Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 04, 2018

Au crescut indemnizațiile, bursele și ajutoarele de asigurari sociale acordate de Casele de Pensii Sectoriale. Pensiile militare staționează.

23 comments

23 de comentarii:

Cezar spunea...

ULAAA...ULAAAA..ULAAA..
MULTUMIM!
DAR CUPONUL...RAMANE KAKY..??

tehnocrat spunea...

Pt Dl Huhurez
Anuntul are doua pagini, va rog sa postati si pagina a doua.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ce bine că este recunoscut SMdB, dar cel minimum când?
Așa ar scăpa mulți și de petițiile el. Corneliusson!
Când te gândești că omul se lupta pt 300 lei/lunar te apuca toți dracii!
Măcar să-i primească odată!...atunci se va lăsa de petiționat?...., că a inaugurat această nouă profesie!

Leo spunea...

Lichelele manipulatoare ne povestesc in comunicat despre Art. 59 din L 223 (OUG 59/2017) , dar nu spun o vorbulita despre faptul ca sunt in intarziere cu aproape 1 an pt. aplicarea Art. 60 alin 1 si L 152 modificata , completata si INTERPRETATA prin OUG 56 /2017 si L 207 de aprobare a OUG 56.
Clocarii au emis ordin de zi pe unitate pt. suspendarea actualizarii pe L 152. deoarece se gudura in genunchi in fata politrucilor de la FUR si MINT ca fac economii la bugete prin incalcarea legii, cu "obiectivele care nu conteaza".
In cloaca este sloganul : " SA NE DEA IN JUDECATA , CINE CASTIGA BINE. CINE NU IL FURAM BINE".

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

I Iulian, da, ma las de petitii, daca-mi da actualizarea corecta, nu aia mafiota!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am vrut sa citesc si litera B, dar nu-mi apar aceste informatii, ultimile sunt datate din 2015.

Unknown spunea...

Au intrat pensiile la BRD !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cred ca au intrt pensiile si la BCR, nu m-am dus s-o iau. Sa ma enervez, chiar de Pasti, cand o sa vad iar jumulita aia rapanoasa si schiloada de pensie? O ridic dupa, ca sa am ce imprastia la utilitati...

tehnocrat spunea...

Astept cu nerabdare aprobarea unei prevederi legale privind reparatiile morale si materiale pt militarii care au fost trimis ilegal la mina, in special minele de carbuni.
Reparatia materiala sa fie cu atat mai mare, cu cat au avut mai mult de suferit.
Domnule Cornelius, aci-i o nisa unde merita sa va aplecati.

vosi spunea...

Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naționale a întreprins demersurile necesare astfel încât, în data de 04.04.2018, vor fi alimentate conturile curente ale beneficiarilor drepturilor de pensie și altor drepturi sociale, care au optat pentru această modalitate de plată, iar pentru persoanele care au optat pentru plata prin mandat poştal, distribuția sumelor cuvenite va fi efectuată în perioada imediat următoare, conform programului stabilit de către Compania Naţională "Poşta Română" - S.A.

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Luminița,
Așa este dar poți încerca la Patria Bank! Aceștia au mereu ATM-urile alimentate...

Stelică,
Plecarea în TOpEx este obligatorie pt militarii din UM și MU interoperabile cu structuri NATO și cu cele nominalizate pt misiuni NATO!
Și probele fizice sunt obligatorii, de 2X/an.
Ambele prevederi au fost introduse prin lege de completare a L80!
Pe de altă parte, cu Alianța mergi și la misiuni de război și post-razboi, nu beneficiezi doar de protecția NATO, trebuie sa și participi cu ce poți!
In plus, există și misiuni de coaliție, aprobate prin lege de Parlament! Misiunile în cadrul coaliției au la bază parteneriate strategice! Aprobate tot prin lege...
Ar mai fi și alte aspecte, gen misiuni antiteroriste și pt respectarea embargoului, cum ar fi cea de protecție a căilor de navigație în Golful Aden..., Mediterana.
Cam astea sunt realitățile politico-militare!

