Un produs Blogger.

luni, aprilie 02, 2018

Un răspuns corect al CPS a MApN, mai puțin referirea la actualizarea pensiei militare.

46 comments
Nu am reținut din intervențiile lui @Coeneliu că pensia i-a fost și actualizată conform Legii 152/2017, completată prin OUG nr. 56/2017.

46 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-au clasificat probleme care sunt publice, nicidecum secrete de stat, ca al dracului General am fost eu, al dracului Maresal am fost eu, si am lucrat cu chestii secrete si nu trebuie sa le vada la calcule Casa Sectoriala, publicul si membrii semnatari ai Tratatului de la Varsovia, de acum 30 ani in urma, si nici americanii sau membrii NATO! Dar celor care li s-au facut pensiile de 15.000, 20.000, 30.000-50.000 SI 100.000 LEI, nu tot pe coificientii si calculele alea ,,secretizate'' au crescut la nesimtire? Niste grupe de munca, ce secrete sunt, ma rog? Numai ,,negrii'' suNt supusi secretizarii? Dar, ce-i impiedica sa-mi faca actualizarea pe Lege si corect, ca Legea le da mura-n gura, si doar sa aplice si iese corect calculul de 1450 lei, majorat cu 15% da 1667,5, si aplicat pe 61% baza mea de calcul da fix 1344,5 lei! Nu se vrea, asta este mai degraba! Pentru ca noi n-avem ministru al Apararii, ca daca aveam mi se facea si dreptate, cat si celorlatii la belea! Stie cineva daca minstrul nostru mai traieste, ca niciodata nu stim ce face pentru rezervisti si activi, si eu zic ca poate de aia nu-l vedem, ca alearga ca un cangur de colo-colo dupa contracte de achizitii din gunoaiele NATO, ca a venit pe functie nu sa faca dreptate la solde si pensii, ci doar pentru sfintele si binecuvantatele comisioane grasoaie, chiar legale fiind nimeni si nimic nu-i ia dreptul sa solutioneze si gravele probleme, mai ales sociale si stringente!! Asta e realitatea, domnilor camarazi! O debandada pe linie la pensiile militare si nimeni nu pune piciorul in prag sa puna capt acestor abuzuri si incalcari de legi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mihai Fifor face parte din Guvern! Cine-l impiedica sa declasifice si sa rezolve niste situatii incerte si care dau cuantumuri nereale la pensii? Cine il impiedica sa ia cuvantul in sedinta de Guvern si sa ridice aceasta problema, ori fiind pupila lui Dragnea sa-l roage sa se rezolve pe cale legala si amiabila, caci la urma urmelor OMUL si drepturile lui sunt mai presus de orice!

Huhu Rezea spunea...

@Cornele
Nu ești deloc atent la problemele importante care se dezbat pe blog. HG 1294/2001 privind condițiile de munca are tata Anexele secrete. Anexa 1 referitoare la locurile și fucțiile din MAPN N a apărut pe NET, deși era secretă și o poți citi de pe prima pagina a blogului. În 2010 a fost completata și modificata și resecretizata.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, m-am regasit acolo cu toate pe ,,speciale,'' si atunci am revazut-o,dar aici este vorba si de plata lor, ca nu ma mangaie pe mine ca am toata vechimea pe ,,speciale!'' Le am in Decizie si nu m-a incalzit cu nimic! Aici este vorba de smecherii de gulerase albe, de porcarii si escrocherii shmecherite si ascunse, mai degraba, iar faptul ca evita sa spuna de actualizari la Raspunsul la Petitie, desi am Petitie special scrisa, a la @Leonard intocmita avocateste si absolut numai pe actualizare cu exeple legale de calcul, nu se pomeneste absult nimic, ceea ce ma duce cu gandul ca ei sunt pusi pe praduiala si tac din gura sa nu zornaie clopoteii cu anticipatie sa fac scandal. Nu-mi pica mie o Decizie din aia gomflata la ,,albi'' in labuta mea sa o postez aici sa o comparam si noi pe ce Dumnezeu au crecut alea exorbitant, si tuturor, kanci?! Si extraterestrii fiind, acele sume sunt cumplit de discriminatorii, inuman de uriase si nu justifica cu absolut nimic acele marimi!

luminita spunea...

Vad ca cel mai important raspuns nu il aveti ,adica daca si cand si cum va actualizeaza pensia pe legea 152 /2017 ,in rest un raspuns dat degeaba , asa ca fiti mai la obiect , ca secretizarea nu va intereseaa ,puteati sa spuneti sa aduca pensia cel putin la minimul salarpilui pe ecnomie , in rest nimic

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Luminita, iti multumesc pentru solidaritate si gandurile bune, de o Doamna cu sufletul si inima bune si mari, asa cum ai dat mereu dovada! Dar... Mi-am pierdut speranta in acest stat mafiot, condus de o guvernare si mai mafiota!

Iulian Mareș spunea...

Corneliusson,
Tu te adresezi Parlamentului și primești răspuns de la o structură a MApN! Tare....
Secretizarea aia, hulită de tine, ți-a adus 18 ani vekime și pensie....altfel, nu știu dacă aveai net acasă!
Solicită alte condiții de încadrare, dar le poți dovedi?
În esență...tu nu ai atacat nimic pe L152, căci ar fi răspuns oamenii!
Mai fă o solicitare...

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iulian, Da, mi-a adus pensie recalculata de 580 lei, respectiv 620 lei pensie in 2017 guvernarea PSD! Cand era calculata pe timpul lui Boc, pe vechime mai mica, mi-a dublat-o, de la 470 la 870 lei! E bine tare a dracului pe guvernarea PSD, care si in 2014 mi-a troznit-o la 666 lei! E al dracului de bine! Toate aceste mutilari numai si numai pe minus si numai pe guvernarile PSD, ca pe liberali-Tariceanu iar imi crescuse atunci cu 1/3! PSD-Ponta a scos si OUG 57, si PSD Dragnea & guvernarile actuale au clocit si OUG 59! Bun tare PSD-ul asta, FUR INSEL si MINT! Dar pensiile de la 150.000 lei in sus ti se par corecte si legale, daca tot te iei de amarata mea de pensie? Si tot inventie calcul PSD, nu pe timpul lui Boc! Ai vorbit cu lumea de pe strada, sa iei pulsul strazii, ce parere au de PSD? Ai vazut calculele viitoarelor pensii civile cu 35 ani munca cu 1500 lei? Si te intreb eu acum: Ce dracul ai facut la 20 ani vechime sa ai 8000 lei?

CEZAR spunea...

Asta-i miscarea Corneliunson....
NU TREBUIE SA SE VADA DE UNDE AU IESIT PENSII DE 15..20..30 mii de lei !!
Recte m-Alul care s-a parlit la soare in Congo ..fara liceu militar ..fara scoala de ofiteri..!!
Cred ca nici bocancii nu stie sa-i incalte corect ..militareste ..hi..hi..hi..!!

CEZAR spunea...

PESE..!!!
Ei sa miroasa..ciorapii soldatilor ..NUUUU
Ei sa UITE DE COPIII LOR..dar sa aiba grija de soldati ..copiii Tarii..NUUUUU !!
Ei in POLIGOANE CU MUNITIE DE RAZBOI ZIUA SI NOAPTEA IARNA CU OMATUL IN PIEPT..NUUUU..!!
EI la cules de ROSII ...din Timisoara la ..CALARASI ..NUUUU
EI LA PORUMB ..NUUUU
EI la MINA..TRANSFAGARASAN..OBIECTIVE ALE ECONOMIEI NATIONALE...NUUUUU !!
EI LA REVOLUTIEE NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..!!!
****
EI LA PENSIII CU MII DE ANI VECHIME SI MII DE SPORURI ...DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

raul spunea...

Pe 6 apr se face o lună de la intalnirea asociațiilor cu Solomon!Ce se mai aude ?Ori n-au terminat simularile😁?

karadeniz spunea...

Întrebarea ar trebui pusă celor direct îndreptățiți să răspundă, adică asociațiilor.
Dacă erați membru la vreuna din ele ați fi avut informații.

Iulian Mareș spunea...

Caceu Petre,
Nu la ei este norocul, ... ci, la tine-i ghinionul! Căci el trage la hrăpăreți, că să-i liniștească!
Nu este obligatoriu că cei cu bani sa fi muncit zi lumină! Iobagii erau bogați?
Pe tine te-a diminuat, poate, pt vitejia ta din 89 și pt că ai pierdut un TAB, micuț, de doar 11 t! 😂
Cred că ai muncit și la spălătorie de-ți plac ciorapii murdari; sper că și alte articole de lenjerie!
Dacă ai o pensie buna, înseamnă că ai avut și o soldă bună, nu? Înseamnă că făceau ceva ce alții nu știu să nu pot! Logic?
Și tot logic este și deducția privind opusul! Adică ai adunat roșii, ești plătit că la adunat roșii...putini bani, multe lădițe!

Corneliusson,
Nu descuraja, domnule, bagă petiții de antrenament, căci lupta cea mare se apropie! Păcat că i se strânge lațul de gat adulației tale in ale justiție... Luluța! Pe cine mai zeificați tu și Liiceanu, care fie vorba-ntre noi, este sub tine! Pt că el plagiază însăși viața de cam 30 de ani!
Încearcă și la Cioloș, că asta-i mai cepar! Poate Lazar,.. poate Zegrean! Nu strică o petiție in plus!
Poate ekipa haules!
Bafta, că-i vreme de război și desecretizare!

Cezar spunea...

😆🤣😂
N-are...2 bucăți!
Cand am forțat Mureșul au luat apa si s.au dus da.le drakului de jafuri....!

Leon spunea...

Pensiile nu se primesc in aceasta saptamana si pentru faptul ca nu sunt tiparite Cupoanele, a declarat Dna Premier, la ora 17,20..!

CEZAR spunea...

Scuze ...autocorectul se baga in seama !
Erata ..m-ALE....

Marius spunea...

D-na Premier e penibilā. Mai grav este că nu-și dă seama și încă și mai grav e că asta spune ceva despre noi ca popor.

Huhu Rezea spunea...

@Marius

Penibil este Mutu! Nu are curaj sa clarifice problemele salarizării în discuția directă cu 2 femei și este fooooarte curajos în comunicatul de politruc

iceparu spunea...

Mares,este adevarat ce spune Cezar ,ca tu ai frecat tiparul prin armata?Rupe-i gura lui Cezar nu de altceva dar intaresti afirmatia precum ca in cazul tau au actionat din plin pile,cunostinte si relatii.

iceparu spunea...

Huhule,e posibil ca cei ce protesteaza sa o faca numai asa ca nu au ce face?Cineva minte cu nerusinare .Parca LOV zicea ca nici un salariu nu scade.

Huhu Rezea spunea...

Iceparu
Esti la fel de usor de păcalit ca toti faceboociştii.
Păi nu rezultă din textul L 153 ca toţi cei care au în anul 2017 un salariu mai mare decât cel pe care ar trebui să-l aibă potrivit grilei de salarizare din anul 2022... vor fi adusi în limita din grila din 2022 si vor ramâne blocati acolo pâna în 2023?
Nu a spus LOV că 3% din bugetari se află in aceasta situaţie?
Nu stiam că şi personalul de la Preşedinţie se afla printre cei 3%.
Ce o tot molfăiţi voi gogoaşa asta a propagandei!!!!

tehnocrat spunea...

