Un produs Blogger.

luni, noiembrie 18, 2019

Să dăm toată puterea celor din lada gunoierului?

62 comments
Cristian Tudor Popescu a refuzat convocarea lui Iohannis. 
Aș fi foarte dezamăgit dacă Antena 3 va valida, prin prezenta invitatului nominal Radu Tudor, mascarada de dezbatere a lui Werner. 

Am primit multe lecții de la politologi, dar și de la politruci, că nu este democratic ca întreaga putere administrativă a țării sa se concentreze în mână unui singur partid! S-au văzut efectele guvernarilor Iliescu-Văcăroiu, Constantinescu-Ciorbea, Radu Vasile, Isărescu, dar și  Iliescu-Năstase, Băsescu-Boc, Iohannis-Cioloș.
De ce să rămână PNL la Cotroceni și după alegerile de duminică viitoare... dacă guvernează singur în Victoriei?
Adevăr grăiește Rareș Bogdan! 

62 de comentarii:

Mihai spunea...

Ursul care scoate la ”șosea” incompetenta functionarilor din istitutiile statului foatre bine platiti si garnisiti cu bonusuri,zile libere ,etc ...............Să-i fie țărâna usoară !

hankook spunea...

Plua in gura lor de imputiti...de cate ori a fost dreapta la putere ( recunosc, mai putin perioada cat a fost Tariceanu prim-ministru ) in Ro a fost dezastru ...sa ne amintim: perioada cu stransului curelei a lui Ciorbea si perioada cu taieri de salarii/impozitarea excesiva a pensiilor si mariri de taxe a comediantilor Basescu-Boc.Acum se prefigureaza un regim totalitar cu efecte negative asupra Ro ( astazi euro a mai facut un pas important catre 4,8 lei) pe care unii dintre noi il idolatrizeaza. Marota cu "va dat PSD-ul 200 lei la pensie , dar preturile s-au marit de 'nspe ori" va deveni in curand fara efect, pentru ca romanii o vor duce din ce in ce mai greu....preturi marite, salarii si pensii blocate, taxe marite pentru prosti si scutiri de taxe pentru companii straine, etc...sa nu ziceti ca v-am spus !

Iulian Mareș spunea...

Rareș Bogdan este un oportunist izmenit care vânează "fiara Orban" și pe cale de consecință să pună mana pe PNL și să fie numit Premier!
Pe undeva se aseamănă cu Iohanu, dar este cu mult mai vocal și înfierbântat!
Cu Rareș la p. Victoria KWI este ca și mort!
Plutonierii mesianici știu să lucreze cu perspectiva!

Iulian Mareș spunea...

Băncile țin pasul cu bugetarii și pe cale de consecință și majoritatea firmelor private!
Așa este peste tot, sau 200% și vin oamenii la muncă...
Și asta nu este tot....în Vest daca o sărbătoare case în wek, automat luni este liber și așa este corect!

Iulian Mareș spunea...

Inkipuie-ti pe Iohanu Președinte și Rareș Premier!
Orbanu este deja pe făraș!

radud spunea...

Așa cum un candidat/candidată,în cazul nostru Dăncila Viorica este prezentă în studiouri de televiziune
și răspunde la tirul de întrebări de ce acest individ îi persifleaza pe ziaristi?
Apropo Gândea,Ciutacu,Bogdan Chiriac,Sorina Matei etc.de ce nu aveți sânge în instalație să scoateți pe goarna acest aspect?
Vreau să-l mai văd pe LENEȘ la un
interviu și să răspundă,,ghinion"!

Iulian Mareș spunea...

Tragedie în Timișoara! Un personaj al blogului in loc să facă dezinsecție in bloc a folosit substanțe neuro-paralitice 80%!
Cezar, 😷🤕, da acum declarații la IPJ, fiind reținut!

M spunea...

