Un produs Blogger.

vineri, octombrie 16, 2020

Coarnă îi ia locul lui Nicolicea pe listele PSD Călărași

47 comments

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului pilițiștilor, a confirmat pentru DC News:

Da, confirm! Mai rămâne ca decizia finală să fie aprobată de către conducere. 

Organizația de la PSD Călărași m-a nominalizat marți. Astăzi (n.r. vineri, 

16 octombrie), am avut o discuție cu președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, 

care m-a și propus în biroul executiv politic al PSD”, a spus, vineri, în exclusivitate 

pentru DCNews, Dumitru Coarnă.

Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputaților. Inițial, am înțeles

 că ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul președinte Vasile Iliuță,

 dacă lucrurile se vor întâmpla așa, să merg la Camera Deputaților, dintr-un 

singur considerent: e cameră decizională pe legile organice”, a explicat Dumitru Coarnă.

„Mai e mult până acolo. Gândul este unul simplu și sincer: să demonstrăm că se 

poate și altfel”, a mai spus Dumitru Coarnă pentru DCNews. 


Cred că este un câștig pentru rezerviști, indiferent pe ce listă de partid ar intra Coarnă 

în Parlament. 

Imaginea lui Eugen Nicolicea s-a cam erodat după 17 ani de parlamentar PSD și 

UNPR. S-a aflat printre cei care in 2008 au fugit de la PSD pentru a da posibilitatea lui 

Băsescu să creeze o altă majoritate parlamentară.


47 de comentarii:

Alex spunea...

O veste mai mult decat buna.Din pozitia pe care o va ocupa ne va ajuta si pe noi.Sper! Omul si-a facut treaba foarte bine ca lider de sindicat si va urma sa inlocuiasca unul dintre paduchii de pe camasa P.S.D.,Nicolicea.Voi pastra camasa ptr. ca urmeaza sa dispara si paduchii penali.Desteapta fiinta mama care m-a invatat sa nu arunc o camasa pentru niste paduchi cu zeci de ani in urma.
Coarna reprezinta intr-adevar o schimbare.Dom'profesor Daogaru sta in stand-by.Mare pisichera politica asta!

Șoimul spunea...

Foarte bine!
Poate fi un susținător mai vocal decât alții, poate va lupta și din parlament, pentru pensionarii militari. Este o speranță!

maiag spunea...

DAOGARU,a pierdut trenul asta?ma surprinde,dar poate prinde alta lista,e un oportunist innascut

Leon spunea...

Se vede Diferenta intre un Sindicalist DEDICAT menirii functiei(gen Coarna) si unul care face jocurile impuse de altii(gen Dogaru).
Daca va ajunge Deputat si repartizat in Comisia pentru Aparare, sigur se va lupta si pentru drepturile MILITARILOR Activi si in Rezerva..!
In aceste conditii Alegerile Parlamentare NU mai trebuie amanate!
Sa mergem la Vot pe 6 Decembrie ..!

Anton spunea...

Foarte buna decizia d-lui Coarna, o sa aibă posibilitatea sa repare ce a stricat prin declarațiile sale la apariția leg. 223/2015. Mulți știu ca a fost unul dintre cei care au declarat ca pensiile militare sunt prea mari după aparia legii.

Huhu Rezea spunea...

Care amendamente?
Dacă mai scrii cu majuscule nu-ți mai public comentariilel.

anonim spunea...

off topic
poate unora le e de folos.Eu consider ca e logic ce se spune mai jos

Am primit următorul sfat de la un foarte bun prieten; îl trimit mai departe.
Noul Coronavirus poate să nu arate semne de infecție mai multe zile. Cum se poate ști dacă cineva este infectat? Până când se ajunge la febră și/sau tuse și persoana merge la spital, plămânul este de obicei 50% cu fibroză și va fi prea târziu. Experții taiwanezi oferă o simplă verificare de sine pe care o putem face în fiecare dimineață. Respiră adânc și ține-ți respirația mai mult de 10 secunde. Dacă faceţi acest lucru complet şi cu succes fără tuse, fără disconfort, rigiditate sau pierderea etanșeității gurii etc., dovediţi că nu există fibroză în plămâni, practic nu aveţi nicio infecție. Vă rugăm să vă auto-verificaţi în fiecare dimineață într-un mediu cu aer curat. Sfaturi excelente dau şi medicii japonezi pentru tratarea COVID-19:Toată lumea ar trebui să se asigure că gura si gâtul sunt umede şi niciodată uscate. Ia câteva înghițituri de apă la fiecare 15 minute, cel puțin. De ce? Chiar dacă virusul ajunge în gură, apa potabilă sau alte lichide îl va spăla şi duce în jos prin gât în stomac. Odată ajuns acolo, acidul stomacal va ucide virusul. Dacă nu bei suficientă apă în mod regulat, virusul poate intra în trahee și în plămâni. E foarte periculos. Vă rugăm să trimiteți acest mesaj familiei și prietenilor.

anonim spunea...

Nu cred ca Dogaru sta in stand-by ca e el cine stie cine si alege cand are chef:))).Daca nu esti invitat "la masa" ramai pe margine.Cam fortat stand-by-ul asta,ca toata lumea-i lamurita nu numai rezervistii(ma rog, unii dintre ei)

avianyc spunea...

Coarna stie foarte bine ce spune. Si chiar a demonstrat ca desi art 40 din ÒG 57 limiteaza baza de calcul in anumite domenii ,sunt pensii care depasesc limita bunului simt. Si inca ies pe banda rulanta.
Coarna este omul care stie legea si stie sa se bata pentru drepturi. El i-a reprezentat pe militarii profesionisti din ~~ Liga militarilor profesionisti ~ in raport cu Map N castigand pentru ei salariul minim garantat. Daca acestia nu apelau la el ,si azi erau cu problema nerezolvata.
A castigat multe drepturi pentru politisti luptand cu ministri si instantele. Daca militarii aveau un astfel de lider ,pe felie cum se spune,alta era situatia.
De multe ori militarii neprofesionisti in alte legii mai mult incurca lucrurile decat le descurca ,interpreteaza fiecare dupa cum ii convine textul de lege ,se mananca intre ei ,etc.
Intr-un cuvant prostii cer ,prostii primesc.
Sper sa nu-si schimbe discursul dupa ce va trebui sa se incadreze in doctrina de partid.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Felicitari! Este o idee exceptionala! Succes, Dle Coarna!

Viorel-Mihai spunea...

Nu îmi place de d-l Coarna, se bătea cu cărămida peste piept ca va face si va drege anumite legi apărute in care erau implicați si funcționari publici cu regim special (polițiștii), sa bătut ca leul pentru ei si noi dar când a fost vorba sa sprijine anumite legi care erau doar pentru MApN, a dispărut de la anumite adunări ca m...... in ceata si nu sa mai făcut nimic, sa nu uite ca este in rezerva si acum are grad militar nu mai este funcționar public.
Părerea mea este ca a fost cumpărat cu un mandat de parlamentar sa tacă din gura.

Xpert 86 spunea...

Goarna a simulat permanent ca apara interesele politistilor in calitate de lider snppc,in realitate el fiind pe o mana cu sefii din MAI si din PSD!! Ultima dovada este bataia de joc cu privire la OUG 75/2020!!! Ordonanta nu a respectat dispozitivul Deciziei 51/2019 decat partial cu sporurile, cu salariul de functie la nivel maxim nu a luat nicio atitudine!! Din 2017 cand Goarna a sustinut ca nu e normal sa se iasa cu o pensie mai mare ca salariul net si plafonarea pensiilor, a SOSP si OMM, el nu a avut nicio atitudine sau actiune semnificativa prin care sa sustina ca s-au savarsit abuzuri de politrucii psd-isti si nici cand militarii si politistii au devenit modeta de schimb a magistratilor la supraimpozitarea pensiilor!! Este explicabil ca am ajuns unde am ajuns datorita unor personaje ca acesta, servile politrucilor!!!!!

Unknown spunea...

Aparent este o veste buna, dar cred ca frustrările personale și ordinele din partid îl fac sa fie periculos. Ma bazez pe ceea ce a susținut în vara (împreună cu Dogaru) cand se părea ca PLX199 va fi aprobat, respectiv calculul pensiei pe baza soldelor din ultimii 5 ani și nu pe 6 luni (își exprimau și părerea de rău că era o propunere bună, dar susținerea ei ar fi amânat promovarea proiectului). Care rezerviști au de câștigat din așa ceva? Dimpotrivă, cred ca f mulți vor avea de pierdut, dar frustrările și invidia se pare ca ii determina pe mulți (am constatat asta citind comentariile unora de pe forumuri) sa uite ca interesul lor este actualizarea pensiei, deci o creștere a acesteia și nu sa scadă pensia fostului coleg, astfel încât sa nu mai fie diferențe. Înlăturarea inechitatilor se refera la diferențele dintre 2 pensii obținute la momente diferite în timp, dar care au aceleasi elemente componente în baza de calcul (explicație pentru cei care nu pot trai din cauza ca un coleg a primit un spor în plus și considera ca pensiile trebuie sa fie aduse la același nivel, dar prin reducerea celei mari, de parca ei ar câștiga ceva din asta). Cei care decid jubilează când vad aceasta dezbinare între rezerviști și nu fac decât sa o alimenteze.

Ein Stein spunea...

Se pare ca Dogaru iar are o deceptie in viata si cat si-a dorit sa fie si el colea un deputat. Sindicatul lui anemic nu prezinta niciun interes pentru politic, Coarna conduce unul consistent, aducator de voturi. Astea sunt jocurile.

Leo spunea...

Se pare că are o cocoașă pusă de 632....

M spunea...

Acum câțiva ani erau 50 de profesori parlamentari. Profesori activi nu pensionari sau sindicaliști. Vă mirați de ce legile care acordă privilegii acestei categorii profesionale trec prin Parlament în câteva zile? Nu spun că nu merită spun doar că își taie o felie din tort cât mai mare pentru ei.

Jumătate din președinții României de după Revoluție au fost profesori. Cum ar fi să avem și noi vreo 14 ani ca președinte un rezervist?

Eu nu uit că sindicalistul din învățământ Liviu Pop (PSD) a dus o campanie furibundă împotriva pensiilor militare (de desființare sau măcar de impozitare cu 90%).

😂 Mă întreb, dacă Coarnă ajuns parlamentar, ar propune o lege care să bage la pușcărie profesorii care au dat meditații făcând evaziune fiscală!?!

Bravo Coarnă. Sper ca exemplul lui să fie urmat și de alții.

Alex spunea...

Daca unii profesori nu pot justifica cum au reusit in cativa ani de meditatii, sa detina cateva imobile care depasesc cu mult c/v acestora,ar cam trebui trasi pe linie moarta.Catusele ar constitui principala" bijuterie" pe care ar trebui sa o poarte.

M spunea...

@akord-75

Doar ca sa nu ametiti degeaba! Associated Press verifica stirile mai ciudate si demonteaza falsurile.

Pe scurt: chestia de mai sus circula pe media data ca "descoperire" a specialistilor japonezi, taiwanezi sau a celor de la Stanford. In realitate nu s-a descoperit NICI O DOVADA STIINTIFICA care sa sustina aceste afirmatii!

Da, se poate determina daca plamanii sunt grav afectati, indiferent de boala, (deci inutila in cazuri asimptomatice sau usoare pana la medii de covid). In cazurile grave ar aparea si alte semne MULT MAI EVIDENTE decat acest test! Adica daca deja esti pe suport de oxigen testul asta este cam inutil, nu credeti?

Despre bautul apei cititi si domniile voastre singuri!😁

Pe lung: https://apnews.com/article/8635070312

E. Cristescu spunea...

Da. Rezervistii contra profesori. Lucrati din greu sa confirmati imaginea lui mos Teaca. Nevasta-mea e profesoara si aduna vreo 200 lei pe luna din meditatii sporadice . De 20 si ceva de ani eu am tinut casa, din solda indestulatoare de ofiter (de 2-3 ori mai mare decat salariul ei).Generalizarea e tactica prostului. Mai si ganditi putin. Daca mai puteti.

Leon spunea...

In prag de alegeri, PNL vine tare din urma:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.zf.ro/amp/eveniment/vesti-calde-dupa-sedinta-de-guvern-ministrul-fondurilor-europene-19659830&ved=2ahUKEwiY0NuxvLvsAhUeAhAIHXqkBWYQFjACegQICxAB&usg=AOvVaw2itCtzGrM3BlVTSWzszhB9&ampcf=1

Alex spunea...

