Un produs Blogger.

vineri, octombrie 23, 2020

In grădina verde a Partidului Ecologist condus de Pop Dănuț și primarul de Rm-Vâlcea, Mircia Gutău, au intrat parlamentarii antihaștagiști eliminați din PSD

85 comments

 UPDATE, 27 10 2020


                                                                     Șerban și Pleșoianu
Greșală majoră din partea lui Ciolacu care își închipuie că face reforma în partidul lui Iliescu și Năstase dacă îi trece pe linia moartă pe cei mai vocali contestatari ai anarhismului promovat în ultimii ani de neomarxiștii USR-iști și de chibiții cosmopoliți ai lui Iohannis.

                                                                  



                                                                
 Dănuț Pop, președinte PER

Mulți alegători de stânga mai țineau aproape de PSD pentru mesajele împotriva statului paralel pe care le mai auzeau de la parlamentari ca Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae. 

După ce au fost lăsați în afara listelor electorale de către Ciolacu, Stănescu și cântărețul chiolhanelor la care participau Ghiță și Kovesi, actualii parlamentari Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae sunt anunțați capi de listă la București din partea PER, condus de un  cvasi-necunoscut la nivel central, dar de un foarte cunoscut Mircia Gutău, primarul de Rm-Vâlcea, pe care și eu l-am votat deși, pe vremea aceea, candida din partea PDL. Se intrevede o concurență serioasă pentru capii de lista ai PSD în București, Firea și Rafila. 

Dacă în felul acesta credea Ciolacu că atrage din voturile bucureștenilor manelizați după Nicușor și Clotilde ...va avea o mare surpriză în București. 

Nici PRO România lui Ponta și Tăriceanu ne se va simți prea bine, fiind nevoiți să împartă electoratul care s-a depărtat de PSD cu Partidul Ecologist.


UPDATE, 24 10 2020

Mircia Gutău s-a reîntors, ieri, în partidul lui Băsescu.

Din editorialul de astazi al lui Cozmin Gușă 

https://www.facebook.com/cozminhoreagusa/posts/394591521926995?__tn__=K-R

"Care sunt noile premise pentru ecologiști, ce-au devenit prin cooptări un partid cu alură de tip SOCIALIST?
Nu am avut încă acces la datele ce-ar marca toți pesediștii ce-au migrat la PER, dar este sigur până acum că Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu, sprijiniți "la lumină" și de către Marian Vanghelie, își vor asuma CANDIDATURILE DE TIP SOCIALISTO-ECOLOGIST, și-n plus cu un mesaj public care i-a și consacrat public pe fiecare dintre ei, ANTISISTEM, NAȚIONALIST ȘI ANTI-IOHANNIS. În plus, pe liste se vor regăsi și fostul europarlamentar PSD Cătălin Ivan, precum și analistul de stânga Alexandru Coita. Chiar și fără restul posibililor alți candidați cu notorietate, PER-ul apare azi ca o alternativă de tip secundar a stângii, cu un potențial de emisie publică și încredere oricum superior celui al Pro România care, pe lângă candidaturile prăfuite sau bănuite de securism (Ponta, Tăriceanu, Silviu Predoiu), mai are și handicapul major al scandalurilor de corupție ce țin agenda publică (Ponta, Bănicioiu), respectiv al dezertărilor în masă care au fost contabilizate doar parțial până acum.

PER a suferit ieri și o pierdere majoră însă, deoarece omul numărul 2 în partid, primarul de Râmnicu-Vâlcea Mircia Gutău, a anunțat public că va sprijini lista PMP Vâlcea în alegerile parlamentare, eveniment ce va influența nu doar scorul ecologiștilor, dar și mobilizarea lor internă. În acest fel, Gutău crează și-un avantaj indirect PSD-ului la Vâlcea, alături de care a candidat și administrat în ultimele 2 mandate."

85 de comentarii:

ifrim spunea...

După umila mea părere Șerban Nicolae a fost un PSDist foarte bun ce a apărat cu succes onoarea partidului pe sticlă.Ciolacu este dreptaci pursânge infiltrat în stånga cu sarcina de a eradica ciuma roșie!

Calinmihaib12 spunea...

..miza:..nu e "atragerea".. "voturilor"..,ci .DISPERSAREA" ..lor..(a voturilor..și a oamenilor..!),pt. ca..:la prima ședință de constituire a parlamentului "nou ales".?..!, să-i vedem:..zâmbindu-și..cu subînțeles și chiar imbrățișându-se..ca.."VECHI" prieteni,.de-o viață..ș.a.m.d..! !? [(= toți:inclusiv USR/PLUS-iștii="MARXIȘTI..,de-o viață) .cu sau fără.."neo"..în
.."față.."..!]

Leon spunea...

Merita votati:
1.Liviu Plesoianu, un tanar cu principii sanatoase,la care se vede ca nu renunta si bine face !
2.Nicolae Serban, ceva mai matur si bine pregatit !
A fost alaturi de militari inca din 2010, si daca-mi aduc bine aminte, a sustinut si promovat amendamente si la "coacerea" Legii 223/2015, si la celebrele OuG-uri, 57 si 59 pe care le-a amendat in Comisiile Senatului si la votul din plen..!
PS.Cine din Bucuresti, ma primeste in spatiu sa-mi fac viza de Flotant..:)).

Mihai Anghel spunea...

Ma buçur ca a rămas LOV și Stănescu. Se duc după pnțcd

M spunea...

Șerban Nicolae e un tip ok. Păcat! Păcat că a trebuit să plece. În ceea ce privește militarii a avut mereu o atitudine corectă.

Pleșoianu pentru mine a rămas ca fiind SINGURUL parlamentar care s-a opus adoptării legii pensiilor militare.

Ce fac? Votez PER pentru Șerban NICOLAE? Dar dacă intră și ălălaltu'? 😁

Leon spunea...

Unde a ramas Olguta ?
DA, a ramas fara calitatea de Deputat pentru ca si-a depus Demisia pe 14.octombrie...!
DA, pentru ca a ramas PRIMARUL Craiovei pentru inca 4 ani..!

Cezar spunea...

Plesoianu...nici.o paguba @
Serban..puternic si destept...trebuia sa fie presedintele PSD

Călugărul spunea...

Sărmanul mason Ciolacu sluga lui Ciolanis!

Mihai spunea...

Mai prost topic nu am citit vreodata.
Doua haimanale, slugi si apărători de infractori ,initiatori de legi pentru scapat hoti.
Bine ca s- au dus la Eco ,poate nu mai auzim de ei.
Bravo Ciolacu,felicitari .Acord juma de vot pentru treaba asta ,restul mai ma gandesc.

Viorel spunea...

Am mai spus într-un comentariu anterior. PSD a greșit prin numirea domnului Ciolacu în funcția de președinte interimar. Trebuiau consultate filialele din țară și București, făcut un sondaj de opinie cu cine ar dori și merită să candideze la Congresul PSD pentru funcția de președinte și un clasament. Cine se afla pe primul loc ăla trebuia votat. Ar fi căpătat experiență în această perioadă, vedea cum este să te lupți în campanie electorală la locale și parlamentare pentru partidul tău, constata greșelile pe care (presupun) le-ar fi făcut și remediat din mers și uite așa PSD ar fi avut un candidat credibil la Congresul ce va să vină (la anul). Domnul Ciolacu are carismă și logos de politician dar parcă nu-l bagă nimeni în seamă.
Cât despre domnul Șerban Nicolae, este bun dar ar trebui doar să-și stăpânescă uneori furia și să-și controleze vocabularul pentru că a avut unele ieșiri vulgare la adresa unei doamne în Parlament chiar urâte de tot.
Dacă domnul Pleșoianu s-a luat de noi, îi apreciem calitățile dar îi criticăm inițiativele greșite pentru că, fiind născut pe 24.01.1980 (deci are 40 de ani) înseamnă că a făcut armata ca militar în termen (eliminare stagiu militar obligatoriu începând cu 01.07.2007 / Facultatea în perioada 1998-2002) și știe greutățile prin care am / a trecut. Probabil ca militar i-a tras-o cineva și acum se răzbună.

anonim spunea...

Voi vorbiti serios despre cum va ajunge PER la guvernare.....Ohooo deja are 5voturi
...sa vezi ce guverna fain iese de la PER cu votantii lui
hai care va oferiti sa fiti min.Ap(dar va mai trebuie inca 3-4 functii de ministru prin cumul ca sunteti cam putintei...pe admin il propun prim ministru iar pe presedintele PER direct presedintele RO....pt deconcentrate si prefecti va rog sa va sunati rudele si prietenii.Eu ma ofer pt postul de sofer la unul din voi(ca stiu cazuri unde au ajuns soferii "pe cai mari") Sunt punctual,respect codul rutier....(ahhh ce mi-as dori un girofar si sirena) masina va straluci de curatenie interior/exterior (zilnic la spalatorie)
Sunt de o discretie absoluta in privinta amantelor si spagilor...mucles!!
Pretentii salariale intre 1300-1500euro/net(accept si echivalent moneda nationala)
Nu gasiti voi unul mai modest ca mine...parol!! Hai domnilor viitori guvernanti si parlamentari ai PER,care se baga??
tel de serviciu si laptop mai vreau(voi le platiti eu le folosesc,normal nu??) ca de aia se numesc de serviciu 😄😄😄

anonim spunea...

PS1 il refuz pe Calinmihaib@gmail.com justificat ca niciodata nu inteleg ce vrea(deci nici ca sofer n-o sa inteleg).Poate imi da si un biletel si aoleooo....Doamne feri!! c-am pus-o in momentul ala
Ofer discount 20% pt Leon(il iert pt admiratia lui fata de nesimtitul ala de plesoianu) pt ca e bine sa fi intelegator cu oamenii mai in varsta si pe care ii respect....dar chiar asa tocmai pe plesoianu l-ati gasit? Chiar asa mult va plac ghiolbanismul si injuraturile?...n-as fi crezut,dar oferta de 20% ramane valabila....postul ministerial e treaba dvs(sa aveti grija sa nu uitati pana a doua zi ca o sa fie vreo 4-5....incurcatsecretarele...bunaciunile alea!!

anonim spunea...

Luati-l si pe banicioiu pana nu-l "priponesc" astia pe bietul baiat cinstit:)

Calinmihaib12 spunea...

Helooo:..n-ați înțeles..?!,"nu-i .. plângeți..!
=Sunt TOȚI = inclusiv Iohannis
(= GEACĂ ROȘIE)= în ACEEAȘI
TABĂRĂ..!
În orice caz:e "ciudat(oare=??)
să-i "regretați"(crocodil-ește.)
pe CEI care au tăiat pensii militare..!(sau d-voastră:..nu vi s-a "tăiat" pensia= și nu atât prin efectul legii,cât prin FURT=DIRECT DIN BAZA DE CALCUL.!
..ba,chiar mai mult,..mergeți și re-votați-i..!..
ASTFEL: "stânga" va lua=aproape "totul"=100 % voturi..!!(sau 99,99 %.."cum va place"..!)

Mihai spunea...

Domnilor ,nu va înghesuiți cu osanalele.
Chiar nu v-ati dat seama ca sunteti " în câmpul tactic" al dnului Huhurez.
🤣🤣🤣🤣🤸‍♀️🤸‍♀️

Leon spunea...

Legea pensiilor militare(223/2015) a fost votata in vara anului 2015, si Liviu Pledoianu NU era Deputat..!

marvas66@yahoo.com spunea...

Nu va faceti vise cu per...nu o sa aiba procent de intrare in parlament...in rest toti psd-ei au fost si raman niste hoti! Oare ce sunt cei ce sprijina hotii??? Ori " saraci cu duhul" ori tot hoti... Nu este asa?

Leon spunea...

Eu, ca si alti Comentatori, nu-i zic deloc..bravo:
https://cvlpress.ro/23.10.2020/o-gresala-a-lui-marcel-ciolacu-cat-el-de-mare/

anonim spunea...

Dupa update-ul aparut reiese cu claritate ca prin racolarile efectuate PER-ul a devenit peste noapte o grupare extremista de stanga cu puternice accente neofasciste.Cei racolati pur si simplu au ajuns in ultimul loc posibil unde a mai fost loc pt ei.Concluzia este ca ar face orice pt un "ciolan" la care sa mai "roada" macar zgarciurile.Credeti ca s-au dus acolo la PER din convingere??...ca i-a lovit "ecologismul" peste noapte? Nu,au ajuns doar pentru ca nimeni altcineva nu i-a primit....Hai sa vedem cate voturi va mai primi PER-ul cu asemenea candidati cu care nimeni nu a vrut sa se murdareasca.Astia pot trage in neant orice partid cu comportamentul pe care l-au avut pana acum.Cu asemenea oameni + un nicolicea,oprisan sau ciordache nu poti decat sa dispari ca partid....Ciolacu(pe care nu-l agreez) incearca sa salveze ce sa mai poate salva...norocul lor cu covid 19 au ce clantani
Pt completarea listei as propune pe langa cei de mai sus, sa apara si radu mazare si de ce nu "la fel inteligenta" Madam "Kati" Andronescu(abramburica) egala in IQ=0 cu Monica Anisie
Deci concluzia voastra e ca pe unii de la PSD i-a dat afara patriotismul lor social democrat
Eu zic sa le mai vedeti istoricul activitatii...si apoi sa votati fantoma numita "PER"(partidul breloc al PSD) ca acolo mai sunt si codrin stefanescu si "marean" vanghelie
PER=0,67% la ultimele alegeri deci PRO-ROMANIA e un partid imens pe langa limbricul numit PER
AVIZ Huhurezea la dezinformari!!

