Un produs Blogger.

luni, iunie 27, 2011

Deputatul Mircovici : Cum l-a lasat Oprea ...nesatisfacut pe Seitan.

23 comments
Pe net circula o scrisoare prin care deputatul Mircovici, parlamentar minoritar, pensionar militar, se justifica prietenilor sai cum de a votat OUG nr.1/2011 in plenul Camerei Deputatilor.
-In esenta spune, asa cum a spus si fostul ministru taranist de finante, Mircea Ciumara; decat sa moara toti pensionarii militari... mai bine sacrificam 10%. 
-Retrimiterea Ordonantei la Comisia de Munca ar fi insemnat diminuarea castigurilor celor multi, se justifica deputatul Puterii.
O reproduc aici pentru ineditul si insolitul multora dintre formulari.
         "1.Votul la O.G.1 se compune din doua elemente;cel de la amendamente,unde a fost in favoarea acestora(la cele facute de mine) si votul final.Pentru ca ai fost colegul meu iti explic ca aveam de ales intre a defavoriza majoritatea de 90% si a favoriza pe mult mai putini.Ceea ce nu stiu colegii,si unii si altii,este ca exista dorinta ca ordonanta sa se intoarca la Comisia de munca,pentrru a fi diminuate castigurile celor multi si nu pentru a nu se scadea o parte din pensii.Niciodata un chirurg nu va fi iubit cand taie o mana,chiar daca prin asta salveaza o viata.Eu nu am avut vecini care sa aibe capre si sa fiu invidios pe el.Acesta este si motivul pentru care sunt bucuros ca s-a corectat macar o nedreptate care exista in privinta aviatorilor,a marinarilor,scafandrilor,parasutistilor,precum si a celor multi care au fost ani destui pe santiere.Treaba cu salariile N.A.T.O. pe care le vor avea activii este o gogorita lansata de cineva care doreste sa-si faca din durerea celor care pierd o platforma politica.Sa fim seriosi daca economia ar permite credeti ca militarii,desi merita,ar fi primii la solde mari? Am votat  motiunea de cenzura pentru ca nu eram de acord cu legea unica a pensionarii,la ce a folosit.Am votat impotriva(unul din cele doua voturi contra) la adoptarea (prin frauda,este adevarat) a legii pensiilor si nu am fost intrebat ce am impotriva puterii.Pentru detalii intrati pe site-ul C D la sedinta de pen cand s-a discutat O.G. 1 si veti avea detaliile si nuantele pozitiei mele.Si daca tot trebuie sa spun lucruri care nu ar trebui spuse sa stiti ca ajutorul pe legea pensiilor a venit de la ministrul Oprea,care a fost de acord si a sprijinit cu UNPR-ul impartirea la 20 de ani si nu la 30,precum si luarea in calcul a Ordinelor MM ca altfel beleam....lui Seitan ,
           
               2.Sunt intr-un grup parlamentar in care am un singur vot si nu pot decide. 3. Nu m-a avut si nu ma are la mana nimeni,nici macar pentru votul lui,daca prin asta as face rau la mai multi" 

23 de comentarii:

cangurul spunea...

Oricum am pierdut pe mana opozitiei.PSD 2 voturi DA iar PNL 1 vot DA si o abtinere.Nenorocitii de la PDL au fost foarte disciplinati

Plano10 spunea...

@cangurul
Cred ca a fost o rezolvare care a convenit si opozitiei!

biliuta spunea...

Acum eu, care mă încadrez în cei 10% sacrificaţi, ce trebuie să fac? Să-mi schimb părerea şi despre Mircovici şi despre Oprea. Pe Oprea nu l-am întâlnit în viaţa mea, dar l-am luat în vârful peniţei ori de câte ori s-a ivit ocazia. Nu se poate spune că am avut o părere bună despre el. În schimb, pe Mircovici l-am stimat de pe vremea când eu eram elev în anul întâi la Sibiu, iar el era elev plutonier adjutant...

bazel09 spunea...

Plano !
Şi până la urmă s-au furat ori nu voturile la OG 1 ?
Vezi ce înseamnă dezinformarea Retarditatea şi Latrina Tv !

Avram Iancu spunea...

Pentru voi ce inseamna pierdere si ce inseamna castig?Timp de 10 ani am fgost nemultumit de L 164 / 2001,acuma s-a facut dreptate pentru 90% dintre pensionari,deci majoritate covarsitoare,ce mai doriti???{Dreptatea Dogariului?]Si va mai mirati ca cei 7% dintre maghiari doresc ce doresc.tigri2

Plano10 spunea...

Bazel09
Pai acum ce feceti Voi,cei din tabara perdantilor portocalii? Tot ca in cazul filmuletului cu lovitul cu dosul palmei a uniu copil?
Nu ti-au fost clare imaginile prezentate cu votul la doua maini?

CEZAR spunea...

Si cand ziceam eu -luptati pentru imbuatatirea L119 voi Batman ,batman-doar 164 aveati pe limba.
Bulgarul a votat CORECT!

