumos.

Unknown spunea...

Da Tigri 2 scrie in continuare chiar dacă ai talent literar cât are broasca de curbura 😂 păr pe piept .Dar ce e drept e drept ai coloana vertebrala si spui ce gândești chiar dacă de multe ori exagerezi pentru a rămâne pozitiv . Asta nu te face popular pe forumul potecarului acolo unde scriu de obicei doar meduzele si puoincurustii .Chiar dacă te mai critic uneori per total ești simpatic

Iulian Mareș spunea...

Popo
Nu te lasi! Nu vrei tu!
Zii mai bine ce este cu ajutoarele caci nu am Cartea fetelor...Facebook!
Nu am ce face...scriu tot cu "K" kiar de-i supar pe gramatici!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
reddog spunea...

@Parintele Paisie Agoresteanu
Poate se gandeste sa intre in Uniunea Scriitorilor...
Trei carti scrise si daca esti acceptat beneficiezi de avantaje, inclusiv la pensie...
Ai ramane surprins cati scriitori sunt acolo si mai ales ce "opere" produc... :)

Huhu Rezea spunea...

@tigri
Greșești.
Veja nu este @avianyk. Pare a fi ofițier de informațiuni sadea.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

Leonard ...
Categoric..era un,,altfel de spital "!
Noroc ca nu zburau cu avionul ....la cat a fost vremea de frumoasa poate ii invitau sa iese in curte la un fotbal ..!!

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Domnul acela din Tg Mures, U-că, probabil că citește acest blog, dar are contract de exclusivitate pentru comentarii pe roarmy230 group.
Am preluat unele interpretări de-ale sale pe acest blog. Le poți găsi, dând pe căutări, dacă ai PC.

CEZAR spunea...

@ Leonard ..daca nu zici 1515 / Baaa UJICA ..da-te drakului vina sa ne luminezi cu becul negru ...degeaba !!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Amoniac spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

http://www.realitatea.md/orasul-din-romania-cu-un-nivel-de-trai-mai-bun-decat-la-paris--londra-sau-barcelona--ocupa-locul-20-in-europa_36124.html

Leo spunea...

Cezar eu "am luat lumina de curând de la H ( si nu e simbolul de spital). Cred ca te-a suparat cu ceva "1515" dar sa stii ca becurile negre nu inseamna cataracta , ci pot fi "surse" de UV in invizibil sau IR in semivizibil . Oricum de la oug 57 becul negru ne arde pe toti si nu-l vad curând stins....

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Amoniac spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@t2
Cred că este cazul să-ți corectez textul prin care încerci să faci pe grămăticul. Sau, cum ți-este obiceiul, șterge-l.

Leo spunea...

Tigri , sa nu stergi nimic ! Eu am inteles ce vrei sa spui ca Mariusica a fost la servicii . Nu , nu la CI , ci la arma servicii ( cu violet nu cu albastru la lampas).

Huhu Rezea spunea...

Doi ardeleni se regăsiră pe blog și nu găsiră ceva mai bun de făcut decât să se ia la harță.
Nu mă mir de conflictualul Kis.
Cred că Veja și-a studiat dosarul de la CNSAS.
Nu că aș vrea să-i iau apărarea tigrosului, dar, ca Secretar BOB nu putea să fie pus să scrie notițe de informare. Cel mult putea primi sarcină de la partid să sprijine cu ambele mâini organele.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Amoniac spunea...

Nici membri de partid nu aveau voie. Existau ordine de linie privind cooperarea cu BOB. Aamandoua structurile cercetau,era o concurenta acerba. La urma rapoartele ajungeau spre analiza si verificare in acelas loc. Sau poate o fi fost altfel,mai stiu eu cum. Oricum te beleau ambi.

Iulian Mareș spunea...

Vidaja
Eu, ca simplu ofiter....nu am inteles cate ceva!
Cum e aia cu pusul tunurilor in fata dealului?
Exceptsnd ca ar fi acela ultimul deal dontr-o formatiune, va rog sa ne explicati si noua cum si unde se dispun gurile de fos cu tragere prin okire indirecta! Asa...de amorul artei ...macar 3 principii!
Asa...putin aplicat....dealuri cam 5-800 m inaltimea iar actinea cinetica se desfasoara pe directia S-N!
Asta, in afara faptului ca unde-i dealu mai inalt acolo-i si valea mai adanca!
Eu astept....caci am retinut genialitatea-ti nedisimulata!
Ca sa am convingeri ca macar ai trecut prin Dealul Tacaliei!

