Un produs Blogger.

joi, octombrie 11, 2018

Iohannis nu intră în turul 2 al prezidențialelor

37 comments

Sondaj pentru cititorii DcNews.


11 octombrie 2018, orele 12,00

Pe cine ati vota la prezidentiale 2019?


Sondajul a inceput la 10-Oct-2018 19:58
Klaus Iohannis
22,71% (5672)
Dacian Ciolos
10,54% (2632)
Calin Popescu Tariceanu
41,72% (10423)
Candidat PSD

25,04% (6254)




Orele 14,15

Pe cine ati vota la prezidentiale 2019?


Sondajul a inceput la 10-Oct-2018 19:58
Klaus Iohannis
23,13% (6531)
Dacian Ciolos
10,68% (3015)
Calin Popescu Tariceanu
41,54% (11727)
Candidat PSD
24,65% (6958

37 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Ba să câștige și să vadă și mai bine izolarea...
Cine să hrănească ratustile?
Vreau să-l văd și pe Cioloș premier pt că așa vrea poporul lui Țuțea!

Leon spunea...

Am participat si eu la acest sondaj..!

doc987 spunea...

Aiureli......Nu sunt fan Klaus, dar, nici cu Calin file de poveste, sau...6 neveste, nu vad o optiune serioasa. Pai nu este el partas la tot ce ni se intampla, batjocura la adresa pensionarilor militari ? In acest moment, nu vad nici o persoana care, in viitor, sa merite sa fie Presedintele Romaniei. Trist, dar nu avem oameni politici de valoare......

Iulian Mareș spunea...

Pt că nu a făcut-o KWI, a luat acțiunea L. Pleșoianu:
"Liviu Pleşoianu i-a trimis preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, un document în care propune extinderea mecanismelor de verificare aplicate României şi la nivelul altor state membre ale Uniunii Europene în ceea ce priveşte corupţia şi exportatorii de corupţie din UE. Solicitarea vine pentru a contracara exportul de corupţie în interiorul Uniunii Europene.

Liviu Pleşoianu a primit şi un răspuns oficial la document, în care se transmite faptul că acesta i-a fost transmis spre analiză lui Frans Timmermans, care urmează a răspunde, în cel mai scurt timp, solicitării.

"Dacă tot vorbim despre MCV și rezoluții în cazul României, atunci să fie MCV și rezoluții și pentru toți marii exportatori de corupție din UE...", a concluzionat Liviu Pleşoianu."

Leo spunea...

Desigur ca nu intra KWI in turul 2 , deoarece castiga daddy cu 4% chiar din primul tur. Acolo in primul tur e concurenta mare intre daddy cu 4% si file de poveste cam tot pe acolo....
Daca a participat si Leon la sondaj atunci m-am linistit de tot.

Huhu Rezea spunea...

In@doc
Îi cere cineva lui Iohannis sa rezolve problemele pensiilor militare?
Nuuuu!
De ce i-ar cere lui Tăriceanu?

doc987 spunea...

Don Huhu....Pai Calin nu este la guvernare cu pesedeii ? O fi Klaus....si eu nu stiu.Nu le mai faceti lobby, don Huhu....Noi nu avem oameni politici, doar propovaduitori al propriilor interese....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iohannis, m-am convins de el. Sa mai ia inca un mandat, cand o veni tata din groapa! Cate petitii nu i-am scris eu in numele tuturor urgistilor la pensiile militare, si l-a durut in cot! E posibil o noua stea sa apara pe firmament, si anume, Corina Cretu! Meditati, v-as ruga, asupra acestui aspect, dar si ce atuuri ii da credit pentru aceasta functie suprema in stat. Impedimentul ar fi palmasii, care si asa nu cunosc ei ce voteaza, chiar si sefii cei mai mari din partide nestiidu-i ei prea bine si votandu-i din inertie, cat si impinsi de guvizii de onoare din sacoselele electorale! Corina Cretu, poate este cea mai cerebrala pesedista la ora actuala, nici dreapta neavand o asemenea valoare politica de talie europeana, ca sa fim sinceri si sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului...Nu-i asa, Petrica Cezarica?!

Gigi spunea...

Doamne,noi nu mai scăpăm d'ăștea în veci!
10,22...%,cam mult pentru niste iluștrii anonimi!
Dar în țara asta nu mai găsim un om mai acătării sa ne devină președinte?
Chiar că avea dreptate bietul P.Țuțea.
Hai,că ne merităm soarta pe deplin!
Cine a spus că la români trebuie să le faci bine cu forța,n'a fost prost!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cicatelea, Moliceanu Dandy, isi pregateste campania electorala cu foste sase doamne ( parca stim de undeva si de sase case!) constituite intr-un cor Madrigal, ce o sa-i cante pe traseele electorale melodia Bade, palarie noua, ne-au rupt punctul G in doua!

iceparu spunea...

Ce aveți cu Calin 6 neveste .Are el 8 copii?!E tare în stremeleac. Dacă se întâmplă să ajungă președine ar fi singurul președinte de tara membra UE cu harem.Vă imaginati cum ne-ar creste cotatia in randul femeilor din tarile nordice?Sa-La exportam la turci sau intr-o tara africana.

Iulian Mareș spunea...

S-a deskis urmărirea in rem pt datoria către statul ROU a sumei 320000€ și posesia de case de către familia KWI. PG are ocazia sa probeze verticalitatea!

"Dacă ajung Președinte în secunda 2 voi renunța la imunitate!" OGay!
Hai să fim serioși! .... imunitatea este cu #. Dar dna. profă? Lovitura cu manta!

Mihai spunea...

Asteptati sa livreze si Pieleanu unul marca A3 nu cumva sa-i fure Chiriac contractul.
Ciuvică ce zice ,este de acord ?
@ Leon
Inca se simte mirosul de lavanda si căpsunică in Piata Mare din Sibiu.
Ti-am transmis condolente pentru necazul de la Sibiu intr-un comentariu insa patronul nu a reusit sa-l publice nici până azi. Poate mâine -poimâne.

Mihai spunea...

Daca nea Chiriac a gasit pentru sondaj doar ”Leon”-i ,cum sa iasă altfel.
@ Leon , te-a intrebat si de Vio ceva ? Oare ea căt o avea după sonda lui Chiriac pentru comanda lui Gâdescu? După discursul inspirat din ”operele sefului ei” de la Parlamentul European ar trebui sa treca de 75%!!!! Si mai ales după zicerea ”Nu lasati la voi(UE) sa se intample ca la noi” Mare adevar zise Vio . Asa întelesei eu ” nu importati coruptia de la noi în UE si nu puneti penali condamnati in functii de conducere ca la noi”.
Ce zici dom Leon ,zic bine !

Iulian Mareș spunea...

Cu ceva explicatii...

https://t.dcnews.ro/sondaj-prezidentiale-rezultat-vot-procente-explozive_617599.html

PS-este corect Stelian? .... iau nota de trecere? ....sa scriu "ia-u"? ..... OGay, asa voi face! Voi reveni cu o fraza sa o despartim in propozitii si sa le facem analiza! Facem totul la FF!....sa-u [:))] prin spate?...
MI_S-A pus pata pe Ciolos, caci vreau un presedinte yoghin, in spirala, cu eprubeta-n mana!

Iulian Mareș spunea...

Nu s-a intamplat asa cum au crezut romanii dar, se inampla lucruri!

https://t.dcnews.ro/casa-lui-iohannis-urmarire-penala-in-rem-chirieac-se-va-deconta_617625.html

Stelian, #corect? Activati si voi masele! Sa vad ceva... "#LGBT, salveaza Romania/KWI/LCK!" .....etc

Iulian Mareș spunea...

Evlavios si practicant, sunt sigur ca, dupa votul cu NU la referendum, duplicitarul P.S. nu va rata ocazia de a se numara printre cei 200000 de pelerini din Iasi, din wek, la moastele Sf. Parascheva!
Sunt convins ca, asa cum a mers la referendum, va merge si in pelerinaj!
Ca sa-l ajut ii voi expune prognoza meteo!
Drum bun pelerin crestin! Ganduri bune!

https://t.dcnews.ro/sfanta-parascheva-vremea-in-iasi-vineri-sambata-si-duminica_617575.html

PS-se apropie teza! Am sanse?

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Daaar, gl. Oprea, ....., nimic? El, pardon, Excelenta Sa, doreste postul de Premier?
Ganduri bune!

Unknown spunea...

Fiti mai rezervati cu increderea in sondaje. Sondajele de la referendum anuntau faptul ca se va face lejer numarul de voturi necesar pentru validare. Si uite ce a iesti.

Leon spunea...

tigri 3, multumesc pentru Condoleante ( cel decedat a fost gasit de ISU, in raul Olt pe data de 16 septembrie si inmormantat cu ceremonial militar la Cimitirul Municipal cateva zile mai tarziu )
Referitor la dna Viorica, cred ca ar obtine la fel de multe procente cat a obtinut si domnul Profesor de la Cotroceni, si recunosc, citeste destul de bine cele cateva fraze scrise de un consilier personal. Si ca sa fie sigur ca nu gafeaza, vorbeste din ce in ce mai rar si din ce in ce mai putin !

Stelian P. spunea...

@Iulian
Vad ca sunteti patruns (era sa zic penetrat, ca a venit momentul) de subiectele zilei. Dupa Badea mai avem un cititor de ziare si aici. Boala asta se ia, homosexualitatea nu.
"sunt sigur ca, dupa votul cu NU la referendum, duplicitarul P.S. nu va rata ocazia de a se numara printre cei 200000 de pelerini din Iasi,"
"Sunt convins ca, asa cum a mers la referendum, va merge si in pelerinaj!"
Dece nu reusiti sa fiti cu convingeri ferme macar in acelasi comentariu ? Aveti plan la comentarii si asta explica viteza care va impiedica sa retineti ce postati de la un minut la altul ?
PS Ca sa ajungeti la seminar trebuie mai intii sa luati admiterea. Grabit mereu...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, Generalul Oprea va fi pe cai mari, te asigur! Fiind un bun organizator, ambitios si om de cuvant cu onoare, si nu exclud sa-l vad la Palatul Victoria! Acum, in secunda asta l-as vrea premier! Azi se discuta in Parlament pensiile speciale, si ale noastre. S-a definitivat ca pensiile sa nu depaseasca soldele activilor, se scoate majorarile la actualizari cu 100% in raport cu inflatia si alte sabotaje ordinare, pe care o sa le voteze azi Parlamentul. Drama noasra, datorata PSD, se va accentua teribil de acum incolo! PSD ne-a tradat odios, iar onorabilul Huhu Rezea, precis ne va informa aici cu ce se va intampla, caci se va da publicitatii. Teodorovici a declarat aseara ca Armata si Politia este tradata ordinar din interiorul PSD SI NU VEDE CU OCHI BUNI ASTA. Cititi, v-as ruga, tot articolul cu tradarea PSD cu toate oug-urile distrugatoare, confirmate de Teodorovici, pe pagina grupului fb a Col Kellner, *Pensionarii militari uniti in SNAOP!* Zilele astea se vor decide adevarate tragedii la pensiile militare de catre PSD, si nu cred ca simpatizantii acestui partid bolsevic vor mai rezista mult sa le tolereze aceste crime odioase, si sigur se vor ralia la UNPR-Gabriel Oprea, va asigur! PSD, si-a dat deja arama pe fata privind institutiile de forta si ne-a nenorocit aproape iremediabil! Asta dupa ce toti ne-am repezit ca disperatii si i-am votat la doua maini! Asta este recunostinta PSD pentru voturile noastre, fratilor!

Iulian Mareș spunea...

P.S.,
Te înșeli cum încerci să înșeli și democrația și religia...
Mergi împăcat la Iași!
De ce crezi că sunteți doar #3_iezi_cucuieti? De normali și freelanceri?

