Un produs Blogger.

luni, octombrie 26, 2020

Rușinați-vă militari votanți de klausi-wernerieni!

83 comments

83 de comentarii:

Cezar spunea...

O scîrba ordinara @

Burebista spunea...

Am intrat și am cidit pe Scmd.... Nimic... 🤣 Lucruri deja știute de noi cei care mai scriem câte ceva pe aici dar și de cititorii cărora le este teama sa scrie pe blog...

Teo19 spunea...

Acesta este președintele nostru? Mi-e rușine de nesimțirea lui.Cu așa conducător vai de soarta României.

Huhu Rezea spunea...

El nu are nicio vina!
Convingerile sale antiromânești si le-a arătat prin neparticiparea ca primar FDG de Sibiu la festivitațile organizate de Ziua națională, iar fața de armată prin afirmația ca stagiul militar a fost a pierdere de timp .
ASta e mai nouă, descoperita pentru public de ecologistul Liviu Plesoianu.
De vină sunt românii care votează antiromâni în principale demnitâți ale statului.

akord 75 spunea...

Da am votat!! Huhurezu m-a condamnat!! pe aceasta baza ca numai el "e miezul"
De ar fi sa mai votez o data tot cu kwi as vota cat timp ar fi dancila contracandidat...PSD-ul a pierdut alegerile prezidentiale din cauza ca a pus candidat pe una ca dancila,deci e numai si numai din prostia lor.Si acum se vaita tot ei dupa ce au fost atat de prosti??
Daca puneau o coada de matura sau un ficus sau orice altceva PSD-ul ar fi castigat alegerile fara probleme.Si eu as fi votat cu placere cu candidatul PSD
Au pierdut alegerile? Pai normal! Cat sa fi de idiot sa nu gasesti ALT CANDIDAT la prezidentiale intr-un partid asa de mare ca psd-ul care are slava domnului si oameni destepti(persoanele de pe site se exclud):)))
80% dintre votanti nu au votat "pentru" ci ca deobicei "contra"...pana si pe dragnea sau LOV/codrin stefanescu/ ii votam mai cu inima decat pe dancila
Dar sa-mi faca tara de ras pe unde se duce marea "vorbitoare de limbi" chiar ca a fost peste puterile mele sa indur
Ce a si ajuns plesoianu ecologist???::)))...asa repede intr-o noapte?? Il "manca"rau de tot interesul si pe asta,ca si pe ceilalti pe care nimeni altcineva nu a mai avut curajul sa-i primeasca.O asteptam si pe d-na Carmen Dan sa vina de la Sc Gen nr 3 din Videle(din postul de secretara de scoala generala) aici la ecologisti... si pe androneasca(abramburica)...hai hai ca "mai e locuri".toti oameni de cea mai buna "calitate"
Hai ca va da plesoianu pensii militare cu "placutza suedeza":)))

avianyc spunea...

Mai bine de un sfert din Sibiu este al Armatei.
Nu au cedat un teren pentru construirea unui spital nou modern la standarde nemțești.
Si acum se judecă primaria cu ei pentru teren .In schimb au concesionat clădiri, terenuri catre tot felul de afaceriști, pagubind armata.
Spre exemplu o clădire semnificativa fosta SCoala militara concesionata lui Antonie Iorgovan care a infiintat in locație o ditamai Facultate de drept privata.Si multe alte isprăvi de acest gen.
De pe multe cade tencuiala,parca-s abandonate.
Moare Plesoianu si psd de grija armatei!!!!!!! Se gandesc din greu daca Ifrim C si altii in situatia lui trec iarna sau ii mai înjură si in primavara.
Poporul a votat împotriva lui Dragnea si a gastii lui instalate sa--si bata joc de militari si politisti sipensionari.


Huhu Rezea spunea...

Esti doar un catâr antisocial democrat. Nicio logica nu opereaza în exprimarea convingerilor tele politice.
Câți români nu ai avut pe listă în primul tur, bartolomeule, dar tu ai pus stampila pe un antiroman, pe un ins care desconsidera institutia armate? Nu era numai Veorica.
In urma cu 5 ani ai votat impotriva celui care a promovat legea pensiilor militare... doar pentru a -l unge presedinte pe un alogen.

Huhu Rezea spunea...

Ei... nu spune! Armata depășeste FDGR in imobile furate din proprietatea publica a statului?
Dragnea te-a scutit de plata CASS si ti-a redus impozitul pe pensie de la 16 la 10%. Uitucule hastagist!

Gigi spunea...

Dã,Doamne,mintea românului de pe urmã!Spune un proverb de demult.
In lunga istorie a acestui popor sunt multe exemple de acest fel,când am ales sã pupam in partile dorsale pe cei straini de Neam.
Am tradat când trebuia sà fim uniti,în detrimentul altora,dar şi al nostru.Ce am semãnat,asta o sã culegem mulţi ani.
Acordule,iarta-mã,dacã ţine loc de sampoon,poţi sa-l folosesti!
Garantat 100%.

avianyc spunea...

A vrut sa păcălească si pe mine dar nu i-a mers.Vpp a ajuns de la 36 la 22% din SMBE I
in 2020.
Trăiește daca poti !
Vai de salariaților din privat care abia mai face 0,5 PP anual.Si cat de mult conteaza l final de cariera cu iesire la pensie.

Huhu Rezea spunea...

Nici nu ai vreo remuscare că, asa pacalit... iei acum 5-6 sute de lei in plus la pensie.

GO spunea...

@ Si care este invatatura?! Sa votam pe inghetatorii de pensii militare de la PSD,(LOV)? Sau pe taietorii cu barda de pensii militare de la PMP creat de Basescu cu travestiti din fostul PDL? Sau pe aliatii lui Boc in taierea pensiilor cu barda, respectiv UNPR a lui Oprea?

Dupa cum se vede, cam toti ne poarta sambetele!

Huhu Rezea spunea...

Asta ăă spuneam și lui @avi!
De la conaționali mai vezi câte ceva.
Incearcă și cu verdele ecologist, nu legionar:):)

Periamu lucica spunea...

Puneti parul pe ei

Gigi spunea...

Nu,d.le Olescu,altceva am vrut sã spun.Cei care au tãiat cu barda,cum aţi spus,dar şi cei cu inghetatul,si-au luat papara şi dacã nu se trezesc,vãd cã nu dau semne,vor fi aruncati la cosul istoriei,cum au fost aruncati şi alţii.
Ce este rãu,este cã alţii sunt tot facuti din acelaşi aluat,un aluat mult mai nedospit.Asta e problema.

akord 75 spunea...

huhurezea
Eu nu m-am dus la vot sa votez un oarescine...pt ca vorbesti 'mneatale din putzul gandirii..."ca erau multi pe liste".Pt asa asa ceva "nu ma dau jos din pat".Cu "gandirea" asta trebuia sa dau cu banul,sa "aleg" din liste "ca erau multi"?? Halal sa-ti fie!! Eu m-am dus sa votez cu PSD daca puneau acolo macar o coada de matura.Mi s-a mai intamplat o data cand am votat cu iliescu in anul 2000...ca doar nu era sa votez cu dementul ala de vadim care "vedea" TAB-uri si cuiburi de mitraliera la fiecare colt de strada.A citit el Vadim mult si multe dar ce folos daca era deranjat rau la "mansarda".Locul lui vadim era la spitalul 9 nu la prezidentiale.
Asa sa votezi dumneata la prezidentiale cand or fi "muuulti pe lista".Poti sa dai cu banu'!!Dup'aia sa nu te miri.Uite mai jos faimoasa lista unde votai dumneata.Alege 1 sau 2 ca sa am si eu de ce sa rad

Mirel Mircea Amaritei - Partidul Prodemo
William Brinza - Partidul Ecologist Roman
Dan Diaconescu - Partidul Poporului Dan Diaconescu
Gheorghe Funar-independent
Klaus Iohannis - Alianta Crestin Liberala
Hunor Kelemen - Uniunea Democrata Maghiara din Romania
Monica Macovei - independent
Teodor Melescanu - independent
Victor Ponta - Alianta Electorala PSD-UNPR-PC
Constantin Rotaru - Partidul Alianta Socialista
Zsolt Szilagyi - Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania
Calin Popescu Tariceanu - independent
Corneliu Vadim Tudor - Partidul Romania Mare
Elena Udrea - Partidul Miscarea Populara
Singurul care isi anuntase intentia de a candida si nu si-a depus cererea la BEC este Ioan Ghise. Senatorul nu a strans cele 200.000 de semnaturi necesare.

Parca Ponta mai era ceva de capul lui pe vremea aia, iar...Corneliu Vadim Tudor - a cincea candidatura consecutiva.

astea-s listele din 2014,iti dau si pe urmatoarele daca vrei(de fapt ti le iei singur)
Cu cine votai domnule huhurez ???...ca eu lucrez cu "materialul clientului":)

Huhu Rezea spunea...

Nu te mai scuza!
Ramâi cum am zis mai sus.

akord 75 spunea...

@huhurez
vezi ca si partidul lui hitler era nationalist-socialist asa ca mai usor cu pianul pe scari precum ca extremistii sunt doar de dreapta....esti depasit rau de situatia politica.Sunt extremisti de stanga cu duiumul in america de sud si in america latina...ceea ce stii dumneata e exact ce ti-au bagat in cap secretarii BOB partid la "invatamantul politico-ideologic" si de lectiile alea nu poti sa scapi nicicum ....nu ca ai vrea:)
Vezi ca postarea asta nu este "atac la persoana" ci este doar analiza si sinteza...Iti convine sau nu, asa a iesit analiza...nashpa!:))😄😄😄

akord 75 spunea...

@Huhurez
Da de Ponta imi pare rau dar nu aveam de unde sa stiu acum 5 ani ce va fi azi.Dumneata ai pretentia ca ai stiut ce se va intampla in zilele astea?Ce naiba eu te stiu om serios!!Si da! tavalugul impotriva pensiilor militare l-a accentuat enorm de mult PSD-ul cu mania lor egalitarista...unde ei sunt cei mai bogati dintre saraci conform "teoriei" lui Orwell unde "toti suntem egali dar noi suntem mai egali decat ceilalti" Cam asta este PSD-ul
cand doresti putem vorbi si despre capitalismul salbatic al PNL-istilor si structurarea societatii in 100 de miliardari si restul de 19 milioane de fomisti

Viorel spunea...

Până a ajunge președinte, pe domnul KWI l-a întrebat cineva câte case deține (știa cineva) ?. Și le-a cumpărat pentru a-și găzdui nemurile separat când îi vin în vizită sau dormea de luni până sâmbătă în câte o casă iar duminică pleca în excursie cu bicicleta. Domnule KWI, hectarele de pământ au fost date Armatei de către statul român pentru a se construi U.M. și poligoane pentru instrucție. Dumneavoastră v-ați cumpărat casele din meditații și în ce condiții oare. Cât despre impozite, ați dat cei 300.000 E la stat, chiria pe care ați încast-o astfel are statul cu ce cumpăra măști, tablete la copii, etc. ? (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/disputa-pe-casa-pierduta-de-iohannis-cati-bani-ar-avea-presedintele-de-dat-statului-967486).

akord 75 spunea...

