Un produs Blogger.

luni, aprilie 08, 2013

S-ar fi pierdut proiectul legii reparatorii pentru militarii disponibilizați. Hoții vor fi dați in vileag în Piața Universității

0 comments

Cam așa anunță domnul Dogaru "conferința de presă-manifestație"  pe care intenționează să o organizeze pe 19 aprilie și zilele următoare, undeva în  centrul Bucureștilor, cu participarea rezerviștilor din toată țara.
Protestul coincide cu Congresul PSD!
Cît despre inițiativa legislativă, ea este în continuare în Senat, o puteți vedea înregistrată sub numărul B118, și așteaptă avizele de la Guvern și Consiliul Legislativ pentru ca, ulterior, să intre pe agenda Comisiilor parlamentare raportoare și de avizare.
Iată fragmentul cel mai haios al Comunicatului președintelui SCMD pentru acțiunea sa din 19 aprilie 2013:
"Dracul basist si-a varat insa de la inceput coada, printr-un manevrier de culise (stim cine, cum, de unde si de ce), in locul textului votat in USL pe 4 martie, fiind promovata la Camera Deputatilor o caricatura de text, fara regim de urgenta, pe data de 5 martie a.c. Nici o problema ...Acesta putea fi amendat in Comisiile Senatului si Camerei, pe data de 31 martie, legea putand fi deja votata. Astazi insa s-a ajuns la situatia in care dl. viceprim-ministru si domnii ministri solicita presedintelui Comisiei de aparare a Senatului sa dea drumul Proiectului la vot si spre Camera, in timp ce acesta solicita Guvernului sa-i trimita inapoi Proiectul, avizat. Evident, Dracul basist si-a varat din nou coada, Proiectul disparand intre Senat si Guvern asa cum a disparut si Proiectul Legii pensiilor militare de stat de la Ministerul Apararii, la cinci minute dupa ce dl. Dobritoiu a predat functia, incat SCMD-ului i-au trebuit doua saptamani sa-l recupereze la cererea noului ministru, dl. Mircea Dusa, fiind sprijinit de fostul consilier minsterial, d-na avocat Simona-Luminita Sirbu!

In aceasta situatie, Comitetul Director al SCMD a decis sa organizeze pe data de 19.04.2013, o "conferinta de presa-manifestatie", in centrul Capitalei, pentru a lamuri definitiv mass media asupra legitimitatii solicitarilor noastre si a veni in sprijinul acelora dintre membrii Guvernului sau Parlamentului care lupta pentru transpunerea in practica a deciziei USL si pentru aparitia legii reparatorii."

Niciun comentariu: