Un produs Blogger.

luni, iunie 19, 2017

De ce nu l-o mai fi înhăţat Uncheşelu pe Grindeanu?

42 comments
Recentele înregistrări date publicităţii cu ordinele transmise de sefa DNA, în şedinţele operative cu procurorii din subordine, confirmă acţiunile conjugate  pe care Sistemul le-a declanşat la începutul anului  pentru dărâmarea guvernării rezultate din alegerile parlamentare din decembrie 2016.
Partea vizibilă a fost megamitingul dirijat de purtatărul de geacă roşie spre Piaţa Victoriei.  
Partea invizibilă se desfăşura în sediul DNA, unde Kovesi ii transmitea un ordin lui Uncheşelu să decapeze instituţional datele din dosarele în lucru, astfel încât să ajungă la premier în afacerea cu retrocedările de case de la Timişoara, municicipiu în care Grindeanu a fost o perioadă viceprimar. 
 Propaganda lansase scenariul că DNA va începe urmărirea penală împotriva lui Grindeanu şi, apoi, Iohannis îl va suspenda. Sorinel, pus în funcţie de Dragnea, devenise, sărăcuţul, o ţintă cât vacă, vorba  cazonă, pentru sistemul care se simţea ameninţat de rezultatul alegerilor. 
Comanda Codruţei, cu implicarea lui Grindeanu alături de primarii din Timişoara, era un supliment pe lângă dosarul penal in rem deschis, la ordin, pentru Ordonanţa 13, dosar în care Uncheşelu i-a luat la rost pe miniştrii care au avut tangenţă cu emiterea ordonanţei.
Multă lume s-a mirat atunci de ce ditai Premierul nu a sesizat el CCR, pentru constatarea abuzului DNA, şi a fost nevoie ca Tăriceanu, preşedintele Senatului, să sesizeze instituţional CCR. Atunci s-a pus totul pe temperamentul mai molcom al bănăţeanului. 
Acum este clar că Decizia CCR l-a salvat pe premier de un dosar penal şi de suspendarea din funcţie.
Intrebarea care se pune este cum a scăpat Grindeanu de înhăţarea comandată procurorului Uncheşelu, conform stenogramelor de şedinţă, in dosarul cu casele de la Timişoara... că nu s-a mai auzit nimic de acele acuzaţii?
Să fi fost întâmplătoare indemnurile celor cu #REZIST de pe un bener din Piata Victorie?
„Dacă vrei să te salvăm, Grindeanu clipeşte de 2 ori!”
Nu cumva „înhătarea” lui Grindeanu a însemnat fezandarea sa și apoi asmuțirea împotriva propriului partid? 
Așa se explică și preluarea de către el și de către Ponta a semnului piețarilor #(hashtag).
 Jean Uncheșelu, pe vremea când era fotbalist... nu procuror. (luju.ro)

42 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Admitem, logic, ca inregistrarea este urmare a unei sectiuni nationale!
La fel, admitem situatia ca SG era in atentia DNA, gruparea Binom, pt OUG13 si case/Timisoara!
Actiunea OUG13 a picat gratie CCR! > SG nu a miscat un deget spre CCR stiind ca ta-sau este in cercetare si intuind ca si lui îi vine randul la scris pt afacerea case, intrucat ceilalti scrisesera deja!....faza cu doar domeniul tehnic al viceprimarului este o pura actiune de PR!
Deja sforile la maini si picioare ale papusei SG s-au transformat in funii!
Acum, de ce apare inregistrarea sonora, ambientala?
Sa arate fata Lulucai si ca adevarata problema la noi este "Anticoruptia corupta"!
Se salveaza sau spala SG? Nuuu, pt ca a tacut si i-a placut cand sforile s-au transformat in parame! Si a actionat in consecinta!
V-am spus ca victima incepe sa-si iubeasca calaul?

PS- sintagma "Anticoruptia corupta" este preluata din declaratiile unui demnitar US ce a participat la elaborarea unui studiu despre starea si coruptia din Romania, prezentat recent in Congresul US!
Ce mai cauta Ponta in aventura asta? Pe langa incercarea de relansare politica a sa, el vrea sa-i explice lui SG-gugulanul ce bun este vinul "One"!

Iulian Mareș spunea...

Doar pentru curiosi:

http://m.activenews.ro/stiri-justitie/Raport-DEVASTATOR-la-Washington-impotriva-binomului-SRI-DNA-Metodele-folosite-frecvent-prezinta-un-grad-considerabil-de-continuitate-cu-practicile-si-atitudinile-din-epoca-comunista.-Judecatorii-care-nu-dau-sentinte-in-favoarea-DNA-devin-tinte-144063

http://www.cotidianul.ro/fata-intunecata-a-dna-incompetenta-coruptia-si-imoralitatea-unor-procurori-anticoruptie-289696/

Leo spunea...

Cred ca deontologic este sa asteptam rezultatul expertizei CSM , deoarece televiziunile au lansat o versiune iar DNA-ul a infirmat-o , deoarece a motivat ca sunt "ansamblate" formulari din mai multe sedinte , pe scurt ca versiunea prezentata de televiziuni este un fals. Orice gazeta profesionista , care nu este partizana nu acrediteaza o anumita idee a unei parti pana când nu sunt probe suficiente ca acea idee este ce corecta , mai ales ca partea "infierata" a negat acuzatiile. PS Nu am inteles prea bine , T2 este in vacanta cu Miradolinda ? Daca da cu adevarat este un baiat de actiune , care "inteapa" in toate felurile...

reddog spunea...

A mai rulat pe micile ecrane dar merita revazut. :)

https://m.youtube.com/watch?v=37NiZKfCmcU

Mi se pare extrem de suspecta opinia cetateanului cu bicicleta, vecinul lui don Dragnea, asta pare mai mult decat dubios, nu va lasati inselati de aparente, agentii sorosisti, martienii si reptilienii se pot deghiza pentru a-l defaima pe don Dragnea. :)

Anonim spunea...

Guvernul va pica cu mai mult de 350 de voturi "pentru". Prima propunere pentru premier va fi Ludovic Orban, iar daca va exista si a doua propunere cine credeti ca va fi : Traian Basescu. Cat de prosti pot fi unii?

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Luluta poate sa spuna ce vrea sa spuna...a poftit la Gugulan!
Si l-a legat cu sfori...

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Este legat cu funii de import, caci unii confunda globalizarea cu nonpatriotismul! Parca au depus juramantul in esperanto!
Am mai trecut noi prin asta si am depasit momentul, caci avem fibra si matrice puternic nationala!

Huhu Rezea spunea...

1. Domnule profesor ION COJA, cum comentați scandalul Grindeanu?
1. Mâna lui Johannis!… Un neica nimeni acest Sorin Grindeanu, cu ceva probleme, șantajat sau cumpărat, individ care s-a întors împotriva celui care l-a inventat!
Mi-nchipui că înțelegerea cu Dragnea fusese clară, cel puțin la fel de clară ca și pentru noi: Cetățene Grindeanu, te fac prim ministru, post pe care înaintea ta au mai fost
câțiva Brătieni, unul Nicolae Iorga, altul Octavian Goga, un Tache Ionescu… Îți convine tovărășia lor? Dacă ți se pare greu și nu pricepi despre ce ai de făcut, te asigur că
va fi foarte simplu: faci numai ce-ți spun eu!
Semnezi numai ce-ți voi spune eu să semnezi!…
Iar când, din motive pe care nu este nevoie să le înțelegi, ți se va cere să-ți dai demisia, o vei face fără nicio discuție!
Această înțelegere va fi fost și cu miniștrii care au fost băgațiîn guvern! Oameni de cuvînt domnii miniștri!… Când li s-a cerut demisia s-au conformat așa cum bătuseră palma!
Ce s-a întâmplat cu acest Grindeanu de a defectat? De unde atâta personalitate pe capul său chinuit de o mimică scăpată de sub control?! …S-a scăpat și a dezvăluit ținta pentru care
a fost deturnat de la înțelegerea avută cu Dragnea atunci când a pus condiția stupidă: „demisionez, dar să demisioneze și Dragnea!…” Absurdă ca și cealaltă condiție: dacă Johannis
se jură că în locul meu va desemna un prim ministru tot din PSD!… Chipurile atât de tare își iubește partidul!
Dovedește și prostie multă cu aceste condiții, al căror rosteste unul singur: pretext pentru această încercare de a tulbura apele în PSD și în Țară.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea: A fost un scurt scircuit fulminant pe un lant al slabiciunilor de santaj! Iohannis a chemat-o pe Kovesi si i-a zis: ,,Scaunul tau este la mana mea. Ori mi-l termini pe Grndeanu si spargi PSD, ori, valeaaa! Caci eu vreau Guvernul meu! Kovesi i-a trimis prin servicii un santaj clar lui Fatalau: ,,Pune-l pe liber pe Dragnea, da-ni-l pe tava si nu-ti finalizam un dosar, pentru ca ai una bucata mare, cat vita Kobe, de coparticipare la un act de coruptie la Primaria Cimisoarei si te terminam cu doi martori si cateva inscrisuri! Apoi fa partidul bucati si esti protejatul nostru cata vreme vei respira pe Terra! Deci mucles hacanaua ca-i gasim nod in papura si nevesti-tii si-ti raman copchii pe mana bunicilor, poate ca si in grija Protectiei copilului! Hai, la treaba si, executaaa-rea!'' Si, uite asa, a devenit el peste noapte haiducul-macelar de partid si guvernare, Terente! Zau!

Apropo de Ion Coja: De ce va pierdeti timpul cu lucruri marunte?

Leon spunea...

Are suficient timp pana Miercuri sa- si dea demisia..! Iar Ponta si -a pierdut bruma de incredere pe care o mai avea ( acum cred ca este sub Basescu). Sa se ia de mana amandoi si sa revina in..unitate( sper sa aibe sediul in tara)..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Alpacin, scenariul acesta a fost pentru un doctorat la gradinita, si copilul a picat! Prof. Ion Coja scrisese subiectul...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Argus Augustus Cezarica, de ce cad guvernarile in freze de la hominizii din Cimisoara ta? Voi va adapati direct din Bengal, apa cu vanturi de cal, fara s-o filtrati de nitrati si nitriti, care-s responsabili cu diminuarea discernamantul>?! Nu la voi bantuie stafiile si moroii Republicii Independente Banatshogor?! Bag sama ca primarele vacsuit cu crema de ghete pe coafura a la Al Bano, giruieta cladirilor scapate de sub control la morocanii cocalari, mimeaza si el o democratie de codoashca liberalista, fentos anarhista, via aleea cotrocenista!
Speram sa nu ne trezim intr-o dimineatza cu lozinci, plecate din Gara de Nord citty Bierr Cimisoreanca, precum: ,,Viva la Revolucion, camarados!'' La vida or la muerte, amigos hombres e la muheres!''...Mare-i gradina unde se papa slanina cu maliga!

Iulian Mareș spunea...

Bontas
stiu ca trebuie sa iti dkimbi dioptriile...nu eu am dat citstul... 😁
Dar, ca veni vorba stii care s fost singurs organizatie nazista din ROO, conform Conferintei de pace de la Paris?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Adrian, te indreptatesc valoric in ideea ca: Mai bine legionarist, decat un liberalist mandolinist si idealist, cu radacini viguroase din comunismul stalinist, pentru ca romanismul mereu a izvorat din valorile crestine ale acestui popor urgisit si vitregit de boaitele politice si anarhice!

raul spunea...

Si ce-i gresit in cele spuse .Adi ?Mai bine cu porcariile din ziua de azi ?Stii macar istoria adevarata nu cea mistificata de comunistii de ieri si de azi?

Huhu Rezea spunea...

Eu cred că în aceasta seara sau, cel târziu, mâine dimineaţă, Grindeanu Sorinel îşi va prezenta demisia.
Il aştepta pe Iohannis, să vină din Germania, ca să-i prezinte personal demisia, dar acesta este şi mâine în vizită.
De aceea au fost surprinşi Sorinel şi Victoraş de urgentarea citirii moţiunii de cenzură.

Iulian Mareș spunea...

Bontasel,
Nu te mai kinui....singura organizatie declarata fascista din ROU, cf Conferintei de pace a fost GEG! Comunistii si doar ei i-au introdus si pe ceilalti...
Coja este evreu si stie bine ce spune; vezi ca s-a batut pt a nu se folosi sintagma acuzatoare de Holocaust in ROU!
Si a mai descoperit si cine a pus la cale rebeliunea in care legionarii au cazut la mijloc...

