Un produs Blogger.

miercuri, iunie 29, 2011

OUG nr.59/29 06 2011 de revizuire a tuturor pensiilor speciale mai putin cele militare.

5 comments


OUG 59/2011 POATE FI CITITA IN INTREGIME, INCLUSIV ANEXELE-->   AICI , deschizand MO 457 din 30 06 2011, pag 2-18

Ministerul lui Lazaroiu a dat urmatorul


COMUNICAT DE PRESA

Ministerul muncii, familiei si protectiei sociale a initiat revizuirea pensiilor recalculate in temeiul legii 119/2010, art. 1 lit.c)-h) si respectand principiul egalitatii si contributivitatii. Prin Ordonanta de urgenta aprobata astazi la sedinta de Guvern, urmeaza sa fie revizuite dosarele personalului auxiliar din justitie, personalului diplomatic si consular, functionarilor publici parlamentari, deputatilor si senatorilor, personalului aeronautic civil navigant, personalului de la Curtea de Conturi. In total, sunt 5522 de dosare care vor fi revizuite.
Reprezentantii Casei Nationale de Pensii prin Casele Teritoriale de Pensii vor revizui dosarele din oficiu in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta. Pensiile pot fi revizuite si la cererea beneficiarilor. Conditia este ca acestia sa depuna in termen de 20 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta , noi acte care vor fi luate in calcul la stabilirea stagiului de cotizare si a punctajului mediu anual.
Directia Politici Publice si Comunicare

Textul ordonantei il voi afisa dupa publicare in MO

5 comentarii:

theodora0303 spunea...

Off topic
Domnul Plano va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu http://haicasepoate.wordpress.com/ -
Dum spiro, spero
adica sa il puneti in blogroll.
Va multumesc anticipat!
Cu respect
Theodora Marinescu

mos alecu spunea...

Presedintele tarii a stabilit vinovatii/criminalii pentru mortii 'rascolutiei' din '89 :
"Şi atunci tot militari s-au ocupat de marea înscenare, «teroriştii, trebuie să înarmăm poporul, împuşcaţi-vă între voi» ...a mai spus Traian Băsescu. (//www.ziare247.ro/stiri-mondene/56-mediafax-monden/36410-b%C4%83sescu-nu-uit-c%C4%83-pensionari-militari-au-fluierat-la-ia%C5%9Fi-la-imn-a-fost-manipulare-ca-la-revolu%C5%A3ie.html)
Probabil urmeaza o ordonanta de urgenta care sa puna in aplicare visul lui Marius Oprea (//www.tion.ro/special/stiri-internationale/articol/lege-pentru-reducerea-pensiilor-fostilor-tortionari/cn/aradon-news-editor2-20070817-074640) incepind cu militarii care erau in activitate si pensionari in decembrie 1989 ...

Plano10 spunea...

@mos alecu
Bine ai revenit. Se pare ca va fi din nou de lucru cu re/re/revizuirile toturor pensiilor.
Pe tema teroristilor am pus o postare separata.

mos alecu spunea...

@Plano10 30 iunie 2011, 17:00 :
Vazut ... dar articolul cu 'teroristii' nu era cind am dat eu 'enter' la comentariu ... Si-apoi ... se potriveste si aici ...

Plano10 spunea...

@
mos alecu
N-ai dat refrech pe Blog, candai intrat