Un produs Blogger.

duminică, iulie 07, 2024

Premonitia lui Huhu Rezea, din urma cu un an, pe cale sa se implineasca in privinta lui Hellvig

48 comments

 Preluare din 03 iulie 2023

Hellvig a plecat de la SRI ca să candideze la Președinție?

    
 0 COMMENTS

Pe acest blog au fost semnalate mai multe acțiuni de PR pentru fostul liberal de Salaj, propus de Iohannis la conducerea SRI, in urma cu 8 ani, acțiuni care prevesteau o posibilă pregătire a acestuia pentru candidatura la Președintia României. 
Astazi, Eduard Hellvig și-a anunțat plecarea din funcția de director SRI, iar Iohannis l-a decorat cu cea mai inaltă disticție care poate fi acordată de președinte, Ordinul Național Steaua României in grad de Comandor.
Plecarea din funcție se produce exact cu un an inainte de inceperea campaniei elecorale pentru alegerile prezidențiale din anul 2024. 
Citiți mai jos declarația bilanț a lui Hellvig in care consideră că și-a indeplinit principalele misiuni, respectiv desecurizarea SRI-lui și  regionalizarea acestei instituții. 
Indemnul ca și alte instituții ale Administratiei de Stat sa procedeze la aceeași regionalizare este riscant pentru unitatea naționala a României, fiind etapa premergătoare autonomiei si separării teritoriale. 
Unul dintre generalii care apar in ultima vreme pe ecrane a avut curajul sa spună ca nu udemeriștii reprezintă pericolul principal pentru unitatea statului roman, ci apariția unui român care să ceară autonomia Transilvaniei. 
Evenimentul de astazi n-ar trebui sa-l bucure pe Nicolae Ciuca,  președintele PNL.

Mai ramâne sa vedem al cui reprezentat la candidatura Președinției va fi Hellvig; al PNL sau al Societații civile deschise cu puternice radăcini sorosiste. 48 de comentarii:

Dan B. spunea...

Îmi doresc ca cei care ocupă demnități publice înalte să fie români get-beget, nicidecum alogeni sau evrei deghizați.
În sprijinul acestui deziderat, am propus de ceva ani, ca toate aceste funcții să revină românilor cu unică cetățenia, adică română.
Din păcate, de mulți ani încoace, în aceste posturi au fost numite persoane cu cetățenii multiple (au jurat credință către „n” state), nepermis de mulți evrei și, câteodată, români get-beget, dar proști sau/și „cozi de topor”.

VALNIC74 spunea...

Dar ce credeți că și ăsta e credibil sau ar fi pentru poporul român?

Rezervistul spunea...

Helvig ăsta își zice că e românaș sadea...dar după ce a părăsit sistemul... și-a păstrat sigur al doilea rând de epoleți de pe maieu... dați de Licurici....de unde ia lumină...

Claudiu Marin spunea...

La aniversarea a 149 de ani a PNL, Hellvig spunea, pe blogul sau, ce trebuie sa faca partidul in viitor:

Vezi
https://hellvig.com/149-de-ani-de-liberalism-in-romania

Recomanda ca partidul sa iasa din siajul partidelor care impartasesc alte valori si sa promoveze noua generatie de liberali. Deci, va cadea coalitia ciu-cio!

Hellvig a fost membru al organizatiilor civice soroxiste, dar si-a inceput activitatea politica la 29 de ani, in partidul lui Voiculescu, pe listele caruia a ajuns deputat in anul 2004. In 2008 a intrat in PNL, unde a urcat pana la functia de secretar general. A facut parte din Guvernul USL al lui Victor Ponta, dupa care a intrat in siajul celor care l-au promovat pe Iohannis la conducerea PNL si a tarii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Embrion Himen, vandut Satanei Soros, securan de Licurici si limbric al varanului a fost anticipat de @Onorabilul, slavit fie-i numele in veci, stiind ca sluga slugilor si licheaua lichelelor, Mălaimare Laie Bucălaie Cicălaie va fi ejaculat pentru analfabetismul si plagiatul lui, rusinos si cu lasitate secretizat, mai nou si delapidator de fonduri europene, caci inaltul spanzurat are nevoie de o lichea mostenitoare, ori pupincurist lingău, prost facut gramadă si lacom, precum Ciucălău, ori alogen ca Himen, sa nu-i verifice la sange mandatele pentru a fi tras la raspundere pentru ilegalitati si abuzuri in serviciu, dar sa tina si Romanistanul la starea de rob occidental! Mai bine 10 ani cu Ciolacu, decat cu Satana sau dracul!

Constantin spunea...

În timp ce Hellvig era director SRI,Coldea & "asociații " își făceau mendrele. Un director SRI de paie. Vă dați seama ce președinte de țară va fi.

John1 spunea...

Claudiu Marin.
Mulțumesc pentru vorbele inteligente și corecte. Aveți mare dreptate că tot ceea ce spui se poate îndrepta împotriva ta, însă cu toate acestea, poate, poate, cum ziceați și dumneavoastră, forma de viitorul va fi scrisă întotdeuna împreunat. Iar poate unii vor analiza supinul verbului ,,a învăța". Scuze, promit să nu mai ,,dădăcesc" pe nimeni. Sper să aducem noutăți folositoare pentru noi pe acest blog, ca și dumneavoastră. Sunteți un moderator desăvârșit. Vă felicit!
Un bolnav psihic nu poate să organizeze protecția lui Gorbaciov la Uzina ,,23 August" în anii comuniști și nici să aprecieze onoarea domnului Claudiu Marin. Nu sunt un troll. Vă mulțumesc pentru comentarii. Acum pot să spun că sunt de-al dumneavostră, dragi pensionari militari.

John1 spunea...

Acum, dacă alegerile s-au stabilit in jurul lui 1 Dec, poate au timp să analizeze si situația pensiilor militare, neactualizate de atâția ani.
Din discuțile cu foști șefi la CPS al MApN, aceștia susțin că s-a dorit ca legea să fie aprobată așa cum au aplicat-o. Faptul că au aplicat ce nu era scris nu îi scuteste de aplicarea corectă a legii. Ei speră că aproape de alegeri vor vedea hotărârile judecătorești din toată țara și vor lua o decizie în acest sens. Vis a vis de Hellvig, părerea mea este că acest Ciucă este mai apropiat de actualul președinte. Oricum, nu hotarâm noi, ci outlanderii.

Pop de Ploiesti spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt un outlander si ma remarc prin cinste, corectitudine si adevar, extrem de critica cu dusmanii tarii si pensiilor militare!

John1 spunea...

Din discuțiile cu cei care au acționat în justiție, aceștia apreciază că recursul sau apelul la instituțiile superioare instanței de fond nu va schimba cu nimic referitor la hotărârile date in primă instanță, deoarece nu mai au nimic de completat. Asta sper și eu, și mai mult sper să actualizeze măcar gradul.

Rezervistul spunea...

John 1...Tot nu te lași cu gramatica ta.. Îl înțepi și pe moderator.. Aha... te-am prins...din cele spuse se d ta.... Ești din gașca direcției 5 ...Badea, Pascu și cu Raț și bineînțeles Tănase Paulicâ care a stat la bulău 6 luni la Poliția capitalei...apoi eliberat și pus șef de stat major la Jandarmerie...la unit de pază a BNR... Să le amintim cititorilor că din cele 4 gărzi de corp... 2 au rămas pe acoperiș să taie sârmele de antene de pe CC..că vine elicopterul lui Ceașcă și ceilalți 2 au plecat cu el și cu pilotul Maluțan.... Să nu ne spui că și d ta ai fost câteva luni la mititica că nu te credem...ce naiba doar ați apărat șeful statului...nu un dictator...apoi ați fost reciclat de tata Ilici la Ochiul și Timpanul...Dehhh.. fiecare cu ce oase roade...

Claudiu Marin spunea...

@John
Daca nu stiai, despre pensii se comenteaza doar pe topicele dedicate lor, chiar daca sunt mai vechi.
@Rezervistul
Incearca sa nu intri in clinciuri banale cu alti comentatori! Poti fi etichetat ca un atatator.

Rezervistul spunea...

Claudiu Marin.... Mulțumesc pt precizări...Am luat la cunoștință... și mă supun cu eleganță...sper că e valabil și pt dansul... că mai cunoaștem și noi situația... unor învățăcei care dau lecții la toți...dar au schelete in dulapul din cancelarie...cu duiumul ...

John1 spunea...

Claudiu Marin.
Bune remarce. Mulțumesc.
Voi analiza și ce este scriptic, și cu drag imi voi expune punctul de vedere, cât de cât analitic, corect. Apreciez cuvântul ,,ațâțare".
Nu pot încheia cu nimeni un ,,Contract de supușenie" în situația actuală, ca alții, decât (nu, doar), din cauza, și nu, datorită faptului că sunt ofițer cu grad superior, si NU ofiter superior. Cine ințelege, să înțeleagă, cine nu, să tacă. Eu nu tac și nici nu voi lăuda gratuit pe nimeni. Dacă mă respectă cineva, nu înseamnă că accept să mi se adreseze fără pronumele personal de politete. Apreciez foarte mult reciprocitatea si stăpânirea de sine. O să analizez dacă mă retrag definitiv din blog. Asta e.....

Arfy spunea...

Am trimis un comentariu în urmă cu câteva zile cu profilul următorului președinte dar amabilul administrator n-a vrut să-l facă public!
Multe comentarii! Dar celele mai multe sunt de Bufetul de sat cu bere și multe semințe!
Se fac statistici precum care, cât și cum sunt de deștepți și capabili!
Comparații între Hellvig și ceilalți prezumtivi candidați etc!
Interesant! Masa de votanți nu analizează absolut nimic. Merge cu turma!
Un prezidențial onest și competent n-ar face față ca independent în lupta spre Cotroceni împotriva sau mă rog, în competiție cu VV Dancilă, Ciolac, Ciuc etc!
Gloata nu alege rațional niciodată! Gloata votează sentimental și din ură imediată! Orice știre rostogolită, fie aceasta reală sau falsă, va fi direct pe sensibilitatea votanților sentimentali!
Alegem un președinte care trebuie să reprezinte interesul poporului(nu al statului) un om care să fie dispus sacrificiului personal pentru aplicarea în totalitate a atribuțiile constituționale și nu pentru bunăstarea lui personală( vezi paltonul aruncat pe capota mașinii etc).
Reamintesc din comentariu trecut: un președinte(de care este nevoie în aceste vremuri) trebuie să ia din experiența celor trei: iliescu, Constantinescu și Băsescu!(dulap... cariat, nu e cazul).
Spun să ia ce au făcut bun! Pe persoană fizică cel puțin trei, din cei patru ar trebui să dea cu Subsemnatul și sa fie judecați!

csej spunea...

Dan B @ideia pe care o promovezi seamana cu cea a lui Codreanu. Nu intru in detalii dar istoria României spune că am avut regi ce nu erau de origine română .

csej spunea...

Ar fi cazul sa coboram cu picioarele pe pământ.Interesul unora de pe aici inclusiv al meu nu coincide cu al celui ce primește in jur 1500 lei pensie pentru 19 ani muncă în România.si nici cu al celui ce munceste acum in Spania,Italia,Anglia,Franța etc


Dodo spunea...

John 1. Nu trebuie sa va retrageți.
Nu v-a cerut nimeni asta.Sanatosi sa fim, sa putem duce lupta!Doamne ajuta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am umplut pagina mea de fb cu realitati despre ruinatorul pensiilor militare, dusmanul rezervistilor, devalizatorul bugetului PNL si a coborarii acestuia in sondaje, sluga lui Coldea, plagiator de doctorat secretizat, cel care si-a avansat nevasta din plutonier la Lt. Col, etc, fiind vorba de lașul nassirian, laudat la extreme de Gen. Gabi Oprea ca i-ar fi fost cel mai bun subordonat, probabil ca cea mai buna sluga, insa neobsevand ca nu este decat un ratat, o epava, un linge blide si clantauri, un pupincurist, un arivist lacom si total indarjit sa nu se actualizeze soldele de grad ale rezervistilor, asa ca a ramas din el doar balbaielile, incompetenta si lichelismul, cariera politica fiindu-i deja spulberata! NU M-AM DEZIS NICI PE MAIL SA I-O TRAG MESERIAS, SI TOCMAI IN FAȚA INTREGII LUMI! CINE E? CITITI-VA CUANTUMUL PENSIILOR MILITARE SI VETI INTELEGE CINE ESTE DUSMANUL DE MOARTE CARE VA TINE INGHETATE IN LOC DE ANI DE ZILE PENSIILE MILITARE! ADIO, GUSATULE BALBAIT SI ANALFABET!

Outlander spunea...

”Vis a vis de Hellvig, părerea mea este că acest Ciucă este mai apropiat de actualul președinte.
Oricum, nu hotarâm noi, ci outlanderii.”

Nu domnule, nu noi, outlanderii (cei care vă cam încurcăm), hotărâm!
Faptul că unii își dau cu stângul în dreptul de țugulani ce sunt nu este vina noastră, ci a lor însuși și a acelor care le crează iluzia că sunt de neînlocuit pentru a obține și perpetua incredibile cuantumuri pentru muncă, prestații și sacrificii închipuite, doar pentru a mai demonstra, încă o dată că sunt doar niște efemere LOAZE!

Outlander spunea...

Iată, un panseu al unui OM (nu OMM)...este atât de actual...
Pentru pițifelnicii asociațiilor de INutilitate publică ce ar trebui să se rezume la doar a citi apometrele asociațiilor de proprietari!

19.06 2022
DE PE FACEBOOK:

Ion Mageanu
18 iunie 2020 ·
M-ai batjocorit încă odată politicianule.
Tu spui că ai făcut dreptate și nu-ți ascunzi satisfacția de a mă vedea umilit.
Nu ți-a plăcut niciodată atitudinea mea demnă și faptul că nu accept să fiu sluga ta.
Trebuie să știi că eu, militarul care a stat toată cariera lângă tun și lângă soldat, nu sunt Ciucă și te somez să nu mă confunzi cu el.
El este excepția de la regulă, așa a fost crescut, așa a fost promovat: să scoată pieptul la parade și să plece capul în fața celor de care depinde promovarea sa.
Eu pun mai presus de orice, Țara, demnitatea și onoarea mea.
Și pentru ele sunt gata să mor cu mâinile înfipte în grumazul tău de ciocoi.
Ai ținut să arăți că tu ești mărețul, tu ești cel care îmi hotărăște destinul.
În mintea ta de șmenar, eu ar trebui să fiu cel care îți duce țucalul și mă trimiți să-ți fac treburile murdare.
Sunt bun să intervin la inundații și să fac cărări prin troiene celor care mă privesc de la cârciuma de peste drum și-ți dau ție votul.
Mă ții la dispoziția ta ziua întreagă, șapte zile din șapte și mă scoți în stradă în fața interlopilor sau atunci când te năpădește frica de mânia celor revoltați.
Și sunt bun să intervin la catastrofe, în timp ce tu profiți de pe urma tragediilor ca să mai dai un tun din banii țării.
Pe mine mă trimiți în teatre de operații militare aflate la dracu-n praznic îmbrobodindu-mă cu iluzia că, dacă mor acolo, mă sacrific pentru țară, în timp ce tu, îmbuibatule, primești șapca și stipendiile de la „partenerul strategic”.

Outlander spunea...

Continuare...
Nu știu dacă îți pasă, dar, când unul dintre camarazi se întoarce în cosciug sau mutilat, lacrimile tale de crocodil nu vor compensa niciodată pierderea unui tată sau soț!
Dar de unde să știi tu, cel aflat pe baricadele dezmățului pe bani publici, tu lup de preerie ce trăiește prin galerii subterane, tu autorul urzelilor cu iz de mafie?
Știai că în fața mea nu ai nicio șansă, că oamenii vor alege întotdeauna cinstea și mi-ai impus să nu mă amestec în politică luându-mi dreptul la opinie în legătură cu ce e bine pentru țară.
Mi-ai luat dreptul de a vorbi, tu, un pițifelnic repetent la capitolul moralitate, tu, un analfabet cu cultura instituțională, cea despre resorturile sociale ale structurilor statului, formată din filmele de desene animate, singurele pe care le pricepi.
Sau, poate, izvorâtă din aburii alcoolului la șprițurile nocturne unde tu și cei de teapa ta puneți țara la cale.
Tu care ai tupeul de a spune despre armată ceea ce-ți este cunoscut din auzite, cu pretenția de adevăr și regulă.
În aroganța ta, păcălici cu aere de șmenar, îți permiți să vorbești despre cei cu gradul de general ca și când ar fi făcuți grădina vilei tale.
Din păcate, unii dintre camarazi îți dau apă la moară!
Eu îți repet, nu confunda generalii armatei cu argatul regal Ciucă și nici nu-ți doresc să fii judecat de unul care și-a câștigat însemnele de grad cu sudoare și demnitate.
Eu am jurat să mă sacrific, știu că aparțin țării, sunt conștient că viața mea de zi cu zi depinde de toanele și interesele tale.
În niciun caz, însă, nu-ți aparțin ție, potaie cu pretenții de câine de rasă, manipulator ordinar care ai strecurat în mintea omului de rând ideea că am pensie nesimțită.
Acum îți justifici ticăloșia supraimpozitării prin ”așteptarea cetățenilor”.
Românii așteaptă din partea ta același lucru ca și mine, respect exprimat printr-un salariu sau pensie decente.

În schimb, tu ți-ai acordat îndemnizație de demnitar mai mare decât cea a omologilor din Occident și fără o fărâmă de bun simț și împotriva principiului contributivității, clamat de tine pentru liniștirea spiritelor, ți-ai acordat pensie specială ca recompensă pentru faptul că ”ești în slujba binelui public”, de parcă, cei ca mine, lucrează la privat.
Când este vorba de tine, nu există limite în cheltuirea banilor publici.
Tu, nemernic nesătul, tu ești parazitul care secătuiește bugetul, tu ești piatra de moară care trage la fund această țară, ÎN NICIUN CAZ PENSIONARUL MILITAR.
TU EȘTI RĂUL pentru că tu, din populism și oportunism politic, ai creeat pensiile speciale și pentru că nu ai curajul desființării lor prin lege, întrucât te știi vulnerabil, lovești în militari.

