Un produs Blogger.

vineri, septembrie 25, 2020

Nu vă încovidiți duminică în secțiile de votare!

67 comments

Extrase din Ghidul AEP pentru alegerile din 27 sept. 2020.

Incidentele care pot apărea la identificare.

Se votează numai în localitatea în care alegătorul are domiciliul sau reședința.

Primiți mască la intrarea în incinta cădirii sectiei de votare.

Introduceți singuri CI în dispozitivul de scanare al tabletei operatorului

Așezați singur CI pe masa membrului secției de votare care vă distribuie buletinele de vot

Aplicați singuri stampila sau autocolanta cu VOTAT pe CI.








67 de comentarii:

calin spunea...

...sa se voteze singuri!

spiritul lui Haret spunea...

Aprob....sa se voteze singuri>Hemoragie de primari.Au aflat ca la ei sunt prin bunavointa PSD salarii de salarii(si le hotarasc singuri)si atunci cu pasiune la primarie sau la Consiliul judetean.
In alta ordine de idei.Stiti dece exista atitudine diferita intre Balaceanu si Gropan privind amendamentele la legea 223?Fiindca unul beneficiaza de sporuri fara numar si Oskar pe cand celalalt nu.

Anton spunea...

Asa ar trebui sa facă toată lumea, s-ai lase sa se voteze singuri.

Dan B. spunea...

Reiterez:

Dacă nu aveți opțiune electorală, pentru a preveni ca votul dvs să fie la dispoziția STS și SRI, mergeți în secția de votare și anulați-vă votul. Altfel, surprizele neplăcute vor fi extrem de numeroase.
Încercați să dați un vot celui pe care-l credeți ar fi un bun edil, indiferent din ce formațiune politică face parte!

Viorel spunea...

Călin, dacă nu votezi pentru tine cel puțin votează pentru părinții, copiii și nepoții tăi. Un partid a vrut să mărească pensia părinților tăi (dacă nu picau prin moțiune și nu venea „Covid-19 pentru PNL”) pentru a o duce mai bine, alocația nepoților tăi pentru a le ușura cheltuielile copiilor tăi și un trai mai bun nepoților. Măcar pentru intenție și tot merită votul tău. Când o să ne mărească și nouă pensia cum spune legea o să mergem și noi în vizită la părinți cu 2 pâini în loc de una, cu 2 sticle de ulei în loc de una și tot așa. La copii un împrumut nerambursabil, la nepoți jucării. Deci mergi la vot și pune votul, nu lăsa ROBOTUL.

Huhu Rezea spunea...

Numai membrii comisiilor de votare pot să trucheze votarea, fie prin metode ilegale de vot, fie prin fraudă în întocmirea proceselor verbale.
S-ar putea să aranjeze din soft, dar cine introduce fizic buletinele de vot în urnă.
DE când se face numărătoare paralelă de către partide, nu se mai poate fura prin soft.
Procesele verbale cu rezultatul din fiecare sectie de vot ajung prin membrii comisiilor de votare la principalele partide.

Dan B. spunea...

Huhu:

Și chiar crezi că n-are cine introduce buletine în urnă?
Sau că numărătoarea buletinelor de vot la BEJ nu poate fi trucată?
Sper să treci de pragul ăsta al naivității, căci nu mai ai câțiva anișori, și că accederea lui Băsescu în al doilea mandat nu o poți uita!

spiritul lui Haret spunea...

Numai cine nu a facut niciodata reprezentant al unui partid intr-o sectie de votare crede ca se poate fura voturi .Trebuie sa fii prost de prost sa-ti risti libertatea mai ales cand nu ai nimic de castigat.Huhu se vede ca nu ai fost niciodata reprezentant al PSD intr-o comisie de votare de crezi ca membrii comisiilor pot sa truncheze votarea prin frauda in intocmirea proceselor verbale.Nu merge nici votarea multipla.Nici cumpararea votantului nu e sigura.Omul ia banul dar voteaza pe cine crede el.

Huhu Rezea spunea...

La verificările din țară nu s-au găsit diferențe între voturile din saci si rezultatele din procesele verbale.
La Băsescu s-au trucat câteva zeci de mii de voturi la sectiile de votare din Franța, Spania, Italia și Anglia cu complicitatea personalului MAE din sectiile de votare.
Dacă Parchetul dorea să ancheteze serios frauda, aveau dovezi clare, mai ales că zeci de mii au votat fictiv. Frausda s-ar fi descoperit prin cererile de inscriere pe listele suplimentare... falsificate de comisiile de votare. Juristii PSD, tip Corlăteanu... au fost repede temperați de DIE și DIA.
A fost fraudă instituționalizată.

Mihai spunea...

