Un produs Blogger.

sâmbătă, aprilie 28, 2018

Cine-l mai poate împinge pe Iohannis din cătarea TT-ului. Cereri devastatoare la CCR

45 comments
Doar demisia Luluței il mai salvează pe Iohannis!

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a sesizat Curtea Constituţională pentru a constata şi, mai ales, pentru a solutiona conflictul de natură constituţională între Guvern şi Preşedinţie, ca urmare a refuzului preşedintelui Iohannis de a da curs cererii de revocare a şefei DNA.
 Ministrul Toader nu a dorit să facă public textul sesizării, însă acesta s-a "scurs" totuşi în presă. Ziarul „Adevărul“ a obţinut sesizarea trimisă de Guvern la Curtea Constituţională.

Citiți neapărat ultimele 2 pagini

45 de comentarii:

luminita spunea...

ACESTA AR TREBUII SA CANDIDEZE LA PRESEDENTIE < ASA DA PRESEDINTE . va dati seama sa avem un asemena om .. cu O mare , in fruntea si la carma tarii ?Cine si-ar mai permite sa faca magarii ? Da-le domne minte celor de la PSD si ALDE .

Iulian Mareș spunea...

Acum, orice hotărâre ar lua CCR, Luluța este o piatră de moară de gâtul Președintelui, care nu știe, nu este interesat.....
Varianta câștigătoare nu i-a trecut prin bidon: revocarea prin inițiativa lui, la solicitarea TT, prin determinarea Lulutei să-și prezinte demisia, fie și pe probleme medicale...
Vom vedea curând adevărații penali...buboiul stă să pleznească!
Geacă roșie este falimentar în toate domeniile, un comod, un șters, un plat, din toate punctele de vedere!

Iulian Mareș spunea...

Guvernele României şi Israelului vor avea o reuniune comună, la Bucureşti, în lunile următoare, a anunţat premierul Benjamin Netanyahu, după vizita în Israel a premierului Dăncilă şi a şefului PSD, Liviu Dragnea. De asemenea, Netanyahu îşi exprimă speranţa că România îşi va muta ambasada la Ierusalim cât mai curând posibil.
Anunţul a fost făcut într-o postare pe Facebook, la câteva ore după ce la Bucureşti, preşedintele Klaus Iohannis ceruse demisia Vioricăi Dăncilă, invocând că „memorandumul secret”, privind mutarea ambasadei la Ierusalim a fost „o mare greşeală”. Anterior, Iohannis susţinuse că seful Guvernului a mers în Israel fără mandat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ministrul Justitiei, cu cat zambeste, cu atat de mult devine si mai ambitios! Are un orgoliu personal pentru finalizarea oricarei actiuni propuse, care i-a fost ranit nemeritat prin refuzuri nejustificate din partea Presedintiei, cat si din partea colegilor magistrati, care ar fi trebuit, in urma controalelor si a ce au gasit negativ acolo, s-o demita. Imi place de acest demnitar si il sustin. Sunt sigur ca va gasi solutia ideala de a o demite pe Lulutza, daca nu cumva chiar aceasta actiune este cea mai potrivita. Numai ca factorul extern sa nu faca presiuni subterane cu santaj...

Leo spunea...

Flavius,
Nu prea zambeste.
Mai degraba-ti spune ; "treci in banca ta"

Iulian Mareș spunea...

Corneliusson,
Este simplu....mai solicită încă o dată revocarea! Totul depinde de CCR!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Da, dragii mei: Ivitatia cu acest zambet poate fi sinistra si de rau augur pentru ticalosii anti democratie, prin acele asa zise structuri paralele, si optimista pentru noi, cei care dorim reasezarea magistraturii procurorilor si magistraturii judecatorilor in firescul lor. De data aceasta, prindem ocazia sa vedem daca avem intr-adevar o institutie a CCR independenta. Chiar sa fi reusit oligarhia Soros-Presidentie-opozitia de dreapta sa ne deturneze statul de drept, prin pervertirea la statul paralel, chiar si din interiorul CCR? V-om vedea, cu aceasta ocazie, prin votul lor din sentinta finala, dar si cati adepti ai vechiului basism ne-au mai ramas parazitar in CCR, ca la modul sigur pe o doamna deja o am pe lista, care primeste si o pensie de peste 20.000 lei, dar si un salariu nu mai putin decat pensia... Dumneavoastra o recunoasteti pe renumita doamna ,,judecator,'' basista, o fosta sinistra in abuzuri judiciare, si care acum imparte ,,dreptatea'' in CCR numai prin voturi, taman invers total decat aproape toti colegii din Complet?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Deci, daca judecatoarea CCR, Livia Stanciu, port drapelul si porta vocea Monicai Macovei, cat si o fan-basista apururi neobosita, dar nu cu putin si o severa sustinatoare a ,,statului paralel,'' daca poate convinge 50%+1 judecatori, povestea se poate repeta, asa cum zicea Iulian. Repetitia este mama invatarii, dar si o sansa in plus de reusita! Pana la Pastele cailor, inca mai este cale lunga, Doamne fereste!

Huhu Rezea spunea...

Cu un asemenea ministru de justiție, băse nu-și termina nici primul mandat

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Korekt, pana la Dumnezeu! De ce n-am avut parte de pistoletul cu laser, TT, la Justitie, atunci? Chestia este ca la ministerul Justitiei nu rezista, fiind o chestiune de numire, dar si schimbare politica, dar la CCR, ca sef in locul basistului Zegrean , alta avea sa ne fie soarta... Poate acum avem noroc pe un verdict just la CCR.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu trecea de CCR nici tăierea salariilor bugetarilor și răspundea penal și pt împrumutul de aprox 20 mld €, fără acordul Parlamentului!
Dar au tăcut toți, că niște cârpe soioase din considerente politicianiste și personale!

Huhu Rezea spunea...

Propaganda Sistemului, cea care se incuraja fără temei, ca demersul TT-ului nu o poate afecta pe Kovesi, pentru ca decizia CCR se aplică numai în viitor, a intrat în vrie, precum helicopteristul nostru cu fofează.
Citind titlul cererii și cele 3 capete de cerere din final, propagandiști și cei care îl sfătuiesc prost pe Mut constata ca Șefa Guvernului cere nu numai constatarea conflictului de natură constituțională,ci și soluționarea conflictului, in sensul de a impune președintelui o conduită care să conducă la emiterea decretului de revocare a Codruţei Laura Kovesi.
De aceea va rugasem pe toți sa citiți ultima pagină a cererii formulate în numele Premierului Dăncila.
Intr-Un viitor topic voi prezenta care va fi diferența între cei care inoroduc actiune la Curțile de Apel împotriva OUG 59/2017 și cei care așteaptă. Așa vor înțelege mulți ce înseamnă ca deciziile CCR se aplică numai în viitor

Leo spunea...

Ceo care introduc actiune si cer si anularea efectelor si repararea prejudiciilor suferite , daca CCR-ul admite exceptia de neconst. a Art. VII , atunci cei care au introdus actiuni vor beneficia de actualizari dein 01.01. Ceilalti , dupa ce se admite execeptia.
PS
TT-ul e ruginit si fara inchizator.

luminita spunea...

Leonaed,draga ,da se va intampla asta ,atunci daca este neconstitutional se aplica la toata lumea .nu poate fi asa numai pentru dta , dar sa dea dumnezeu sa fie neconstitutional si vedem , iar dl TT ,este exceptional si nu mai spune tampenii .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, sa dea ei verdictul si ne-om bucura si de la data aia, dar numai sa fie dat favorabil tuturor! Greu, foarte greu sa mai traiesti cu bani putini azi!
@ Huhu Rezea, eu am sesizat din capatul de cerere ca CCR sa impuna Presedintelui schimbarea paratei din functie, insa doar sa functioneze cei 50%+1 la votul final, fara ca in subteran membrii CCR sa fie infuentati politic de catre opozitie si Presedinte, cum faceau in basism cei de la putere, cu sprijin masiv din interiorul CCR. Ma credeti ca opozitia si presedintia se dau peste cap sa ajunga la acesti magistrati judecatori, bineanteles pe cai oculte, sa dea o solutie favorabila de mentinere a lui Kovesi? Totul depinde de verticalitatea si moralitatea judecatorilor CCR, insa v-o zic din start ca pe doamna Livia Stanciu o au deja de milenii acolo, colegii dansei fiind oameni ca si noi, cu bune si cu rele, cu emotii si simpatii, chiar putand fi si influentabili, si nu putem sti ce se mosmondeste acolo in ascuns, insa sper sa se fi acrit colegii de Livia Stanciu si s-o ignore, ca si interventiile venite din partea Presedintelui, ca este imposibil sa nu incerce infiltrari pentru deturnarea rezultatului in defavoarea, de fapt, a tuturor romanilor, satui de atatea abuzuri si ilegalitati! Sunt incredibil de sceptic, inca, dupa repetate esecuri...

