Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 08, 2019

De ce sã stricãm voturile pe Viorica?

55 comments
Pentru poporul social-democrat, în contextul politic complet imoral din acest an, este mult mai important ca leneșul Werner sã nu mai prindã încã un mandat prezidential de 5 ani ... decât ca Dãncilã sã intre în turul 2.
Este evident cã Dãncilã nu are vreo șansã în turul 2... cand in turul 1 nu obține niciun procent de la simpatizanții altor partide, potrivit celui mai recent sondaj CURS.
Trecând peste faptul cã actorul Mircea Diaconu a fost propus de coaliția ALDE-PRO Romania, ostilã PSD în ultima perioadã, în cea mai mare parte din cauza greșelilor pe care  Dragnea și Dãncilã le-au comis, și peste dezvãluirile lui Gușã cã strategia cu candidatura lui Diaconu a fost stabilitã de Ponta, la o intâlnire cu Coldea și Maior într-o stațiune din Croația, nu putem sã nu observã cã Diaconu nu este prizonierul politic al celor douã partide și cã programul pe care îl propune corespunde fișei postului prezidențial stabilit imperativ prin Constituție, act normativ facultativ pentru ultimii 2 presedinti, Petrov și Leneșul. 
Mircea Diaconu nu se amestecã prin programul sãu în competențele altor autoritãti ale statului, asa cum propun ceilalți candidați ale primelor trei partide in preferintele electoratului. 
Nu trebuie uitat cã Mircea Diaconu a fost membru al acelui partid liberal sãnatos din urmã cu 5-6 ani, care lupta impotriva regimului Bãsescu și a pãrasit acel partid când, rușinos, PNL-ul lui Antonescu și Werner a trecut peste noapte in tabãra Popularilor Europeni și s-a lãsat înghițit politic  de PDL-ul care-și cãuta acoperire, pentru a nu mai fi recunoscut de electorat.
Are o primã reușitã electorala în anul 2014, cãnd, ca independent, a cãștigat un mandat de europarlamentar.
Mai elocventã este  analiza din Pe surse pe marginea ultimului sondaj CURS.

Diaconu, singurul candidat capabil să-l bată pe Iohannis în turul doi



Conform graficului, bazat pe datele sondajului CURS, singurul candidat care ar putea produce surpriza în turul doi este Mircea Diaconu. Asta pentru că Diaconu are o plajă largă de unde adună voturi: 18% de la PSD, 6% de la PNL, 2% de la Alianța 2020 USR-PLUS, 31% de la ALDE, 39% de la Pro România, 0% de la PMP și 4% de la alții.  Pe fondul unor mesaje care sa-i vizeze pe alegătorii celor două partide care îl susţin, ALDE şi Pro România, dar şi mesaje pentru atragerea alegătorilor tradiţionali ai PSD, care nu sunt mulţumiţi de candidatura Vioricăi Dăncilă, Mircea Diaconu ar putea să ajungă în turul doi, unde îi va pune mari probleme  lui  Klaus Iohannis.

55 de comentarii:

tuti spunea...

In buna traditie romaneasca, mai bine va sacrificati candidata proprie pentru a omori capra vecinului. Adica mai multa ura decat dragoste. Curat murdar!

Leon spunea...

"Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană! Fii profesionist, ce dracu’!”
Astept...POVESTEA..:)).

Leon spunea...




02 Noi 2019
Candidatul independent pentru alegerile prezidenţiale Mircea Diaconu, susţinut de către ALDE, Pro România şi Partidul Neoliberal, a declarat sâmbătă, la Piatra-Neamţ, că nu vizează o carieră politică şi nu se va înscrie în niciun partid dacă nu va câştiga alegerile prezidenţiale.


Mircea Diaconu a precizat că şi-a încheiat cariera politică odată cu demisia din PNL şi alegerea sa ca europarlamentar independent în 2014.

"În punctul acela s-a modificat totul în sensul că statutul meu, contractul meu public prin validarea mandatului din 2014, prin vot, este de independent. Însă lucrând în cadrul politic pentru că în Parlamentul European am avut statutul de independent în cadrul grupului politic liberal. Ştiu să trăiesc în lumea politică sau cu ea, ca independent. Aşa rămâne statutul meu, de independent. Nu am să intru în niciun partid, cât voi trăi. Voi continua să fiu o voce câtă vreme o să întrebe cineva", a declarat Mircea Diaconu.

În ceea ce priveşte sondajele de opinie, Mircea Diaconu a precizat că nu are timp să se uite la ele şi nici nu îi influenţează abordarea campaniei electorale.

"Sondajele sunt în mişcare, zi de zi se pot mişca, nu are niciun sens să mă uit acolo. Cineva mi-a zis să mai fac nu ştiu ce ca să cresc, dar eu nu fac nimic în alt fel. Dacă mi-am propus să fac într-un fel campania, aşa o fac până la capăt. Nu reglez şi nu fac ceva în funcţie de asta. (...) Dacă intru îl turul al doilea? Sunt subiecte largi, de poziţionare pentru turul întâi şi sunt alte subiecte care se adaugă pentru turul al doilea. Aşa am simţit treaba asta, nu am gândit-o, nu am niciun expert. Eu fac în această campanie exact ce trebuie şi cum simt", a explicat Mircea Diaconu.

M spunea...

În seara asta Ponta a anunțat că dacă Orban schimbă prepunerile de miniștrii respinși în comisii ar putea să sprijine noul guvern.

Oare cum ar afecta asta poziția lui Diaconu? Pentru mine cine îl sprijină pe Orban îl sprijină pe Johannis să devină stăpân absolut!

raul spunea...

Prostia a fost a madamei Dancila impinsa de la spate de baroni-sefa esti tare, il omori pe Johannis-cand nu s-a inteles cu Tariceanu!Nu mai avea probleme cu guvernarea -fara motiune de cenzura pt ca ALDE nu dezerta-si va spun eu ca Tariceanu il batea in turul II pe Iohannis,macar numai si pt ce auzeam prin targ!Voi chiar credeti scorul obtinut de ALDE la europarlamentare??I-au lucrat baietii sa-i taie macaroana lui Tariceanu ,sa nu mai candideze,desi statea destul de bine in sondaje !Vezi multe judete cu voturi cu miile pt UDMR???!!!N-or fi fost si ale ALDE? Psd-istii au pus botul,si-au bagat-o la inaintare pe Viorica ,daca n-o fi si asta vreo lucrare a baietilor!De-ar fi fost Tariceanu nu ar mai fi fost nevoie de Diaconu!Dar, cum spunea si Huhu ,Dancila n-are sanse in turul doi si ar trebui sa ne gandim cum e mai bine ,sa avem macar un roman in frunte ,nu un amarat de neamt!
Cum spunea si Huhu