La A3 si Romania tv campania electorală a fost înlocuită cu "campania vedetelor cu kilometrajul dat inapoi" .Halal candidati ,halal campanie ,halal televiziuni 🤦‍♂️🤦‍♀️
Zi-le dîmbovițene si trage apa.
Vizionare plăcută telespectatorilor fideli🤣🤣 ,poate va lingeti pe bot de o "pastramă " cu "murături"🤣🤣🤣

Calinmihaib12 spunea...

Solutția "corectă"..acum..la NOI..e să (..eu..) nu merg la vot..atât timp.cât am PROBA că TOTI..sunt din aceeași...MAMĂ și
același TATĂ.,care i-au "EDUCAT" ..pe TOTI=..LA FEL,..cu ACELEAȘI ..OBICEIURI și "APUCĂTURI" ..!
Un ABSENTEISM MASIV la vot le ARATĂ..limpede= ceea ce "politicienii" noștrii NU VOR SĂ VADĂ NICIODATĂ :..LIPSA =LEGITIMITĂȚII= ISTORICE..!
..sigur,vor câștiga.."alegerile
..și cu UN SINGUR VOT..! (..sau câteva..nu știu dacă există vreun "prag" minim de participare..pt.validarea alegerilor..!)..,dar "PĂCATUL" (..in TOATE sensurile) = LE REVINE celor care: ..FAC CEEA...CE VOR FACE..! ,..și..NU ..POPORULUI.. ABSENT LA VOT..!
Am scris..ceea ce am scris..și prin prisma EXPERIENTEI.. trecutului..noiembrie 1946..(!) când=în ÎMPREJURĂRILE OARECUM CUNOSCUTE = "cunoscătorii" spun că UNII..au luat vreo..70 % din voturi,..dar "MÂNUITORII.."= "MANAGERII"..=..ȘI-AU "ÎNSUȘIT"..: %..=..ACELE PROCENTE..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Camarazi, eu nu daruiesc gratuit si ca fraierul votul STS-ului! Iar o sa apara la Galati, Turnu Severin, Craiova sau alte orase ,,pure'' zeci de mii de voturi UDMR, ca la europarlamentare sau familia traditionala! E dreptul meu legal sa nu fiu furat la vot, asa ca nu ma duc intr-o cabina de votare sa mi se fure votul, dar mai ales sa ma cadorisesc si cu guvizi! Iac-asa!

Calinmihaib12 spunea...

VIOREL:..dacă partidul =chiar voia= până la capăt=..! să facă..ce spui că "voia" să facă,înainte să facă CEEA CE A FĂCUT.! GÂNDEA PFOFUND TOATE IMPLICAȚIILE.."EZITĂRILOR.." și
..RETRACTĂRILOR..repetate..și nu își demitea REPETAT..ȘEFII DE GUVERN..și guvernele..!,ca să "planteze" un guvern..chipurile: .."ostil"..,.."de dreapta"..!,în fapt:.. "marionetă..",..aruncată poporului.. drept..scuză..a..!(..chiar=..a ce..??!)= în ACESTE IMPREJURARI ISTORICE..CIUDATE, ..CREATE..!!(..de cine..OARE:.?, = de.."marțieni"?)..

daniel spunea...

viorel, ce naiv esti. Tu ce crezi? Oare psd mu stie ca pensiile nu se pot mari cu 40% sau ca alocatiile copiilor nu se pot dubla? viorele, tu nu in tara asta "prospera" traiesti? Finantistii tremura cand in parlament se debiteaza si se voteaza prosperitatea romanilor. viorele, oare nu ai coborat inca cu picioarele pe plaiurile romanesti? Incearca sa intelegi fenomenul care se intampla lá noi in tara in preajma alegerilor. Este simplu. Va doresc SANATATE dragi colegi! Mergeti la vot!

Iulian Mareș spunea...

Buletinele de vot de la ambasada de la Paris nu au ajuns niciodata la BEC! Stie foarte bine ce a facut romanasul nostru, fiul lui Anatol E. Baconsky!

Iulian Mareș spunea...

Matematica aplicata da roade si la vot! Cand ai un lot de 500 asistati social si pe care i-ai "convins", prima data se verifica daca au votat, apoi facand diferente cu electoratul captiv, lesne observi cine "a mancat cascaval" si nu a fost recunoscator!

Iulian Mareș spunea...

La ONU a avut loc o intrevedere speciala la care au luat cuvantul Trump, Putin si Xi!
Limbaje diferite, filozofii ec-fi de asemenea! Un lucru a fost comun, in cuvantarile lor: *Razboiul Mondial C (covid)!
*Trump a lovit in OMS si Kina si Globalizare!
*Oferta lui Putin: vaccin anticovid gratis pentru toti functionarii ONU!
*Xi: este adeptul Globalizarii!....^ma si miram sa nu fie! :))

Iulian Mareș spunea...

