Un produs Blogger.

sâmbătă, iulie 27, 2019

Semne că la Caracal avem un criminal în serie

28 comments
În mediul online a scăpat această poză cu oseminte umane, arse ca într-un crematoriu, care ar fi fost găsite în domiciliul presupusului asasin din Caracal. Din ultimele informații este confirmat că osemintele sunt resturi umane. 
Doar naivii pot crede ca lombrozianul de 60 de ani a fost abia acum  cuprins de gustul trupurilor tinere de femeie. 
Sunt semne ca este un mod de operare criminal, care nu ar fi fost curmat dacă ultima victimă nu s-ar fi expus pentru a telefona din casa criminalului  la 112. 
Atât de deștepți au fost cei de la 112 încât au sunat ei de câteva ori pe telefonul găsit întâmplător de față în camera în care era legată. De ce? Nu s-au gândit că în felul acesta l-au alertat pe boșorog și i-au grăbit moartea tinerei? 
În ultimii 20 de ani ar fi reclamate circa 17 dispariții de tinere în zonă, fără ca organele de cercetare să le rezolve. 

28 de comentarii:

Cezar spunea...

Sigur sunt de acolo?
Cand a ars.o pe ultima dat?
Iti trebuie foc nu gluma
Ati vazut vreo urma de sânge?
Tot cartierul ar fi mirosit a friptura
Cenusa calda..vas cald ceva??

Ein Stein spunea...

Pai cand spun eu ca institutiile statului sunt la pamant si ca trebuiesc restructurate si reprofesionalizate. La noi totul se face dupa ureche, de altfel nici nu ai cum altfel atat timp cat tu nu aici nicio pregatire in domeniu si ai fost "numit" pe functie pe tot felul de criterii incepand de la amantlacuri si pana la alea politice, orice numai competente nu. Oare operatorul ala de la 112 care a dat telefon inapoi, de noua ori, a aplicat vreo procedura sau a facut-o dupa capul lui, oare nu tocmai insistenta lui a pus capat zilelor bietei copile pe care a deconspirat-o? Un lant intreg de imbecilitati si imbecili, platiti gras, nu au fost in stare sa salveze un biet suflet care incepuse sa traga speranta ca va scapa cu viata, doar reusise sa sune la 112 care are in spate un colos militarizat gata oricand sa sara in ajutor. Culmea e ca tocmai acest colos se poate face vinovat de moartea copilei, poate rahatul ala vroia sa o vanda lanturilor de prostitutie, dar macar era in viata.
Restructurare, reprofesionalizare, ocuparea functiilor numai si numai pe baza de examen si scoaterea in afara legii a "numirilor pe functii". E singura sansa de destructurare a statului mafiot, nu e alta!!!
Luati aminte la Dragnea care a crezut ca poate face ceva schimband tot felul de legi, acum e la Academia de Stiinte de la Rahova. Daca avea mai mult creier restructura institutiile statului, asta binenteles daca urmarea sa faca ceva bun, numai asa putea sparge gastile mafiote.

J spunea...

Fara cuvinte.Cat timp banul primeaza si nu pasiunea meseriei asa se intampla.Lantul slabiciunilor.Ajungem sa uram democratia.

J spunea...

Prin 1988 eram internat intr-un spital militar.Numarul militienilor internati era dublu cadrelor miltare.Militienii se faceau luntre si punte sa fie pensionati pe caz medical.Seful lor cel mare bagase armata in ei adica le cerea program de activitate,program de noapte,serviciu de paza si patrulare etc.Arestul era la ordinea zilei.Cand vedeau procurorul militar intrau in sevraj.

ifrim spunea...

Partea proasta a unui astfel de eveniment nefericit este ca se blocheaza pentru SNApOPSN orice fraza ce contine cuvinte cheie bani,solde,salarii,pensii,actualizari....

Mihai spunea...

Cand a cazut avionul cu Iovan in Apuseni M.Transorturilor era R.Manescu.Lemn Tanase si habarnista notorie despre atributiunile functionale in asemenea cazuri.
Acum au gasit-o buna la externe!!!!
Ne pleacă copiii capabili din țară iar fiul lui Nastase este numit secretar de stat !!!!! In baza caror merite nu contează.
Cum sa avem profesionisti in institutii cu astfel de practici.
Doar ei si familiile lor peste tot.
Cu ce ne incalzeste niste demiteri cand la varf nu ai repere morale ,profesionale.....

Iulian Mareș spunea...

T3,
Deraiezi politic!
Pt Apuseni vina este la RIMATSA al cărui șef Centru specific nu a venit să conducă pt că era la examen cu studenții!
Fiul lui Năstase a fost numit consilier onorific, neplătit, nu secretar de stat!

*Un fost șef SMFA era în conducerea ROMATSA..., apoi în afară eronavei inadecvate, TAO Sibiu l-a avertizat despre condițiile meteo; kiar dacă acea licență pt acel tip de aeronavă trecuseră multe luni de când nu mai zburase și trebuia să facă un zbor tehnic, parcă!
Mai bine scrie ceva despre profesionalismul #procurorului iubitor de Codruțe și a Republicii Parketare!

Iulian Mareș spunea...

Victor Alistar face cea mai pertinentă și la rece analiză:

https://m.mediafax.ro/politic/victor-alistar-membru-csm-reactie-dura-in-cazul-caracal-procurorul-de-caz-a-incadrat-gresit-cauza-aceasta-este-consecinta-statului-care-ne-supravegeaza-dar-nu-ne-ocroteste-18252703

*Doar cei 2% nu înțeleg nimic, niciodată!

Iulian Mareș spunea...

J,
Nu este așa mare supărare că nu ne mai place democrația! Sunt și alte forme de organizare statală teoretizate mai nou...cum ar fi anarho-capitalismul, care își propune să rupă lanțurile sclaviei instaurate prin contractul social deceptiv intre indivizi naturali și filiale locale, vasale, ale urmașului natural al Imperiului Roman, realizat prin aportul iezuiților și a puterii ecleziastice înrobitoare!

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Anarho-capitalism

Leo spunea...

- Acesta este nivelul de profesionalism şi pregătire al poliţiei şi al MAI lăsat moştenire de Carmen GAZ.
- Nici nu vreau să mă gândesc la ce vulnerabilitate s-ar găsi România prin incopmpetența și deprofesionalizarea urmașei fostelor trupe de securitate , în situația apariției omuleților verzi. Mulțumim NATO pt. că exiști.
- Progenitura lui năstase , dacă este atât de competent și savant , oare de ce nu-și găsește un post de consilier intr-o multinațională sau afacere privată ? oare de ce este el mare savant numai în serviciul bugetar ?
- F&M în dinastia daddy a adunat toți semianalfabeții în conducerea din sistemul bugetar , în frunte cu o mare savantă vorbitoare de multe limbi străine , inclusiv limba Română.

Mihai spunea...

Poate vă faceti timp sa cititi spusele unui politist.
Si totusi nu spune totul.
Probabil ca daca s-ar face randuiala nu s-ar mai fura padurile ,am vedea primari ,padurari si multi alti administrativi dand cu subsemnatul pe la politie si parchet,etc.

https://3dots.ro/actualitate/criminalist-dezvaluiri-sistem-mafiot-politie-11753.html?fbclid=IwAR29MMpbtnU8TVj7zrLVqkvf0_DhLlWqIxTJYwugQUkLOmzYg2uMy0V7XIw

Cazul acestui criminal trebuia rezolvat in maxim 30 de minute.
O fata minora care isi risca viata sa ajunga la un telefon ,sa sune de 3 ori la 112 ,sa fie omorata sub paza oamenilor legii asteptand sa fie doborata usa si criminalul trantit la pamant greu de imaginat.
Mesajul public de neincredere in institutiile statului este profund si baga spaima in familii care au copiii ,si femeii care circula de nevoie cu taxiul ,la gara noaptea ,la spital ,la serviciu, la meditatii dintr-un colt in altul al orasului cu telefonul setat pe GPS,etc,etc

Mihai spunea...

@ Mares
Nu este vorba de vinovatia lui Iovan sau nevinovatia altora.
Era vorba de modul de actiune pentru gasirea aeronavei.
ISU cauta cu totul prin alta parte ,prefectul se orienta cu harta turistica,ministra a fost gasita abia dupa doua zile cand a dat un comunicat pe care l-a retras dupa 2 ore ......etc din balbe in balbe.
Eram la Sibiu pe aeroport in tura .Pe un avion al nostru care venea de la Londra prin nodul Rosia s-a inregistra semnalul SOS de la emitatorul aeronavei la fel si pe o aeronava Turkis Airlines care trecea prin zona.
Turcul chiar a fost dispus sa se intoaca pentru a realiza triunghiulatia insa a fost refuzat.
Despre astea nimic in raport.
Au facut ce au facut si de pe aeronava noastra au radit inregistrarea.
La cea turceasca nu au avut acces.
Cert este ca "expertii" au gasit antena aeronavei cazuta rupta dar nici urma de antena.
Ori o cercetare profesionista gasea si antena.................