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Dar, nici nu pot fi 150000 de procese deskise pe aceeași temă!
Daca tu nu ai deskis încă, cere și pt ceilalți! Fii tu bunul samaritean! Îți va fi recunoscut meritul, kiar și postum!

Ps-te-am mai întrebat, câți ani de serviciu ai, fără AcTh?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Wooow! Generalul cu patru stele, Dumitru Iliescu, fost sef SPP, il face ,,nazist'' la modul repetitiv pe Presedinte in problema neacceptarii invitatiei Doamnei Prim Ministru la Cotroceni! Ba hiar o felicita pentru acest refuz in care si-a afirmat dorinta de a-si apara demnitatea si onoarea sifonate de catre Presedinte! Uluitor, cum incep oamenii sa reactioneze la marlanii si la mitocanii! Domnule General, haideti ca ati fost tare si punctual de data asta! Ma simt mandru si onorat sa va felicit! Bingo: Aveti ce mai mare bila alba din toata cariera Dumneavoastra, mai ales ca ati rezonat cu sentimentele mele si ale milioanelor de romani, care adora bunul simt si educatia!

Huhu Rezea spunea...

Excepțiile de neconstituționalitate admise folosesc în primul rând celor care le-au ridicat și cauzelor pendinte.Pentru aceștia Curțile de Apel judeca după primirea deciziei de la CCR repararea prejudiciului produs de Ordonanță încă de la emiterea ei.
Restul pensionarilor primesc reparația fie pe calea revizuirii proceselor deja judecate fie după emiterea unui act normativ care sa pună de acord legea cu decizia CCR.

Liviu PO spunea...

@leonard
Trebuie sa faceti plangere prealabila la Guvern,pentru ca acesta este initiatorul ordonantei,apoi actiune la Curtea de Apel Bucuresti.Se poate judeca si in lipsa ,asa ca va costa cativa lei trimiterea acesteia si raspunsul la intampinarea formulata de cel dat in judecata.De asemenea din cate stiu nu trebuie taxa de timbru.

Huhu Rezea spunea...

@Liviu Po
Degeaba citești blogul ăsta dacă după atâtea articole și comentarii în care am subliniat ca Legea 554/2004 nu cere procedura prealabila în cazul reclamarii vătămării unor drepturi prin ordonanțe de guvern.
Mai citeste și d-ta art. 9 din L 554.

Leo spunea...

Blogul doar citit nu este îndeajuns pt. a capata ceva competente de baza in domeniul "sobolanizat" de clocari. Informatiile din temele de interes , trebuie notate si completate succesiv pe masura evolutiei explicatiilor Maestrului , deoarece el , pt. a tine interesul "sculat" cam ofera aceste informatii cu pipeta , de-a lungul multor comentarii. Daca nu faci "fisa" pe care s-o completezi când vine picatura , pt. zona de interes , atunci nu vei reusi sa "ansamblezi" o lucrare cu care sa mergi cu ceva sanse in instanta. In "trinomul" in care evoluez , eu sunt "arhivarul" informatiilor , pe care le livrez sistematizat prietenului av. , care deja m-a recompensat cu un suc de porumb pt. activitatea de documentare "furata" picatura cu picatura de la Maestru. Sunt informatii de subtilitate juridica din domeniul acesta , pe care prietenul specializat "penalist" , le exploateaza deja in activitate. Multumim MAESTRE si sa te pomenim ca luminezi tunelul juridic SOBOLANIZAT al MFA-ului.
PS
Art. 29 alin (1) si (3) din L 47/1992

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, asa-i! Cand s-a dezbatut pe contestatii la actualizare, pe teze insiruite pe mai multe postari, am cules toate indrumarile bucatelite pe un caiet cumparat special pentru asa ceva. De acolo poti desprinde separat pentru contestatia la Casa, apoi pentru Intampinare, eventual complectari la Curtea de Apel, caci sunt resurse defalcate. Totul dupa cum primesti placintele de la clocari, ca sa le poti sincroniza si combate atacurile sinucigase, dar tezele intrunite ale maestrului, in combinatie cu ce ai conceput impreuna cu maestrul avocat de la bara, sunt adevarate doctorate si masterate, da surprize de crize la pancreasele si ficatii lor! Daca ne urmaresc cu asiduitate, isi vor gasi tratamente in ceaiurile dezbatute pe aici, printre teme de legislatie pe pensii, asa ca au o sansa de supravietuire clocarii astia care se cred infailibili! Nu-i vreau morti de ciuda cu gheara in rahati, pardon, garleje, ci chinuiti ca nu mai au iesire in fata magistratilor, precum Rastignitul Isus Hristos!
Boala lor actuala? Netransparenta, lipsa de comunicare, zidul tras intre noi si ei! Acum, sincer: Mai stie cineva de soarta actualizarilor, sau altceva legat de noi?