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Stelică,
Corect ceea ce susții! Viața și sănătatea sunt aceleași!

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tehnocrat, bune, inspirate si fericite ganduri ai, insa cocinarii abia la a sapte-a petitie abia m-au gasit ca am fost la mina, dar nu si in mina ca am intrat! Ce golanii! Trebuie sa le dovedesc ca am intrat acolo la gaura, asa cum fac clocarii cu Stelica de-l freaca de peste un an cu tot felul de tampenii! Candf termina el, ii urmez calea pe Art.0, mai ales ca pe timpul meu nu se cereau adeverinte de rupere a capului sau a gatului, cum cer acum idiotii! Pai, daca zeci de comisii au avizat gradul de inv, la ce umbla ei acum cu cotcarii ca sa ingreuneze un act de justitie? Si cica ei lupta pentru noi pe latura sociala, avand si un compartiment social-clocar, care iau solde chiar de pomana! Sunt cei care mi-au scris mie raspunsul la petitie, care celor cu pensiile de sute de milioane le-au desecretizat, la mine trebuie desecretizat de Guvern, chipurile!

Iulian Mareș spunea...

Luminița,
Verifică cu atenție! La CEC s-au băgat pensiile inclusiv pe luna mai!

Iulian Mareș spunea...

Corneliusson,
Cred că trebuie să ataci Articolul 420....
"Sunt vagabond şi sunt hoinar
Şi n-am un ban în buzunar,
Avaramuuu”!

PS-trimite-le melodia și versurile, odată cu petițiile! Poate pricep mai bine.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, pai, hai sa te recompensez cumva pentru minunatele tale ganduri pentru mine in Ajunul Pastelui, ca am sa-ti trimit un cozonac facut din cupoane de penzii, ca de aia nu le-au primit beneficiarii, intrucat CPS, Sectia clocari, au vrut sa-mi mareasca pensia, dar, gresind, cum fac ei de obicei, m-am trezit, in loc de cuantum gomflat,cu toate cupoanele astorlalti de scheauna dupa ele acum! N-am pierdut, in concluzie, nimic, asa ca din ele am facut cozonaci pe care sa-i dau alora care-mi poarta de griga cu mare grija! Iti trimit si trei, in numele Tatalui, al Fiului si-al Sfantului Duh! Amin. Dupa ce-i consumi, ai sa-l ajungi din urma cu pesia pe Gen. Izmana, si-o sa treci pe langa el la turatie maxima, cu pedala la blanos cu 150km/h, cu mainile pe volan si cu piciarele goale alergand cu gafaieli pe asfalt! Un tur de forta, dar o sa-l lasi in urma cu penzia, a lui o trihirica toata, el va ramane in urma la Gara de Nord, iar tu, tot inainte vijelios, in Berceni, pe la Alexandru Obregia, direct prin poarta! Succesuri si pohte la cozonacii din cupoane, aromati cu bonuri de masa si rovigniete!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Ce pot zice cand folosesti rute, cunoscute, batatorite, predilecte?
M-ai dat gata!
Despre cozonaci, prefer sa iau de la Luminita, caci are o reteta secretizata, mostenita si actualizata acum de noua Directie a VI-a a fostului DSS, actuala DNA!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, Luminita e flebetea mea, asa ca nu te baga! Eu ii duc si flori, chiar cel mai parfumat buchet!

luminita spunea...

SARBATORI FERICITE DOANEI ANA ,DLE cornel< DAR SI DVS VA ORESC SA VINA ZILE BUNE SI SA NU MAI AVETI FRAMANTARI , LINISTE SI SA REUSITI IN CEEACE INTREPRINDETI

Leon spunea...

Azi la Craiova, o Decizie de Actualizare emisa pe 15 martie de CPS a MApN a ajuns la destinatar..! Binenteles ca este sub pensia aflata in plata; Gradatiile au acelasi cuantum in ambele decizii.