Un produs Blogger.

joi, octombrie 01, 2020

Neomarxiștii lui Barna si Nicușor fură sacii cu voturi de sub nasul sau cu complicitatea procurorilor și jandarmilor

93 comments
Cine vrea să afle veriga dintre USR și Serviciile Secrete..... 
 Nu ratați articolul acesta!


Ei sunt efractorii haștg-iști la saci cu voturi ai Sectorului 1

.
Chelosul tip Kojak este identificat  a fi consilierul franțuzoaicei dâmbovițene, Clotilde Armand.
Unul dintre cei care au intrat ilegal în spațiul de depozitare a materialelor electorale este chiar președintele BES1.
Capul răutăților în fraudele de la Sectorul I pare a fi președintele BES1,  procurorul haștag-ist Nicolae Sprincu, un tânăr magistrat ale cărui orientări USR-iște nu sunt greu de dedus, după prestațiile sale publice în sprijinul statului paralel.
Echipa de asalt a USR a avut în procurorul Sprincu un veritabil complice în fraudarea alegerilor.
Cum să păcălești președinții secțiilor de votare să introducă în sistemul STS scanările unor ciorne ale proceselor verbale cu promisiunea că după verificarea cheiei numărătorii vor primi un document PDF al procesului verbal, document care ar urma să reprezinte procesul verbal oficial. 
Chiar si sistemul de vot oficial, cu un proces verbal de consemnare a rezultatului votului în 3 file, din care numai ultima este semnată de membrii secției de votare, este creat special cu scopul de a încuraja frauda în direcția dorită de cel care controlează softul. paginile 1 și 2 pot fi înlocuite cu altele care nu mai corespund cu originalul semnat de membrii secției de votare. 

Se bazează pe lenea sau nepriceperea unor partide de a finaliza procedura numărării paralele, deeficiente vădite la micile partide... dar și la PSD.
 


93 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Eu as spune ....la ordinul procurorului, kipurile covidat ieri! Trebuie vazut si misiunea jandarmilor: au fost partasi, s-au complacut, si-au incalcat consemnul, nu s-au putut opune, au primit ordin direct de la procuror sau altcineva?
Pe legea mea, eu nu am mai auzit pana aseara ca o forta militara in exercitarea unui OA (Ordin de Actiune) sa primeasca ordine de la o alta entitate, militara/civila, fara Transfer de Autoritate, pentru asta intocmindu-se documente legale, recunoscute in UE si NATO!

*Oricum, remarc curajul nebun al acestui procuror care stiindu-se filmat, dupa ce a trimis acasa membrii biroului electoral de sector intra si manipuleaza saci cu voturi cu ... zice-se "observatori", care nu aveau ce cauta acolo.
**Membrii biroului electoral de sector au parasit la ordin cladirea la 01.15, iar Procurorul si "oamenii de bine" patrund la saci la 01.54!
***Bravos Orban, felicitari Iohanis! Neomarxism in forma pura, stalinista! Parca suntem pe timpul alegerilor organizate de Petre Groza!

****Poate cineva ma lamureste cu situatia jandarmilor!

reddog spunea...

Eu nu prea ii sufar pe astia de la userea dar intotdeauna e bine sa asculti ambele parti.
Mai ales stiind cat dezinformeaza Aneta3 si pesedeaua.
De 30 de ani pesedeaua fura la alegeri. Si nu cateva voturi, a mers la rupere.

https://m.ziare.com/stiri/clotilde-armand-despre-imaginile-in-care-se-umbla-la-saci-1634839

reddog spunea...

Bine spus!
Aurescu pare un profesionist. A muncit sa ajunga ministru si chiar merita postul ala.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2714878195393583&id=2007868966094513

Mihai spunea...

Mucuresti,Mucuresti,apa caldă unde esti?
Suparate rău babele votante. Nu le va mai plimba "Știrea " in excursii si pelerinaje.
De Tudorache chiar imi pare rau ,părea unul din psdeii mai aasezati cu picioarele pe pamant.
Pentru pesede- dupa Liviu ramane de demonstrat daca " Votul este mai tare ca bastonul"!

Iulian Mareș spunea...

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a făcut declarații după imaginile prezentate de Antena 3.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a declarat la Antena 3, după imaginile prezentate miercuri seară, că „polițiștii din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București Sectorul 1, respectiv Secția nr.4, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, s-au sesizat și au demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt”.

„Vom ridica imaginile de supraveghere, vor fi audiate persoane, pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat”, a completat Georgian Drăgan.

Întrebat dacă până la momentul difuzării imaginilor se știa de această situație, Georgian Drăgan a spus că „nu a fost primită nicio sesizare până în momentul difuzării”.

„Ne-am autosesizat și am demarat verificări”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

Amintim că Antena 3 a difuzat, miercuri seară, niște imagini în care se presupune că mai mulți membri ai USR ar fi ridicat un sac cu voturi dintr-o încăpere, sub supravegherea jandarmilor.

vasile iosif spunea...

La Puscarie toata gasca de hoti.
Grup infractional organizat.
Atentat la Democratia reprezentativa.
Incalcarea Constitutiei.
Curatenie generala........

Gogu Pintenogu spunea...

În sfârșit România a devenit normală, educată, o țară a lucrului bine făcut, așa cum dorește Herr Klaunus Iohăis, președintele unor români.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
reddog spunea...

Vrem ca Jandarmeria sa dea in pesedea si userea ca surdu-n clopot.
Forza PMP!

Leon spunea...

"...Oameni buni, băieții ăștia nici nu au ajuns încă la putere și amenință toată lumea cu pușcăria și tribunalele poporului! Cum credeți că va fi dacă odată chiar vor câștiga puterea?”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu într-un comunicat de presă. "(dcnews)

reddog spunea...

Corect!
Si au distrus elitele militare, politice si cele din mediul de afaceri.
Un exemplu este Maniu, omul care a luptat pentru Romania Mare.


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3533194253386845&id=923296247710005&fs=1&focus_composer=0

Huhu Rezea spunea...

Ce spui Frantz, dacă jandarmul se subordonează șefului de birou electoral nu mai aplică legea?

Iulian Mareș spunea...

Sunt complicate și complexe situațiile! Dacă lipesti o hârtie cu scoci se numește sigiliu? De procuror?

Trofin spunea...

Recitiți pagini de istorie din preajma celui de al doilea război mondial și veți înțelege mai bine conduita " progresiștilor " usr-iști , echipați în uniforme de culoare albă , fără diagonală , fără pistoale (încă !).Poate se va auzi în curând și de formarea echipelor morții pentru a elimina adversarii într-o manieră modernă , mai dulce , mai democratică ( în cazul de față prin furtul de voturi ).

Huhu Rezea spunea...

Procurorul sef de birou electoral sect 1 a trimis acasă mai bine de 50 de președinți de secții de votare cu ștampilele și procesele verbale asupra lor. S-au întors să le predea după ce au tras un pui de somn.

Iulian Mareș spunea...

Am tot atras atenția asupra culturii de Facebook, însă nu am cu cine...
De 2 ani scrii numai prostii!
Dacă vei căuta vei găsi că Maniu colabora cu agenții UK/MI5 și 6 in timpul războiului! Prin omul lui de încredere și de casă, că nu cred că ți-l inkipuie pe moșuleț cu căștile la ureki și mana pe emițător transmițând mesaje morse cifrate! Prin activitatea lui de politicianism veros, mai bine argumentat cum și de ce nu l-a susținut pe Mareșal!
*Că fapt divers...la Romania Mare nu i se poate atribui numai unui politician marea reușită, ci unei partide naționale și naționaliste!
Măcar știi cum arătau variantele de granițe susținute de puterile garante? Știi că frontiera s-a bătut pas cu pas, pt detaliere și cartografiere de comisii mixte, dandu-se adevărate bătălii pt fiecare mp?

reddog spunea...

Domnule colonel

Am citit si carti.
Dvs erati in Congo cu statia, calu' si pistolul.
Si nu mai atrageti atentia, daca sapam putin gasim cateva congoleze care ar putea spune cate ceva despre ofiterul roman cu statia si pistolul. :)
Ar spune de bine in mare masura, doar vorbim de un ofiter al Armatei Romaniei.
Dar pot si detalii. Uneori astea fac diferenta.

Roman spunea...

bai care vrea un sac de voturi ca e deschis de salvatorii romaniei usr la furt. Ce strategie pe pnl sa-i distruga prin vanzarea informatiilor si a filmarilor, inainte de parlamentare. Reapare epoca portocalie, e distractie!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Mihai spunea...

Cleopatrele .....fac intodeauna diferenta ........

# Mares; era prin Girgiu pe balta ,vana tantari anofeli !

Iulian Mareș spunea...

Faceți comparații nepotrivite...
ML a fost naționalistă și cu o morală creștină!
USR reprezintă....demagogia unor tineri și subordonarea țării străinilor, fiind creația jegului national Florian, la ordinul serviciilor străine! Copii și nepoții esalonului 2 din DSS!

Leon spunea...

"Poartă mască atunci când cauţi în sacii cu voturi! Masca te poate salva! O campanie iniţiată de hoţii deontologi!", este gluma virală apărută în mediul online, după ce, în plin scandal, Nicolae Sprîncu, președintele Biroului Electoral al Sectorului 1, a fost depistat pozitiv COVID-19."(dcnews)

Mihai spunea...

Mucuresti ,Mucuresti
Nu ar fi mai bine ca cei care nu au schimbat conductele pana acum sa plece acasa.
De aseara am pus centrala in functiune T*C -22 pentru inceput.
Pot privi "Balcaniada" pe Mucuresti lejer ,in tricou.
Bine ca de la Turnu Rosu in sus avem Ardeal ...Banat si putina Bucovina ca sa iesim pe piata ........ cu fruntea cat de cat sus.

Dibaciu spunea...

Cu scuzele de rigoare; daca ati fii participat intr-o sectie de votare de la deschiderea ei pana la numararea si intocmirea procesului verbal , transmiterea si fotografierea lui, in prezenta tuturor candidatilor (care au vrut sa participe), nu ati mai fii postat tampeniile astea! Tot timpul mergem dupa fenta! Sa auzim de bine!

Mihai spunea...

Vrem nu vrem un lucru este cert pentru unii comentatori " Vremea _ulii a trecut".
Tineretul din ziua de azi este o forta deloc de neglijat. Pe multi la prima vedere nu dai doi bani ,dar cand treci pe ici pe colo cu probleme uzuale ii gasesti peste tot ca medici ,medici stomatologi ,arhitecti ,avocati ,notari ,juristi ,dentisti ,piloti la firme de renume , ing proiectanti foarte buni ,patroni cu angajati in spate,IT-sti ,electonisti,mecanici, ,meseriasi foarte buni pe diverse domenii ,etc fara de care nu ne putem rezolva unele probleme. Si chiar in marea majoritate foarte seriosi ,profesionisti ,punctuali,dornici de dezvoltare profesionala ,materiala ,manageriala ,schimbarea spre modern a cutumelor inradacinate in rutina ,lehamite ,lasa-ma sa te las ,merge si asa ,etc
De cand m-am lovit si am constatat astfel de situatii mi-am revizuit atitudinea fata de tanara generatie.
Ca unii se orienteaza cu votul spre pnl ,usr nu inseamna nimic altceva decat ca prin acele doctrine isi vad ca realizabile pe moment dezvoltarea posibilitatilor intelectuale ,profesionale ,etc.

Leon spunea...

Oltenii au 22 grade, noaptea, fara centrala pornita..:)).

Mihai spunea...

@ Leon
Ca la tuica ,dar vine si la voi 7 grade noaptea ,vedem atunci cate puneti peste !

Mihai spunea...

@ Leon
Noroc ca in Banie nu au facut alianta usr cu pnl ca se extindea "Balcaniada" !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Adica eu imi risc viata si sanatatea sa votez corect, ca milioane de romani, si USR-PNL la ordinul lui Iohannis si Orban sa fie castigate alegerile impotriva ,,criminalilor PSD, care majoreaza pensii si salarii'' cu voturi falsificate, manarite sau furate? Instigare la incalcarea legilor electorale, fatisa! Azi s-au majorat cu 700 lei toate pensiile militare peste 5000 lei, scriu camarazii pe fb ca s-a dat la tv! Stie cineva ceva? Ei mai zic faptul ca sub 5000 lei nu s-a dat nici 1 leu! Este injurat Ciuca la scena deschisa!

spiritul lui Haret spunea...

A inceput hotii mei sunt mai putin hoti decat ai tai.Nu va e rusine?Ati ajuns sa acceptati manipularea unor televiziuni platite de infractori.Ai dubii sau ai dovezi cum ca ti s-au furat voturi sesizeaza parchetul nu te balacari.
Cand jandadarmii au batut pe 10 august 2018 au fost eroi iar acum ii faceti complici la furt.Vedeti ca aplicati principiul cine nu e cu mine e impotriva mea.Stiti voi cine aplica acest principiu.
Ifrim@esti tare naiv.Tu crezi ca Ciuca poate sa faca orice dupa cum vrea muschii lui?A arunca unul o gluma proasta si unii au luat-o de buna.

Ein Stein spunea...

Din nefericire deditezi numai prostii, din fericire nu te ia cineva in serios, deci se cam compenseaza, per ansamblu iesi pe zero. Daca in Romania ar fi insiruirea aia de tineri, pe care ii gasesti peste tot, de ce dracu suntem cei mai saraci si prosti din Europa? Esti complet rupt de realitate, complet. "Doctrina" usr-ului nu e decat un amalagam de frustrari si sperante de a parveni.Obraznci, inculti, semianalfabeti sau analfabeti functional, frustrati, sper sa ajunga sa guverneze tara sa-ti dea cateva suturi in cur, poate-ti vine mintea la cap.
Pe de alta parte ce nu pricepi, neam, e ca forta economica si financiara vine din zona Munteniei, de acolo se strange bugetul tarii de unde ti se plateste mare parte din pensie. Ar trebui sa fi mai recunoscator celor care te hranesc.
Cand ai sa pricepi ca in Transilvania in afara de Cluj care e un orasel mai scapatat restul sunt saracie lucie, nu confunda cele cateva sosele proaspat asfaltate, si alea pe bani europeni, cu forta economica. Cele cateva fabricute care pun gauri la covrigi, si alea importate din China, gaurile zic, nu reusesc sa sustina economic zona. Asa ca mai usor cu pianu pe scari ca poate se trezeste romanu din somn.

Ein Stein spunea...

Sa auzim de bine, sa auzim, problema e ca daca cineva a plecat la fenta ala esti tu. Ce treaba are sectia de votare cu ce se petrece in inregistrare. Acolo se depoziteaza sacii sigilati cu voturile, adunate de la toatre sectiile de votare, in incapere sigilata si sub paza armata, dupa ce s-a intamplat ce spui tu in sectia de votare. Acolo nu se intra sa-ti faci selfie-uri sau sa te adapostesti de gura lumii, e locul unde se pastreaza dovada corectitudinii votului.
Daca nu esti partizan in primul rand ar trebui sa te gandesti ca exista riscul incalcarii flagrante a principiului democratiei si ar trebui sa-ti dea de gandit. Hotii sunt hoti indiferent de circumstante.

Ein Stein spunea...

Lucrurile sunt simple, PSD-ul este partitul fostilor activisti de partid, PNL-ul este partidul fostului aparat represiv, securisti, militieni, procurori, etc. USR-ul a aparut exact ca in telenovele turcesti, poveste cu fiul care nu mai suporta sa traiasca in umbra parintelui celebrul sau a unchiului potent, bla, bla. E chiar poveste vietii lui Florica sa a Codrutei. Partea proasta dar proasta rau de tot e ca aceasta mica gasca de frustrati au reusit sa ajunga cumva la inimile altor frustrati. O sectiune a tineretului sau semitineretului care in general au facut o facultate, in majoritatea covarsitoare fara cautare pe piata muncii, sperand, cum se face la noi sa "prinda" un post la stat, unde zic ei ca se sta de pomana pe salarii mari. Ultima parte e adevarata dar doar pentru o mica parte a bugetarilor, odrasle, neamuri, amante, frumuseti efemere, si toata fauna. Li se arata doar o parte de adevar pentru a ii radicaliza, ca pana la urma si ambulantierul e bugetar sau politistul sau femeia de la ghiseu, unde salariile nici pe departe nu sunt mari. Asta e marea lor frustrare d-aia si bat saua ca vin ei sa faca treaba cum trebuie, sa plece ailalti sa vina ei. USR-ul nu are cum sa scoata un procent mai mare la parlamentare, cam asta e bazinul lor electoral, il vor scoate tot pe asta de acum pentru ca sunt foarte determinati si vor prezenta in procent mare la vot.

Ein Stein spunea...

Ai terminat de facut tuica?

Huhu Rezea spunea...

Neomarxiștii sunt forța conducătoare a noii clase muncitoare din România, clasa corporatiștilor din țară și din pribegie.
Vechea clasă muncitoare, condusă de forța ei conducătoare, PCR, a ieșit la pensie.

Activiștii PCR și clasa muncitoare aveau ca lozincă...la pușcărie cu exploatatorii, noua clasa muncitoare strigă la pușcărie cu corupții. Actorii nu se deosebesc...
Se mai atașează lângă noua clasa bătrâni care au dat în mintea copiilor. Pe unii îi citiți și aici.

gheo spunea...

In perioada interbelica la un colt de strada asteptau ciomagasii liberalilor, la alt colt de strada opozitia taraneasca - tot ciomagasi, cei iesiti din sectiile de votare erau intrebati "cu cine ai votat", daca aveau marele nenoroc sa fi votat cu PNL si sa nimereasca la coltul taranist era vai de "cocoasa si oasele lui", daca era invers si nimereau la coltul liberal cu "votul taranist" pedeapsa era tot pe masura. Proasta natie sa uite toate acestea ca si naravul politicienilor de a fura pana si voturile nu numai avutia tarii ca si naravul de a dezbina poporul pentru a fi siguri ca "nu mai are cine sa-i intrebe NIMIC indiscret despre naravurile lor !!!". Avem politicinei pe masura noastra chiar daca nu i-am accepat toti si nici toti nu i-am votat sa simpatizat, asta-i lumea in care traim si trebuie sa ne obisnuim cu sau fara placere.

Dibaciu spunea...

Repet, cu scuzele de rigoare. După numărarea vr, întocmirea proceselor verbale, transmiterea on-line și fotografierea acestora, voturile din saci, ipotetic vorbind, le puteți lua sa va jucați cu ele. E greu și numai unii cunosc adevărul. Nu mi-e greu sa recunosc ca în anumite domenii sunt... nepregătit. Faceți la fel, fiți realiști!