Aaaaa, daaaa, ursul!
O tragedie!
Spre deosebire de cei doi copilasi si femeia otraviti in Timisoara.
Hai, Johannis, "a trebuit sa moara oameni..." Dar acum la guvernare este PNL si primar tot de la PNL. Ciocu' mic!

Daca nu ati fi atacat zi de zi institutiile statului acum aveam un stat destul de puternic sa reactioneze. Asa, stau si se uita! Daca nu faci nimic nu gresesti!

CEZAR spunea...

....am fost informat ca circula un terolist pe nume m-Al...deghizat in gandac...:D

Huhu Rezea spunea...

Găurile bugetare din mintea actualilor guvernanți, care nici acum nu realizează că nu mai sunt în opoziție, au adus leul la o cădere istorica și asemenea bâlbâieli, ba cu ursul, ba cu intoxicația nedeclarată 48 de ore, ionizarea numelor neaoșe etc, îl vor duce în Germania pe arogantul Werner, după turul 2 de duminică.
Adio her Werner!

Leo spunea...

Şterge repede ce ai scris aici despre W , deoarece duminică se va dovedi că ai fost foarte neinspirat în evaluarea situației.

Mihai spunea...

Asa a inteles Cezar .....razboiul
Vezi si te crucesti !

raul spunea...

Interesant!
https://inpolitics.ro/fost-greu-liberal-klaus-aproape-toti-cei-care-te-am-sustinut-in-2014-am-disparut-din-pnl_18444156.html

Iulian Mareș spunea...

Stai sa vezi și să nu crezi ce produce Ciuca și de ce a fost numit!

https://m.ro.sputnik.md/analytics/20191118/28242439/Cunoscut-analist-arunca-NUCLEARA-despre-bani-si-numirea-generalului-Ciuca.html?mobile_return=no

Iulian Mareș spunea...

Malaci ăsta autist ar trebui terfelit zilnic pt toate prostiile făcute de groful ăsta!

Mihai spunea...

@ Huhurez
Iar lipsesc stradanii de comentatori.
Ai luat poarta pesedea in primire ?

Iulian Mareș spunea...

Poarta 5 de la casa 5?

Iulian Mareș spunea...

Asta-i regula oricărui dictator...

Viorel spunea...

Țepeș,
Se spune prin popor că „Vorba dulce, mult aduce”. Uite că nu este chiar așa uneori. Domnul Rareș Bogdan a ajuns unde a ajuns nu cu vorba dulce ci cu acuze tăioase la adresa tuturor celor care îi stăteau în cale. Locul unde a ajuns a fost gândit și analizat cu mult timp înainte și pus în practică vorba domnului președinte Klaus Werner Iohannis „Pas cu pas”.
Dacă se gândește cumva la funcția de președinte al PNL, să nu uite ce a pățit în 2005 o altă „personalitate” de pe la Realitatea TV care voia să fie președinte al PD.

Iulian Mareș spunea...

Pt că nu sunt invitați și/sau nu primesc acreditarea de presă pt declarațiile nebune ale Iohanului!

Leon spunea...

"Până când uşile ferecate nu sunt deschise tuturor celor din presă care au de pus întrebări libere, nu poate exista o discuţie liberă. Libertatea presei nu se face controlat, fake, surogat cu uşile închise şi pe selecţie şi cu dedicaţie. Cine participă la mizeria aia în condiţiile impuse de un competitor, se descalifică, evident. Arată că nu are legătură nici cu presa, nici cu jurnalismul, nici cu meseria, nici cu principii fundamentale democratice ca libertatea presei. Şi legea 544 proştilor se numeşte LEGEA PRIVIND LIBERUL ACCES la informaţiile de interes public. De 18 ani! Preşedintele României nu e niciodată pe privat, nu e pe acces ultra restricţionat şi cu dedicaţie doar pentru suckeri. Liber este liber. Nu înseamnă niciodată restricţionare, interdicţie, oprire, limitare, control. Liber înseamnă independent. Asta înseamnă presă. În orice limbă a pământului. Altă semnificaţie n-are în civilizaţia în care trăim.” a scris jurnalista Sorina Matei pe Facebook

Mihai spunea...

Daca este Antena 3 sigur este democratic si dezbatere .

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Dogioioiu, Tăpălaga, Divizia de Presa, mobilizată exemplar, își va da silința să pară o conferință de presă reală și nu un mare căcat și ăla inventat de Puțin, în cea mai democratică perioada a Rusiei! Și asta în timp ce suntem în al 4 lea an de când Luceafărul Externelor, alogenul iluminat, nu a numit ambasador în Israel! Sunt sigur că Orban va fi trimis cât mai curând!

Leon spunea...

T3, reprezentantul A3, Radu Tudor, va pune doua intrebari, si una va fi despre pensiile militare..)).
PS. Cred ca nu trebuie sa te indoiesti de faptul ca intrebarile au ajuns deja la Cotroceni, si consilierii au cautat toata noaptea raspunsurile...electorale..!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Daca si "cerebralul" gazetar-latrinar, CTP, a refuzat invitatia de a participa la super exercitiul democratic al Grofului, ce-ar mai fi de spus?

M spunea...

@Leon
Nu a fost "aprobata" intrebarea despre pensiile militare.

M spunea...

Erau pe aici unii care faceau clabuci de fericire ca o sa schimbe Orban pe unii de la PSD!

"Mihai Tomescu, președintele Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Handicap, a aflat din Monitorul Oficial că fusese aruncat de la conducerea instituției. În graba agresivă a noului Guvern de a curăța tot ce purta amprenta PSD, nimeni nu a catadicsit să se întrebe cum a ajuns Mihai Tomescu să conducă autoritatea. Dacă ar fi făcut-o ar fi aflat că omul era singurul demnitar cu handicap care conducea o instituție de profil și ar mai fi aflat că primul care a sesizat valoarea personajului a fost Guvernul tehnocrat al lui Cioloș. Pentru că, într-adevăr, Mihai Tomescu a fost numit ca președinte al autorității chiar de Guvernul Cioloș." FJ - FB

M spunea...

Cred ca va dati seama ca Johannis nu putea sa isi cumpere 6 case din salariul de profesor!!!!!
Oricum faptul ca va recunoasteti ca "lobyst" al PNL mai arunca un pic de lumina asupra postarilor dumneavoastra mustind de ura si de sloganuri fascistoide!
Succesuri! O sa aveti o frumoasa dictatura! Dar ca ardelean este ceea ce va doriti. Cinstit? Pai daca sprijiniti un falsificator dovedit unde este cinstea? Ha, ha, ha!!!! Ce mincinosi!

Iulian Mareș spunea...

M,
Halucinant!
Ăștia văd și vor sânge!

Iulian Mareș spunea...

Și răspunsul?
Viorele,
Măi, tu vrei sa te invite la o cafea la Parlament, sau ce?
Te-ai contaminat cu Oneștiul lui Corneliunsson, că tot ai zburat pe acolo?

Leon spunea...

T2, pe langa dorinta militarilor de a avea pensii decente calculate corect si fara discriminarile produse de plecarile din sistem in ani diferiti, AR TREBUI SA AVEM ONOAREA SI DEMNITATEA UNUI ADEVARAT MILITAR..!

CEZAR spunea...

A inceput -Viurel MaKiss aka T-2 motanelul KKacios- sa dea limbi la coururi ..la noua putere.!
Nici o noua putere nu a scapat de limbokul acestui mizerabil retardat...
Udrea saraca..are bataturi...Olguta la fel ..a venit si randul Alinutei...hi..hi..hi..
Rusine ba ..sofer pe traktorul cu helice MI-8..ai facut de ras armata ..cu predilectie Aviatia...

Stelian P. spunea...

@M
Iohannis a declarat public ca si-a cumparat casele din meditatii nu din salariile de profesor.
Daca vreti sa-i imputati ceva verificati daca a platit impozit pe sumele incasate la meditatii.
Nu exista nicio dovada ca el a falsificat actul de proprietate deci unde este falsificatorul DOVEDIT ?

reddog spunea...

Iulian Mares

Da! Sange si sare!

Ca militarii legionari, sangue si salarium. 😁😂

Stiti de unde vine salarium, nu? 😁

Sange si sare!

Dom'le dar atatia pacifisti in armata carora le dau lacrimi cand vad sange si sare mai rar. 😂

Clar ca unii si-au ratat profesia, puteau fi lacatusi mecanici brilianti sau in organizatii de salvare a maimutelor roz cu cioc.

Plus ca unij militari se dau de stanga. 😁😂

Militari tata nu gluma! 😁😂🤣

Unknown spunea...

@Stelian P Chiar nu poți înțelege că omul nu a dat nici-o meditație??A avut un apartament,a prăduit(prin sotie și soacră)o casă pe care a închiriat-o,a primit chirie 326000euro cu care a cumpărat încă 3 case!Suna că dracu daca spunea că a cumpărat casele cu o chirie luată aiurea și atunci a aruncat pe piață povestea cu meditațiile! Îți imaginezi pe cineva făcând meditații cu el???

Leon spunea...

"Incompetența ministrului Baubau, Violeta Alexandru, începe să mă sperie! Vrea să rezilieze contractul între Casă Națională de Pensii și Poștă Română pentru plata pensiilor.

Pe lângă faptul că ar falimenta Poșta, companie de interes național și strategic, nu există alternativă pentru plata tuturor pensiilor. Nicio firmă privată nu are capacitatea de a distribui pensiile în orice sătuc din România unde pensionarii nu au card și unde nu există bancomate. Această alternativă mi-a fost sugerată și mie cât timp am fost ministru, dar am trimis la plimbare indivizii care au avut tupeul să deschidă gura pe acest subiect. Se pare că noua putere e foarte deschisă, însă... Motivul? Cică poștașii ar fi PSD-iști! Incredibil!!! Ce obsedați penibili!", a scris fostul ministru pe Facebook.

M spunea...

@Stelian P
Haide stimabile, nu fi penibil! 😁 Câți profesori și-au luat 6 case din meditații? 😁

Sunteți la fel e penibil ca un psdist care țipă ca Dragnea e curat ca lacrima.

Cine spune că a folosit documente false? JUSTIȚIA!!!! ĂIA DE ZICEȚI VOI CA E SFÂNTĂ! Am postat dispozitivul sentinței dar nu îl citiți! Nu citiți decât ce vă dă voie Johannis!

Nasol e că ieșiți în lume și spuneți prăpăstii! 😁

M spunea...

Rog postaci lui Johannis să facă aici o scurtă prezentare a subiectelor abordate la întâlnirea lui cu prietenii.
Eu nu pot să mă uit că deja m-a plictisit! E la fel de interesant cu a privi o piatră cum crește.

Iulian Mareș spunea...

Red,
Regret că nu citești legile și Constituția!
Prin structura, compunere, misiuni... Armata României este și va fi a poporului, compusa din și pentru popor! Extrapolând, asta reprezintă stânga, centru -stanga, social democrația!
Înțelegi ceva?
În plus, "vomit instant" când aud/văd/constat liberali care au muncit doar la stat, deci bugetari!
Pricepi?
Ești în capacitate mintală să realizezi aceste diferențe conceptuale, semnificative?
În rest, uscaturi sunt/pot fi/vor mai fi in orice partid/guvern/structura sociala/casă regală/familie!

Iulian Mareș spunea...

Dacă și CTP a declinat invitația de participare....

Leon spunea...

La Iohannis sunt invitati numai 9 ziaristi, la Dancila numai cine n a dorit,n-a intrat in sala, intrebari ce pareau incuietoare dar carora FEMEIA Dancila le-a gasit cheia potrivita..!
Regret ca toate televiziunile de stiri ,dupa ora 19.00 au renuntat la dialogul interesant cu presa, al dnei Dancila, in favoarea lui Iohannis si pentru ca are parte de o dezbatere destul de anosta, am inchis televizorul..!

M spunea...

CTP e periculos pentru ca nu poate sa fie controlat. Ziaristii "batrani" pot oricand sa devina incomozi in intrebari.
De la trusturile de presa "neprietene" a venit:

Cristina Sincai - "doctorand" la Academia Nationala de Informatii - SRI, fosta amanta a lui Cristian Diaconescu

Radu Tudor - cunoscut pentru sensibilitatea fata de SRI si prietenia cu "civilul" Ciuca.

PS - Pentru iubitorii de Johannis: a zis ceva de noi? De Armata Tarii?

Imi e greata de asa "dezbatere". Imi aminteste de sedintele de partid cand "dezbateam" documentele Congresului PCR.

Stelian P. spunea...

@M
A folosi documente false nu inseamna ca le-a falsificat persoana respectiva. Diferenta e mare. Daca nu va plac citatele date de mine va rog sa dati dvs. citatul din care rezulta ca Iohannis a falsificat actul respectiv. Eu citesc orice citat cu rugamintea ca sa vad si trimiterea la documentul respectiv.

M spunea...

Sa ii dea pe toti afara si sa incadreze numai postasi PNL-isti!
Da-i dracului de nenorociti, sa nu il iubeasca. Vibranta manifestare a unitatii intregului popor in jurul partidului.

Comenteaza unii! Auzi intrebare la Cristina Sincai: e greu sa fii presedinte?
Ce fâsâială penibilă a celui mai penibil și laș președinte din istoria lumii!

Iulian Mareș spunea...

M,
10+!!
Ai dat la temelie! 👍👏😜😂💪👮

Iulian Mareș spunea...

Da, eu îl văd la meditații! Lângă un Guru!
Felicitări pt replica!

Iulian Mareș spunea...

👍👏👋

Iulian Mareș spunea...

Iohanu și-a luat-o in în bot cu mana moartă zis și Cîțu! Pt finanțistul interzis de BNR sănătatea și învățământul nu sunt prioritățile lui!
Întrebat cum comentează, groful sas a replicat: Va asigur eu că vor fi!
Traduc: Cîțu este pa sau va linge mult clanța Cotrocenilor, asigurând resursele necesare dictatorului de se profilează in viitorul inediat!

Huhu Rezea spunea...

"Stelian
Esti penibil dacă ca băsist crezi ca madam Iohannis nu stia că nu este succesoarea acelui cetăţean din com Porumbacu si esti orb la acuza de instigarea la infracţiunea de fals şi cea de uyde fals.
Secretaru Primariei a falsificat acte nu în folosul său ci al familiei Johannis. El a plătit cu puşcărie, iar dosarul privind pe Carmen şi Werner disjuns de procurori, afost soluţionat cu SUP de Parchetele controlate de Lazăr de la Alba Iulia.
Pentru improspătarea memoriei selective ia de citeşte aici ce dosar penal au Carmen şi Werner Iohannis

Huhu Rezea spunea...

Mare antiromân acest Radu Tudor!
Este explicabil ce hram poartă dacă a fost nominalizat de Iohannis să participe la monologul său.
Nu asta era problema, dar să spună acele prostii antinaţionale şi antiromăneşti, chiar la microfonul pe care Werner i l-a oferit, il descalifică şi pe el şi pe Gădea, dacă acesta nu dă o explicaţie telespectatorilor A3. Cum a putut să spună că manifestările patriotice sunt antieuropene şi creează riscuri de securitate naţională?

reddog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

Da, un mizerabil. Un vândut.
Eu nu am rezistat. Am mai trecut pe la monologul lui Johannis trecând de la un post la altul. Am avut impresia unor ziariști jalnici și a unui Johannis stăpân pe situație.
Prezența celor doi de la Antena 3 și de la România Tv a validat șușaneaua.
Johannis, trebuie să recunoaștem, a făcut ce trebuia să facă un președinte, a controlat tot. Felicitări camarazilor activi care au organizat ceva ce putea să decadă într-o discuție democratică. 😁

ifrim spunea...

La o dezbatere,confruntare ca si in dragoste este nevoie de minim doi.Ce a facut retardul a adus a masturbare!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Dvs. ca jurist pesedist ar trebui sa stiti ca ce stia madam Iohannis trebuie dovedit prin probe materiale. Ce probe materiale exista ca doamna a instigat la fals si uz de fals ? Unde este acel AICI unde sa citesc despre dosarul penal respectiv ? Sincer vreau sa citesc dosarul respectiv. Daca secretarul a falsificat acte atunci nu sotii Iohannis pot fi acuzati de fals ci poate doar de uz de fals dar faptul ca stiau ca folosesc un act fals trebuie dovedit prin PROBE MATERIALE nu prin emisiuni la A3.
Daca ii dati in continuare cu parchete controlate, cu judecatori care primesc sentintele in plicuri galbene, cu serviciile care fac dosare penale atunci explicati-mi si mie dece a pierdut Iohannis o casa ? Cum de nu a zburat Hellvig din functie ? Pai e dictatura aici sau minciuni pesediste ? Ce fac serviciile, dorm in bocanci si actioneaza doar in cazul pesedistilor de frunte ? Eu inca va cred un om serios.

Huhu Rezea spunea...

Derbedeul de KIS, s-a rușinat de comentariul său și l-a șters.
Să reconstituim ce scrisese pupincuristul de laberali:

Mesaj catre d-na senator ALINA GORGHIU transims , receptionat si cu raspunsul dat
"Sarutmainile, sunt un admirator si votant al PNL si al presedintelui Johanis. Sunt un ardelean cinstit, bistritean de origine , pripasit prin sudul asta atins de ciuma rosie de vreo 42 de ani
Vreau dreptate si corectitudine in tara
multe proiecte anuntate de d-l prim ministru ar fi ideale, dar mi-e teama sa nu ramana doar in stadiul de 'discutii"
Sper ca dupa 24 noe sa se puna pe treaba si fara 'topaiala" , sa taie in carne vie si cu fosta Lege 18 si cu refacerea Nomenclatorului pe ocupatii ca psd l-a schimbat si facut "praf" dupa vointa unei minti bolnave a lui draCnea , olputzika, veorika si slti idioti de pe acolo.

Suflecati-va manecile si la treaba, eu si cu diaspora va votam
Vedeti ca in sistemul pensiilor militare dicteaza serviciile financiar, juridic si de cadre din MApN si-si bat joc de noi de teama sa nu se observe zecile de sporuri ce si le-au dat, este o harababura si niste discrepante de pana la 400%, ne vor"iesiti din sistem"
dati un anunt zilele astea ca veti face ordine si veti avea in plus un milion de voturi!(de la noi si familiile noastre +lobyul ce vi-l facem) sa fie inainte de alegerea de duminica
Succes si spor!
Cu stima un aviator , fost pilot militar KIS VIOREL , URZICENI

M spunea...

@Stelian P - Uitati aici justitia in actiune:
"Fostul președinte al Transelectrica, Marius Carașol, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Aceștia îl cercetează pe Carașol pentru înșelăciune și fals, după ce a ieșit la iveală că și-a falsificat diploma de inginer."

Marius Carașol o sa spuna ca el nu stia ca nu absolvise facultatea si nici nu stia ca diploma e falsa! Un secretar mi-a dat diploma si eu am fost sigur ca e reala!


Domnule Stelian - ati ajuns la o anumita varsta deci aveti ceva experienta. Nu puteti sa sustineti ineptia ca madam Carmen NU STIA ca aia nu erau rude cu ea. Secretarul ala a falsificat documentele din inima lui mare, ca sa aiba si Carmen o casuta a ei. Ce naiba?

