Un produs Blogger.

marți, mai 21, 2019

Inspecția Judiciară mai are puțin și găsește și planurile de măsuri concrete de colaborare dintre SRI și Parchete

13 comments
E imposibil să nu mai fi rămas măcar unul din sutele de planuri de colaborare de implicare a SRI în cercetarea penală a unor oponenți pe care Statul Profund ii considera periculoși pentru România gândită de sergenții majori mesianici.
La SRI mai pot fi găsite doar numerele de înregistrare. Cine să le caute? Manda s-a oprit la jumătatea drumului. Hellvig are și el de ascuns implicarea SRI în destructurarea criticilor lui Iohannis. 
Se pare ca doar SIE nu a întrat formal în aceasta mizerie de poliție politică. A primit critici de la roza Cucuvea. SIE are propriile obiective politice. 


13 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Kiar dacă nu-l apreciez pe Erdogan, constat că știe ce face!
Eșalonul 2-3 din aparatul birocratic, inclusiv UE, sunt împânzite de cârtițe! Și sapă, sapă pe bani românești!

M spunea...

Un protocol în sine nu e rău. Atunci când e făcut în limitele legii și pentru a crea mecanismele de punere în aplicare a unei legi este chiar necesar.
SRI și Kovesi ai făcut 2 greșeli
1. Au implicat instituțiile în lupta politică
2. Au subordonat justiția SRI.
Și poliția are sarcini în culegea de informații, în strângerea de probe dar NICIODATĂ procurorul sau judecătorul nu trebuie să dea socoteală poliției e ce a făcut și cum a făcut.
Aici este marea mârșăvie! Uluitor este că sunt oameni care ori sunt idioți și nu înțeleg ori sunt infami și acceptă!

Iulian Mareș spunea...

Să fie f. limpede: cu cei care au conceput și elaborat, semnat aceste planuri și proceduri și au acționat în spiritul și litera lor nu mai poți face justiție: procurori, ofițeri SRI, judecători!
Ei singuri ar trebui să se ceară afară până nu vor fi lustrați și acționați în justiție pt o enormitate de fapte penale!
La fel, aceleași opțiuni pentru politicienii care au știut, au desemnat ținte, nu au luat nicio măsură de stopare și s-au complăcut! Nu contează motivele!
Constat că trezirea la realitate a serviciilor și a magistraților se produce mult prea lent și este cazul că f rapid să se facă curățenia generală!

*Când, zilele trecute, l-am auzit pe Vopsea îndrugând numai prostii am rămas stupefiat! După atâția ani nu cunoaște principalele misiuni ale serviciului! Fraze înșirate fără noimă în stereotipuri demne doar de DSS!

Leo spunea...

În toată lumea civilizată de care ne-am rugat să facem parte , există protocoale intre servicii și structurile judiciare competente și abilitate să lupte cu criminalitatea. Numai noi ne văicărim , manipulați de penali.

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Parcă ți-a suflat Coldea în gură.
N-ai sa găsești în vreo tara europeana protocoale prin care serviciile de informații fac acte de urmărire penală și transcriu înregistrările în stenograme care nu au vreo legătură cu siguranță națională.
Serviciile de informatii furnizează informații și atât. Tine de competenta organelor de cercetare penala, procuratura și politie, sa transforme informațiile în probe.

CEZAR spunea...

marți, mai 21, 2019
Leonard basistul spunea...bla bla ..

Este rugat sa dea un exemplu concret ....!!!

M spunea...

Domnule Leonard, sunteti in mare eroare!
De o mie de ori am sa spun pentru ca cei care vor sa inteleaga sa inteleaga!
Protocoalele in sine nu sunt o problema. Se fac peste tot, problema e ele nu trebuie sa adauge la lege.
Furnizarea de informatii de catre serviciile secrete catre procurori de exemplu sunt legale dar interferenta ULTERIOARA in mersul anchetei, in masurile luate, in modul in care sunt exploatate aceste informatii este ilegala si aici si in TOATE STATELE ALEA DE CARE V-ATI RUGAT DUMNEAVAOSTRA SA FACETI PARTE.
Sunteti manipulat de niste infractori care vor sa isi ascunda dosarele penale!
Inca un abuz al lui Johannis!!
Johannis nu suporta nici o institutie independenta. Ura si nevoia de a controla tot sunt viscerale! Azi au inceput presiunile asupra CNA (reprezentanti ai Presedintiei si ai PNL) au organizat un desant pentru a forta aceasta institutie sa se subordoneze lui Johannis. Gurile rele spun ca se pregatesc dosare penale membrilor CNA care nu se subordoneaza imediat.

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Daca ai răbdare și citești in legea de organizare și funcționare a SRI (care ar trebui să se numească SRCI sau SRIIn) vei identifică domeniile pt care este abilitat prin lege! Ce se suprapune legii este penal! Așa este în toată lumea democrată! Nu îți poți aroga atribuții și drepturi/domenii că așa s-a votat în CSAT!
Ex.-skimbul de terenuri Becali/MApN s-a făcut cu avizul CSAT și HG! Dar pârnaie au făcut doar 3!

ionel bardas spunea...

huhurezea se pare ca nu cunosti realitatea despre aceste transcriei
1.atunci cind au fost transcrise de sri se faceau cuvint cu cuvint nu in stenograme :
2.s-a apelat la sri la inceputul PNA-aului cind acesta nu avea ethnic posibilitatea de inregistrare si transcriere asa ca ei faceau si inregistrarea si transcrierea si-ti dadea ce doreau ei.
3.asa s-a ajuns sa detina informatii pentru a jantaja ulterior intrucit cei de la PNA obtinea aprobarea instantei pentru inregistrari iar OAMENI DE BINEde la sri opreau ce doreau o parte probabil ca le vindeau o parte asa cum s-a demonstrat le foloseau in scop de jantaj

Unknown spunea...

Leonard, ing de arm si m-tii, promotie 1986 AMT Bucuresti , Chirigiu 81-83 , manipuleaza ca un ing nu ca avianyc, subinginer. O intrebare pt acesti trubaduri ai dublei masuri juridice: pe iohannis si soata lui carmen, care sunt obligati sa returneze statului roman peste 300.00 de euro datorita insusirii si folosirii abuzive a cel putin unui imp)obil al Romaniei, cum ii catalogati: hoti, borfasi sau oameni cinstiti ?

Liviu PO spunea...

De fapt,in opinia mea si ordinul comun M25/2016 este un "protocol" intre institutiile semnatare, realizat cu scopul de a eluda principiile legii nr.223/2015. VAE, unde am ajuns:in acelasi punct de unde am plecat,dar cu internet,telefon mobil si VICTIS lipite.Asadar,sarpele care-si inghite coada are urmasi...Ce inseamna asta? Inchiderea cercului pacatului,respectiv toti cei care au pacatuit vor ajunge sa traiasca in siajul pacatelor lor...

M spunea...

Ziceam de dimineață :
Gurile rele spun ca se pregatesc dosare penale membrilor CNA care nu se subordoneaza imediat.
Aflasem că PNL a format o echipă de 4 oameni care să facă o plângere penală membrilor CNA care nu au votat așa cum le-a cerut Johannis. Pe seară Orban a confirmat inițiativa.
Și totuși mai sunt oameni care cred că justiția nu e folosită pentru atingerea obiectivelor politice și protejarea infractorilor din jurul lui Johannis. Somn ușor!

Iulian Mareș spunea...

M,
Bețivul națiunii a avut noroc, i s-a arătat doar pisica până acum, dar pe ăsta scrie Slobozia, la țânțari, sau Aiud/Craiova!
O ști să-i facă kiftele?