Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

luni, ianuarie 08, 2018

A îngheţat Oceanul Atlantic

19 comments

19 comentarii:

 1. Oceanul Atlantic a inghetat odata cu ..inghetarea pensiilor militare..:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Flavius, lasa-l pe Iosif si fa terapie de grup in gazeta....

  RăspundețiȘtergere
 4. @Leon
  diferenta dintre ele este ca oceanul se va dezgheta......dar pensiile nu.

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Leonard, eu il las sa-si dea aere de mare importanta...Cineva trebuie sa-l mai bage in seama din cand in cand...Mai important este ca eu lupt la fel de murdar, jegos si de urat, la fel cum ne batjocoresc ei pensiile, in numele tuturor, nu egoist pentru moi, iar el se face ca nu intelege lupta mea...Sau chiar nu intelege, la banii lui! E deptul lui si n-am sa-l mai ,,deranjez!'' Offf! Si iar, offf! Oceanul a inghetat de la minciunile celor doi corifei pesedisti, Dragan Superpenal si Lola Fiola, FUR, INSEL, AMAN si, mai ales, MIIIIIIIIIIIIINT! Uitati-va la Ocean Balsoi Pacifique in ce hal l-au adus ei! Un poem, ceva, romantique, tematique? Ntz, ntz, ntz: Acum, au ocazia s-o tuleasca sprancenat-incrancenat cu sania cu zurgalai peste el sa nu-i ajunga din urma Marea Revolta Populara in prgatire ca sa-i debarce cu forta ghioagelor de la putoarea puterii, deie Domnul si Maicuta Domnului! Amin. Onorabilul, stie domnia sa de ce si pentru ce a postat acest ocean sugestiv, iar acum observa psihologic, din foisor, sa vada cati dintre noi ne-am prins! Ha!

  RăspundețiȘtergere
 6. Elaborarea,
  Asemanarea între ocen și nou este că suntem înghețați!
  Diferența intre noi și ocean...el poate face valuri, talazuri și hulă!
  Noi nu reușim! Încă....🤔🤣

  RăspundețiȘtergere
 7. Leonard,
  Nu te șmekeri la cuvinte, până nu citești tot!
  Sper să ai răbdare, macar o dată!

  RăspundețiȘtergere
 8. @ Cezarica, vezi ca pe o postare, pe undeva, ti l-am tras iar pe Horvath in hula! In hula marina plina de spuma! Astuia nu-i ingheata vorbele cand o citi! Face talazuri...

  RăspundețiȘtergere
 9. Ela Ela , asa este, pensiile militare raman pentru un timp inghetate( sper eu pana in iulie 2018, cel tarziu)..dar cred ca unele pensii au crescut din aceasta luna cu ceva procente, de exemplu magistratii civili si militari care beneficiaza in continuare de Actualizarea pensiilor( au fost uitati de OuG.59/2017..!), conf.Art.85, al.2) din Legea nr.303/2004: Pensiile de serviciu ale judecatorilor si procurorilor si pensiile de urmas..
  se ACTUALIZEAZA anual in raport cu Media veniturilor Brute realizate in ultim.12 luni a Judecatorilor si Procurorilor in activitate. .! (cred ca in 2017 au fost ceva cresteri )

  RăspundețiȘtergere
 10. Leon
  Astia fac parte din "statul paralel" iar PSD nu are putere asupra lor .De ce ?fiindca se afla sub dictatura acestui stat paralel.Se "lupta "cu el doar vorbind vorbe pe la tv. Nu ai vazut cum au dat inapoi cu oug care limita nr.pensiilor la maxim doua?

  RăspundețiȘtergere
 11. Ela, Statul Paralel exista si lupta in continuare sa supravietuiasca fiind sprijinit chiar de Presedinte..! Va aduceti aminte cand anul trecut dupa formarea guvernului,la intrebarea unui ziarist, a raspuns: PSD-ALDE are Guvernarea, dar NU EI DETIN PUTEREA in aceasta tara..!
  Si a avut dreptate.
  Referitor la cumulul pensiei de serviciu cu pensia din sistemul public, OuG.103/2017 precizeaza foarte clar la Art.51 dupa al.1) se introduc:
  2) Persoanele care indeplinesc conditiile pentru obtinerea mai multor categorii de pensii dintre cele prevazute la alin.1), OPTEAZA pentru obtinerea uneia dintre acestea.
  Adica alege o singura pensie dintre: Limita de Varsta, Anticipata, Anticipata Partial, de Invaliditate, de Urmas..!
  3) Persoanele care indeplinesc conditiile pentru obtinerea mai multor pensii de serviciu/indemnizatie pentru limita de varsta, reglementate de legi cu caracter special, OPTEAZA pentru obtinerea uneia dintre acestea..!
  Si cum legile si Ordonantele isi fac efectul numai pentru viitor, se pare ca cei care sunt in aceasta situatie AZI, vor ramane cu ce au castigat pana in prezent !

  RăspundețiȘtergere
 12. A inghetat oceanul datorita minciunior Olpwtei privind cuantumul pensiilor militare care sunt de fapt a magistratilor militari dar pe alta lege!

  RăspundețiȘtergere
 13. @leon
  Cu oug116/2017 Olguta a abrogat art 51 al 4 si 5 , asa ca nici pe viitor nu se schimba nimic.La asta m_am referit cand am scris ca psd a cedat la presiunea statului paralel care in opinia mea are deja puterea si nu " lupta sa supravietuiasca" .psd lupta pt supravietuire!

  RăspundețiȘtergere
 14. Ela, OuG 116/2017 a abrogat al.4) si implicit al.5) din alt motiv: prevederile sunt vadit neconstitutionale pentru ca toate pensiile speciale ( NU MILITARE ) au doua componente, una calculata pe contributivitate platita de la Bugetul asigurarilor sociale si o a doua calculata, de regula, cu 80% din veniturile Brute din ultimul an de activitate( fara a depasi 100%) platita de la Bugetul de stat..! In acest fel se permite si militarilor sa aibe doua pensii..!
  Al.4) Pensia din sistemul public de pensii nu poate fi cumulata cu o pensie de serviciu/indemnizatie pentru limita de varsta reglementate de legi cu caracter special...ABROGAT..!
  Cum sa interzici o pensie din sistemul public unde ai contribuit atatia ani..se supara Leonard..:))
  Da, se poate aproba Abrogarea Legilor privind Pensiile Speciale, daca Senatorii si Deputatii au curaj..!
  La Senat este inregistrat un proiect de lege L 540/11.12.2017, privind abrogarea pensiilor speciale cu termen 20.02.2018 pentru Aviz la Comisia pentru buget si termen 27.02.2018 pentru Raport, la Comisia pentru Munca !

  RăspundețiȘtergere
 15. Nu o sa treaca un astfel de proiect de lege, mai nou s_au propus noi categorii care sa primesca pensii speciale.Pe o parte vor sa le anuleze si pe alta sa infiinteze altele!?
  Ce nu inteleg e cum oamenii astia dau legi,apar in Monitor apoi le analizeaza si le pica fisa ca nu sunt bune sau legale si vin cu completari si abrogari? Nu se consulta inainte cu specialisti in materie?!
  E jenant !

  RăspundețiȘtergere