Un produs Blogger.

vineri, mai 17, 2019

Un neocomunist USR-ist: vom destructura Jandarmeria şi PSD

36 comments
Motivul: Jandarmii nu au permis o contramanifestaţie  neautorizata la Topoloveni.

36 de comentarii:

brenda spunea...

LA VOILA sa se trateze tipul este dezaxat .







capitanu nemo spunea...

Din pacate, pe unde se duce PSD ,este primit ,,cu bratele deschise,,.Cei care ii huiduie sunt platiti de Soros sau sunt infiltrati de statul paralel.

Huhu Rezea spunea...

Uite asa a mai crescut PSD cu 5 procente in ultimele 10 zile. Alternativa la actuala guvernare este violenta batausilor!

capitanu nemo spunea...

Mai sunt 10 zile si mai castiga inca 10 procente iar pe 26 mai o sa spuna ca i-a invins statul paralel.

M spunea...

Asta pregătește USR militarilor din România!
Cu respect domnule Nemo dacă eu vă văd pe stradă și vin și va dau un pumn în gură înseamnă că e vina domniei voastre ca nu sunteți iubit sau a mea că sunt un scelerat violent?
Felicitări camarazilor noștri din jandarmerie care deși sub presiunea procurorilor, slugile lui Johannis și Caramitru își fac datoria pentru ca România să rămână o democrație.
Nu pot să cred că măcar un singur militar poate să fie de partea acestor animale violente.

1. Asta nu înseamnă că PSD este perfect,
2. Dacă un USR-ist ar fi atacat de vreun dement, Jandarmeria trebuie să reacționeze identic!

Leon spunea...

Huhule, de ce oare simpatizantii PSD nu fac acelasi lucru, adica sa-i huiduie la adunarile PNL sau USR..?

M spunea...

@Leon - pentru că sunt mai civilizați? Pentru că nu sunt drogați? Pentru că partidul lor nu promovează violența și crima?
Azi am să scriu un mail tuturor militarilor din țările aliate cu care am lucrat vreodată și le voi prezenta asaltul, patronat de Johannis, al partidelor USR și PNL la adresa militarilor. Este un atac murdar și josnic al unor persoane ce trebuiesc eliminate din politica românească. Trebuie sa ieșim la vot să eliminăm acest cancer.

Mihai spunea...

Mi-aș dori ca acesti pesedei (aliantă) să mănânce o bataie zdravănă la aceste ”euroșparlamentare” .
Putin conteaza aceste alegeri pentru romani. Testul insă rămâne.
Doar așa se vor trezi si până le prezidentiale vor rezolva problema militarilor.

Alianta ”ps:::::::” în lupta cu statul paralel !!!!!!!!!!care stat fiind ..........chiar ........

https://www.facebook.com/IulyanCostel/videos/457240858349593/

Fiți bărbați ! Să nu-mi spuneti că , ”găinușele ”sunt mai destepte !

Arfy spunea...

"Să trăiți, șefu!" Un defect profesional! Este în firea lucrurilor ca cei de la putere să fie apostrofati democratic pentru neîmplinirea promisiunile și greșelile comise! Nu mai țineți parte puterii!

Mihai spunea...

Toți politicienii la fel de toxici precum ”tehnologia 5 G ” pe care cât de curând ne-o baga in corp din antenele montate pe toate dealurile exact pe terenurile primarilor . Unii cu chiria altii cu ponoasele.

http://protectie-electromagnetica.ro/tehnologia-5g-inseamna-razboi-impotriva-umanitatii/?fbclid=IwAR1gl5p0vVkMtgpeC447UEjDx-S-5d78EMz8--uwU0zgSqRvu6JgadX41V8

capitanu nemo spunea...

Asaltat de europarlamentari cu întrebări, ministrul Petre Daea a făcut o serie de declaraţii năucitoare. „Dar ce loc nu e plăcut în România! Bravo! Am intrat în sală cu un succes formidabil, bravo!, extrem de important, dar atât de necesar şi atât de util pentru noi toţi. Aveţi să ştiţi, vă spun aici, un moment deosebit de important prin prezenţa subsemnatului în acest consiliu, bravo! A se vedea populaţia de cormorani. Cormoranii în România fac baie în piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Vă mulţumesc pentru întrebări! Bravo!“, a spus, printre altele, Daea. Ministrul a făcut şi o comparaţie cel puţin originală: „Înţeleg furtuna Brexit-ului, dar şi furtuna pescarului“. Aşa cum era de aşteptat, o furtună s-a stârnit şi în România după ce discursul lui Daea s-a viralizat în mediul online. Iar dacă mulţi l-au criticat dur pe ministrul Agriculturii şi s-au declarat ruşinaţi de faptul că un astfel de politician îi reprezintă la Bruxelles, alţii au fost şi ei originali în glume şi ironii. De departe, cei mai mulţi internauţi s-au întrebat „ce a fumat“ ministrul nostru, în timp ce alţii l-au catalogat în mod ironic drept un filosof neînţeles. „Ăsta a fumat tot stuful din Dunăre“ – (Meridiano Ade) „Cormoranii fac baie în piscină şi porcii zboară, iar noi tot nu ştim ce fumează Daea... Pare marfa bună!“ (Cetăţeanul.net) Mai nou cormoranii au inceput sa manance si din procentele PSD.

M spunea...

@avianyc - cu tot respectul dar ce are atacarea Jandarmeriei cu rezultatele alegerilor?
@arfy - Poti sa apostrofezi pe cine vrei tu RESPECTAND LEGEA! Chiar daca animalele de la rezist blocau strazile, cat timp nu au fost violenti au fost lasati sa huiduie, sa strige, sa faca ce vor. Corect ar fi fost sa isi ia niste bastoane in cap imediat ce puneau piciorul jos de pe bordura! Nu mai aparati pe cei care incalca legea! Dragnea e de un milion de ori mai barbat decat voi! A incalcat legea - a fost pedepsit! Animalele rezist vor sa incalce legea dar sa nu fie pedepsite! Rusinos!

Patrascioiu spunea...

Exact ca pe timpul impuscatului.Bugetarii forțați prin șantaj sa participe la mitingurile PSD.Același procedeu aplicat și în cazul celor ce primesc ajutoare.O democrație originala.Romanul nostru e isteț. Semnalizează la stânga și o ia la dreapta..
Cazul Ciolos.Chipurile ca ar fi făcut politie politica.O idioțenie. E știut ca înainte de 1990 cei admiși la facultati executau stagiul militar așa zis cu termen redus.Astfel se face ca Ciolos a ajuns prin grija CMJ Cluj sa facă stagiul militar cu termen redus intr-un Batalion trupe securitate.Mare scofala.Militar cu termen redus.Trupe de securitate=infanterie plus scotocit. Milițienii au avut și sarcina de politie politica.Huhu Rezea sa mă contrazică dacă are curaj.

radu spunea...

Se simte mireasma anilor 46-60...grav fratilor, grav!

Iulian Mareș spunea...

Nu știu de ce aveți așteptări: din Cara_mitră a ieșit un Cara_mitru! Ăsta micu, este un anarhist în toată regula; cu ce a ieșit el în evidență în afara unor idei scelerate?
Dacă îl întrebi: Bine tinere, dar cum destructureze tu Jandarmeria Română? Dai o OUG să le iei cazarma, uniforma, ekipamentul de protecție, pistolul, îi resubordonezi, ia zi mister? Măcar știi care sunt funcțiile acestei CF la pace, criza, asediu, război?
Ai în cap ce pui in locul lor?
...răspunsul: îl facem pe Dide general!
Uite, de asta îmi place mie democrația: unii spun doar proștii iar altul - cu același căpușor fierbinte - dă citate numai din Facebook și Al Jazeera Tv!
Când se apropie alegerile și-au skimbat discursul: "puțin conteaza aceste alegeri"!
Atât poate, atât scrie, numai că omite sa ne spună, stimabilul jurist, de certa valoare, cât contează întrebările "adânc filozofice" de la Referendum?

