Un produs Blogger.

luni, aprilie 15, 2013

Conferinta de presa de la Coada calului...ar fi si n-ar cam fi. Pe surse, premierul ar fi semnat avizul pentru legea reparatorie.

0 comments
Confirmarea avizului pozitiv pentru legea reparatorie va apărea AICI

UPDATE, 16 04 2013

Pertractări cu Primaria pentru mutarea locului, amînarea sau transformarea Conferinței de presă-manifestație.

Referitor la manifestatia-conferinta de presa din 19.04.2013

In atentia vicepresedintilor SCMD coordonatori de zone si a presedintilor de filiale
Incalcand, fara explicatii justificative, art. 8 din Legea 60/1991, republicata in Monitorul Oficial nr. 888/2004, privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, Comisia de avizare a PMB, dupa 10 zile de discutii, refuza sa ne aprobe locatia solicitata la Universitate, propunandu-ne numai platoul din fata Academiei Militare, pe care noi il respingem, pentru a nu se interpreta ca organizam o manifestatie exact impotriva celor favorabili noua, in privinta legilor solicitate.
......
Ultima runda de negocieri cu Primaria, pentru data de 19.04.2013, este prevazuta pentru miercuri, 17.04.2013. In baza discutiilor cu membrii Comitetului Director si presedintii filialelor din Bucuresti si Ilfov, in vederea gasirii celei mai bune solutii, va transmitem deocamdata rugamintea de a nu incheia deja contractele cu firmele transportoare, de a nu plati nici un avans, urmand a lua decizia finala, pentru ca SCMD nu se poate manifesta decat in conditii de legalitate, abia miercuri, 17.04.2013, in functie de obtinerea sau nu a aprobarii.
In alta ordine de idei, va transmit urmatoarele informatii, garantat reale:
  1. Astazi, 15.01.2013, la prima ora, ministrii de resort au prezentat premierului spre aprobare documentele financiare atestand faptul ca cele trei structuri nu au nevoie de nici un leu in plus de la buget, pentru efectuarea reparatiilor cuprinse de Legea reparatorie.
  2. Premierul a avizat astazi, Proiectul legii reparatorii, care urmeaza sa intre in Parlament, spre votare in plenul Camerelor, cu data de miercuri, 17.04.2013.
  3. Maine, 16.04.2013, impreuna cu dl. vicepresedinte Col. (r) Pricina Valeriu, suntem invitati la Guvern de dl. vicepremier responsabil de resort, pentru a lua nota, oficial, despre modul de rezolvare a solicitarilor noastre.
  4. Solutia la care persoanele care ne sprijina au ajuns, cu aprobarea premierului, este urmatoarea:
  • Legea reparatorie se supune acum votului in Parlament (miercuri vom afla data).
  • Legea pensiilor militare de stat va fi promovata prin OUG in cursul lunii mai a.c.
In consecinta, aberantele decizii de recuperare vor deveni caduce, nemaifiind puse in executie.
In concluzie, miercuri, 17.04.2013, vom fi in masura sa va comunicam atat situatia exacta (ca data) a aparitiei legilor pe care le solicitam, cat si rezultatul definitiv al negocierilor noastre cu Primaria Generala a Capitalei, pentru ziua de 19.04.2013 si solutiile pentru care optam, in functie de cele obtinute atat de la Primarie cat si de la Guvern si Parlament.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu: