Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 11, 2017

Un Vânător de Munte prins în flagrant

53 comments

53 de comentarii:

Unknown spunea...

E clar că era Olescu după geamantan .La prins nevasta sa cu un bărbat și a fugit pe geam.Și după cum cobora ""în rapel ''cred ca merita grupa AC.

Unknown spunea...

Balada .E Olescu potecarul \Caruia ii place carul \Si a fost prins de nevasta\Cu Mares la o fereastra\Amandoi ei se iubesc \Sincer în mod strămoșesc \Sa trăiască amandoi \Zice lumea ca sunt (b)goi\

Iulian Mareș spunea...

Vasàle
Dupa cum se uita in sus eu cred ca omul vrea sa urce!

CEZAR spunea...

Cine il ajuta si pe m-Al sa-si deschida o pagina pe FB...??
Ca tot suntem la ..pomeni ....hi..hi..hi..!!

reddog spunea...

@CEZAR
Cred ca are deja dar e undercover... :)
Mie imi pare rau (dar nu prea mult pentru ca bate la ochi) :) ca Huhu Rezea si-a sters pagina FB din cauza mea...
E unul din pacatele mele dar eu fiind cel mai bun prieten al meu imi iert multe... :)

Huhu Rezea spunea...

@dog
Nu mi-am șters pagina de facebook. Am fost cenzurat de operator, care a dat curs unor reclamații venite din partea unor tâmpiți.
Cât de curând voi elibera domeniul cumpărat în urmă cu trei ani și voi închide blogul.

reddog spunea...

@Rezea
Nu prea cred.
Facebook nu inchide arbitrar pagini.
Eventualele reclamatii trebuie sa fie intemeiate si din cate am vazut eu pagina FB HuHu Rezea nu incalca regulile Facebook.
Va autovictimizati si sunt destui naivi care inghit astfel de gogosi.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Nu-i prea de ras ceea ce vedem, dar nici de plans, pentru ca adulterul e un drak de pacat!...

Huhu Rezea spunea...

@dog
Uite cu ce meseaj mă întămpină Facebook când mă loghez. Mi-au cerut să mă legitimez cu CI.

Îți mulțumim
Din păcate, nu îți vei putea accesa contul cât timp revizuim aceste documente noi. Apreciem răbdarea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Liviutatarush spunea...

Cu facebook-ul am patit-o si eu. Mi s-a inchis pagina fara niciun motiv si mi-au cerut sa le trimit poza cu buletinul si numar de telefon. Niste tampiti pe care-i asociez cu asa zisa "strada" probabil ca mi-au dat report fiindca nu rezonez cu modul lor de gandire. In alta ordine de idei, ceva referitor la modificarea OUG 57/2015. http://scmdsecretariat.blogspot.ro/2017/03/decizie-de-ultima-ora-senatorilor-in.html

mosmartin16 spunea...

mosmartin1611 martie 2017, 20:09
REVIN SI SCRIU MARE SA VADA SI MIOPII : DACA SE ANULEAZA/ABROGA ART.40 DIN OUG 57/2015 SI NU SE MODIFICA EVENTUAL, REZERVISTILOR DE PANA IN 2011 LI SE RECALCULEAZA PENSIA DUPA CE AJUNG PE LUMEA CEALALTA !!! PENTRU CEI CARE CRED ALTCEVA SUNT VARIANTELE : A)SA CITEASCA LEGEA 223/2015 ; B) SA APELEZE LA UN JURIST DACA AU DIFICULTATI DE INTELEGERE ; C) SA TACA NAIBII PENTRU CA SUNT NISTE TICALOSI !!! O SEARA LINISTITA SI INTELEAPTA !

mosmartin16 spunea...

Pentru Liviu si nu numai ! Vezi ca ce face DOGARU nu e intoxicare, ci mai mult ...ticalosie !! Adica posteaza ceva ce e de un an in urma crezand ca ii fraiereste pe neinitiati ! O seara buna !

R-26500 spunea...

Tare faza! Materialul este simpatic. Mai ales ca apare ca o contralovitura ... esuata contra ultimului material de pe "R-26500". Cat priveste comentariile legate de mine ca persoana, ar fi fost elementar ca gazda blogului sa puna ... bariere. Nu este nimic esential sa ma afecteze, dar asa ca ... chestie!

In privinta unor stop-uri puse de Facebook, imi vina sa si ... rad. Eu am fost in situatia sa dezleg astfel de situatii. Greu, asa este cu CI etc. Si asa, rareori rezolvi pana la urma! Pana m-am prins care era motivul. Identitatea ... falsa. Facebook inseamna Cartea Fețelor - in traducere libera, sa iti dezvalui identitatea reala. Iar cand deranjezi pe cine sub o identitate falsa, intervine ... platforma. Ca atare, pe Facebook NU este ca pe blog. Ori iti asumi raspunderea cines esti, ori ... te sicaneaza, readucandu-ti aminte ca esti un NO NAME!

Nu rapsund mistocariilor la adresa mea si nici ... nu ma intereseaza!

Semnat: G. Olescu. Cu identitate reala, adica nu ma feresc si de umbra mea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea, faceti-va cont fb cu gmail, daca refuza logarea cu yahoo si vreti sa aveti tot Huhu Rezea ca titulatura. Dupa aia va doare la basca!

Huhu Rezea spunea...

@mos martin
OUG 57 a indreptat eroarea din art. 109, renumerotat, cu recalcularea, din lege, care prevedea actualizarea soldelor la data pensionării.Vechii pensionari pierdeau la recalculare si pe legea inițială.
Dar, situația se indrepta la prima actualizare potrivit art. 60.

Iulian Mareș spunea...

Vasale
Este gluma de nava?....ai parul alb!

Cezar
Tu ti-ai facut pagina de Facebook in decembrie 89?

Red
Nu ma intreseaza FB...fati tu doua conturi!

Huhu
Nu e corect sa lasi postari aiurea sa treaca! Mai ales ca apar dupa monitorizare!
Glumele de doc uscat arata doar nivelul de doker!

Unknown spunea...

Marea e doar glumă de popota .Nu trebuie sa pui la suflet .Oricum unde scuipa boierul .Te pupa Cuza Voda.Ups . Nici ala nu era monarhist.Lasă ca te pupa Olescu curatitorul de coolere care mai așteaptă banii pe recalcularea pe art 40 😂.

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Wooooow! Ploua in toata casa lui Adamescu miliardarul! Pai, ce pretentii mai am eu la rahatul de garsoniera, daca si astuia ii ploua-n casa!? Sunt boierul Gica in cazul asta! I-ati vazut cacalaul de casoi? Doamne, este intinsa cat stadionul Ghencea militar! Acum unde e...are doar blana aia de trihirica de scandurica...

iceparu spunea...

Stiam ca Olescu e vanator de muste.Nu-i Olescu ca lui i-a murit magarul si a pierdut samarul.

Iulian Mareș spunea...

Mirela....Eufrosina
Deskide Plx...citeste si informeaza-ne!
Noi asteptam lumina de la tine! Fireste, electrica!

mosmartin16 spunea...

Pentru Huhu : da, situatia se indrepta la prima actualizare, adica prin anul....2500 !!!!!...cand eventual se majorau soldele de grad si functie ale activilor !!! Las-o usor cu himere gen noua lege a salarizarii vis-a-vis de care vei spune ca aceste solde se vor majora! Ce, esti convins ca in vara - gata - uite noua lege a salarizarii, uite cum s-au majorat soldele de grad si functie ale activilor, uite cat de repede a venit actualizarea pensiilor noastre ! Basme, basme...

iceparu spunea...