Iulian Mareș spunea...

Domnule Nemo,
Dar și dv fumați la greu, de nu pricepeți că Dosarul Cormorani era în agenda pe agricultură?
Dacă e vorba de glumă suntem ok, kiar tari la bășcălie, însă ministru la agricultură mai performant ca el nu am avut în acești 30 de ani!

Aviasan,
Te temi de 5G? ... Pai nu este vorba de G, gravitație..😂
Ia seama că mai era unul cu sateliții ce fura voturi și a rămas în ridicol!
Aranjez să-ți pună și ție un stâlp pt 5G, că să trăiești din kirie, la fel că Iohannis! Ce vă mai atrag imobiliarele ...😂🤣😁🤔

Mihai spunea...

Bine ca mai umbla printre oameni si afla realitatea.
Azi Viorica aflata in turneu electoral prin Ardeal dadu peste un simplu cetatean dupa cum zise el care o intreba dece se lauda cu majorari salariale cand el oamenii pleaca acasa cu 50% din brut.
Curioasa probabil Viorica il întreabă ce salariu are.
Omul raspunde ,2250 brut din care plec acasa cu 1300 lei in buzunar.
La care Viorica il invita la guvern pentru discutii !!!! Care discutii oare ?
Intreb si eu ,se poate trai cu 1300 lei daca mai ai si un copil doi in casa?
Dece îi supara pe unii ca oamenii le ies in cale sa-si spuna pasul ?
"Seful "aflat tot in turneu a aflat ceea ce spuneam eu mai in urma cu ceva,ca trebuie sa copieze modelul polonez si sa infiinteze depozite frigorifice ,sens in care spuse ca va debloca art din oug 114 in asa fel ca agricultorii sa poata accesa bani pentru infiintarea de depozite frigorifice pentru ca taranii sa-si poata valorifica produsele.
Astea se intampla daca vin electoralele si mai umbli si printre oameni.

Dan spunea...

Ma intreb, resursele tarii de ce nu sunt ale romanilor, de ce nu mai avem petrochimie, fabrici de pulberi, ingrasaminte, apa grea, masini unelte robotizate, legume si fructe romanesti, industrie de medicamente, flota de pescuit etc etc. Adica noi romanii sa producem, sa traim sanatos, sa radem. Sa nu mai plecam afara, sa invitam strainii sa vada ce patrie frumoasa avem. Si sa nu primim ordine de genul micii sunt interzisi, dar chimicalele lor, E-urile lor sa le manance ei daca vor, noi nu, ca daca le mancam ne imbolnavim si ii facem bogati pe aia de ne impun medicamentele lor. Veti zice ca sunt utopist, credul, pierdut in radicalism. Nu. Nici vorba, accept orice imi face bine mie si semenilor mei. Cand vad un Timmermans, Junker, Weber sau Werner ma enervez. Ma ataca psihic si nu vreau. Dau ignore. Deci, ce sa votez? Sincer nu stiu. Nu am nicio speranta de la patronii UE. Padurile tarii sunt masacrate intr-o veselie, gazele sunt mai scumpe ca in Vest, petrolul la fel, energia electrica ne butuceste. Armata? Ce armata? Votez pe dracu… Sa ce? Aia din Olanda ne freaca ridichea pe tema Constantei. Asa si? Cine e Olanda asta? Noi suntem Romania. Pontus Euxinus nu va avea niciodata treaba cu Olanda. Asa ca, daca astia nu termina cu porcariile noi, ca buni crestini, ne intrebam, ce mai cautam prin Europa? Ca astia nu ne vor cum suntem ci cum vor ei. Aha! Asta e raspunsul, ori ei ca ei, ori noi ca noi. Deci ce vrem? Sluj sau fruntea sus? Iar nu stiu ce sa votez. Ma uit la partide, la noi, la altii, nimeni nu stie. Mi-e frica de un Reich. Stiu englezii ce stiu. Aici e cheia.

Iulian Mareș spunea...