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

si totusi??

http://euro24-romania.info/467-dragnea-a-acceptat-15-martie-declarata-ziua-maghiarilor-din-romania-este-zi-libera-urmeaza-steagul-secuiesc/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mo, Grig Fatalau Buzemoi, care ti-a fost tie rolul de mandatar pe taraba casoaielor ratacite morocanilor cocalari, pe malurile Bengalului, de te-a prins Capdecal Koorvoshi de turul nadragilor cu fesele date la curatatoria chimica si s-a pierdut bonul? Ti-ai varat scandurica cu falangutze pana la umar cumva? Alaturi de Al Bano, ferchezuit si canit cu crema de ghete? Nu stiai ca gegetul mare este sa se agate la gura sacului si sa nu-ti intre haripa tanara pana la humerus? Uite ca asta ti-a fost sfarsitul in adulterul politic! Si-l dadusi gios din bananier pe Gibon sa-ti grohaie din postura de secretos gheneral al guberniei, baleg de sama! V-ati inhaitarati sa ne pricopsiti c-o lovitura de branca ursului la stat, bashca sa-l basculati pe Draknea pe farasul Directiei Anti Normalitate, direct intre falcile cabalinei-specialista in strochitul subviilor cu SS-istul Palaghitza! Mai ai trei zile de meditatie transcedentala, mo, dupa care ratat te vei numi, alaturi de primatul imblanit! Ti-ai tras si garda de corp delict cu cativa concitadini, i-ai stricat si pe astia ca-s cruzi si nerusinat de naivi, si-o sa te bata Creatorul suprem pentru aceasta pedofilie politica! Inca mai ai timp sa te dezbraci la peleul gol si sa te arunci in Dambovita ca sa ti se trezeasca ratiunea, mai ales ca esti la a treia vanzare de camarazi la viata ta de flencar politic, fost lipitor de afise! Baftos si sanatacos, si lepada-te de naravul capos cu dreapta-ti ratiune inainte de motiune, ca altfel honvezii pe santaj de vot ne-o pun in bot si vor declara satele ardelenesti-romanesti autonomii cu logosuri obligat hongoresti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Cred ca am puteri paranormale, caci la asta ma gandeam si eu cand am scris pamfletul de mai inainte! E un ditai morcovoi caruia abia i se mai vad foshtoloacele din gaoz! De fapt sunt doi morcovi-roshcovi! Incepe sa-i inghesuie frica acestui deznodamant si bravada pare sa se inmoaie apropiindu-se orele motiunii! Sefele lor de aragaz sunt acum la maximum de supliciu si cred ca fac presiuni vocale sa renunte la idiotenia asta riscanta. Cred ca vor demisiona cand va veni cancelarul din vilegiatura turistica la rudele de sange bavarez!

iceparu spunea...

PSD nu merita sa guverneze.Loveste in propriul guvern ca sa justifice propriile nerealizari .
Pe cine intentioneaza sa pacaleasca?O sa vedeti ca daca Iohan accepta premier din PSD vom avea parte de aceeasi ministri.Ma voi distra copios cand Iohan va numi prim-ministru tot pe Grindeanu.Sa vedeti atunci halimai.Iohan respecta Constitutia.Pune Prim-ministru din majoritatea PSD-ALDE fiindca organizatia Timis nu-l exclude.
Daca pana mai ieri gaseam ca Dragnea nu trebuie sa mearga la sdup acum gasesc ca este benefic.
Eu unul voi fi prezent numai la alegerile locale.

tigri2 spunea...

@Huhu, cu parere de rau, trebuie sa-ti dau dreptate. Vazand ca terenul ii fuge de sub picioare, ca nu are sprijin decat din partea a "trei lulele,trei surcele", niste frustrati,mediocri de pe niciunde , maine dupa amiaza ,cand vine Klaus, isi va prezenta demisia si va disparea si el si Puie Monta, de pe scena politica.Oricum au incercat sa-l imite pe Don Quijote si li s-a potrivit ,ca o manusa, amandorura.

Huhu Rezea spunea...

"Mares
Ai dreptate cu Grupul Etnic German şi Conferinţa de la Paris, dar de ce crezi că mai era necesar sa mai fie menţionata şi Miscarea Legionară, când ea fusese scoasă în afara legii de Ion Antonescu, în ianuarie 1941, după rebeliunea legionară. Conferinţa de pace a menţionat organizaţiile fasciste care erau în activitate în mai 1945.
Doctrina M L o califică organizaţie fascistă nu documentele Conferinţei de Pace.

tigri2 spunea...

Mie mi-ar conveni sa se restabileasca ordinea si Dragnea sa ne repare cu art.40 din OUG-57/2015 asa cum ,ferm, ne-a promis, altfel belerim pulerim.

CEZAR spunea...

