Un produs Blogger.

marți, noiembrie 05, 2019

GuWerner-ul cu bibilici(cîțe) ne va câța melodia Păcat! Păkat!

86 comments
Cîța(cicălitoare)... selfie
Figura cea mai pitorească a guwernului este Florin Vasile Cîțu, format ca finanțist mai întâi la Casele de schimb valutar din Rm-Vâlcea ale familiei sale(se miră unii de ce e suspicionat de atac speculativ la cursul leului din anul 2008). Familia Cîțu mai este implicată în privatizarea hotelului Alutus și în retrocedările de păduri de la Voineasa.
Studiile și le-a completat la universități de prestigiu din străinătate.
În privința pensiilor, sunt binecunoscute inițiativele legislative depuse la Senat de parlamentarul Cîțu Vasile Florin, alături de alți parlamentari vâlceni, pentru desființarea pensiilor speciale și scoaterea polițiștilor și a funcționarilor speciali penitenciariști din legea pensiilor militare.
Nu cred că poate contesta cineva competențele Cîțului în domeniul financiar-bancar, dar numirea sa în funcția de ministru la Finanțe a debutat cu un abuz și o aroganță  sfidătoare la adresa forului legislativ al țării:a primit aviz negativ în comisii.

Fostul economist sef al ING Bank, Florin Citu, a fost concediat

de Dan Popa Marţi, 8 martie 2011, 15:51
- a A+
"Am fost instiintat ieri (luni-n.red) ca sunt concediat. Nu stiu daca acest lucru are legatura cu episodul celebru din 2008 (atacul speculativ impotriva leului, in urma caruia o parte din trezorierii sefi au parasit bancile pentru care lucrau- n.red), dar nu cred ca acesta este motivul. Am decis sa actionez banca in judecata si sper sa castig", a declarat pentru HotNews.ro Florin Citu , fost economist sef al biroului local al ING Bank (Vezi in atasament cv-ul lui Citu) .
Nu trebuie tratate cu neatenție nici declarațiile năbădăiosului Rareș care a spus că pensiile militarilor nu vor fi desființate, dar vor fi recalculate și plafonate.
Se spune că ciuca bătăilor de la Apărare a și transmis indicațiile către gulerele albe de a pune la dispoziție variante de lucru de modificare a legii pensiilor militare, variante conforme noii viziuni liberale.


86 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cand spui, LIBERALISTI, spui de cretini, incompetenti, abuzivi, interlopi politici si prosti facuti gramada! N-o sa pupați in vecii vecilor ceva de la damblagitii astia, cat o fi lumea si pamantul!

M spunea...

1. Si eu am auzit ca s-a ordonat sa se gaseasca variante de modificare a pensiilor militare. Gurile rele cu gulere albe zic ca o varianta ar fi: contributivitate + OMM + solda de grad ACTUALA.

2. Mizerabil discursul lui Johannis la MAI. Poate ca plavanului de Sibiu nu ii este clar ca si politistii (ca si militarii) NU FAC POLITICA! MAI ALES IN INSTITUTII!!!!!

Dar ura lui este atat de mare ca nu se mai controleaza!

Stelian P. spunea...

@Huhu
"Se spune că ciuca bătăilor de la Apărare a și transmis indicațiile către gulerele albe de a pune la dispoziție variante de lucru de modificare a legii pensiilor militare, variante conforme noii viziuni liberale."

Pai...nu mai inteleg nimic. Pina ieri ne spuneati ca guleratii taie si spinzura in minister iar azi ne spuneti ca guleratii fac ce le ordona ministrul ?
Cind spuneati adevarul ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Pui întrebarea asta pentru că atât te duce bibilica...
Viziunea liberală a noilor inițiative va fi dominată ca si viziunea social-democrată a ordonanțelor 57 si 59...de interesele celor care urmează să se pensioneze. De fiecare dată au fost sacrificați vechii pensionari militari.

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/ion-cristoiu-acoperi-ii-din-sri-i-sie-au-fost-activa-i-pentru-a-vota-guvernul-tudose-a-fost-sacrificat-din-scurt_1398693.html

Aurel spunea...

Cel mai mult mă îngrijorează faptul că foștii au golit și fondul de rezervă al țării doar "că să dea".Și "au dat" de toate , fără număr. Și suntem in prag de iarnă .
Și câte de vor mai descoperi.
De aici se vor împuți lucrurile.
Sper să nu mai aud de polițist local cu veniturile peste politistul national sau militarul din cazarmă.
Fondul de rezervă gol ,împrumuturi cu duiumul la dobânzi foarte mari,investiții ineficiente, spitale nu ,autostrăzi nu , învățământ prost structurat și ineficient,salariul mediu brut urcat în lună plină,clientela cu pensii speciale pentru patru ani de trandaveala și îmbogățire.
Deocamdată am scăpat de ciuma infectă a ultimilor trei ani ,să vedem de ce dam in continuare.
Am cumpărat ieri doua pungi de " Covrigi de Buzău".Sunt încă intacte . Aștept să văd dacă îi pot atârna maidanezilor in coadă.

Huhu Rezea spunea...

@aurel
Gândirea ta de ciumete se reduce la profunda zicere „să vedem de ce dăm în continuare”..

M spunea...

Adica nu esti ingrijorat ca au venit la putere cei care au taiat pensii si salarii, cei care au impumutat 20 de miliarde de euro ci esti ingrijorat de cei care au refacut pensiile si salariile si au redus datoria externa a tarii?

WOW!

M spunea...

In sfarsit acum stiu de ce 3 generatii de barbati din familia mea au imbracat uniforma militara!
- Klaus Werner Johannis - presedinte
- Ludovik Orban - prim ministru
- Hellvig - sef SRI
- Siegfried - comisar european
- Kovesi - procuror european.

Bine ca a murit bunicul meu, Dumnezeu sa il ierte, ofiter decorat de ultimul Rege al Romaniei. Acum oricum ar fi murit!

totoiany48@gmail.com spunea...

Este cazul sa analizati mai atent situatia .
Va cotraziceti ,ori a DAT,ori a furat .

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/scrisoare-deschisa-din-diaspora-pentru-klaus-iohannis-nu-va-urez-succes-in-alegeri-sper-sa-vina-alt-presedinte_707293.html

Stelian P. spunea...

@Huhu
Eu nu cunosc viziunea liberala....si v-am intrebat cu totul altceva. Mai pe intelesul dvs. spuneti-mi cine taie si spinzura in M.Ap.N., guleratii sau ministrul ca ne-ati aburit pina azi ca guleratii sunt vinovati de toate relele iar azi o data cu guvernul schimbati si placa ?

Niky spunea...

Diaspora este majoritar USR-istă.Acolo nu face nimeni sondaje privitoare la intenția de vot!Si numărul diasporenilor nu este de neglijat!!!

Gigi spunea...

Bibilici,avem destule,Slavă Domnului,nu ducem lipsă!Putem să dăm și la alții! Ele trăiesc pe lângă casa omului și sunt bune la toate cele!Adică:dau carne,ouă,lapte de pasăre! Cu cartea stau mai prost,dar se poate rezolva!Nici coana Leana nu avea prea multă,dar era DC vorba unei zicale:Carte multă nu se cere să fii....să ai putere!
Hai că ne merităm soarta!

PS/Stie cineva,cele cu fulgii rosii,din ce specie fac parte?

Aurel spunea...

Domnule Leon,
"Romanul" dumneavoastră cu scrisoarea SZABO voia probabil un președinte care sa de închine la steagul secuiesc.
Găsiți împreună cu cei de la DCNews și Antena 3 ceva speță mai credibilă.
La fel că domnul Huhu Rezea nu aveți mana la " scrisori"!

Militar de la 14 ani spunea...

Gulerele albe au primit ordin să proiecteze o lege a pensiilor militare pe modelul SF, SG, gradații, IC, pornind de la 60% pentru 25 ani vechime și 0,5% pentru fiecare an în plus. Deci cu 50 ani vechime cumulată s-ar ajunge la 72,5%, la 60 ani ar fi 77,5%, deci nu văd pe cineva să depășească 80%. La asta se adaugă OMM și din câte am auzit s-ar putea renunța la pensia suplimentară. Deci cam 70% va fi pentru majoritatea. Asta se traduce prin calcule, la activi, că sunt undeva pe la net. Aici sunt coordonatele, netul actual al activilor. Pentru rezerviști se caută solutii să se asigure creșteri eșalonate până la aplicarea legii, deci undeva 2023-2024. Mai sigur 2024 - an de alegeri.
Contributivitatea iese din calcul. Suntem membri NATO ce naiba!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Gigi, bibilicile cu fulgi rosii sunt importate de la Kremlin, apoi vopsite la granita cu galben si se pune pe ele ștamp(u)ila cu APT PNL! Sunt singurele resurse de a reannoi si a schimba in si mai bine aceasta cloaca politica de dreapta, vorba raposatului, Base!

Leon spunea...

@Aurel, romanul Szabo este la fel de roman ca romanii Iohannis, Orban, Helving, etc.
Iata finalul scrisorii acestui roman: "Domnule Președinte, eu nu mă mai întorc, nu cel puțin în perioada următoare, dar vă rog pentru familia mea, pentru părinții mei bătrâni, să țineți cont că românii trăiesc de pe o zi pe alta. Eu știu asta mai bine, de aici, din Spania, decât o știți dumneavoastră, de la Palatul Cotroceni. Nu v-am scris pentru a vă certa sau pentru a vă spune eu ce să faceți. Dacă 5 ani ați fost absent, nu cred că o să vă pot schimba eu acum.

Singurul lucru de care vă rog, din suflet, este să nu faceți ca Băsescu, orice v-ar spune noul Guvern.

Nu vă urez succes în alegeri, sper să vină alt Președinte, dar vă urez să aveți dragoste de români și să munciți mai mult pentru ei. Că nu e păcat să muncești", a mai scris Ştefan Szabo.
PS. Multipla campioana, Gabi Szabo,este mult mai patrioata decat cativa colegi de pe aici..!

Leon spunea...

Seful Executivului va participa la ora 09:00 la Uzina Mecanica Bucuresti, la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5. Orban va fi insotit aici de Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, energiei si mediului de afaceri, si Ionel Nicolae Ciuca, ministrul Apararii nationale. Apoi, Ludovic Orban va face declaratii.

maiag spunea...

skimbarea sefilor e bucuria nebunilor,in mod sigur cel putin un an nici nu se ca pune in discutie pensia militarilor,iar indexarea cu inflatia de la 1 ianuarie cred ca ramaine in dunga,oricum nenea ciuca nu cred ca va face ceva pt militari desii ar fii singurul care pricepe fenomenul

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tehnocrat, asa-i, prietene! Vor sa ne cumpere onoarea si sa ne indreptateasca cu un pret, cel al cedarii Transilvaniei, Banatului si Crisanei, esenta existentei dreptei romanesti, care numai dreapta romaneasca nu este, ci raia germano-ungureasca si franceza, slugile lui Soros Baci! Viorel Catarama este UNICUL LIBERAL CEREBRAL, INTELIGENT SI PATRIOT DIN ROMANA, CEILALTI SUNT DOAR TARABAGII TARGOVEȚI, ADICATELEA DISPUSI SA VANDA SI SA TRADEZE ROMANIA, FACAND-O FELII DE VARZA MURATA PE MASA EUROPEI, CARE NE-A DEMONSTRAT, CU FOSTA YUGOSLAVIE, CAT DE BINE NE VOR! Daca Viorel Catarama conducea PNL, astazi aceasta formatiune politica avea sa aiba alta soarta, destin, componenta intelectuala si traseu politic fulminanT, pe care candva le promitea romanilor si Romaniei, pana sa apara bolsevicii infiltrati din PDL sa-l spurce ca pe un closet!

Iulian Mareș spunea...

Tot rahatul produs de ALDE si acoperitii din Pro Romania fac sa-i scada sansele lui Mircea Diaconu; cred ca asta s-a si urmarit!

Iulian Mareș spunea...

"fondul de rezervă al țării"!!?? Si daca il tineau ce faceau cu el? Se mandreau ca-l au?

Iulian Mareș spunea...

Civi,
Ta-su procuror, securist, sora si fosta nevasta de spalati cu NUP, sot de cercetata la orele 23.59 si nici el nu se va simti prea bine...!
Analiza ta este de domeniul sofismului!

Iulian Mareș spunea...

cezar,
auzi, citesti, intelegi?
Hai, ca te-a ars! :))

Iulian Mareș spunea...

Afirmativ, pentru cei 98%!

Iulian Mareș spunea...

Rau, nu trebuie sa-ti para niciodata!

Iulian Mareș spunea...

In curand va rula un film horor: Revansa lui 2012! .... cu SMURD si Raed Arafat protagonisti principali!
Astfel se va da liber la smenul gandit de Banditul Kior si Betiv! Caci PNL-ul de acum este PDL-ul de atunci!

Iulian Mareș spunea...

Domnul Orban L., ai comis-o! Nu l-ai pus ministru pe domnul Vecerdea! Nici macar la federatia de tenis? Mai ai 24 ore sa-ti revii, altfel devii penal si parlamentar nu esti! Vrei sa devii ESUAT?
Parca o si vad pe Turcanu ajunsa Premier! :))

Marian spunea...

CIVIL ! Esti cam prostut ! Nu este de ajuns ca avem presedinte si prim ministru care n-au nicio legatura cu noi ? Ce usor va vindeti !

Aurel spunea...

@ maiag & Leon & all
Legea pensiilor militare depusă la Senat la 15 septembrie 2019 si aprobată în comisiile parlamentare.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=184440986047759&id=100034455764106&refid=17&ref=bookmarks&_ft_=mf_story_key.184440986047759%3Atop_level_post_id.184440986047759%3Atl_objid.184440986047759%3Acontent_owner_id_new.100034455764106%3Athrowback_story_fbid.184440986047759%3Aphoto_id.184440969381094%3Astory_location.4%3Astory_attachment_style.video_inline%3Athid.100034455764106%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1575187199%3A-9214126807576837584&__tn__=%2As%2As-R

valica spunea...

Singura victorie a lui Dogaru, care a manipulat necazurile rezervistilor a fost sporul necuvenit de +50%, de drepturi de membru al uniunilor de creatie , culmea achitat de M.Ap.N., si nicidecum de ministerul culturii, daca ar fi fost creatori adevarati. In rest omul bate campii cu nonsalanta si isi aroga merite pe care nu le are. Doar diversiuni.

M spunea...

Adicatalea "romanul" Johannis, "romanul" Orban, "romanul" Hellwig, "romanul" Siegfried, "romanca" Kovesi sunt toti buni si demni de ascultat.
Dar daca unul Szabo are ceva de spus.... gata!

Nu puteti compara DCNews cu cloaca numita ziare.com sau Antena 3 cu falitii de la Realitatea.

Apropo! Unde greseste Stefan Szabo? Ca unde gresesc infractorii lui Johannis stim!

M spunea...

Eu am fost, dar probabil nu am sa mai ma duc!

Pana cand nu o sa ne fie clar ca trebuie sa ne UNIM in jurul unei idei la mitinguri o sa fie tot 200 - 250 de oameni.

Va rog respectuos camarade sa ma intelegeti: nici un om normal nu o sa iasa in strada sa i se taie veniturile. O lege ca cea schitata de Militar de la 14 ani mai sus o sa aduca avantaje unora, unii vor ramane cum sunt si unora le vor scadea pensiile.

M spunea...

Ministrul Grinda (Ion Stefan) nu a platit impozit pe palat. Primarul Cristi Misaila (PSD), care il batuse pe Grinda si la alegeri, a sesizat asta si i-a creat probleme lui Grinda la audieri.

Acum 17 ore primarul de Focsani a fost chemat la DNA sa i se bage mintile in cap!

Prima sedinta de Guvern nu s-a tinuit pentru ca competentii (sic!) lui Johannis nu au avut nimic de discutat.
Cica se cauta un nume nou pentru Sarbatorile de Craciun. Sarbatorile Johannice sau Mos Werner ar fi cele doua propuneri!

Sa incheiem insa postarea cu optiunea politica: M#IE PNL!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tehnocrat, adevarat ai grait: Acum, la batranete, se vede care a avut stofa de militar in el si care este muiercea-papa lapte! Doar cativa lupta cu zecile de petitii catre autoritati, manifestandu-se pe bloguri si in instante, pana la Av. Poporului si CCR, in rest sunt doar niste mamaligi si fripturisti, care asteapata ca altii sa se zbata si sa se sacrifice pentru ei! Rusine si dispret pentru toate lepadaturile astea oportuniste, de fapt niste cadavre vii, care si-au facut carierele si propriile ,,personalitati,'' daca se mai pot numi asa, de cacao, degradandu-se prin atitudinea lor pasiva si de non combat camaraderesc! Eu, bolnav si in nevoi, cu interdictie de a mai sta pe langa calculator din cauza tensiunii, glicemiei si problemelor de sanatate, ma framant si ma zbat, chiar ieri mai trimitand inca un document pe la procuraturi sa dezvalui actiunile mafiote de la toate pensiile militare, si nu ma las batut pana la capat, iar altii cu sanatatea in integrum fug de lupta si raspundere cu o nerusinare si un tupeu de tradatori de care m-as jena ca barbat si fiinta umana, sa fiu in locul lor! Sa le fie rusine si sa ia act ca eu ii consider niste oportunisti, umpluturi inutile a Armatei si fripturisti de duzina, nu militari de cariera, cum se lauda ei in societate si in familiile lor!

ifrim spunea...

@Viurel.Nu ai tu suflet hain de mama vitrega denaturata sa ne lasi prada vicisitudinilor vietii.

brenda spunea...

DECI CADE POVESTEA CU ACEI COEFICIENTI DESPRE CARE VUIA TOATA PRESA , DEOCAMDATA CAMERA DEP ESTE FUNCTIONALA SI PANA LA ALEGEREA PRESEDINTELUI AR FI TIMP SA FACA CEVA ,CE ATI PUTEA SA SPUNETI, DL H?

brenda spunea...

DLE LEON ,SANTEI NAIV ACEL PRESEDINTE ESTE ALES SI VINE IN.......PLIC , DAR VOM VOTA DOAR FATA DE CONSTIINTA NOASTRA , SIGUR CA AM VREA SA FIE CUM SPUNETI ,DAR ..................

CEZAR spunea...

QED....

CEZAR spunea...

@/m-All.,
Baaa nu fi NAROD....te uiti in gura unui copchil de 14 ani (la minte)??>?

Huhu Rezea spunea...

