Un produs Blogger.

joi, mai 23, 2019

Pariu între Bogdani

6 comments

6 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Carmen Iohannis: „Iubi, tu votezi la referendum?”

Klaus Iohannis: „Nu votez dragă, pentru că nu am înțeles întrebările”!🤔

CEZAR spunea...

Un fanfaron de doi bani ...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

STUPIZII SI IPOCRITII, DE CEA MAI JOASA SPETA, AU UMPLUT CLOSETUL CIUMEI NEGRE, PNL! OPORTUNISMUL E MAI GREU DECAT CANCERUL IN METASTAZE! MI S-A FACUT ASA O SCARBA DE ACESTE PERSONAJE MALEFICE SI PERICULOASE PENTRU INTEGRITATEA ROMANIEI...

Iulian Mareș spunea...

"E ciudat să vorbești despre penali și să faci un referendum când tu ai beleaua cât casa, iar pe partea cealaltă ne spune adevărul în sfârșit și anume că cheltuim banii statului român pentru că nu suportă el PSD-ul”

M spunea...

De la reclama la Savana (ăia care acum ceva timp făceau mișto de "familia traditională" iar acum se implică pe față în campania lui Johannis spunând ca ei nu zurgăvesc duminica că sunt la vot) până la tot felul de covrigării, cafenele și shaormerii unde primești ceva dacă prezinți buletinul că ai votat la referendum, implicarea ilegală a ăstora este impresionantă!
Goebbels zicea că cea mai eficienta propagandă este să îți acuzi adversarul de infracțiunile pe care le faci tu!
Să apărăm justiția chiar dacă asta înseamnă încălcarea legii, tovarăși!!!
😁

Iulian Mareș spunea...

Ion Coja:
Domnule, există câțiva indivizi în Cluj Napoca adepți ai tezei „transilvaniste”, potrivit căreia ardelenii ar duce-o mai bine dacă s-ar separa de restul Țării. Teză susținută de Budapesta, prin care sunt amăgiți mulți ardeleni fraieri. Alții susțin această idee imaginându-și că ar avea de câștigat în ierarhia politică a unui nou stat, într-o Transilvanie stat de sine stătător! Ideea a avut susținători imediat după 1944, în fruntea partizanilor ei aflându-se „transilvăneanul” Valter Roman, odiosul kominternist. În zilele noastre se aud vorbe despre „miticii” de la București, care se înfruptă din beneficiile aduse de ardeleni la bugetul Țării. Teză falsă și primejdioasă pentru viitorul României. Las acest subiect pentru mai târziu. Deocamdată te rog să iei aminte că meseria mea sunt textele, elaborarea textelor și înțelegerea lor! Or, în textele rostite de Rareș Bogdan când a apărut la Realitatea TV nu mi-a fost greu să identific o subtilă propagandă pentru teza transilvanistă, propagandă care a culminat în zilele crizei catalane din Spania, când Rareș al dumitale nu s-a sfiit să-și arate simpatia pentru cataluni și să afirme, destul de net, că Ardealul ar fi în aceeași situație ca și Catalunia. A spus cam așa: Clujul este în România în aceeași situație cu Barcelona în Spania… Am reacționat prompt pe site, cu un text care a stârnit reacția de revoltă a ipochimenului, care m-a înjurat golănește, fără să aibă curajul de a mă invita în emisiunea sa pentru a mă explica, așa cum ar fi fost normal s-o facă!… De altfel, am remarcat că în dezbaterile politice de la emisiunile sale lipsesc cu regularitate invitații care ar putea să susțină alte idei, contrare amfitrionului. Convoacă numai comentatori aflați pe aceeași poziție. Și se declară apărătorul democrației. Și el, și PNL! Sub conducerea unui individ ca Ludovic Orban, liberalii nu mai sunt liberali, sunt o adunătură de năuci, care așteaptă minunea de a da jos de la guvernare PSD, fără sprijinul votului democratic de la urnă! Cum să-i iei în serios?! Cum să votezi asemenea ticăloși?!
A consemnat Petre Burlacu/NATIUNEA

*Cred ca descoperiti si cel putin 2 #postaci/useri cu opinii asemanatoare, de #tradare_nationala?