Lui iohannis i-o scazut netul, asta nu-i bai, baiul ii altul, ca oprea, intr-un scurt moment de vicepremier, tinand locul la comanda de premier ( ponta premierul in functie s-o operat la picior in Turcia) i-o marit nejustificat salariul lui iohannis, printr-o OUG, o crezut oprea ca fiind pseudo reprezentant al interesului national, n-o incaseaza.
N-as crede, poate-mi confirma cineva, ca iohannis o vrut sa dea sutele de mii de euro incasate pe chirie, la un imobil dobandit abuziv de familia sa, valorificat illegal pe piata, prin inchiriere. Mai degraba nu i-o ajuns banii in Tenerife. S-o fi dus si la emisiunea: Ma insoara mama ?
Oricum, la viitoarele alegeri prezidentiale, o pus-o.
Nici asta nu-i bai. Un rau ne necesar.

Viss spunea...

Huhule, cred că tu confunzi marfa cu ambalajul.
Asta era problema, clarificarea bâlbâielolor din salarizarea bugetarilor?. Nu! A vrut să le tragă public un șut în fund, i-a prins și îi arde. Nu-l interesează pe el salarizarea prostimii.
Ideea este că incompetenta de lărguța i-a căzut în plasă și acum o să înceapă o polemică sterilă.
Iar ,,premiera" este întradevăr penibilă.

Cezar spunea...

Î"țeparu.
Nu te.a întrecut m.Alul la frecat menta ! Stai linistit....
De Paști să.i dai pielea înapoi...mielui!!

Huhu Rezea spunea...

@Viss
Mutu își permite asemenea manevre propagandistice de doi bani pentru că a observat că sunt și destui guguștuci care il cred.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Kiar ai trait in van; sper ca-ti place si drumul lung si porti grija altora!
La varsta ta, sminteala si proverbele iti vin manusa!
Oricum, nu uita sa iei pastilele....linistesc mintea si sufletul!

luminita spunea...

Carmen a spus ca cei care primesc pensia acasa nuo vor promi , eu am inteles ca doar cei care o primesc pe card ,o vor primi saptamana acaesta , de fapt la MAI pensi vine pe card pe 11 sau 12 , asa ca nu este prea mare diferenta .

CEZAR spunea...

Eeeeei Lumy ..draga ..vezi cine da informatii corecte ??
Si tu te uitai in gura stirba a lu domnul T2MaKiss....!!!

Leo spunea...

Ros' este fiul lui "zdranfirica" si nepotul lui "maciulica" de la care a mostenit toate "darurile" minciunii si manipularii.
Ca sa vedem cat de "corect" este raspunsul doctoritei si al fiului-nepot ar trebui sa stim si petitia adresata. Noi nu citim decat raspunsul unor mincinosi si manipulatori

Leon spunea...

O veste buna pentru soldatii si gradatii profesionisti care in curand vor putea beneficia de Ordinul Militar , deoarece astazi a fost votat in Camera Deputatilor proiectul de lege Pl x nr.594/2017 cu majoritate de voturi. Proiectul va merge la Senat, acesta fiind Camera decizitionala..!

Vasile spunea...

Au intrat pensiile azi la Raiffeisen

hankook spunea...