Va mai intreb: daca un procuror din Teleorman inchidea 17 dosare ale lui Dragnea iar apoi Dragnea il punea Procuror General chiar nu vi se parea suspect?

Aveti opinii politice, vi le respect, dar nu sunteti un naiv, evident.

Leon spunea...

"Unul dintre cei mai duri bloggeri, anti-PSD, a fost la conferința Vioricăi Dăncilă. Este vorba despre Cetin Ametcea, publisher independent. Poate unii îl știți, poate alții nu, este un blogger cu vechime și mereu a atacat PSD când a crezut că social-democrații fac ceva greșit. Și chiar a criticat foarte dur ori de câte ori a considerat. Nu este ca Mălin Bot, desigur, care urlă și dă cu pumnul în masă și jignește nefondat, dar oricum: cu siguranță, Cetin este un critic vehement al PSD.

Dar marți, 19 noiembrie, a venit la conferința susținută de Viorica Dăncilă. Înainte de a veni la eveniment, scrisese pe Facebook: ”M-am interesat, la conferința lui Dancila au acces si bloggerii, vloggerii si alte lighioane. Prin urmare, la 6 sunt la palatul parlamentului, ca na, nu ne ridicam la nivelul domnului Presentinte Johannis, noi facem parte din plebe, din mundanul radioactiv de care nu te apropii. Mergem si noi unde suntem primiti. Asa ar trebui sa se poarte un candidat. Accesul presei sa fie liber, intrebarile libere, nu ne selectam noi jurnalistii de casa, cu intrebari prefabricate”.



Pentru că da, Viorica Dăncilă a primit pe toată lumea, nu a făcut selecții nici după inteligență, nici după culoarea părului, nici după trustul media pe care jurnaliștii îl reprezentau și nici nu a cerut întrebările la intrare. Aveai nevoie doar de legitimația de presă, nu trebuia să fii acreditat la Parlamentul României, și de un buletin. Puteai să filmezi, să faci fotografii, să pui întrebări sau doar să te uiți. Era treaba ta. Puteai fi acolo doar să verifici dacă Dăncilă are vreo cască prin ureche unde să-i sufle cineva ce trebuie să zică. La un moment dat, i-a căzut tocul de la ochelari și a rugat pe cineva din sală să verifice dacă are ceva pe acolo care ar ajuta-o să dea răspunsurile la întrebări. Și a stat acolo, în picioare, vreo trei ore, până când a răspuns fiecărui jurnalist.

Revenind la blogger, în timpul conferinței, i-a scris un mesaj candidatului PNL la prezidențiale: ”Uite, ba Klaus, oamenii astia m-au primit la conferintă. Lasule!”.



(w670)



După conferință, Cetin Ametcea, pe cetin.ro, a scris câteva rânduri, din care redăm câteva: ”Toți ziariștii de acolo veniseră puși pe hăhăială. Se râdea masiv, la modul Să vezi ce o facem pe proasta asta. După care „proasta" le răspundea rapid, le înnoda gleznele și plecau de la microfon ușor nedumeriți. Dar stai, Viorica e proastă, stai, cum, nu are cum, întrebarea mea era perfectă, ce s-a întâmplat??”.



Leon spunea...

"Mai mulți jurnaliști au scris că Viorica Dăncilă a făcut o gafă în timpul conferinței pe care a susținut-o marți.

În timp ce vorbea despre românii din diaspora, Viorica Dăncilă a folosit termenul ”ăștia”. Declarația a fost înconjurul rețelelor sociale, fiind dată drept gafă, în timp ce, de fapt, a fost doar o aluzie la adresa lui Klaus Iohannis.

”Atunci când a zis "ăștia" din Diaspora, V. Dăncilă a vrut să fie sarcastică la adresa lui Iohannis, care folosește des termenul, dar unora trebuie să le faci legendă ca să se prindă.

Bine, unii s-au prins, dar s-au prefăcut că nu, ca să aibă o știre”, a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Leon spunea...

"Clar, doamna Dăncilă a ieşit din această dezbatere mai bine. Şi asta contează nu doar pentru că poate va muta voturi pentru alegeri, ci demontează şi teoria conform căreia Klaus Iohannis spunea că dumneaei nu este un candidat suficient de bun. Iată că nu doar că a fost suficientă de bună, dar a performat chiar mai bine aseară.

Mi-am adus aminte de parabola lui La Fontaine cu iepurele şi ţestoasa, în care iepurele, văzând că este aproape de linia de finish, se opreşte să tragă un pui de somn şi se trezeşte văzând ţestoasa că îl depăşeşte. Dacă dl Iohannis consideră că a câştigat deja, este posibil ca, în cel mai bun caz, să câştige greu, dar să aibă un handicap mare în al doilea mandat, iar în cel mai rău caz să se producă o surpriză cum am văzut în 2014, 2009, 2004, dar în partea cealaltă", a declarat Alex Coita la Antena 3.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/lia-olguta-vasilescu-fotografie-ironica-dupa-dezbateri-calculati-aria-cercului_712263.html

Leon spunea...

"După cele două dezbateri de ieri, pentru cei care mai au o minimă luciditate și încă nu s-au resemnat cu gândul că vor pleca din țară, se desprind câteva concluzii:

1. Cu Iohannis președinte, cu guvernul lui, cu șefii de parchete numiți de el, cu presa selectată atent, România se află pentru prima dată după 1989 în pragul dictaturii

2. Un nou mandat pentru Klaus Iohannis nu va fi unul șters, cu un președinte absent. Dacă primul mandat a fost o pleașcă, vorba lui Paleologu, venită pe fondul greșelilor greu de explicat făcute de Ponta, pentru actualul mandat guvernatorul Iohannis are o agendă clară, stabilită în afara țării. Dacă în primul mandat a lipsit, acum execută ordine. Criza politică, numirea comisarului european, atacurile la valorile fundamentale ale țării, agenda “progresistă” de la Berlin, toate sunt doar mici indicii care arată că avem de data aceasta o unealtă perfectă în mâna altora pentru a transforma țara în colonie.

3. Fuga de dezbatere și de confruntare reală nu arată doar slăbiciune, sau lipsă de proiect, așa cum am crezut inițial. Arată o agendă ascunsă despre care nu poate vorbi acum. O vom vedea după alegerile de duminică și va fi prea târziu.

4. Am spus multe despre Viorica Dăncilă în ultimii ani și tot ce am spus rămâne valabil. Pentru ziua de ieri merită însă o imensă bilă albă. Să stai aproape trei ore în picioare, în fața jurnaliștilor, și să răspunzi tuturor întrebărilor, este un exercițiu de democrație, curaj, transparență și cultură a dialogului pe care nu le-am mai văzut până astăzi la niciun lider politic din România. Este adevărat că această conferință de presă nu ar fi avut loc dacă nu ar fi fost atitudinea total nedemocratică, sfidătoare, autosuficientă, arogantă a lui Iohannis. Totuși, a făcut-o și trebuie apreciată cu toate stângăciile și slăbiciunile ei.

5. Nu știu încă dacă merg duminică la vot sau nu, dar știu sigur că mai bine îmi tai o mână decât să votez Klaus Iohannis.

6. Ca ultim punct și angajament ferm, în condițiile în care planul lor va reuși și vom avea un guvernator pus de afară în persoana acestui personaj extrem de toxic, ADN va face tot ce-i stă în putere ca mandatul lui Klaus Iohannis să fie cât mai scurt. Presimt că vom avea un referendum de demitere a lui Klaus Iohannis în doi, maxim trei ani. Sigur, dacă acesta va primi votul românilor duminică, sau dacă instituțiile vor reuși și de data asta să-l scoată câștigător în lipsă, la masa verde”, a scris Ivan pe Facebook.

Sorina spunea...

Si daca de ? El sau altul.tot degeaba .bani sant la guvern