Ești o potaie care a lins clanțele stăpânilor de la Bruxelles și Washington și care atunci când ăia trăgeau un vânt, în loc să te ții de nas, inspirai adânc și le făceai complimente.
Tu ai distrus țara, prin vânzare și trădare, nu pensionarul de rând sau cel militar.
Prin cârdășia unanimității la vot, ați arătat limita incapacității voastre și comportamentul de lachei și trădători.
VOI SUNTEȚI INAMICUL, NOI SUNTEM CEI CARE NE PRICEPEM SĂ VĂ STÂRPIM.
Voi faceți totul din reflex de lotri, iar noi din reflex de apărători.
Camarazi!
Să Ieșim și să le arătăm că nu se pot juca cu viețile noastre!

Outlander spunea...

Voi, aceia care faceți amor pervers cu Ciucă mergeți la muzeu și ștergeți-i galoșii de praf eroului de la ”The Battle of Nasiriyah.”
Poate vă mai dă un ”oskar” pe viață pentru părăsirea (fără luptă), alături de partenerul strategic, a câmpului de luptă, a armamentului, tehnicii de luptă și a muniției!

Apărați țara, apărați-o pe femeia aceea, în vârstă de 80 și ceva de ani care își cosea parcela de pământ, cu brațele subțiri, cu mâinile costelive și pline de noduri și bătături, dar pe a cărei frunte am observat dragostea de pământul acestei țări!
Nu vă mai faceți că ați apărat România mergând pe alte meleaguri!
Știm cu toții de ce se întâmplă asta!
Nu vă mai faceți purtători de cuvânt ai unor cretinoizi efemeri la ”putere”, doar pentru a vă justifica ”plusurile” față de ceilalți colegi (voi, cei mai mulți, îi considerați niște dinozaurieni, niște inutilități!
Vă veți afla în aceeași postură peste ceva timp!

Dodo spunea...

👏👏👏

Outlander spunea...

@Viorel
Cred că, multora, le-a scăpat această chestie...!
Vine Hellvig, dar...Ciucă trebuie să fie șef SRI!
Scăpăm de dracu și dăm de tacsu'!
E mai...la dos, nu-l vede nimeni cât de jagardea este, va continua ”munca” foștilor securiști ce au îngenuncheat și au oferit pe tavă aceasă țară bogată și frumoasă!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Outlander, daca-mi trimiti acest protest de mare realism dramatic o sa-l fac cunoscut lumii intregi, si care arata, intr-un fel, ca daca il citesc ciucanii noii generatii poate ca-si dau seama ca fac parte dintr-o generatie fantezista, iluzorie, nassiriană, fara o calitate militara si de disciplina severa, dar aburita bine de un general imoral si lacom cu solde date ca la pomana mortului, doar sa i se gudure la picioare cu manjeala financiara ca i-au intrecut pe ,,expiratii'' vechilor generatii, de varsovisti, despre care li s-au varat in cap ca trebuiesc exclusi si marginalizati, uitand ca va veni vremea s-o pateasca si ei la fel, sa li se spuna expirati si depasiti, ca ciucani impăduchiți cu 1000 lei in razboaie pierdute printre straini, in razboaiele altora, nu pe pamantul stramosesc, niste nassirieni impaiati si care au plecat de peste tot cu coada intre picioare, invinsi si fara glorie pe pamanturi si pentru interese straine, o generatie NATO a mult hulitului Ciucalau-ciucani, marele dezbinator al rezervistilor, discrimnatorul sinistru care a distrus electoral si propriul partid, vandalizandu-i si visteria, duca-se pe pustii, in Nassiria bantuita de furtuni de nisip si fete morgana, cu tot cu acea o mie de lei a rusinii si lacomiei porcesti pentru zero realizari militare! Eroii sunt numai cei care au murit pentru reîntregirea Romaniei si a neamului romanesc, nu toate gunoaiele scoase la lumina de politic pentru a le satisface poftele vremelnice de putere si de inavutire, cu o cariera pe baza de minciuni, inventata, cu doctorate false si actiuni de sabotaje impotriva camarazilor! Felicitari, @Otlander, pentru postare!

Viorel spunea...