Mihai spunea...

Bai ein stein ,
Din prima lectura am impresia ca tu habar nu ai unde-i Transilvania si nici care-i diferenta intre Ardeal si Transilvania.
Cred ca iti trebuie mult sa o gasesti si cu GPS-ul.
Norocul sudului a fost ca i?a umflat nea Nicu cu industrie la greu in detrimentul Ardealului ,unde nu a investit aprope nimic ,rahatul de Lastun la Timisoara , ca altel azi erati lefteri.
Garantat ardelenii nu au nevoie de sustinea Munteniei ,s-ar descurca foarte bine si fara.
Analfabetule economic ,daca ai ajuns sa spui ca Brasovul ,Timisoara ,Sibiul ,Alba ,Tg Mures ,Cluj ,Arad ,Timisoara ,Satu Mare , Baia Mare, Turda , Campia Turzii , Zalau ,Bistrita , Oradea ,Resita , Hunedoara , Sebes , Blaj sunt nimic in economia tarii ai ajuns rau,rau de tot si daca mai spui si ca ca astia iau pensie dupa veniturile aduse de Muntenia trebuie neaparat sa te cauti pe undeva ......

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Spiritul lui Haret! Ciuca e o sluga liberala si executa ordinile tradatorilor sorosisti! Toti slugoii sunt tradatorii Romaniei si toti vor avea o soarta cruda, asa cum ne-a explicat si Istoria! Vor distrugerea stangii, dar cine sunt ei s-o faca? Fara stanga moare democratia si se instaureaza dictatura fascista! Sustinatorii acestor idioti sunt in majoritate oameni suficient de imbubati sa-i urasca pe toti celalti din jur, crezandu-se toti niste vatafi de suflete si mosii! Le put saracii si i-ar extermina, dar nu uita sa se duca la biserica, precum iudele farisee!

Ein Stein spunea...

Eu scriam de usr-isti nu de neomarxisti, doctrinar nu este nicio legatura intre cele doua. Situatia sta cam asa, vorbind de usr-istul radicalizat, un caz oarecare, exemplu:
Este extrem de suparat ca sunt masini parcate pe trotuar si doar statul e de vina. Idiotul nu pricepe ca masina aia nu e parcata de Firea, Iohanis sau Orban ci de el, prietenii lui, vecinii lui, rudele lui sau alt cetatean iar daca "statul" vine si i-o ridica sau ii da amenda sare de cur in sus ca i se face o nedreptate, incalcare drepturi, violare, etc. Este imposibil sa inchegi o discutie civilizata cu argumente si cu o finalitate, el stie ca statul e de vina si ca nu face nimic. Nu ai sa vezi un userist ridicand o hartie de pe jos, aruncata de vreun imbecil, pentru a o pune la cosul de gunoi, nu este dispus sa faca nimic din altruism, nu va da niciodata un leu unui cersetor sau sa ajute vreun om aflat la necaz. Daca vrei sa intelegi mentalitatea useristului si ce-l mana in lupta ia de buna ce am scris. Ideea au prins-o foarte bine lupii tineri, si o exploateaza la maxim, daca ai observat toata retorica userista e bazata pe ura, pe a indica vinovati dar fara nici solutie ca atunci vor avea probleme.
USR-ul e un mare pericol pentru tara, NU SUNT NEOMARXISTI, nici nu au habar ce e aia. Imi dai chiar dreptate cu ultima fraza, zburatorul reprezinta exact mentalitatea, indaratnicia si prostia useristului radicalizat. Sa nu spui ca e corporatist neomarxist ca nu te cred.
Realitatea e fix asta, ce am scris, nu vorbesc de doctrine.

ifrim spunea...

Vezi d'aia-i bine să stai acasă ori să mergi la pescuit!

Huhu Rezea spunea...

@Ein Stein
Esti cam slabuț la doctrine dacă nu recunoști lozincile marxiste reluate sub altă formă de activiștii useriști. Ei sunt muncitorii capitalismului globalist.
Nu corporatiștii din București au ieșit duminică după amiază la urne pentru a-și impune activistii la conducerea primăriilor Capitalei?

Iulian Mareș spunea...

Cum ar fi idiotul de Șora...în anii 50 mare sculă cominternistă, azi un mort-viu userist!

Un dialog imaginar...
El directoraș de spital municipal, din subordinea primăriei, interlocutorul, un lobist!
Domnule, îți place cu 2500€ și subordonat primarului, care nu-ți asigura resursă în totalitate, că să o fituiasca el, aburitul de el?
Nu-l suport...am făcut atâta carte și trebuie să-i prezinte raportul telefonic, zilnic la 08.00…!
Doctore, să stai în cap și în toată viața nu-ți faci decât o vila de maximum 170 mp, 1-2 mașini și ceva concedii pe la amărâții de greci! Ești un om valoros, cum poți accepta situația asta vulgara, că nu ai 2 vieți?
Mai am un cabinet, dau consultații...mai completez! Un râs de viață....domnule!
Ți-am ieșit în cale că să te ajut! Eu pe tine și tu pe noi!
Adică? Pai îți strică până la 10000€/lună? Ai și copii, ai și amantă cu pretenții...
Uite ce trebuie sa faci: te înscrii în Fundația/ONG Inimi sănătoase și cururi late: scrii 1-2 articole/studii, 3-4 pagini, din alea de pe net și noi le publicăm prin reviste și să vezi cum curge banul!
Știi, după un timp, te gândești și vii și pe la noi la partid, avem lunar care o paranghelie cu șefii! O să-ți placă, nu te costa nimic! Sunt destule fete pe aici, le aduci și pe ele, să semneze adeziuni. Nu costă nimic, însă e buna acolo...mai o asistenta șefă, mai un concediu cadou!
Domnule sună bine, să mă mai gândesc!
Un, hai că trec mâine să te iau pe la noi...o să-ți placă! Sunt și colegii tai de la spitalul județean, ei sunt cu vekime deja!
Omule nu rata momentul, o viață ai....
Gata, m-ai convins....

Iulian Mareș spunea...

Ein Stein,
Dar mult ți-a mai trebuit să-i zici un fel de "mars la tiriplic"! El însuși este un frustrat cobtinu! Amalgamul lui de noțiuni juridice și economice, alambicate și denaturate mie îmi provoacă doar milă față de el! La o asemenea vârstă sa ai minte se copil răzgâiat? Inadmisibil!

Ein Stein spunea...

zburatorule analfabetul economic de domnia mea stia ca Timisoara e in Banat. Lasa vrajeala ca nu tine cu mine. Nu incerc sa-ti explic cu argumente pentru ca ar fi o pierdere de timp, citeste comentariul pe care l-am scris lui huhurez ca sa pricepi care e treaba cu useristii, tinerii pe care-i gasesti peste tot. Tu baga la cap ca oricand investitorii pot sa plece cu covrigii si sa va lase gaurile.

Ein Stein spunea...

Eu nu vorbesc de doctrine ci de realitate, nu doar corporatistii au votat usr-ul ca nu aveau cum sa adune atatea voturi. USR != NEOMARXISM.

Ein Stein spunea...

Nu mai repeta. Trebuie sa intelegi ca indivizii aia nu aveau ce cauta in incaperea aia, indiferent de motive. Tot ipotetic vorbind, conform legii, daca iei sacii si te joci cu ei ajungi la puscarie.

Leon spunea...

@Avia, saptamana viitoare trec la distilat Tescovina( de la struguri) si cred ca ma opresc la...40 de grade...:)).

HALA spunea...

Aveți dreptate, numai ca dedicarea tinerilor este abil exploatata de către forte interesate disimulate mai ales în multinationale, unde se practica o spălare a creierelor incredibila. Dacă la comuniști învățământul politico ideologic se desfășura prin câte doua ședințe săptămânal, la multinaționale, spalatura pe creier se face zilnic prin asa zise-le ședințe de lucru care nu au decât pretextial legătură cu munca propriu-zisă. Chiar și în pandemie tinerii sunt ținuți în priza ON line câte doua ore zilnic și nici nu realizează la ce manipulări sunt supuși deși constata ca subiectul ședinței nu are legătură cu munca lor. Aceștor tineri entuziasti le sunt exploatate la maxim capacitățile intelectuale, ei fiind în fapt proletariatului tastaturii. Priviți în ochii lor și veți citi frica de a se opune ideologiei cu care sunt îndoctrinați,asemănătoare celei a părinților lor de a se opune ideologiei de dinainte de 1989.Prin metode perverse sunt ținuți la ordin ca forță activa a pieței Victoriei, cum părinții lor erau mobilizați pentru parada de 1 mai sau 23 august și unii și alții simțind deasupra capului sabia lui Damocles, la gândul refuzului. Perversitatea merge pana acolo încât liderul de grup spune " băieți ne vedem diseară în piață", totul luat chipurile ca la o plimbare, o șuetă dar și sa îndrăznească unul sa lipsească, în trei zile zboară din multinaționala pe varii motive ca și răzvrătiții de pe vremea comuniștilor și totul fără explicații.

Calinmihaib12 spunea...

Domnilor:..ACUM..la "NAȘUL" TV.= ora 21:14..Metin CERCHEZ ..vă "prezintă"..USR-ul, =CREAȚIA .. PSD-ului și a serviciilor NEO-COMINTERN-iste, "neo-marxiste" ..de care tot "pomeniți"..!,cu CIOLOȘ = BINE-FĂCĂTORUL nostru..!

Mihai spunea...

@ein stein
Degeaba citesti daca nu pricepi nimic din ce citesti.
Unde vezi tu ca am facut eu vorbire de tinerii useristi.
Eu m-am referit la tineri din Ro in general.
Am spus doar ca daca unii dintre tineri din România aleg ca opțiune de vot pnl sau usr nu trebuie condamnați, este opțiunea lor.
Da ,am intalnit ,am lucrat ,am apelat pentru diverse lucrari de constructii ,automatizări,amenajări, etc la firme cu patroni si personal niste tineri minunați si ca profesioniști și ca si comportament ,corectitudine, punctualitatea.
Chiar am rămas plăcut impresionat de rezultatele muncii lor.
Aceștia sunt zi lumina in câmpul muncii si nu au timp de politica sau șuetă. Nu-i vezi la bar,la campanii electorale,etc ,vorbesc putin si la concret .Au si ei drept de vot universal si secret .Daca aleg pnl sau usr stiu ei dece.
Nici intr-un caz de prosti sau antiromani cum ii clasifica cei carora nu le convine un rezultat la vot. La iesirea la pensie definitiv am predat B 737-800 unei echipe tinere admirabile si cu dorința de ascensiune .Azi unul este pilot la Turkis Airlines ,celalalt la Qatar Airwairs, firme de renume. Gasesti piloti tineri români din Taiwan pana in Canada peste tot.
Medici tineri in intern ( mai mult in clinici private) la care m-am tratat si extern de o calitate excepțională, IT,electroniști, mecanici de toate felurile ,arhitecți, ing ,etc meseriași de calitate si comportament mult peste medie.
Dacă toți astia ar fi cum spui dta, atunci am putea emigra în masa din Ro .
Rolul lor in economie este determinant si hotărâtor în modernizarea si progresul acestei țări, menținerea ei pe linia de plutire.
Ca prin alte zone ,familii ,etc sunt la tot pasul si din cei care-i menționați este un mare neajuns pentru poporul asta majoritar cinstit si muncitor.


Leon spunea...

Bistritene, ma inveti sa fac a doua distilare!
Posibil sa fac si asa ceva, dar ma opresc la 52 de grade..:)).

Mihai spunea...

La Bihor 90° primii 3-4 litri pentru diverse tratamente ,tincturi, băuturi rafinate,restul 55°.

raul spunea...

Daca a ajuns turcul sa ne invete sa votam romani nu alogeni,apoi ne-am dus dracu si arata cat de jos am ajuns!Vai de noi!

monteoru spunea...

Fostul primar PSD afirma ca totul este legal.Procurorul a actionat in litera si spiritul legii.Va inteleg alinierea la partid dar mai si judecati cu propria minte ce dracul doar nu sunteti pelicani sa inghititi tot ce vi se livreaza.

kostas spunea...

S-au deschis 2 pagini de facebook. Una C.S.P a M.Ap.N.si una Depaetamentul de relatii cu Parlamentul si calitatea vietii personalului. Acolo trebuie bombardati cu nemultumirile noastre si magariile de la pensii.

Huhu Rezea spunea...

Tu cu propria minte judeci... ca un prost?
Păi... daca procurorul haștagist a permis urcarea în sistem a unor date fraudate din procesele verbale din câteva secții, tocmai pentru ca frantuzoaica să câștige la mustață, nu trebuia să se umble și la sacii cu documente pentru a face aceeași modificare, astfel încât frauda să reziste și la renumărare?
De aia au riscat și au intrat, fraudulos, cu desantul în depozitul cu materiale electorale.

Mihai spunea...

In Germania nemtii au votat primari romani stabiliți în Germania de prin anii 90.
Care-i problema ?
La Mures si Satu Mare romanii s-au bătut intre ei si au câștigat ungurii si primaria si CJ. Asa e bine?

reddog spunea...

Se mai renumara voturile alea sau nu?
Huhurezul ar trebui sa stie pentru ca sta cu ochii pe aneta3 ca pe butelie.
Multumesc!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Kostas, eu ii bobardez, da sa-mi urmeze exemplu si altii, nu prea! Se vede multumirea de sine, sau inselatoria ca PNL le face dreptate, ceea ce este real, dar dupa 2026 sau 2030! Sunt 2 bloguri Ciuca de campanie electorala, dupa votare dispar! Ce golaneala MApN! Ce zice el: ,,Lasa ca-i fraieresc pe prosti, ca si pana acum, sa-i duc cu zaharelul ca le dau un ciu-ciu!'' Nu suntem noi, adica nu sunt prea multi luptatori printre noi, decat niste guralivi pe aici cu jigniri contra altora cu snaga in ei, combativi, in rest sa se afle doar in treaba ca fac si ei ceva! Erau invinsi, daca eram toti uniti sa-i spargem cu actiuni guralive pe toate blogurile, dar cu doua trei flori nu se face primavara, si vedea, pe aceste 2 bloguri cum ling MApN IN DOS, SAU PE MACIUCĂ, SI CICA LUPTA PENTRU DREPTURILE MUTILATE SI INGHETATE!

Iulian Mareș spunea...

Mai avia,
Tu reduci totul la lucruri simple mole și cu concrete! Deja am impresia că mă ajuți să cred că ai făcut scoli că Trăsnea, degeaba!
Nu ierți să încerci un a-ți skimba imaginea de TONTUL blogului!
Mie îmi pare rău de tine...., mai ales că, precum o cioara, jurai pe carne de porc și blana de șoșoi că nu mai intri pe aici!
Că un maimuțoi veritabil na tot omori cu autostrăzile...ai dreptatea ta, însă ai uitat când ți se strâmba cuiul de 15 in talpa?
Ia zii, mai, cioară, cât este contracția Germaniei, cu autostrăzile pe care le tot lungi ca un cosmopolit e aici? Aud?

M spunea...

Oricum jandarmii sunt băgați aici de unul ca Mihai Gâdea. Că ăla bate câmpii este de înțeles. Dar domniile voastre nu pot să cred că nu ați făcut gardă niciodată. Că nu ați fost într-un post de pază, că nu ați avut consemn.

Jandarmii au asigurat paza conform dispozitivului și consemnului. Care este diferența de înțelegere între dumneavoastră și ăia din 10 august?

Accesul în camera respectivă este reglementat clar. Se întocmesc documente. A încălcat consemnul jandarmul răspunde!!!! Dar personal cred că nu!

Iulian Mareș spunea...

Ți-am răspuns la un topic mai veki!....

Iulian Mareș spunea...

...anii 90! Tu înțelegi ce scrii? Adică stabiliți de cel puțin 22 ani!

Iulian Mareș spunea...

Iceparu,
ești alcoolic sau doar retardat/senil/dement…?

monteoru spunea...

Mares cand afirmi ceva mai trebuie sa vii si cu dovezi indubitabile.Ca ti se pare tie ca e asa si nu asa nu constituie dovezi.Oamenii inteligenti nu accepta sa fie pe post de pelicani.Nu-i mai face prosti sau retardati pe cei care nu iau de bune tot ce li se livreaza.Nu e prost cine nu intelege ci cel care nu se face inteles. La intrebarea ta ti se raspunde:cine zice ala el.Nu toti provin dela Cocargeaua si nici din soldati via Congo.

Huhu Rezea spunea...

Dumneata bați câmpii și ne probezi că ai mentalitate de paznic, nu de jandarm pus să respecte un consemn.
Păi.. nu Gâdea trebuia să vină, după 2 zile, să ne arate imagini cum că s-a încălcat consemnul cu privire la accesul în depozitul cu materiale electorale de către prouror, impreună cu persoane din afara biroului electoral, la orele 01 si jumatate noaptea, când activitatea biroului electoral era suspendată pînă a doua zi.
Jandarmul care păzea sigiliul trebuia să anunțe imediat șefii de încălcarea consemnului, să consemneze în procesul verbal incălcarea legii de către presedintele bES.
Dacă paznicul stia legea electorală, procurorul hastagist era prins în flagrant cum măsluiește documentele impreună cu desantul hastagist.
Nu încercați să justificați incompetența sau slugarnicia!


Mihai spunea...

# Mares
Sa nu-ți fie frică.Nu-ti pot lua locul pe blog ,nici daca as vrea.
🤣🤣🤣

M spunea...

Va multumesc pentru ca m-ati corectat. Acum totul imi este mai limpede!

Va rog, pentru noi astia mai grei de cap sa publicati consemnul postului de paza. Vad ca domnia ta si cu gadea il stiti in amanunt. Cum am putut sa nu il cred pe specialistul gadea? El e asa .... un militar priceput!

Promit ca pe viitor sa imi insusesc de seara liniile directoare date de domnul gadea si sa nu mai gresesc avand idei proprii.

Si, totusi, daca tot vorbiti de obligatiile din consemn... nu vreti sa il publicati?

Calinmihaib12 spunea...

("Măi")..DOMNILOR:..pe lângă "disputa..amicală"..= TOTUȘI:au trecut 5 ZILE ..si "băieții NU AU "DAT..REZULTATELE FINALE..!!(care.. TREBUIA.. să fie date,..cel mai târziu: ..DUPĂ O ZI.!!
E O "mânărie"..(..!..)= "în bloc"= A TUTUROR..!
.."c-așa vor..mușchii lor"..!

Alex spunea...

Prima grija si cea mai importanta a C.S.P.este cum se intra in posesia ajutorului de deces.Nenorocitii astia asteapta sa mai plecam ",din asta lume" cateva zeci de mii ptr. a putea indrepta inechitatile.Hahalere!

Calinmihaib12 spunea...

"Sentinela", "paznicul"= NU TREBUIE SĂ ȘTIE:..legea electorală,..el TREBUIA să RESPECTE CONSEMNUL POSTULUI..(SPECIFIC fiecărui post in parte): în care TREBUIA să fie scris în clar: CINE intra ȘI ÎN CE CONDITII..INTRĂ..ACOLO..!
Dacă PAZNICUL a respectat CONSEMNUL..,"RESPONSABILITATEA" ...E A ALTORA..!!

Huhu Rezea spunea...

Este regretabil că nicio instituție a statului implicată în supravegherea procesului electoral nu a fost în stare să sesizeze și să stopeze o acțiune de crimă organizată care viza fraudarea alegerilor prin modificarea datelor consemnate în proceselor verbale și pătrunderea clandestină în spațiul de depozitare a materialelor electorale, cu complicitatea slugarnică a jandarmilor care asigurau securitatea obiectivului.
Cinste televiziunilor care au avut curajul să înfrunte complicitatea autorităților și să prezinte acele imagini compromițătoare.

reddog spunea...

Huhu Rezea

Poate a avut si tanarul procuror o scapare.
De ce sa aruncam cu piatra?
Domnul Gadea a mai anuntat vreo bomba? Sau macar o petarda ceva...
Am inteles ca videochatista a fost amendata din nou de jandarmi. 👮
Eu sunt solidar cu jandarmii, sunt militari de-ai nostri.💂

Iulian Mareș spunea...

# = însemn fascist! Multe sloganuri ale USR aruncate în stradă sunt de factură fascistă!

Iulian Mareș spunea...

Aburii l-au copleșit...
De 3 zile se kinuue sa scrie bâzdâgania de mai sus! Este simpatic!

reddog spunea...

Asa trebuie procedat cu huliganii.
Si la pesedea sunt multi din astia.
Forza PMP!
Lege&Ordine


https://m.ziare.com/stiri/video-interventie-in-forta-a-trupelor-speciale-la-metrou-ce-au-gasit-jandarmii-la-suporteri-1635239

Leon spunea...

Mersi pentru sfat !
O sa fac o portie la 42 grade, si alta la 52 !
Sa gasesc pe cineva sa le compare, ca nici pe mine nu ma lasa Doctorul..:)).

Iulian Mareș spunea...

Te uiți în oglindă și te critici!
Luați briciul din laba maimuței....!

Iulian Mareș spunea...

Ești mai naiv decât pari! De aia ai și intrat la categoria neterminați...
Într-adevăr locul tau nu este aici. Ne faci de ras prin ifosele de suficientă afișată: ba ing, ba ec, ba magistrat!
Eu te-am citit: omul 3 la lopată!

Iulian Mareș spunea...

Se stabilește un consemn general și unul particular, specific postului! Prin 96, să zic, am primit consemn general pt alegeri semnat de Premier! B meu a avut 4 secții de votare, pt care s-au întocmit dosarul de pază, asemănător celui de la Garda unității! Consemn particular, Siena posturilor, skimbarea lor, intervenții, comunicații, cooperare.. etc! Toți mi se subordonau mie, via OSU, eventualele nereguli se raportau imediat! Inclusiv controlul executării misiunii de către of din statul major!
Pe la 2 noaptea sunt sunat că un bețiv a dat cu pietre, a spart geamuri și militarii mei l-au reținut, asigurandu-i și o consultație stomatologică! Politia înștiințată; le-am dat ordin să pregătească pv. verbal, dar sa nu-l predea până nu vin eu.
Ajung, bețivul legat conform artei militare, cu cordelina VM, mâini lângă glezne, pozitia pe burtă! Ajung deci și cad doi sof.politie care veniseră să-l ia!
Întreb: eu semnez Pv. Verbal in calitate de Cdt UM, cu Nr de înregistrare și ștampilă mea! De la voi cine semnează? Cică unul din ei...un plt.maj. parcă...
Nu tată, informati-va comandantul și vine el sa semneze, voi doi sunteți doar escorte... Clar? Eu nu semnez decât cu omologi! Faci fotografii, cercetați zona, luați pietrele nebunului, uite și sticla din care a băut...etc
Am consemnat tot, inclusiv că pe timpul reținerii s-a împotrivit și a dat să muște din pumnul unui militar, care-l somase verbal, l-a atacat și pe al doilea și nu a&a oprit până nu și-a luat un TT peste rât!
Cei doi militari au fost recompensați de Cdt. C A (erau dintre primii militari profesioniști-din Ok. Cc., MAC se spunea atunci!
Și s-au conformat...în 15 minute a venit și Cdt poliției cu inca 2 ofițer, a semnat ambele exemplare!
Am istorisit o întâmplare...am și de pe aeroport, 2-3 povești și mai multe de pe aerodrom...! Nu am despre autostrăzile nemțești, iar pe cele sibiene aproape le-am uitat!

Iulian Mareș spunea...

Cea mai crunta sinceritate....: "am citit si carti!" ..mda, "Capitan la 15 ani", ai citit-o la 50 de ani, adica precum lumanarea la capul unui mort: il lumineaza dar nu-l desteapta!
Cartile se citesc la vremea lor....

Iulian Mareș spunea...

economistule-farmacist!
in farmacii/spiterii gasesti unguente/geluri, iar la cele naturiste extracte din plante...

Iulian Mareș spunea...

Ok!
Este bine, dar nu se potriveste cu ceea ce discutam noi!

Xman spunea...

@huhu
Spuneti-mi va rog.Procesele-verbale sunt acte administrative individuale?Daca da,atunci decizia BEC de a nu mai numara voturile nu poate fi atacata in contencios de catre cei interesati?Interesat nu ar fi orice cetatean care si-au exprimat dreptul de vot?Lipsa de pe toate paginile formularelor a indicatiei de semnatura si stampila nu ar putea duce in cadrul unui proces la constatarea nelegalitatii acelor acte administrative individuale,iar procesul de votare ar trebui reluat?Daca e asa si o instanta ar constata acest fapt,nu inseamna ca toate partidele care s-au succedat la "administrarea" tarii,de fapt jefuirea ei au intreprins actiuni ILEGALE de administrare prin uzurparea de calitati oficiale si trebuie sa raspunda penal? Nu s-ar impune imprescriptibilitatea unor asemenea fapte?Nu cumva aceste intrebari ar fi si posibile spete pentru CEDO si CEJ?

