Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 24, 2013

Locotenentul pucist, simbrias la senatorul cu mesaj antisistem

0 comments

Despre senatorul Valer Marian am avut o impresie destul de bună.  Citind interpelările sale din Parlament, oricine observa că dînsul are acces la informații "off the record" despre politicieni. Primul semn de întrebare s-a născut în momentul în care domnia sa l-a angajat în staful biroului său senatorial pe lt(r) Gheorghe Alexandru, cel care, în timpul mitingurilor anti-Băsescu, de anul trecut, susținea, militar activ fiind, preluarea puterii în stat de către Armată. Atunci s-au strecurat  în presă informații din care rezulta că domnul Locotenent nu a acționat de capul său, pentru că era  înrolat într-o anume structură de informații a Armatei.
Acțiunile antisistem pe care cei doi le desfășoară în ultimul timp dovedesc că angajarea ofiterului rebel în biroul senatorial trece dincolo de rațiunile și grijile umanitare pentru un personaj rămas fără slujbă. Mesajul lor nu este doar anti-Băsescu; tinde să bulverseze actuala ordine democratică.
Domnul senator, neobișnuit cu relativitatea informațiilor care circulă în interiorul comunității de informații, va sfîrși în ridicol, asemenea fostului ministru de Externe, Adrian Severin.
Locotenentul si senatorul

Iată ce a pus domnul senator la dispoziția presei, culegînd gunoaiele aruncate, înteresat, de specialiștii în dezinformare:


"Probabil că se credea că voi prezenta public anumite aspecte cuprinse într-o notă pe care, în urmă cu două săptămâni, i-am transmis-o în scop preventiv şi animat de bună credinţă preşedintelui Victor Ponta, prin intermediul socrului său Ilie Sârbu, liderul Grupului senatorial al PSD. Nota respectivă conţine informaţii exprimate de foşti şi actuali lideri politici şi de opinie ori de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete din România, având următorul conţinut:
Cu ce este şantajat premierul Victor Ponta de preşedintele Traian Băsescu (conform unor foşti şi actuali lideri politici şi de opinie, care s-au exprimat în baza unor informaţii furnizate de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete româneşti):
1. Episodul maltratării tatălui şi fugii la Paris, unde a dus câteva luni viaţă de boschetar (1990);
2. Episodul homosexual de la Paris cu ofiţerul SIE acoperit Marin Bobeică (1990);
3. Racolarea în SIE de către generalul Corneliu Biriş (1997), în Unitatea „Fantome” (Umbre), în care, potrivit ofiţerului de legătură identificat de preşedintele Traian Băsescu, a primit misiunea să o monitorizeze pe Carla del Ponte, procuror antimafia, fost procuror general al Elveţiei, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal Internaţional de la Haga (în acest scop, a fost trimis la un curs antimafia în Italia şi Elveţia);
4. Determinarea sinuciderii, prin metode uzitate de formaţiunea „Fantome”, a procurorului Cristian Panait;
5. Orgiile sexuale de la hotelul Ana din Târgu Jiu şi de la Rin Grand Hotel din Bucureşti
6. Căpuşarea Complexului energetic Turceni, prin cabinetul de avocatură al prietenului Dan Şova;
7. Înşelarea unui coleg de partid (Bojin) din Timişoara într-un proces penal pentru care a perceput împreună cu avocatul Dan Şova suma de 50.000 euro onorariu;
8. Rapoartele/informările furnizate, în perioada 2011 – 2012, de doamna colonel Rovana Plumb despre cuplul Victor şi Daciana Ponta."

Mai mult in  Cotidianul

Niciun comentariu: