Un produs Blogger.

marți, octombrie 02, 2018

A reînceput identificarea și arestarea #rezistenților anarhiști

9 comments
Oamenii legii au depistat și reținut, pentru 24 de ore, marți, 02 10 2018,  după-amiază, un bărbat care a a participat la protestul din 10 august si a fost identificat ca fiind unul dintre cei violenți.
 "In data de 10 august 2018, inculpatul I.L.G., in timp ce se afla in Piata Victoriei din Bucuresti, sector 1, in timpul unui manifestatii publice, alaturi de numeroase alte persoane, a agresat un subofiter de jandarmi aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, aplicandu-i o lovitura cu piciorul in regiunea spatelui, dupa ce in prealabil l-a tras de vesta de serviciu", a transmis Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, intr-un comunicat remis Ziare.com.
In imagini, agresorul este cel cu hanorac alb.

Bruta fost retinuta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat, in cursul zilei de marti, judecatorului cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive.
Își așteaptă reținerea încă  zeci și sute de manifestanți agresivi.
NumeCalitate parte
ILIE LAURENŢIU GABRIELInculpat

Şedinţe

02.10.2018
Ora estimata: 17:00
Complet: C9-penal - DREPTURI SI LIBERTATI
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 226 C. proc. pen. raportat la art. 223 alin. 2 C. proc. pen. şi art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e, C.proc.pen , admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dispune arestarea preventivă a inculpatului ILIE LAURENŢIU-GABRIEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 ?i 4 din Codul penal cu referire la art. 193 alin 1 din Codul penal, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 02.10.2018 până pe data de 31.10.2018, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronun?are. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 02.10.2018, ora 17.50
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    02.10.2018

9 comentarii:

Gigi spunea...

Mai devreme sau mai târziu,"mâna lungă a legii"îi va ajunge.
Dacă considerăm că suntem într-un stat de drept,nu de drepți,cei care încalcă prevederile legale,trebuie trași la răspundere,indiferent din ce categorie socială face parte. Altfel,va fi haos,guvernele se vor schimba și vor fi la cheremul unora interesați sau nu.
Trebuie să înțeleagă fiecare că Legea Ad.Publice nu este făcută așa,de dragul să fie încălcată.

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Tu nu înțelegi că prin rodul acțiunii creierului format din muci, imparțialul Timmermans a decretat că protestatarii aveau fețe de oameni amabili! Adică nu semănă cu parașutiștii nemți care i-au făcut balegă în 2 zile, în 1940…!

Gigi spunea...

@l.Mareș
Dacă sunt de-ai lor este normal să aibă fețe de amabili.
De amabil avea și individul care ia aplicat în spate militarului respectiv un procedeu de carate.
Hai că ăștia ne cred pe toți retardați.
Și ăia care aruncau cu borduri,fecale,au pus foc,au furat pistolul și iau bătut pe jandari,tot fețe de amabili aveau?

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Din pacate Da, fete de cur, dar amabile! Si asa va ramane consemnat: daca esti un amabil te bat jandarmii!
...tu-le gura lor, de sustinatori ai amabililor!

Huhu Rezea spunea...

@mares
Vezi că înjuri și câțiva comentatori și cititori ai blogului!
Timerman are scuză că s-a uitat doar la pozele pe care i le-a arătat Monica procurării sa comunistă, dar colegii noștri nu au nicio scuză. Au doar interese meschine de a discredita jandarmii.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Atunci solicit BIS!
Spre deosebire de "colegi" eu kiar știu ce pot și cât sunt de români adevărați sunt jandarmii!
Și asta o afirm din practică nu din ce am văzut la TV sau am auzit...
Am eu cred oftică pe MAI, dar este un alt domeniu, cel impus de UE, dar pt jandarmi, toată stima și empatia! La fel pt pompieri și IGSU! Sa nu se înțeleagă că ceilalți sunt mai prejos, dar aceste 2 arme sunt vârful de lance oricând!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Timmermans nu are nici o scuză!
La nivelul lui trebuia să ceară informații din 777 de surse!
El este doar un parșiv, căruia azi, Viorica i-a pus propriul rahat în cap!

Marian spunea...

Pentru ceea ce s-a intamplat in acea zi nu exista decat un singur responsabil :KWI. Pregatiti-va pentru inca 6 ani cu un papa lapte presedinte.

Fost parasutist spunea...

Vasile
Timmermans stie foarte bine care este realitatea! El insa nu-i decat o unealta prin care se incearca stigmatizarea Romaniei!