@kis
Nu am intrat niciodata pe grupul Alexeni. Unde e, pe Facebook?
Cât timp cca 2500-3000 de cititori, uneori sunt și 6-7 000, trec zilnic pe acest site, eu zic că merită să continuăm informarea, spre disperarea instituțiilor militare care nu dau 2 bani pe informarea rezerviștilor. Din contră, trimit trolli care să combată... sau să prezinte linia oficială. Ii recunoaşteţi uşor.
Nu cumva te-au prelucrat şi pe tine?

ifrim spunea...

Cezerica far' de frica de intra in vigoare ce bolboroseste militarul infantil am belit-o pe dansa!

Iulian Mareș spunea...

Cine nu sare,
Ia condamnare!

*Și Orban a sărit că pop-cornul...😜...și alții, la fel!

Iulian Mareș spunea...

Posibil sa sa rămână...🤔

CEZAR spunea...

1,35 va deveni 1,56...am aflat de la Tecnokrat ..tineti aproape..!!

Leon spunea...

Daianu a mai subliniat ca "marea provocare este bugetul pentru 2020", in conditiile in care cresterea de 40% la pensii este prevazuta de la 1 septembrie 2020.

Aceasta majorare "reprezinta un soc", in opinia lui.

"Va spun ce se poate face. Nu suntem in situatia sa taiem salarii si pensii. Acest lucru trebuie spus in mod emfatic. Tot se spune ca vor taia salarii si pensii. Nu este vorba de asa ceva. Nu pot sa fie crescute potrivit calendarului care este in vigoare in momentul de fata.

40% de la 1 septembrie 2020 nu poate fi amortizat, nu poate fi absorbit de buget. A crede ca poti sa ai o colectare mai buna a veniturilor fiscale inseamna ca intram in teritoriul metafizicii. Asa ceva nu este posibil.

Huhu Rezea spunea...

Eu as zice sa nu le mai mărească deloc punctul de pensie, ca să se învețe minte ghiolbanii stângisti care din fandoseala voteaza cu dreapta. Ei sunt liberali, auzi!

daniel sandu spunea...

va mai amintiți șmecheria cu ,pixelul albastru' cam așa pare/va fi și cu "noi nu taiem salarii si pensii" - foarte adevărat (50%) doar că lipsește precizarea ca nu le vor tăia pe cele actuale nici vorba de aplicarea majorarilor din 2020...

ifrim spunea...

Nu te stiam sensibil ca o domnisoara de pension dar daca te-a iritat imi cer scuze.Revenind la postarea initiala d-stra va plimbati cu jalba pe holurile parlamentului pentru primele orare de zbor,d-ul Dan B.pentru platile din economia nationala ceace e dreptul d-stra.Deci nu va zbateti pentru toti cum afirmati de ex.pt.mine care ma intereseaza plecarea la calculul pensiei de la 80 si nu 65%.Adica fiecare cu cel doare.Daca sunt putini participanti la mitinguri inseamna ca neparticipantii sunt multumiti de cuantum si nu au de ce sa faca valuri existand riscul sa li se taie.Iar daca intram in amanunte multi mitingisti nu au probleme cu cuantumul cat cu neplata platilor compensatorii la trecerea in rezerva.

Huhu Rezea spunea...

@ kis
Numărul accesarilor e altceva decăt numarul utilizatorilor. Poti sa accesezi si o mie de pagini intr-o zi, dar ca utilizator unic esti înregistrat o singura data.

Il votez la parlamentare pe Ludovik daca da o lege prin care nicio pensie militară nu va fi mai mare de 8000 lei.

M spunea...

@civil

Mai cauta despre Muresan! Chiar asa, numele deruteaza!

Johannis e roman dupa sotie! Bai, sunteti de coma!!! Ati fi in stare sa ziceti ca si Kelemen Hunor e roman neoas, chiar oltean!

Voi realizati cat sunteti de penibili? Sau sunteti asa de spalati pe creier ca nu mai puteti?

Apropos: cum e aia "sa nu dam puterea unui singur partid?" "Daca unii au guvernul presedintele sa fie de la alt partid". Asta a fost campania prostului de la Sibiu! Se mai pune si acum?

Leon spunea...

COMUNICAT DE PRESĂ
În categoria Comunicat de presa06 noiembrie 2019



primit de la domnul deputat Petru-Bogdan Cojocaru (Grupul parlamentar al PSD)
Klaus Iohannis, prim-ministru
Am asistat la o preluare abuzivă a Guvernării României de către un partid care a obţinut doar 19% în alegerile din 2016. Prin trădări şi cumpărări de parlamentari la bucată, candidatul Iohannis şi-a asigurat, pentru a doua oară, guvernul ”său”.

