Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 15, 2019

Gafă despre Iohannis la Televiziunea Națională

63 comments

Ce se va întâmpla dacă 49% dintre alegătorii români, cei care nu s-au prezentat la vot în primul tur, se vor simți intrigați de atitudinea sfidătoare și arogantă a lui Johannis de a evita o confruntare, spre edificarea electoratului, cu contracandidatul care s-a calificat în turul 2?
Atenție, acest electorat nu este nici liberal și nici PSD-ist!
Numai jumătate din acesta, dacă ar vota împotriva lui Iohannis, l-ar trimite acasă pe  sfidătorul de români!
Trebuie să se întâmple ceva emoțional care să-i stârnească pe români!
 Tine-o tot așa, Werner!

63 de comentarii:

Stelian P. spunea...

@Huhu
Inregistrarea asta plus cea cu casca lui Firea l-au terminat definitiv pe Iohannis. Veorica presedinte ! He, he, he !

Mihai spunea...

Dacă Viorica ne spuse in "conferinta" drept raspuns la o intrebare "ca ea nu este parlamentar si nu stie ce a votat parlamentul" .....😂

Iulian Mareș spunea...

Da, pt că este mai Greu de Ucis-5!
Tot un rahat cu perje va face Leneșul Alogen!
...5 ani el s-a luptat; cavaler Jedi in persoană!

M spunea...

De 24 de ore Digi si B1 tot mesteca violentele din 10 august. Jandarmeria a ajuns "institutie criminala" si "niste brute violente". Animalele de la rezist sunt prezentati ca "mamici cu copilasii in brate", "intelectuali rasati", "cetateni ce isi exprimau pasnic nemultumirile"

E vorba de a atrage electoratul extremist, cvasi-fascist grupat in rezist. E treaba lor dar sa nu o faca pe seama militarilor romani.

Unul de la B1 (Manastire parca) facea spume la gura: "nu trebuie sa mai avem acte clasificate in Romania! Ce e clasificat in planul de paza sau variantele de interventie?" Saracu!!!

In plus e acuzat MAI ca nu a declasificat informarile SRI. Cat de idiot? Ma scuzati, e vorba de ai lui Johannis! Cine a lucrat cu documente de intelligence stie ca SRI NU ACCEPTA NICIODATA DECLASIFICAREA iar MAI NU ARE VOIE SA DECLASIFICE DOCUMENTE EMISE DE ALTE INSTITUTII!

Johannis, BĂ JOHANNIS - JOS LABELE DE PE MILITARII ROMANI!!!!!!!!

Iosif spunea...

Dle H,

Puteti afla daca Ministerul de Interne a fost sanctionat de Curtea de Conturi pentru faptul ca a mentinut in plata la pensii , in procesul de actualizare, indexarea de 5% prevazuta de OUG nr.57/2015 ?
Daca nu a fost sanctionat inseamna ca a aplicat corect legea?
Atunci CSP ale MApN si SRI au incalcat legea insusindu -si valoarea indexarii prin furt de la pensionarii MApN si SRI?
Cum stam cu legalitatea?
Cu stima,

Huhu Rezea spunea...

Meciul se joacă, încă!
Cu ingâmfare, privitul de sus, subestimare și aroganță a mai pierdut meciuri și Barcelona.
In plus, la prezidențiale românii au votat cu cel victimizat și cu șanse mai mici, așa cum au votat și cu asta care vorbește ca și când ar avea casca în urechi.
Așa cum eu nu am fost la vot în primul tur, asemeni altor câtorva milioane de români, vom merge să votăm pentru a alege neghina din grâu.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Daca mergeati la vot din primul tur (la fel ca si alte milioane de romani) poate ca se alegea neghina atunci si nu mai era nevoie de asemenea facaturi infantile. Lenea e cucoana mare si are mii de motive sa-si justifice inactiunea mai ales cind se impune un efort de gindire.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/protocol-psd-fdgr-semnat-de-iohannis-plesoianu-a-publicat-documentul_711064.html

Huhu Rezea spunea...

Iohannis a cam rămas singur cu pedeleii lui Băse.
Ponta, Tăriceanu şi Hunor au lăsat electoratul lor să voteze cum ii dictează constiinţa.
Electoratul USR este demobilizat dar ştie că Barna a pierdut prin manevrele dolosive ale lui Iohannis.

Mihai spunea...

Domnule Huhurez ,
meciul este in desfasurare ,jucatorii pe teren, ,scorul 0-0 ! Sau poate după ”șutul in bara ” al candidatei care ne zise in conferinta ca raspuns la o intrebare ” că nu este parlamentar si nu stie ce a votat parlamentul ” s-a modificat tabela si nu-i voie să știm .........
Frica mea este nu cumva să vă plaseze in poartă si să le dați vreun autogol cu @ leon fundaș central.
Mai bine să vă țină ”la inaintare” ca ”turma” se pliaza repede pe ”comunicatele ” dvoastră .

Huhu Rezea spunea...

Stelian
Dacă faci un efort de gândire, ar trebui să te îngrijorezi pentru fricosul care vrea să câstige prin neprezentare. Cei 9 milioane de români care nu s-au dus la vot nu sunt sustinători Iohannis, dar nici Dăncilă. Daca sunt intrigaţi să meargă la vot pentru a nu-şi diminua veniturile ei nu vor vota politic ci funcţie de interesele lor imediate.

Mihai spunea...

Încântat , numai ca lafaiala bugetara pesedistă i-a cam supărat pe multi care desi munceau din greu nu beneficiau de ceva peste salariul negociat . Si s-ar putea să se supere si mai rău pâna la fluierul final.

Mihai spunea...

Nu mai cenzurati dom Huhurez ,lasati valul să curgă. Nu fiti ”fricos” ........

Mihai spunea...

Vizati de scaderea veniturilor sunt doar cei care au votat tinand cu dintii de lafaiala bugetara. Cei din privat fiti sigur că nu au ce pierde. Necazul unora este ca sunt multi ...........

daniel spunea...

Ieri seara Dancila era ín direct la Antena3. A raspuns la intrebarile lui gadea citind de pe prompter. Nu-mi venea sa cred. A fost penibila.

gigi 2 spunea...

dom avianyc se vede la o posta ca sunteti proIohannis, In primul rand nu aveti dreptate ca cei din privat nu pierd nimic. Eu lucrez la privat si de 4 ani nu s-au mai marit salariile decat atunci cand a crescut salariul minim.In al doilea rand peste 50% din cei care lucreaza la privat nu au sindicate si nu pot sa-si negocieze salariul.Asa ca mai usor cu campania electorala pentru Mutu.

gigi 2 spunea...

Eu sa fiu in locul dl Huhurez v-as cenzura complet. Si in alta ordine de idei fricos este cel pe care-l sustineti si la care ii pupati mana si alte locuri impreuna cu supusii lui de la guvern .

Marian spunea...

Meciul este jucat de mult si nu s-a desfasurat pe teren. Sunteti de compatimit ! Cat trebuie sa fi de prost sa nu vezi ca omul este plecat cu sorcova ? Trista soarta are acest popor !

Leon spunea...

https://m.jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/anchete/10-august-2018-lebada-neagra-prin-care-se-mizeaza-pe-crearea-unei-emotii-in-vederea-turului-ii-al-alegerilor-827450.html

Leon spunea...

Iohannis: Am acceptat propunerea de a fi nominalizat ca premier
BUCUREŞTI, (14 oct 2009)

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că a acceptat propunerea de a fi nominalizat pentru postul de premier din partea PNL-PSD-PC-UDMR şi a grupului minorităţilor naţionale.

