Un produs Blogger.

vineri, aprilie 13, 2018

Senatorul Mihu întreabă miniștrii apărării și muncii despre discriminarea disponibilizatilor prin ordonanțele 57/2015 și 59/2017

13 comments
Intrebare  nr. 1424 / a din  10.4.2018   Vezi detaliu
Pensionarea cadrelor militare în rezervă și disponibilizate
Intrebare  nr. 1424 / b din  10.4.2018   Vezi detaliu
Pensionarea cadrelor militare în rezervă și disponibiliz
STIMATI CAMARAZI
         In cele ce urmeaza va prezint reactiile dlui senator de Constanta, dl Stefan Mihu, in urma discutiilor avute, de o delegatie a Filalei 1 SCMD Constanta si Presedintele Filialei 2 Mangalia, pe data de 16 martie 2018, in numele a peste 8.500 de rezervisti din S.N.Ap. din judetul Constanta. De asemenea, trebuie sa stiti ca dl senator a avut saptamana trecuta discutii si cu Presedintele SCMD dl Col rz Mircea Dogaru, pe problematica prezentata de noi.
Senatorul Ștefan Mihu, despre petiția privind ”Discriminarea rezerviștilor…”, primită de la Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate
11 04 2018, 11:09AM

În ședința Senatului din 10 aprilie 2018, senatorul PSD Constanța, Ștefan Mihu a adresat o întrebare doamnei Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii si Justitiei Sociale si domnului Mihai Fifor, Ministrul Apararii Nationale. Obiectul intrebarii priveste pensionarea cadrelor militare in rezerva si disponibilizate

13 comentarii:

Alexcta spunea...

Felicitări colegilor de la SCMD Constanța!

Leon spunea...

La "vezi detaliu" apare eroare..!
Incercati preluarea detaliata din Fisa Senator !

Gigi spunea...

D-le admin,Huhurez,spre in formarea cât mai completă a zecilor de mii de utilizatori ai acestui blog,vă rog să precizați cine este acest domn parlamentar care a făcut interpelarea.
Mulțumes!



Leon spunea...

Ms.!
Deoarece intrebarile sunt prea generale, sunt convins ca LOV isi va declina raspunderea iar M.Fifor va spune..generalitati..!

Cornel spunea...

Astăzi am primit Decizia Curții de Apel. În numele legii Dispune: Admite cererea și dispune sesizarea Curții Constituționale cu soluționarea excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 40 din OUG nr. 57/2015, cerere formulată de contestatorul ...........

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mihaela: Felicitari si sarut mainile pentru prima reusita! Eu as crede ca Justitia incepe sa-si revina si vor fi castigate foarte multe procese! Succese in continuare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ VIOREL, rimez la tine cu un apel: Intoarce-te pe postarea unde ne-ai relatat de primirea documentului buclucas, pentru ca acolo ti-am scris ceva ce ar putea sa te ajute.

iceparu spunea...

Cand ai o pensie de 8000lei numai si numai ca te-ai pensionat prin 2014 iti surade sa faci pe individul cu mult bun simt.Daca nu ai cap doar sa nu-ti ploua in gat pune-te in situatia amarasteanului care ridica lunat numai in jur de 700 lei in urma unui nefericit accident .

Pop Iuliu spunea...

Dosarul prin care Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari alături de ANCMRR si alte asociatii ale rezerviștilor au chemat in judecată pe senatorul Basescu Traian, a fost înregistrat la Judecătoria Sector 5 București cu nr. 6970/302/2018.
Felicitări liderilor Ligii si președinților asociațiilor rezerviștilor militari pentru inițierea acestui demers in scopul sancționarii derapajelor declarative ale pârâtului Basescu Traian, care au lezat onoarea si demnitatea cadrelor militare!

http://portal.just.ro/302/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30200000000348238&id_inst=302

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Pop Iuliu, si eu te felicit pentru postare, cat si onorabila Liga, care a inceput sa-mi dea sperante si credinta ca este o organizatie serioasa, si in care ne putem increde, mai ales ca acolo sunt ofiteri din conducere seriosi si foarte valorosi pentru ceea ce noi cautam sa castigam, intrucat ii cunosc ca fiind foarte curajosi si combatanti pe blogurile militare fb! Am sa fac si eu efortul de a intra in aceasta Liga!

Unknown spunea...

Cum e posibil la actualizarea pensiilor militare( de urmas) in baza legii 152/2017 sa nu se mai aplice si indexarea din 2017.

Leo spunea...

Nu indexarea (cu rata inflatiei + 50 % din castigul salarial mediu brut anual ) este problema grava cu actualizarea pe L 152 , ci altceva. Cunoasteti ce anume ?