Un produs Blogger.

joi, ianuarie 20, 2011

REZERVISTI: Dupa ce Guvernul v-a deposedat de pensii militare va poate cheama la exercitii de mobilizare, la mobilizare sau la razboi

17 comments

17 comentarii:

Anonymous spunea...

mi se pare corect,pentru asta suntem pregatiti si mai este ceva,apararea tarii si integritatea este datoria intregului popr.cine sa i conduca?nu vad o legatura nepotrivita.ce ar trebuii sa fim absolviti?suntem o categorie special pregatita pentru asa ceva,indiferent ca suntem activi,retragere sau rezerva.si cei din retragere pot fii folositi in limita sanattii in spatele frontului,in activitati administrative,.stiu ca vor fii comentarii contra,dar sa fim cinstiti,nu ranchiunosi si razbunatori,e tara in joc si toti cetatenii ei au si indatoriri.cadrele militare u pregatire specializata,asta au invatat,antrenati speial pentru asa ceva,civilii degeaba fac comentarii rautacioase la adresa milirtarilor de cariera.

Plano10 spunea...

@Anonim
Asa...asa!
Numai atat ai primit pe biletel sa scrii?
Ca sa aperi tara ar trebui sa mai pui mana pe carte... ca altfel poti fi folosit pe post de propagandist obedient si .... vor fi comentarii!!!!!!

Anonymous spunea...

Pentru agramatul care a postat primul: Numele știi să ți-l scrii corect? Aș fi liniștit să știu că nu mai postezi, cel puțin nu pe acest blog.

Skiuc spunea...

@ Anonim 14.55: "e tara in joc..." :)))))))))probabil de bucurie la marile realizari ale Carmaciului si gastii lui; "au si indatoriri"... serios??? dar drpeturi mai au? daca mai au se respecta???? acu serios, ori ati facut la gramada scoala cu Eba ori textierul vostru e angajat pe competente de Johnny Walker, dupa chipul si asemanarea stiti voi cui!

micutzul spunea...

@ Anonim
Eu unul, zic ca ai dreptate, datoria fata de stat e sfanta. Dar nu fata de staul care isi bate joc de mine, nu fata de statul care a batut palma cu mine , iar acum imi da un picior in spate. Datoria mea este fata de un stat corect , cinstit si care depune eforturi ca cetatenii , inclusiv eu, sa aiba un nivel de trai decent. Acum la noi sa/i mobilizeze pe aia care mai au ceva bani din vanzari anterioare sau din afaceri cu domenii sau alte avutii ale statului.

Anonymous spunea...

Sa ne mobilizeze,poate scapam mai repede de astia!

popateapa spunea...

Nu stiu de ce se plang numai pensionarii militari!Am facut si eu armata ca militar in termen si tot rezervist sunt. Si mie mi s-a luat din pensie ca tuturor pensionarilor! http://popateapa.wordpress.com/2011/01/22/capii-bor-si-au-vandut-sufletul-diavolului/

mobul spunea...

Nu va mai temeti atata de obligatiile militare voi pensionarii militari fiindca in planurile de mobilizare nu sunt prinsi colonei si generali,nici macar lt.col.Aceste functii sunt ocupate numai de activi.Cadrele militare care sunt chemate (ma refer la ofiteri ) sunt sublt.,lt,cpt si putini maiori,de regula din civili si nu din militari in rz.care sunt din ulltima grupa de varsta.Cei ce vorbesc sant exact din cei care habar nu aveau de mobilizare,cand erau chemati la lucru se eschivau si le faceau altii lucrarile,iar acum nu mai pot de grija tarii de aia o injura toata ziua si o huiduiesc ca niste indivizi fara de lege.Nu mai huliti demnitatea militara nevrednicilor!

Skiuc spunea...

@ mobul, am citit de vreo 5 ori ce ai scris dar n-am priceput nimic... poti explica?

Plano10 spunea...

@Skiuc
Ce te ei de el? Poate e vreun contopist de birou, din activul politic al Armatei, care stie pe cine ia cu arcanu` la oaste.
@mobulule
Pai... pe disponibilizati contati? Dupa ce i-ati jupuit?

mobul spunea...