Aviasan,
spune ca are acesti bani dupa ce guvernul a marit salariile, in injuraturile opozitiei, care canta Prohodul economiei si finantelor!
Nu fi kitra!

Arfy spunea...

"Bastoane în cap, animale etc'' Mai are rost să întreb de ce erau bătuți militarii în termen, să nu-i amintesc pe cei din batalionul disciplinar din Caracal? Cu asemenea mod de abordare cred că ai fost sau erai batausul de frunte!?!

Ein Stein spunea...

Pai colegule avianyc nu ziceai tu ca Ardealul e raiul pe pamant? Daca ardelenii tot sunt impotriva PSD de ce nu se plang la Orban, bufonul natiunii, sau la Iohaus Klaunis? Eu cred ca nu se plang la cei doi pentru ca au vazut ca pe ei ii preocupa doar "justitia" si stii cum se spune, tot in boul care trage dai ca in alalat dai degeaba.
Acu poate intelegi si tu ca spoiala de bunastare provizorie nu sunt dacat resturi aruncate sclavilor de "civilizatiile din vest" in cautare de mana ieftina de lucru. Ardealul se afla mai aproape de vest d-aia au venit "investitorii", sa scurteze drumul, cheltuieli mai mici cu transportul. Daca "investitorii" vor considera ca e eficient sa dezvolte si in Moldova iti garantez ca vor inflori autostrazile si infrastructura si in acea zona. Tu crezi ca Merkel va accepta sa se dezvolte infrastructura intr-o tara de sclavi fara ca Germania sa traga vreun beneficiu? Nu fii naiv. D-aia e tara varza! Ai vazut ce suparat era vagabondul ala de olandez? "Civilizatiile vestice" si "valorile europene" nu sunt de fapt dacat niste bande de mafioti puse pe capatuiala si talharii. Daca vrem si noi sa intram in randul lumii trebuie sa o facem prin forte proprii, cacaturi cu fonduri europene nu sunt decat mecanisme de constrangere.
Singura solutie a Romaniei este ca institutiile statului sa fie restructurate, reprofesionalizate si politicienii sa fie patrioti si sa inteleaga lucrul asta si sa lase de o parte interesele meschine de partid si personale. Nu exista alta solutie!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ein Stein spunea...

Mai scria cineva pe aici ca a facut bine guvernul ca a marit salariile la bugetari, in invatamant, sanatate, etc.
A facut pe dracu bine! Sa maresti salariile fara sa ceri nimic in schimb nu e decat o tampenie. S-a schimbat ceva in invatamant? Dar in Sanatate? In continuare in spitale esti tratat ca un nimeni, a ajuns locul unde te duci sa mori asistat si asta daca dai ciubuc altfel mori pe holuri, parca asta a constatat ministru Sanatatii. In invatamant in continuare predau "dascali" care nici macar nu au luat examenul de titularizare, parca la ultimul raport doar 40% il trecusera, dar le-au fost marite salariile. Mie imi suna ca o incurajare la incompetenta si analfabetism. E bine? In infrastructura nu mai vorbesc, e dezastru.
Restructurarea institutiilor statului, reprofesionalizarea si scoaterea in afara legii a "numirilor pe functii". E singura solutie!

Iulian Mareș spunea...

Art,
Tu ești din lumea noastră? Jandarmeria franceză, germana, etc.... îi gâdilă pe tembelii anarhiști?

Leon spunea...

T3, daca cel cu 1300 lei net se descurca greu in acest an, oare cum se descurca in 2016 cu numai 925 lei net..?
Cresterea reala este de 30% tinand cont si de inflatia de aproape 10%; asa este, salariile si pensiile sunt inca mici in Romania si trebuie crescute in continuare ceea ce de fapt face actuala guvernare.
PS. Stiai ca numai anul trecut, Iohannis(unii il numesc Blocannis..!) a trimis la CCR 48 de proiecte de legi, mult peste ale lui Constantinescu(1), Iliescu(2) si Basescu(31), in 24 de ani ?

M spunea...

