Un produs Blogger.

marți, octombrie 16, 2018

Dăncil-werneriada continuă. Onori al Prezidente della Romania

42 comments
Oare, va mai râde ciob de oală spartă?
Era suficient doar să tragă cu ochiul la mişcările preşedintelui Conte.
Nu ştiam că avem un cyborg ca preşedinte.

42 de comentarii:

iceparu spunea...

Astăzi am aflat fără dubii ca am pensie mai mica decât plt.maj.Sa-i ia naiba atât pe cei din fruntea PSD dar și din fruntea altor partide.Ăsta ca sa nu se supere Huhurez.

andrei spunea...

De ce saluta sefu' prin atingerea palmei de la mana dreapta pe partea stanga a pieptului, ce semnifica acest salut? Ce protocol impune acest gest strain ?

Gigi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

KWI,s-a grabit oleaca ("timpul costa bani"), dar s-a corectat prin comunicare intr-o limba de circulatie internetionala cu gazada lui. Oricum in nici un caz nu a spus ca se gaseste in alta tara cum a facut-o vasilica , cu care este comparat. Este o rautate ca sa faci astfel de comparatii. Numai si pt. simplul fapt ca KWI vorbeste fluent limba engleza si nativ limba germana face ca sa nu existe un astfel de termen de comparatie cu respectiva.

vosi spunea...

Mare căcat ești, să vorbești așa de președinte, pesedistule împuțit !

Iulian Mareș spunea...

Andrei,
Pt că fiind f înalt, vrea sa scurteze drumul sentimentelor de la cap la inima!
Tu ai crezut că îl doare pieptul pe stânga? 😎😂 :))

iceparu spunea...

Graghici@fa-te mic și du-te acasă. Ăsta ca sa fiu politicos. Nu știu ce studii ai dar te asigur ca subsemnatul am curs post academic dacă ăsta Îți spune ceva.Nu-mi face teoria chibritului nescaparat ca nu am stat împreună la lumina orbitoare a unui bec stins.Ciocul mic ca te bagi pe teren ce nu-ti apartine .Am vazut angajați civili cam stăteau capra .Ai frustrări?

Huhu Rezea spunea...

@Drăghici
Poți să-ți corectezi comentariile după ce le public.
Dai copy paste, introduci textul copiat în noul chenar, corectezi și trimiți din nou comentariul.
Elimini apoi comentariul inițial din butonul care apare numai sub comentariile tele.
@Leonard
Nu sare departe nici prezidelul tău față de Viorica!
Oricum, rigiditatea din mișcările trupului dezvăluie rigiditate și în gândire.

Gigi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Ar mai fi o kestii de de natura conduitei diplomatice și kiar de nationalismu: când reprezinți tara oficial te exprimi în română; la discuțiile în 2 sunt și alte reguli!
Oricum, dialectul sașilor nu este tocmai germana vorbită în D!
Dacă simți nevoia să-i fii aproape, o fotografie ar fi mai nimerită, mai ales că în wek va fi pe unul din munții dezgoliti de arbori de către prietenul lui!
Sa privim și jumătatea plină a paharului: ce pârtii de ski se pot face pe versanții jeliți 100% și unde mai pui că posibilitatea să iei în brațe un brad tinde spre minus infinit! Dacă ar fi avut și idiotul de Huidu șansă asta...hmm, dar el era în Austria împădurită!
Sper că îți aduci aminte de tonul cu care i s-a adresat in acea scrisoare lui KWI? Eu m-am simțit umilit pt umilința lui și l-as fi jucat în picioare dar, KWI nu a reacționat deloc; trag concluzia că era deja obișnuit cu poziția de sluga a stăpânului!
Vezi tu, e urât sa joci # la bătrânețe, nu cadrează; este că și cum o baba ar fi tatuata pe tot corpul, ar purta mini și kiloti tanga! Te uiți sau întorci repede și capul și privirea?
Eu nu pot face sluj celui care trebuia să facă asta pt toți românii!
Tu poți?...daca da, fa-o dar cu sârg și strădanie zilnică! Și nu uita să pui seara papucii sub pat! (Dacă nu știi de ce, îți voi spune....)

