Un produs Blogger.

luni, octombrie 19, 2020

Cei care sunt bolnavi trebuie puși în carantină... nu cei sanatoși!

34 comments

Specialiștii imunologi din California ne spun că imunitatea împotriva virusului Sars-Cov-19 nu se obține stând izolați în casă. Dimpotriva, în acest mod ne diminuăm imunitatea. 

Ne protejăm cu mască, igienă și distanțare sanitară, dar ne carantinăm numai dacă aveam simptoma că ne-am infectat cu virusul.

Constatările celor 2 imunologi au fost respinse de experții din domeniul sănătății publice.
Citiți AICI

"Comentariile și concluziile medicilor au adus o condamnare pe scară largă din partea oficialilor din domeniul sănătății și a experților medicali.

„Există multe lucruri de opus din punct de vedere științific”, a declarat Andrew Noymer, un epidemiolog, pentru CNN. El a spus că o mare problemă este că medicii au făcut estimări pe baza clienților clinicilor lor care au fost testați, nu a unui eșantionare a populației generale.

„Ce fac acești medici este corupt procesul de la început pentru a face să pară că fac o analiză politică onestă”, a adăugat Noymer, profesor asociat de sănătate a populației și prevenirea bolilor la Universitatea din California, Irvine .

Videoclipul a determinat, de asemenea, Colegiul American al Medicilor de Urgență și Academia Americană de Medicină de Urgență să emită o declarație comună puternică, luni, denumind afirmațiile perechii „meditații nesăbuite și netestate” care „sunt incompatibile cu știința și epidemiologia actuală în ceea ce privește COVID-19”."




 

34 de comentarii:

Leon spunea...

Cei doi, sigur îl voteaza pe Trump!
Cred ca Iulica v-a trimis filmuletul...:)).

Cezar spunea...

Teoretic..are dreptate..cu conditia sa nu intilnesti virusi prea puternici..care depasesc instant sistemul imunitar
Daca..acel copil..care duce virusii la gurita cu mîna si organismul formeaza bariera..ce patea daca ducea..EBOLLA..SIDA..TBC...
NU MAI APUCA...SA.SI FACA NICI.O IMUNITATE
Tocmai asta.i principiul vaccinului..
Droghezi " virusul..sa.i scazi 80..90.% din capacitate si il injectezi in organism..pentru cs organismul sa produca anticorpii
Mai apar si accidente nedorite..ori virusul inoculat nu este suficient de adormit...ori oorganismul nu suporta si sucomba @

Cezar spunea...

Tragem instant concluzia ca marele savant"...nu.i de meserie
Un medic..virusolog..nu cadea in aceasta capcană..instalata chiar de el..
Dupa el...este bine sa traiesti in ficare de virusi..cum l.ai halit..cum ai facut imunitate
In veci..nu ar mai fi oameni bolnavi

E. Cristescu spunea...

Eu n-as lua in considerare opinia unui medic care nu-i membru PSD...

Huhu Rezea spunea...

Medicul e medic... și de este PSD ...și de este PNL-ist.
Bolile nu au culoare politică.

Calinmihaib12 spunea...

Domnolor:dacă nu sunteți medici, .și mai ales MEDICI MICROBIOLOGI (+VIRUSOLOGI),ar fi prudent să
vă abțineți..să.."faceți"..pe medicii..și să dați SENTINȚE..in acest domeniu..EXTREM DE.. SENSIBIL..și SUSCEPTIBIL..de MANIPULARE..nu NUMAI POLITICĂ (.!.)
Cei 2 MEDICI AMERICANI microbiologi + virusologi = au DREPTATE ÎN PRINCIPIU..!(adevărurile afirmate= SUNT în orice manual de specialitate, de de zeci de ani..!
O MARE..și..ESENȚIALĂ..PROBLEMĂ e că NU SE SPUNE "REALITATEA"= despre NATURA VIRUSULUI(-urilor) CORONA..=NATURALĂ(= mai puțin virulent..și..contagios= IN CONDIȚIILE SOCIETĂȚII MODERNE
de tip:europeano-americană..cu nivele socio-sanitare avansate.) sau ARTIFICIALĂ = PRODUS IN LABORATOR=.."foarte" contagios.. și "nu se știe" clar:"cât" de patogen..e.!
..Pentru că e de OBSERVAT: că FENOMENELE "dăunătoare" directe: CONTAMINĂRI,"INFECTĂRI" și MORȚI =se petrec(cu câteva exceptii) mai mult în ȚĂRILE BOGATE.. "RISIPITOARE".. DE BANI în industrii..SCUMPE:..SĂNĂTATE, "HORECA", "LOISIR",TURISM, AUTOMOBILE, AVIAȚIE.., ș.a. ase menea..!

anonim spunea...

@Calinmihaib@gmail.com
prima parte suna foarte bine, zic eu Uite dom'le un intelept si aici
citez"Domnolor:dacă nu sunteți medici, .și mai ales MEDICI MICROBIOLOGI (+VIRUSOLOGI),ar fi prudent să
vă abțineți.."
Dupa care trosc-fleosc cu "ei in fasole" ...si da-i si combate si-si da cu parerea si tot asa "pe pereti tot inainte"
PS specialitatea celor care se ocupa de epdemii se numeste epidemiologie/epidemiolog
Nashul meu este prof dr virusolog la Universitatea Transilvania Brasov si da si el o mana de ajutor la identificarea structurii virusilor(si alti parametrii),nicio treaba cu epidemiologia
VIRUSOLOGÍE s. f. ramură a microbiologiei care studiază virusurile; virologie; inframicrobiologie.
EPIDEMIOLOGÍE s. f. Ramură a medicinii și a igienei care studiază cauzele și natura epidemiilor, precum și mijloacele de prevenire și combatere a acestora.
sursa: dex
Asa ca intai asezati-va cunostintele(daca le aveti) in "sertarase" si abtineti-va de a folosi cuvinte care doar "suna bine si sunt la moda"in perioada asta
Nu va suparati dar sunt satul de oameni "atotstiutori" care nu stiu nimic...nici eu nu stiu dar atunci caut sa aflu/sa citesc

anonim spunea...

...stiti ce inseamna patogen?? Cum adica NU SE STIE cat e de patogen...se stie foarte bine dar mai folosim si cuvantul "patogen" asa ca sa impresionam gugustiucii

Din postarea dvs e clar: I-a pedepsit "mniezau" pe pacatosii astia occidentali ....apropo de "LOISIR"
LOISIR s. n. Timp liber (al cuiva). Folosire optimă a timpului liber, potrivit dorințelor și înclinațiilor individului

iar "banditul" asta dex-ul, care nu lasa oamenii sa puna cuvintele la intamplare, sa le zdrobesaca bine, sa le amestece...si dup'aia sa iasa ghiveciul:):)))

anonim spunea...

....daca nu-i bun avionul, transportul, tehnologia,turismul si nici "loazirul" exista unii se numesc amish
Amish este o comunitate religioasă creștină cu doctrină anabaptistă, caracterizată mai ales prin felul de trai simplu și tradițional și rezistența pe care o opune în fața adoptării obiceiurilor și utilităților moderne. În lume există peste 350.000 de persoane (conform datelor din 2020)[1] aparținând acestei comunități, cea mai mare parte (98%) trăind în Statele Unite (în 31 de state), plus o populație mică (5.600 de persoane)[1] în provincia canadiană Ontario.

Populația amish își are originea în emigranții elvețieni de limbă germană. Ei cred în Noul Testament, în forma sa strict literară, și duc o viață izolată de lumea modernă. Valorile lor, de care se lasă ghidați, sunt pacifismul și traiul simplu. Veșmintele lor sunt ca acelea ce se purtau în secolele XVII și XVIII. Majoritatea populației amish vorbește, ca limbă maternă, limba Deitsch sau limba germană din Pennsylvania. Populația amish născută după 1960, cu vederi mai progresiste, tinde să împrumute limba engleză în vorbirea curentă. Dintre comunitățile timpurii, care s-au stabilit în Statele Unite, multe au renunțat la identitatea amish și au devenit menoniți.

sursa wikipedia

anonim spunea...

Ma scarpin in cap si nu-mi dau seama ce-o fi insemnand(si in ce limba) cuvantul asta "HORECA"
O fi in araba sau hindi, ca aia vorbesc cu mult "h si r din gat"...stie cineva???
Allahu Akbar Horeca!!.....o fi Horus??:))

eeee mai glumim si noi ca maine se majoreaza pensiile militare cu 40%+OMM/SOSP...NET

Mihai spunea...

@ acord
Am urmarit mai multe seriale cu emise pe un post de televiziune.
Interesant mod de viață.
Prezentau si cateva evadări din comunitate si încercări de adaptare la viata cotidiana modernă .

anonim spunea...

@avia
I-am vazut in carne si oase in Downingtown langa PHA in statul PA...am ars-o la rece f'o 6 luni prin zona....mishto oameni,prietenosi si americanii si amish(tot americani de fapt dar mai retrasi).Daca un amish vrea sa paraseasca comunitatea,toata lumea ii doreste numai bine,aproape ca il felicita,are loc si o petrecere si toate bune si frumoase...Dar NICIODATA nu mai are voie sa se intoarca in comunitate.....banuiesc ca nici nu vrea ca doar de aia pleaca:))
PS Ma gandeam ca mai fac ceva trafic pt adminu ca vad ca ceilalti calculeaza "penzii" si sunt foarte ocupati acum sa vada daca e de un pachet de tigari in plus sau in minus...sau o tzuicaaa...adminu stie de ce pe mine nu ma mai intereseaza +/-5lei la penzioara:)))

Calinmihaib12 spunea...

AKORD:1.cred că vă faceți că nu înțelegeți ce se întâmplă..!(..o variantă..!)
2.HO=HOTELURI..
RE= RESTAURANTE..
CA=CATERING.
3.am scris:..că dacă.. nu sunteți medici..ar fi bine să nu faceți pe ..medici(i)..[..ca să mai glumim,deși nu prea e de glumit ..cu ce NI se întâmplă..!
4.eu NU am pomenit de epidemiologie..! și NU e cazul să-mi faceți..mie..teoria chibritului"în zona asta..a MEDICINII.
..și, până la urmă din tot ce-ați scris..,nu rezultă, concret...cu ce nu sunteți de "acord"?

Călugărul spunea...

Tratamentul creează simptomele!

ifrim spunea...

HO RE CA =Hoteluri,restaurante,cafenele!

Xman spunea...

E un acronim mai "grasut" si vine de la HOteluri ,REstaurante,CAfenele.

Calinmihaib12 spunea...

AKORD:1.cred că vă faceți că nu înțelegeți ce se întâmplă..!(..o variantă..!)
2.HO=HOTELURI..
RE= RESTAURANTE..
CA=CATERING.
3.am scris:..că dacă.. nu sunteți medici..ar fi bine să nu faceți pe ..medici(i)..[..ca să mai glumim,deși nu prea e de glumit ..cu ce NI se întâmplă..!
4.eu NU am pomenit de epidemiologie..! și NU e cazul să-mi faceți..mie..teoria chibritului"în zona asta..a MEDICINII.
..și, până la urmă din tot ce-ați scris..,nu rezultă, concret...cu ce nu sunteți de "acord"?

M spunea...

😁 Credeam că extremismul este numai la USR și PNL. Doar la ei nu aud decât "PeeeeSeeeeDeeeee-ul".
Dar iată și cineva care nu crede decât în medicii "membrii PSD".

O țară bolnavă de ură.

Nu domnule E. Cristescu, medicul e medic. Nu contează dacă nu e de la dragii dumitale psdiști. Păcat însă că "microbul" extremismului specific celor acum la putere se insinuează încet, încet în toate partidele. Mai ai să spui că și scelerații din 10 august care au atacat sălbatic forțele de ordine sunt niște mielușei blânzi.... 😂

Ne trebuia extinderea legii privind internarea involuntară a celor cu afecțiuni psihice astfel încât să acopere și pe cei cu boli infecțioase agresive. Așa cum e în Italia de exemplu. Atunci puteam izola bolnavii nu sănătoșii.

Calinmihaib12 spunea...

Ieri dimineață (luni),la radio, Prof.dr.RAFILA.."spunea" citez aprox.:că la în România,,.."NU sunt cazuri de..GRIPĂ.."..!ceea ce cred că e O MINCIUNĂ GOGONATĂ ..!
În LUME..anul ăsta..AU MURIT din cauza GRIPEI..în jur de 400.000 de bolnavi..![..și "la mintea"..lui..în ROMANIA..NU SUNT MORȚI..DIN CAUZA GRIPEI..în acest an..!!=ASTA = e CONCLUZIA (.LOGICĂ)..din AFIRMAȚIA..sa..!]

Leon spunea...

"CE INSEAMNA HORECA?
Aceasta asociere a silabelor unor cuvinte, provine din Olanda, unde a fost folosita pentru prima oara pentru a denumi unitar domeniul Hotelurilor, Restaurantelor si Cafenelelor. Mai tarziu acest acronim, HoReCa, a fost utilizat pentru a descrie activitatea Hotelurilor, Restaurantelor si Cantinelor, astazi fiind utilizat pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, deoarece se considera ca spatiile precum cafenelele si cantinele pot fi incluse in categoria restaurante."

anonim spunea...