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Pe forumul potecarului Olescu se minte si se manipulează la greu Se compara salariul unui polițist ( Godina)cu salariul unei asistente .Ce mincinosul congenital Olescu să spună că salariul polițistului (cu 11 ani vechime) e cu tot cu normă de hrană și tot este cu 30% mai mic .Fără norma de hrana salariul unui polițist e aproape la jumătate din salariul unei asistente Ba câțiva trepanati care urăsc politia ( probabil amendați pentru contraventii) spun că munca unui polițist '' e mai puțin riscantă ''ca munca unei asistente.Habar nu au ca majoritatea polițiștilor (operativi nu birocrati) își iau rămas bun de la familie cand pleaca la munca pentru că nu sunt siguri că se mai întorc acasa.Ba câțiva trepanati profesioniști de pe acel forum își compara pensia cu salariul polițistului zicând că agentul de poliție îndrăznește să aibă salariul mai mare decât pensia lui de colonel de birou ( repet fără norma de alimente pensia lor e mai mare ca salariul polițistului dar se fac că nu vad) .Pe forumul potecarului bunul simt si corectitudinea sunt cu desăvârșire interzise.Parcă sau adunat Ali Baba si cei 40 de tâlhari .Gretosi rezerviști si fara rușine Apoi se miră că militarii activi ii tratează cu dispret. Pe bună dreptate merita si disprețul meu .Și nu spun vorbe mari.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Amoniac spunea...

Ma refeream la misiunea primita,si situatia tactica concreta, nu cred ca nu sti ce importanta are terenul in lupta si ca reprezinta un factor important de care depinde buna organizare a sistemului de foc. Mai ales in aparare se impune valorificarea maxima a posibilitatilor pe care le ofera. Terenul sporeste randamentul focului, atât prin elementele sale topografice, cât si prin natura solului sau prin detaliile de planimetrie si nivelment.
Actiunile inamicului constituie, de asemenea unul dintre factorii de care trebuie neaparat tinut seama la realizarea sistemului de foc.
Exista, de asemenea, tendinta de a lega strâns sistemul de lovire numai de teren, uitându-se ca, de fapt, inamicul este cel care reclama focul si nu terenul. Putin mai sus de Arene incepe Dealul Tacalie.

CEZAR spunea...

madagascaritate!????...T2Coltosul sunt convins ca ar fi incapabil sa explice ..ce insemneaza !!
Huhu...incerci sau il lasam pe carturarul nostru fara acces la fesesybuci..m-Alul ...!!

Huhu Rezea spunea...

@Tigri
Dacă informațiile tele sunt tot atât de corecte precum prostia că pensiile militare se majorează cu 9% din iulie, este clar că ești un mitoman(bolnav psihic).
@mirela
Ti-am mai spus de atâtea ori că începând cu 01 01 2016 ai pensie militara, cu toate că este calculata pe Legea 263/2010.
Majorarea cu 9%, de la 01 07 2017, a valorii punctului de pensie, potrivit OUG nr. 2/2017 se aplica doar pensiilor din sistemul public.

CEZAR spunea...

Patriarhul din Agora ...AFERIM...!!
Potecarul ,,Cap MIC"..trepanat ...m-a banat pentru ca mi-am permis sa-i ironizez pe ce- doi ,,corifei" care publica pe mizeria lui de blog...T2 Coltosul si se pare impostorul ..m_ Alul !....

CEZAR spunea...

@ Leonar ...nu m-a suparat ..indicativul ..1515...!
Mi-a aratat ca am vorbit aceiasi ..limba ...!!
Cu Ujica ..ma cunosc virtual de foarte mult timp ...!

tavi spunea...

Buna ziua. Cu permisiunea dvs.doresc sa adresez o intrebare domnului Huhu Rezea:as avea de castigat in plus la cuantumul pensiei militare daca as contesta decizia emisa recent, invocand modificarea legii pensiilor militare cu prevederile ordonantei nr.57 si astfel calculul ar porni de la 85% si nu de la 65%? Aveti cunostinta de astfel de actiuni in instanta care au avut castig de cauza?

Huhu Rezea spunea...

@kiss
Dracu` te ia dacă mai îndrăznești vreodată să mai comentezi pe acest blog. Te-am amenințat de mai multe ori, dar, în nesimțirea ta, nu ai luat în seamă.
Eu iți spusesem doar că nimeni nu a anunțat până acum majorarea pensiilor militare cu 9%.