Iulian Mareș spunea...

Bontasel,
Măcar ai 10 clase?...la afiliați?
Că să-l înțelegi pe tip parcurge asta:

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Tulburare_bipolar%C4%83

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Andrei, palma pe piept a tov prezidential arata, prin cele cinci degete si braț, numarul de șase case sașesti care le are la inima, nu renunta la ele si nu le da nimanui, fiind egoist. Iar genunchii tov, primadona sixtina, neacoperiti de vesminte, ca si bratele, ca la facut cumparaturi din Hala Obor, ne dezvaluie ca toate acele case au si capra podului!

Iulian Mareș spunea...

Alo, români, importați putina corupție merkeliana!

https://m.capital.ro/o-marca-germana-este-in-corzi-tocmai-a-primit-o-amenda-de-800-mi.html

PS-regret că linkul este al fițuicii...

Iulian Mareș spunea...

Oare KWI huiduie, în sala de spectacol?

https://stirimondene.fanatik.ro/klaus-iohannis-si-sotia-sa-carmen-in-vizita-la-roma-ce-rochie-a-purtat-prima-doamna-18264207/amp

PS- neserioșilor, voi vă uitați la altceva! Nu este conform cutumei/uzanței diplomatice așa cum gândiți!

Dan spunea...

Iteparu .Colonei birocrati frecatori de menta kaki cu studii inutile avem zeci de mii. Plutonieri care sa puna osul nu prea avem.

Iulian Mareș spunea...

Și proști necunoscuți, avem! Cat să încapă pe 10000 de portavioane!
Tu ești sigur printre ei...
Plânge Marginimea după tine? Nu cred...

Iulian Mareș spunea...

Sugestie!
Pentru Prima Doamna, next level!

https://www.bzi.ro/amp/203228

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Woow! La oadicatelea, tăți suntem inutili, dintr-o cauza sau alta blegoasa! Dar, cam cine ar mai fi utili in bastoane, chioreți, cocosati, plini de prostate si cu anusuri contra naturii, bre, Unclown? Alzhaimerele. herniile si impotentele fiind floare la ureche fata de penziile alea de sub preșuri si prepuțuri!

iceparu spunea...

Ca sa ajungi subofițer nu-ți trebuie prea multa carte.Ca sa ajungi colonel"care freacă menta prin birouri"trebuie sa-ți tocesti coatele pe bănci. Mult spor la numărat izmene.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Azi ai luat 10+!
Lasa frustratul de sing.-nici Mm, nici ing.; atat poate si el. :))

avianyc spunea...

Cultura de lubenitari balcanici contra culturii de Viena -elegante și parfumate.
Din câte văd "Țeparu"și "tehnocret "încep, incet, încet, să se caiasca intru greșelile trecutului .
Dacă și cultivatorii de ceapă de la Buzău s-au prins că cineva le-a furat încă odată slănina de la ceapă, ce ar mai fi de spus.
Mai rămâne ceata Huhureziana care deși gata să se înece la mal mai trag speranța în #nu cedăm.Vă puteți alinia după unul șef mare la Vasluieni, scos parcă din butoiul cu......
și mare critic a lui Iohan.
Pentru un mare cât muntele.........
"prostovan " de pe bloaga să știe că Iohan vorbește fluent trei limbi (engleza, franceză, germană pură) și ceva spaniola).
Dialectul săsesc este nativ.
..
Orice limba vorbită în plus înseamnă un grad de cultură în plus și o deschidere mai largă spre lumea în care trăim.
Carmen vorbește la fel fluent patru limbi străine și este una din cele mai căutate profesoare din Sibiu de către oamenii cu pretenții în educație copiilor.

Leon spunea...

Tigri 3, Iohannis stie 3-4 limbi straine zici, mare pacat este ca nu prea le vorbeste..:))
Am un mare respect pentru romanii din Ardeal pentru Patriotismul si Cultura nationala de care dau dovada, mult deasupra Regatenilor, dar se vede ca nu te numeri printre acestia !

Aurica spunea...

iceparu,nu mai gandi ca un comunist expirat,cunosc subofiteri cu foarte multa carte si care valoreaza cat cel putin cinci ca tine!

iceparu spunea...

S-au trezit subofițerii. Studii de care?Din acelea la taxa și la distanta?Dacă le aveți dece nu le valorificați? În prezent dacă are ceva firfirei orice prost face o facultate.În trecut băieți prostul care provenea din rândul clasei muncitoare ca numai atât l-a dus capul avea prioritate.Au trecut timpurile alea.Ești performer mergi mai departe de nu ramai subofițer. În armata se cere sa ai studii superioare de specialitate nu de știința caprinelor.Sa fim serioși. Tova maj.sa numere izmenele,pe la CL,pe la alimente.Dacă nu are capul vidat pe la BDS .
În alta ordine de idei.Titulatura de sing.e dispărută. Nu poate fi echivalată cu studii superioare ci eventual cu o sc.post liceala.ATM după 1990 a dat posibilitatea continuării studiilor prin examene de diferența.
T3 .Încerc sa fiu impartial.Dau Cezarului ce îi aparține. PSD mizează ca e partid social-democrat.Nu pot trece cu vederea ca recunoaște cuantumul cel mai avantajos.Trebuie sa fii amnezic la ceeace a făcut Chiorul care clamează ca e de dreapta.

Gigi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Erată: citește fluent (cursiv, clar, limpede) în engleza și vorbește fluent în germana!
În franceză nu a fost auzit!
FB!
Dar în română? Sincer acum! Nu are veleități de orator, rostirea lui este sacadata, fără inflexiuni, că a unui cyborg!
În definitiv, nu contează ce și cum vorbește ci ceea ce face! Iar aici, raftul este cam gol!
De când am citit scrisoarea a CO austriac, ce a adus castorii ce au golit munții, mie mi-e și milă de KWI! Eu aș fi mototolit scrisoarea, i-o băgăm pe cur și-l masam pe burta cu genunkii și talpa pantofilor până o vomita!

Iulian Mareș spunea...

Drăghici,
Să înțeleg că te-ai si măritat, după referent? Casă de piatră și ...ul sus! 😂🤣😎

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tehocrat, nota 10 cu +! Om sa fii in societate si cu bun simt, educat si cuviincios! Degeaba esti ministru sau orice altceva, daca diplomele, titlurile si comportamentul nu denota clasa sociala pretinsa! Politicul ne-a degradat in asa masura, din toate punctele de vedere, incat nu mai primim respectul cuvenit de la civili, considerandu-ne niste inutilitati si paria, si de ce intre noi sa ne umilim si injosim pe criterii discrimnatorii si care au pierit o data cu pensionarea, nemaifiind comandanti si subordonati pe linie de serviciu activ? Dar, cum ai fost educat si crescut, asa si scrii aici sau aiurea, asa relationezi si socializezi in familie si societate, iar ceilalti te vor califica sau judeca conform acestui mod de atitudine, exprimare si adresare, de la Plutonier la Colonel, sau invers, chiar civili fiind in pensie, caci cine tine la onoarea si demnitatea personala si-o pastreaza respectandu-i pe ceilalti in bune maniere si un comportament demn, civilizat de oameni maturi si educati! Gradele atesta o clasa ierarhica militara, si este o mandrie pentru cel care si in rezerva are bunul simt sa le respecte, caci se respecta pe el insasi, dar nu-i permis, macar moral, sa ai grade mari si sa nu respecti gradele mici, dintr-o inertie de superioritate ingamfata care sa umileasca...Eu am sa-mi respect partenerii de dialog si n-am sa pretind nimic in schimb. Inca n-am invatat sa cersesc respect, dar ma straduiesc sa nu fiu catalogat mitocan, needucat si lipsit de respect!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Când vei fi uns ministru îți vei mai aduce aminte de noi?

iceparu spunea...