Calinmihaib@gmail.com
1-CA=cafenele
2-recititi!
3-😁
4-😁😱
Am....CITIT=si [eu]...CE ati!!!..SPUS(scris)... [si]!??...sunt (DE) acord cu...=(dvs).PANA=la...[urma]=nu..suntem(MEDICI) =deci??!!..
we agree that we disagree:)))

Iulian Mareș spunea...

Sora mea estre stomatolog la INMSA!
Se poate considera că și eu sunt asistent de cabinet de stomatologie sau tehnician?
Am studiat multă literatură pe net și deja îmi băune mintea despre stomatologie. Nici nu-i mare lucru...
Am văzut și 6 tutoriale pe YouTube și deja mă dau deștept în cap!

Leon spunea...

...))).

Calinmihaib12 spunea...

AKORD:
..deci nu sunteti medic..?
..atunci intrebați-vă nașul din..BRAȘOV..cum își explică "absența" GRIPEI din "cauzele de moarte" din SITE-UL: "WORLDOMETERS.INFO"= în TOATE CELE 32-33 de LIMBI MONDIALE..,[CU EXCEPȚIA: LIMBII ENGLEZE: în care azi erau afișate aproape : 394.000 de MORȚI din cauza GRIPEI (..seasonal flu)..? =în acest an..].

anonim spunea...

:)))

Iulian Mareș spunea...

👍😂🍺🤣
Doamne, ce ți-a dat prin minte!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Abordarea, implicarea politica si racolarea medicilor in partide a distrus sistemul de sanatate din Romania. La noi, ca la nimeni...

ifrim spunea...

BIBOTACA și pe caiet!

Iulian Mareș spunea...

Greșit ....
Punerea unui anonim medic de țară, kiar si kirurg afacerist ca ministru, asta da prostie!

Iulian Mareș spunea...

Ce se spune mai rar?
Că ROU este pe locul 2 in EU la mortalitatea Covid!
De ce? De meseriași...
Dar de infectațiile nasocomiale, mai zice cineva ceva? Brusc 0 cazuri....😂🤣🍺
Câte Colectiv avem până acum, her Führer Werner?
Și dacă Berbeceanu este prefectură ce contează că-i puțin penal?

Calinmihaib12 spunea...

..În ceea ce privește "HORE-CA" =d'acord:.."CA" =..CAFENELE..la 15-20 de lei..ceșcuța de cafea !
..dar ar putea fi..și..catering!

Leon spunea...

Medicul este din Craiova:
https://ziare.com/social/stiri-sociale/avertismentul-unui-medic-dupa-ce-a-vazut-plamanii-unui-pacient-cu-covid-19-a-definitia-de-caz-folosita-acum-e-o-aiurealaa-1639751

Calinmihaib12 spunea...

E nerelevant ce s-a prezentat la tv.legat de pneumonia aceea a bolnaviei din CRAIOVA,pt.că NIMENI = nu are EXPERIENȚA CLINICĂ a INFECȚIILOR CU NOILE "CORONA" VIRUSURI nrr.."n".?,(= cel puțin afirmativ)mai ales în lipsa AUTOPSIILOR..!

Calinmihaib12 spunea...

.VĂD ACUM( 22,29') la ANTENA 3
TV pe PROF.Dr.RAFILA propunând "modelul suedez"..!
ÎNAINTE: ar trebui să spună adevărul nespus în perioada: cel puțin: oct.2019-febr.-2020, adevăr spus:"dar nu prea APĂSAT" de Gl.PROF.Dr.Victor VOICU..tot la ANTENA 3 TV.,prin: martie-aprilie a.c..!= cum că VIRUSUL CORONA "NOU"..!!!= E O ARMĂ BIOLOGICĂ..!,inclus de UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ JOHNS HOPKINS = în lista ARMELOR BIOLOGICE..!!; sau dacă cele de mai sus: NU SUNT ADEVĂRATE, AUTORITĂȚILE aveau obligația să stabilească..REALITATEA..!!
pt.ca populația să ȘTIE CU CE SE CONFRUNTĂ.!:și astfel: acceptând în deplină cunoștință de cauză și cu DEPLINĂ INCREDERE măsurile profilactice luate de autorități ..!