Outlander. Ciucă la SRI, bagă și mai mult această instituție în râpă ca să nu folosc un cuvând mai deșucheat. Dacă acești indivizi (doxați) prezentați în ultimul timp zilnic pe TV și în presă au făcut năzbâtii și au fost prinși, ce să mai spunem de Gl. politician care este cam greu de cap. Vor face subordonații ce vor din el.
Se ascunde pentru a-și păstra imunitatea pentru că bârfa lumii este mare și lucrurile nu prea sunt clare pentru dânsul.
Plecând la SRI (presupunem), ce a făcut pentru pensionarii military cu excepția celor din TO în viața lui de military trecut prin toate funcțiile posibile ? Nimic. Cum ar trebui să se comporte acești pensionari când dau ochii cu el ?
Va devein și el un fel de Ion1 care se laudă cu faptele de vitejie de pe timpul lui Ceaușescu și cele de după.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Declaratie calda a lui Geoana, catre stapanul suprem, Iohannis, cu milogeala ca sa-l sustina la prezidentiale, si drept recompensa o sa-l numeasca pe Iohannis Prim ministru in Palatul Victoria! Ca Geoana este prostul satului, asta a spus-o si fostul presedinte, Basescu, dar s-a intrebat Geoana daca Iohannis s-ar coborî din inalta functie de presedinte ca sluga-premier pentru acest interlop politic, dovedit in multe anturaje mafiote cu Coldea, cu mita de la Marean Vanghelion si alti penali? Nu sunt admiratorul lui Iohannis, si toti o stiu, insa ca Iohannis sa fie purtator de moaste coldiste, prin mana lui Geoana, asta nu o voi crede, niciodata, caci el si-ar dori o functie si mai inalta in afara, nu din postul in care i se poate dicta din pozitia de premier avand cizma prezidentiala pe grumaz!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel, fii convins ca nu ajunge Ciuca la SRI, sub nici o forma! Este prea expirat, plin de bube pe cap si depasit ca sa obtina aceasta functie, SUA facand imediat o notificare de respingere totala in persoana lui! Lui Ciuca deja i s-a deschis capacul lazii de gunoi a Istoriei!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

14.319 postatori mi-au vizitat profilul din 2014 si pana azi, cand am intrat din nou sa-mi completez corect profilul de utilizator, cat si adresa de mail, multumindu-le tuturor vizitatorilor profilului meu cu aceasta ocazie, dar si la implinirea a zece ani de cand m-am inscris la regretatul, Huhu Rezea, binecuvantat sa fie in Domnul in veci, cu mii de multumiri postume pentru marea realizare cu acest renumit ,,Perete al plangerilor, lacrimilor, bucuriilor, realizarilor si Legii aplicate!'' Sa fie tuturor intr-un ceas bun, cu sanatate si fericire, si fie ca si sub patronajul Dlui @Claudiu MARIN toti sa implinim varstele a peste 100 de ani si peste 50 de ani de postat! Doamne, ajuta!

Leo spunea...

@VIORICĂ,
Pe vremea lui ceașcă , cei din generația mea au făcut școlile și facultățile pe gratis.
Iar Școlile doctorale erau numărate pe degetele de la o mână. Fiind EXIGENȚĂ MAXIMĂ și RESPECTUL VALORII PT INELIGENȚIE , aceste școli doctorale ceaușiste au produs în 30 de ani numai 20000 de doctori.
Dup aglomerația din Dec. 1989, aceste școli doctorale s-au replicat ca un virus bubonic și s-au însutit ca număr , fabricând pe bani aproape încă 80000 de dottores de calibrul AMIBEI.
AMIBA poate ajunge la SRI, numai dacă Românii votează într- veselie , creatura nedemocratică poreclită psdnl.

Claudiu Marin spunea...

@Leo
Inteleg ca abrevierea AMIBA s-ar referi la Mutu, dar care sunt cuvintele din care deriva?
Cele 2 partide vor candida separat. Nu vor mai avea liste comune la parlamentare.

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
KWI ar accepta orice post cu profit fi si sa nu fie incorsetat de un program; traieste ca un boem din Evul mediu, adica ca un grof! A facut in scaldatoare!

*Cum sa accepti candidatura la funcția de Presedinte al unui fost Director al unui serviciu secret, mai ales ca, respectivul serviciu, s-a pozitionat exdemocratic si exconstitutional, aflat intr-o cadere abrupta de credibilitate interna si/sau externa, fapt previzibil de multi ani, mai ales pentru cei care au si ceva minte!
**Incercări au mai fost si ar trebui sa ne amintim de acel penibil mort viu, MRU!

#Dilema este greu de prevazut inca si se aseaza in constructia logica: daca credibilitatea catorva sefi si fosti sefi din SRI a fost facuta pulbere oare ea s-a repercutat si asupra sistemului care nu numai ca nu i-a ejectat la timp ci kiar i-a produs!
**Dupa Helvig, demisionarul care se crede șmeker, adjunctii Bizadea (divortat de ceva timp...) si Ciocarlan „au suferit impingeri” de pe puntea comanda!
„Numai că, ghinion marca USA vs FRA, deși propaganda operativă a început deja să plângă după ”luminatul”(!!!) Eduard Hellvig, acesta este deja istorie! Și o va simți pe deplin pe propria piele de nefrecventabil, atunci când oamenii nu îi vor mai răspunde la telefoane. Așa după cum nu le-a răspuns nici el multora, atunci când se cuibărise în fotoliul de șef al Serviciului Român de Informații. Serviciu care, mai ales cu războiul care freamătă la granițe, trebuie să meargă înainte în ”marș forțat”… Pentru că Hellvig nu va fi nici președintele României, nici premier sau șeful Partidului Național Liberal. Pentru că se va exila în străinătate, la adăpostul unui post diplomatic sau mai degrabă al unui loc eligibil pe listele liberale pentru europarlamentare.”