Apoi l-am putut urmări făcând un adevărat tur de forţă la preluarea portofoliilor de către noii miniştri PNL, totul culminând cu a prezida prima şedinţă de Guvern şi a se fotografia cu membrii cabinetului Orban, în poziţie centrală.
Aşa ne-am putut explica, într-un final, de ce domnul Orban a vorbit la audierile din Parlament în locul miniştrilor. De altfel, doar acolo a putut şi domnia sa să o facă, pentru că adevăratul prim-ministru este Klaus Werner Iohannis.
Și, da, sunt convins că, după alegerile prezidenţiale, liberalii nu-l vor lăsa la catedră, cu siguranţă îl vor invita să fie prim-ministru. Dacă mai au unde. Aşa că, pe 10 noiembrie 2019, Klaus Werner Iohannis, prim-ministru!

M spunea...

Daca mai aveti dubii!!! Johannis si cu Ciuca iubesc penalii. Penalii lor!

Fostul ministru al Apărării şi preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost înmormântat, miercuri, în Cimitirul nr. 8 din Reşiţa, cu onoruri militare. Cu acest prilej, Sorin Frunzăverde a primit, post mortem, Emblema de Onoare a Armatei României, conferită de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă.

Sorin Frunzaverde (PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire a influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, in dosarul vizand alegerile prezidentiale din 2014

Mai clar: Frunzaverde a fraudat alegerile pentru Johannis si a fost decorat de acesta DUPA ce instanta l-a condamnat.

UN PENAL REPREZINTA ONOAREA ARMATEI ROMANE!!

RUSINE CIUCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUSINE JOHANNIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hai Ciuca! O decoratie si pentru clanul Clamparu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea, Tehnocrat: Eu imi fac carnet de penelist, inscriindu-ma in partid, daca imi rezolva pensia militara, si le fac si campanie electorala! Iac-asa!

Gaby spunea...

Bine spus:
,,nu cel schimbat si stabilit de niste mediocri inconjurati de niste curve proaste!"

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M- Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul cu mafioti si acte de recompensari ale acestora! Sa nu se uite niciodata: Orice mafiot sadea este recunoscator cu alt mafiot, cand da ortul popii, ca daca era un copil genial cu un creier unic-patrimoniu national, dar nu si mafiot, avea sa fie marginalizat si i se dadea si un șut in cur, ca sa urce spre succese fara recompense!

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim
Mergem împreună!!!! O să insist ca unul dintre nepoți să fie botezat Klaus Ludovik! 😁

M spunea...

Ciucă a muncit de a transpirat.

1. A decorat penalul credincios.
2. A tăiat panglică la linia de producție Piranha 5. În stilul PNL nu a pomenit nimic de predecesorul lui de parcă el singur, de dimineață, ar fi făcut linia de producție.
Guvern de hoți.

Gigi spunea...

Placa de patefon, lăsată de cuplul tragico-comic B&B pe undeva printr-un cotlon,prăfuită și zgâriată,este căutată cu mare atenție de noii stăpâni!
Nu stiți care? Aia,cu textul:vistieria este goală,lipsesc miliarde,greaua moștenire samd.
V-am atenționat mai acum câteva luni!Credeați că glumesc?
Tot ce îmi doresc,cred că și d.voastră vă doriți,sa nu o mai găsească!Căutările continuă!

Iulian Mareș spunea...

M,
Klaus Ludovik Câți Helvigh Turcanu!

*Dacă unul care a fost exclus din sistemul bancar pt atac speculativ la Leu a ajuns ministru la Finanțe, numai Helvigh ii ii pu da avizul!
Sau l-a girat Werner?

Iulian Mareș spunea...

Cumva credeți că este o relație direct proporțională între capul cât baniță și creierul, care, în definitiv este "doar" grăsime?

M spunea...

”Sau ARMATA, care deține hectare din Sibiu, de ce să nu plătească impozit?
Da' nu va plăti! Fiindcă imediat o să vă răspundă cineva de la centru că acolo-i siguranța neamului nostru, și ei se luptă, și dă-i, și luptă... și cum să-i impozităm, că oricum n-au bani de avioane și cum să le cerem... Folosesc drumurile noastre din oraș. Să plătească și ei ceva!”, spunea Johannis.

Asta e respectul lui Johannis față de Armata Română. Votați-l militari români!

M spunea...

La drac . Am schimbat o gașca de mafioți cu altă gașcă de mafioți.

După tăcerea suspectă a mass-media tare îmi e că ăștia noi sunt mai periculoși decât ăia vechi.

Întrebare : câte televiziuni l-au dat pe Johannis cu sosul curgându-i pe cămașă? Dacă era Dăncilă....
Oare de ce? Eu zic ca de frică!

totoiany48@gmail.com spunea...

Dl daianu ,cred ca a fost informat de dl SIMA ,cel cu bursa de valori de la Sibiu .

Iulian Mareș spunea...

Raspuns...
1-SA NE SPUNA CE A FACUT CONCRET PENTRU ROMANIA IN ACESTI CINCI ANI, IN AFARA DE TURISM PERSONAL ?
2-CARE AU FOST MANDATELE CU CARE A PARTICIPAT LA CONSILIUL EUROPEAN, UNDE NU A LUAT CUVANTUL NICIODATA, CE S-A HOTARAT ACOLO ÎN FAVOAREA ROMÂNIEI, UNDE SI CAND A PREZENTAT CONCLUZIILE PARTICIPARII SALE LA ACESTE REUNIUNI IMPORTANTE ?
3-IN CE TARA UN PRESEDINTE MEDIATOR INDEAMNA LA DISTRUGEREA UNUI PARTID, IN SPETA PSD, CARE MAI ARE INCA MAJORITATEA IN PARLAMENT SI ESTE SPRIJINIT DE CEL PUTIN JUMATATE DIN POPULATIA ROMANIEI?
CUM SE NUMESC ASEMENEA ACTIUNI IN DREPTUL INTERNATIONAL SI IN DOCUMENTELE ADOPTATE LA NURENBERG, ONU SI OSCE?
4-CAND ISI VA ACHITA DATORIA DE 300.000 EURO PE CARE O ARE FATA DE STATUL ROMAN?
5-CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE NU A RENUNTAT LA IMUNITATE, ASA CUM A DECLARAT/PROMIS IN CAMPANIA ELECTORALA PRECEDENTA ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, e grele rau de tot sa-ti raspunda la intrebari, Ciolannus, dar raspund eu in locul lui: Mai vrea un mandat de prezident, ca si pe primul, doar sa se imbogateasca din trandavie, apoi sa se plimbe ca excursionist prin lume, cu capra din dotare, si sa ostrascizeze guverne, altele decat PNL!

M spunea...

1 - Nimic
2 - Niciodata
3 - Nicaieri
4 - La pastele cailor
5 - de frica puscariei

M spunea...

Azi Ciuca iar are de munca! Unul din Clanul Clamparu a fost adus de Interpol sa isi ispaseasca pedeapsa. Ciuca o sa ii inmaneze Emblema de Onoare a Armatei României?!?!? De ce nu? E un penal din Sibiu! Deci are merite!

Vad ca bravii militari de pe aici nu se revolta ca Ciuca i-a dat Emblema de ONOARE a Armatei Romaniei unui INFRACTOR!
Ce "fapte deosebite care au ridicat prestigiul Armatei Române, pentru fapte de eroism, pentru îndeplinirea ireproșabilă a misiunilor sau pentru obținerea de rezultate deosebite în procesul de instruire" a facut Frunzaverde? A fraudat alegerile pentru Johannis?

Hai anticoruptilor, hai antipenalilor, hai cu justitia.... V-ati bagat in gauri? Nu sunteti in Piata Victoriei? Asta e ONOAREA voastra de militari? UN PENAL?

CEZAR spunea...

@/M...,
Asta-i din pacate !!

Iulian Mareș spunea...

M,
Ai luat 10 la kestionar! Felicitări!
Și nici nu a trebuit să gândești f mult, întrucât răspunsurile îți veneau instant!

M spunea...

Dom' sef, ma duc si eu!

Unknown spunea...

După trei deplasări aiurea la Bruxelles(fără mandat), i-aș fi tăiat ultimul leuț pentru asemenea acțiuni, aș fi înștiințat Consiliul European că nu are niciun fel de mandat din partea Parlamentului iar dacă dorea să se mai ducă la Bruxelles,să o facă pe banii lui! În schimb,guvernanții i-au dublat banii pentru satisfacerea tuturor poftelor!!

Leon spunea...

"Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, l-a chemat din nou pe Klaus Iohannis, susținut de PNL la aceleași alegeri, la o confruntare.

„Dacă nu îi este frică de o femeie, atunci să accepte această confruntare. Dacă nu, să-și ia fustă că eu îmi iau pantaloni!”, a spus, joi, Viorica Dăncilă.

Leon spunea...

Inca o "minune" la Cotroceni :
Presedintele Iohannis a promulgat astazi 7.noiembrie,...7 Legi, si n-a trimis nimic la CCR sau la Reexaminare...!!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/sorina-matei--atac-la-ludovic-orban-pe-tema-deficitelor--sunt-de-pe-vremea-pdl-si-erau-duble_708534.html

Leon spunea...

"Mulțumim, felicitări, Klaus Iohannis, că ai eliberat poporul de sub jugul unui guvern incompetent, toxic și eșuat, care a lăsat țara pe marginea prăpastiei, cu a doua cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană prognozată de Eurostat pentru 2019 și pe primul loc la creșterea prognozată pentru anul viitor!”, și-a început astfel Alex Coita mesajul publicat vineri după-amiază pe Facebook.

„Această creștere nesimțită a economiei noastre este o pată pe obrazul acestei țări de oameni săraci și cuminți, care nu trebuie să ridice capul! Să-i fie rușine guvernului PSD că a permis această creștere sfidătoare, atunci când multe țări din Europa, inclusiv Germania, abia reușesc să iasă pe plus.

Cine ne credem??


Felicitări Guvernului PNL pentru dârzenia și hotărârea de a opri această beție a bunăstării cu o doză de austeritate neagră și neîndulcită. Așteptăm cu stoicism măsurile dure, dar inutile, care să ne facă să revenim puțin cu picioarele pe pământ. Prea ne obișnuisem cu binele!”, a conchis Alex Coita.

Leon spunea...

Jurnalista a spus că este o enormitate să declari că PSD este singurul vinovat pentru guvernarea proastă din ultimii 30 de ani, din moment ce s-au perindat la putere și politicieni de la alte partide. Corina Drăgotescu a făcut niște calcule din care reieșit faptul că la guvernare au fost mai mulți lideri ai dreptei decât ai stângii.

”Pot sa inteleg multe in parametri de campanie electorala, dar chiar sa spui ca PSD e unicul vinovat pentru guvernarea proasta a ultimilor 30 de ani (rotunjiti) mi se pare o enormitate. Am calculat toate guvernele de la adoptarea Constitutiei incoace, deci din 1992, de 27 de ani incoace si mi-au dat asa: 13 ani ai PSD-ului, ai stangii si 14 ai dreptei sub diferitele ei forme.


Ca domnul Presedinte nu e de profesie istoric, stiu, dar ca ca profesor de fizica trebuia sa stea mai bine cu calculele. Daca adaugam guvernul Roman si Stolojan ne iese un 14 la 15.


Ca sa fie mai clar am avut asa: Vacaroiu 4 ani, Ciorbea si restul de premieri de dreapta 4 ani, Tariceanu cu PD-ul 4 ani, Boc si restul 5 ani, Ponta 3 ani, Ciolos 1 an, PSD cu Viorica si restul (aia in functie cate doua saptamani) 2 ani”, a scris Corina Drăgotescu pe Facebook.

Iulian Mareș spunea...

Felicitări și pt Idiotul funcțional din fruntea țării! Groful nesimțit, plin de venin in tot corpul lui cât un Dressing!

reddog spunea...

Unii daca ar fi realisti si ar fi cu picioarele pe pamant, cum ar spune nea guru asta Coita, si-ar da seama ca Sudul Romaniei seamana din ce in ce mai mult cu Sudul Italiei.
Cu tot ce inseamna asta.
Dar probabil astia nu-si bat capul, erau pana de curand intr-o betie a bunastarii cum zice guru Coita... 😁😂🤣

Leon spunea...

@reddog, nici eu nu sunt multumit ca PSD a blocat Actualizarea pensiilor militare, dar am in fata cuponul de pensie al sotiei si al meu; fata de luna Decembrie 2016, in luna octombrie 2019, pensia BRUTA a sotiei a crescut cu 45%,...iar la mine pensia Bruta a crescut cu 6,6%, dar PENSIA NETA a crescut cu 19,3%, iar inflatia de max.10%..!
Este numai un exemplu, nu vorbesc de realizarile guvernarii PSD in cei aproape 3 ani de zile, pe care numai locatarul de la Cotroceni nu le vede, si nu numai..!
PS. Chiar acum la Tv, Ludovic spune ca se ia in calcul INGHETAREA SALARIILOR BUGETARILOR..!!!

reddog spunea...

Cum s-ar zice, daca nici in zona domnului Ioana nu mai e mandrie...

Huhu Rezea spunea...

"Leon
Ce mă bucur că se îngheaţă salariile!
Atât de mult s-au chinuit salariaţii să nu scape un vot negativ pentru PSD că ei sunt liberali, că merită acest sacrificiu.

reddog spunea...

Huhu
Si pe noi ne bucura.
Mai ales ca doar bugetarii beneficiau de jde mii de facilitati.

Mai sunt si aia care muncesc la privat dar "social democratii" cu clante Swarovschi gen Olguta se pare ca nu i-au luat in calcul si pe aia.

Va rog eu frumos, citati mereu din gurul Coita, mai ales alea cu betia bunastarii adusa de pesedea. 😁😂

Mihai spunea...


”Ce mă bucur că se îngheaţă salariile!”
Al dreak penele pe ”păsărică” ! De ce i-a fost frică nu a scapat ”
Și când îi spuneam eu că lăfaiala bugetara olgo-dragnistă va aduce zile grele ,nu credea.
@ Leon
Las că iti reia pesedeul actualizarea după ce iese Veorica ......predinte .....!

Sorina spunea...

Ar fi interesant cati. Liberali au salarii la stat ar fi exceptional