Gigi tie nu samponul iti lipseste ci informarea obiectiva.Vezi ca mai sus mai gasesti niste alogeni in afara de kwi in lista....daca tot ce spune orice baba tu iei de bun si tie lene sa gandesti cu propriul cap...asta e!! Peste tot exista si din astia...Daaa maica?? Daaa,da...bine maica daca zici tu asa e. Daa de unde stii? Pai mi-a zis mie nepotu' lu vara mea aia de la oras care e incuscrita cu varul titel, de e insurat cu marghioala si fratele lu aia are pa fisu ghita iar fii-su lu asta e sofer la primarie in Vascauti si i-a zis lui un prieten care are un prieten la bucuresti da nu poci sa spui ca ie sicret...Aaaa da bre?? Inseamna ca asa e coana Marie....

Se intampla in Romania

akord 75 spunea...

Huhurez
gata! Multumesc! Mi-am gasit scopul in viata.Saptamana asta ma si inscriu la verzii aia breloc ai PSD.Ma apuc sa scriu cererea de adeziune catre presedintele Pop.Daca ma primeste o sa muriti de ciuda ca eu am sa fiu coleg de partid numai cu somitati.Sa vi-i enumar??😄😄😄

akord 75 spunea...

PS tot pt Huhu
Pe mares iulian, asta-i nickname-ul, l-ati trimis in CO?? Banuiesc ca il platiti in CO...nu faceti dvs chestii d'astea sa moara omul de foame...tocmai pe el care "combate" cel mai bine?

spiritul lui Haret spunea...

Huhu Rezea@Atentie.Iti dai aere de superioritate.Daca morala venea dela un echidistant poate acceptam.Cum vine dela un pesedist nu accept sa-mi faci morala.Am preferat un neamt care voebeste corect trei limbi straine precum si limba romana corect decat o romanca care nu vorbeste corect nici romaneste.Iohannis nu m-a pagubit si nici nu mi-a adus avantaje.De fapt PSD a avut grija sa-i taie din posibilitati.
Nu stiu de unde ai scos-o cu legionar iar cu nazist o dai in bara.S-a schimbat lumea,inclusiv fostii securisti.Tu ai ramas prizonierul la ceeace ti se spunea prin 1950-1964.Cand a candidat Ponta nu l-am votat pe Iohannis.Acum regret.
Esti rasist iar codul penal inclusiv cel comunist pedepseste.
.Daca tot lauzi PSD si ai un cuvant de spus acolo si nu esti un simplu pitifelnic dece nu-i convingi sa arate ca au mai multa stima pentru pensionarii militari decat asa zisa dreapta politica?De propagandisti de duzina sunt satul.La parlamentare votez functie de lichidarea inechitatilor din sistemul pensiilor militare.Nu sunt pelican sa inghit ceeace imi livrezi.

Cezar spunea...

Lupa...Lucico

avianyc spunea...

Doar nu a dat de la el ,a dat din gramada.

raul spunea...

Spus-a rabinul odata,,,si tu ai dreptate ,si tu ai dreptate!Pace ,voua!TOTI sunt o apa si -un pamant ,toti sunt pt ei si din pacate multi si pt altii straini,asa ca vai de noi!Suntem o colonie ,ce mai conteaza ce votam noi?Pe Ceausescu l-au executat pt subminarea economiei nationale,astia ce pedepsa ar trebui sa primeasca?Spanzurati de testicole si taiat capul?Suntem colonie ,nu v-ati obisnuit cu gandul?Daca votul nostru ar conta ,nu ne-ar lasa nimeni sa votam,dupa cum spunea si Stalin ,ca nu conteaza cine voteaza ci ,cine numara voturile!Pastrati-va energiile camarazi si sa luptam pt drepturile noastre,ca tara-i pierduta si vanduta demult!

akord 75 spunea...

Aoleooo te-ai dat la huhu mai rau ca mine...si eu imi faceam probleme.Oricum lu' huhu cred ca i-au ridicat/marit "targhetul" la ciocoflenderi ca a lasat-o mai "moale" cu cenzura.Sau o fi din cauza alegerilor si trebuie sa arate ca suntem egali pana vor deveni ei "mai egali" decat **limea....casa-i rima!!Nu credeam sa traiesc sa vad postarile mele publicate chiar daca sunt prostii...Mie imi ridica cenzura doar de Pasti si de Craciun si cand s-o intoarce mares(inexistentul) din CO..:))

akord 75 spunea...

pt exactitate
"Daca votul nostru ar putea schimba ceva,nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam"
Mark Twain

Stalin a zis el altele dar si mai multe i s-au pus in carca si s-a dovedit asta deci:
daca scriem,scriem daca nu...mai bine nu
Sa nu o luati in nume de rau

Calinmihaib12 spunea...

CEAUSESCU și-a meritat soarta, ..și numai pt."simplul motiv"..! că a scos (ȘI ORDONAT) "forțele armate"=SĂ ÎMPUȘTE LUMEA DEMONS TRANTĂ..în stradă..!
..TOȚI DICTATORII..recenți..au avut ..cam aceeași soartă..!

akord 75 spunea...

viorel
De unu'popoviciu ati auzit? sau sunteti fixat pe 6 case(unde exista sentinta definitiva)
224 ha(2.240.000 m patrati) din Băneasa pe care sunt construite IKEA, Mall Băneasa și Ambasada SUA.plus,plus,plus....in total cateva miliarde de lei in cea mai scumpa zona a Bucurestiului(pretul depaseste lejer 800 euro/m patrat)socotiti dvs suma totala.Astia hoti domne nu ciumetii de tip iohanis
PS acolo are si dna notar public Basescu stiti voi care...nu un(1) birou ci o CLADIRE cu birouri notariale care mai este pe deasupra si patrimoniu al statului Roman
Cei doi fac parte din romanii aia neaosi pe care i-ar vota huhu ca presedinti pe motiv ca sunt romani....si pe langa ei alte zeci de mii de hoti neaosi romani Avem si un miliardar firma interagro(niculae-se numeste)...despre el stie mai multe bombonel cand i-a redus pretul la gaze aproape de zero...Ce credeti ca e miliardar asa din munca?? Ete na...sau fratii micula(tutti fresh-tot bombonel "sinucigasul") vedeti ca miliardul dupa topul Forbes este in $ nu amaratii astia de lei.
deci sunt ei "mai egali"?? sunt

avianyc spunea...

akord 75
Pe Mares habarnistul l-a trimis la specializare la "Stefan Gheoghiu".

