Un produs Blogger.

luni, aprilie 16, 2018

#REZIST la Budapesta, de stânga, împotriva lui VICTATOR! #REZIST Budapesten, a bal oldalon, a VICTOR ellen!

3 comments
#REZIST Budapesten, a bal oldalon, a VICTATOR ellen!
Peste o sută de mii de oameni au protestat, sâmbătă, la Budapesta, pentru a contesta rezultatul alegerilor de duminica trecută. Ungurii au cerut renumărarea voturilor, după ce premierul Viktor Orban şi partidul său au câştigat alegerile cu o majoritate de aprope 49%.

Ei au denunţat corupţia, demontarea structurilor statului de drept şi încălcarea repetată a valorilor democratice. „Victator!”, au strigat ei, aluzie la tendinţele autocrate ale premierului. Unguri au protestat şi faţă de ceea ce ei numesc un sistem electoral necinstit care i-a oferit prim-ministrului Viktor Orban o victorie covârşitoare după „o campanie a urii” faţă de migranţi.


Citeste mai mult: adev.ro/p78483

3 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Intarata-i, dezbina-i si imprastie-i, drace! Duca-se, din Panonia, tocmai in pustiul Mongoliei-mama, la tat-so sa-i chieptene de hrapareti, lacomi si incomozi, ca au devenitara pacostea si junghul tarilor din jur, care au parte numai de ponoase si necazuri din cauza comportamentului or nesabuit si expansionist! Europa a facut bube dulci la gura sa-i tot cicaleasca si sa-i educe pe varianta crestina a bunei intelegeri si a respectarii drepturilor europene!

Dan B. spunea...


Daca ungurii au preluat imaginile unui miting #REZIST, desfasurat la Bucuresti, susținând ca obiectivul adunarii etnicilor maghiari ar fi fost „autonomia tinutului secuiesc”, de ce n-aă prelua si eu imaginile budapestane titrate ca miting bucurestean pentru demiterea Luluței?

Ein Stein spunea...

Aici e mana licuriciului cel mare, s-a cam saturat de obrazniciile lui Orban si Putin, pe cel din urma doar ce la alungat cu coada intre picioare. Prevad evenimente bune pentru Romania. Doamne ajuta.