Calinmihaib12 spunea...

=SUNT..7 zile de la ..VOT ..!!
=UNDE ESTE..COMUNICAREA
"REZULTATELOR"..VOTULUI..??
=CE TOT "MÂNĂRESC"..ATÂT..??!
== În concluzie: cred că
"rezultatul"..= va fi O MARE
SURPRIZĂ (..pt..."unii"..! )

gheo spunea...

Certati-va cat si cum vreti intre voi in privinta "apartenete-i partidelor nationale, psd-pnl-usr ... etc", indiferent care o fi, toti sunt in slujba cuiva dar niciunul in slujba noastra. Vi se pare voua ca Romania arata ca o tara in care partidele politice - adevarate mafii originale, si-au aratat sau dovedit interesul, loialitatea, fata de masele de votanti pentru ca acestia sa aiba o tara pe masura resurselor ... naturale, materiale, financiare, umane ???????????. Desi, clasa de politicieni aparuta dupa 1990 ca ciupercile otravitoare, vietuiesc intro lume plina de privilegii de lux pe spatele uriasei mase de votanti. Mai cautati ... marea masa de romani votanti au multe in comun cu "plebea romana", manipularea cu "paine si circ" astazi televizata sau aievea, aruncarea cu pomeni de 2 lei, promovarea unor personaje lipsite de orice urma de cultura cu scopul de a distrage atentia de la extrem de periculoasele probleme care se aduna sumbre ca niste nori negri de furtuna deasupra Romaniei si a romanilor, distreaza-te prostime, ca "noi avem grija de voi si tara" in stilul si interesele noastre !. Cand mama naiba vor invata acele "mase imense de prostime" ce se intampla cu tara si interesele ei "in spatele si dosul usilor inchise" ?.

Huhu Rezea spunea...

Incetați cu asemenea lamentări generale despre toate partidele. Nu există democrație fără partide politice!
Am mai spus de atâtea ori că prin astfel de atacuri la adresa pluripartidismului vă trădați convingerile nedemocratice. Sunteți oameni care nu aveți incredere nici în propriile dvs opțiuni civice.
Oferiți soluții și alternative la asemenea lamentări sterile. Altfel, este ca și când ați zice: vrem dictatură, vrem să ne conducă străinii, că noi nu suntem capabili, vrem un tătuc, vrem partid unic conducător etc.

Xman spunea...

@huhu
Nu mi-ati raspuns la ce v-am intrebat...Eu vreau dictatura MERITOCRATIEI.Un singur exemplu:cetatenii cu drept de vot sa aleaga consiliile locale si judetene.Acestea,sa organizeze concursuri pentru ocuparea functiei de primari si presedinti de consilii judetene.Proba teoretica:legislatie,iar in cadrul interviului sa-si prezinte programul pe patru ani,avand informatiile (bugete,investitii in derulare etc.) oferite de consiliile locale si judetene.Programul cu termene trimestriale.Nu au indeplinit programul OUT!Daca vreti, administrarea unei localitati sa fie similara cu a unei companii in sistem dualist.Directorat:primar si viceprimar ,iar consiliul local sa joace rolul de consiliu de supraveghere.Presedintele sa fie ales de parlament,avand atributiile primului ministru de astazi,tot in acelasi sistem dualist:presedinte si vicepresedinte...Parlamentul- consiliu de supraveghere.Mandat pe patru ani.Termene semestriale.La neindeplinirea obiectivelor OUT.Altul la rand.Membrii parlamentului: Senatori un numar egal cu judetele tarii + cele sase sectoare ale capitalei.Deputati de doua ori mai numerosi.Conditii de acces in parlament:sefi de promotie la institutiile de invatamant superior cu 20 de ani vechime in specialitate pentru deputati si 30 pentru senatori, doua limbi straine fluent si pregatire militara(reintroducerea stagiului militar obligatoriu de 3 luni si completare anuala de 2 saptamani de la 18 la 60 de ani) .Nascuti,crescuti in Romania.Orice investitie in UAT-le de peste 500,000 de lei aprobata prin referendum local organizat prin sistemul telefoniei mobile SMS cu intrebarea si doua raspunsuri:da,nu.

Huhu Rezea spunea...

Cu alte cuvinte, la ce mai facem alegeri, la ce ne mai trebuie organe centrale și locale alese, dacă țara poate funcționa ca o societate comercială cu director sau, de ce nu, ca o unitate militară, cu comandant!
Inventezi d-ta apa caldă, când sistemul democratic funcționează de sute și mii de ani.
Dacă democrația nu funcționează la noi se întîmplă din cauza oamenilor aleși și din cauză că alegtorii nu știu să aleagă oameni competenți.
In cazul nostru, cum să alcătuiești o masă critică de revendicări pentru înlăturarea inechităților din reglementarea pensiilor militare, dacă sunt pensionari militari care bombardează CSP-urile cu întrebări ridicole , de genul.... de ce nu s-au indexat și pensiile militare cu 14% la 01 09, fiind nevoită CSP să vină cu precizări.

Huhu Rezea spunea...

Birourile electorale exercită potrivit legii prerogative de putere publică .
Hotărîrileacestor birouri pot fi atacate în justiție
Pentru documentare poți citi
DECIZIA Nr. 16 din 18 septembrie 2017 - Curtea de Apel ...


Iulian Mareș spunea...

Nicăieri în lume nu vei găsi o țară în care relațiile sociale și cele stabilite în administrație, producție, cultura...etc, sunt stabilite exclusiv pe meritocrație!
Asta este abureală scoasă de unii, ce se cred mari teoreticieni a la Dalansterul de la Scaeni!
Ah, că pe unele poziții trebuiesc profesioniști sadea, asta așa este, însă lumea noastră este umană și nu robotica!

Iulian Mareș spunea...

Așa ceva? Dictatura neomarxista!
Vrem sa bage la pușcărie PSD sau să-l scoată în afara legii!

https://m.hotnews.ro/stire/24329649