Un produs Blogger.

vineri, august 16, 2019

Iohanis cel Nesimțitor. Lipsa de reacție îi va aduce un pasiv de 10 procente în noiembrie

12 comments
Lucrul bine făcut este acela când esți surd, MUT si orb la tot ce se întămplă în jurul tău. Doar persoana ta contează!
Eu nu mi-am dorit și nu-mi mai trebuie un asemenea președinte invalid.

12 comentarii:

Mitica spunea...

Ce sensibilitate vreți de la un plăvan....

Leon spunea...

https://m.mediafax.ro/social/c-stefanescu-despre-incidentul-cu-militarul-lesinat-langa-iohannis-multi-spun-ca-e-rau-eu-zic-ca-e-exponentul-celor-care-l-au-votat-si-il-sustin-18286017

Arfy spunea...

Robot! Discuțiile sunt cu dus-întors! Sistemul rigid al protocoalelor românești au încă urmări din socialismul științific!

Dan spunea...

Care e diferenta intre sluga hotilor 'Veorica' si vanzatorul de copii Ciolanis ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si pietrele pot plange, dar nu si o inima impietrită!...

Gigi spunea...

Ce vă mirați așa? Doar suntem în"iepoca"ROBOȚILOR!
Soldatul respectiv,pierdea și el timpul p'acolo!😁😂😀

ifrim spunea...

Deja sunteti rautaciosi!Ce vroiati sa-i dea el primul ajutor,este profesor de fizica nu stie.Stie ca in angrenajul MApN sunt medici,sanitari cu bolnavii,pompieri cu focul,SPP cu siguranta ce nu-i dau voie sa se abata din programul stabilit.Bun,rau cf.Constitutiei este comandant suprem si daca sta sa planga la fiecare soldat cazut in misiune trebuie sa boceasca continuu.Militarii mai si cad la datorie asta e menirea lor!

Iulian Mareș spunea...

Care sunteți kiori, puteți mări imaginea!
Înainte de a fi soldat este și femeie și are steagul US pe braț!
9999 din 1000 se comportau normal: opreau discursul de rață mecanică și întorceau măcar banița aia de cap și priveau cu compasiune!
Ar fi fost culmea sa mai și râdă că o greblă!
Dar ce așteptări aveți?

M spunea...

"este profesor de fizica nu stie"
Pai mie mi se pare ca se pricepe la toate! Tocmai, fiind Comandant Suprem, trebuia sa se opreasca o secunda, sa se asigure ca se acorda ajutor si apoi sa isi continue porcaria de discurs.
Ce patetici sunt iubitorii de Johannis. Nu mai stiu cum sa ascunda porcariile facute de acesta. Da, domnule, ma astept sa se opreasca o clipa pentru fiecare soldat cazut la datorie, pentru fiecare copil care nu o sa isi mai vada tatal sau daca nu sa se duca dracului!
Ca om acest Johannis e un rebut, ca presedinte - o catastrofa. Poporul roman insa, suveran, l-a ales presedinte! Oricum ma asteptam la un comunicat citit de parasuta de Puscălău cum ca de vina e P-S-D-uuuuuuul si Dragnia.

Arfy spunea...

Cum o fi rezultatul matematic "9999 din 1000"!?!

Unknown spunea...

ARFY ????? Ce protocol ??Nu suntem oameni ?? Animale?? Nu interactionam?? Daca , plavanul se intorcea sa vada, ce se intampla....intrerupea discursul,poate era un neica nimeni..care sa il atace...nu cu cerneala ca pe Constantinescu..parca... un discurs...pe care oricum nu el l-a scris...aaaa pierdea sirul frazei.....AVEA 10 % LA ACTIV....ASA ARE LA PASIV. La ce ii place cel mai mult......sa fie pasiv...sa gandeasca pe indelete....inşet, inşetişor şi diloc...

ifrim spunea...

Nu mai este mult pana-n nov.Votul poporului la scrutinul prezidential este suveran.Fiecare are dreptul sa-si aleaga presedintele pe care-l doreste!