Un produs Blogger.

marți, decembrie 15, 2015

Ciobanii au pus cojoacele pe tehnocrati

8 comments
Auzi ce zice purtatorul de vorbe al tehnocratilor! Guvernul nu poate modifica legea oierilor adoptata de Parlament.
Mai sa fie, dar cum a putut sa dea alaltaieri o ordonanta de urgenta prin care a facut cacareze pensiile militarilor, modificând o lege organica adoptata de Parlament? E drept ca legea a fost introdusa in Parlament de guvern.
Oierii, stapâni ai muntilor, au luat cu asalt gardurile Parlamentului.



Sa vedem cum rezista cladirea „guvernului meu” asaltul potecarilor de munte, o categorie mai aparte a celor care cutreiera muntii.

8 comentarii:

Anonim spunea...

@huhu
Va rog sa mutati coment-ul meu de pe pagina anterioara ,pe aceasta.
Coincidenta a fost ca atunci cand eu am postat dvs ati publicat acest articol1

Anonim spunea...

Acum am vazut si eu inregistrarea.
Astia-s varzaaaa in frunte cu "purtatorul de vorbe"

Anonim spunea...

Nu ati inteles ca guvernukui Soros pana si de oieri ii e frica? Pe militarii lasi ( dar cu onoare) nu da nimeni un part.

Mihai spunea...

Bravo ciobanilor.
Cu prostii de genul asta ametesc șparlamentarii si jmecherii din guvern oitele ascultatoare.
Asa prostesc lumea modificînd legi organice incluzînd tiptil intr-o OUG privind masuri fiscal-bugetare VALABILE 1 AN DE ZILE (2016) cîteva articole prin care modifica legea.
Asa se procedeaza si în consiliile locale comunale,etc unde niste consilieri habarnisti voteaza si emit hotarîri validate de secretar(om cu studii de drept) care incalca prevederi ale legilor organice. Și le si aplica pe oameni care nestiutori tac si se supun.
Aici pîna nu hotareste parlamentul aceasta OUG art 40 ,...este doar o vointa a guvernului de a nu aplica legea in forma originala si produce efecte pîna la decizia parlamentului.

Exact pe acest stil au adoptat si L 223 -dezbatută !!! (si aruncata la urgenta in parlament nu cumva sa iasa inainte legea Dogaru care era deja pe flux) ,apoi modificata pe loc in sedinta parlamentara cu cele mai benefice amendamente (80%, venitul brut) si gata a devenit lege făra niciun calcul ( simulare ) in spate.
Cînd au facut simulare a iesit ceeace avem azi.
Astia-s politicienii nostri de la toate nivele.
Acum remediaza prin OUG cu masuri fiscal-bugetare propria lor superficialitate,incompetenta si ancorare in realitati. Numai ca o fac pe spinarea oamenilor care isi facusera sperante.

Mihai spunea...

Am o rugăminte.Sunati de urgență la 112. Dar sa vină Smurdul aerian.

G. Olescu15 decembrie 2015, 20:28
@ VLAD TEPES 15 decembrie 2015, 20:13. Da? Bine! Uite, eu m-am hotarat sa ma retrag pe teritoriile natele ale unei bunici de ale mele. Si care a fost rusoaica.

Mi-a venit si o idee legata de armata romana, dupa ce am vazut pe Discovery o emisiune foarte tare. Pe fondul situatiei din est, Parlamentul Polonez a permis cetatenilor sa constituie forte paramilitare. Si care chiar s-au constituit, culmea, antrenate de specialisti ai fortelor regulate. Si sponsorizate.

Numai ca in Romania, desi pericolul este acelasi ca si pt. Polonia, plapumarii nostri dorm si NU au nicio initiativa de a da verde la forte paramilitare dupa modelul polonez.

Asa ca am decis, daca tot vreau sa ma retrag pe teritoriile bunicii mele rusoaice, si pt. a nu intra in conflict cu legile statului roman, sa infiintez eu in est un corp militar format exclusiv din romani. Si care sa apere exclusiv interesele Romaniei!

Fapt pt. care ii invit pe ascultatorii si urmaritorii nostri, sa ma monitorizeze atent!

Bucataru Ciprian Paul spunea...

Ce facem stam cu mainile in sin???cu oierii,ca facem prea mulkt export,cind am inceput sa miscam si noi,un pic??ne da la cap.Hai sa ne MISCAM,FRATILOR,!!!!

Liviu PO spunea...

Din cate stiu proiectul de lege a fost introdus in Camera Deputatilor de 6 deputati si 2 senatori,iar Camera Deputatilor l-a trimis spre dezbatere Senatului pentru ca Senatul era prima camera sesizata.Daca este asa inseamna ca asta e sansa noastra si poate fi facuta si o plangere penala in acest sens.Ar fi extraordinar pentru ca si-au facut-o cu mana lor prin ceea ce a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului,declaratia data fiind o proba strasnic de buna pentru DNA.
Domnul Dogaru ar trebui sa dea adunarea repede,repede.

Huhu Rezea spunea...

@Liviu Po
Proiectul care a devenit Legea 223/2015 a fost introdus de Guvernul Ponta in Senat. Cel introdus de acei parlamentari zace si acum prin Senat.
Dar nu asta e problema, cine l-a introdus, ci cea ca legea este organica.