Un produs Blogger.

vineri, iulie 05, 2013

SCMD il zoreste pe Basescu "pentru mulgerea" din legea reparatorie

0 comments

Mars la Cotroceni

In atentia tuturor membrilor SCMD


Proiectul de Lege 164/2013 a fost trimis la Cotroceni, dupa terminarea perioadei de contestare in Parlament, pe data de 27 iunie a.c. Termenul de promulgare este de 20 zile calendaristice.

Legea este absolut necesara pentru a stopa noul val demential de revizuiri, cu plata retroactiva a diferentelor pe 30 de luni in urma, in baza aceleiasi legi aberante Boc-Anastase. Deja am inregistrat noi decese si numarul acestora va creste, retinerile urmand, teoretic, a fi aplicate cu 15 iulie a.c. Facem precizarea ca noile decizii de revizuire nu ocolesc pe nimeni: mii de camarazi le-au primit deja, restul urmeaza sa le primeasca, cel mai greu loviti urmand sa fie cei ale caror pensii au crescut in 2012. In spate se afla presiunea DNA, adica a vesnicei doamne Kovesi.
In aceasta situatie, Biroul Operativ al SCMD va trimite, luni, 8 iulie a.c.,  Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, o solicitare de aprobare a unor actiuni de protest, declansate din ziua de 17 iulie a.c, pana la sfarsitul lunii, cu drept de prelungire, in Piata Eroilor din fata Academiei Militare, cu mars in jurul Palatului Cotroceni.

Niciun comentariu: