Un produs Blogger.

vineri, iunie 01, 2018

„Motivația”(sic) Diplomei Franz Josef Straus pe anul 2018 pentru Klaus Werner Iohannis

4 comments
Premiul Jozef Strauss, acordat  Klaus Werner Iohannis de Fundația Hanns Seidel a Partidului Creștin Democrat German ARE O VALOARE DE 10 000 DE EURO. 
Pe site-ul oficial al fundației sunt date informații despre acest premiu și motivele pentru care a fost ales președintele României. El este prezentat ca un lider al opoziției în Parlament(!!), care se lupă pentru statul de drept., un apărător al șefei DNA, Codruța Kovesi. De asemenea este apreciat pentru că a atacat la Curtea Constituțională ORDONANȚA 13. 
Premiul va fi donat unei fundații pentru ajutorarea copiilor bavarezi. 
Festivitatea se desfășoară în 2 iunie. Materialele de presă sunt deja difuzate pe site-ul fundației. Iată atașată diploma pe care o va primi K. W. Iohannis.

Ce face domnul Iohannis? 
După ce primește mâine premiul pentru susținerea Luluței, vine în țară și o revocă?

4 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Comentariu mutat

Iulian Mares spunea...
Nu era mai nimerit, in baza principiului "pe orizontala" ca sefa parlamentului landului Bavaria sa premieze un presedinte de CJ?
Oricum, bine a facut KWI ca a donat cei 10000€ unei fundatii ce se ocupa cu ajutorarea copiilor germani, intrucat celor romani le este suficient o tinere de manuta!

sâmbătă, iunie 02, 2018

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Donatia catre copii este cea mai importanta. Motivatia premiului este jenanta, si chiar insultatoare la adresa iubitorilor de Justitie si democratie!

Daniel Craciun spunea...

ceva nu se leaga...o vizita care nu se justifica pentru un sef de stat.

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Si motivatia si donatia sunt jenante.....
Ah, ca donezi unor copii, asa ka midul general este ok, dar fi si tu atent macar o data! Caror copii le-a donat acea suma primita?
Asta-i actiune de protocol de nivel "0"?.....cum se justifica?
A fost cu totul altceva..... Ne scapa noua, momentan!