Mos Martin ai umblat la borcanul cu miere?@Ursuletule manipulezi la greu precum R...Recalcularea aduce beneficii fostilor activi de dupa 2010 carora pentru a le suplini taierea soldelor cu 25% li s-au introdus sporuri la greu.Toate ar fi bune si frumoase daca cuantumul cel mai avantajos ar fi batut in cuie. Studiaza postarea de pe SCMD Zalau si lasa macanitul ca nu ai dat de prosti.Cand se va face recorelarea si aceasta incepand cu ianuarie 2018 adio si un praz verde la sporurile alea ganflate.

Huhu Rezea spunea...

@mosmartin
Ce faci?
Uzurpi rolul de Casandra jucat până acum de @paracliser?

karadeniz spunea...

@ Mirela
Poate fi în proporție de minim 99,7 !
Cel mai probabil la legiferarea OuG 57/2015 art 40 va fi modificat cum a fost deja aprobat de senat.
Se va pleca de la 80% din baza de calcul și se va opri la 100% din baza de calcul cu tot cu contribuția pentru pensia suplimentară și fostul OMM. Dacă la recalculare așa cum este legea acum puteți obține o pensie egală cu 102% din baza calcul, dacă aveți 37 de ani vechime cumulată, 9 % contribuția pentru pensia suplimentară și OMM cl.I, după modificarea art. 40 și legiferarea OuG 57, veți avea o pensie de cel mult 100% din baza de calcul, iar din cei 2%c pierduți nepotul, care e pensionat pe baza art. 19 din legea 223, va mai câștiga 15 de procente pentru că va pleca cu baza de calcul de la 80% în loc de 65. Probabil că cele 15 procente ale unei solde de căpitan vor cam la fel cu cele 2 procente ale soldei de colonel. In calculul final cei din SNAp vor câștiga pentru că cei pensionați cu art. 19 sunt cel mult 5-10 % din pensionarii militari cu grad de colonel care vor pierde 2% din pensie.
Dar la nivel clan Marinescu veți ieși în câștig pentru că nepotul va primi o pensie mai mare mult mai mulți ani decât mătușa, care va pierde 2% la pensie dar o perioadă mai mică căci deja are 85 de ani.

Iulian Mareș spunea...

Ice
Dupa taierea de 25% nu s-au mai introdus sporuri; de taiere nu au scapat nici banii pt c/v hainelor, kirie, transport si norma de hrana! Din tot!

Gigi spunea...

Pentru,a nu se face confuzii,dupa cum vad mai sus,va supun atenției următoarele:
1.Cei care eram în activitate în anii așa zisei crize(2009-2010),am fost nevoiți să luăm concediu fără plată mai multe zile pe luna.
2.În iulie-decembrie 2010,salariile,si tot ce era venit,au fost tăiate cu 25℅.Au fost mărite cu 15℅ din tăierea de 25℅,la 01.01.2011,si au rămas așa până în iulie 2013.
Cei care am ieșit la pensie în 2011,12,13,am fost cei mai vitregiti.
Fara ajutoare,cu salariile taiate care au fost calculate la pensie.
PMA - s-a împărțit la:22,23,24,25, în funcție de anul si luna nașterii ,nu la 20,cum s-a procedat cei ieșiți până în 2010 si recalculati pe L.119/2010.
3.Marii câștigători sunt cei care au ieșit începând cu 2016,asta este clar că lumina zilei ,stiu eu de ce!
Sporurile,sunt aceleași ca în 2007,2008 ,2009.De ce? Să afle si Iceparu! Legea 284/2010,a fost adoptată,dar,nu si aplicata vreodată!
Acum,spuneti d.voastră dragi pensionari,cine sunt cei avantajați?
Vă spun tot eu,nimeni!Pe toți ne-au .utut cu ceva,mai mult pe cei care au ieșit în perioada 2011-2015.
Astă este purul adevar!

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Indisciplinaților!
Mutați-vă comentariile despre pensii de aici!
Aici e vorba de coarde.