Dănuț Pop a ocupat poziția de președinte interimar până la congresul din februarie 2008, când a fost validat președintele partidului. El a îndeplinit această funcție până la data de 7 aprilie 2008, când l-a delegat pe Cristian Jura (Secretar general ales la congresul din februarie 2008) în funcția de președinte al Partidului Ecologist Român. Însă, Cristian Jura a demisionat din toate funcțiile sale și din PER trei luni mai târziu, în iunie 2008. La alegerile locale din același an, PER a obtinut 3 posturi de primari (în județele Botoșani, Covasna și Constanța) și 180 de consilieri locali, cele mai bune rezultate fiind obținute în județul Bacău.

În februarie 2011 PER a lansat proiectul Clubului Ecologist Român (CER).[2]
Deci cam asta-i PER-ul!! Baietii de fapt vor sa fuga de niste dosare penale pe care pana acum au reusit sa le evite....mai ciupesc 4 ani de imunitate si multe fapte se prescriu...pe model Tariceanu( a scapat de pedeapsa pt spaga de 800.000euro(cand era prim-ministru) prin prescriere nu cum zice el ca e nevinovat,de fapt a stat tot timpul ascuns sub umbrela imunitatii.Acum vin alte dosare si e disperat sa intre din nou in parlament...Ce credeati ca moare vre unul de grija noastra?? Ma faceti sa rad!!

anonim spunea...

hai mergeti si va inscrieti in PER

Partide neparlamentare
Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate · Alternativa Dreaptă · Partidul Verde · Alianța pentru Unirea Românilor · Partidul România Unită · Uniunea Națională pentru Progresul României · Partidul România Mare · Partidul Ecologist Român · Noua Dreaptă · Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat · Partidul Social Românesc · Noua Republică · Partidul Socialist Român · Partidul Noua Generație-Creștin Democrat · Uniunea Populară Social Creștină · Partidul Național Democrat · Demos - Partidul Democrației și Solidarității · Uniunea Națională pentru Democrație, Omenie și Respect · Partidul Oamenilor Liberi · Alianța Național Țărănistă

Leon spunea...

Stiati ca,"... la finalul lui 2018, din cele mai bogate 100 de entități, aproape 70 erau companii, nu state..."?(avocat.net)
Pai daca este așa, de ce ne mai miram ca aceste Companii atat de puternice isi permit,si pot influenta politica unui stat (ne)Suveran, stabilind ei cine castiga alegerile parlamentare, poate si Sefia Statului..!!

Huhu Rezea spunea...

Obsesiile tele anti pesediste te duc la o grava confuzie ideologică.
Mișcarile fasciste sau naziste au fost de extrema dreaptă, nu de extrema stanga.
Plesoianu si Serban promoveaza un nationalism românesc modern pe care numai cosmopoliții și rătutiții ideologic nu-l apreciază. Extremiștii de stânga promovează globalismul iar cei de dreapta naționalismul șovin.

Cezar spunea...

Nea Dorele
Merg sa ma inscriu alaturi de Elena Hudrea
In ce partid mai activeaza?
De muncit unde munceste...de trait din ce traieste ?Pu...raul inchiriat din ce il tine ??
Ea..cu dosarele cum msi sta?
Traiasca ..dreapta cu care Basinescu..isi producea fericire..🤣🤣🤣😜😜😜😜

anonim spunea...

@Leon
Stiati ca"....

Ca sa nu va mai mirati
La noi "aici-sea" cel mai poternic SRL este BOR lasati dvs pe altii...hai sa vedem mai intai cum ne jecmaneste BOR-ul pe baza prostiei si a inculturii si apoi ne ocupam si de multinationalele unde de ex ,fiul meu castiga 2800euro net/lunar + asig medicala la clinici private in limita 3000 euro/anual + dreptul de decont anual 1000euro pt aparatura electronica sau electrocasnica sau echipament sportiv + concediu anual cf legii+ plus toate celelalte drepturi strict dupa legea din RO + ca este membru de sindicat iar atos are..(Atos Ro-5 centre IT si peste 2300 angajati)
Oricum munceste din greu ca nu-i da nimeni bani degeaba,dar doar fix8ore/zi sambata si duminica liber....daca in caz exceotional este nevoie de el se plateste fiecare ora in plus sau/si sambata sau duminica strict cf legii...Firma asta de banditi cum o banuiti dvs NU este datoare la statul roman cu nici un leu la cap.taxe/impozite...locale sau generale. Nu e magazinul din sat unde se da pe carnetel si unde casa de marcat fiscala nu a mai scos un bon de luni de zile
ATOS=filiale in 74 tari cu peste 120.000 angajati(niste banditi ordinari Atos astia)
asta ca veni vorba de HOTI)nu sunt nici vW nici mercedes nici renault(sau poate vreti si desfiintarea renault nu-i asa??(Dacia am vrut sa zic)
Vedeti ca hotii sunt chiar aici sub nasul nostru si puteti incepe linistit cu BOR cel mai mare manipulator politic si financiar

PS O intrebare personala
Ati fost cumva secretar BOB partid la UM unde ati activat?? ca nu pot crede vazand ceea ce ati scris(in sensul manipulator)
....sau sunteti total rupt de lumea reala?? ca alta explicatie nu gasesc
Totusi nu-mi pare rau ca fiu-meu nu a ajuns popa...desi vad popi cu masini si vile bengoase la fiecare pas...din munca desigur.Ptiuuu mama lor de hoti,vanzatori de iluzii pt prosti!!

anonim spunea...

@Leon
Pai e normal ca,concernul Philip Moris sa fie mai bogat decat burkina fasso,sau madagascar...unde mai bogat decat statul era mazare.
Ne dati exemplu si Guineea Bissau ca e mai saraca decat mercedes:)))
locul 7(din coada) deci un stat nu prea sarac
7. Madagascar

Rata saraciei: 68,7%
Populatie: 21.315.135

PIB: 9,95 de miliarde de dolari
PIB per capita: 467 dolari
:)))) urmata de
eritreea si swaziland

M spunea...

@Leon

Aveți dreptate, îmi cer scuze și față de domnul Pleșoianu.

Era vorba de dl. Remus Cernea 😁 tot ceva cu un partid verde sau ecologist.

Ei, ce să faci? Ne mai lasă memoria de la o vârstă!!!!!

anonim spunea...

Atos
venituri anuale 2019 =74 mld $

anonim spunea...

hai ca va las in pace cu fanatismul asta pesedist.Eu nu vorbeam de PSD in sine ci doar de niste dubiosi,oportunisti care s-au strecurat in PSD.Daca vreti va fac placerea si o laud si pe Dancila,nu-i asa!!...sau preferati ministrul "pamblica" sau poate deputatul "genunche"(cica si Pop ala si-a luat talpasita)inca n-am gasit pe nimeni care sa zica intr-una ...a le"tele"

anonim spunea...

@Huhurezea
Eu pana acum nu am spus nici o minciuna.Tot ce am spus este de notorietate si verificabil...doar propagandistii de partid imbina minciuna cu jumatati de adevar,pt ca asa sunt mai credibili si mai ales nu accepta sub nici o forma adevarul sub forma lui necenzurata...sunteti un exemplu edificator din acest pdv

Periamu lucica spunea...

Balmajala

anonim spunea...

@leon
aveti de citit
Un singur roman face parte, in acest an, din Topul Miliardarilor realizat de revista americana Forbes, respectiv Ioan Niculae, fondatorul grupului Interagro. Acesta este prezent pe locul 1.268, Forbes evaluand averea sa la 1,1 miliarde de dolari. In total, in lume exista 1.426 de miliardari, care, impreuna, au o avere neta de 5,4 trilioane de dolari, in crestere fata de nivelul de anul trecut, de 4,6 trilioane de dolari. Statele Unite sunt liderul clar, aici locuind 442 de miliardari. Pe locul doi se afla regiunea Asia-Pacific (386), urmata de Europa (366), cele doua Americi (mai putin SUA - 129), Orientul Mijlociu si Africa (103)...

sunt de acum 8 ani..de atunci s-au inmultit
https://ziare.com/afaceri/oameni-afaceri/un-singur-roman-in-topul-miliardarilor-lumii-cine-este-cel-mai-bogat-om-al-planetei-1222178

patronul site amazon
Jeff Bezos, cea mai bogată persoană în viață, este acum mai bogat decât a fost vreodată, după ce averea sa a atins valoarea de 171,6 miliarde de dolari, anunță CNBC, potrivit Mediafax.
Bezos a adăugat 56,7 miliarde de dolari la averea sa doar în 2020, conform estimărilor Bloomberg, dar criza coronavirusului a fost un dezastru economic pentru restul Americii, întrucât 49 de milioane de americani au depus solicitări pentru ajutor de șomaj în ultimele luni.

Calinmihaib12 spunea...

LEON:..NU.."poate"..??..,ci mai mult decât..SIGUR..!
..dar "INFLUENȚA..,nu e directă, ..ci prin INTERVENȚIA..PUBLICĂ sau..OCULTĂ..a statelor "intere sate"..!
..ȘI.."fenomenul(=intervenția..)
..E..= nu de azi,de ieri..!
(să ne uităm în ISTORIA NOASTRĂ
.mai recentă..să zicem din..1945 ..ÎNCOACE),
..cam de unde vine influența ="INTERVENTIA" = DIRECTĂ, la vedere,.cu moarte.,suferință .., SUBJUGARE..economico -politică și militară..!

Huhu Rezea spunea...

Doctore, in familie tot asa suspendat vorbesti?

Leon spunea...

@Akord, gata, m-ai prins domnule !
Mi-adusei aminte ca, fiind tanar locotenent si Sef ARTA la un R.Mc, Sambata faceam 2 ore de pregatire politica cu militarii in termen( meseriasi unul si unul)
iar Duminica tot 2 ore de Fotbal pe stadionul Unitatii, cu aceeasi militari din subordine!
Ce Tineri eram odata( acum aproape 50 de ani)
PS. Apropo, dumneata cand implinesti 50 de ani..?

GO spunea...

Cica cum necum, dar saptamana viitoare, se va adopta Pl-x 199/2019.

http://in-cuiul-catarii.info/2020/10/24/sumarul-si-rezultatul-discutiilor-din-22-10-17974

Leo spunea...

Leon , apoi când ARTA a fost poreclit ARTM , te-a înlocuit unul pe nume Zbârlea ? Dac[ DA , atunci ştiu şi unde era terenul de fotbal.. ( nu departe de popice şi biliard....)

merlot spunea...

Akord-75-de unde le-ai scos?Ai suparat invidiosii.Copilul tau are salariu mic pe langa pupilile marimilor politice ce muncesc de se spetesc la stat.Eu stau mai bine decat tine .Copii mei sunt exploatati de statul Canadian care le ofera lunar numai 10000 dolari canadieni/persoana ceeace se traduce in leii romanesti 30000 ron rest cam aceleasi bonusuri.Afurisite sunt firmele astea multinationale.
Cezarica tata-vezi ca esti ...@.Udrea mai intai a fost pesedista precum Discotecarul panelist.Ai dracului penelisti s-au facut pesedisti.Ai dracului pesedisti s-au facut penelisti.Astia sunt precum Padina.Cand tap cand magar.Cand e magar suge la tap.Cand e tap suge la magar.
Doctore@esti gangavit/Dupa cum scrii asa dai impresia.Pentru tine nu e o problema.Pentru mine care cites e mai greu.Asa imi trebuie daca la scoala am baut cerneala si nu mi-a luat doctoratul.Asta datorita subordonatilor care nu m-au sprijinit eficient.Au zis ca sunt suficiente cursurile postacademice.

anonim spunea...

@Leon
:)))
Si dvs m-ati prins pe mine exact la fel, ca tot acelasi lucru faceam cand eram in primul an lt. cdt.pl.lansare...mamaaa ce ne mai plictiseam.Eu adormeam citind din "scanteia cuvantarea lu' toarsu la congresul X(ics) nu 10 si soldatii adormeau in biuta la soare in timp ce eu le citeam povestile alea....saream peste "aplauze furtunoase/prelungite si scandarile de rigoare...ca unii le citeau si pe alea:)))) Aoleuuu si dup-aia trebuia sa conspectam cuvantarea ca ne controla toarsu lt. col. secretar BOB partid....scria plansetistu' toata noaptea de-i sareau capacele saracul...iar eu cu ochii in ecrane.Vai de *ula noastra(*=n,sau alta consoana) ca sa nu ma cenzureze adminu
PS Voi implini 50...acum 11 ani:)))

monteoru spunea...

Leon tu nu esti nici cal nici magar.M-am prins.Functia de sef ARTA la R,Mc era de subinginer,adica din acela cu 3 ani la ATM .Dupa 1990 in MApN a sburat puiul cu ata.SSSD
O bere rece de la un pifan pentru diagrama fier-carbon.Ofer bonus pt. impulsurile in lagare.Salutari de pe un plan inclinat.Sa ai parte de Pendul.
Atentie ca cei dela multinationale nu angajaza pe cei neterminati ca sa-l plagiez pe Huhu.

anonim spunea...

huhurezea
ha,ha,ha 😂😂😂 am inteles tot dar nu stiam ca e doctor....dupa scris cumva?:)))

anonim spunea...

La Pitesti se scrie "balmajeala". Banuiesc ca si in dictionar

Calinmihaib12 spunea...

D-le HUHU: ..iar..te faci că nu înțelegi..!
..dar că să-ți răspund direct..: nu,.în familie vorbesc "fluent";
Comunicarea în scris diferă de comunicarea "orală"!("semnele de punctuație"..versus "intonație", "pauze"în vorbire., etc.= pt... NUANȚAREA comunicării..!
Dar prezum: știute toate..ASTEA .!de către..toți "comunicatorii" ..de AICI..!(precum în JUSTIȚIE se prezumă."cunoașterea din oficiu"= C.Pr.Civ.,art.252-253.)

Leon spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Calinmihaib12 spunea...

Tehnocra: nu există.."aparatul" ăla!,dar pt.că văd că te pricepi ..și ai "deschis" subiectul(..ca pe la AIUD..!),..cei de la site-ul "WORLDOMETERS.INFO"..=căutau un traducător VOLUNTAR..de limbă japoneză,pt.a traduce "STATISTICA ÎN TIMP REAL"..din engleză în japoneză.!

Alex spunea...

Inca doi paduchi de pe camasa P.S.D.au fost inlaturati.Serban N.chiar prea vocal,nepoliticos de cele mai multe ori.Juniorul celalalt a poftit la sefie ,i s-a parut ca este super inteligent .O fi ! Totusi P.S.D.are oameni adevarati carora le place sa stea in umbra.Comozi ,urmaresc cum juniorii dau cu batul in balta.In clipele de nebunie politica din ultimii ani doar nebunii politici incearca sa iese in fata.Nu as vrea sa fiu in locul lui Ciolacu.Se vede pe bune pe fata lui oboseala.Nopti nedormite ,ganduri cat cuprinde.Are multi dusmani in P.S.D.Cel mai mare dusman i-a devenit Oprisan.Solutia cea mai buna :Oprisan exclus din P.S.D.
Nesimtitul declara ieri ca , colegii l-au trecut pe lista ptr.ca-l sustin.Trebuie sa fie nebuni.Pana Oprisan nu dispare din P.S.D.,Ciolacu o sa aiba cearcane.
Pastrez camasa.

anonim spunea...

@merlot
fi-miu e capos.Nu vrea si nu vrea sa plece din tara...A zis ca el pleaca din tara doar ca turist,altfel nu! si zice ca la costul vietii de aici e multumit cu cat are
..si are si pe seful lui care castiga peste 12.000lei/luna iar sotia acestuia undeva pana in 10.000 lei,amandoi n-au depasit inca 37 de ani...deci se poate!(din aceasta perspectiva fiu-meu e un sarantoc) Totul depinde intotdeauna de sistemul de referinta
Cei cu 800-1000lei pensie ne vad pe noi ca pe niste bogatani,iar noi ne vedem saraci fata de (sa zicem) medici
Femeia de serviciu este foarte nemultumita ca ea a muncit peste 40 de ani si are pensie mica...nu spune niciodata ca munca ei toata viata a fost matura,la propriu.....asa cum vedem si la TV toti se plang ca "au muncit" mai mult decat a trait matusalem.Ai dreak,unu singur nu spune concret CE ANUME a "muncit"
ex concret: muncitor 4 clase /uzina tractorul/sectia montaj general/montat roti tractor pe banda de asamblare/ pensie actuala 2800lei net(asta oficial cf cupon).Toata viata a muncit in uz tractorul si a furat tot de acolo in fiecare zi toata viata...a zis ca daca mai statea 4-5 ani acum era un om facut...vorbele lui nu ale mele
Are ap 2 cam inchiriat,inca un ap 2 cam unde sta fiica lui iar el casoi (aproape vila) in Sanpetru Bv
auto: vw caddy md 2017 ca l-a schimbat pe cel vechi,fiica mercedes sedan
md 2018 nu stiu exact tipul
sotia toata viata casnica/ fara pensie
fiica tot cam asa pe acasa sau prin oras cu prietenii
CA MAREA MAJORITATE a acestora este PSD-ist aproape fanatic(desi nu este in partid) dar daca zici ceva rau de psd sau iliescu si urmasii gata iti devine dusman pe viata...Normal ca atunci s-a facut si el "om".Inainte de 89 era un parlit un neica nimeni,apoi a avut liber la furat in ultimii 20 de ani si inca vreo 15 ani inainte de psd
Si ne mai miram de ce sunt psd-istii asa de infocati?? Inca ceva maruntis si tov muncitor cu 4 clase ma depaseste pe mine lt.col(pe functie 10 ani pana la iesirea la pensie) Da intr-adevar ma bate la vechime in "campia muncii"...dar in rest nenea asta e "*uci" la orice capitol....Daca il auziti vorbind fugiti de va scapara calcaiele...Cam asa suntem noi "niste neterminati" dupa cum cu "foarte mult respect" ne numeste Huhu .Ca asa arat eu in fata lui Huhurezea..."un neterminat"... cu inceputul in LMDC (pt cine stie ce inseamna)

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
HALA spunea...

Eu am tot așteptat ca Huhurez sa prezinte scuzele de rigoare însă a recidivat.

Viorel spunea...

