Un produs Blogger.

luni, aprilie 09, 2018

Omul care se contestă şi pe sine

29 comments

29 de comentarii:

 1. Mortal....
  Astfel de personaje găsim adesea, printre userii de pe blog!
  "Statul paralel nici măcar nu există, cum nici România nu există, pt că nu are acte!"
  Deocamdată, câteva fete bune, ca și autocontestatul din clip, vor trimite în instanta doar CNP, căci fetele au degajat, cu aprobare de la Binom, în Costa Rica!
  Hai să ne trăiești DNA!

  PS- mai tare decât tipul acesta este cel ce nu se vede dar, se aude: "Eu am trimis la tribunal CNP-ul de anul trecut! 😂🤣🤗🤔

  RăspundețiȘtergere
 2. Un adevarat luptator antisistem, un USR-ist pur sange si hashtag-ist de marca.

  RăspundețiȘtergere
 3. Stein,
  Omul nou!....din lumea paralela!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ase arata un avianyc in carne si oase, in cujet si simtiri, trairi si exprimare.
  Ii fain ca nu-s multi ca el.

  RăspundețiȘtergere
 5. Statistică europeană la adresa României

  1. Cea mai bisericoasă tară din Uniunea Europeană (locul 1 la numarul de biserici pe cap de locuitor).
  2. Cea mai înapoiată ţară europeană (45% dintre români n-au WC in casă, fată de 2% in Europa).
  3. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, dar işi petrec timpul liber in mall-uri si hypermarket-uri şi contruiesc noi mall-uri si hypermarket-uri, in ciuda crizei.
  4. România este tara cu cea mai dură lege anti-arme din lume, singura care işi tine poporul complet dezarmat (motivând prin siguranta populatiei), dar este tara cu cea mai mare coruptie din Europa – 40% (Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achizitii publice, 6.2 miliarde se fură ).
  5. România este printre putinele tări care interzic complet prostitutia (pe motive de moralitate), dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeană (peste Rusia si Ucraina), conform EU Observer.
  6. România este tara cu cel mai mic somaj oficial din ultimii 25 de ani, in medie, dar este singura tară unde 50% din familii declară că nu au niciun membru angajat; iar 25% din familii au doar un membru angajat.
  7. România este printre tările cu cei mai multi absolventi de universitate din lume, dar este tara cu doar 2 universitati in top 1000: Universitatea din București ocupă locul 986 și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, locul 987, conform clasamentului realizat de Center for World University Rankings în 2015.
  8. România este tara unde scoala este sustinuta pană la sfârşitul liceului (în sensul că liceul e gratuit), dar este pe locul 1 in Europa la şcolari analfabeti (30%), iar 42% dintre români cred ca Soarele se invarteşte in jurul Pământului.
  9. România este tara cu cel mai mare procent de insatisfactie la adresa clasei politice; românii se plâng in mod constant de coruptia si incompetenta politicienilor lor. Dar este singura tară unde nu a avut loc nici un miting anti-coruptie in ultimii 25 de ani şi unde participarea publicului la actiuni anti-coruptie este minima.
  10. România este tara cu cea mai mică absorbtie a banilor europeni, dar este tara cu cel mai mare procent de bani europeni furati (din putinul folosit) motiv pentru care Uniunea Europeana a tăiat fondurile pentru infrastructura.

  http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_502954/Statistic%C4%83-european%C4%83-la-adresa-Romaniei-Rezultatul-ultimilor-25-de-ani.html

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17738993-romania-primi…

  http://meritocratia.ro/…/statistica-europeana-la-adresa-ro…/

  RăspundețiȘtergere
 6. Tehnocrat,
  Sa stii ca ai dreptate! Si eu am acelasi sentiment!....parca asteptam sa spuna si:
  -Nu este avion domne, este un vehicul zburator cu propulsie proprie! Nu-mi trebuie brevet pt ca cerul este liber si am atestat international de crescator de oi, nu de cioban!
  Maretia vietii consta in faptul ca acesti oameni kiar exista!

  RăspundețiȘtergere
 7. @Viorel Kis: Lasii sunt si fricosi, asta se reflecta din puntul 4 al statisticii, pentru ca politicienilor le este frica sa dea liber la arme, tocmai pentru protectia proriilor piei! La Revolutie, au observat ca romanii sunt razbunatori pe clasa politica, asa ca ne tin departe de arme! Si la prostitutie, din moment ce ei calaresc cam tot ce vor, la banii de care dispun, de ce si romanii ceilalti sa aiba liber la placeri, daca tot sunt saraci si nu au cu ce plati o prostituata? Iar banii europeni, sunt absorbiti in propriile lor conturi, si realizam asta din multiplele procese pe rol pe aceste motivatii penale de fraudari. Din universitatile romanesti ies cei mai rasati semianalfabeti europeni, pentru ca acuma banul face legea in invatamant, nu inteligenta sau aptitudinile dobandite!

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte interesant, din spusele Dlui G.ral Dumitru Iliescu si preluate de Sorin Rosca Stanescu: "Maior si Coldea au spionat Armata romana". O analiza pertinenta in Stiri pe surse!

  RăspundețiȘtergere
 9. La toate cele 10 puncte expuse aici de dl.Viorel Kis,la prima vedere cineva necunoscător se poate întreba,cum este posibil ca românii să aibă un procent atât de mare cu diplome de învățământ superior și nu numai,dar în schimb avem cel mai mare procent din UE la analfabetism.Sau avem bani mai puțini ca alții,dar cheltuim mai mult etc,etc.
  Răspunsurile la aceste nonsensuri, este foarte simplu de aflat,sau de dedus.
  Atragem cele mai puține fonduri UE?Păi da,deoarece acele fonduri sunt urmărite și verificate de UE,si nu se pot sustrage,că altfel eram pe primul loc la atragerea lor!
  La fiecare punct expus există explicații, puțină imaginație din partea fiecăruia și vom găsi singuri răspunsurile necesare la aceste nonsensuri.

  RăspundețiȘtergere
 10. Corneliusson,
  Arma îți mai trebuie.... vestă cu placi ceramice, okelari balistici și cască din kevlar! ... sau tikie de mărgăritar!?

  RăspundețiȘtergere
 11. În Hungaria.. totul ii perfect !
  Du.te...MaKiss..cu toate neamurile
  Cu vulvoaie cu copertina

  RăspundețiȘtergere
 12. @ tigri 2
  Statisticile europene se referă la date oficiale UE care sunt disponibile și în limba română. Compilațiile din care e alcătuit acest material, vechi de câțiva ani, aparțin de surse media romanești si au la baza autori la fel de școliți si culți precum Cornelius, care iată că își dă cu presupusul despre universitățile românești. Cu un liceu și o scoală de subofițeri auto de doi ani este mai mult decât blasfemie să vorbești despre universități, mai ales când nici măcar nu stăpânești limba română.

  RăspundețiȘtergere
 13. In Romania s-o dorit instaurarea democratiei printr-o lovitura de stat si devalizarea economiei nationale de exterior. Ase ceva nu-i posibil. Nu poate exista o democratie nesustinuta de economia nationala. O trecut Sfintele Pasti, iohanis trebui sa aleaga, intre trimiterea lui codruta kovesi la lada de gunoi a istoriei sau codruta k sa-i aresteze sotia pt imobilulul dobandit si valorificat ilegal. V-or vorbi faptele, nu vorbele lui iohanis.

  RăspundețiȘtergere
 14. Corneliusson,
  Ești mortal kombat!
  "Lașii sunt și fricoși!"...., dar cum ai vrea să fie lașii? Curajoși? 😂🤣🤗
  ...eu am văzut lași bruneți/sateni, înalți/scunzi, grași/slabi...etc!
  Ce culoare are parul tău? 🤣😂🤔

  RăspundețiȘtergere
 15. Pt. domnul @tehnocrat
  Daca va referiti la "rascoala" din '89 , trebuie sa luati in considerare cursul firesc al evenimentelor din acel an '89 ( asemanator intr-un fel primaverii arabe din 2011). Daca Securitatea nu trada , e posibil sa fi avut soarta Siriei care de 7 ani este in razboi civil.
  Privitor la "devalizarea economiei nationale de exterior" , eu cred ca trebuie sa fim putin mai modesti. In RO se producea mult pe stoc, cu consumuri energetice mari raportate la produsul fabricat si cu o industrie care deja incepuse sa fie depasita. Da aveti dreptate daca ne referim la industria petroliera in special cu sapele cu carburi metalice , la turbinele de 500MW fabricate la IMGB precum si la diamantele sintetice ( cu tehnologia Canadiana "cumparata" de Plesita) , de tractoarele de la , BV , Craiova , TG. Mures. Apoi industria de armament foarte dezvoltata si pe care o cunosc bine prin pelegrinarile mele pe la UM Plopeni , Zarnesti , Metrom , Carfil , 23 Aug. , IUG Craiova , UM Mija , UM Fagaras, Cugir, etc... Precum si industria ... de la Steiu ,Feldioara , Mioveni.
  Acum nu mai suntem in stare sa facem nici biciclete singuri..

  RăspundețiȘtergere
 16. Leonard, ce cauta un "Armurier" la IUG Craiova..?

  RăspundețiȘtergere
 17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 18. @leonard
  800/1000 grade C,sau mai mult?Ce grosime avea inoxul de rezista la asemenea presiuni si temperaturi?

  RăspundețiȘtergere
 19. Importanta nu este "contestarea de sine" ci contestarea deciziilor de actualizare care au fost blocate pt. a 3-a oara de CLOCARI. Cum le contestam daca nu stim procedura de actualizare clasificata ilegal prin incalcarea Art. 33 din Legea 182/2002 ? Stie cineva procedura de actualizare si cum sunt definite si calculate cele 24+1 elemente din rândurile deciziei de actualizare ?
  Cum se mai numeste statul acesta in care institutiile incalca legile iar judecatorii au devenit bodyguarzii acestor institutii penale. Stat congruent ? Ne miram de nefericitul cu fes din poza temei , dar suntem inerti la batjocora si dispretul fata de legi la adresa statului de drept de catre MFA cu toti clocarii si politrucii de la FUR si MINT din el.

  RăspundețiȘtergere
 20. Da sunt calugarul sectar si fac parte din Ordinul Calugarilor Augustini , care se lupta cu sistemul pervertit si ticalosit de clocarii din MFA.

  RăspundețiȘtergere
 21. INTERESANT ! (sau NU?!)
  Referitor la art. 40 din OUG nr. 57/2015 și OUG nr. 59/2017:
  „Întrucât cele două OUG modifică substanțial Legea Pensiilor Militare de Stat, senatorul constănțean (Stefan Mihu) solicită membrilor executivului clarificarea aspectelor ridicate în petiția sindicatului și cere o poziție a celor două ministere privind abordarea pensiilor cadrelor militare în rezervă și disponibilizate.
  Reamintim că OUG 57/2015 modifică Legea Pensiilor Militare de Stat prin articolul 40 astfel: procent pornire bază de calcul: 65% (fost 80%), procent maxim bază de calcul: 80% (fost 100%), unele sporuri ale aviatorilor și marinarilor au fost eliminate complet. OUG 59/2017 aduce noi modificări prin articolul VII, prin care pensia = salariul net ce duce și la dubla impozitare a noilor pensionari, iar actualizarea pensiilor militare se anulează.

  Senatorul Ștefan Mihu consideră că problematica muncii și justiției sociale cu referire expresă la persoanele din sistemul militar reprezintă o prioritate și solicită celor doi miniștri un răspuns oficial scris."