Iulian Mareș spunea...

Din cate se pare si se spune, Mugur Isarescu joaca Kalomeika (made in D) si tare-i place Webertanz/Dansul tesatorilor, dar pe final, .... der Faden zebricht/Firul se rupe!


https://m.dcnews.ro/gheorghe-piperea-isarescu-nu-joaca-pentru-romani_590176.html

Leo spunea...

- Iulian , nu vechimea e problema ci baza de calcul poreclit actualizata , care pt. un mr. din anii '94 este de cam 3 ori mai mica decat a unui caporal din anii 2016 si de 5 ori mai mica decat a unui caporal din anii 2018.
- Flavius, actualizarile sunt conditionate contrar legii de clocari , a fi lansate odata cu 01.01.2018 , când coincide cu majorarea pct. de pensie din sist. public. Pana atunci , clocarii au "tras" 2 rafale de control ca sa aiba un feed back din "piata" privitor la cum se percepe de pensionari, actualizarea lor ilegala prin neaplicarea Sf de 1667,5 lei. In plus , nu se inteleg cu serviciile care vor sa aplice legea corect cu aplicarea OUG 56+L207 si de aceea le e cam teama sa merga singuri de capul lor la incalcat de legi. Prin urmare , daca clocarii vor respecta legea dupa 01.07. "douzaeci optispe" când vor incepe alta "rafala" , atunci sa le multumim serviciilor care le-a stricat planul.

luminita spunea...

DLE Leonard . baza de calcul , a celor din din 1994 , care s-au pensionat in 2016, plecati in rezerva fara drept de pensie atunci , cand le va fi adusa la zi ? adica ex ; caitan pensionat in 2016 , cu baza de calcul pana in 1994 . Esste posibil ca aceasta sa se faca acum la actualizarea pe l 152 etc . in iunie ? poate . multumesc

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

Baza de calcul ar fi fost adusa la zi in 2022 , daca nu intervenea OUG 59/2017 cu Art. VII , conform tabelului de actualizari al soldelor de functie din 2017 pana in 2022 , care a fost prezentat pe blog chiar acum cam 2 luni ultima oara.
Cu ocazia asa zisei actualizari pe L 152 , astfel cum au aparut deciziile de actualizare prezentate tot pe blog, nu va fi nici o corectare a anomaliilor.
De aceea este importanta atacarea art. VII din OUG 59 in contencios administrativ , pe L 544 cum ne-a documentat Maestrul , dar se pare ca lumea nu prea cupleaza fie din comoditate , fie din delasare sau non combat. Este exact ce le convine guleratilor dar si sistemului de la F&M care a elaborat Art. VII.
Acum , asa cum arata situatia , si coloneii din '94 sunt depasiti de caporali de cateva ori , nu numai capitanii sau maiorii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, mari criminali ai nostrii! Baremi sa se gandeasca la astia mai amarati, si se mai lauda ministrul cu acel departament social, chiar inutil si cineva ia bani acolo pe functii care chiar sunt sedentari si nu fac aproape nimic ,,social,'' cu ,,grija fata de reservisti si cazurile sociale!'' Am vazut noi cum... Poate Dumnezeu da minte cuiva ca, din Iulie, sa dea drumul la actualizarile corecte sa se bucure si astia cu pensiile mici, ca tare, tare greu e sa n-ai cu ce plati nici macar utilitatile, daramite si alte necesitati cu 1064 de lei! Lui Ana i-a facut-o, abia de luna trecuta, de la 350 lei la 450 lei si in vara ii mai da 50 lei...Ce dracul sa faca un om cu handicap sever, gradul 1, cu banii astia si atatea necesitati? Impreuna n-avem 1.500 lei... Politistii si serviciile sunt grijulii cu handicapatii!
-BAI CALAILOR SI MUTILANTILOR INUMANI DE LA CASA DE PENSII A MApN, LA CE E BUN ACEL DEPARTAMENT SOCIAL AL VOSTRU, SI CE SOLDE AU ZECILE SI SUTELE CARE ,,LUCREAZA'' ACOLO? SI, NU UITATI, TOATA STAREA SI SITUATIA ACTUALA DE LA PENSII, CU ,,BUNE'' SI INFINITE RELE INUMANE, VOI ATI CREAT-O, DE LA VOI GANDIRE SI PORNIRE, SI TOT VOI ATI INAINTAT POLITICULUI TOATA LEGISLATIA PE PENSIILE MILITARE, SI ACEST DEPARTAMENT SOCIAL, DACA TOT ISI IAU PORCOAIELE DE SOLDE NESIMTITE SI DEGRADANTE LA STATUTUL DE TRANTORI, PARDON, SEDENTARI, CE INITIATIVE SOCIALE AU INAINTAT POLITICULUI? AUD?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Col Dogaru pe Romania TV, chiar acum... Arata mai fresh cand nu-si ia doza consacrata de cinzeaca dubla de rashpica cu gust de plosnita, care-i da, din pacate, tenta aceea de vanat-rozaceu cadaveric, cu luciu gresat, insa podoaba capilara tot nu-l aliniaza la standardul zilelor noastre, ramanand la epoca anilor parosi-perciunosi din anii '70! Oricum, eu il apreciez ca se afla pe baricade si face ceva, nu sta deloc sa-si tempereze glicemia! O periuta scurta l-ar conecta standardelor capilare actuale si l-ar mai intineri. Mai un cioc aici, mai o replica pe la Antene si, uite asa, isi mai completeaza veniturile la indemnizatia de doctorat in historie, pe care o critica vehement ca i-ar aduce foamea si lipsurile...
Cu ocazia asta, ma gandeam ca, daca am avea medici, cati doctoranzi exista acum in Romania, am fi fost singura tara din lume cu medici someri! Nu s-ar putea sa-i convertim pe stetoscoape, bisturie, ciocanele si reparatii capitale de himene si decedatii din izmene?