Luc 3 spunea...

Eu cred că noi toți, avem același interes, adică eliminarea inechităților din legea pensiilor militare!Nu are rost să ne tot judecăm noi unii pe alți,că ăla e cu PSD,celălalt cu PNL etc,pierdere de timp.Trebuie să fim uniți și să ne rezolvăm problema.Fiecare a muncit ,cu ajutorul lui Dumnezeu, cat a putut și unde a putut.Propun domnului administrator, să facă un tabel,bineinteles dacă dorește,cu rubricile PNL,PSD,PDL și alte partide și să noteze in dreptul fiecăruia ce a făcut ,bun sau rău pentru militarii activi și pensionari! Atunci ne putem da seama de cei care sunt aproape de noi.Este numai o propunere,vă rog să mă iertați dacă am indrăznit prea mult.Vă urez la toți ,toate cele bune!

hankook spunea...

Din cati militari sunt pe acest forum, are cineva idee despre normele de aplicare ale legii veteranilor nr.168/2020 ? Stiu ca s-au organizat intrevederi la MApN la care au participat si membri AMVVD, si poate e cineva aici in masura sa spuna care au fost punctele atinse. Multumesc, si prefer fara ironii ieftine sau comentarii deplasate !

akord 75 spunea...

@ Luc 3
interesanta initiativa dvs eu deja cred ca pot raspunde mai mult instinctiv decat in detalii mici si micute
1-Declarativ au facut toti maximul din ce se putea face si mai mult decat atat
2- faptic nu a facut nimeni nimic demn de luat in seama(de importanta majora)
3- Sub masca bunelor intentii ne-au tras-o cat s-a putut de mult fiecare in parte si toti impreuna
Asta asa modo groso ca sa dau tonul...:)

raul spunea...

Akordule nu te mai da rotund!Cand vorbea Savescu in K6 de lucruri semiinterzise,il savurai!Nu fi ipocrit si corecta lucruri supercunoscute!Conteaza continutul nu forma!Daca ai iubire pe o parte ,nu inseamna ca trebuie sa devii extremist!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

RUSINE! Suntem generatia care si-a tradat Patria, votand numai straini, de parca neamul romanesc a pierit! O sa ne blesteme generatiile viitoare si stramosii se rasucesc furiosi in morminte! Haina militara a fost compromisa total de cativa tradatori, care au jurat cu mana stransa pe Drapelul de lupta, fata de strabunii acestei tari, jertfiti pe campiile insangerate de lupte! Brasov, Timisoara, Sibiu- fieff-uri de tradatori! Asta-i inceputul, si daca nu se ridica din glie un mare patriot, sa ne stranga si sa-i alunge pe tradatori, praful si pulberea se va alege de Tara asta! Care v-ati pierdut cugetul si sentimentele de patrioti, va rog sa va reveniti, daca mai aveti un dram de constiinta nationala! Am ramas inmarmurit de cele citite pe aici: Libertatea de exprimare, nu inseamna si tradare!

Huhu Rezea spunea...

Nu sunt tradatori, @Flavius!
Duhnesc a prostie!

akord 75 spunea...

raul
am mentionat doar autorul real cu un minim efort de cautare...."rotunjimea" nu se afla la mine ci la cei care chiar nu recunosc evidenta si li se pare ca vezi-doamne le-a fost jignita inteligenta desi scriu "din burta" asa "la pocneala" Asta face aroganta din oameni.
Culmea si am incheiat si cu "Sa nu o luati in nume de rau"
dar el nu si nu....."batman,batman"!!
Hai pa!! ca m-ai dezamagit
Sa fii sanatos si bafta-n viata!!

akord 75 spunea...

@avia
ar vrea el, mares...:)) dar e "expirat" pana si pentru dinozaurii aia

Viorel spunea...

Domnule akord-75, baștani ca Popoviciu și ceilalți pe care i-ați menționat (l-ați uitat pe Voiculescu) și alții mulți la număr sunt în fiecare județ al patriei. Nu văd însă legătura dintre KWI și ceilalți. De fapt singura legătură este că toți au încălcat legea. Dacă vi se pare că domnul KWI este mai puțin vinovat, așa o fi dacă spuneți dumneavoastră, dar cu terenurile Armatei ce treabă are. Nu ați observat ura din comenteriul dânsului de parcă se exprima la adresa noastră ca activi și pensionari și nu la terenuri. Cred că ne urăște mai mult decât domnul Băsescu. Ăsta este și motivul pentru care îl doare în pix atât pe el cât și pe ministrul Ciucă (care stă în genunchi în fața lui) despre soldele activilor și pensiile noastre. Din partea lor nu vom vedea nimic. Și noi, tot nimic le vom da pe 6 decembrie dacă dorm în papuci.

avianyc spunea...

Ce sa zic ?
Frumoasa exprimare la adresa a trei " Orase Martir" ,cele mai dezvoltate si bine organizate si atrăgătoare turistic si investițional din Romania.
Mai bine votați manglitori scăpați ca prin urechile acului de mana justitiei datorita prostiei procurorilor.

jupderval spunea...

Asa am inteles si eu din lege. Votati" CIUCA ". Handicapatilor, care ati votat PNL !