Domnule Alex, vă dau perfectă dreptate. Oamenii deștepți din PSD (unii) chiar dacă au făcut unele golănii au știut când să se retragă fie din partid fie din funcții importante evitând astfel necazuri de altă natură. Oprișan nu s-a săturat 10-12 ani de dosarul „Căprioara”, se simte liber și zburdă din nou după funcții și ciolan și joacă la risc. Mie îmi este antipatic (,) ca persoană cât și datorită aroganței lui de mare baronet. Dacă prinde o funcție în Parlament se apucă iarăși de prostii (cred, nu acuz) pentru că este și avar dar de data aceasta o va lua în barbă. Eu unul i-aș da cartonaș Roșu direct.

M spunea...

@Akord

Fiul meu din păcate a ales să plece din țară. Acum e în Canada cu întreaga familie.

Pentru el realegerea domnului Iohannis ca președinte a fost picătura care a umplut paharul. Are două fetițe și îmi spunea că nu vrea să le crească într-o țară plină de ură!
"Ce să le spun eu celor doi îngerași blonzi când pe stradă unii strigă M#UIE și mai rău decât asta PREȘEDINTELE ROMÂNIEI îi încurajează?"

Ce să îi răspund? Amuzant e că fraierul de fiu-miu mai era și cu haștagii, ieșind cu Ordonanța 13 până când s-a scârbit de mizeria care se aduna în Piața Victoriei. 😁

Eu nu am președinte. Nu pentru că nu vreau eu ci pentru că el nu vrea să fie decât președintele pnl-iștilor. A spus-o de mai multe ori. Să fie sănătos. Era să îi urez să vadă și el cum e să îi plece copilul de lângă el.... dar nu are!

Privesc cu interes orice mișcare politică, inclusiv migrarea Pleșoianu - Șerban Nicolae.

Calinmihaib12 spunea...

AKORD-75:.sunt sigur că mi-ai înțeles textele (ca..și alții.. care "îmi sar la gât"..sub pretextul.."scrisului"),dar din ce scrii..îmi confirmi existența unui "grup" constituit care.. "INTERVINE"..când e vorba de teme, subiecte.."sensibile"..!
ATACÂND PERSOANA comunicatoare, cu scopul de a DISTRAGE ATENȚIA de la MESAJUL său ..!
..metode.. clasice..din manualul diversiunii..!
..Și nu te lua după "zvonerii" care spun și scriu că "doctorii" medici (.pe "Diploma medicilor" scrie:"DOPLOMA DE DOCTOR MEDIC")
scriu "urât",.."neciteț"..,etc.!
.[.eu scriu (clasic cu pixul, stiloul) =foarte citeț,..spun unii: că aș scrie chiar " frumos"..!(?!)]

anonim spunea...

Calinmihaib@gmail.com
Eu zic ca-i mai simplu sa incercati DIRECT gramatica limbii romane, sintaxa si morfologia....cu "esperanto" asta al dvs e nashpa rau:)) mai ales cu=cîpîrcivart..:)
PRESUPUN[cred...]..ca,in..{[(specia(l)]pe...mine}de enori(denX) pentru (BINELE) ..."tutulor" mantelege_[ti_=]...toti

Viorel spunea...

Dacă tot vorbim de demisii și candidaturi, cu regret pentru membrii PSD, mai apare o bombă. Pe lângă candidatura domnilor Prof. dr. Alexandru Rafila și Prof. dr. Adrian Streinu – Cercel personalități importante în medicina românească, apare fostul luptător K1, Daniel Ghiță, care deschide lista de candidați PSD pentru Camera Deputaților, la Ilfov, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. M-am uitat pe CV dânsului să văd ce studii are pentru că de, accede la o funcție importantă și când votezi o lege trebuie să fii în cunoștință de cauză nu afon în materie ca mulți alții. Sold 0 (zero). Și ne mai mirăm de miracolele ce se întâmplă în politica românească. Oare cine l-a propus și cine îl susține ?

Alex spunea...

Parca Daniel Ghita a fost ofiter S.P.P.cativa ani ,apoi a demisionat din M.Ap.N.si a facut doar sport(K1).In ultima perioada a stat mai mult prin Olanda si a mai participat la diferite categorii de sporturi contact.A fost un luptator foarte bun si are multe victorii in palmares.Nu a putut trece in finala de Riko Verhoven din Olanda care l-a facut k.o.In revansa solicitata a fost invins din nou la puncte.Ambitios baiat .

anonim spunea...

Unknown
...si eu.Dar vazand ca huhu e cu "nu si nu in brate" am indraznit sa fac un "apropo"Ete na!! ti-ai gasit! cum sa fie bagat in seama un "neterminat" ca mine
Noroc cu dom'"profesor de logica".La el e eleganta si logica suprema.A si "demonstrat".Buddha,Socrate si Solomon(nu ala de la Craiova) au ce invata de la el in materie de "logica"

anonim spunea...

@M
Suntem liberi sa avem opiniile noastre(fara sa apelam la jigniri ca altii) Eu l-am preferat pe johannis tinand cont de contracandidat...am votat mai mult contra decat pentru,lucru pe care l-am mai facut o singura data in anul 2000 pt ca si atunci ma cam speriasem cand am auzit ce inseamna TAB si cuiburi de mitraliera puse in intersectii...ca toti stim ce pot sa faca "jucariile"alea(l-am vazut si l-am auzit in direct la TV,altfel as fi zis ca sunt inventiile celorlalti)...iar tipul, candidatul respectiv mi se parea cam "vulcanic"(ca sa fiu elegant in exprimare)...dincolo de cultura afisata si cartile citite, la "mansarda" era deranjat rau.In consecinta am votat cu celalalt
Asa si acum la ultimele prezidentiale...cam zambesc in sinea mea inchipuindu-mi-o pe doamna in functia de Presedinte al Romaniei si in nici un caz nu sunt misogin:)

anonim spunea...

@tehnocrat
Ai spus ceva si ca de obicei esti neserios si nu iti respecti cuvantul.Sa nu zici ca nu ti-am spus.

anonim spunea...

Calinmihaib@gmail.com
1-apreciez
2-te rog sa-mi spui si din ce serviciu secret(grup) fac parte(macar daca-i romanesc sau strain)si ce sume incasez pt a-i manipula pe ceilalti impotriva dvs.Promit ca-ti dau dumitale TOTI banii ca mie imi ajung "cocoratiile" pe care le primesc.....se deduc din brutul pensiei

anonim spunea...

@Viorel
da' de ce cu regret?? Ce n-are cu cine se intelege?? De astia ca el sunt in toate partidele(e drept ca la unii sunt cam multi) sunt chiar si aici pe blog cu denumiri care mai de care mai pompoase "intelepte"/"meritocratice":)

anonim spunea...