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca suntem patioti si vrem o soarta mai buna tuturor romanilor si Romaniei, dar nu si sustinatorii tradatorului nenorocit, Poantă, atunci iese Diaconu prezident, macar sa scapam de puturosul si plimbaretul din prepeleacul de la Cotrocello, care-si plimba de funie capra ingenuncheata, nefurajata si in minijupe caraghioase prin lume, crezand in prostia lui ca-i un fel de miss, si nu o babaciune fleoscait-ridata. Iar madam, Dancila, are soarta pecetluita, pentru ca 100% nu va intra in turul doi si, conform juramantului dat, demisioneaza din fruntea PSD, in caz de esec electoral. Madam, Firea, o sa preia partidul in urma unui Congres, dar vor fi si scandaluri imense cu aceasta ocazie, pentru Marele si Sfantul Ciolan . Alegerea unui prezident de dreapta inseamna ca, in viitor, sa avem parte de taraganari legislative, sabotari de tip iohannist, saracie, foame, panarame si circaraie politica, impreuna cu o ramanere masiva in urma Europei, ca un fel de Bangladesh al civilizatiei europene. Avem si aici multi tradatori si vanzatori de neam si Tara, care se vor târî prin toti rahatii, ca leprele, doar sa-l revoteze pe Leneș! Mi-as dori si eu o dreapta politica, dar pentru asta ar trebui sa am domiciliul macar intr-o văgăună din Vest. In Romania, dreapta politique inseamna doar cancer, sub toate formele de metastaza purulenta si foame. Sa nu cumva sa va mai faceti naibii de ras, unii, declarandu-va in mod public de dreapta, pentru ca la ora actuala toti cei care sunt de dreapta si actioneaza la modul de sabotaj impotriva Romaniei si romanilor, ca slugi sorosiste, nici nu constientizeaza macar ca au grave probleme psiho-emotionale, demne de tratamente de specialitate in spitalele de profil, sub paza stricta si medicatie psihotica... Sa-mi spuna si mie unul cu profilul de dreapta ca nu-i bun de trimis in camasa de forta la stabilimente, ca se considera perfect sanatos, ca sunt capabil sa-l stuchesc intre halogene, daca ma contrazice!Cum arata turbatul latrator din fruntea dreptei, Lingham Organ, asa se manifesta si sunt de fapt si căpiații turmei...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Moș Moliceanu, este o zdreanta politica, un tradator scortos, o nulitate imorala, care a dovedit toata viata ca este un individ-danddy nesigur pe viata si destinul sau, preocupat mai degraba sa schimbe locatii vaginale, ca pe ciorapi, si sa se autoumbreasca in actiuni desuete, fiind de o lacomie si zgarciogarie hagitudosiană, proverbiala! S-a imbogatit numai din manareli dubioase si facand politica de tradare, DNA amușinându-l de cativa ani din urma. A tradat mai multe partide, asa cu a tradat si mai multe femele din harem! Cred ca, seara, sta in fata oglinzii si se joaca tradandu-se pe sine, doar pentru a avea niscaiva tentative de orgasme, nereusite la varsta sa de bosorog! Toata fiinta sa este doar o aparență, pentru ca in realitate este un gaunos, ca un mar frumos, dar plin de viermi! Atata paguba-n ciuperci pentru plecarea sa din PSD, mai ales ca valoarea sa intriseca, ca si a partidului sau molecular, nu depaseste 4,2%, ca Mucea! Ca orice baragladina politica, obosita, va fi purjat in afara vietii politice, imediat dupa parlamentare, a doua zi fiind inhatat de procuraturi si infundat intr-un beci, la racoare si intuneric, unde de fapt merită, lepra tradatoare!

brenda spunea...

BATALIE INTRE SERVICIILE SECRETE ,asa ca nu sperati prea mult , dl NASTASE SPUNE CA DE DATA ASTA SA ALEGEM RĂUL CEL MAI MIC,ADICA RAUL ASTA MIC AR FI DNA DANCILA,,O SA O VEDETI PE VIORICA FLANCATA DE DL NASTSE SI DE DL GEONA DECI ......GEOANA ,,,,,ASTA NU VA SUGEREZA NIMIC?

BONIFATIE spunea...


Dacă trece în turul 2... DIACONU va fi președinte.
Chiar cred că DIACONU va fi un președinte neconflictual.
Dacă până acum aveam de ales între două rele, varianta DIACONU are altă nuanță.
Nu am făcut, nu fac și nu voi face parte din niciun partid, așa că urmăresc partida de șah de pe margine, cu diferența că un vot contează, dacă nu se vor face voturile din soft.
Pentru obiectul articolului primul „dacă” este esențial.
„Afară plouă”... chiar plouă!

Marian spunea...

V-a intrat morcovul ?

Leon spunea...

Eu doresc sa ajunga in turul doi Dancila cu Diaconu, si asa o sa votam in familie, sotia cu o Femeie iar eu cu un Barbat !
PS. Cum naiba aduna in sondaje Iohannis 40% , cand toti cu care discut zic ca nu l-au votat si nici nu-l vor vota ?

tuti spunea...