  Sursa citata: telegrafonline

  RăspundețiȘtergere
 22. Ceea ce spune Leonard ar fi subiectul central, pentru ca ce sa contesti daca, cu incalcarea Lg.182/2002 Art.33, suntem actualizati la mistocareala? Asa, cum de fapt, s-a facut si la recalculari...Ordinul augustinilor, fiind acum slabit, o sa vedem maciuci in moalele capului, in loc de drepturi legale, caci, daca pana acum mai stiau de o frica, de acum o sa ne calce in picioare! Mai ales ca FUR, MINT si INSEL au inceput sa intre in linie dreapta pe ilegalitati, dupa ce s-a sfasiat ordinul augustinilor! V-om intra din nou in era Nastase, cand coruptia mergea ca unsa si organele statului erau facute praf! Din asta s-a nascut atunci si nevoia de un DNA incisiv, pe care Basescu l-a transformat, din pacate, intr-unul represiv, si ne v-om reantoarce, deocamdata, la etapele dezastruoase de la inceputuri cand n-aveai cui sa te plangi cu dreptatea-n mana!... Pana una, alta noi nu mai avem nici o sansa cu actuala guvernare fanariot-teleormaneana!

  RăspundețiȘtergere
 23. @ Cornelius
  Pentru că zgârii retina celor care citesc pe aici cu chestii de genul ”ne v-om reAntoarce” , iată, pe scurt, regulile principale ale scrierii cu î și â.
  Se scrie î la începutul și sfârșitul cuvintelor, se scrie â doar în interiorul cuvintelor cu excepția cuvintelor compuse din cuvinte care încep cu î și cărora li se adaugă un prefix sau a celor compuse la care al doilea cuvânt începe cu î.
  În acest caz se păstrează î și în interiorul cuvântului compus. Exemple: re/întoarce; re/învia; ne/înțeles; bine/înţeles. Se mai scrie cu î în interiorul numelor de localități sau persoane (toponime și antroponime ) care sunt înregistrate așa în documente oficiale.

  RăspundețiȘtergere
 24. Atentie
  Toti basistii rapciugosi care au terminat pensia cu beutura si ca haleala de sarbatori...sa faca raport la CSP pentru a primi a doua pensie incepand cu 14..aprilie

  RăspundețiȘtergere
 25. @ Karadeniz: Vai, dom' profesor, se poate asa ceva admite la un jurnalist ca mine? Trebuie sa fiu rastignit, ca si libelula din insectar! Uite ca, in iuresul scrisului, mai si gresim, ca la babalacii ca noi se mai strecoare si astfel de erori gramaticale, pe langa amnezii temporare, tremor de falange si alte batzaieli de organe si ciolane! Nu din nestiinta, ci din neatentia provocata de multiple motivatii! Nu ma supara critica, asa ca demersul explicativ prinde bine tuturor celor care nu mai da atentie detaliilor, ci mai mult continutului! Ma bucur totusi ca atrag atentia fanilor mei!

  RăspundețiȘtergere
 26. @All
  NEDUMERIRE
  Vad pe aici discutii partizane, destul de aprinse , dovada ca multi sunteti implicati, probabil membri marcanti.
  Intrebare ;
  -dintre miile de membri, multi ai PSDului, cativa sunt parlamentari, de ce va ascundeti dupa fusta maicutii si nu ne sprijiniti in recastigarea drepturilor ce au fost siluite de prin Legea 223/2015 ?
  Sunt vreo 3 care se ma zbat ,dar si aia asa "peste umar", unde este spiritul camaraderesc?
  In rest tara este condusa spre "marile victorii" de catre niste... ȘÓGORIȚE !

  ȘÓGORIȚĂ, șogorițe, s. f. (Reg.) Cumnată. – Din șogor + suf. -iță.-femei care s-au culcat cu acelasi barbat..

  RăspundețiȘtergere