Au intrat pensiile pe aprilie, la BRD !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Suntem singurul stat din lume care secretizam acte normative, prin intermediul mafiilor statale! Cum sa nu stii cum si unde sa nu incalci legea? Cum sa nu stii sa te aperi pe o cauza legal-constitutionala? Cum sa nu stii sa-ti ceri drepturile legale? Cum sa nu stii cum esti discriminat, abuzat si ignorat?
As intreba: Daca m-as ruga de cineva sa-mi trimita pe mail HG 1294 cu Anexa 1, de pe Huhu Rezea, luata din grupul legislativ postat aici pe prima pagina, jos, si le-as trimite-o, ce s-ar intampla? Sa nu se mai oboseasca ei s-o desecrizeze, sa nu mai aba motivatii acoperitoare, dar, mai ales ca am dreptul legal sa-mi cer drepturile pe legi, nu pe fantome secretizare, ce ar fi si ce s-ar intampla sa fac asta?! Ce-ar mai motiva clocarii mafioti in acest caz? Se pare ca mi s-a raspuns tocmai la petitia in care am cerut sa mi se efectueze actualizarea, in care am formulat chiar acea metodologie din tezele de aici, pe calculele care dau 1667,5 lei, etc, iar, dupa cum vedeti, ei s-au invartit in jurul cozii pe alte motivatii si alte tampenii, fara nici o vorbulita de actualizari! Ca cineva le-a fortat mana sa-mi raspunda, eu trimitand cererea-petitie de efectuare a actualizarii catre tot politicul, incluasiv Presedintie, Prim Ministru, Ministrul Muncii, presedintii celor 2 camere, etc, in paralel cu toate compartimentele MApN, si ca un adaos de dovada scrisa la o plagere la Procuratura Generala, DIICOT si DNA. Clocarii sunt de un jeg de imoralitate, ignoranta criminala si abjecta de ultima speta posibila, crezand ca daca-mi raspund la modul derutant voi accepta, ca idiotul, versiunea lor, ca la cum le-am raspuns imediat nu m-am lasat dat la intors deloc, si le-am promis ca voi inteti actiunle si ma extind in mediul public pe fb sa-i cunoasca si societatea ce mafie, ce nepotisme familiale, de cumterie si familiale, cu actiuni discriminatorii, de abuz in resviciu si represiune nedreapta actioneaza in MFA, nu cred ca-i va lasa rece, intrucat am de gand intind taraboiul pe latura publica, si poate asa mafia statala ceva, ceva v-or intreprinde si macar la actualizari sa nu fie bulite ca-n codru! Daca se vrea, dar de tacut n-am sa tac nici de-al dracului!

Iulian Mareș spunea...

Caceu,
Mare smekeria ai fost dacă, pe timpul unui exercițiu de forțare a unui râu ai luat apă în 2 TAB!
Probabil că, este un mare mister, bine păzit, ceea ce trebuia să se facă și tu să verifici la un TAB, pe timpul pregătirii pentru forțare!
Dar, mai știi, vei fi descoperit TAB-ul în imersie, cu ajutorul unor mecanici și conductori speciali, care nu au găsit acele bușoane și ceva kit pt etanșeizare!
Bravos și felicitări fierbinți, dar nu mai povesti nimănui!

Iulian Mareș spunea...

Corneliusson,
Întrucât este la modă, cere desecretizarea de îndată!
Nu ai făcut-o, dar trimite petiție la CSAT! Dreptate până la capăt! 😂🤣
Nu rata nici Comunitatea Națională de Informații!
Numai ăștia nu știau de "cazul Plt. Ifrim!"
Dacă nici așa, atunci nădejdea rămâne la Mons!
Succes și sănătate!

Alt anonim spunea...

Cornelius cand nu poti rezolva ceva in tara, datorita celor care ”sunt de un jeg de imoralitate, ignoranta criminala si abjecta de ultima speta posibila” mai ai o solutie.
In calitate de cetatean UE te adresezi acesteia iar acolo structurile nu sunt formate din ”clocarii mafioti ”, deci cu dreptatea de partea ta ai sanse sigure de succes. Iata cam unde te poti adresa si o poti face in limba romana:
Comisia pentru drepturile omului din Parlamenul european: http://www.europarl.europa.eu/committees/ro/droi/home.html
Comisa pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne: http://www.europarl.europa.eu/committees/ro/libe/home.html#
Curtea euopeana a drepturilor omului: https://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=home ( adresa de email : webmaster@echr.coe.int.)
Curtea de Justiție a Uniunii Europene, https://europa.eu/european-union/about-eu/institutions-bodies/court-justice_ro
Ombudsmanul European https://europa.eu/european-union/about-eu/institutions-bodies/european-ombudsman_ro

tehnocrat spunea...