Iulian Mareș spunea...

P.S.,
Nu știu ce a zis Badea...poate gândim la fel!
Tu gândește la ce vei spune SUS!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Suntem doar 3 (oare ?) aici in reprezentanta puterii dar inca nu ati aflat ca suntem vreo 14 milioane care nu posteaza dar au votat NU. Nu va grabiti, cititi mai intii Recomandarile Comisiei din care face parte si TT, "viitorul presedinte" si dupa aceea vedeti citi sunt normali si din ce tabara fac parte.
"Poporul are intotdeauna dreptate !" Sper ca nu va deziceti de lozinca mult fluturata de dvs.
Dvs. va simtiti bine aici caci efortul de gindire e minim. E suficient sa fiti de acord cu articolele si sa-i injurati pe cei 3.
Eu nu sunt multumit sa fiu doar intre aplaudaci caci mi se blocheaza gindirea. E ca la sah.

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P

Fiecare e aplaudac în mediul in care ii sunt acceptate ideile.
D-ta nu esti aplaudac aici, dar esti pe site-urile #rezist.

Apropo, astăzi Judecătoria Sect 1 a mai arestat doi anarhiști din Piața Victoriei.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Arestarea derbedeilor care au provocat violentele ma bucura.
Daca imi dati link-ul spre un singur site #rezist pe care sunt prezent va prezint scuze si la cererea aplaudacilor de aici ma retrag.

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Kiar nu te-ai saturat sa faci pe prostul?....pt că, sincer, nu cred că ești!
Poporul va taxa tot ce este toxic, adică # și LGBT!
Am convingeri că la alegeri PNL și USR va deconta cu un scor și mai mic!
Știu bine cum se învârte lumea; am în rude care lucrează numai în industria producatoare-unii tocmai la Miami, alții de acasă. Toți taxam greșelile PSD, dar până la # și ciudatul de Cioloș este cale f lungă! Dacă la actualii guvernanți am ce critica la ceilalți nu am ce aplauda! Asta-i evident!
Cat despre cei 3...: unul are profil indisponibil, celălalt este și a fost omul 3 la lopată, o figură ștearsă în tot ceea ce a făcut, un Nae-Contra, lustragiu de serviciu al celor ce au făcut răul suprem țării...
Ah, mai era ceva! Într-un moment greu, în cei 10 ani ratați cu bețivul CI-ist ajuns președinte, A-3 a fost singura TV care l-a "scuipat" în fața!
Nimic fără Dumnezeu!

Iulian Mareș spunea...

S.P.,
Asta ne pregatesc candidatii KWI si europeanul Ciolos, nepotul Vulpii!
Nu suntem nemti, norvegieni .....etc!
Pasii acestia nu sunt nationali si nu ne caracterizeaza!
Dar, de ce nu dezincriminam zoofilia si gerentofilia, pt ca tot contranatura sunt?
Sa se casatoreasca cu fluturi?....traiesc 2-3 zile.

https://t.dcnews.ro/parteneriat-civil-record-de-semnaturi-pentru-petitia-impotriva-legii_617851.html

Leon spunea...

DCNews mai publica rezultatul unui Sondaj: 68,22% dintre respondentii on-line, sunt de acord cu existenta miscarii crestine de renastere nationala "Coalitia pentru Familie ". Am votat si aici..!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Nu suntem nemti, norvegieni etc. si ne mai si mindrim cu asta. In loc sa-i egalam la nivelul de trai, la PIB etc. mai ales ca resurse avem, murim de grija altora.
Homosexualitatea nu e o boala. Oamenii se nasc cu starea asta iar noi ducem o campanie plina de ura la adresa lor. Urmeaza ura impotriva evreilor, a celor cu ochii oblici, a negrilor, care si ei sunt diferiti de noi iar dupa ce ii izolam, le punem in fata tot felul de restrictii sau mai bine ii exterminam, o sa traim liberi si fericiti. N-am invatat nimic din holocaust.