Stiti ce e amuzant? Desi se numeste "Presedintele Romaniei" si "Guvernul Romaniei" primul se adreseaza exclusiv votantilor lui iar al doilea trebuie sa rezolve problemele tuturor.
Nu e construita o autostrada - vina Guvernului
Se aloca 2% pentru Armata - realizarea Presedintelui
Presedintele NU E AL ROMANIEI - nu a facut pentru si nu a zis nimic bun celor care nu l-au votat!
Guvernul insa trebuie sa ia masuri care sa fie si pe placul celor care nu l-au votat

"Un simplu cetatean" e nemultumit de salariu se plange la Guvern. Nu la Johannis care nu numeste minitrii, nu a investit Guvernul decat dupa aproape 4 luni de la alegeri, arunca cu noroi in imaginea tarii, ataca tot la CCR si, in general, e doar presedintele animalelor violente care il sustin.
1. Ciolos a ajuns la trupe de securitate pentru ca a avut pile. La ei se duceau pilosii mari, aia mai micuti se duceau la pompieri - si unii si altii aveau unitatile in localitati importante si puteau fi usor vizitati si primeau mai usor invoiri/permisii. Fraierii erau trimisi la "munci".
2. MT si MTR din Trupele de securitate nu faceau politie politica. E o tampenie sa ii reprosezi lui Ciolos asta!
3. Animalele inepte, violente si agresive sunt peste tot. Sunt un cancer, dar mai grav este sustinerea lor facuta de persoane cu functii importante din PNL si USR. Pentru perturbarea unui miting autorizat ar trebui sa se dea puscarie pentru ca aduce atingere directa drepturilor politice ale cetatenilor.

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Ai uitat că piulița se strânge pe șurub, cu care un rând de filet și dacă forțezi rupi șurubul sau se crapă piulița?
FB mărirea salariilor din multe pdv, dar mai ales inkiderea gaurii de la casa de pensii!

Leon spunea...

Cineva zicea zilele trecute ca PSD aduce cu autobuzul oamenii la mitingurile electorale !
Aflu astazi ca primarul PNL din Poiana Sibiului este la mitingul din Bucuresti( o fi venit pe jos, saracul..), iar Dragnea a profitat si a dat fuga impreuna cu ministrul Daea, la o "agapa" cu ciobanii din zona..!
T3, o fi cu Dragnea sau cu Mandolina..?

Mihai spunea...

Bun de trimis catre ”militarii cu care am lucrat vreodată ”. Civilizati -da , nedrogati -da ,iubitori de pupat orice -da.
Oare ce zic aștia asezati la masă pe terasa crâșmei când trece domnul col Cezar pe ulita satului cu caprele la frunză ?

https://www.g4media.ro/video-sustinatori-ai-psd-filmati-in-timp-ce-saruta-pancartele-cu-mesaje-pro-psd-se-inchina-la-ele-si-isi-fac-semnul-crucii.html

Precis îi zic ”la muncă colonele dacă nu-ti ajung banii ”.
Pariez inclusiv cu Mares , @ Leon si nu în ultimul rând cu @ M ca sigur sunt si cei mai aprigi adepti ai iesirii din UE !!!!!!(((

Iulian Mareș spunea...

Bă, dar tont rău poți fi, Aviasan!
Limitat ești că și ciobanii tăi, kiar mult sub ei!
UE de acum este UR din anii 90?
UE se va destramă dacă nu va reveni la principiile fondatoare! Și este păcat!
Și ca întotdeauna răul se numește politica hegemonică a Germaniei Merkeliene!
Și mai ține minte că ei vor state multe și mici, lucrând la fărâmițarea celor mai mari sau medii!
Doar cei cărora le place viața de șerb și slugă acceptă baronii și grofii!

CEZAR spunea...

Asa se face la Sibiu..in marginime...
E.U. am stana amenajata in deal ..unde vine Danone cu Jipanul sa schimbe rezervorul.....:D

CEZAR spunea...

AvyaMuci s-a reprofilat ! Este in echipa cu T2MaKiss!!

https://www.facebook.com/Sevedetot.net/videos/845431292460391/

M spunea...