MITOMANÍE s. f. Boală mintală caracterizată prin nevoia patologică a unor persoane de a altera adevărul, de a fabula, de a inventa povești care le avantajează; p. gener. mania de a minți

Leo spunea...

Referitor la "fluturasul" de salariu din aceasta fereastra , cuantumul sumei arata ca sansele unei legi unitare ale salarizarii sunt minime . Si daca le-ar da triplu de cat au , daca ajungi pe mana lor tot nu se uita la tine fara sa le bagi in buzunare. De ce ? Pt. ca spitalele sunt facute pt. ei si nu pt. bolnavi la fel cum scolile sunt facute pt. profesori si nu pt. elevi. Este pervertita toata filosofia functiei publice.

Iulian Mareș spunea...

Leo
Intri in detalii tehnice...viteza vant...temperatura..
Pe mine m-au deranjat vorbele asa..la gramada...si nu este prima data!
Da...ai dreptate observare....de nervi cand am citit.
Acum vrei sa aducem si masinile pt legare topo?
Bagam si Cc prin sunet...tot!
Mie nu imi plac cei care se erijaza in superiori...

Iulian Mareș spunea...

Veja
Ai incercat sa ironizezi pe cineva...nu stiu pe cine...dar nu e ok!
Daca spuneai ca le dispui..principial la 1/3 de lda din bataia maxima eficace...era super!
Misiunile Art sunt altele...in cadrul GAD sau GABg!
Hai sa discutam despre pensii ca astea au trecut...ok?

Huhu Rezea spunea...

@tavi
Motivele pentru care poți contesta decizia emisă în baza OUG 57 sunt motive de neconstituționalitate, pe care le găsești citind cele 8 articole de pe blog, accesănd emblema

http://www.huhurez.com/search/label/Contestatii%20OUG%2057

CEZAR spunea...

Cu scuzele de rigoare ...
Uitati o proba ...a MITOMANULUI ...


tigri222 martie 2017, 12:10
@Gelule cu stirea ta aiuristica , m-ai facut sa scol din somn personalitati importante , care, la randul lor au trezit pe altii...
CREDE CINEVA ...???

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

Iulian te rog scuza-ma daca asta am lasat de inteles. Nu a fost intentia mea , Poate este si deformatie prof. caci am avut sp.m. 104....

Amoniac spunea...

Sunt de acord dl Mares,dumneata nu te-ai luat de oameni amarati sa le spui ca intind mana.Si precis sti ca mancarea ardelenilor este„Pita cu slanina„ si nu „Pita unsa”.Este si asta specifica unei nationalitati conlocuitoare,nu spun care ca iar spune flocosu ca sunt antisemit.

CEZAR spunea...

Vad ca niste artileri se dau in stamba cu m-Alul !!
Hai sa ma bag si eu care am spcialitatea 01...
Aveti 1 tunu de 120..in pozitie !
Cum faceti voi..sa-mi rezolvati mie urmatoarea cerinta imperioasa ..
Vreau 5 proiectile care sa cada ..SIMULTAN..asupra obiectivului cu o raza de x..m
Soc si groaza ..prin surprindere ..!!
Daca imi trageti cu pauzele alea luuungi si dese nu am facut nimic ...soarecii intra in adaposturi ...!

Iulian Mareș spunea...

Leo & Veja
Fara probleme!
Paine cu slanina si ceapa am mancat si mananc!
Am mai mancat si jumari tocate prin masina si pusa pasta pe paine!
Foarte bune!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va recomand ultima postare a Col. Dogaru care supulbera orice sperante...Acum depinde cate este si de reala aceasta relatare dezarmanta...Eu doar v-am informat, mai ales ca un fost jurnalist militar este extrem de nemultumit si a impanzit fb cu postarea Col. Dogaru!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: G.ral Brigada, Florin Jianu, Seful Directiei Financiar Contabile a MApN a raspuns unor intrebari ale jurnalistilor. Am postat articolul pe pagina mea fb cat si pe pagina Pensionarii militari uniti intr-o singura forma asociativa

Mitica spunea...

Pai cum sa mai si comenteze......pana citesc...pana scriu ceva .....se duce articolul !!

Unknown spunea...

Se mai aude ceva in CD despre discutarea (sau nu) a art. 40 din OUG nr. 57/2015? Or avea timp in legislatura asta?