Un produs Blogger.

luni, noiembrie 25, 2019

Gabriel Oprea, repudiat de numărul 2 al ultimului Congres PSD. Se alătură şi Firea

17 comments







17 comentarii:

marvas66@yahoo.com spunea...

Statul paralel a functionat cu acordul psd

marvas66@yahoo.com spunea...

Se mai mira cineva ce cauta Oprea si uniunea lui de tradatori in psd? Sa dezbine si sa conduca...

ioan spunea...

Da doamne sa ajungeti la disolutie.Sinteti un cancer in metastaza pentru aceasta tara.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O greseala fatala, care va duce la excluderea lui Dancila si Oprea! Lupii flamanzi, baronii, batranii si greii PSD, acum urla mai ceva ca leii si vor sa vada sange pe trunchiurile copacilor padurii nebune din politica! Si, se vor auzi maraielile si vaicarelile in gasca baronilor: -Vai, vai, vai....Un nou venit, direct in varful piramidei, la un pas de sefie, la fel cum a procedat Dragnea, venit din PDL, direct la butoane? Bai, nu se poate asa ceva,'' chiar spun ei acum, si revoltele vor scinda din nou partidul, parca vad! Dreapta se va lauda: ,,Ne-am pus in cap sa rupem si sa lichidam PSD!? EI, UITE CA AM FACUT-O SI PE ASTA, DAR PRIN TRADATORI SI SABOTORI INTERPUSI, SA NU NE INJURE CINEVA CA AM FACUT-O CU UN LIBERAL SADEA, SA NU NE MANJIM PE LABE CU SANGE, CI CU UN FOST ALIAT, ADICATELEA CU UNPR!'' Deja haitele dezlantuite ale hienelor, baronii PSD, au inceput sa sfasie halci de macra din vinovati SI CER DESTITUIREA URGENTA A ,,TRADATORILOR,'' DANCILA SI OPREA... Bine nu va fi!

Unknown spunea...

gloabelor fără Oprea erați muritori de foame !

Romel spunea...

Oprea v-a marit pensiile bah , cinicilor !!!!, pe rahatul asta de-i ziceti voi nr 2 la Congres nu l-am auzit in campanie..Au tradat , femeia asta a candidat ca nemernicii sa ia 200.000 de milioane pe asa zisele afise...nu am vazut un afis prin oras cu Doamna Dancila , d-apai in cutiile postale.

maiag spunea...

CE PARERE AVETI?oare va da guvernul asta ordonanta de reparare a nedreptatilor pensiilor militatre,sau iar luom o TZEAPA de zile mari si o lungeste pina la alegerile parlamentare ca de,,,,interese electorale,greaua mostenire,oare HERR CIUCA ,va demonstra ca tine cu pensionarii militari sau i l doare n pix,el are pensia la zii,plus leafa de menestru,ce ziceti?

M spunea...

😁😁😁😁😁😁 Esti dus rau fratele meu!

Aia ii baga pe banda rulanta in parnaie pe psd-isti si ii spala pe pnl-isti dar voi tot strigati: batman!!! Batman!!!!!

M spunea...

Spuse marvas ingrijorat pana la lacrimi de PSD. 😁😁😁😁

Lasa, stimabile, ocupa-te de ai tai! Acum se face euro 5 lei. Mie imi pare bine ca am pariat pe euro si pe incompetenta PNL dar dumneavoastra?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Maiag, azi s-a intanlit Gen, Ciuca, se pare, cu reprezentantii rezervistilor, si maine se vor continua discutiile! Daca dintre noi nu se duce nimeni acolo, o sa avem niste surprize de o sa ne punem mainile in cap, mai tarziu! Nu cobesc si deie Domnul sa fie bie, dar mai stii ce poate fi, mai ales cand secretizarea este cvantul de ordine la aceasta comisie?!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vineri s-a depus o Plngere-Cerere de invalidare a alegerilor din cauza unor ilegalitati ale unor candidati la prezidentiale, care prin procedura de strangere de semnaturi au incalcat flagrant legea! Urmeaza o Hotarare a CCR, iar ceea ce s-a reclamat, daca se adevereste prin probe materiale si martori, avem ocazia sa asistam la o tragicomedie penibila si unica in Europa cand vom fi chemati din nou la vot! Ce-as mai ranji fasolea!

M spunea...

Ce știu e că prima măsură este interzicerea cumulului pensie cu salariu la stat. Cică la MAI nu ar fi prea fericiți pentru că au deficit mare de personal. Ciucă este de acord.

hankook spunea...

Oprea a fost pansament pentru activi in 2010...Base ,taiase salariile cu 25 % iar Oprea, ca o compensatie , a marit gradul functiilor...daca nu era el, acum aveam pensia mult mai mica, asa ca nu am ce sa-i reprosez... cu siguranta daca era el ,acum, ministrul apararii , era mult mai bine pentru noi, pentru ca in niciun caz nu este tipul ghiocel !

Militar de la 14 ani spunea...

Exact. E unul din puținii care s-au gândit la militari. La activi a mărit funcțiile cu cel puțin un grad iar la pensionari să nu uităm de stagiul de 20 de ani. Punctajul rezultat era cu 50% mai mare decât cel în realitate.
Dacă nu era Oprea era chiar un dezastru atât pentru activi cât și pentru pensionari.

mihai spunea...

Doamne fereste!Cum credeti ca aceasta femeie putea ajunge presedinte? Chiar am inebunit cu totii?Nu se mai gasea un om destept in tara asta care sa candidze la aceasta functie?O vedeti pe Dancila venind in fata garzii de onoare sa primeasca raportul?

Gigi spunea...

Greșit! Salariile au fost tăiate de BB cu 35% chiar 40 daca includem și celelalte drepturi.

M spunea...

@Mihai - cum am mai spus nu credeam ca Dancila o sa iasa presedinte dar vazandu-l pe Johannis cat de prost e, cat de las dar si de ingamfat si plin de el e, am zis ca oricine e mai bun. Eu il votam si pe Hunor Kelemen sau pe Cumpanasu numai sa nu iasa Johannis.
Johannis a ridicat 10 trepte mai sus ura adusa in societatea romaneasca de Basescu. Ne-a facut de ras peste tot prin declaratii anti-romanesti.

Dar asta a vrut poporul suveran, asta avem! Peste cativa ani nimeni nu o sa mai recunoasca ca a votat cu Johannis. De rusine!