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Corect .E vorba despre coarde unele chiar penale cărora le plac microfoanele.De aia s- au supărat Olescu-cooler si Mares-umeras pe mine ca le- am dat gratis microfonul meu .Trebuiau sa- mi multumesca ca doar nu i- am pus eu să fure curent !

Iulian Mareș spunea...

Mirela
Dar multi ani de munca mai ai!
Ti s-au adaugat si cei de acasa?
Sau ai montat toata viata numai tehnica de inregistrare ambientala?
Lucrai si in ture?.... Numai asa imi explic toata aceasta vekime a la Burebista!

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Mirela
Am inteles...ai fost varianta feminina a lui Fecior si Visinescu!....aoleu!

kostas spunea...

Cred ca a pus si gradinita si scoala generala si liceul la vechime.

mirelamarinescu@917 spunea...

MARE greseala draga MARES poate zici ceva mai inteligent ,gaseste o functie din extrior .sau asa ceva ,dar nu eu am avut asta ci sotul meu , frumosule iar Kostasi se baga ca musca in lapte , uratul

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mirela, ,,coardele'' sunt porecle date funiilor vanatorilor de munte, numite corect, cordeline, asa ca sa nu te simti lezata! Uita-te bine pe clip ca acolo exista o coarda-cordelina din cearceafuri de care se tine vanatorul de...koarde, iar cea din casa isi primeste tocana de legume de la barbat-so pentru kordeala! Daca se vobea de koarde, asta e cu totul altceva, adicatelea acele nimfe nifomane intr-o vesnica mafoame si cautare de cashechturi si galoane!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunson
Exista si kordelina si koarda!....diferenta sta in lungime si grosime! Serios!

Mirela,
M-ai convins.....unul la puscaria comunista si tu la filat extern!....este OK! Ai lucrat si cu Carlos Sacalul, cu gl. Sarpe ....cu mai cine? Apreciez sinceritatea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, am inteles, si, in plus, mai este si kordita de la explozibili! De pilda, koardele de vitza de vie se intind si se rascracaneaza pe araci, sau pe sarmele shpalierilor, ca si koardele de pe centurile de castitate, pardon, localitatilor! Kordaciul din imagine si-a bagat mosorul de kordelina in budigai, de aceea nu-i bine sa-i interpretati boshoalca frontala, ca, in fond, acolo se ascunde o trihirica cat zarea, fapt pentru care koarda de la etajul shpalieruluiisi incaseaza tocana cam de pomana! Ce-a cautat, aia a gasit, poama asta de pe koarda de vitza de vie! O bate ala la storcatorul pumnului pana iese mustul din ea, si n-o sa-i mai trebuiasca kordaci cu karcei kretzi cat o trai ea pe shpalierul etajului!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@IULIAN, te referi deci la Filatura de bubac, fabrica aia cu muncitori tacuti si cu ochii albastrii? Specialisti in filajele tesaturilor de bumbacel cu bulanel din beciurile Filaturii? Sa stii ca aia, fiind fruntasi in Intrecerea Socialista, au acum penzii suferinde de obezitate morbida! La ei, kardul de penzii e cat kokarul, sau cat Caietul de Programe a Cdt. de pluton si de Companie la un loc, si se duc cu portbagajul mertzanelor sa si le ridice! Nici acum nu se pot astampara, incat, intrandu-le in sange meseria asta de indemanatici si ginitori, fac rapoarte de filaj canepa si in, in paralel cu filarea bubacelului si dupacelului, pe la asociatiile de proprietari, Potera, Jandari si Serviciile Speciale de Filatura fina si grosiera pentru un pol de parai de gineala la nasolo! Karaghioasa treaba de kokalari!

mirelamarinescu@917 spunea...

SA TE IERTE DUMNEZEU ;DLE MARES eu zic sa incetezi . CRED CA ESTI BOLNAV....la cap mai termina .

CEZAR spunea...

Tot mai multi observa cu ingrijorare cum ..derapeaza m-Alul!!
Unii zic..ca arfii de la excesul de alcool ...in sange ...altii ca l-a atins prematur scleroza in placi ..!!
Oricum ..ii grav ...!!

Iulian Mareș spunea...

Mirela
Uite ca scrii si korect! Mai sa fie!?

Corneliunsson
Korect!

Caessr!
Vezi ca te parasc cuiva...ca sa-ti publice in reluare CV din 89!

CEZAR spunea...

Am actionat ca la carte ..inclusiv cand TAB..ul in care eram comandat a venit in unitate noaptea la orele 2 , cu 4 roti impuscate pe partea stanga si 19 lovituri de glont pe blindaj ...numarate de onor comisia de la procuratura .....

CEZAR spunea...

PS..
m-Ale pentru ca te vad ca esti foarte interesat de subiect ..te mai informez..scris..ca am procedat la fel de corect si atunci cand am primit ordin de a merge impreuna cu alti colegi la aerop. militar Timisoara cu o forta ..,,expeditionara " de 7 TAB-uri .tot noaptea pe la 2-3..pentru ca cica aeroportul fusese ocupat !Cei din aeroport pilotii ..au primit ordin sa intre in transee..ca urmeaza a fi ..atacati..
De pe timp de pace aveam antrenament si cunosteam variantele de actiune ..ca si comandant al companiei care intervenea in caz de ...
Asa ca in viteza maxim posibila pe traseul cunoscut ca in palama..am intrat in aeroport ..care ..era mut ..nici musca nu bazaia ..
... Bafta prostului pilotii nu stiau sa foloseasca lov.AG-7...si trecand asa repede printr pozitiile pe care le ocupau ..nu au mai avut timp sa citeasca instructiunile ..(Sic).
La fel de corect ..am actionat si cateva zile mai tarziu ..26-27..cand cu un TABC..pe care prin ..concurs am obtinut postul de tragator la M.14,5 si 7,62...si insotind o grupa de piloti sa.si ridice ..salariile de la trezorerie..am coborat ca tot omul cu un coleg la o tigara sub un pom la 50 m de Intercontinental !
A tras deasupra noastra de au picat crengile pe bocanci ..sigur nu a vrut sa ne matraseasca ..
Numai ca eu ..cu instructia pe care o aveam in mine si cu mitralierele incarcate dop ..am fost instant..cu ochii in luneta si doar ..un noro a facut sa nu deschid focul asupra platformei de pe hotel ...unde cativa ..militari se foiau ..le-am observat castile !!!!
Ei bine...pe 18-19 eram intr-un punct obligat de trecere in oras....cu 2 tancuri in sprijin 4 TAB..si vreo 50 de militari inaarmati pana in dinti ..
Treceau ziua tramvaiele pline ..treceau oamenii liberi fara probleme...
Ce crezi ca am facut ..am scos lazile cu munitie ..fix langa strada cateva mitraliere cu benzile atasate cu gloante ..grenadele ca la expozitia de cartofi ..toate cat mai bine ..etalate ..
Noi ofiterii si militarii ..stateam relaxati si mancam conservele cu baionetele ....
Crezi ca noaptea ne-a mai deranjat cineva ..???...Nuuu..maresale ..
Apropo ..tu unde erai si ce faceai ...??

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Pe mine nu ma intereseaza......
Eu?.....ca si tine traiam mancand conserve de peste!
Mai ai?....erau bune!

corcodel 1 spunea...

Adevaratul Mares Iulian a lucrat la U.M.02945 (lucru scris de mina lui pe declaratia de avere).
http://smg.mapn.ro/declaratii/fisiere_2013/mares_iulian.pdf

Iulian Mares , de aici , a fost intrebat care este numele in clar al unitatii 02945 (unitatea in care a lucrat adevaratul Mares Iulian):
"Va rog sa ma ajutati cu numele urmatoarelor unitati : U.M.02945 Bucuresti , U.M.02537 Bucuresti si U.M.02945 Fetesti .

