Un produs Blogger.

vineri, iunie 03, 2011

Disponibilizatii olteni s-au dat cu USL

9 comments
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWJh6bWjD_G_ElCHOPV3sppsREmn667_mps_toBbIabul1lT8l2xIoTjc2qv5fNFs9ct7dI8qWZzT_rgXQGPgljPUCwYntjw06xDBb9u5DqFI8xe3dbwdhTy5lQWbmBhZQaqpeKdcLbg8/s1600/PozaCVL.jpg
Imagine din 2010-site SCMD Craiova

Filiala 1 Craiova  SCMD – USL


Astazi, 02.06.2011, Filiala 1 Craiova a decis cu unanimitate de voturi sa incheie un protocol de colaborare cu USL la alegerile locale din Municipiul Craiova.
Au fost prezenti si reprezentanti ai filialelor SCMD din cele 5 judete de la vest de Olt, spre a aprecia daca este cazul sa incheie protocoale similare la nivelul localitatilor lor.
Presedintele SCMD a anuntat ca se va incheia un protocol de colaborare cu USL, punctual pe localitati, la nivel central, ceea ce nu exclude posibilitatea incheierii unor protocoale cu alte partide la nivel local, daca interesele SCMD si nationale o cer.
La Craiova, protocolul de colaborare cu USL a fost votat in pofida incercarii de destabilizare a doi dintre strecuratii dlui Oprea in SCMD. Nici macar acestia nu au avut curajul sa voteze impotriva colaborarii cu USL.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

9 comentarii:

bazel09 spunea...

Şi când eu spun că toată acţiunea lui Dogaru urmăreşte înregimentarea politică a sindicatului. Vax aia cu colaborarea! Pentru el e important să-i fie dat un colegiu în care să candideze, dar nu oricare ;) Nimic mai mult!
Să vedem opinia fripturiştilor ;)

Plano10 spunea...

Replica a unuia dintre "infiltrati" data pe blogul de MH:

Neacsu spunea...

"Comunicatul SCMD privind actiunea de la Craiova , publicat ciudat de repede, ca de obicei prezinta lucrurile cu jumatati de adevar.
Din cei doi destabilizatori doi destabilizatori strecurati ai lui Oprea unul este membru de partid PSD, celalalt, respectiv subsemnatul a parasit biroul operativ Dolj acuma mult timp exact in urma unei intalniri de taina a doi din colegii de birou, cu reprezentantii UNPR Dolj. Cei mai vechi pe aici, cunosc aspectul."

maiag spunea...

urmeaza candidaturili
daogaru si pristina
senat si deputat
masa de votanyi
noi botanistii
asta e marele scop
a ti vazut vreun succesuri?
promisiuni desarte
nu vedeti ca nu participa decit flaminzi din pnl si psdr la toate sindrofiile [conferinte]ale smcde c si cum sor ma i chema partidul in viitoer
ca la unpr
se afiliaza la usl
cu tot tacaimul
inclusiv fonduriele
nu intirziati cu cotizatia
pt ce mai lupata acum eu nu mai inteleg
cauza e pierduta
poate gasim alta tema sa nu moara sindicatul fara lupta.
hei.unde sunt propagandistii?
nu i mai vad.cita fraereala ne pot da
cica au cistigat procesele
da nene
pt ca sa abrogat og735 pe care v at i fondat cererea de judecata si pe care v au luat banii avocatii
hai liberareeeeeeeeeeeeeeeee
de eexcroci

Plano10 spunea...

@maiag
Pe ici pe colo iti arati coltisori de tigrisori.Ti-am mai spus ca si cei ce se inhama sa combata propagandistii se numesc tot propagandisti!

maiag spunea...

ok
ma potolesc desii ma oftic cind vad tupeul si prostia noastra,eu multumsc pentru sfaturile primite in problema mea.in rest urmarec birfa de pe aiic.dar ma mai maninca si pe mine limba,d e.asta e.incerc sa fiu neutru,ai dreptate-le dau idei si ei poate nu au.mersii de atenmtinare.

Socrate spunea...

Se cam grabesc fostii si actualii politruci militari !.Se grabesc cu manipularile ?.Noi , cei care suntem supusi proceselor de manipulare ,ar trebui sa fim mai circumspecti , sa mai asteptam cu sustinerea unora sau altora. Pana in prezent nu prea am vazut politicieni care sa sustina cu claritate nevoile rezervistilor militari. Poate mai tineti minte ca liberalii au fost aceia care ne-au privat de drepturile statutare privind serviciile de sanatate. Poate mai tineti minte ca bosevicii( psd-istii ) au fost aceia care timp de 14 ani au jecmanit , sub diferite forme , pe pensionarii militari , indeosebi prin devalorizarea pensiei.Poate va mai amintiti ca fosta CDR a introdus impozitul pe pensii. Poate aveti in vedere si faptul ca cele trei-patru grupari politice care sunt azi la guvernare ne-au adus in situatia incerta de azi si aceasta si cu concursul bolsevicilor care la guvernare fiind au initiat initiat procesele de desfiintare a statutului de militar in rezerva. Cred ca mai multa retinere ar fi benefica. Sa fim noi curtati nu noi sa curtam figuri care maine ne vor ignora sau vor incerca sa ne duca cu presul.

Plano10 spunea...

@Socrate!
E clar mesajul tau!
Toti care au guvernat pana la pedelei au jecmanit si au mintit melitarii!
Sa ramana pedeleii la putere, nu?
Ei nu sunt nici bolsevici, nici securisti, nici n-au redus salarii si pensii, nici n-au extins CAS, nimic, nimic, nimic.
Mai cujeta, Socrate!

Socrate spunea...

Plano10 : Regret ce spun dar constat , nu pentru prima data , ca esti cam orb sau greut cu capul. Citeste tot si rumega apoi asterne osanale pentru un partid sau altul.Si de ce neaparat trebuie sa apelezi la invective sau badaranisme. Este cumva acest stil o caracteristica liberala ?.Eu am cugetat , in sensul adevarat al cuvantului , nu mistocareste ,inainte de a scrie. Daca aceasta adresa este un loc in care se aduc osanale unuia sau altuia dintre partide , clarificati problema si atunci deschide lupta politica, pe fata , nu pervers.Argumente de contracarare a unei ideologii sau unei actiuni manipulatorie se gasesc oricand. Nu considera lumea inchisa intr-o sfera liberala. Pleci , in acest mod , de la premize false.

Plano10 spunea...

@Socrate
Tu esti mai nou pe acest blog si nu ai cum sa stii ca mi-am declarat inca de la inceput convingerile social-democrate, nu liberale.
Nu o repet pentru toti nou venitii!
Apropo, tu ce convingeri ai, ma rog, in afara de cele ca esti anti?
Nu e o rusine sa spui ca esti portocaliu!