CEZAR spunea...

https://www.facebook.com/drpcvp/photos/pcb.152515809957426/152514943290846/?type=3&__tn__=HH-

NB,,
Cum se pupa in ..profundor unii pe alti..
Citi au functii si grade ..pe spinarea noastra ..doar !!!...Cica ..calitatea vietii..Pfoaii..
Nu mai vorbesc de toti de la CSP...etc

E. Cristescu spunea...

Si totusi de unde certitudinea ca cine nu mareste pensiile militare (la gramada) e antiroman? De medicul care are pensie 1.600 de lei dupa 40 de ani de munca sau strungarul cu pensie de 1.200 dupa 45 n-ar trebui sa-i pese? Pe langa pensionarii militari care si-au facut munca cinstit (si majoritatea au pensii mici sau decente) sunt atatia nesimtiti care si-au facut cariera din pupatul sefului in fund, mancat kkt de 3 ori pe zi la sedinte, turnatul colegilor, furtul de la stat si fuga de munca. Cunosc personal un fost sef care se lauda ca n-are cum sa-si cheltuie pensia. A comandat vreo 30 de oameni si s-a pensionat in 2017 cu peste 10.000 lei. In activitate se imprumuta de la subordonati sa-si cumpere tigari si nu le mai dadea banii inapoi. Sunt mii ca el care ne fac de rusine. Cu siguranta toti ati cunoscut gramezi din astia, dar aici preferati sa mergeti pe burta ...

Cornel spunea...

Am încercat să înțeleg și eu cum gândesc cei care tratează și comentează subiectul postării, dar am fost băgat în ceață mai ales de unul care nu este de akord decât cu ce emană puțul gândirii sale, deși este în dezakord cu sine. Din partizanat politic, a intrat în noaptea minții, se dezice de neamul său, pactizează cu inamicul și se miră cum de nu este scuipat de cel pe care tocmai l-a înjurat. Se pare că trebuie să mediteze și să constate că înțelepciunea nu îi aparține și este departe de a o atinge și deci de a da sfaturi .....provenite din puțul gândirii sale. În esență este clar că cei care l-au votat pe neamț au făcut-o din prostie, din ură sau partizanat politic și nicidecum din inteligență.

Unknown spunea...

E. Critescu : esti rupt de realitate . Cf. noi legi a pensiilor un medic are pensie de la 5000 in sus , o asistenta med . in jur de 3000 si asta fara marirea de 40 % ci numai de 14 % ca sa numai pomenesc de mineri etc

Xpert 86 spunea...

Medicii au 1600 lei pensie?, păi ce trăiesc ei din ajutor social, stați liniștiți că așa cum toată viața nu au trăit ei din salarii, nici din pensii nu vor trăi!!!! medicii au avut și au cabinete particulare cu care își completeaza veniturile cu cele rzultate din plicurile primite când sunt la serviciu la stat!! medicii nu pot fi comparați cu nici un bugetar sau pensionar, să-i lasam în pace, ca sunt în prima linie înaintea militarilor și a politiștilor!!!

marvas66@yahoo.com spunea...

Pentru ce ai avut tu reducere de 50% pe impozit? Te-ai facut revolutionar ca alti politruci? Sunteti multi???

raul spunea...

Acord -ule ,avem si noi bacalaureatul (cum spunea un clasic ...in viata )luat si alte cele si stiam autorul dar pt ca nu l-am citat exact ,ci simpla parafrazare,nu am pus nici ghilimelele necesare ,nici autorul!Si ce-am spus nu a fost cu intentii rele ,ci doar amical ,pt ca am simtit un anumit aer de ...Brasov in cele scrise de tine!Poate m-oi fi inselat...!Mea culpa!Sa fii iubit!

HALA spunea...

Oameni fără caracter găsești în toate profesiile, mai ales printre medici dar pensia nu se stabilește pe aceste criterii căci de ar fi asa putini pensionari ar mai în România. La militari, noi nu vorbim de 40, de 30 sau 50 de ani de munca ci de o viata, mai scurta sau mai lunga în serviciul tarii 24 din 24 de ore și cum acestea nu au fost plătite legitima așteptare era într-o pensie pe măsură efortului și disponibilitatii neplătite. Nu inventam noi roată.

Ionel spunea...

Are dreptate E Cristescu. Ar trebui sa ne uitam si la oamenii din jurul nostru, unii ne sunt chiar rude sau prieteni. Au pensii de mizerie, desi multi au contribuit 35-45 de ani la asigurarile sociale. Vad ca domnul akord-75 (o fi nascut in 1975 !?) are raspunsuri la toate postarile ! Este foarte activ si pe site-ul domnului Neacsu ! Este dreptul domniei sale sa fie fan KWI, insa trebuie sa ne respecte si noua optiunile.....celor care nu suntem fanii lui. Nu stiu de ce dar in cativa ani vad toate pensiile pe contributivitate, mai ales daca la guvernare vor veni USR-Plus. Eu nu sunt fanul contributivitatii dar tare ma tem ca aici se va ajunge.

HALA spunea...

Sunt de acord contributibitatea asta dar sa mi se plătească mai întâi despăgubirile pentru privarea de libertate și celelalte privațiuni la care am fost supus și care nu sunt prevazute în nici un cod al muncii ante sau postdecembriste. Bagi contributibitatea de azi înainte, cu extinderea codului muncii și la militari dar pentru ceea ce ai stabilit tu stat,adică scoaterea militarilor dintre beneficiarii codului muncii, te conformezi fără a prejudicia militarul de care te-ai folosit.

akord 75 spunea...

@cornel(n-ai sa intelegi niciodata,ca NU POTI)
vorbe,vorbe..ură ură...interes,interes
E clar!! cam 6.000.000 de ȚidiotiȚ....noroc cu "inteligentul" cornel. Cand spuneam ca psd-istul prost=fanatic nu va venea sa credeti
mai precis:
Iohhannis-6.509.135 de voturi valabil exprimate 66,09%
Dancila -3.339.922 de voturi valabil exprimate 33,91%
sursa nu e in nici un caz in bodega prin care umbli si nici n-o sa-ti mareasca ajutorul social(incurajarea la lene)
si pt prosti asta-i adevarul cornel+cornel+cornel="democratie a la stalin"

PS Nu te-am bagat in seama niciodata dar daca provoci asta primesti...adevarul, nu aburii alcoolului

akord 75 spunea...