Iar Iulian Mares de aici a raspuns :
" Iulian Mares20 februarie 2017, 07:49

Prima SMFT!
2945 Fetesti? .... e ceva in neregula! ..."
http://r-26500.blogspot.ro/2017/02/este-oficial-presedintele-romaniei.html?showComment=1487522664624#c5897903091123250736

Prin acest raspuns Iulian Mares de aici dovedeste ca nu stie ca adevaratul Mares Iulian a lucrat la UM 02945 ... Si nu stie nici ca SMFT are indicativul numeric 02490
http://www.forter.ro/ro/declaratii-de-avere
Se pare ca acest Iulian Mares de aici n-a trecut nici prin apropierea structurilor SMG , si ca nu a lucrat niciodata pe acolo ...

corcodel 1 spunea...

corcodel 1 spunea...

Cererile de adeziune vor fi înaintate personal Mr. (r) Gelu Olescu, însoţite de copii după C.I. şi talonul de pensie, 2 fotografii tip C.I. şi cotizaţia anuală în valoare de 120 lei (60 lei - pt. văduve şi urmaşi).
http://scmdcurteadearges.blogspot.ro/2010/10/in-atentia-cadrelor-militare-in-rezerva.html
miercuri, martie 15, 2017

Iulian Mareș spunea...

Curiosului,
Nu merita raspuns un om fara nume!
99% nu exista 2945 Fetesti....dar mai stii?
Scrie tu....precum soldatii anilor 70 si poate primesti raspuns!
Nu fii superficial in aptecieri....ai impresia ca este o mare gaseala memorarea indicativelor de UM?
UM se retin mai usor dupa denumirea in clar...exista un document in care poti cauta ce doresti....dar pt mine este imposibil accrsul acum, iar pt tine a fost tot timpul!
Hai....liber ca ai fost jalnic!

corcodel 1 spunea...

Alte minciuni ale lui Olescu :
"R-2650016 martie 2017, 16:39
... Eu mi-am dat demisia din SCMD in iulie 2012. "
http://r-26500.blogspot.ro/2017/03/rezervisti-pensionati-pana-in-2011-iata.html?showComment=1489675180577#c1034426231621880669

Dar "Situatia membrilor SCMD din regiunile 1,2 si 3, la 31.03.2014" spune ca , la 31.03.2014 era inca membru al SCMD , cu cotizatia platita ...
Olescu Gelu Mr. 01.11.2010 30.01.2013 120 120 Arges Curtea de Arges
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vbQ9G5WYenNddJ9M8jA6cOdOSR5oDljxw4NwlmIm6ys/edit#gid=575703927

Pentru Iulian Mares , cel de aici , la comentariul facut mai sus :
Adevaratul Mares Iulian , cel care a lucrat la UM 02945 (o structura din compunerea SMG) , stia care este indicativul numeric al unitatii in care lucra . Tu , acest Iulian Mares de aici , nu ai de unde sa stii acest lucru , pentru ca nu esti acel Mares Iulian .. Tu te folosesti de acest nume pentru a-l impresiona pe Olescu . Iar acest Olescu , slab la constitutia mentala , nu vede ca nu produci nimic pe blogul lui... Amindoi sinteti niste nume fara continut ...

Iulian Mareș spunea...

Esti superficial....ca sa nu zic altfel!
Nu am ce ma contrazice cu tine....
Gelu are 2 acte scanate pt comparatie de la mine...
Vezi ca te pozitionezi ca mos Alecu si Serban! Ultimul a primt on mail...caci tot asa credea!
Poate am avut interes sa nu stiu....dar 2945 Fetesti este o inventie!
Ce drak sa produc pe un blog? Pareri?
Mai grav este sa fii un continut fara nume!
In fapt, cine esti tu?....o porecla amuzanta?