Un produs Blogger.

sâmbătă, noiembrie 30, 2019

Liviu Pleșoianu:Trebuie încurajat să creeze în România un partid cu adevărat de stânga!

22 comments
Liviu Pleșoianu este un tânăr politician de stănga, figură rară printre politicienii din PSD care au mai rămas  după curățenia politică făcută de justiția de tip selectiv promovată de trioul Băsescu-Macovei-Kovesi.
Bun orator, patriot decent, îi pune în umbră pe toți pigmeii politici care au mai rămas în PSD. La ultimul Congres de după arestarea lui Dragnea, discursul său naționalist a fost foarte apreciat de delegații PSD. Când a fost la vot, superficialitatea și lingușala pe lângă cel aflat în funcție au dictat alegerea în fruntea partidului a unui politician foarte slab, și asta nu pentru că era femeie. Totuși, Liviu Pleșoianu a obținut locul 2.
Acum, după ce electoratul a invalidat impostura în fruntea unui partid de stânga, Liviu o umilește și mai mult pe Dăncilă, care și-a permis să califice antieuropean și antiamerican discursul  său de la Congres.
De ce ar mai fi ales-o românii pe Dăncilă, dacă discursul său zis european, dar antiromânesc, este auzit zilnic la liberali, useriști și la Iohannis? Discursul original de stânga era la Liviu Pleșoianu.
Unitățile militare din mass media au interzis să rostească prea des numele acestui tânăr politician.
Ce reformă ar impune acest Liviu dacă ar ajunge în fruntea PSD! S-ar speria și partenerii strategici și multinaționalele.
E greu să învingă în PSD-ul de astăzi! 
România are nevoie de un partid modern, situat mai la stânga de politica promovată de PSD-ul Geoană, Ponta sau Dragnea.

22 de comentarii:

Unknown spunea...

Câtă naivitate ! Stăpânii coloniei Romanistan (de kk) de sclavi lasi nu vor permite un lider care sa nu fie hot !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Oamenii buni, precum Plesoianu, sunt sabotati si indepartati. Baronii ii discrediteaza si ii critica, iar Dancila trebuie ignorata la tot ce declara pentru ca ii stim limitele gandirii. Greu, aproape imposibil ca acest om valoros de stanga sa razbata printre hiene si sacali! Daca ar reusi, toata dreapta politica s-aR disipa si PSD s-ar trezi cu valorile dreptei inregimentate la stanga nationala, iar Ponta si-ar pierde oamenii, daca nu ar reveni cu tot cu partid inapoi in PSD.

Sorina spunea...

Iluzii dle

M spunea...

Nu știu de ce am impresia că un politician cu cât este mai șantajabil cu atât are mai mult succes.
Ia gândiți-vă!

antijeg spunea...

Nu vreau un partid de tipul PRM.Sunt satul de Olguta Vasilescu si de Stefanescu.De Ceausescu am parte si acum.Fara apa si caldura.Nostalnici sunt fostii activisti si securisti."ascundeti sacosele ca va vede lumea".Asta era cuvantul de ordine in perioada 1983-1989.

Sorina spunea...

Nu mai este nici o stanga atata timp cat habarnuau ce sant ei doctrine
?cate doctrine? Ce ii mana pe ei in lupta?

Sorina spunea...

Si credeti ca va fi luat in sema ? Are bani?poate ii da SRI niste bani

Sorina spunea...

Corect spus

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Sorina a raspuns cel mai simplu: In Romania nu mai avem stanga, decat lozinci! PSD daca nu-i alunga pe mafiotii de care ne-am acrit, nu face nimic!

totoiany48@gmail.com spunea...

Dl Ploiesteanu nu poate fi lider . Este cinstit . Nu poate lupta cu balalaica, sprancenatu et co . La PSD trebuie un ...dide,oreste etc ,care stie sa lupte . Mai apare si ...mediul extern care are misiunea de a distruge PSD ul . Dl Savaliuc stie bine aceasta problema .

civildoi spunea...

Romania si romanii niciodata nu vor accepta dictatura.Nu vorbiti de partid de stanga ci de partid de centru stanga.Asta inseamna partid cu o ideologie social democrata sau pe scurt socialista..Asemenea partide indiferent de denumire sunt inclusiv in SUA,Anglia,Franta, Germania etc.UE are grupare socialista .Nu confundati socialismul cu cel promovat de Ceausescu.PSD nu are o doctrina.Asteptati o doctrina socialista de la o conducere oligarhica?Numai o conducere grupata in jurul lui,ca de exemplu Gioana,Cristian Diaconescu sau o alta personalitate intectuala poate transforma PSD intr-un partid socialist.




Iulian Mareș spunea...

Goana și Cristian Diaconescu au ajuns teoreticieni și buni de scriitură de doctrine social democrate! Auleu....

BONIFATIE spunea...


Pe domnul Pleșoianu îl apreciez, astfel cum apare în mass-media (nu-l cunosc personal) ca un om onest, cu bun simț, patriot, cultivat și echilibrat... dar, din păcate, „Secretul succesului în viaţă este legat de cinste şi de decenţă. Dacă nu ai aceste calităţi, succesul este garantat.” (Anonimus)
Sau, dacă vreți, cum spunea mai sus un coleg de convorbiri, dacă nu ești șantajabil nu ai nicio șansă de a ajunge un conducător.
Deci, cine șantajează și în numele cui?! O fi valabilă „regula” numai pentru România?!
...............................................................................