S-au trezit subofițerii. Studii de care?Din acelea la taxa și la distanta?Dacă le aveți dece nu le valorificați? În prezent dacă are ceva firfirei orice prost face o facultate.În trecut băieți prostul care provenea din rândul clasei muncitoare ca numai atât l-a dus capul avea prioritate.Au trecut timpurile alea.Ești performer mergi mai departe de nu ramai subofițer. În armata se cere sa ai studii superioare de specialitate nu de știința caprinelor.Sa fim serioși. Tova maj.sa numere izmenele,pe la CL,pe la alimente.Dacă nu are capul vidat pe la BDS .
În alta ordine de idei.Titulatura de sing.e dispărută. Nu poate fi echivalată cu studii superioare ci eventual cu o sc.post liceala.ATM după 1990 a dat posibilitatea continuării studiilor prin examene de diferența.
T3 .Încerc sa fiu impartial.Dau Cezarului ce îi aparține. PSD mizează ca e partid social-democrat.Nu pot trece cu vederea ca recunoaște cuantumul cel mai avantajos.Trebuie sa fii amnezic la ceeace a făcut Chiorul care clamează ca e de dreapta.

iceparu spunea...

Draghici@fa-te mic și du-te acasă. Observa ca sugestia este unanima.Daca tatăl tău biologic nu te-a făcut în palma și te-a aruncat printre militari înțelege ca devii agasant.Suntem pensionari dar nu am mâncat împreună din aceiași strachina.În plus pe cuponul meu de pensie scrie gradul lucru ce la tine exista dar lipsește cu desavarșire. Te așteaptă pensionarii proveniți din angajații civili.

iceparu spunea...

Cornele baga tare.Dece nu o funcție aducătoare de venit?În localitatea unde vara îmi fac de lucru am viceprimar subofițer. Cel mai mult îmi place la el ca i-a pus la munca pe cei care primesc ajutor social.E și băiat gospodar. Are cu ce se lauda.Uite ca se și poate.

IAR99Army spunea...

@DRAGHICIUS FUSCUS CIVILUS ABURUS ALCOLUS INTRUSUS
Iar ai aparut pe aici potaie, tu un biet civil esti ca musca ratacita in odaie pe acest blog si mai si postezi aproape 80% pondere la o tema care nu te priveste. cu ineptiile tale paralele cu mediul militar chiar nu ai pic de demnitate si rusine sa te muti pe blogul pensionarilor civili unde iti este locul ori acolo nu te baga nimeni in seama? ba observ ca tu te compari chiar si cu ,,un biet ofiteras..." ? si ai tupeul sa ne mai iei si la rost de la locotenent la colonel tu care nu stiu daca esti macar soldat, ori esti bolnav la cap ori esti un mare nesimtit ca sa te comporti astfel. huhu te inteleg ca acest individ iti face rating pe blog dar daca ii mai postezi ineptiile si frustrarile zilnice acestui civilus nesimtitus o sa iti pierzi multi cititori si postatori rezervisti.

Gigi spunea...

Revoltător!!!!

***http/m.mediafax.ro***

Chiar dacă pare,la prima vedere,că nu este în legătură cu tema propusă,
cu art.la care comentăm.
Asta este o dramă,una prin care trece poporul român,din cauza institutiilor statului.Sistemul de sănătate.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mares & Iceparu, nu tanjesc dupa nimic si ador saracia in care ma zbat! M-am invatat cu ea, ca un cal la ham. Sunt prea batran sa mai trag de mine pentru altii, din prisma unei institutii, asa ca ma ocup pe calculator sa promovez imaginea UNPR si a Generalului, Gabriel Oprea, singurii din Romanistan care ne mai pot salva de la un esec total! Sunt mult mai bun la asa ceva, decat sa tai frunza la caini din banii statului! Avem deja, estimativ, cam 9%, dupa o socoteala sumara, procentul din doua cifre magice deja suna din clopotel, clinck-clinck! La cam 6,5 mil alegatori, cam 350.000 de votanti ar da aceasta cifra de 9%, daca ar fi rezervistii doar, cu o sotie si un copil, dar sunt si civili cu duiumul, care se vor intoarce la matca din care i-a alungat PMP, furand UNPR cu acte false printr-o coeziune masluita, si acum in plin proces in Tribunal pentru restabilirea corectitudinii, Basanau fiind tartorul tartorilor acestei viclene escrocherii. Vinovatii risca sa fie pedepsiti pentru fals si uz de fals in acte publice. Maine, voi posta alocutiunea Generalului de la Iasi, in Biroul si activul de partid. Foarte interesante ideile cu dreptatea la pensiile militare. Vor urma si alte alocutiuni din Ardeal si din alte locatii, iar surprizele se vor tine lant, Generalul fiind foarte hotarat si abitios sa puna piciorul in prag pentru toate drepturile tuturor militarilor, bomba fiind infiintaea sindicatelor activilor! La pensii va fi priritatea de rezolvare Zero, cat si alte masuri sa nu se mai intample niciodata ce s-a intamplat pana acum la solde si pensii! Sper ca vinovatii de azi la pensii sa se pensioneze pana atunci, pentru ca sunt o fire sensibila si nu pot sa suport ditai haidamacii iesind in patru labe din birouri si cu a trei-a cizma inhipta-n cur...penii nadragilor, cu directia munca de gios! Doamne, ajuta! Aha, sa nu uit ca Leonard este bun sa fie reactivat si numit Sef de Stat Major General, intrucat, fiind Inginer, nu suporta sa lancezeasca sezoane la rand intr-un cort la hibernat...

Iulian Mareș spunea...

Bontas,
Hai ca te-ai lustruit destul!
Daca tot faci "gafe", explica-i lui Cezar si cum ai realizat!

iceparu spunea...

Draghici,Bontas etc.înțelege ca ne despart 1001 de lucruri și tocmai de aceea devii agasant.Înțelege ca dacă sunt înjurat de un deștept mă simt onorat.Când mă înjura un prost mă simt umilit.Salariații civili sau angajații civili din MAPN au problemele lor.Nu crezi ca Îți risipești degeaba energia pe aici?Cui faci treaba de tot bagi bățul prin gard?

Iulian Mareș spunea...

Intră pe pagina oficială a Cdm.Log. Întrunit și/sau a Direcției Logistice a SMAp. Mă aștept că, nefiind ordin de ministru, să nu se publice în MO.
Oricum, poți face raport și în baza celui veki, căci ești pensionar....

Iulian Mareș spunea...

Drăghici,
Dai fax locțiitorului CLÎ, cu perioada solicitată și adresa/mobilul la care să fiți informat! Ei, sunt multe locuri: Călimănești, cabana SMFA, Viață a fost a noastră; fiecare DI și câteva Bg au cabane super...

Iulian Mareș spunea...

Erată.... Viața / Vața.

Iulian Mareș spunea...

Mister,
Eu am acasă cu n aparat telefonic și cu fax! Costă începând cu 250 lei, iar trimiterea unei pagini cam 3-3,5 lei!
Forma legală și mai lunga este prin CMZ sau CMS!
Mai ai o forma, prin aplicația E_fax, parcă, tot c/cost, asociata Nr de mobil! Aceleași prețuri!
Așa este, destinata recuperării piloților, dar... între serii se poate caza; nu este deranj cu un telefon! Șeful este un tip f. amabil și banii dumitale merg!

Iulian Mareș spunea...

Mister,
CLIMS este o aplicație pt mobilitate și nu numai, destinata militarilor și familiilor acestora! Sunt f serioși, ei impaketand totul! Imbarca, transporta și debarca unde vrei și la data specificată! Nu costa mult!
Soliciți si-ti transportă lucrurile, mobila, ...etc unde vrei, pe glob!