@avianyc - trebuie ca aliatii nostrii sa stie ca aceasta mizerie adusa de PNL si USR nu caracterizeaza poporul roman. Sunt chiar multumit ca i-am informat cine este Johannis si cine sunt animalele rezist.
- mai citeste si altceva decat g4media, recomand Antena 3! Sigur, doar intamplator serverul care furnizeaza serviciile pentru g4media este situat in..... GERMANIA. Ati vinde tara asta de tot!!! Dar probabil ca o sa ti se para normal ca site-ul cel mai virulent antiromanesc sa fie "sponsorizat" de Germania! Doar esti din Sibiu si acolo ....
- asa, si? Ala a pupat nu stiu ce! Ti-a facut tie vreun rau? Au dat ei cu pumnul in fata unui rezistent? S-au dus ei sa perturbe un miting al USR? Aaaa.... ca ura si creierul spalat al unora ii face sa faca misto e altceva.
Sa iti tatuezi pe brat numele lui Kovesy este o chestie de mare respiratie intelectuala?Iar seful vostru Dide care e inapt sa stearga la kur caii Jandarmeriei este cel mai destept?

Mihai spunea...

@M
Merge si asta.Curios ce pareri exprimă.......la asa material pentru fabricile de reciclare ......
Oamenii mai folosesc si youtube!

https://youtu.be/a77sOAAOx50

M spunea...

Saracu' avianyc se vede ca traieste intr-un orasel de provincie care se trezeste de vreo trei ori pe an, de Craciun, de ziua primarului si mai stiu eu ce susanea!
Pentru informarea ta - sa vezi ce ramane dupa rezistentii tai! Bucurestenii stiu, diferenta e ca noi nu filmam gunoaie (d-aia scapa si rezistentii nefilmati). Cei de la reszist au asteptat sa pleci psdeii ca sa faca scandal.
Evident insa ca voi nu stiti pentru ca faceti numai mitinguri ilegale, dar organizatorii de mitinguri LEGALE platesc o firma de salubritate care face curat. Rezistentii erau asa de disperati sa filmeze ceva nasol ca s-au repezit ca nerozii in Piata!
Domnule Avianyc, chiar acum serios, cu deosebit respect, probabil ca sunteti ca si mine om cu parul alb, chiar "mai plecati dupa fenta" ca un elev de liceu? Nu aveti suficienta experienta de viata?
Probabil ca inca credeti in Mos Craciun!?!?
Ganditi-va un singur moment: Dide, conducatorul vostru nu a trecut testarea psihologica! Si eu pariez ca nici Johannis sau Rares Bogdan nu ar trece!

Iulian Mareș spunea...

Aviasan,
Ajungând la concluzia (operând cu materialul clientului) că ești hipnotizat de gunoaiele societății românești, Pora, Dogioiu, Patapievici, Șira și trupa de soc stradal constat, fără remușcări că pe lângă frustrările tale interne tu ești și neancorat în problemele țării!
Numai niște proști, dar proști rău, nu au înțeles de ce investițiile germane se opresc pe linia 916 sau 940!
Plus dorința lor de a fărâmița state medii: Cehoslovacia și RSFY!...planul încă se derulează!
Acum că tu faci doar pe prostul sau kiar ești nu are o așa mare importanță!
Deja unele formațiuni politice au departamente de informații și kiar trupe de sok!
Ți-am mai spus: doar servitorul umil și prost se bucură când stăpânul îi aruncă în scârbă, pe sub masă, farfuria cu resturi!
Sunt mulți proști că ține în lume, dar fără rușine în a da limbi mai bine ca tine, celor neprieteni ai neamului, eu nu am văzut!
Acum am înțeles de ce mulți te evită...pt că ai comportament de vită!
Toți cei linși în cur de tine au mai produs uriașe probleme lumii întregi și eu cred că vor mai produce!
Un evreu f bogat din Clujul ocupat a făcut cadou lui Horthy 4 potcoave de aur! După puțin timp lua drumul Auschwitzului! La fel vei păți și tu!