Iulian Mareș spunea...

Claudiu Marin

de aici:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-amiba-care-se-hraneste-cu-creierul-uman-a-omorat-un-tanar-de-29-de-ani-1007993

Leo spunea...

@Claudiu,
AMIBA este un NEVERTREBAT (parazit) care trăiește în bălți murdare ( sau în cloacă)
AMIBA = ĂĂĂ..ÎÎÎ...
PS
Dar poate fi cu succesuri o AMIBĂ și MUTU, diferența între ei este că unul e stăpân iar altul e SLUGĂ OBEDIENTĂ și fără coloană vertebrală (NEVERTEBRAT).

Rezervistul spunea...

Cornelius F Ifrim...o mică corectare aș vrea să exprim...Prostul satului.. nu știu să-l fi făcut Băsescu vreodată...pe Geoană dar Prostănac... sigur la etichetat Iliescu... după noaptea aceea când a pierdut alegerile de sa culcat "președinte" iar dimineața...a aflat că a pierdut...

Rezervistul spunea...

Stimați camarazi...Acum câteva zile aflu de la un fost coleg care a catadicsit să citească cei drept în lehamite o carte de împrumut scrisă de Mutu. .Pas cu pas....Pe scurt...ce spune... și caracterizează armata pe care se vede...în tot mandatul său... că și-a bătut joc de ea.. " Ajung acasă la Sibiu la mama in permisie fiind în stagiu militar obligatoriu... obosit.. Mama îmi dă să mănânc apoi îmi spune să mă culc nițel... Mă pun in pat dar nu am somn de hărmălaia făcută de camioane militare și de soldați cântând...ce trec pe sub geamul meu de la instrucție... Îi zic mamei... Închide mamă geamul.. că nici acasă nu scap de ..pro .. ăștia..."La atâta se rezumă in mintea lui dragostea pt de patrie armată și țară...Am rămas mut.. când mi-a zis...Cine nu crede... să o cumpere că se găsesc căcălău in librării... putrezește pe rafturi..

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Claudiu Marin, AMIBA ciucălară e o larvă parazită, daunatoare- o scârbiciune, ca voma prelinsă pe un zid!

csej spunea...

Outlander@ pune pe cei ce au stabilit necesitatea controlului civil asupra sistemului apărare,ordine publică,siguranta nationala sa justifice.Nu Iliescu si militarii din jurul lui au realizat Statutul cadrelor militare prin care armata si celelalte elemente ale sistemului de apărare sa fie limitate ca forță politică?Ce am acceptat avem.Cat timp nu avem de parte noastra presa si Licuricii rămânem masa de manevra.Observa ca am spus Licuricii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Rezervist, deh, l-am alintat si eu oleacă altfel pe prostălău, ca sa nu-l reproduc pe bahicul conflictual!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Postarea mea fixata pe fb, plina de revolta impotriva amibei lacome, (pagina Corneliu Ifrim) a cules 150 like-uri si aproape 80 de distribuiri, dar si numeroase comentarii, fiind un succes rar intanlit, in doar cateva ore! Dar ce comentarii acide la adresa sa, cata revolta impotriva acestui specimen! Coperta mea are un tanc, un colonel tanchist cu laude la adresa noastra si o urare, cat si un comentariu acid la adresa politicienilor...

Claudiu Marin spunea...

Doctrina Deep state din SUA a fost introdusa in Romania prin fostul ambasador Liviu Maior, devenit sef SRI, si implementata prin CSAT condus de Basescu. Coldea si Kovesi au pus in aplicare directivele CAST care, printre altele, spuneau ca mass media este un risc pentru siguranta nationala, vizand in primul rand Trustul Intact, in frunte cu A3.
Iata ca acum se dovedeste ca tot ce a spus A3 despre statul paralel de confirma.
Doar cantaretii statuluiu paralel se dau mirati de ce a descoperit DNA.

Justitia este implicata in manevrele deep state nu numai prin Biroul de avocatura Traila ci si prin Biroul de avocatura al fostului ministru Valeriu Stoica, fost lider PNL, potrivit dezvaluirilor lui Rosca Stanescu.
Pana nu sunt trasi la raspundere judecatorii care au executat comenziile Maior, Coldea, Kovesi, prin celebrele biletele galbene, nu se poate vorbi despre restabilirrea statului de drept in Romania.
Hellvig a destructurat doctrina Maior din SRI, care devenise tot atat de intruziva in politic, ca pe vremea comunista.
State precum Germania, Franta, Spania si acum Marea Britanie sunt conduse de partide de stanga. E timpul ca si la noi sa se termine cu maimutareala progresist-globalista din politica.

APV_rz spunea...