La congresul literaților din Viena am văzut reprezentată România de un domnișor, anume Djuvara, care nici literat e, nici vrun om acătării, un biet omușor de pe la Brăila, iată tot. Dar se vede că, de vreme ce în acel congres avea să se facă nițică politică socialistă, trebuia un mic fanariot care să asiste la adunări. Nu avem, se’nțelege, o opinie exagerată despre importanța acestor congrese internaționale, dar în orice caz s- ar fi ales în România toată un om mai vrednic de a o reprezenta ca literat decât un băiețoi care-a scris franțuzește o broșurică despre Chestia izraelită, lipsită de orice originalitate, și care apoi s-a furișat pe lângă o legațiune română sub un titlu extraordinar și supernumerar oarecare, până ‘i va suna ora sfântului buget.
Odinioară cancelariile țărilor noastre erau pline de băieți primiți pe procopseală, cari învățau a scrie și a citi în vro atenanță murdară, precum le descrie cu pana sa de maistru răposatul Filimon. Din acești logofeți Coate goale, din aceste ciocoflendure au ieșit genitorii roșiilor actuali, de o promiscuitate înspăimântătoare de proveniență. Astăzi legațiunile noastre amenință a deveni asemenea instituții de primire pe procopseală a fel de fel de plevușcă greco – bulgărească, pe care o vezi apoi răsărind prin congrese internaționale și reprezentând România.
Acolo însă unde România ar trebui să fie reprezentată, ea lipsește.
Astfel în Veneția s-a ținut în luna aceasta congresul geografic internațional.
Aci vedem reprezentate Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Chili, Columbia, Egiptul, Franța, Germania, Japonia, Grecia, Englitera cu coloniile, Mexicul, Olanda, Portugalia, Republica Argentiniană, San Salvador, Rusia, Spania, Statele Unite, Svedia, Svițera, Ungaria, Venezuela.
Din partea României d. Obedenaru promisese a veni, dar în momentul din urmă n-a venit. Pân-în timpul din urmă congresul rezervase un compartiment pentru obiecte din România, dar n-a sosit nimic.
Asemenea n-a fost nimeni din partea României la manevrele militare italiane de la Padova, cari au avut loc de la 11 – 22 septemvrie. Cu toate acestea erau reprezentate aci Germania prin patru ofițeri superiori, Englitera prin trei, Franța prin patru, Svițera prin trei, Svedia și Norvegia prin doi, Portugalia prin unul.
Unde s-ar întroluca socialiști, ateiști, comunarzi or oameni tot de mâna aceasta, acolo veți vedea răsărind cîte un Caligari, Horia și Mircea Rosetti, ori altă seamă de tinerime fanariotică sub numirea specioasă de reprezentanți ai rasei ciobanilor de la Rucăr ori a moșnenilor din Câmpulung.
Dar la ocazii în adevăr serioase, cum e bunăoară un congres geografic, cum sunt manevrele militare ale unei nații consângene cu noi, la ocazii în care Apusul înrudit ar putea să fie interesat în lupta pentru existență a poporului romanic de lângă Dunăre, acolo sferele noastre determinante strălucesc prin absența lor.
MIHAI EMINESCU, OPERA POLITICA, 1 ianuarie – 31 decembrie 1881, TIMPUL, EDIȚIE CRITICĂ ÎNTEMEIATĂ DE PERPES SI CIUS, EDIȚIE CRITICĂ ÎNGRIJITĂ DE MUZEUL LITERATURII ROMÂNE, Coordonator DIMITRIE VATAMANIUC, Editura Academiei, RSR, 1985-1989, Vol XII

Iulian Mareș spunea...

Avertisment!
Viitorul este al patriotilor si nu al Globalistilor!/Trump

"Ce mai intelegeti prin patrie?
Harta Romaniei? Drapelul? Cuvantul golit de sens, „patrie”?
Romania este Vie si nu vad patriotii inghesuindu-se nici in strada, alaturi de familiile carora li se fura copiii din casa sau de pe strada, nici ca sa apere padurea si bătrânii umiliti. Romanii ies in strada pentru bani. Sau pentru flecuștețe gen ”cu masca sau fara masca”.
Chiar daca o sa vi se para iesit din definitia patriotismului, nefiind roman Modelul, o sa-l dau exemplu pe Gandhi. Mărunțelul OM era un urias in spirit. Si-a invatat poporul sa invinga un imperiu.
Va avertizez din nou ca vorbim vorbe. Iar vorba multa este de la ”celalalt”. Hristos ne-a îndemnat sa iubim. Nicidecum sa presaram vorbe multe si sofisticate despre iubire, patrie, patriotism.
Fara fapta, cuvantul suna a gol. Ca un poloboc hodorogit ce se rostogolește pe panta muntelui in jos. Directie in care ne rostogolim si noi ca popor. Vorbim mult, tinem discursuri, ne sfasiem sincer sau teatral hainele de pe noi, de mila țărisooooareiiii! Iubim tara dar nu ne pasa de copii?! Atunci, exilați copiii si ramaneti voi cu definitia tarii. Exportati toate padurile, umpleti-va de bani de sus si pana jos, si ramaneti doar cu conturul tarii trasat pe o harta.
Iar tarisoara este ocupata si noi suntem sclavi. Dar tinem discursuri frumoase. Dam interviuri. Postam si distribuim. Ne umflam in pene cu pretioase cuvinte."
Autorul poate fi un "anonim", insa verbul lui loveste la temelie! pe mine m-a uns la inima!
"Am primit adevarul!"

reddog spunea...

Absolut!
Patria este norodul nu tagma jefuitorilor de la pesedea.

Huhu Rezea spunea...

Toți cei care afirmați că nu vă duceți la vot, pentru că nu aveți cu cine și de ce vota, sunteți indivizi fără educație civică, ca să nu zic fără connvingeri politice consolidate.Nu înțelegeți organizarea democratică a societății.
Spre exemplu, eu nu votez pentru că nu voi fi duminică în localitatea de domiciliu Dacă aș fi, aș vota impotriva orbaniștilor, noilor marxiști, udemeriștilor și băsiștilor.
Pe voi societatea nu se poate baza niciodată.

reddog spunea...

"Votul este mai puternic decat glontul"
Abraham Lincoln
Huhurezul probabil e pe la Rahova unde e cazat banditul Livache. 😁

Huhu Rezea spunea...

Voturile pentru udemere in județele din fostul REgat au fost efectiv în urnele de vot, nu au fost scoase de STS din soft.
UDMR are dreptul de a numi membri în 7% din sectiile de votare din țară.
Au numit cu condiția ca respectivul si încă 2-3 năimiți plătiți să voteze cu UDMR.
La referendumul pentru familie românii, inclusiv cei care bat cruci și pupă moaște pe la toate mânăstirile, ca să arate cât de ortodocși sunt ei, au ascultat de propaganda regimului Iohannis cum că dacă se duc la vot ...votează pentru Dragnea ... și nu s-au dus la vot. Incă o dată s-a adeverit că faci ce vrei cu omul needucat.
Acum se miră că se oficializează casătoriile între înși de același sex.

Huhu Rezea spunea...

Ce-ți place ție să înghiți apa trasă de dâmbovițeni!🤣🤣🤣

Mihai spunea...

@ reddog
După ce dnul Huhurez se sustrage de la vot ne spune ca toti cei pe care nu a reușit sa-i alinieze la doctrinele Nasty, Felix,Livache sunt lipsiți de educație civică, bla ,bla bla.
Domnule Huhurez, daca aveti convingeri batute-n cuie ,faceti-vă curaj si fericiti pesedeua cu un vot.
Va vor fi recunoscători sigur si veti fi primul actualizat🤣🤣🤣🤣🤣

Mihai spunea...

Asta-i "spaima si nefericirea " dnului Huhurez&co " Votul mai tare ca glontul"🤣🤣🤣

Mihai spunea...

Servesc numai apa de izvor din Cibin,de pe piatra de granit.
Cine are edili ,are si apă și căldură și canalizare ,strazi , șosele, etc la standarde de invidiat 🤣🤣🤣

CEZAR spunea...

Rau ii sa fi prost....paznic de puscarii...!!!!

Ein Stein spunea...

Avem un paznic de puscarie filosof. Lincoln s-a cam inselat in cazul lui, si-a dat seama prea tarziu. Multi va dati seama prea tarziu sau deloc. Dar asta depinde si de ce ai in bostan, daca radacina parului e prea dezvoltata nu prea mai ramane mult loc pentru creiere.

Leon spunea...

Am parcurs 150 km. dus-intors in doua randuri, s-o votez Primarita pe Olguta, dar acum nu mai ajung in Craiova la vot!
Apropo de votul de maine, AEP a omis varianta, cand avand resedinta in acelasi judet, am putea vota NUMAI Consiliul Judetean si Presedintele acestuia, fara sa votam Primarul si Consiliul local..!

Mihai spunea...

Sau la City Shopping Sibiu🤣🤣🤣

reddog spunea...

Ein Stein
Sunteti depasit total de nivelul discutiei.
Schimbati-va numele de pe site, nu va reprezinta.

giuliano@gmail.com spunea...

Domnilor ati uitat ca de 10 ani pentru noi pensionarii militari nu s a făcut nimic!!!
Sa le fie rusinica la toți politicienii ,,văzuți si nevăzuți,,, precum și celor din breasla noastră care ne mint de atata timp.

Mihai spunea...

@ Leon
Daca stiam ca Lov candidează de primărita as fi facut tot efortul sa fie declarate incompatibila cu " demnitatea" de a beneficia de "salarizarea autonomă din administratie" pe care a promovat-o - furtul secolului din banul public si crucea pensionarilor militari cu pensii " nesimtite" care "se dublau "prin art 60 din L 223.
Poate ne spui si noua daca salariul pe care si-l va da prin " otonomia salariala-L 153, va fi de bun simt sau nesimțit ,de inca un conac.
Bine ca ne scăpați de ea din prim plan.Poate numai asa o ia dupa ....

monteoru spunea...

Huhu cand esti pesedist dogmatic e normal sa dai cu oistea in gard.Poate te gandesti si la un raspuns la intrebarea cum se face ca numai TV apartinand unui fost puscarias si cea a unui potential infractor face propaganda pro PSD?

reddog spunea...

Am fost doar filo sof dar pot fi si filo of daca merita.
Raman la parerea ca am putea face niste autostrazi cu 2 divizii de ofiteri in rezerva sau retragere. Unii par foarte vioi si tari in plisc. 😂

Mihai spunea...

La noi se potriveste mai bine " Votul mai tare ca bastonul"🤣🤣
Datat 10 August.......

Iulian Mareș spunea...

Ce-mi place candidatul la Primăria Generală al lui Carol II, regele antiromânesc, pardon, al Dulapul Mut!

Iulian Mareș spunea...

Pușcărie...
Că să înțelegi mai ușor, Gandhi a fost un suveraniști! De astăzi l-a iubit și urmat poporul!
In c/pondere: vase și organ sunt 2 bețivi notorii iar Dulapul este inteligent asimptomatic și preșul altora!

Iulian Mareș spunea...

Cu plăcere îți spun că, din ele, faci parte și tu!
Cât despre muncă forțată, au mai fost și alții tentați în istorie, de ce ar face notă discordantă neomarxiștii? Este vreo diferență între gulag, ghetou sau lagăr de muncă forțată?
Mulțumesc, netotule, însă primele mănuși din pielea ta le fac, pt că nu ai poți și nici substanță....!

Iulian Mareș spunea...

Ba Cominternismul de rit nou! Rad rușii de să prăpădesc...fără să miște un deget Internaționalismul neomarxiști vrea să-l interzică și pe Ludwig van Beethoven!
Cineva spunea că un popor se transforma în populație când spurcăciunea externă se unește cu metamorfozată spurcăciune internă! Să facă parte și din LGBT?

sds spunea...

Bravo, bine zis

Viorel spunea...

1. Domnule Huhu Rezea, v-ați adresat mie sau domnului Daniel pentru că nu înțeleg criticile din partea dumneavoastră „Trebuie să fi grămadă de prost dacă căinești un guvern că nu are bani pentru pensii și alocații decente, in timp ce el cheltuiește în detrimentul interesului cetățeanului”, având în vedere că în toate comentariile mele nu am susținut și nici nu votez PNL, USR, UDMR sau alt partid de dreapta. Voi vota PSD. Rezultă din toate comentariile mele și atunci de unde reproșurile.
Am mai specificat într-un comentariu (mai, iunie) domnule H.R. că PNL a împrumutat în 7 luni de guvernare mai mult decât domnul Băsescu în 2009 (20 miliarde E) și atunci unde-i apartenența mea PNL-istă ?
Cât despre PNL, chiar voiam să public astăzi un comentariu cu acordul dumneavoastră. Vreau să-l întreb pe domnul ministru Ciucă de ce de 3 luni (am verificat toată săptămâna pentru că sunt cu banii la limită) S.M. nu mi-a decontat rețetele cu contravaloarea medicamentelor (460 lei) și nu sunt singurul. A folosit banii în campanie electorală prin deturnare de fonduri ?
2. Domnule Daniel, vă redau în continuare o sursă de finanțare dar care a fost respinsă de toate partidele politice cu excepția USR (autorul proiectului de lege, nu-i laud nici agreez):
Cum a picat la vot legea confiscării averilor ilegale. Camelia Bogdan: „Autoritățile încalcă cu bună-știință drepturile cetățenilor”
„Un proiect de lege al USR care ar fi simplificat confiscarea averilor ilicite a fost respins de Senat, cu voturile PSD-PNL-UDMR-PMP. Judecătoarea Camelia Bogdan susține că nu există voință politică pentru modificarea legii confiscării extinse și că eventualele amenzi primite de România pentru netranspunerea în legislația națională a directivei europene ar trebui plătite de autoritățile care nu-și fac treaba. În replică, PNL susține că a votat împotrivă deoarece inițiativa legislativă era nerealistă și că lucrează la propriul proiect de lege care va fi prezentat viitorului Parlament”. (https://romania.europalibera.org/a/cum-a-picat-la-vot-legea-confisc%C4%83rii-averilor-ilegale-camelia-bogdan-autorit%C4%83%C8%9Bile-%C3%AEncalc%C4%83-cu-bun%C4%83-%C8%99tiin%C8%9B%C4%83-drepturile-cet%C4%83%C8%9Benilor-/30781701.html).
Care viitor Parlament domnilor din PNL care ve-ți fi în opoziție ?


Mihai spunea...

# Mares
Toate "mulțumirile" celor care i-au adus pe Schweighofer in Ro.
Stii cumva ,pomul ala plantat de cei " doi români patri_oti " impreuna cu austriacul patron la inaugurare ,creste sau s-a uscat?

reddog spunea...

Iulian Mares
Evident ca voi fi si eu dar sunt la alta arma.
Trebuie sa fie cineva care sa stea cu ochii pe trupa (inclusiv pe comandanti) :)
Armata a construit mult pe timp de pace.
Legionarii romani cand nu luptau construiau.
Nu va stresati, dvs tot sef o sa fiti.
Si Cezar. La GAZ pentru ca e specialist in capre.

Viorel spunea...

Domnule Călinmihaib, nici un partid nu este perfect, în fiecare există grupuri și grupulețe de interese formate pe regiuni sau scopul pe care îl urmăresc. Partidul pe care îl menționați s-a axat (din ordinul și pentru) salvarea propriului președinte ignorând parte din planul de guvernare. Parte din șefii de grupulețe s-au adunat și revoltat (vă aduceți aminte acea scrisoare cu 19-20 de nume și semnături) după care au dat la pace. Și cum firea (nu doamna Firea) umană este ranchiunoasă, au început epurările, schimbările de oameni și guverne și uite așa din postura de partid la guvernare a ajuns partid în opoziție. Puteau și așa să rezolve problema noastră având majoritate în Parlament numai că trebuie să ai curaj sau poate că, domnul Ciolacu chiar dacă este președintele interimar al PSD și președintele CD, primește ordine din umbră (nu știu, nu acuz, presupun). Un lucru nu am înțeles din partea PSD. De ce nu și-au numit ca președinte interimar pe cel mai posibil (cu cele mai mari șanse, consultând filialele din toată țara) viitor președinte al PSD ales la Congresul de peste 5-6 luni ? Cu ocazia alegerilor locale și parlamentare avea ocazia să meargă în teritoriu, să acumuleze experiență, să-l cunoască membrii de partid, etc., etc.

Huhu Rezea spunea...

@Daniel
Numai d-ta nu ai aflat că liberalii lui Orban și Iohannis au mărit deficitul anul trecut în ultimele 2 luni pentru a-și satisface clientela politică cu plăți anticipate. Si plata tehnicii militare importate de la americani s-a făcut în avans.
Si multinaționalele au primit satisfacție prin modificarea OUG 114.
Anul acesta au continuat să plătescă despăgubiri în avans.
Banii pentru pensii și alocații au fost prevăzuți în buget, dar la rectificări î-au mutat în capitolele convenabile clientelei liberale.
Trebuie să fi grămadă de prost dacă căinești un guvern că nu are bani pentru pensii și alocații decente, in timp ce el cheltuiește în detrimentul interesului cetățeanului.

Leo spunea...

Ministra muncii al cărui soț este ofițer în cdt. aviației , a spus că se va modifica legea pensiilor civile după alegerile parlamentare. Peferă să fie discretă despre legea pensiilor militare deoarece nu a făcut nici o referire la cât de castrată este această lege.

Huhu Rezea spunea...

@Catalin
Ti-am mai spus ca d-ta ai un deficit de educație democratică. Ce treabă au administrațiiile locale cu pensiile militare?

raul spunea...

Mai spiritul lui cui vrei tu!Nu in sectii se fura ci la STS!Nu din hartii ci din calculator!Ce naiba sunteti fraieri!Suntem in sec XXI!Nu cu faina antebelica!

Huhu Rezea spunea...

Frauda care nu se materializează prin introducerea buletinului in urnă este usor de depistat.
Frauda din soft nu rezistă la numărătoarea paralelă de pe suport fizic, procesele verbale intocmite în sectiile de votare.
Nu va mai luați după obsesiile celor care nu au habar de informatică.

Ein Stein spunea...

Paznicule lasa vrajeala, te-ai facut de rahat, la ce dracu mai dregi busuiocul. Nu inteleg ce cauta un parlit de civilache ca tine printre militari, te-ai ratacit ca magaru printre cerbi si acum te mai astepti sa si boncaluiesti. Tie trebuie sa-ti intre bine in cap, daca mai e loc, esti doar un paznic de puscarie, atat. Si asa nu pricepi mare lucru ce se discuta pe aici asa ca fa-ne sa ne fie dor de tine, nu e loc pentru tine aici, vezi poate iti regasesti turma.

Viorel spunea...

Cătălin, în ziarul local s-a pus întrebarea (15 zile pentru Primar / 15 zile pentru Președinte CJ): Pe cine votați ca Primar / Președinte al CJ al orașului (era trecut partidul și persoana), urmată de un comentariu. Îți redau câteva din întrebările mele pentru a te convinge să mergi la vot având în vedere că nu votezi mărirea pensiei ci remedierea problemelor locale cu care te confrunți tu, și populația localității.
„Avâd în vedere că fiecare partid politic care se respectă își propune o echipă care va conduce județul formată din cei mai buni și credibili candidați la funcția de Primar și Președinte al Consiliului Județean, am unele întrebări pentru toți candidații și un sfat în același timp. Nu faceți sau nu mai faceți ce au făcut cei care au condus orașul și județul în ultimii 10 ani (aș fi putut spune 30), spun ultimii 10 ani pentru a include ambele partide importante aflate la putere prin alternanță (P.N.L.) și (P.S.D.), uneori în coaliție (U.S.L.), deci nu încălcați art. 14 din C.E.D.O. (Interzicerea discriminării). 20 de ani am locuit la 300 m de Primărie și C.J., acum locuiesc la 100 m la intersecția B-dul. G. Enascu cu Str. Primăverii deci am informațiile la zi cum s-ar spune.
Întrebări: - de ce cetățenii care locuiesc la periferia orașului sunt nevoiți să consume apă de la robinet ce conține rugină și pământ comparativ cu cei din zona centrală a orașului plătind același preț per mc stabilit de către domnii de la Nova Apa Serv împreună cu conducerea C.J. și mărit an de an fără nici o justificare ? (când aveți de gând să schimbați conductele principale și cele ce fac legătura cu scările de bloc ? Vă dau mostre de apă în 2 recipiente, unul pentru analiză la laboratorul pe care îl doriți, altul stabilit de mine, la al doilea recipient vedem ce se depune pe fundul acestuia până a doua zi, după care vă rog să-l beți);
- De ce asfaltarea străzilor din oraș se face din centru spre periferie și nu invers sau prin alternanță ca să fie echitate;
- De ce gunoiul în centru se ridică zilnic iar la periferie când vor mușchii lor iar unii locuitori trebuie să parcurgă 200-300 m până la locul de depozitare, deși valoarea taxei de salubrizare este identică per persoană / zonă;
- Cum este posibil ca taxa de salubrizare să fie mai mare decât împozitul pe apartament / garsonieră;
O să încercați să-mi explicați încadrarea apartamentelor pe cartiere și zone, zona zero, 1, 2, etc. și vezi doamne impozitele și taxele se plătesc conform încadrării în aceste zone. Știți care esta impozitului pe clădire în zona zero la un apartament de 100 mp și unul în zona 1 sau 2 tot de 100 mp. Între 10 și 50 lei și atunci de ce să nu beneficiez și eu de aceleași condiții.
Transportul în comun, stabilirea traseelor, aprobarea licențelor de transport în cadrul județului (fiecare avem părinți, frați, rude la țară), stabilirea prețului / km de ce se face pe interese politice ? Ex.: Municipiul X – localitatea Y / 7 km = 6 lei; Municipiul X – localitatea Z / 18 km = 6 lei; Municipiul X – localitatea W / 21 km = 8 lei (le-am trecut localitățile în clar pentru a verifica dacă îi interesează).
Vi se pare corect domnilor de la C.J. care faceți parte și dați aprobări ?
Deci pentru dumneavoastră, cei din localitatea X sunt mai proști. Asta pentru că societatea de transport aparține unui bun amic a unui bun politruc”.

reddog spunea...

Ein Stein
Cerbi?
Eu vad multe pisici plangacioase.
Civili suntem toti acum.
Si nu te incorda prea tare nenea cerbu, vezi ca ai cam multe coarne. Puse!

Iulian Mareș spunea...

Clar! Cand intri in sectia de votare sa intrebi tare: Aici se voteaza cu Iliescu si cum?
R: oriunde, ... in patratul asta cu 3 trandafiri!

Iulian Mareș spunea...

Viorel,
nu legea si opiniile fostei judecatoare conteaza, ci faptul ca ROU se apropie periculos de o sanctiune gen infrigement pt ca nu transpune in practica confiscarea largita, care nu se doreste de niciun parlamentar sau ministru! Asa vor dispare divorturile rapide si de fatada!
Sa nu mai citezi din Camelia Bogdan, pentru ca nu este frumos si european sa te iei de handicapati!

Iulian Mareș spunea...

avia,

Creste tata...., dar nu are viata lunga!
Din el se va face noua scrisoare prin care CEO iar va da ordin Dulapului sa opreasca taxarea si monitorizarea!

