Un produs Blogger.

joi, mai 30, 2019

Dosarul de colaborator al lui Băsescu, alias Petrov, înregistrat la Curtea de Apel București.

14 comments
Curtea de Apel BUCUREŞTI
Nr. unic (nr. format vechi) :3160/2/2019
Data inregistrarii29.05.2019
Data ultimei modificari:29.05.2019
Sectie:Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal
Materie:Contencios administrativ şi fiscal
Obiect:constatarea calităţii de lucrător/colaborator al securităţii (OUG nr.24/2008)
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU STUDIEREA ARHIVELOR SECURITĂŢIIReclamant
BASESCU TRAIAN
Pârât

14 comentarii:

Dan spunea...

Ponta a anuntat acum 5 min. la Realitatea tv . ca impreuna cu toata opozitia ( a zis de: PRO RO, PNL si USR, PP, chiar si Alde care nu e din opozitie dar sunt de acord ) au hotarat sa respinga OUG 59 saptamana viitoare.Singurii care se opun abrogarii OUG 59 sunt PSD si UDMR.Urmariti la noapte in reluare Realitatea tv.

Patrascioiu spunea...

Se știe de când e lumea ca Basescu a avut angajament.Primul care l-a băgat pe teava a fost Rotaru.Huhu știe procedeul.Dacă ai devenit ciripitor la CI după ce devii civil te da în primire la Secu. Se pune problema dacă a făcut note informative cu iz politic.Dacă a zis ca X doarme la studiu sau ca y a fluierat în biserica nu-î problema.
HUHULE când am auzit ca și securistii erau supravegeati de CI era sa cad pe spate.Și din rândul lor erau ciripitori.Inclusiv ceiștii la rândul lor erau supravegheați contrainformativ.
Armata își avea curiozitatile ei astfel încât de multe ori era necesar sa faci schimb de informații.


Gigi spunea...

De,UDeMeReU,înțeg,dar de PeSeDeU.....!!!???
Ăștia,n-au învățat nimic de la
trecutele apropiatele alegeri!
Acum vor să se răzbune pe noi,sau sunt setați în această direcție?
Schimbați softul, tovarăși,
schimbați cipul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ia di colea salam pe ziar, rumâne: Aplauze furtunoase, camarazi! Pica mitul puritatii bascesciene! Chelacaitoarea, Monicaca Morcovei, as dori-o bagata si ea la ghilotina, si Eugen Preda, ambii din Ciuma Negra PNL, care au terfelit Romania in PE, mai ceva decat toata securitatea sovietica si hungara la un loc! Ciuma Negra, PNL si Ciuma Roz bombon, USR, se hamaiesc si se musca pentru osul descarnat de la prezidentiale, slabindu-l pe Ciolan cu fasole in fata PSD, sau alti fomisti. Intarata-i drace! Daca nu-si baga capatani de varzoi murat intre greblele bucale, n-au facut nimic! Mandolaba Orbete e in coma bahica cu poluții nocturne ca nu-s uniti cu totii in favorarea verzei murate cu Ciolan Anus afumat! Doamne, ajuta!

Patrascioiu spunea...

Cornelision fa și tu o critica constructiva .Cuvântul " ciuma"indiferent de culoare sperie.Nu transforma blogul intr-o hazna.
Nici un partid nu trebuie sa devină atât de puternic încât sa dieteze.Trebuie sa existe cât de cat un echilibru intre putere și opoziție. Urcatul puterii la cap devine nociv.
Justiția pe partea ei de anticoruptie daca respecta codul de procedura penala si codul penal trebuie lăsată sa-și facă treaba .Trebuie criticată atunci când devine părtinitoare.
Sa fim sinceri cu noi.Ideia ca pensiile militare sa devină contributive a plecat de la PSD.Aduceti-va aminte din ce partid făcea parte Marian Sarbu ,ministru al muncii pe timpul alianței PDL-PSD.Mie personal mi-a cauzat pierdere dar majorității pensiile li s-a dublat.
Mă repet.Legea 223 în varianta actuala este nedreapta pentru noi cei ce ne-am pensionat intr-o anume etapa.E foarte bine ca SGP are o pensie substantiala dar nu e corect sa fie mai mare decât a subofiterului cum nici subofiterul nu trebuie sa aibă pensia mai mare decât ofițerul. Sa fim serioși. Ce putea sa facă un subofițer sa aibă pensie de 12000 lei ca doar nu a fost ministru precum în Congo.