Toata lumea stie ca profesorii au avut salarii mizere iar din meditatii nu au facut mare lucru.Exista totusi o singura exceptie ,in cazul d-lui Ioha care a rreusit un record absolut.In cativa ani a cumparat vreo sase case undeva...intr-o "mahala" a Sibiului.Copii sibieni mari iubitori de fizica i-au adus acestuia cca.300.000 de euro din economiile parintilor.Discutiile referitoare la meditatii au fost generalizate asa de dragul de a comenta.Subiectul este doar unul singur :Ioha -zambet inghetat.Ca profesorii urmeaza sa fie trecuti deja la salarii pe grila din 2022 mi se pare intr-adevar exagerat.Acesta este alt discurs.Acum intr-o mica pauza, trec pe topicul urmator ptr.a-mi tine din nou respiratia.Grea pregatirea asta ptr.a deveni scafandru.
Baldabac!!!!!

Ein Stein spunea...

Coarna a fost cel care a initiat prostia cu activul umilit de verosul pensionar si de aici toata nebunia. Daca va fi ales deputat si va avea ceva de spus in domeniul pensiilor militare va asigur ca ticalosia cu Plx 199 vi se va parea chiar o masura foarte buna. Nici pe el nu-l da vechimea in serviciu afara din casa asa ca nu va asteptati la ceva corect din partea lui, nu-i mai cautati lui Coarna in coarne. El sa se ocupe de restructurarea si reprofesionalizarea politiei ca e jale mare acolo. L223 trebuie desfiintata de urgenta, o noua lege a pensiilor militare numai pentru militari.

M spunea...

@ E. Cristescu

Ușurel, ușurel. Ce dracu să avem noi cu profesorii? Foarte bine că sunt deștepți și se descurcă.
Eu vă întreb: ce au ei cu soldele și cu pensiile noastre? Ca Liviu Pop e profesor (un nemernic care moare de grija noastră) și desfid să găsiți un fost militar din Parlament care a propus o lege împotriva profesorilor.

Nepoata mea, educatoare (cu liceul) avea venit mai mare decât soțul ei, proaspăt absolvent de Academie Tehnică Militară. Nu generalizez, doar constat.

Nu trebuie să plătească și profesorii impozite? De ce e nevoie de meditații ca să facă ce ar trebui să facă la ore? Ia mai gândește și dumneata un pic! Cu ce e mai șmecher un profesor?
Dacă un polițai ar cere de la o victimă: "băi, eu îl caut pe ăla de ți-a furat portofelul dar în timpul liber și pentru asta mă plătești cu 100 de lei pe oră, bani în mână. Că în timpul serviciului sunt ocupat, nu am timp destul... "
Ți se pare corect?

De 2-3 ori mai mare solda? Asta a fost stimabile! Noi nu am avut reprezentanți în Parlament așa că ne-am luat-o. Dar cum zicea Băsescu: ia împărțiți salariul profesorului la ora de muncă. O să vedeți că dacă luați în calcul nesfârșitele vacanțe și norma didactică de 12 ore pe săptămână, profesorii sunt cel mai bine plătiți bugetari.

Și în final: anual, în medie, 15 dascăli sunt arestați pentru pedofilie. Boul ăla de milițian a mângâiat niște copii în lift și nu ne mai spală Dunărea, dar un dascăl a făcut 2 ani sex cu o elevă de 12 ani lăsând-o gravidă la 14 și.... mucles. Nu demisii, nu scandal. Dascălii au voie! 🤬

Bravo lor, încă o dată! Știu să își apere interesele și imaginea.
De aceea e bine să mai avem și noi reprezentanți prin partide și în Parlament.

Generalizare? Păi iau câțiva piloși pensii peste 10.000 sau se pensionează la 45 de ani și se generalizează: militarii ies la pensie la patruj de ani cu pensii de zeci de mii de lei.
Iar cu prostia... Stai jos, rămâi în lumea ta în care inorogii trag bășini sub formă de curcubee. 😁

Cristi spunea...

Ai uitat cine a plafonat pensiile militare? Esti un las, nu iti vezi decat interesul personal

Șoimul spunea...

E. Cristescu, stai blând frate, că există mulți nesimțiți din rândul profesorilor și a liderilor de sindicat, vezi Nistor, care invoca,, marile salarii''din armată, cerând pentru învățământ aceleași salarii,realitatea era alta:coef. de salarizare 197 lei, coef. de funcție mai mici decât un prof.!
Rezultatul:salariile noastre au rămas mici iar ale lor sau dublt fata de ale militarilor.
Noi fără sindicate și organizații profesionale, nu am avut reacție la astfel de manipulări.

Cezar spunea...

🤣🤣🤣😜😜😜😎😎😎
Na ti.a zis.o prostul

Xpert 86 spunea...

Goarna in calitate de lider snppc, nu a contestat grilele de salarizare stabilite de PSD ale politistilor si militarilor din L.153/2017, care sunt net inferioare altor categorii de bugetari, a accepta taierea salariilor compensatorii de la trecerea un rezerva, nu a contestat plafonarea pensiilor politistilor si militarilor, bolacarea actualizarii si a indexarilor pensiilor politistilor si militarilor si plafonare SOSP si SOMM pentru obtinerea locului pe listele PSD-ului!! Pun pariu ca daca prinde un loc in parlament din din marele Goarna se va transforma in mare Somn tacut, dupa ce sa vazut cu sacii in caruta!!!! Poate ca acum membri de sindicat isi vor da seama cine e Goarna si ce scop a avut el de fapt in frunyea SNPPC!!!

kostas spunea...

Asa v-ati bucurat si de Ciuca, cand a intrat in politica.Daca Coarna devine parlamentar, o sa fie o marioneta in mana sefului PSD,nu o sa mai fie Coarna.

Huhu Rezea spunea...

Coarnă s-a zbătut exemplar pentru interesele polițitilor.
Nu are corespondent printre cei care reprezintă interesele rezerviștilor din MApN și SRI.
Este primul care a semnalat în decembrie 2015 că gulerații din MApN pregătiseră, fără consultări, draftul de modificare a L 223/2015, draft care a ajuns să fie legiferat prin celebrul art. 40 al OUG 57/2015.
Blogul consemnează și protestul lui Coarnă la poarta MApN, nefiind lăsat să discute cu șmecherii care au impus plafonul de 85%.

Leon spunea...

Coarna in calitate de Presedinte SNPPC are cate un Comunicat la 2 zile( pentru interesul politistilor), Dogaru are un comunicat pe saptamana, iar ANCMRR are un comunicat pe luna..!

Leon spunea...

https://www.huhurez.com/2016/09/coarna-rabufnit-la-a3-in-legatura-cu.html

Leon spunea...

Ciuca, INCA n-a intrat in politica, deocamdata este un ministru Tehnocrat in "Guvenul mieu"..!

Ein Stein spunea...

@Cezar
Cam asa e si nu inteleg de ce, nu l-am jignit niciodata. El saracu nu pricepe ca atacul la persoana nu-l face mai credibil ci doar mai grobian.

M spunea...

@Xpert 86 - la salarizare Coarnă a dorit reducerea diferențelor între ofițeri și subofițeri (agenți). Ceea ce s-a reușit. Nu in modul cel mai bun ci prin comprimarea grilei și plasarea ei în partea inferioară a piramidei.

Aici îi făceam o vină lui coarnă care nu a reușit să negocieze mai bine și s-a plasat pe o poziție contondentă cu Olguța, aia care avea cuțitul în mână.

Aveți dreptate, salarizarea SNAOPSN este sub celelalte familii ocupaționale.

@Huhurez - sper să aveți dreptate. După cum știți nu sunt un fan al lui Coarnă. Eu i-am spus că până nu intrăm în jocul politic nu o să ne putem promova interesele. Pe atunci zicea că nu e bine.

Eu îi urez succes!!!!

Kostas are dreptate. Ciucă face parte dintr-un guvern politic. Asta cu "tehnocratul" este exact ca și "apoliticul" președintelui.

M spunea...

@Soimul

Muuuuult mai concis și mai la obiect decât mine!

Pot doar să subliniez că niciodată un sindicalist de la poliție, un rezervist sau oricine altcineva de la noi nu i-a atacat pe cei din învățământ. Invers însă nu e valabil.
Au aruncat cu găleți de mizerii în noi.

Excepția este Anton Hadăr un om echilibrat.

DjSAX spunea...

.....,,Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" Oficial
16 octombrie la 19:41 ·
In sfarsit, Coarna merge pe fata sa intareasca PSD care e in cautare de "sange tanar".
Doar daca si asta nu e stire "falsa", cum a mai facut el si in 2017, cand circulau stiri despre o dragoste sincera intre el si PSD Calarasi, stiri pe care Coarna le-a negat.
Sa ne asteptam la ceva diminuari noi de pensii? Nu uitam ca, in 2016, Coarna a fost primul om care a tipat ca avem pensii prea mari, pentru ca el confunda sporul de pensie suplimentara si sporul pentru Semnul Onorific, cu pensia militara.,,.....

Mihai spunea...

Cu Coarna s-a terminat ca lider sindical.
Polițiștii in special si chiar si militarii au pierdut un adevărat lider.
Liga militarilor profesioniști nu-i vor uita ajutorul dat in câștigarea unor drepturi intre care si salariul minim garantat .Asemenea politistii .
Cam greu de gasit pe viitor un lider atat de tranșant al problemelor in raport cu guvernanții si politicienii partener de dialog in relatie cu organismele guvernamentale si parlamentare.
Si un bun cunoscător al legislatiei ,ceea ce face foarte mult.
Probabil s-a săturat si el sa lupte din răsputeri pentru drepturile unora ,ca apoi sa-si audă critici si vorbe mizere.
Spunea candva ca cei cu care lupta abia așteaptă o portiță sa-i puna cătușe. Si cred ca sunt in stare la cat i-a sicanat luptând pentru niste drepturi.
Asa ca cei care-l criticați, de acum inainte nu aveti decat sa constatați cine pe viitor se va mai bate precum Coarna pentru SNApOP ,înțelegând militari și polițiști.

M spunea...

Se umple Parlamentul de militari
😁 Nicolae Ciucă, ministru al Apărării, va deschide lista PNL la Senat în Dolj.

Tot zicea cineva că e "tehnocrat".

Viorel spunea...

Domnule avia, asta pentru că a vrut să lase ceva concret în urma dânsului (și cu bune și cu rele ca orice om însă acțiunile și insistența dânsului este mult pe plus în favoarea celor pe care i-a reprezentat), aparițiile zi de zi la TV., problemele pe care le-a ridict și susținut public prin date concrete blocând astfel dezinformarea societății civile și reacția acestora în mod negativ. Pe noi cine să ne reprezinte, domnul Ciucă, după care va rămâne doar un Plan de măsuri al M.Ap.N. fără nici un final, îndosariat și arhivat pe la C.D.C.

Huhu Rezea spunea...

Funcția de senator este compatibilă cu cea de ministru.
Dacă va forma Guvernul, Liberalii il vor păstra ministru pe Ciucă.
Dacă vor obține un scor asemănător ca la locale, prin redistribuire liberalii vor primi 3 posturi de senatori. Pentru un senator în Buc sunt necesare 7,70% voturi valabil exprimate.

Leon spunea...

Ciuca va candida la Dolj !

Leon spunea...

Lista PNL Dolj pentru SENAT :

1.Nicolae Ionel Ciucă
2.Mario Ovidiu Oprea
3.Veta Păsculescu
4.Alexandru Gîdăr
5.Cristi Spulbăr
6.Mihai Soare
Cu siguranta Generalul Ciuca va fi ales Senator, si fara votul meu..!
Campania electorala a inceput-o inca din 22 septembrie, va continua si in perioada urmatoare prin intalniri periodice cu militarii activi si in rezerva, mai ales in Judetul Dolj !

M spunea...

Polițistul Berbeceanu - prefect de București? 😂

MIHAI spunea...

Nu cred ca va face mare lucru. Sa nu uitam searbădă de decizii legislative ale PSD împotriva rezervistilor. Nu cred ca va avea ceva de spus. Mai degrabă este o sinecură.
Toate cele bune.

Calinmihaib12 spunea...

ÎN urma "votului" de ieri din parlament a lui..IORDACHE="altă
întrebare.."de către.."THOȚI"..! =PROBA PEREMPTORIE a "BLATULUI",
a.."UNITĂȚII DE "VEDERI",în "cujet și simțiri"..!,cine nu e "lămurit"..(!),..să meargă în 6 dec.2020 "la vot".și să voteze: psd=pnl=usr=pmp=udmr=pro=&.Co.= =FSN=..=ADIO=!="obiectivele.."= DEZBĂTUTE AICI!(sper să mă înșel !)

Calinmihaib12 spunea...

..văzând: la B.1 -TV, acum câteva minunute: pe..FRITZ Dominic,primarul "ales..al TIMIȘOAREI.,eu:..sceptic,..nu cred..în.."BIOGRAFIA"..PUBLICĂ..a acestuia..!!

ifrim spunea...

Să întrebăm SIE propriu dacă suntem sub un atac orchestrat de alte SIE iar ei nu se dezmeticesc ori sunt părtași.Zicea bine unu'p'aici:Niciun român în funcții publice!