Un produs Blogger.

duminică, decembrie 16, 2018

Au și sârbii Macron-ul lor!

10 comments

Pe o vreme câinoasă, 15 000 de manifestanți de stânga au ieșit sămbătă seară în strada la Belgrad pentru a protesta împotriva climatului de ură pomovat de președintele Vucic și de guvernul său.
Ei susțin că retorica lui Vucic plină de ură împotriva adversarilor săi a creat un climat de violență în Serbia.

Acest climat de violență a culminat cu atacarea și rănirea gravă, în orașul Krusevac ,de către un grup de bărbăți imbrăcați în haine negre, a liderului opoziției de stânga, Borko Stefanovici. 
După ce protestatarii s-au adunat în centrul Belgradului, ei au mers în apropierea mai multor instituții-cheie, printre care se numără clădirea parlamentului și clădirea în care se află radiodifuzorul public din Serbia, RTS.
Preîndosariatul nostru și ai săi ciraci #rezist, care hărtuiesc oponenții politici, nu sunt departe de a provoca o reacție similară în România.

10 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Și ai noștri ar protesta, dar nu știu în fața căreia case...
Politicienii sârbi și-au mai luat-o pe cocoașă de la veteranii războiului sârbo-NATO, dar au uitat..., ai noștri doar își forțează limitele și mai ales norocul!

Mihai spunea...

Sper ca ”oponentii politici hărtuiti ” să nu incerce nici macar in vis ”amnistia si gratierea”.
Sper ca ”oponentilor politici hărtuiti” sa le vina mintea la cap si sa aplice mot-a- mot recomandarile Comisiei UE ,comisiei de la Venetia si GRECO.
Sper ca sa termine cu bataia de joc la adresa pensionarilor militari prin dusmania lor fata de ” serviciili” care-i dibuiră in afaceri necurate.
Sper ca mediul privat să nu o ia pe urmele ”vestelor galbene” frantusesti,unguresti,poloneze vizavi de discriminarea fata de mediul bugetar prin salarizare ,zile libere ,bonusuri ,etc
Altfel ,d-nul ”jurist” ...... va trebui sa modifice si ”Codul Rutier” in sensul interzicerii ”vestelor galbene reflectorizante ”

Huhu Rezea spunea...

@Nicu T Avia
Informează oficiul de coordonare a postacilor pentru susținerea Preaîndosariatului din Sibiu că pe acest blog nu mai sunt publicate comentariile care răspund la punctajul propagandistic al marelui MUT.

Iulian Mareș spunea...

Auzind că unora li se confisca imobilele, vânzătorii de corturi se grăbesc să majoreze prețul, dar aplica reduceri substanțiale pt Palete de la 7 bucăți în sus!
Unii nu fac deosebirea între recomandare și "general obligatoriu" prin hotărâre publicată în MO, cum amestecă vorbe din gura străzii cu impunerile CCR!
Niște cocalari!...și maneliști, ce canta după ureke!...hoții, violatorii, pedofilii, criminalii vor fi eliberați! Gargara cu Ariel!
Vezi că există și reversul...uite mai, "violatorilor" asta este unul care nu vrea sa fii grațiat! Se numește....etc!
Este mai bine că statul să keltuiasca cu ei, de la buget, și ROU să-și ia infrigement pe bani grei, plătiți de tine?
Spune totul....nu doar ce behăie Țurcanu, cea mai deșteaptă femeie din politică!

Patrascioiu spunea...

Da dece puscariile sa nu se autofinanteze?Domnul puscarias sa fie scos la munca si sa-si asigure existenta.Adica daca vrea sa manance sa munceasca,daca vrea curent electric sa-l plateasca prin munca,daca vrea caldura sa si-o asigure prin munca etc.De cand puscaria a devenit pension?Slava domnului e destul de munca in Romania.Ne vaitam ca nu avem forta de munca si puscariasii trandavesc.
Se vorbeste prin targ ca unii isi vor ispasi pedeapsa in sufragerie in halat,papuci de casa, cu un pahar de sampanie in fata si o Irinuca pe genuchi.
D.CNEWS-conform datelor transmise de ANP numai in 19 octombrie in baza recursului compensatoriu au fost pusi in libertate 184 indivizi condamnati pt. furt,135 pentru talharie,28 pentru viol,13 pentru omor,7 pentru inselaciune,4 pentru trafic de minori.

Iulian Mareș spunea...

Domnule P,
Câți ani aveți, dacă nu vă supărați?
Ați locuit mai mult timp in Cuba sau Vietnam, Nord Coreea?
Ceea ce invocați reprezintă reducerea pedepsei pt condițiile inumane din detenție, parcă!?
Pușcăria nu este locul unde trebuie sa mori sau gulagul bolsevic!
Trag concluzia că unii au ADN de kmer roșu!
Ce facem, introducem arderea pe rug, spânzurătoarea, decapitarea?
Societatea umană are și sentimentul iertării civice a faptelor penale!
Nu numai Dumnezeu poate ierta păcate, să încercăm și noi, după pilda Lui
Muncă forțată se practica în sclavagism, feudalism și comunism! Daca vrea, deținutul poate ieși la muncă obținând și avantaje!

was spunea...

PT PROSTIE NU A FOST ELIBERAT NIMENI?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Ce faceti, ridicati podul ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

MAI DEZBINATOR CA CIOLANNUS AL NOSTRU NU-I IN TOATA EUROPA!NEVASTA-SA, CE O MAI MOTIVA LA A TREI-A CHEMARE LA PARCHET SA NU SE DUCA? CE IPOCRIZIE: SA STRIGE ,,PENALI'' LA ALTII, SI PENAL SA FIE EL CU NEVASTA-SA!

Iulian Mareș spunea...

Georgetei nu-i mai este friiiigâ!
La liceu se mai folosesc scutiri medicale în alb?