@ Viorel
Cf unui bun obicei am verificat totusi
"Fostul luptător Daniel Ghiță, pus de PSD pe lista pentru Parlament. Pe Facebook acesta scrie că masca este „botniță” și scade imunitatea

https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2020/fostul-luptator-daniel-ghita-pus-de-psd-pe-lista-pentru-parlament-pe-facebook-scrie-despre-masti-ca-sunt-botnite-si-scad-imunitatea-1388759
PS asta cu ""botnita"" spune destule si despre puterea lui de intelegere...daca nici pe asta n-o intelege,ce-o intelege din hatisul de propuneri legislative care mai de care mai idioate.Nu trebuie sa inteleaga trebuie sa stie sa ridice mana sau nu cand i se da comanda...simplu nu? ca un catel dresat...

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Xman spunea...

Cam lesinati ,dar totusi tigri:https://adevarul.ro/news/politica/scenariul-orban-parlamentare-romania-oportunitati-nu-s-a-mai-intalnit-istorie-vom-deveni-fel-tigrii-europei-est-1_5f9439f95163ec42712e6e4c/index.html

Calinmihaib12 spunea...

AKORD :mă refer la "personajele" care tot bat câmpii cu "netul".. și impozitarea..PENSIILOR..! despre care ÎNCĂ SE DEZBATE..cum ar trebui:..stabilite, actualiza te,recalculate și APOI indexate!
Nu te-am inclus în categoria celor despre care vorbești la pct.2..!(vorbeam de "și.altii".. care îmi sar la gât..sub pretextul scrisului,fără alte conotatii..!N-am pomenit nimic de "servicii secrete"..!,iar "grupurile" despre care vorbesc= în contextul dezbaterii despre ..pensii..chiar cred că au MISIUNEA de "a induce",.."a manipula"..gândirea și opiniile pensionarilor în altă direcție.. decât cea..=CHIAR benefică = pensionarilor.!;aceste "grupuri" sunt din "zona celor interesați" =ÎN CLAR=..SĂ TAIE,=CÂT SE POATE = DIN PENSIILE MILITARE.!(=cât de..JOS..suportă pensionarii militari..!!)

Calinmihaib12 spunea...

AKORD:.C.Pr.Civ.= codul se procedură civilă..,,articolele respective..!( an greșit: că am PREZUMAT că TOTI comentatorii de AICI (..despre pensii și multele probleme legate de ele,ajungându -se chiar și în justiție..!), măcar..au răsfoit un Cod de procedură civilă= DACĂ au fost "- beneficiari": cu semnul - (=MINUS..!) în față..!,adică "păgubași",adică =FURAȚI..din pensiile lor..!

Ein Stein spunea...

@profesor de logica
Like

M spunea...

@Akord

Da, e opinia domniei tale!
In materie de reușită în viață Dăncilă = Johannis. Mă refer evident la activitatea profesională pre-politică. Amândoi profesori de liceu de provincie.

Ca inteligență. Dăncilă = Johannis. Doar fanii unuia uită de giroscop, politruc sau sertarizat. 😁 Ați observat cum extremiștii de fiecare parte orbesc în a vedea prostia propriului conducător?

Pot însă să înțeleg votul negativ. Cineva spunea simplu: votul negativ e ca întunericul, votul pozitiv ca lumina.

Eu sunt "de centru". Îmi plac unele politici egalitare ale PSD dar și unele politici liberale.

Nu pot însă să accept strigătele de M#UIE, atacul de tip mineriadă la sediul Guvernului și nici ideea fixă de desființare a unui partid politic oponent. Toate acestea sunt manifestări profund nedemocratice și ne-liberale.

Până acum nici un haștag nu a putut să îmi dea clar, legea și articolul, prin care PSD a "mutilat justiția".

Șerban Nicolae a avut multe intervenții echilibrate, pertinente și profesioniste. Numai îndoctrinații nu văd asta. Eu respect Omul indiferent de partid pentru faptele lui nu pentru haina îmbrăcată.

Burebista spunea...

Și pe Codrin Stefanescu... Rădulescu mitralieră... Etc..

Burebista spunea...

L am mai întrebat și eu dacă tot la fel scria și rețetele?? 😢
Cred ca a făcut armata la transmisiuni și a rămas setet pe morse(. _.... __) sau a lucrat înainte pe la poștă și trimitea multe telegrame.. 🤣
A fost o gluma sper sa nu se supere.. 🤣

monteoru spunea...

M@ti-au plecat copii in Canada si tu nici nu te-ai documentat,cel putin din curiozitate, ce stat e acesta?
In doi ani copiii tai vor aprecia PSD-ul altfel.

Burebista spunea...

Domnule Huhu Rezea, întrați la setările blogului/site-ului și acolo trebuie sa fie opțiunea cu ce fel de mesaje se trimit pe mail celor care bifează căsuța,, anunță-mă ".
Așa știm și noi ce mai comentează fiecare pe la subiectul propus, ce răspunsuri se scriu și postările noi.
E cam dificil sa iei de fiecare data sa citești la rand toate mesajele ca să vezi dacă a scris cineva ceva nou...
Trebuie să fie ceva din setări.

monteoru spunea...

Padina@
De cand cine nu gandeste ca tine e prost?Dupa cum iti argumentezi ideile dai impresia ca toata viata ai stat la coada caprei.E si asta un mod de trai.

M spunea...

@monteoru

Baiatul a plecat, fata se lupta cu Covid-ul intr-un spital din Bucuresti 😁

Tristetea mea e ca dupa 3 generatii de militari cei doi copii ai mei au ales cariere civile. Da, i-am incurajat pentru ca vedeam tendinta generala din Romania.
Fratele meu e profesor si doar fiul lui continua traditia (absolvent de Academie Tehnica). 😁 El e cel care a constatat ca un tanar ofiter cu ATM are solda mai mica decat veniturile sotiei lui, educatoare cu liceul! Hmmmm, nu prea incurajator pentru un inceput de cariera, nu credeti? A adus evident un prinos de recunostinta psdelei si olgutei!

Si va spun eu, cu tot respectul, baiatul ala nu o sa uite asta niciodata! Asa cum nu uit eu, si cred ca nici domnia ta, valoarea primei solde primte! Gresesc?

CEZAR spunea...

GePizdule..imtreaba m-Alu de tine !

El pare ca se ..plimba cu IZOLEANA...
Are una goala si pewntru tine..
Mai lasa Bateria de cazane...treci pe metilic ..sic..!!