UNUL CARE A IMBATRANIT DEGEABA ! ASTA A MAI FOST SI COLONEL IN ARMATA ! CE SA NE MAI MIRAM de ##MERCENARII DE PRIN PIATA !
CE POATE SA FACA ALCOLUL DIN OM! SAU O FI FOST CRETIN DIN NASTERE!!!


luni, iunie 19, 2017

iceparu spunea...

PSD nu merita sa guverneze.Loveste in propriul guvern ca sa justifice propriile nerealizari .
Pe cine intentioneaza sa pacaleasca?O sa vedeti ca daca Iohan accepta premier din PSD vom avea parte de aceeasi ministri.Ma voi distra copios cand Iohan va numi prim-ministru tot pe Grindeanu.Sa vedeti atunci halimai.Iohan respecta Constitutia.Pune Prim-ministru din majoritatea PSD-ALDE fiindca organizatia Timis

CEZAR spunea...

Cu aceasta ocazie isi arata adevarata fata si IDIOTII..din nastere care bantuie pe aici ..!
Aviz I"TEPARU..
Mi-ar fi placut sa.l pot nominaliza si pe m-Al ..dar de data asta ...NU....!!!!
Ne mai miram de mercenarii ..cu puf la nas ## din piata ....!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu: Vai, vai, vai daca PSD pierde guvernarea sau vine un prim ministru idiot ca Bubedulci Ciolosderos! Papaki si lula actualizari! Papaki si lula Program de guvernare, caci l-ar disturba prin sabotari repetate! Iar Dragnea bun,rau asigura implementarea acestui program, iar daca a inceput tarasenia a fost tocmai ca nu s-a implementat programul de catre ministrii si Grindeanu! Pensia actualizata din program rezida...

Huhu Rezea spunea...

Niciun partid nu va câştiga alegeri în următorii 4-5 ani dacă nu garantează aplicarea LSU Dragnea-Olguţa sau.... îmbunătăţirea ei.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Eu cred ca ekipele complexe dn spatele semnatarilor Conferintei de pace au analizat tot WW 2, in integralitatea lui, cu atat mai mult cu cat am fost declarati invinsi si am suportat consecintele! Deci, nu aveau mila!

ifrim spunea...

Ideea lui Ludovic Orban de a provoca anticipate nu e rea pt. a castiga iar PSD ul detasat sa rupa gura targului!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tizule Ifrim, anticipatele ar mai curata partidele de oportunisti, arivisti si cocalarii politici! Ideea n-ar fi rea, dar ar intarzia bunaciunile promise, in schimb poate ca am scapa de niste hahalere indoielnice puse sa bage bete in roate Programului. Mie mi-ar satisface dorinta de a scapa de lepre!

Iulian Mareș spunea...

Bontasel,
Akesez la scuza care mi-o gasesti cu s vs a! Stiam ca ai citit destul si poti citi...
Cand Coja demasca lucruri si fapte ale confratilor sai, cu texte cu valoare de izvor istoric, tu te opui?
Cred ca stii ca evreii actuali provin din 2 ramuri,...cam diametral opuse!
Nu ar fi exclus sa fii din neamul khazarilor si nici nu ar fi o problena, decat istorica! Stii ..din neamul astora au venit la conducerea si bolsevizarea ROU dupa 45!
Militarii nu fac politica ci isi exprima optiuni...in capul tau e vraiste conceptiul!
Si nici nu esti o somitate sa dai note sau aprecieri finale!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Din ora în ora astept ca Grindeanu să anunțe demisia. Mâine sosește si Iohannis din Germania. Are cui să depună demisia.

Leon spunea...

Isi va anunta Demisia maine dimineata la ora 10.55...
La ora 11.00 incepe Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor..!

Iulian Mareș spunea...

Huhu, daca gugulanul isi da demisia a pregatit o OUG prin care îl desemneaza pe VVP succesor! 😁 😄

luminita spunea...

PROSTUL DACA NU ESTE FUDUL ; NU E PROST DESTUL ,GRINDEANU merge pana in panzele albe , nu mai sperati .

Iulian Mareș spunea...

Lumi,
Tu ce speri? Speri sa castige impostorii si anticoruptii corupti?

Leon spunea...

Grideanu si Ponta nu si-au indeplinit MISIUNEA si acum trebuie sa revina la unitate pentru...reciclare..!!!

luminita spunea...

AU CASTIGAT FIINDCA asa trebuia , acest GRINDEANU era un pacalici , nu il vedeti ca vorbeste ca vai de mama lui .?