luminita spunea...

multumesc de raspuns dle LEONARD .asa ar trebuii , dar astia cu vechime mica nu au curaj , asa ca asteapta sa li se arunce si lor ceva dela masa bogatilor , , de , vorba lui malai mare , IOHANIS , GHINION . Poate li se va arunca cativa le la actualizarea aia din 2017. In rest ce sa spun , pana in 2022 ne ducem pe rand acolo unde poate o fi drepate,

Leo spunea...

https://www.huhurez.com/2018/03/de-ce-trebuie-contestate-deciziile-de.html
Mai sus este link-ul catre Tabelul MAESTRULUI cu evolutia Sold. de functie , din 2017 pana in 2022 daca nu ar fi existat Art. VII di OUG 59/2017.
Sa-i multumim amabilului ca macar stim si nu mai umblam cu carpa pe ochi prin tunelurile SOBOLANITE si intunecate ale legislatiei anume netreansparentizata de clocari. Au SECRETIZAT si Procedura de Actualizare pe L 152 pt. cele cateva zeci de decizii de actualizare lansate "de control". Niste LICHELE. Nu-si dau seama ca urmele nelegiuirilor lor raman , la fel ca la Visinescu.

CEZAR spunea...

@/Corneliunsson .,
Iti repet : gresesti profund....!!
De vina NU sunt nici actualii politicieni...NICI .cei de la CPS..
Acestia din urma cauta si ei subterfugii..pentru ..a diminua subtierea bugetului Armatei cu pensiile astronomice ..!!
Vinovati sunt T2MaKiss si cu gasca lui de burti albastre HUOlescu cu gasca lui _care au vrut prin inselaciune sa impuna o lege ABERANTA L-223..care sa le aduca pensii mai mari decat salariile medicilor in activitate..dupa ce le-a marit Olguta ...cum nici in cele mai supraerotice vise ale lor nu au vazut ..!
Nu au vazut ..efectele dezastruoase care vor urma ..
Vedeti postarile si zicerile mele de acum 3-4 ani !!
PS..
De stateam cuminti ..eram pe val acum toti ...fara ca unii sa aiba valul de 15.000 (recte m- Alul si gasca lui ) - si alti nimic !!
Ar fi cazul sa-l rugam pe HUHU..sa faca un material cu situatia informativa a pensiilor vechi ..odata cu dublarea punctului de pensie din iulie ..
EU INTELEG CA SE DUBLAU ..plus celelate indexari ..etc ..pe care-l rog pe TROFIN..sa le calculeze el la supercentima ...!!
Nu mancati mici de 1 Mai ..nu beti nici bere ...serveste m-Alul ca exponent al fraierilor de pe blog...
VAE VICTIS...