M spunea...

@Profesor de logică

Te intereseaza pe tine si asta e tare amuzant, lipsit de logica, dar amuzant!

Eu i-am raspuns stimatului domn Monteoru. Nu vad ce cauti dumneata in discutie.

Mai mult nu am sa raspund pentru ca stiu ca daca ataci replica unui prost, rişti să te trezeşti cu prostul întreg în discuţie.

Leon spunea...

Leonard, hai sa nu mai folosim date personale, fara acordul persoanelor respective !
Sa nu lasam abrevierile in aer, incercam sa lamurim:
-In iulie 1974, Atelierele de Reparat Tancuri si Autovehicule si-au schimbat denumirea in ARTA = Atelier de Reparatii Tehnica si Armament, preluand si Grupele de Reparatii de la cele 4 Batalioane( 3 I, 1 Tc.) plus de la celelalte arme( Transmisiuni, Geniu, Armament, AA, Servicii, etc.)
-SRTM, era la nivel de Divizie, SECTIE de Reparatii Tehnica Militara.
- Baze de Reparatii la nivel de Arme,etc..!
Ai retinut, prietene Leonard ?
PS. Intr-un viitor nu prea indepartat, poate o sa facem schimb de Telefoane, prin amabilitatea Adminului ..!?

Calinmihaib12 spunea...

M:probe de încălcare a legii de către PSD:
•Lg.223/2015:=art.60: călcat în picioare prin 2 ordine:
M.25/2016 și MS.60/2016:
=tăierea gradului avut la trecerea în rezervă în recalcularea/actualizarea pensiei..;
=art.108 încălcat :
=tăierea pensiei suplimentare= total sau parțial(= și prin " contradicțiile interne ale legii)
TOATA LEGEA 223..a fost pervertită prin OUG-uri care au dus la tăierii ILEGALE de pensii..!
..și mă opresc aici, pt.că era suficient un singur exemplu de încălcare a legii( și implicit si încălcare a justiției..!)

Leo spunea...

În 1978 , ARTA a devenit ARTM
Tot în 1978 ZVITA a devenit ZVTM
Pe atunci erau :
ARTM , SRTM , BCR (BCR de exemplu la Palazu mare)

mega2005 spunea...

Ma uit la unii care comenteaza cum ca Serban Nicolae e nepoliticos si pe alocuri vulgar in exprimare. Vai, cata pudibonderie!A fost cam sindurul psdist care si-a reglat vocabularul si replicile, pe masura discursurilor de-a dreptul nesimtite ale unora din adversarii politici si in special al "tinerilor" hamesiti ai usri. Daca ar mai fi existat inca vreo cateva zeci ca el,altfel cred ca ar fi stat lucrurile in acest partid ramas inert.Si ca jurist a demonstrat ca stie carte. Cand "m#ia" e considerata de supremul natiunii un fel de actiune de protest cu conotatii "civice", altii trebuie sa-ntoarca si celalalt obraz?

Huhu Rezea spunea...

Ce s-a întâmplat cu d-ta de ai suferit o asemenea reorientare politică?

Om bun spunea...

Mai ce gândire proastă ai! Dobitocule acești doi politicieni au creier și gândesc pt tara nu ca LUCOVID SUBURBAN și KLAUN MOLANNIS.

Mihai spunea...

@Om bun
Daca dupa ei urmează alti șase,Ciordache si Nicolocea ,acord si cealalta jumatate de vot.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Leon spunea...

@Avia, daca esti curios citeste Raportul Comisiei de Aparare din Senat la proiectul de lege privind pensiile mitare de stat(Varianta Ponta, Nu Scmd) si o sa vezi ca majoritatea Amendamentelor favorabile militarilor, sunt propuse de Senatorul Serban Nicolae..!:
https://senat.ro/legis/PDF/2015/15L212CR.PDF

Huhu Rezea spunea...

@Leon
Nu le cere unor ciudoși să fie recunoscători.
Ei stiu doar ca Serban a fost criticat de sclifosiții statului paralel.

Viorel spunea...

A înebunit parte din clasa politică: „Cântăreții Sanda Ladoși și Marcel Pavel vor candida pe listele Partidului Ecologist la alegerile parlamentare din 6 decembrie, în Mureș. Lista PER pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se află Marcel Pavel. Lista pentru Senat va fi deschisă de Sanda Ladoși, potrivit publicației Mureș.ro”. Nu știu ce să mai facă și pe cine să atragă fiecare partid pentru a aduna voturi / procente la alegerile Parlamentare. Singurii care ÎNCĂ nu au fos abordați sunt liderii lumii inerlope din fiecare județ, în rest le avem pe toate. Avem elite în N domenii de activitate și nu au loc în politica românească. Cum poți să aduci un Marcel Pavel care (și aici se vede firea de om ranchiunos) falsifică Imnul Național numai ca să nu rostească prenumele de Traian. Ce are imnul statului tău cu fostul președinte Băsescu. Un alt om de nimic ce aderă la politica românească și care ne va face noua lege a salarizării, a pensiilor civile și militare, etc., după chipul și asemănarea lui. https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2020/artistii-sanda-ladosi-si-marcel-pavel-candideaza-la-alegerile-parlamentare-pe-listele-partidului-ecologist-in-mures-1390417.

Viorel spunea...

Ăsta este domnul Șerban Nicolae despre care vorbiți și căutați să-mi dați la gioale ?
Nu țin nici cu PNL, USR, PLUS, etc. Citiți comentariile de pe mai multe bloguri după care faceți aprecieri pro sau contra domnului Șerban.
„Limbaj suburban și jigniri incalificabile în Parlament (pentru dumneavoastră cred că Parlamentul României este Piața Rahova dacă acceptați asemenea discuții). Atacul lui Șerban Nicolae la o deputată USR”. Redau doar spicuiri din expresiile ortodoxe ale dumnealui:
„Șerban Nicolae: L-ați citit pe vreunul? Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat.”
„Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că eu sunt șofer?”
„Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?”
Deci domnule sau domnă (după fotografie) mega 2005, nu contest că domnul Ș.N. nu o fi deștept, patriot, om al legii și al dreptății, dar degeaba ai aceste calități dacă ai un limbaj de mahala. Ceva asemănător comenta cineva mai sus despre domnul Vadim Tudor. Cred că normal ar fi ca să ai din toate calitățile umane câte un pic sau chiar mai mult din fiecare.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/limbaj-suburban-si-jigniri-incalificabile-in-parlament-atacul-lui-serban-nicolae-la-o-deputata-usr-840849.