Un produs Blogger.

luni, februarie 14, 2011

Puncte de contact pentru pensionarii militari care au activat în structurile Direcţiei generale de informaţii militare

8 comments

http://www.mapn.ro/acte_normative/dgia.pdf

8 comentarii:

Anonymous spunea...

O632 Bucuresti - unde s-ar putea gasi , dle plano?

Plano10 spunea...

@Anonim
Cititi art.
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-09-06/publicati-registrul-jurnal.html
Se pare ca este fosta Directie a IV de contrainformatii militare.
Avea Sediul pe Drumul Taberei in fosta incinta a MApN

Anonymous spunea...

Am sunat la unul din nr. de tel. postate, mi-am spus pasul si am fost intrebat ce pensie am luat in feb. , la raspunsul meu, dna de la capatul firului mi-a spus ca sunteti unul dintre norocosi...oare care sunt ghinionistii ???!!!

Plano10 spunea...

@Anonim
Am inteles ca dvs n-ati lucrat la DGIA sau la fostele organe de informatii ale Armatei, ca sa intrebati la nr de la aceasta postare. UM 0632,cea de care ati intrebat, a apartinut, din cele rezultate din articolul indicat, de fostele orgne de contrainformatii militare ale Securitatii.

Daniel spunea...

http://www.e-politic.ro/scena-politica/mele%C8%99canu-pensiile-militare-mai-mici-dupa-recalculare-revin-la-valoarea-ini%C8%9Biala

Plano10 spunea...

@Daniel
Multumesc pentru link!

Misu spunea...

Am lucrat ca ofiter activ la Ministerul de interne . Unitatea militara UM 0632 mi-a eliberat adeverinta de vechime din anul 1949 luna decembrie pina in anul 1981 luna septembrie.Mi-a fost stabilita o vechime de 31 de ani,9 luni si 2 zile.In data de 27.12.2010 am primit decizia de pensionare nr.91034 prin care mi-a fost diminuata pensia calculata initial.Am costatat ca baza de calcul a noii pensii nu se baza pe veniturile reale, fapt ce m-a determinat sa contest modul de calcul pritr-o contestatie depusa la Comisia de contestatii pensii din cadrul Ministerului Administratiei Si Internelor.Pasul urmator am incercat sa intru in posesia veniturilor reale si m-am adresat la Ministerul de Interne pentru a cere lamuririi asupra modului cum asi putea sa ajung la unitatea militara mai sus amintita pentru a-mi elibera o adeverinta cu veniturile reale si mi-sa spus ca nu este nevoie caci intra in obligatia celor care efectueaza recalcularea.In continuare am asteptat sa vad ce efect are contestatia facuta de mine si ca rezultat in data de 12.12.2011 am primit aceiasi decizie (nr.91034 ) cu acelasi cuantum al pensiei . Ce pot sa fac in continuare,cum pot sa dau de unitatea mai sus amintita care se pare ca ar putea sa detina baza de date,la cine sa ma mai adresez ?

Don Corleone spunea...

Am vazut link-ul e ok, dar apoi am vazut data.....15-feb-2011
no comment