@Ionel
Nu vreti nici acum sa intelegeti ca eu am votat "contra" nu "pentru"
Si o rugaminte.Nu va mai plimbati "parerile" de pe un site pe altul...este incorect.Scrieti acolo unde aveti ceva de spus si tot acolo veti primi raspuns daca va fi timp si dispozitie
Acum sa ma apuc si eu sa va trimit "scrierile" prin tot felul de grupuri si grupulete de pe FB ,de exemplu ?
Parsivi oameni!! atat pot sa mai spun.

akord 75 spunea...

La revedere la toata lumea!!

Șoimul spunea...

Ionel, greșești amarnic frate, dacă te uiți în stânga și dreapta vei vedea (dacă ești militar) cum ești depășit de pensiile civile care au un punct de contribuție!
Dacă ești ruda cu Olguta V, dute frate dute...

Calinmihaib12 spunea...

IONELE:.."contributivitatea" în CLAR..!= la VEDERE = de către angajat=pentru fondul de pensii= a apărut abia în 2001,în legea pensiilor 19/2000..!( și..C.A.S. =contrib. pt.sănătate apărut înainte de 1999..!).

Calinmihaib12 spunea...

Necunoscutule:(UNKNOWN):
pt. ca un medic sa ia pensia aia de 5.000 de lei,..ACUM..(!) trebuie îndeplinită condiția ca toată viața lui activă, de zeci de ani să fi avut salarii cel puțin DUBLUL S.M.B./EC...ceea ce nu cred că a fost cazul până acum câțiva ani..!;un medic civil avea salariul mai mic decât un medic militar, iar medicul militar= la statut medical echivalent medicului civil..avea solda astfel încât = la sfârșit de carieră, pe sistem contributiv: realiza maxim 3-4 puncte de pensie..!(× 732,8 lei/2010=!2932 lei P.SERV. + 587 lei OMM = 3.517 LEI=(MAX.) PENSIE MIL.de STAT( cifrele sunt aproximative..!)
Cunosc medici primari ATI,(anestezie-terapie intensivă) pensionați=legal= la..70 de ani, cu pensie LA DATA:pensionării sub 2.000 de lei,prin anii 2013-14..!
"Guvernanții"..văzând că medicii.."fug..(.!.)din țară..în "țările..calde.."!!,le-au mărit salariile pt..a OPRI EXODUL LOR!

marvas66@yahoo.com spunea...

Nu stii nici ce inseamna cuvantul tehnocrat...despre restul tau de limbaj nu mai am cuvinte...

Viorel spunea...

Domnule akord-75,
1. Declarativ, l-ați copiat parțial pe Petru Rareș („Vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!”);
2. Faptic, Legea 223/2015 fără nici o modificare făcută pe timpul Guvernului Ponta cred că era destul de bună;
3. Cu mască sau fără mască, 50% ne-a tras-o LOV, 50% ne-au tras-o cei din M.Ap.N.
4. Dacă cei din M.Ap.N. începând cu toți miniștrii ce au condus acest minister aveau sânge în vreasc și știau să se impună pentru ministerul și subordonații lor, atât LOV cât și ceilalți politicieni cu atitudini de Gigi-Contra pe proiectele noastre o luau în barbă și vorbeau singuri. Când te sabotează nevasta s-a dus toată casa în aia a măsii.

un oscar = o pensie spunea...

simplu muncitor la CFR ,dupa ce a primit bani pt grupele de munca a juns la 5.200 lei pensie cash.omul a iesit la pensie pe la 55 de ani acum are 82 de ani,va dati seama ce munca grea a avut!!!!

hankook spunea...

Cunosc legea , eu intrebasem altceva. E secretomanie mare cu intocmirea acestor norme, si ma gandeam ca e cineva pe aici care sa "desconspire" urzeala !

Viorel spunea...

Când ești președinte, câștigi peste tot (scuze, aproape tot, am uitat de casă) în instanțe, numai noi nu.
Victorie uriaşă pentru Iohannis! Decizia Tribunalului este definitivă.
Tribunalul Sibiu a dat o decizie definitivă marţi, 27 octombrie. Totul are legătură cu Primăria acestui municipiu, câştigat la scrutinul electoral de luna trecută de o apropiată a preşedintelui Iohannis, membră a Forumului Democrat al Germanilor din România.
Marţi, 27 octombrie, Tribunalul Sibiu a decis validarea în funcţie a primarului ales al Sibiului, Astrid Fodor. Tribunalul a judecat apelul la decizia Judecătoriei care, pe fond, a invalidat mandatul acesteia.
https://www.capital.ro/victorie-uriasa-pentru-iohannis-decizia-tribunalului-este-definitiva.html?utm_source=sf_articol&utm_medium=sf_articol

raul spunea...

Mai da ',sunteti culmea! Ce va tot , vorba lui Dabija,de civili si de buget?Mai fratilor ,cand toti fura si-i doare in fund de tara ,pe voi va apuca patriotismul?Inseamna ca sunteti...!Doua exemple ,unul repejor ,cu prietena de familie ,educatoare ,2200 la 62 de ani si altul supercunoscut de mine ,al meu frate ,sa-i dea Domnul multa sanatate ,iesit la pensie acum 15 ani ,pe caz de boala ,acum la limita de varsta,cu grupa I,dar strungar ,meserie nobila si asta ,are acum 2300 ,dar daca avea 40% ,ma intrecea pe mine ,ofiter superior cu 25 efectiv si 36 cumulat!Daca-i bine sa fie cum ziceti voi!

E. Cristescu spunea...

Ce naiba continuati sa mentionati (si sa salivati) pe marginea propagandisticei mariri cu 40% a pensiilor civile ("daca i-ar mari pensia cu 40% ar depasi-o pe a mea ...")? Chiar credeti ca exista vreun partid in Romania - rosu, galben, verde, cacaniu - care odata ajuns la putere ar face asa ceva? Va meritati soarta.

CEZAR spunea...

Vivat LOVE !! DAOGARU,,v-a dat voie ..BEMNITATE SI ONOARE..ce LUPA mea mai vreti ..!!

avianyc spunea...

In mod sigur educatoarea te-a mintit.
Sunt peste 3 milioane de pensionari cu vechime peste 35 -40 de ani munca efectivă care sunt cu pensiile la nivelul unui punct de pensie.
Sunt pensionari ,medici ,profesori ,farmaciști, etc cu pensii sub 2000 lei.
Mai coborati cu picioarele pe pamant.
Nu ati fost nici mineri in front la 800 metri sub pământ, nici siderurgisti sa curgă sudoarea dupa voi 8 ore pe zi sau constructori de hidrocentrale la 50 metri sub nivelul Dunării ........sondori pe platformele marine ,etc

raul spunea...

Mai avia nu fi naiv !,La civili le-a crescut pensia cu 65%in ultimii 5 ani!Civilii in curvarasenia lor nu 'si pun sporurile cand ii intrebi de salariu cum gac prostii nostri de activi!Ai nostri ,mama sa se dea mari ,pun ca au 5000 dar acolo e norma 1 ,1000 ,alte sporuri 1000 ,alte 500 si raman ca prosyii in baza ca femeia de serviciu!Civilii au si ei 300 norma de hrana ,spor de calculator ,spor de stres ,spor de ...!Intereseaza-te!Educatoarea mea a iesit asta iarna!A avut si ea sporuri de tara ,de cate si mai cate!Ca sunt si la civili ce spui paensii de 1500 da ,ca si la noi de colonei de 2000 si !La ei se regleaza ,noi o batem in cap si ne regulam unii pe altii!Ei se ajuta si noi primim maciuci de la cine,de la alde ai nostri!Si despre buget ,las-o dracu ,ca tocmai la noi nu sunt bani la cat fura nenorocitii astia@Asa ca lasa-ma!

raul spunea...

Bai Cristescule ,esti Rosu deghizat?Sau Orban?Eu sunt baiat fin ,dar prea te bagi ca musca si tii cu ursu'!Lasa liber site-ul asta !

avianyc spunea...

Mai " raule",
Las-o ca macane rau.
Oricum pui pe excel procedura M25 pentru coloneii nu ies cu pensii de 2000 lei.
Asa ca mai ușurel cu datul in ghiochi.
Prin ridicarea artificială a SMBE la 6000 lei era obligatoriu ridicarea valorii punctului de pensie altfel la vppensie de 876lei in 2016 asupra peste trei milioane de pensionari civili se producea un genocid.
Si asa prin ridicarea SMBE la 6000 lei in 2020 VPpensie a scazut de la 36% din SMBE in 2016 la 22% din SMBE in 2020.
Cine in afara de bugetari mai are in privat 6000 sau 12000 lei venit lunar sa mai realizeze 1 punct s-au 2 puncte pensie.
Unii abia realizeaza 0,3-0,5 puncte pensie lunar/ anual in timp ce prin 2016 se apropiau de 0.9-1 puncte pensie.
Si inca odata reține ,după L223 -M25 pentru colonei nu ies pensii de 2000 lei.Aia nu sunt colonei .......
Avem si noi in familii si profesori și medici ,ofițeri si stim ce pensii le bat prin buzunare.
Stii ca renumitul profesor neurochirurgie Danaila Leon a iesit dupa 40 de ani de .medicina de vârf la patul pacientului cu 1800 lei pensie -cupon arătat de Gadea in emisiunea cu prof pe A3.
Stii ca si-a vandut apartamentul si si-a cumparat o garsoniera numai ca sa lase urmașilor inca un tratat de neurochirurgie?


Calinmihaib12 spunea...

AVIA:..Raul..NU TE-A MINȚIT..!
= Am o verișoară pensionară, educatoare (cu liceu pedagogic), care are pensia netă, ACUM = după majorarea cu 14 % = în jur de 2.500 de lei net..!;
..mama mea,profesoară (cu facultate) pensionară = tot așa: are pensia netă vreo 2.550.de lei..!
..despre ce discutăm..??

Leon spunea...

@Avia, Nu manipula !
In anul 2016, raportul intre 871 lei(VPP) si 2681lei(SMBE)= 32,5% !
CU PSD la Guvernare, s-ar fi obtinut acelasi procent de 32,5% = 1775/5429( majorarea vpp cu 40%);
Cu PNL la guvernare procentul este de 26% (1442/5429)...!!

raul spunea...

Prea avand ochelari de cal ,nu-mi mai bat gura de pomana!Ti-am dat exemple concrete ,dar tu nu si nu !N-or fi colonei plini ci lt col ,parca are importanta!E vorba de of superior!Au dat si altii exemple cu mecanici de locomotiva,cu mineri ,ce altii si altii!Tii cu ursu ,ramai in padure atunci si te rog doneaza ce-ti prisoseste din pensa ta uriasa ,neamurilor tale!Sau de nu ,da-o lui Ciuca si lui Rosu ,ca n-are ministerul bani si tu ii plangi de mila!

avianyc spunea...

@ Leon
Sigur ai fost sef de promotie la " Ștefan Gheorghiu".
Bine ,nu 22% ci 26%. Tot un drak. Tot nu trec multi din privat de 0,5 pp/ an.
M-am gasit si eu tocmai acum sa va stric planurile de campanie🤣🤣
Aștept cu nerăbdare să vină pesedeua sa dea 40%.
Poate la parlamentari 🤣🤣

avianyc spunea...

@ raul
Eu nu contest ca in zonă civila ar fi acele pensii.Insa nu toti profesorii si învățătorii au fost o viata titulari in zone de munte greu accesibile, izolate ,etc.
Stiu si eu ca un profesor din comuna avea salariul mai mic decât învățătoarea din satul de munte aparținătoare. Si nici sporurile alea nu sunt date decat de câțiva ani dupa revolutie.
Eu nu ma compar cu acele zone.
Nu sunt eu vinovat pentru anumite pensii la care te referi.
Eu am lucrat numai in AC cu drepturi tăiate de OG 57 ,si cu alte sporuri cumulate la total 60%.
Nu am furat de la nimeni si daca trebuie donez cu plăcere daca este cazul .
Oricum donez 4euro / luna pentru fundatia M.Nesu dupa ce anul trecut am donat pentru Spitalul oncologic pentru copii din București construit din donații si dorit a fi impozitate de ministru discotecar pesedist al lui Liviu Rahoveanul.

raul spunea...

Ma rog ,ti -ai mai revenit!De 30 de ani ma lupt cu amicii si cu altii ,de cand a venit pluripartidismul asta peste noi,ca democratie nu e ,sa nu mai fie extremisti ,cu Mao sau Tsao!Toti sunt pt ei,nici unii pt noi,prostimea!Asa ca nu mai tine partea nimanui!Nu tara e saraca ci conducatorii ,hoti!Iar o tara care nu-si hraneste propia armata ,va hrani soldatii altor tari!

M spunea...

Putem sa ne rusinam si de domnul Ion Ganea, fost cadru al Securitatii (contrainformatii) ales in Parlament pe listele PMP, trecut apoi la PSD iar acum revenit la PNL?

E cel care a schimbat raportul de forte in Biroul permanent al Senatului.

Ce e misto e ca PSD-istii l-au recompensat pentru tradarea initiala dandu-i un loc in BP al Senatului iar acum sunt stupefiati ca a tradat din nou pentru o functie calduta dupa viitoarele alegeri.

raul spunea...

Curvarasenie romaneasca!Si noi vrem sa ne apere drepturile niste nenorociti de traseisti care nu stiu decat sa linga si sa suga!

Viorel spunea...

Asta este în gena politicianului roman, traseismul, șpaga, trafic de influiență, abuzul în serviciu, etc. Ei se îmbogățesc într-o noapte, printr-o semnătură de condei cât pensia a 2.000 de subofițeri într-o lună. Asta la prima mână a jocului de poker. Cine este deștept și nu este prins joacă până ia tot ce poate. Și nu vorbim de badea Ion care a furat o oaie, ci de cei care ne conduc. Și mai vorbim de robor, de implicarea Băncii Naționale în stabilirea cursului valutar, mizilicuri pentru ei, greutăți pentru prostime.
Cine spune că justiția nu-și face datoria. Ba da și-o face dar pe priorități și interese presupun. Noi suntem furați de ani de zile și nu ia nimeni nici o măsură, cel puțin disciplinară și nici nu au cum pentru că dacă ar lua, cei pedepsiți ar mai trage după ei un pluton de șefi și șefuți care trebuie să spună ce s-a făcut cu banii noștri în urma actualizărilor greșite.
Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, chiar de ziua lui. Pedeapsa i-a fost redusă de Curtea de Apel Bucuresti, după ce în primă instanță primise 7 ani de inchisoare/ Bogdan Olteanu s-a predat la poliție.
Bogdan Olteanu a fost trimis în judecată de DNA în octombrie 2016, fiind acuzat că, în perioada iulie – noiembrie 2008, pe când era preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat şi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu un milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.
Mai multe detalii pe: https://www.g4media.ro/fostul-viceguvernator-al-bnr-bogdan-olteanu-a-fost-condamnat-definitiv-la-5-ani-de-inchisoare-pedeapsa-i-a-fost-redusa-de-curtea-de-apel-bucuresti-dupa-ce-in-prima-instanta-primise-7-ani-de-inchis.html.

M spunea...

@Viorel

Interesant e ca Liviu Mihaiu, cel care urma sa beneficieze de functia respectiva, se jura peste tot ca habar nu avea! Si mai ciudat e ca procurorii si judecatorii cica l-au crezut! 😁

avianyc spunea...

Cel mai mult mă rușinez si-mi vine un gust amar atunci când stiu ca pesedeii care au lăsat stocurile de rezervă goale ,deși Arafat le-a atras atenția, se plimba la liber si fac propaganda mincinoasă pentru a accede în Casă Poporului inca 4 ani.
Oricum cu pedepsele din Noul Cod penal( totul pentru hoti🤣) micsorate prin manevrele Liviu -TT ( sa stie si @ Viorel dece a luat Olteanu numai cinci) putin le pasa ca iau 2 ani sau 3 cu suspendare.
Si " unii de pe aci" sustin că așa este bine cum a dictat Liviu si TT s-a conformat 🤣 Sigur vor simti musca pe căciulă cand vor citi commentul ,evident daca va fi si publicat.

Viorel spunea...

Păi da domnule M, oameni de genul acesta se jură și pe maicăsa, de fapt toți se jură / depun un jurământ, președinte, miniștri, astăzi au mai depus 2 și la București, Nicușor și Clotilde și marea majoritate dintre ei încalcă legea iar legea tot de cele mai multe ori iarăși este încălcată în favoarea lor. Jurământul nostru nu are nici o valoare, cu toate acestea el trebuie păstrat (coala de hârtie) de la semnare și până la nemurire în Memoriul Original. Numai la noi nu. Procese peste procese, fără rost, noi cei păgubiți și tot noi UE pensionari.