ELENA spunea...

@Cezar
Vezi daca nu esti atent? Ce am sustinut la Camera Deputatilor, care e decizionala? AMENDAMENTELE LA OUG 1/2011!
@Plano10
Ce facem noi, cei carora ni se diminueaza pensia? Multumim, bine, ceea ce iti dorim si tie!!!! Pai ce-ai vrea sa facem, sa ne dam foc in Piata, sa ne taiem venele pe lung? NU! Ne pregatim de alte procese, ne inarmam cu rabdare, incercam sa nu innebunim, cum ar vrea unii...

CEZAR spunea...

Salut HELEN- Ai ramas tot ..sssmechera cum te stiam!
Nu la amendamentele lui peste ma referea ,ci la Imb. L119 in esenta ei. Atat de putin ar fii trebuit pentru ca voi sa pierdeti f. putin sau deloc,elefantii sa nu castige atat de exagerat,iar bugetul(pt. care va doare sufletul mai nou) sa nu iese impovarat.
Nu am idee in sit. de fata in ce directie se va merge. ce pot spune sigur e ca nu va ramane asa!

CEZAR spunea...

PS "......"a ministrul Oprea, care a fost de acord si a sprijinit cu UNPR-ul impartirea la 20 de ani si nu la 30, precum si luarea in calcul a Ordinelor MM ca altfel beleam .... lui Seitan.""
Asta asa este. Faceti un calcul fara si veti observa ce tare l-am fi...satisfacut pe Seitan
Nu am intrat in UNPR-dar unor oameni trebuie sa le exprimam gratitudinea!!

Plano10 spunea...

@Cezar
Eu zic sa multumiti sindicalistilor care i-au strigat cimilituri prin pietele publice lu` nen`tu Basescu. Si celor care au facut loby in laboratoarele unde s-a ticluit Legea 119/2010.
Crezi ca misca latifundiarul de Ilfov vreo virgulita din proiectul Seitan fara voie de la Zeus?
@Elena
Unde am pus eu intrebarea la cea raspunzi tu?
Eu il intrebasem pe @basel, mai sus, in calitatea lui se portocaliu, care nici acum nu crede ca s-a votat la doua maini.

constantin spunea...

E satisfacut d-l oprea ??!! Ne-a tras-o !!Rusine !

constantin spunea...

Mii de familii il blesteama ! Dar ce conteaza pentru el !!! Astia ,, beneficiarii" cu cine or sa voteze, cu pdl sau cu unpr ? Unde-i spiritul de corp ?

CEZAR spunea...

@Constantin- daca tu zici ca mii de fam.10%il blestema,eu zic ,ca zeci de mii de fam.90% II UREAZA DE SANATATE!!

Plano10 spunea...

@Cezar
Teorie fascistoida.
Sa sacrificam cateva procente din populatie ca sa scapam restul.

CEZAR spunea...

De unde dracului ai mai scos si cuvantul ala ca nu-i in dictionar!!!Bine atunci facem invers cum vreti voi-lichidam marea majoritate desi nu are nici-o vina ca sa huzureasca cativa care de fapt nu merita!
Daca nu stii - o buna parte dintre cei ce le scade vor ramane cu mult mai mult dcat unii la care le va creste. e destul de greu nu ma astept sa intelegi ,voi da un ex.
Unul care avea fo 4500 ii scade la 3400 si striga ca moare de foame!
Altul care avea 1700 ii creste la 2000 si firesc se bucura Stiai asta ??!!!

Plano10 spunea...

@Cezar
Trebuia sa aplice si in cazul militarilor principiul aplicabil tuturor civililor, pe Legea 19, asa cum fusese modificata in 2005; cuantumul in plata ramane, daca cel recalculat este mai mic, pana cand este depasit de cresterea valorii punctului de pensie.
Nu la asta te refereai, mai sus, cand reprosai ca SCMD nu s-a zbatut pentru imbunatatirea prevederilor L 119?
Ca sa intelegi cuvantu` incearca la mongoloid! :)

CEZAR spunea...

Nu, nici gand ,nu la asta ma refeream!

CEZAR spunea...

Du-te dracului de jeg nenorocit!!

Plano10 spunea...

@constantin
Te rog citeste pagina" Termeni si conditii" si realizezi de ce postarea ta a ajuns la spam.
Lui @Cezar nu trebuie sa-i mai explic.

CEZAR spunea...

@Plano -imi cer scuze (fata de dvs.)

bazel09 spunea...

Plano!
Nu am timp să citesc tot pentru că am treabă vreo 4 ore, dar pînă atunci citeşte aici
http://www.realitatea.net/votul-fraudulos-din-parlament-nu-a-fost-la-ordonanta-pensiilor-militarilor-ci-la-alte-doua-legi_848034.html

constantin spunea...

ORICUM UNPR-UL NU VA INTRA IN PARLAMENT IAR PDL NU VA MAI FI LA PUTERE !!!