Noutati pe site-ul cps.mapn.ro
Este interesant "Anunt din 03.04.2018" Merita citit.

CEZAR spunea...

@
m-Al..hai hai ca iti permiti cam multe ...:D...:D...
S-a ocupat personal si a semnat domnul inginer ..ala cu ATM..pe frunte !!
Io i-am zis....nenea ing. dar trebuie si doapele alea ..doua ..la care el ..doct..
Hai ba pifane ma inveti tu ..tehnica..alea sun pentru ca sa ..respire masina ..!!

Bine nenea dar eu,,imi caut o veste de salvare functionala si zic sa cauti si matale una ...hio..hi..hi..

Iulian Mareș spunea...

Caceu,
Era doar problema ta, de unul Cdt. Pl., pentru că oamenii din TAB erau ai tai....
După capul tau mare, la forțarea reală vine cineva sa stea cu tine, să te învețe?
Până și mercenarii și tribalii din Congo știau asta, dar tu erai tabula rasa! 😂🤣🤗🤔

CEZAR spunea...

@,
m-Al..se ocserva cat esti de rupt de realitate..!
Nu ai participat niciodata la asa ceva ...
Crezi ca fiecare sarea asa cu TAB-ul in Mures..si hai la fortare ....
Se facea cu ..fanfara ..compania de Ge..asigura ..si amenaja totul..barci de salvare etc...
Comanda R..era la tol festiv..loctiitorul Tehnic ..era vioara principala ..
Oamenii..ii treceam cu barca cu genisdti ..in TAB,,doar mecanicul ..comandantul si eventual vreun ATM-ist ...

CEZAR spunea...

ps,.Cu 2 harburi am ramas blocat in mijlocul Raului infipti intr-un banc de nisip ..
Ne-a luat curentul..si ne-a deviat de la traiecytoria programata ..
Pana nu a venit tractorul senilat ..de tancuri ..am dat la peste ..din TAB..vreo trei zile ...

Iulian Mareș spunea...

Caceu,
Să fii tu sănătos cate treceri și forțări am făcut eu....
In afară prostiei pregătiri a Tu, constat că CC de Ge, privind cursul de apă (viteza, adâncime, natura fundului raului, maluri, etc) a fost inexistentă... păcat!
Daca ai luat apă ești vinovat, dacă sectorul de forțare pe TAB a fost prost ales, este vina altora!
Eu am avut mereu toți ostașii în TAB, unul singur avea frică extrema de apă și nu a intrat!
Categoric, veneau mulți să vadă, dar eu eram prea mic că să mă intereseze asta!
Despre tine, pe un banc de nisip....ce sa mai zic? Sper că ai prins ceva pește...
Alte aspecte, raioane, valuri, cap de pod, construcție pod de pontoane de la Bg în sus, sprijin de foc, trecere pe portițe...etc, nu are rost sa discutam, atât timp cât nici pe malul opus nu ai ajuns! 😂🤣🤗🤔

iceparu spunea...

Ai forțat pe dracul.Ai hemoragie vocala.Mă nănanci cu gura plina.Vorbești din cărți.

Iulian Mareș spunea...

Iceparu,
Dar prost și retardat ești moșule!
GP nu aveau asta in plan...!
Pe timpul tau nefiind TAB-uru forțau cu cizmele in dinți și datorită capului sec oricum pluteai că rața!
Încerci să pari mai deștept decât ai fost cândva, dar nu poți depăși nivelul de inteligență al bâtei sau/și parului!
Singur, te-ai transformat în Călugărul...
Nici nu știu de ce îmi consum timpul pt a răspunde unui incapacitat intelectual?

ifrim spunea...

Mai conteaza azi ce am facut noi?Nu!Conteaza cu cat este alimentat lunar codul pin!