Iulian Mareș spunea...

In Congo ministrul nu are mai mult de 300$!

M spunea...

@Patrascioiu - o sa tot repet! Valoarea pensiei (pe contributivitate) este legata de coeficientul de ierarhizare din legea salarizarii. Noi, astia batrani, am prins coeficienti care ne situau la mijlocul piramidei salariale. Cum "baza" e mereu mai mare insemna ca salariul mediu era mai jos si deci ca lunar luam 2-3-4 puncte.
Actualii activi se "bucura" de plasarea pe primele 3 trepte ale piramidei salariale. La un brut mediu de 5.163 de lei cati o sa ia 3-4 puncte? Ma uitam pe fisa mea, prin 2007 am avut luni in care am luat 7 puncte si chiar 8! Ce ziceti? Cati au acum 41.304 lei brut?
Cu toate astea pensia mea pe contributivitate este apropiata de cea pe 223. Pentru cei ACUM activi o sa fie un dezastru!

Leo spunea...

Înseamnă că au apărut documente noi din care să reiasă calitatea , deoarece până acum deciziile CNSAS nu a avut acte ca să introducă actiune în instantă.
Ar fi interesant de stiut care sunt aceste documente noi din care să rezulte activitatea de politie politică a lui petrov

raul spunea...

Dacă mai e cineva care se îndoiește ca Base a fost securist inseamna ca e naiv ,ca sa fiu bland! Poate astia mai tineri!Dar ceilalti mai batrani,am trăit destul in cealalta societate!Cat a fost in functie a avut el grija sa șteargă urmele,Dar poate s-o mai gasi ceva!
Ps Securist pe vremuri si cel mai mare hot in zilele noastre!Si poporul roman in prostia lui i-a dat imunitate non stop,președinte, senator,acum europarlamentar!Bravo națiune!

Iulian Mareș spunea...

Despre mizeria asta de târâtoare nu pot scrie decât că doresc sa primească pedeapsa meritată!

Gigi spunea...

Auzi,"Petrov"!Ai dreakului securiști,ce nume conspirative alegeau!
Acum,dacă se va dovedi că a fost colaborator,ce se va întâmpla cu mandatul de EP?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu fiti copii, unii: Femeia de serviciu, administratorul de bloc, etc, erau turnatori la Secu, daramite un sef de echpaj, capitan de vapor! Era instruit sa nu-i fuga oamenii, era secretar BOB de Org. care era la bordul navei, si toti secretarii aveau sarcini de securisti sa toarne. Ei erau intr-o situatie de deplasare intrenationala, cu atat mai sever se impunea ca sa fie verificati de un securist autentic, in acest caz Basescu fiind pur si simplu un securist, un reprezentant al Securitatii de la bordul navei!

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
este bai mare, mai ales pt declarațiile mincinoase făcute pe persoană fizică!
Cedează locul următorului și merge în instanță...

Sorin spunea...

Pe navele comerciale romanesti, membrii de partid formau o grupă de partid, fiindca echipajele erau relativ mici, secretarul fiind, în majoritatea cazurilor, comandantul navei. Dacă nu era membru de partid, nu primea nici funcția de comandant, nici cea de comandant secund. Iar la revenirea în țară, comandantul întocmesc un raport asupra marșului. Va dati seama ca cea mai mica insubordonare a unui membru al echipajului, insemna terminarea carierei de marinar si aprobarea pentru trecere a graniței. Acum comandantul, angajat la amatori straini, are dreptul la arma de foc la bord si poate debarca oriunde orice membru al echipajului in caz de insubordonare sau in cazuri justificate tinand de competență.