Sunt indivizi care nu au avut nici o importanta in sist.mil.,simpli taietori de frunze la caini,iar acum ,necunoscand legile si reglementarile privind mobilizarea au impresia pe care o si imprastie la cei dispusi sa-i asculte,ca abia la mobilizare sau razboi a venit si randul lor sa li se incredinteze mari raspunderi.Vreau sa va linistiti si sa mancati in liniste pensia:la mobilizare sunt chemati of.cu grade mici pt functii mici,cel mult mr.,dar din clasa I de varsta,de regula cei ce au facut sc.de of. in rz.dar poate si slt,lt,cpt sau mr tineri trecuti in rz.cu ordonanta 7.Functiile de la esaloane mai mari de nivel B,R,sunt ocupate numai de activi de la es. mici.Oricum ,cei ce sunt in planurile de mob.trebuie sa aiba acasa ordinul de chemare la mob.Stiti vreun lt.col.,col,sau gl care are asa ceva?
Asa ca incetati cu aberatiile,aprarea tarii nu e de voi pensionarii militari(ma refer la armata).Ati avut ocazia sa va aratati vitejia acum ar trebui sa va pastrati demnitatea si onoarea nu sa o terfeliti ca niste mercenari dubiosi.
Sanatate si liniste.

Plano10 spunea...

@mobul
Daca esti documentat pe mobilizare era fair play sa te rezumi la o informare corecta a cititorilor si sa te abtii de la jigniri.
Cat despre apararea tarii cu arma si cu mintea, fiecare o face la timpul sau si pentru asta ii sunt recunoscute anumite drepturi.
Acum e randul tau.
Gandeste-te ca si tu vei fi candva in afara planurilor de mobilizare... dar iti va pasa deca tara este aparata de osteni loiali sau de catre mercenari.

Anonymous spunea...

mobule , esti din ANCR.... aia cu Scrisoarea deschisa, visatorii portocalii ??????

ilie de la scularie spunea...

@popateapa 22 ianuarie 2011, 15:39 :
Mare direptate mai ai 'sfintia-ta' ...
Noi , in sat , ne-am tot gindit , si ne-am hotarit noi sa facem zapisca la mai marii tarii sa dea pensie de popa si la baietanii care duc pomenile la inmormintari ... adicatelea , ca cum s-ar zice , ei tot la slujba bisericeasca sint partasi ...

Anonymous spunea...

Mobul-are drepate ,cu o singura completare.CD/scmd este prins in lucrari si cat de curand vor fi concentrati- sa faca si ei ce nu au facut in activitate,sa incalte bocancul militar si sa puna casca pe teasta!

mobul spunea...

Problema e ca acesti indivizi la care m-am referit mai sus mai sunt cadre mil. in rz.doar prin carciumi unde imprastie ei cu patos marea lor expierenta militara,vitejia lor in lupta cu sefii,cum au spus ei de la inceput ca asa si pe dincolo,si la revolutie pe urma cum faceau ei si dregeau cu teroristii( a se citi colegii lor pe care i-au macelarit tot din vitejie).E o rusine pt. tot sistemul ca sunt civili care cunosc mult mai bine legea privind mobilizarea iar of.in rez care abia se mai tarasc pana la piata sau la carciuma ameninta tara ca o lasa fara pretioasa lor forta de lupta.Nimeni nu-i cheama dar se baga singuri in seama-asa faceau si in activitate,erau tari in clanta,la comentarii,in lupta cu sefii care nu le vedeau valoarea si la tranta cu sistemul care dealtfel i-a hranit bine si fara sincope.Tot pe astia i-am vazut primii si la Relitaea tv si Antena 3 cand se plangeau de pensii,de s-au ingrozit civili vazand atata gogomanie la unii.
Linistte si sanatate .

wassy_g spunea...

MOBUL
Sa nu generalizam.Si in mediul civil sunt(sau au fost) indivizi care au taiat frunze la caini. Toata societatea sufera de aceleasi boli.