Vă salut,

@ Rezervistul 8 iulie 2024 la 10:14

M-ați făcut curios și am căutat cartea "Pas cu pas" scrisă de KWI.
Am găsit cartea într-o bibliotecă virtuală publică, la următoarea adresă:

https://www.bibliothecaluijulien.ro/wp-content/uploads/2017/03/Klaus-Iohannis-Pas-cu-pas.pdf

Nu am găsit în carte pasajul relatat de dumneavoastră:
"Ajung acasă la Sibiu la mama in permisie fiind în stagiu militar obligatoriu... obosit.. Mama îmi dă să mănânc apoi îmi spune să mă culc nițel... Mă pun in pat dar nu am somn de hărmălaia făcută de camioane militare și de soldați cântând...ce trec pe sub geamul meu de la instrucție... Îi zic mamei... Închide mamă geamul.. că nici acasă nu scap de ..pro .. ăștia..."

Sunt convins că mulți pensionari militari "îl respectă" pe domnu KWI (Dulap/Ficus/Mutu) la fel de mult cum ne respectă dumnealui pe noi dar, huhurez.com fiind un blog public, cred că este important să păstrăm o oarecare rigurozitate în exprimare și să publicăm informații veridice.
Este posibil ca eu să nu fi citit cu atenție cartea (mi-am pierdut răbdarea) și de aceea, vă rog să precizați pagina (paginile) din carte la care se află respectivele "mărturisiri" publicate de dumneavoastră.
================
@ toți cititorii

KWI a dovedit, în cei aproape 10 ani de când ocupă funcția de Președinte al României, că respectă foarte puțin Armata "activă" iar pe pensionarii militari nici atât.
Din cartea "Pas cu pas" îmi permit să redau un fragment care mie mi s-a părut relevant:

[Pas cu pas - pag. 20]
"Tot atunci am cunoscut şi „bucuriile“ vieţii cazone, în Timişoara, la Transmisiuni. Cred că acum am gradul de sublocotenent în armată. Experienţa respectivă, în timpul comunismului, a însemnat o totală
[Pas cu pas - pag. 21]
pierdere de vreme: totul era aberant. Eu pot să accept foarte uşor disciplina dacă înţeleg sensul din spatele ei. Însă disciplina aceea era un nonsens total. De fapt, nu cred că a fost complet greşit ca un bărbat să fie pus să înveţe lucruri care, altfel, nu l-ar fi interesat. De regulă, nimeni nu învaţă ceva din experienţe plăcute sau facile. Omul învaţă mai degrabă din eşecuri şi din perioadele dificile, grele. În armată începi să coşi singur un nasture, să-ţi coşi o cămaşă. Sunt singurele lucruri pe care le-am învăţat în cazarmă. Cu colegii m-am împăcat destul de bine, dar nu există camaraderie în astfel de locuri, asta este o ficţiune. Poate doar în liceu să fi avut aşa ceva, dar în armată — nicidecum."

[Pas cu pas / Klaus Iohannis - Bucureşti - Curtea Veche Publishing - 2014]
[ISBN 978-606-588-756-5] [paginile 20, 21]

Cu stimă,
APV_rz

Rezervistul spunea...

Cornelius F Ifrim... mulțumesc pentru precizare... Mi-am adus aminte și m-am stricat de râs...de poza aia făcută de televiziuni....în care Geoană arăta că un om bolnav de vreo boală incurabilă .. Bietul "prostănac"...a crezut că e gras...iar la sugestia Mihaelei... dragostea lui...sa pus pe slăbit...de nu l-au mai recunoscut nici ăia de la NATO....

Leon spunea...

https://click.ro/actualitate/sanatate/infectia-care-te-condamna-direct-la-moarte-se-ia-2373647.html?utm_source=Site&utm_medium=stiripesurse&utm_campaign=CrossExtern

Rezervistul spunea...

APV_rz.... Mulțumesc pt precizări...eu nu am citit o deoarece fostul camarad nu o avea la el...eram pe stradă..A relatat verbal pe scurt doar câteva cuvinte găsite pe acolo...care în final au dat aproximativ aceeași concluzie găsită și de dv ...anume că Mutu consideră armata o pierdere de vreme din prețioasa lui viață... adică zic eu nici un pic de respect pt instituția militară Sa văzut asta in cei 10 ani de când stă în capul mesei la CSAT....Cred că și acolo era plictisit de moarte și de-abia aștepta să se termine ședința Oricum am înjurat amândoi pe săturate...De o aveam in mână ( cartea)sigur aș fi aruncat o in foc

iullian68 spunea...

De ce nu puneti un specialist sa faca o grafica adaptiva pentru acest blog, adica sa vada si un utilizator de mobil toate cuvintele dintr-un text, asta este o problema veche, dar nerezolvata pana acum ?