Cu voia Domnului, și mâine e o zi iar pentru români este o zi specială.
Este ZIUA NOASTRĂ NAȚIONALĂ. LA MULȚI ANI ROMÂNI! LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

Unknown spunea...

Plesoianu e unul din foarte puținii care mai inspira încredere...

Huhu Rezea spunea...

Surpriza anului la Cotroceni!
Adrian Nastase este invitatul lui Iohannis la Recepţia de 1 Decembrie. Oare, asta a fost cauza pentru care nu a participat şi Băse?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nastase, carele pana acum le statuse ca osul de peste in gatos, acum este invitat ceremonios si frumos, cu covor roșu in cale sa petreaca cu wishey, friptane si sarlmale in șandramaua spanzuratului in plin Lasatul Secului, si nu pentru ca este etichetat penal cat este de necesar si vital sa construiasca o stanga de slugoi pentru a peneleului si spanzuratului in guvernare si mari nevoi, caci numai cu dreptacii la putere sunt doar sperante pe ale calatorului izmene, cand n-ai voturile necesare sa promovezi legi in guvernare! Oricum si chiar acum, pentru invitatia lui Nastase la ospetele boieresti Basanau isi baga gheara in toti rahatii turcesti, pentru ca o ofensa mai mare ca asta sa-l inviti pe dusmanul de Nasta, pe care la-i bagat hlizindu-te la puscarie, alti muci in fasole pentru el nu pot sa mai fie! Cam pe muine o sa refuleze chioranul balacareli cu toptanul dalacului ca dreapata inepta e compromisa in ochii electoratului, care o sa-i dea necuratului cu tot cu pomana spanzuratului, dar si alte carcoteli de șandrama, ca doar, doar in ochii romanilor PNL-ul se va darama, insa eu cred mai degraba cu totul altceva: Parerea de rau ca a pierdut atata scumpete de bautura pentru setoasa-i gura, band-o de-alde Nastasache si spanzuratii egoisti, mamuca si canfora mamii lor de anarhisti!

Huhu Rezea spunea...

Iulian Mareș
luni, decembrie 02, 2019
Unora le pute...globalistilor, #2%,....:

În rândurile de mai jos mesajul integral al lui Liviu Dragnea:


”La mulți ani, România!

Țara mea dragă,
Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.
De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.
Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!
Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!
Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!
Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, a transmis Liviu Dragnea.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Regret libertatea furata a oricui, aruncat intr-o celula si pusa cheia intr-un cui, dar sper sa nu se simta frustat de acesta cruda masura cand toti romanii ne traim ,,libertatea'' cu el in celula, din cauza sabiei lui Damocles a procurorilor abuzivi din magistratura!

Leo spunea...

Parcă Caragiale spunea că
"Cu cât sunt politicienii mai patrioţi , cu atât este țara mai ruinată"
Cât de contemporane sunt vorbele lui și acum , după un secol și mai bine.....

Iulian Mareș spunea...

*Goană > Gioană!

M spunea...

Plesoianu nu are nici o sansa. Vecinii maghiari au dreptate:

"In Romania de astazi functioneaza inca mita la toate nivelurile si aproape in toate domeniile. Fie ca vrei o slujba mai buna si mai bine platita, tratament decent in spitale sau sa accelerezi obtinerea unor autorizatii sau alte documente eliberate de catre autoritati, sau multe alte facilitati de utilitate publica, de cele mai multe ori in Romania trebuie sa dai spaga. Insa coruptia imbraca cu adevarat in Romania si o alta fata, cu totul diferita de ceea ce ofera informatiile livrate de catre mass media. In timp ce marile firme multinationale aspira profiturile din economia romaneasca precum un gigantic aspirator invizibil fara ca nimeni sa se planga de practicile lor corporatiste si speculative care incalca flagrant legile romanesti, se prezinta cu surle si trambite mai ales in presa de propaganda, o coruptie foarte mult exagerata, sau de multe ori chiar nereala a elitelor politice. Insa aceasta este doar o diversiune, un circ mediatic de amploare, pentru a nu se vedea ceea ce se afla cu adevarat in spatele jocurilor politice. DNA-ul controlat de serviciile secrete impreuna cu multinationalele si cu diverse organizatii non-guvernamentale au muncit cu disperare in ultima vreme impotriva guvernului din Romania.

Budapesta are o lectie foarte instructiva de invatat despre ceea ce se intampla acum in Romania, cand finanta globala impreuna cu organizatiile non-guvernamentale isi unesc fortele impotriva democratiei. Merita acum se ne aducem aminte ca stramosii nostri secui s-au mai unit odata cu Mihai Viteazul in lupta impotriva globalizarii. Nici atunci nu a fost un final fericit.
"

Iulian Mareș spunea...

Nici ungurilor nu le-a fost ușor după 1514! Mai aveau puțin și în noul pașalâc umblau cu Fes și șalvari, să moară Arpad și Attila de inimă rea!