Huhu Rezea spunea...

@stelian
Ești complet neserios dacă pui pe același plan un viciu,cum este sexualitatea anormală, cu apartenența la o nație, cum ar fi cea de evreu, tigan, roman, chinez, congolez etc.
Heterosxualitatea este naturală, nu se dobândeste.
Homosexualitatea si alte forme de sexualitate anormală se dobândesc după nastere ca o forma de neadaptare sau ca un viciu.
Beția, fumatul, curvia, drogurile etc sunt si ele vicii dobândite ca urmare unei vieti dezordonate.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Am mai spus-o si o repet:
- homosexualitatea nu este un viciu. Oamenii se nasc cu ea si nu eu sustin asta ci oameni de stiinta. Multi oameni de valoare sunt homosexuali dar in tari intolerante ca Romania prefera sa se ascunda iar unii din reprezentantii nostri (ala cu mitraliera) se lauda ca "apara poporul" de ei. In Anglia (exemple sunt multe) unii dintre ei, care si-au recunoscut diferenta au fost onorati cu titluri de noblete. Elton John, Victor Garber,Freddie Mercury imi vin acuma in minte. In istorie avem si alte nume celebre cum ar fi Cezar, Platon,Leonardo Da Vinci, Goethe, Hans Christian Andersen, Piotr Ilici Ceaikovski, George Washington, Armani,Dior, Versace....Daca ar fi fost si la ei Coalitia...cine stie ce se alegea de ei ?

"Homosexualitatea este una din cele trei categorii principale de orientări sexuale, împreună cu bisexualitatea și heterosexualitatea, în continuumul heterosexual–homosexual. Înțelegerea științifică indică faptul că orientarea sexuală nu este o alegere, ci mai degrabă un proces complex în care sunt implicați factori de natură biologică și de mediu.[2] Cercetările au arătat faptul că homosexualitatea este un exemplu normal și natural al variației sexualității umane și nu reprezintă o sursă de efecte psihologice negative prin și din ea însăși." Wiki

Stelian P. spunea...

PS
Homosexualitatea exista si a fost cercetata si la multe specii de animale si totusi speciile respective nu sunt pe cale de disparitie.

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Iar ai deraiat? Ce fumezi? Joint-uri?
Ai fost cumva imperiu colonial?
Te-au ocolit războaiele, de mii de ani?
Dacă îți scriu cât a realizat in o 100 de ani, te crucești!

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Nu ți-au venit numele alea in minte...ci pur și simplu le-ai găsit cu motorul de căutare Google!
Nu homosexualitatea în sine ne sperie cu permisiunea adopțiilor!
Să lăsăm să treacă 100 de ani (2 generații) la ei și să vedem concluziile!
Sunt penali? Nu!
Sunt marginalizați? Nu!
Se comporta că maimuțele la marșuri anuale? Da!
Ai un studiu privind implicația adopției de către gay în dezvoltarea copilului? Nu!
Ce tot o freci acu că berbecul in gard?
Vrei că LGBT să devină obligatoriu? Sunt tentat sa răspuns afirmativ!
Sunt întrebări la care știința nu a răspuns: de ce și cum apare modificarea? Este genetică? Este transmisibilă prin mimetism?
Există modificări cromozomiale?
Există o informație secretă în ADN?
Nu te arunca în hau dacă nu știi unde-i fundul! Nu trebuie sa fii mai catolic decât papa; zău, nu-ți șade bine sa bravezi în open mind!
Mai ai puțin și începi cu apologia swinger!

Leon spunea...

Tigri 3, parca regret ca nu l-am votat pe Iohannis..!
Ce Presedinte Responsabil si ordonat !
Inaintea plecarii pentru 3 zile in Italia a lasat curat la locul de munca: mai are un singur proiect de lege pentru promulgare (primit de 3 zile), are 29 proiecte trimise la Reexaminare si alte 58 proiecte trimise la Curtea Constitutionala ( si cu aportul Rezistentilor din Parlament )..!