Multa ura, putina justete. Cat au fost cu/in PSD, Tariceanu si Ponta au fost buni. Incapacitatea partidului de a-si pune in frunte sefi reprezentativi, ci nu non-valori ca Dancila si Dragnea, a determinat ruperea cu Tariceanu, Ponta, s.a. Acestia din urma acum fac parte din statul paralel, sunt putrezi, imorali; inainte nu erau. Renegarea teecutului, fara indreptarea prezentului nu aduc sperante pentru viitor. Asa ca, dorind raul unui candidat si sustinand un candidat al altei coalitii (culmea conduse de Tariceanu si Ponta), fara ca tu sa-ti stabilesti un candidat puternic, este lipsit de orice logica. De ce sa promovezi non-valori in loc de valori? Nu trebuie noi sa luptam in viata pentru adevar, dreptate, valoare, reprezentativitate? De ce sa sustinem tot felul de "masinatiuni" in loc sa urmam drumul drept?

Iulian Mareș spunea...

Tableta....

Iulian Mareș spunea...

Dacă Dragnea, prin acțiunile inițiate, este nonvaloare...,atunci îmi dau seama că nu ai înțeles nimic din tot demersul lui! Sau îți inkipui că face pârnaie pt dauna 5000€?

M spunea...

Cu exceptia lui Paleologu (care nu cred ca nu este doar o papusa a lui Basescu) eu votez pe oricine care nu e Johannis.
Inclusiv Kelemen Hunor! De fapt nu vad cu ce ar fi mai bune Johannis decat Kelemen Hunor!

In turul 1 doar Diaconu merita votul meu. Dancila a facut multe lucuri bune dar pentru militari nu a facut nimic. Mai mult la PSD e Olguta deci nu vor avea votul meu in vecii vecilor!

Cat timp insa oamenii lui Johannis numara voturile nu avem nici o sansa sa scapam de idiot!
Sa ne pregatim de o dictatura dar nu luminata ci a urii si a jafului generalizat.
Un singur om va avea toata puterea: presedintie, servicii, parlament, guvern, justitie, ambasadori, comisar european.

Leon spunea...

"Sunt încrezătoare în susţinerea poporului şi atunci când crezi în oameni, crezi şi în posibilităţile tale. Nu există să nu intrăm în turul doi. Sunt singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, ceilaţi nu pot fi contracandidaţi, ci doar soldaţi disciplinaţi. Nu poţi fi contracandidat când asculţi ordinele, ei asta au făcut când au votat moţiunea”, a mai spus Dăncilă.

Gigi spunea...

Înțeleg că titlul art.este o întrebare cu tâlc!
De ce sa ștricăm voturile pe Veorica? Păi și așa le-am stricat din '90 de la marea Revolutie! Nu credeți asta? Lenin sau Stalin,nu mai rețin cine a spus si nici nu prea mă interesează,a spus:nu contează cine/cum votează,contează cine numără voturile(citat aproximativ).
Acum,acest citat,se poate adapta si se poate srie/spune în mai multe variante,ținând cont că suntem în era computerului.
Acum,depinde de imaginația fiecăruia!
Bine,acum,nu o să-i faci să înțeleagă pe ciobanul din vârful muntelui sau pe cei care de-o viață trăiesc în zone izolate,dar oricum sunt cantitate neglijabilă.

Iulian Mareș spunea...

Pt cei care citesc, dar și înțeleg, o analiză de ziar, mereu în luptă cu PSD:

https://www.cotidianul.ro/averea-lui-iohannis-la-control/

Leon spunea...