Iulian Mareș spunea...

Var prostia!
La umbra stânii cresc bălării și uneori ciuperci! Dar nici mintea nu se dezvoltă!
Plantoanele au pensie?
20 de ani planton! Lui îi dau un mic mai mare...că tot îi stă în gât ceapa și mămăliga altuia! "Niște țărani!" Bea acum rom Captan Morgan!
Eu vreau sa bage pensie pt minimum 25 ani reali munciți! 🤗😁😂🤣

Cezar spunea...

Am 26.... 😂🤣😂🤣🤣

tehnocrat spunea...

Dl Cezar are 26 de ani munciti, 2/3 in MApN 1/3 in viata civila si vrea ca toti acesti ani sa-i fie considerati in MApN. Ciuciu !!!.

Viss spunea...

Apropo de premieră: de ce-o mai lasă la televizor când invariabil scoate numai dude?

Huhu Rezea spunea...

@vis
Ca sa se isterizeze cei care, pentru ca doar atât îi duce capul, înghit prosteste propaganda aservită Mutului antisemit.

Iulian Mareș spunea...

Vis,
Kiar ca ti s-a raspuns!
Lasa ca apare pe langa cel mai prim jucator al rarii de golf, alaturi de betivul kior, Barna si Sica-Mandolina, clawnul betiv!
Daca apare Ciolos, atunci da, sunt in extaz instant!
Sper, ca si tu! 👎 🤔 😂 🤸

doc987 spunea...

Daaaaa.....Faptul ca fetele astea de la Videle vorbesc agramat, se datoreaza exclusiv propagandei dusmanoase si mincinoase care se face la adresa lor....Laudati-le fratilor, ca poate asa, nu mai calca in strachini...

CEZAR spunea...

@/Tehnocret.,
Esti ridicol ..!
Cu Liceu Militar ABSOLVIT.....

Aurel spunea...

Ali Baba arată cu degetul direcția celor 40 de ucenici gata de jecmăneală.
Aștept despăgubirile pentru hoții națiunii cazați necorespunzător.
Oare cat mai suporta"proștii națiunii"care lucrează din greu pe salarii de mizerie ca să aducă bani la buget pentru"investițiile" acestui demagog.
Chiar nu se pot transforma cazărmile părăsite in"stațiuni"de lux pentru infractori? Din 99 era timp suficient.
Dar dacă iar caza in aceste"stațiuni de lux" nu i-ar putea pune și la muncă în folosul societății ca să-si plătească cel puțin hrana.

Huhu Rezea spunea...

Aurel,
Pe tine nu te duce capul, aşa cum nu-I duce capul nici pe unii corporastişti care-şi pierd vremea pe rețelele de socializare, pentru a critica masurile de crestere a salariilor bugetarilor.
Nici atât nu pot să înțeleagă că aceste majorări ridica stacheta și pentru patronii lor. Aceștia vor trebui sa majoreze și ei lefurile corporațiilor pentru a preveni migrarea forței de mică spre sistemul bugetar.
Așa cum iubești sau nu, vremea iubirii trece, tot așa este și cu inflația; mărești sau nu salariile, inflația tot vine.

luminita spunea...

ASA este cum s[unei, dar daca coase undeva , ei descoase in alta perte , dece a trebuit sa isi bata joc de cei care au iesit la pensie dupa 15 sept 2017? dece armata este jecmanita si umilita , adica rezervistii trebuie sa cotribuie din dreprurile lor la majorarea salariilor>? pentruca au folosit si banii astora , urat

Leo spunea...

Asa cum sunt lucrurile acum, cei iesiti la pensie dupa 2019 , incep sa-i depaseasca exponential pe cei iesiti la pensie cu 2 ani in urma.
Caporalii din "douzaeci nouaspe" var depasi coloneii din 2017 iar caporalii din 2022 vor depasi de 2x generalii din "duazeci saptispe".
Nu uitati, Serviciile sunt speranta sa nu ramana mizeria cum este acum.
Iar daca veti avea actualizarea pe L 152 cu aplicarea OUG 56 , sa pomeniti serviciile.

CEZAR spunea...

..care servicii...de logistica,,???
:D...:D...:D....cand ai fost recrutat ..??