Leon spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

@avianyc - iar transmiteți informații false (specific iubitorilor de Johannis și rezist)
Andrei Năstase a fost numit consilier onorific la Guvern - funcție neremunerata adică face muncă voluntară!!!!
Ăia de plecă vor din start salarii e mii de euro. Patronul la firma căruia lucrez e stupefiat! "Au terminat facultatea acum 1 lună și cer salarii de peste 2000 de euro, mașină și telefon cu abonament nelimitat."

Iulian Mareș spunea...

T3,
Muntele mic a transmis oportun ultima topare!

Patrascioiu spunea...

E de noaptea mintii.Debili mintali sunt printre noi.Ca parte vatamata intr-un dosar de furt a trebuit sa asist la o ședință a unui complet de judecata.E urgie.Hoție, talharie,violuri,agresarisexuale,pedofilie,tentative de omor ,internări în spitale

Patrascioiu spunea...

E de noaptea mintii.Debilii mintali sunt printre noi .
Mai Mares În dorința ta de a apăra clasa politica în general și PSD în special faci afirmații lipsite de continut.Îți dai importanta și ne consumi timp.Referendum pentru înăsprirea pedepselor când tu ai la dispoziție o majoritate în parlament și poți legifera orice ,consilier onorific un tinerel a cărui valoare e ca este fiul lui Nastase sunt tâmpenii de care este în stare numai V.V.Dancila.
Sa va fie rușine.Încercați sa obțineți capital politic exploatând o tragedie.

Ein Stein spunea...

@avianyk
Colegule ca intotdeauna spui lucruri minunate, abia astept alegerile parlamentare sa castige ciuma rosie de dreapta sa vedem fiul sau amanta cui va lua locul de consilier al lui Nastase junior sau a "ingerilor lui Grindeanu". Si astia or sa faca treaba buna rau de tot ca sunt tare flamanzi, nu si-au mai muiat ciocul de multa vreme si le-a cam venit si lor randul, un fel de rotirea cadrelor de pe vremea tovarasului si a femeii de stiinta de renume mondial.
-Dar cu noi?
-Ce e cu noi?
Cand romanul va pricepe ca ciuma rosie nu e atributul unui partid ci un modus vivendi al politicii romanesti, ca in filmele alea cu alieni cand parazitul trece de la o victima la alta, unii ii zic transpartinic, poate romanul se va trezi din somnul "cel de moarte" cum ne indeamna imnul si cine stie ce dracu iese de aici, poate ceva bun.
Asa ca mai bine apuca-te si propaga ideea in cercul vostru de hashtagisti ca le-ar sta mai bine treji decat adormiti.
Restructurarea institutiilor statului, reprofesionalizarea institutiilor si ocuparea functiilor numai si numai pe baza de examen. Singura sansa a Romaniei! Alta nu exista!
Hai Romania!

Ein Stein spunea...

@avianyk
In articolul ala cu politaiul care dezvalui mafia din politie, vad ca saracul criminalist habar nu are cam cum s-ar putea indrepta lucrurile. El face apel la societatea civila, eu cam cred ca nu intelege ce este societatea civila si o confunda cu populatia la care face un apel disperat. In schimb daca are proprietatea cuvintelor, ma cam indoiesc, ar trebui sa cunoasca ca acea societate civila e polarizata, multe dintre organisme fiind special create pentru a sprijini statul mafiot. Urmaream un comunicat al unui astfel de organism care cerea demisia sefului politiei care a gestionat prost si afacut si a dres. Intelegi cum vine treaba? Orice, dar orice sa se faca numai sa nu fie destructurat statul mafiot, exact ca soparlele care renunta la coada numai sa scape cu viata.
Noi romanii trebuie sa ne manifestam exact ca soldatul sovietic, nimic frate, nimic, sa o tinem una si buna cu restructurarea statului indiferent de ce oferte tentante ne sunt facute, si pe deasupra sa fim uniti, trebuie sa intelegem ca suntem noi si ei, doua tabere declarate.
Apropos, sa fim si nitel isteti, ca nu strica.

Leo spunea...

La Caracal avem ce avem în aceste zile.
Dar la Caracal am avut înaite de RĂSCOALA din 1989 un "orășel cazarmă" , înţesat de unităţi ale MFA-ului ( R 68Tc sau 1320 ; R 56 Paraşutişti ; 2236 sau Şc de şoferi ; Fostul batalion de rachete AA 1748 transformat în BD şi ajuns la MAI în 2001 , etc...etc...)
Bine că psihopatul vedetă de azi din Caracal , nu are vre-o istorică legătură cu cele precizate mai sus.
Poliția a făcut totul perfect , STS-ul la fel , Procuratura idem , Tribunalul OT ce să mai vorbim. Toți au fost PERFECȚI și susțin asta in ciuda evidențelor că nu și-au îndeplinit funcția pt. care au fost creați și plătiți bine.

Huhu Rezea spunea...

Criminalul a recunoscut ca a omorât-o pe Alexandra și a ars-o după ce și-a dat seama ca a sunat la 112.
Cine l-a atentionat?
Apelurile proștilor de la 112!
Sacrificiul Alexandrei a salvat viețile altor zeci de posibile viitoare victime.
Fără acele apeluri mamelucii din poliție și parchete continuau sa doarmă în indiferență din cei 20 de ani de când se semnalează dispariția de fete în zonă.

Leo spunea...

La Caracal avem ce avem în aceste zile.
Dar la Caracal am avut înaite de RĂSCOALA din 1989 un "orășel cazarmă" , înţesat de unităţi ale MFA-ului ( R 68Tc sau 1320 ; R 56 Paraşutişti ; 2236 sau Şc de şoferi ; Fostul batalion de rachete AA 1748 transformat în BD şi ajuns la MAI în 2001 , etc...etc...)
Bine că psihopatul vedetă de azi din Caracal , nu are vre-o istorică legătură cu cele precizate mai sus.
Poliția a făcut totul perfect , STS-ul la fel , Procuratura idem , Tribunalul OT ce să mai vorbim. Toți au fost PERFECȚI și susțin asta in ciuda evidențelor că nu și-au îndeplinit funcția pt. care au fost creați și plătiți bine.

Ein Stein spunea...

Huhurezule nu cred ca aia de la 112 sunt doar prosti, ca o parere personala cred ca sunt si penali, nu cred ca individul ala care a dat de noua ori telefon inapoi avea asa ceva in procedura, a facut-o dupa ureche, probabil vroia chiar sa o obrazniceasca ca se tine de sotii. Cat din vina ii apartine pentru moartea copilei?
Sa nu uitam cazul Iovan cand "specialistii" nu stiau sa transforme coordonate geografice din grade, minute in coordonate zecimale. Un colos militarizat perfect incompetent si inutil. Daca in asemenea situatie cand Alexandra a comunicat cu 112 nu au resuit sa o salveze ce se intampla in cazurile, majoritatea, cand nu se poate face? Trebuie intrat cu barda in toate institutiile statului, dilema mare e daca politicul o doreste sau face parte din clica mafiota? Cum am mai scris alde Dragnea, probabil, a vrut sa faca un pic de ordine insa a ales calea proasta cu modificarea legislatiei, asa si-a pus in cap toate clanurile mafiote atat din tara cat si din afara. Daca avea mai mult creier si sfatuitori inteligenti trecea direct la destructurarea statului mafiot prin restructurarea institutiilor statului. E greu de crezut ca aveau ce sa-i reproseze banditii de la Bruxelles, asa le-a dat apa la moara cu statul de drept. Intrebarea se pune daca mai e cineva cu suficient curaj in politica romaneasca sa faca ce trebuie facut?

Iulian Mareș spunea...

Patrascioiu,
Tu te-ai născut prost sau ai evoluat de la stadiul de râmă?
Idiotule, am scris eu ceva de referendum în speță asta?
Inventezi ca orice târâtoare băloasă!
În capul tău găunos este numai alcool!

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Acolo erau mult mai multe UM, înainte de 89!
Totuși, nu văd legatura?

Leon spunea...

@Ein Stein, mai este Tariceanu, dar a ramas singur !

Leo spunea...

Julio,
De aceea, că erau mai multe am pus etc...etc...Le-am "vizitat" pe toate în tinereţe.
Legătura ?
"Bine că psihopatul vedetă de azi din Caracal , nu are vre-o istorică legătură cu cele precizate mai sus."

M spunea...

"Ca și competență legală, procurorul conduce ancheta. El a ordonat că echipa de intervenție poate intra în imobil abia la ora 6.00. Șeful Poliției Caracal nu s-a opus, deși oamenii lui îi dăduseră toate informațiile, știa că la casa lui Dincă polițiștii lui ajunseseră după ce STS le indicase trei adrese greșite. L-a copleșit și pe el frica deoarece echipa lui făcuse peste zi trei percheziții cu mandat, total aiurea, iar dacă ordona intrarea în a patra casă fără mandat și fără aprobarea procurorului de caz, acțiunea s-ar fi putut sfârși rău pentru el și polițiști, mai ales dacă nu o descopereau acolo pe fată. Nu e o scuză, ci doar o stare de fapt, mult prea răspândită în sistemul polițienesc, care ar trebui stopată." (Simona Ionescu)