Iulian Mareș spunea...

Ia si analizeaza-le pe toate, daca poti si esti obiectiv....

Iulian Mareș spunea...

Sigur la SMFA?

Mihai spunea...

# Mares
Minunat dacă crește.
Vor putea sta la umbra lui la mici si bere toti iubitorii celor care l-au plantat din partea română.
Nu in ultimul rand condoleante.

Calinmihaib12 spunea...

..cineva spunea..aici,mai ieri.,
alaltăieri ,..criticând "neparticiparea" la vot, că alternativă la DEMOCRAȚIE e DICTATURA,nici mai mult nici mai puțin..!
...AȘA O FI..,dar afirmația = aplicată la ROMÂNIA..,e cam hazardată..!
NOI..ROMANIA..= suntem..o ȚARĂ
SPECIALĂ..,mai aparte,..cu o "DEMOCRATIE" = mai aparte (..mai..de..tip: afirmativ= "socialist"=estic,..DAR cu niște "mâini" de "politicieni" SUPERBOGAȚI= prin ..JEFUIREA resurselor de orice fel (inclusiv umane),care și-au luat niște..."USER NAME"..de partid(..e),..de..30 de ani, și care.. "PROSTESC POPORUL..",care .."culmea"..(..?..) = SE LASĂ..PROSTIT..!!?..!

Iulian Mareș spunea...

Este o localitate unde nu a mers nimeni la vot!
Cică, dacă merge unul se răstoarnă rezultatul...😜😂🤣👍

Calinmihaib12 spunea...

..cineva spunea..aici,mai ieri.,
alaltăieri ,..criticând "neparticiparea" la vot, că alternativa la DEMOCRAȚIE e DICTATURA,nici mai mult, nici mai puțin..!
...AȘA O FI..,dar afirmația = aplicată la ROMÂNIA..,e cam hazardată..!
NOI..ROMANIA..= suntem..o ȚARĂ
SPECIALĂ..,mai aparte,..cu o "DEMOCRATIE" = mai aparte (..mai..de..tip: afirmativ= "socialist"=estic,..DAR cu niște "mâini" de "politicieni" SUPERBOGAȚI= prin ..JEFUIREA resurselor de orice fel (inclusiv umane..),care și-au luat niște..."USER NAME"..de partid(..e),..de..30 de ani, și care.."PROSTESC POPORUL..!",care .."culmea"..(..?..) = SE LASĂ..PROSTIT..!!?..!
P.S.:..deci: despre ce fel de
"democrație"..e vorba..la NOI.,?
.."democrația" noastră =e o DICTATURĂ (..nici măcar deghizată..!) =a UMORILOR,..A "BUNULUI"(..=RĂULUI..) PLAC.., A ABUZULUI (..DE ORICE..!), A .."ILEGALITĂȚII".. și altele asemenea..!(..=noi:.. ce tot .."dezbatem"..AICI..??!)

Calinmihaib12 spunea...

P.S.:..deci: despre ce fel de
"democrație"..e vorba..la NOI.,?
.."democrația" noastră =e o DICTATURĂ (..nici măcar deghizată..!) =a UMORILOR,..A "BUNULUI"(..=RĂULUI..) PLAC.., A ABUZULUI (..DE ORICE..!), A .."ILEGALITĂȚII".. și altele asemenea..!(..=noi:.. ce tot .."dezbatem"..AICI..??!)

Calinmihaib12 spunea...

P.S.:..deci: despre ce fel de
"democrație"..e vorba..la NOI.,?
.."democrația" noastră =e o DICTATURĂ (..nici măcar deghizată..!) =a UMORILOR,..A "BUNULUI"(..=RĂULUI..) PLAC.., A ABUZULUI (..DE ORICE..!), A .."ILEGALITĂȚII".. și altele asemenea..!(..=noi:.. ce tot .."dezbatem"..AICI..??!)

Iulian Mareș spunea...

Democrația este un grad, un nivel, o forma de poliarhie modernă! Opusul ei este anarhia moderna, ca formă de asociere și autoguvernare voluntară!

Tipuri de democratii:
-electorală/participativă
-directă/reprezentativă

Calinmihaib12 spunea...

..Și încă ceva:..de ce:de 30 de ani: AUTORITĂȚILE ROMÂNE:..ne MINT DEȘĂNȚAT..cum că: "suntem ..18-19.000.000 de alegători pe liste..!" = la o POPULAȚIE de: 19.000.000 de locuitori..!(..cu vârsta între: o zi-100 și ceva..de ani..)..??
Nu am fost NICIODATĂ 18.000.000 de alegători-pe liste-în ROMANIA, așa că: in spatele acestei MINCIUNI, se ascunde un INTERES MALEFIC..!