Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

vineri, mai 17, 2019

Fiul Doinei Cornea l-a determinat pe Iohannis să....

2 comments
....lase în grija succesorului său la Cotroceni aniversarea celor 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. 
Pe 20 mai erau numai 29 de ani de la Duminica Orbului, primele alegeri democratice postcomuniniste pentru Parlamentul României.

''Cu speranţa că-l veţi lăsa pe succesorul dumneavoastră să organizeze aniversarea Revoluţiei, atunci când e firesc, în luna decembrie,
Leontin Horaţiu Iuhas
Cluj, la 9 mai 2019*


2 comentarii:

 1. Frumoase vremuri,cat a functionat tiparnita cu bani a taranistilor, am dus-o bine,acuma este mai rau,Soros e mai zgarcit,bitcoinii sunt mai putini.

  RăspundețiȘtergere
 2. Șeful șefilor,precum și al nostru,al militarilor,s-a gândit,să comemoreze 30 de ani de la Involuție în 30 Mai ac.O sti el ceva!
  Oricum,fiul uneia dintre cele mai cunoscute luptătoare anticomunistă a spus...Pas!Reamintindu-i stimatului nostru prezident că suntem în Mai nu în Decembrie!
  Și,că să ne amintim ce a spus P.Țuțea despre democrație,redau mai jos spusele acestui mare român patriot:
  Democrația,ignoră valoarea intrisecă a celor aleși prin sufragiu universal.
  Acum,dl.prezident,poate înțelege orice,a zis un filosof,nu un amărât ca mine!
  Și,iată ce a mai spus un mare om de cultură,ziarist și patriot contemporan,care din fericire îl cunosc.Nu-i dau numele,nu am acceptul șefului Blogului.
  "Nu stă țara-ntr-un român,bă stă,zău,dacă-i stăpân"

  RăspundețiȘtergere