"Am avut o discuţie foarte bună cu reprezentanţii PNL-PSD-UDMR-PC şi ai grupului minorităţilor naţionale. Aceste formaţiuni au hotărât să-mi propună o posibilă nominalizare pentru funcţia de prim-ministru al României şi am acceptat-o", a spus Klaus Iohannis.

El a menţionat că această propunere s-a concretizat într-o scrisoare trimisă preşedintelui Băsescu.

Iohannis a precizat că înclină spre un Guvern "puţin mai mic" decât precedentul, dar nu a comentat cu privire la posibile nume într-un eventual cabinet condus de el, declarându-se adeptul unui Cabinet de tehnocraţi.

Leon spunea...

Klaus Iohannis, propus la Interne și vicepremier
7 februarie 2014 cotidianul.ro Comentariile sunt închisepentru Klaus Iohannis, propus la Interne și vicepremier


Mutare surpriză în Guvernul Ponta. Klaus Iohannis este propunerea PNL pentru Ministerul de Interne și pentru funcția de vicepremier.

Iohannis a acceptat, vineri, nominalizarea sa ca vicepremier şi ministru de Interne. Joi, se vehiculase numele lui Sorin Frunzăverde ca propunere a liberalilor la Ministerul de Interne.

Klaus Iohannis nu este dispus însă deocamdată să renunțe la Primăria Sibiului. Acesta nu vrea să renunțe deocamdată la funcția de primar, până se lămurește dacă poate continua în Guvern. „Nu sunt dispus să renunț așa ușor la primărie. Există antecedente, un fost primar care a putut să fie în același timp și premier. Dacă legislația permite, voi face apel la ea. Asta nu e o chestiune de strictă urgență, de azi sau mâine. Cred că se găsesc soluții pentru a realiza un interimat de o lungime rezonabilă pentru a vedea cum evoluează lucrurile. Voi folosi aceste excepții dacă va fi cazul. Având în vedere că la Sibiu am obținut ceva în jur de 80% din voturi, mă simt obligat față de sibieni. Dacă lucrurile vor funcționa bine și spre mulțumirea partidului, atunci evident va trebui la un moment dat să renunț la calitatea de primar”, a spus Iohannis.

Stelian P. spunea...

"Cine a lucrat cu documente de intelligence stie ca SRI NU ACCEPTA NICIODATA DECLASIFICAREA iar MAI NU ARE VOIE SA DECLASIFICE DOCUMENTE EMISE DE ALTE INSTITUTII!"

Chiar asa ? Pai SRI nu a declasificat vestitele protocoale ? MAI nu are voie sa declasifice unilateral documentele respective. Deci mai usor cu idiotii pe scari, cautati alte adjective.

M spunea...

Ha, ha, ha!!! Si cum v-ati dat seama ca citea de pe prompter? V-a spus Tapalaga? Dogioiu? Sau direct Klaus 5 case Johannis?

Asa cum am spus ca Johannis nu avea casca. Asa cum am spus ca nici Dancila nu avea casca. Afirm ca nici unul nici celalalt nu au citit de pe promptere.

Oricum amandoi sunt la fel de prosti sau la fel de destepti. In definitiv amandoi sunt profesorasi de liceu de provincie.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu ma ingrijoreaza fricosul deoarece la ultima conferinta de presa a raspuns la intrebari pina s-au plictisit reporterii. Urmeaza alta marti. La conferinta Veoricai doamna a spus ca guvernul condus de ea nu a pus piedică niciunui român care a aspirat la o funcție înaltă în Europa, oferind ca exemplu cazul Laurei Codruța Kovesi. Sper ca va amintiti cum Dăncilă însăși a spus până în ultimul moment că guvernul nu o sprijină pe Laura Codruța Kovesi. Sa nu te crucesti ? Cu asa o mincinoasa ce dezbatere sa faci ?

M spunea...

USR-istii vor fi adusi la viata prin manevra 10 august.
Ati vazut ca de doua zile "pe surse" se acrediteaza ideea ca in 10 august au fost implicati si civili "neautorizati" informatie data "pe surse DIICOT"

A trebuit sa iasa DIICOT sa dezminta informatia falsa si as putea spune chiar criminala (se pune sub semnul intrebarii capacitatea statului de a raspunde unor actiuni violente).
Dar daca fosti militari "pun botul" la asa ceva va dati seama cretineii lui Barna ca sunt convinsi ca e asa!

Stelian P. spunea...

Daca nu avea casca e in ordine. 😉😉😉

Huhu Rezea spunea...

La Kovesi, Guvernul Dancila nu a fost impotriva de principiu, ci pentru ca Cucuveaua are să-şi rezolve mai întăi problemele penale. Nu era cazul la doamna Văleanu, Antonescu. Nu repeta si tu aici găselniţa penibilă a CTP-ului!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Bun si pentru Rovana Plumb, de principiu, guvernul nu avea nimic impotriva ? Parca avea si ea ceva schelete cu insula aia, Belina parca, dar parlamentul rosu s-a transformat in instanta si a dat cu flit la DNA. Dupa respingerea Juri doamna Dancila si-a mentinut propunerea sfidind o institutie a UE. Ati uitat sau statea prestigiul PSD in doamna Plumb ?

M spunea...

@Stelian P
Cred ca aveti minime cunostinte de limba romana si faceti diferenta dintre "a nu pune piedica" si "a nu sprijini".

Pe de alta parte PNL a votat IMPOTRIVA ROMANIEI. Daca se abtineau era "a nu sprijini"

Serios: cum puteti sa vedeti lucrurile mereu pe dos? Primiti de undeva un punctaj?
Nu pot sa cred ca nu intelegeti diferenta dintre "a nu pune piedica" si "a nu sprijini".

Lasul de Johannis are admiratori printre militari! 😁 Ma intreb daca era sa mergeti la un razboi ce naiba faceati? Conferinte de presa?

M spunea...

Mizeria specifica celor care il slujesc pe Marele Laș!


Digi24/HotNews: Liviu Dragnea a ținut legătura cu un subsecretar de stat din MAI care a dat ordine la protestul din 10 august

DIICOT: Afirmațiile în sensul că ”potrivit unor surse din DIICOT, Mihai Valeriu ar fi ținut permanent legătura cu Liviu Dragnea și liderii huliganilor” nu au un fundament real.


Johannis l-a eliminat pe Barna din cursa dar are nevoie de electoratul lui. Chiar si tampiteii lui Barna incep sa inteleaga ca Johannis le-a ciuruit idolul. Pentru ca au atentia egala cu a unui pestisor de acvariu, tampiteii lui Barna pleaca dupa fenta si iar se agita cu mitingul din 10 august. Si uite asa vin ca oile sa voteze Marele Laș.

Alexcta spunea...

Observ că aproape TOTI care comentati pe aici: aveți case luate de la comunisti!
Eu am facut credit ca sa iau o casa. Inca nu am terminat!
Lasa-ti-o mai moale!!!!!

reddog spunea...

Democratia in stil pesedea. 😁😂

Nu, nu e gluma.

Nu au rupt randurile micutii.
Astia chiar au luat in serios ce am spus... 😁😂

Ori suntem luptatori ori nu mai suntem. 😁😂🤣
O, Doamne! Avem o tara fascinanta! 😁😂

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218731176364373&id=1048348212

Huhu Rezea spunea...

Citiţi şi o poveste hazlie despre Iohannis TR-ist in Armată la Cluj, cum s-ar fi ales în anul 1983 cu un dosar penal pentru intreţinerea defectoasă a elicopterului g-ral Topliceanu.
Gheorghe Bozgan din Arad susţine că şi el a contribuit la întreţinere şi prăbuşirea elicopterului
https://www.facebook.com/gheorghe.bozgan.9/posts/1205574686308132

reddog spunea...

Canalia asta de Bozgan fabuleaza mult.
Dar e adevarat ca are umor si imaginatie bogata.

Sa le cititi pe alea cu Coreea de Nord. 😁


Parca a fost si judecator, nu?

Mihai spunea...

Numai ca Iohanis a facut armata ca t.r. la unitatea de la Lipova avand ca si cdt de pluton un camarad cunoscut stabilit în Sibiu.

Mihai spunea...

Cam asa este Alexcta.
Și eu am tras greu sa cumpar o casa si sa mai construiesc una.
Nesansa a fost că in anii 90 nu am avut banii socrului lui Iohan -blanarul Sibiului si a ciobanilor din Marginime sa cumpar casa la pret de nimic de la sașii care plecau in Germania fugind de Romania ca de ăl cu coarne.
Multi au cumpărat atunci cu banii de la saltea scosi după abrogarea Legii 118 (Ilicitul ) si 7-8 case (cea mai buna investitie in fata devalorizarii banilor.
Ce sa mai zic de nomenclatura de partid si sefimea din sistemul de forta care primea inainte de 89 si inca in 90 prin repartitie case sasesti cu chirie ,cumparateapoi dupa 90 pe nimic pe L112 si acum neputandu-le intretine din pensii le vand si pana la 150.000 euro.
Asa da noroc in viata.
Iohanis cel putin a cumparat . Ce a patit el ,am patit si eu desi am fost cumparator de buna credintă. Huhurez chiar stie. Asta se intampla frecvent in tranzactiile imobiliare.

Leon spunea...

Chiar asa..?..)).

Mihai spunea...

Plus ca militarii in termen pe acele vremuri nu aveau voie sa se apropie de avioane ca mana de lucru in deservirea tehnicii decat in seviciul de paza la linie sub comanda comandantului garzii. Mana de lucru în pregatirea tehnici erau doar MM.
Militarii in termen erau folositi la activitati de deservire ,GAZ ,si uneori unii la biroul escadrilelor pentru diverse activitati gospodaresti nicidecum inscrisuri in documente, la statiile de incarcat acumulatori ,parcul auto ,ingrijire punct statie indepartata si apropiata.etc.

Din pacate postacii cu interese au impânzit mass media ,facebookul ,etc cu mesaje denigratoare neverificate de mai bine renunti.

M spunea...

Domnu reddog, nu vă credeam în stare să citați din miniCaramitru, un idiot considerat cam tâmpițel chiar și de către ai lui.

Chiar ați avut răbdare să citiți prostiile scrise de ăsta?

Rămâneți domnule fanul lui Petrov, e mai corect așa!

M spunea...

Vezi ? Dacă ai fi falsificat niște acte acum aveai 6 case!
Ghinion ! 😁

Mihai spunea...

Domnule M ,daca in 90 aveam banii ciobanilor din mMarginime sau socrului lui Iohan ,etc cumparam si eu 6 case sasesti ,fiidca erau la pret de nimic in anii 90.
Mie dupa 16 ani ,dupa ce au scos n extrase de cont si autorizatii de demolaRe ,constructie cu specificatia " fara sarcini" dupa ce o firma a cadastrat pe bani europeni localitatea m- am trezit ca o evreica este proprietara pe cativa mp din teren.
La judecata am constatat ,adica instanta a constatat ca terenul in cauza este in proprietatea statului si ca actele de fond funciar nu au fost actualizate odata cu expropierea evreilor si trecerea propritatilor in propritatea statului.
Acum am depus cerere catre consiliul local sa- mi concesioneze terenul pentru a- mi putea folosi si continua lucrarile.
Sa vedem daca ii conving.
Domnul Huhurez a vazut actele si poate confirma.

Iulian Mareș spunea...

M,
De ce vă mirați? "Valorile universale" se atrag!

Iulian Mareș spunea...

Poate a făcut doar arest...
Unii zic că a avut 17 foi de arest și nu dosare penale!

reddog spunea...

Caramitru doar a preluat comentariul altcuiva.
Aceasta Diana Pop exista, cautati pe Faceboik. Si e si postarea asta.
Nu sunt fan Caramitru dimpotriva.

M spunea...

Opa! Aflam ceva nou despre avianyc!!!! Si domnia sa umbla cu acte false? Altfel cum "Ce a patit el ,am patit si eu..."
Acum sa vedem ce zice onorata instanta!
"Instanţa a constatat că imobilul a fost dobândit cu rea-credinţă, în baza unui certificat de moştenitor emis – de acelaşi notar şi în aceeaşi zi de 1 iunie 1999, pe baza unor acte despre care se ştia că sunt false şi care au determinat instanţele, în iunie 2005, să anuleze şi contractul de vânzare-cumpărare prin care Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au achiziţionat imobilul din stradă Gh. Magheru nr. 35"

Adica, mai clar, ca sa inteleaga si johanistii: împreuna cu un notar au falsificat un certificat de mostenitor. Cazul a avut doua laturi: una penala si una civila.
In aia penala dosarul a fost disjuns, pe de o parte unii pe de alta Johannis Klaus Werner si Carmen. In partea cu fraierii aia au fost condamnati. In partea cu Johannis au fost spalati de Lazar (pe care, atunci cand a avut bocancul pe gatul justitiei Johannis l-a recompensat facandu-l Procuror General).
In aia civila i-au luat falsificatorului casa!

Acum, stimate domnule avianyc sa inteleg ca faceti un autodenunt??? Urgent pe Calea Dumbrăvii 30, Sibiu si spalati-va constiinta penala!

Mihai spunea...

Scuze,
Extrase de carte funciara nu de cont.
Scrisul pe telefon.

M spunea...

OK, reddog! Am inteles. Parerea mea e ca nu trebuie sa raspandim derapajele lui miniCaramitru. Si cei din USR s-au cam saturat de el!

Uite, eu am gasit o postare misto in care cineva numara de cate ori zice Johannis "PSD" si "Dancila" intr-un discurs aratand ca omul are o obsesie.
Nu am postat-o aici pentru ca nu preiau clipuri de campanie. OK?

M spunea...

Este o IMENSA DIFERENTA!!!!

Johannis a folosit acte false sa ia o casa. Unul a luat ani de inchisoare pentru ca a falsificat actele. E grav, domnule!

La domnia ta e o eroare de carte funciara! Nu ai scris-o domnia ta!
Cand ati spus ca vi s-a intamplat acelasi lucru eu am luat-o exact asa!

La Johannis certificatul de mostenitor s-a emis cu incalcarea competentei teritoriale absolute si nu s-a bazat pe o relatie de rudenie intre ultimii doi defuncti, Ghenea Eliseu (Ghenea Ilisiu) si Bastea Nicolae, fiind incalcate norme legale imperative care reglementeaza devolutiunea succesorala.

Adica nu poti sa spui ca nu stiai ca X si Y nu iti sunt rude! La dracu! Nu poti nici sa spui ca cineva a falsificat actele ca sa iei tu o casa doar din drag de tine si ca nici nu ti-a spus asta.
Ce naiba? Suntem copii?

Leon spunea...

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a transmis vineri că nu a întâlnit niciodată un om atât de încărcat de ură, cu referire la Klaus Iohannis, după ce șeful statului a cerut într-un discurs la Baia Mare ca PSD să dispară din funcțiile de conducere ale țării.

„#fărăură #fărădezbinare Derapajele lui Klaus Iohannis sunt tot mai periculoase! Candidatul liberalilor are doar obsesia războiului cu PSD.
În discursul său de azi, de la Baia Mare, a pronunțat din nou, de zeci de ori, numele PSD, legându-l de cuvinte cu caracter militar: dispariție, eliminare, înfrângere. Mai avea puțin și spunea că îi trimite pe pesediști în lagăre de concentrare!

Nu am întâlnit niciodată un om atât de încărcat de ură și pentru care "normalitatea" să însemne eliminarea oponenților săi politici. Ura nu există în fișa postului de președinte! Oameni buni, haideți să facem un bine acestei țări și să-l trimitem acasă pe acest individ arțăgos cu aere de războinic! #iohannislasibiu #vioricadăncilăpreședinte”, a scris Arsene pe Facebook.

Leon spunea...

"Voi iniția un referendum astfel încât președintele României să nu mai aibă imunitate. Cred că acest lucru este foarte important și aș realiza eu promisiunea pe care a făcut-o în 2014 Klaus Iohannis. Așa cum am fost premier un an și nouă luni și nu am avut imunitate, consider că președintele României nu trebuie să aibă imunitate”, a precizat Dăncilă.
Chiar si numai pentru aceasta promisiune, Dancila merita votul meu si promit ca votez si la referendum !

Iulian Mareș spunea...

Hai că unii cred mai mult decât știu!
- nivelul de clasificare al documentelor SRI este de la S în sus, cf legii! Tot în lege spune că cel care clasifică poate declasifica sau scădea nivelul de clasificare!
Pt protocoale este puțin mai complicat...în primul rând este de văzut nivelul anexelor, apoi definitoriu este voința părților semnatare!
Dar nu asta mă contrariază ci faptul că unii magistrați nu au certificat ORNISS!

Iulian Mareș spunea...

M
Leon,s

Încep să-iînțeleg pe unii: la #2% mintea și inima au coborât în corp nepermis de mult și s-au apropiat de cur! Acolo sa le fie locul? Pt unii, se pare că DA!

Iulian Mareș spunea...

Iohanu este antrenat să fie mocofan! Culmea este că își joacă rolul cât de prost poate, pt că "prost" este keia acestui act teatral!...de 2 bani stagiunea!

Stelian P. spunea...

@M
Teoria asta cu a nu pune piedica sau a sprijini (este o diferenta dar...) imi aminteste de bancul ala cu sedinta de primire a tov. Popescu in PCR. Ionescu, colegul lui de munca, se ridica si incepe sa-si sustina colegul si prietenul:
- E un baiat minunat, familist convins, citeste si aplica horaririle de partid, isi plateste cotizatia la timp.....dar beaaaa....
Asa a patit si Kovesi. Nu a fost impiedicata dar a fost sprijinita. 😣😣

Mihai spunea...

Daca era inspirata zicea fara imunitate pentru hotii din parlament.

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/in-usr-si-plus-se-naste-un-masiv-curent-boicot-din-cei-35-milioane-care-ati-votat-iohannis-sa-nu-uitati-ca-in-2024-va-trebui-sa-votati-mizeria-rares-bogdan_1403020.html

M spunea...

@Avianyc
Recomand citirea cu atentie a Constitutiei, care probabil ca este fake news dupa mintea inceata a lui Johannis. Cum nu cred ca aveti puterea sa va concentrati va zic eu pe scurt!

Art. 72 – Imunitatea parlamentară
(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.
(2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor.


Adica pana si un fan Johannis intelege ca aia POT FI URMARITI SI TRIMISI IN JUDECATA, E vorba doar de perchezitie si retinere.

LA PRESEDINTE insa e altfel!!!!

ARTICOLUL 84
....
(2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător.


Si iar: chiar si un johannist feroce ca domnia ta intelege ca PRESEDINTELUI NU I SE APLICA SI ALIN. 2 DIN ART. 72. De unde CCR a tras concluzia ca ARE IMUNITATE ABSOLUTA. SINGURUL DIN ROMANIA!!!!!

M spunea...

😁😁😁😁

M spunea...

Fricosul de Johannis se pare ca il va invita de la Antena 3 pe prietenul lui Ciuca, Radu Tudor la susaneaua de marti. Acesta va avea dreptul la doua intrebari si i s-a sugerat sa fie din zona militara.
Intrati pe blogul lui Radu Tudor, https://radu-tudor.ro/ , si cereti ca una din intrebari sa clarifice pozitia lui Johannis privind pensiile militare, sunt sau nu "speciale", se cuvin militarilor, sunt similare altor state NATO?
Haideti acum sa dovedim ca suntem uniti!!!! Intrebarea NU E UN ATAC LA JOHANNIS, priveste pe toti militarii, poate clarifica optiunea PNL si este decenta si de bun simt.😁 Ba chiar un raspuns destept care sa arate greselile facute de Dancila in acest domeniu i-ar aduce voturi lui Johannis, dragul de el!

Negritoiu spunea...

Domnule M,
Pana acum am primit doar raspunsuri destepte dar nu si masuri concrete .Intrebarea ar putea fi:De ce timp de 5 ani nu a intrvenit,in calitate de Comandant Suprem,pentru rezolvarea problemei pensiei militare? Ce o tot frectionam ca e sau nu speciala ! Este , prin lege , pensie militara de stat.
Nu v-ati saturat de intrebari formulate conform celor ce vrea sa spuna cel caruia i se ia interviul? Chiar credeti ca Presedintele aste capabil sa dea raspuns spontan la o intrebare care nu i s-a prezentat inaintea emisiunii?

M spunea...

😁 Un răspuns clar la o asemenea discuție ar pune punct zvonurilor.
Pentru militarii normali ar însemna un mesaj clar.
Aveți dreptate, nu a zis nimic 5 ani. Are acum ocazia.
Eu am ridicat problema și aici și la Radu Tudor.
Dacă aveți alte idei va rog! E o ocazie, Radu Tudor a demonstrat de-a lungul timpului că este de partea noastră.

Probabil că par un fan PSD și Dăncilă. Nu e deloc așa. Dar Johannis se încăpățânează să nu ne dea motive să fim de partea lui.

M spunea...

Nicolae Iorga: „Sasul este bun administrator în marginile oraşului lui, dar capacităţi superioare săseşti în stare să administreze o ţară, pînă acum n-au răsărit” (Nicolae Iorga, Istoria românilor din Ardeal şi Ungaria, vol. II, Bucureşti, 1915, p. 27)

M spunea...

Civilul... ca civilul. D-aia e nevoie de militari sa va tina dracului despariti ca va mancati intre voi! 😁

Sigur, Johannis e cel mai mare! Da-l dracului pe N. Iorga! Ce v-a spalat creierul neamtul las si fricos! Numai o molusca poate sa compare un geniu ca Iorga cu un pigmeu (intelectual) ca Johannis.

Ia de aici prostie marca Johannis:

"Mulțumesc pentru primirea pe care mi-ați făcut-o încă de când am ajuns" - Bine naibii că nu te-au primit când ai plecat!

"Voi aici în Bistrița ați reuşit bine" - Nu ştiam că poți reuşi şi rău, sincer acum. Profesor zici!?

"Vă amintiți că am mai avut câteva prezențe în campania electorală, câteva chiar mai multe" - Câteva sau mai multe?

"Nici n-au ajuns bine în palatul Victoria şi au început să încerce să subjuge justiția" - Au început să încerce, ha?

Asta e din ultimul discurs. In schimb a spus de 42 de ori PSD si Dancila in 12 minute!


Voteaza-ti tu prostul! Nu numai ca e las si fricos dar e si prost ca noaptea. In grupul lui de admiratori insa nu se vede cat e de prost!


PS - despre Radu Tudor mai usor! In televiziune e cam sigurul care tine cu militarii. Dar ce vorbesc cu tine? Cred ca pentru tine femeia perfecta e Rifai!