"Evident, toată lumea crede că avem o campanie fără dezbatere şi bruiată de criza guvernamentală. Sunt două fenomene care, împreună, duc la acest rezultat, de non-campanie, de fapt. Într-adevăr, cetăţeanul se află în situaţia cetăţeanului turmentat din Caragiale, dar nu pentru că ar fi băut ceva, ci pentru că, pur şi simplu, sunt candidaţi care îşi bat joc de noi. Peştele de la cap se împute, iar atitudinea preşedintelui Iohannis este profund nedemocratică. El se consideră Zeus din Olimp, care nu mai discută cu nimeni, nu se coboară printre muritori", a declarat, într-o conferinţă de presă, Theodor Paleologu

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tuti, tradatorii, Tariceanu si Ponta, par mai inversunati, anti stanga si mai inraiti ca intreaga dreapta romanistana! Aceste doua jeguri i-au adus pe liberali la putere, si de fapt vor aproba noul Guvern. Nu-mi doresc dreapta la putere, pentru ca dreapta inseamna delapidari masive ale rezervelor statului, foame, saracie si stagnare pe toate liniile. Ei provoaca, de obicei, crizele economice si distrug cursurile firesti ale statelor sarace in lume. In occident n-au nici o sansa, ci doar in tarile bananiere, ca Romanistanul cat si zona latino-americana au toate sansele sa-si faca de cap. La unguri, polonezi, slovaci sau cehi pleaca fara dinti si plini de cucuie cei care ii coordoneaza din umbra copacului otravit, sorosist...

brenda spunea...

DA, DLE MAREȘI ,DRAGNEA A DAT TARE IN INTNTERESELE UNORA.......AMERICANE,AUSTRICE OLANDEZE DE ASTA L-AU PITIT .........

Leon spunea...

T2, cele doua camere din Parlament, au programate sedinte de plen ordinare pe 12 noiembrie, asa ca mai avem de asteptat.
Personal am trimis un e-mail dlui Ciolacu cu rugamintea urgentarii discutarii celor 3 Ordonante in comisiile raportoare( plus unele propuneri..).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leon, perspicace si serios, ca de obicei, ai sanse imense de determinare a o parte a politicului in aceasta actiune, benefica pentru noi! Succes si,felicitari! Doamne, ajuta!

raul spunea...

https://www.stiripesurse.ro/na-iunea-romana-i-i-realege-guvernatorul-opinie_1398143.html

ifrim spunea...

Cand zic politicienii ca repara discriminarile pensionarilor militari?In 2023?Atunci voi merge si eu la urne!

M spunea...

Mergeam acum cateva zile pe strada si se apropie o domnisoara/doamna? roscata sa ma intrebe daca am cateva minute. Stiti si dumneavoastra ca nu prea ni se mai intampla asta asa ca m-am oprit. Mi-a spus ca o cheama Mihaela ca e in conducerea USR sector 4 si ca vrea sa imi prezinte proiectele candidatului Dan Barna.
I-am spus ca e OK dar ca fiind militar in rezerva cred ca stie si domnia sa ca pozitia USR nu este prea favorabila noua.
A lasat ochii in jos si a zis:"aveti dreptate! si tata este rezervist si mi-a spus acelasi lucru. Marea masa a simpatizantilor nostri insa au aceasta atitudine.... mai liberala... impotriva structurilor rigide ca cele militare. Va multumesc, imi cer scuze!"
A fost o discutie civilizata.

Ce imi e clar?
- PSD sub Dancila nu ne-a dat nimic, nu a avut o urma de intelegere fata de militari
- PNL sub Johannis - a atacat de mai multe ori militarii, are un program de taieri iar militarii, disciplinati, vor accepta ca oile taierile.
- PMP sub Basescu - ne uraste organic. Probabil ca handicapul sever de care sufera Basescu si care l-a impiedicat sa intre in marina militara l-a facut un aprig dusman al celor care au reusit.

Sunt 100% de acord cu Huhurez. Dancila nu merita voturile noastre. Johannis nici atat. Atunci? Mircea Diaconu este optiunea normala si logica! E tras inapoi de ALDE dar totusi e cu 10 clase peste momaia inepta si agramata de la Cotroceni!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Multumesc prof Coja ca a preluat acest articol, dar putea sa puna si un link de trimitere.

M spunea...

Față de Iohannis doar Barna este o variantă mai proastă.

Iulian Mareș spunea...

Ei, și tu! Te-a nominalizat omul!
Cred că știm noi de ce nu a pus link-ul! Pt că sunt unii care....

Iulian Mareș spunea...

