Un produs Blogger.

marți, iunie 27, 2017

Aici aflaţi ce va face Preşedintele cu LSU şi cu Legea de adoptare a OUG nr. 99/2016

22 comments6.PL-x 209/23.05.2017LEGEA cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. 
Trimisă la promulgare la data 09.06.2017

16.PL-x 126/13.02.2017LEGE pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare
Trimisă la promulgare 22.06.2017

22 de comentarii:

 1. Tocmai va intrebasem cu doua postari mai in jos despre aceste lucruri, fara sa stiu ca deja ati postat aici acest indrumator! Multumim!

  RăspundețiȘtergere
 2. Dacă și pensiile militare se vor actualiza la MApN, ca urmare a majorării soldei de funcție cu 15%, creșterea se va adăuga la pensia recalculată... nu la pensia rămasă în plată după recalculare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Huhu Rezea: E clar! Pana voi muri nu mai apuc sa mi se mareasca! Sau va ajunge s-o mareasca cu foarte putin abia cand voi avea cam 70 de ani, daca mai am zile pana atunci! Dar sunt, pana acum, peste 70% pe minus, se preconizeaza ca pana in toamna sa ajunga in jurul la 80%, chiar nu mai exista posibilitati legale sa se elimine aceasta anomalie premeditata strigatoare la cer? In orasul Bacau unuia i-a venit de la 3.500 doar 2.300 si multe, multe altele tot asa mutilate...

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Leonard, titlul din coperta te informeaza, continutul de urmarit te lamureste...

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa-i ia dracu' de nenorociti, majoritatea pensiilor au scazut dupa recalcularea ciuntita si injumatatita a bazei de calcul asa ca visul lor de a ne macelari se va realiza. mie trebuie sa-mi dea 29% ca sa ajung la nivelul pensiei aflate in plata...
  Legea 223 era OK dar cu art.40 din OUG 57 si cu M25 , a fost ...BATJOCORITA, iar noi umiliti!

  RăspundețiȘtergere
 7. @Corneliu
  Repede mai uiți reperele de creștere din anii următori.
  Ai uitat de Formulele de calcul al soldelor de funcție pe perioada 2017-2022?. Sunt în topul celor mai citite articole, pe prima pagină a blogului. Citeşte pe rândul corespunzător gradului tău.
  Incă de la majorarea din 2019 pensia actualizată îţi va depăşi pensia recalculată şi indexată.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. @Cornelius, uneori scrii frumos, mai ales cand esti calm, dar, sub impulsul maniei scrii oribil si in ambele cazuri nu prea le ai cu "gandeala", unde ai facut Scoala Militara si ce promotie, vreau sa te gasesc in album pentru a inchide gura clevetitorilor care cred ca ai fi fost un biet ...sofer.

  RăspundețiȘtergere
 10. Sa tinem cont de precizarea dlui H.: In tabel sunt coef.de Functie la Maxim, noi facem calculul cu ce coef.de F.am avut in activitate, sunt cei din Decizia de recalculare a pensiei..!

  RăspundețiȘtergere
 11. @ Tigrisor si altii ca noi: Scrieti, oameni buni, la ministrul Muncii intrucat nu stie ca in Armata este o mafie care a manarit legile sa perverteasca si sa mutileze pensiile!

  RăspundețiȘtergere
 12. Art. 60. -

  (1) Cuantumul pensiilor militare de stat se actualizează ori de câte ori se majorează solda de grad/salariul gradului profesional și/sau solda de funcție/salariul de funcție al militarilor, polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special, în procentele stabilite la art. 29, 30 și 108 și în funcție de vechimea valorificată prin ultima decizie de pensie, astfel:
  Puneri în aplicare (1)

  a) potrivit gradului militar/profesional avut la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu și a mediei soldelor de funcție/salariilor de funcție îndeplinite în 6 luni consecutive, din ultimii 5 ani de activitate, la cererea persoanelor ale căror drepturi de pensie au fost deschise înainte de intrarea în vigoare a prezentei legi;

  b) în funcție de gradul militar/profesional deținut la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu și media soldelor de funcție/salariilor de funcție deținute în cele 6 luni alese conform prevederilor art. 28 pentru drepturile de pensie deschise în baza prezentei legi.

  (2) În situația în care, în termen de 6 luni de la data primei majorări, persoanele îndreptățite nu depun cerere în acest sens, actualizarea se face, din oficiu, pe baza mediei soldelor de funcție/salariilor de funcție din ultimele 6 luni de activitate.


  Tocmai aici este "buba", toate modificarile se vor face la pensia recalculata pe 223(cele sase luni) iar in cazul maririi functiei cu 15%, rezulta marirea tuturor elementelor urmatoare conform acestor calcule, ori la majoritatea aceste cuantumuri au scazut(inafara de politie, carora le-au crescut enorm). Noua ne-au scazut cu cate 10-30% iar lor le-au crescut cu cate 60-100%>>>dreptatea sulii in RRomanika ...lor a POLITIHOTILOR!(politicieni, guvernanti, parlamentari, magistrati, politai si trepadusii lor)

  RăspundețiȘtergere
 13. @H
  Trebuie precizat următoarele:
  La această sol./sal. de funcție,se mai adaugă și sol./sal.de grad + sporurile,altele,ce nu comun sol./sal.de functie.
  Este corect? Sau mă înșel?

  Pe această temă cu actualizarea,am mai dezbătut și acum un an,dacă vă aduceți aminte!
  Am convenit,atunci,ceea ce ați arătat mai sus,cu aplicarea act.la la cuantumul recalculat,nu la cel rămas în plată.
  Mama lor de bandiți!

  RăspundețiȘtergere
 14. Atentia marita: Adrian Tutuianu, seful Comisiei de control SRI, este primul in carti la Aparare! Asta daca vine putem sa intervenim pe probleme cu dezvaluiri despre mafia din Aparare si manariile legislative ale acestora!

  RăspundețiȘtergere
 15. T2,
  Esti psihoterapeut? Vrei sa tratezi cu descantece, jar de turba stins in lapte? Organizeaza iar un sprijin prin Crucea Rosie Internationala sau ICHR, ca vine vara...

  RăspundețiȘtergere
 16. http://www.stiripesurse.ro/anunt-important-de-la-palatul-cotroceni-ce-decrete-a-semnat-klaus-iohannis_1204563.html

  RăspundețiȘtergere
 17. https://www.dcnews.ro/mobile/klaus-iohannis-decrete-de-trecere-in-rezerva-a-unor-generali_547924.htmluhu,

  Uite ca a fost promulgata legea privind OUG99!

  RăspundețiȘtergere
 18. Presedintele KWI a promulgat legea de aprobare a OUG99!


  https://www.dcnews.ro/mobile/klaus-iohannis-decrete-de-trecere-in-rezerva-a-unor-generali_547924.html

  In artcol se enumera si legea in cauza!

  RăspundețiȘtergere
 19. FOARTE CORECTA PRECIZAREA LUI LEON : de 7 stele *******

  RăspundețiȘtergere
 20. A fost promulgata astazi de presedinte ordonanta 99 http://www.presidency.ro/ro/media/decrete-si-acte-oficiale/decrete-semnate-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1498570346

  RăspundețiȘtergere
 21. BRAVO Leonard Car ; Scrie mai mult ca vreau sa citesc noutati de la tizul meu..

  RăspundețiȘtergere