Și eu am pățit ceva asemănător, însă pe mine m-au invitat acasă la ea să îmi arate că poate trece ușor de la usr-eu la UDMR-eu! 🤣👍👋

CEZAR spunea...

..si crezi ca Ponta il trage ..inainte ??

Leon spunea...

Ce -ti este si cu Oltenii astia..:)). https://www.gds.ro/Local/Olt/2019-11-04/pnl-reclama-folosirea-unui-afis-cu-mesaj-defaimator-intr-o-comuna-din-olt/

Mr. St. spunea...

Îmi cer scuze, dar, cine-i „capra” și cine-i „vecinul”?!

brenda spunea...

PA SI PUSI ,OLGUTO

M spunea...

@Cezar

Ponta este consecvent. Reprezinta un partid de stanga si spune ca nu o sa sustina dreapta taietoare de pensii si salarii.

ProRomania este singurul partid parlamentar care a sustinut clar si fara echivoc solicitarile militarilor in TOATE comisiile din care au facut parte!

M spunea...

🤣🤣🤣 „Pas cu pas, scăpăm de sas!“

Abia astept o Romanie "normala" in care presedintia, Parlamenul, guvernul, serviciile, parchetele, instantele, prefectii, deconcentratele - TOATE o sa fie sub bocancul lui Johannis.

"Somn usor - ati votat un dictator!"

M spunea...

Acum nu stiu ce o sa faca pupincuristii lui Johannis!?!? Il mai asculta? Nu il mai asculta?

Ce zicea Dulapul acum 5 ani?

"Români, nu lăsați toată puterea în mâna unui singur partid"

Leon spunea...

"Tudose a obținut, pe seama notorietății lui Ponta, un fotoliu de europarlamentar. Pe persoană fizică nu ar fi trecut pragul , chiar dacă lua 100% în Brăila, feuda sa. Daniel Constantin a reușit, cu ProRomânia, să iasă din anonimat. Adică se mai vorbește despre el doar fiindcă a intrat în ProRomânia, ca să mai aibă pe cine trăda.

La o primă vedere, cei doi exponenți ai grupului de parlamentari semi-necunoscuți care și-au sabotat propriul partid, votând învestirea lui Orban, l-au vizat pe Victor Ponta. Ar putea ei să conducă ProRomânia? Mai degrabă pot să ducă la groapă, decât să conducă un partid.

Mișcarea pe care au instrumentat-o îl lovește, în primul rând, pe Mircea Diaconu. Părăsit de ALDE, care odată ce a votat guvernul PNL nu mai are credibilitate în fața electoratului neînregimentat de Iohannis, Diaconu se putea baza pe ProRomânia. Și invers: ProRomânia, dacă Diaconu făcea o figură frumoasă, capitaliza electoral, pentru locale și generale.

Ce au făcut, deci, Tudose și Constantin? I-au tăiat trambulina lui Mircea Diaconu, pe când acesta se pregătea să sară. Sau, ca să rămânem în lumea spectacolului, au tras cortina înainte să se termine reprezentația." ( Val Valcu ).

Leon spunea...

Mihai Gâdea a prezentat, la Antena 3, un sondaj intern PSD, cu rezultatele la alegerile prezidențiale, în primul tur.

Rezultatele sondajului ar fi fost prezentate chiar astăzi în Partidul Social Democrat. Conform rezultatului, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă ar fi candidații preferați, delimitându-se clar față de locul al treilea, Dan Barna, la o distanță de 14 procente.

Iată rezultatele sondajului intern PSD, prezentate de Mihai Gâdea:



Klaus Iohannis 41%

Viorica Dăncilă 26%

Dan Barna 12%

Mircea Diaconu 7%

Theodor Paleologu 6%

Ramona Ioana Bruynseels 4%

Alexandru Cumpănașu 2%

Kelemen Hunor 2%

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Scriam intr-o postare anterioara, aceea cu spaga electorala de Valcea, despre faptul ca, in urma prezentarii (nu confruntarii, cum am fost inselati de RoTV!) candidatilor la prezidentiale, Dancila si Diaconu, urmarindu-le cu atentie discursurile si atitudinile, dar studiindu-le si carierele si anturajele politice, cat si realizarile din viata si din politica, impreuna cu prestigiul national, am decis sa raman atasat de independentul neancorat in vreun partid, Mircea Diaconu, avand toate calitatile necesare sa fie ales Presedintele Ro! Da, acest cetatean, artist, politician, patriot si bun roman, cat si foarte bun orator intelectual va primi votul meu Duminica, pentru ca madam Dancila este mai putin pregatita sa preia aceasta functie, dar asta neinsemnand ca este si incapabila, si este de preferat sa lupte in partidul care a consacrat-o pentru a-l reface, decat sa-l abandoneze prin preluarea functiei de Presedinte de Stat, asta daca nu va demisiona din fruntea PSD din cauza ca va pierde la prezidentiale, ASA CUM A PROMIS CAND S-A INSCRIS IN CURSA PENTRU PREZIDENTIALE. Ar fi bine ca toti sa sa se mai gandeasca inca o data inainte de a vota ce doresc, doua nopti fiindu-le sfetnici buni pana atunci. Ma repet inca o data: Realegerea lui Iohannis, sau al altuia din dreapta politica, inseamna ca va fi un dezastru politic total inca 5 ani, anarhie, saracie, stagnare si inapoiere economica, neactualizarea pensiilor militare si nici cele civile si intoarcerea in intunericul epocii basaniste, pentru ca intreaga dreapta nu este altceva decat PDL, rebotezat in PNL! Succes la alegeri, camarazi, si DACA STATI SI ACUM IN CASE, CA LA MITINGUL DIN BUCURESTI, SA NU VA MAI PLANGETI, PENTRU CA VA MERITATI SOARTA, in caz de neprezentare la vot sa va indepliniti aceasta sarcina civica, foarte importanta pentru Dv si familiile Dv, dar mai ales pentru viitorul tuturor! Doamne, ajuta!

Gheorghita spunea...

Cam ce interese au americanii in ...Belina?

Leon spunea...

Mircea Diaconu a adăugat apoi că întrebarea pe care i-ar adresa-o lui Klaus Iohannis este legată de decizia președintelui de a vizita, alături de soția sa, Pompei în ziua în care la Bruxelles se discuta soarta Brexit.


"L-aș întreba dacă dânsul consideră că era mai important să viziteze Pompei cu soția și ghidul sau în exact în același timp să meargă pe scaunul României de la Consiliu, mai ales că erau subiecte importante, inclusiv Brexit-ul și poziționarea noastră în raport cu Brexit-ul la timpul acela. Eram foarte curios care e argumentul pentru care a rămas scaunul gol la Consiliu și a preferat să-și facă poze și să viziteze cu ghidul Pompei?", a spus Mircea Diaconu.

reddog spunea...

Tot e vorba de aceste alegeri.
Cateva grafice extrem de interesante.





https://m.facebook.com/ionut.apahideanu/posts/pcb.2788433884502950/?photo_id=2788428204503518&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.2788433884502950%26photo%3D2788428204503518%26profileid%3D1260586133%26source%3D48%26refid%3D52%26_ft_%3Dmf_story_key.2788433884502950%253Atop_level_post_id.2788433884502950%253Atl_objid.2788433884502950%253Acontent_owner_id_new.100000090974232%253Athrowback_story_fbid.2788433884502950%253Aphoto_attachments_list.[2788428204503518%252C2788428567836815%252C2788428911170114%252C2788429104503428%252C2788429864503352]%253Astory_location.9%253Astory_attachment_style.album%26__tn__%3DEH-R%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3D&mdp=1&mdf=1

Leon spunea...

Cornele, madam Dancila a promis ca-si da Demisia de Presedinte PSD, numai daca nu intra in turul Doi..!
Mi-a placut la Diaconu cum a incercat o emotie in plus pentru personalul medical( rolul doctorului din filmul Mere rosii, filmat intr-un spital..) si de asemenea pentru personalul din Educatie ( grija tatalui-invatator pentru elevii sai..)..!
Ramane sa vedem duminica seara daca a convins sau nu, dar ..si-a jucat bine rolul, recunosc !

CEZAR spunea...

Ma Robi maa.. da Prost mai esti ma Robi...!!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Cine este Robi?....🤔

CEZAR spunea...

Aurul si ardelenii..replica din film!

CEZAR spunea...

POPORUL ZICE...:
Viorel GeorgescuActiv(ă) acum
Viorel Georgescu Marina Anghel exclus...imi puteti explica misterul prin care brusc Tariceanu abandoneaza cursa , renunta la candidatira la care tinea , paraseste coalitia si hopa...apare Micea Diaconu care in vara spunea ca se lasa de politica , ca are treaba sa planteze pomi , sa faca un grajd..etc...CINE l-a convins pe Tariceanu sa iesa din competitie si ALDE sa-l sustina cu pro ..pe actor ?? pentru cine joaca dl Diaconu acest rol? oare cei de la "revolutie" ?? sau poate cei de la Bruxelles care l-au indemnat sa voteze pt casatoriile persoanelor de acelasi sex??in rest...numai de bine, dar nu are rost sa risipim votul pe cineva care nu are sanse si care tocmai in acest sens a fost aruncat pe piata...ca si ceilalti 10 -12....

Iulian Mareș spunea...

Devastator! Asta a făcut Mutu asta mereu! Voiaje pt relaxare!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Aha, acum știu...😂🤣🤗

M spunea...

"2000 de proști supremi cu aplauze din diaspora cea inteligentă, informată și emancipată au votat deja în turul 2. Care tur 2? Ei, și tu, las-o așea! Eu zic să votați și pentru 2029 dragi mii de cretinei din "vreau o țară ca afară". De azi!
Problema nu e țara, problemele sunt oamenii, IQ-ul și cretinismul total. "😁 😁 😁 😁 Sorina MATEI, FB

Ce sa mai votăm? Adevărul e că avem cu cine vota în turul 1. Cu cine dracu votăm în turul 2?

Huhu Rezea spunea...

"M
Legea prevede ca românii din străinătate care au solicitat vot prin corespondenţă vor primi două plicuri si două liste cu toţi candidaţii . Pe o listă scrie Turul 1, pe cealalta scrie Turul 2.
Era la mintea cîţei că lista cu turul 2, în care se vota unul din cei doi candidaţi rămaşi în turul 2, se expediază prin poştă după ce se anunţau rezultatele în Turul 1.
2000 de bibilici din diaspora au votat anticipat în Turul 2 şi buletinele lor vor fi anulate.

M spunea...

Scuze dacă nu am fost clar.
Prima parte e o postare mișto. 2000 din 17000 e mult.
Oricum decizia de anulare nu a fost luată.
Sunt 10000 de buletine "albe" care au rămas netrimise. Vă mai amintiți ce scandal ieșea când lipsea și un singur buletin?
În plus cei care au trimis plicurile prea târziu și nu au ajuns la timp ai fost trimiși să voteze la secții.

A doua parte îmi aparține. 😁 Nimeni nu vrea ca Diaconu să treacă în turul 2.
Ori Dăncilă spre o victorie facilă a lui Johannis ori Barna să nu mai conteze cine iese.

Leon spunea...

"Dragi romani, duminica aceasta, votati cu inima, pentru prezent si viitor, pentru noi si generatiile ce vin, pentru respect si unitate intre ai nostri! Asa sa ne ajute Dumnezeu!", a incheiat Dancila mesajul.
PS. L-am urmarit in aceasta seara pe Micea Diaconu in emisiunea lui Ionut Cristache (TvR 1.) fata in fata cu Al.Cumpanasu, care l-a pus deseori in dificultate si cred ca a pierdut ceva voturi..!
M-am hotarat:
VOTEZ VIORICA DANCILA !

Huhu Rezea spunea...

Inseamnă că deja te-ai consolat cu victoria lui Johannis în turul 2.