Un produs Blogger.

duminică, septembrie 27, 2020

Primele rezultate pe surse la localele din București

124 comments
Este clar că, după ce bucureștenii au ales primar, în trecut, indivizi ca Halaicu, Lis sau Băsescu, nu mai miră pe nimeni că astăzi au mai ales un tăntălău care s-ar putea să fie incompatibil prin cele 400 de procese pe care le are cu Primăria București, cum spunea Băsescu ...hăhăind în seara aceasta.La votul politic, PSD și-a dublat scorul în Capitală față de europarlamentare. 
Principalul perdant în Capitală este PNL-ul care, spre deosebire de rezultatele exit-poll  de la orele 19,00, are mai puțin de 20%.Perdanți sunt și ALDE și PRO care nu se văd în votul politic.
  • PSD – 34%
  • USR-PLUS – 31%
  • PNL – 21%
  • PMP – 6%
  • Restul – 8%


UPDATE ora 17.45: La ora 16.00, Nicuşor Dan ar avea trei procente în faţa Gabrielei Firea, potrivit unor surse Adevărul. Astfel, candidatul dreptei ar avea 41% dintre voturi, iar candidatul stângii ar avea 38%


Gabi Firea 45%

Nicușor Dan 40%

Traian Băsescu 11%

Restul mult sub 5%, unii chiar cu 0%!

Vot consilii

USR-PLUS 36%

PSD 32%

PNL 19%

PMP 5%din anul 

Restul sub 5%. Scrie CGuse pe fb

124 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Ai și alte localități/regiuni istorice?
Faci și update?

reddog spunea...

Ce meci a facut Halep... A castigat in stil de mare campioana.
Si asta de ziua ei. Felicitari!

https://m.ziare.com/tenis/simona-halep-joaca-la-roland-garros-1633872

La Bucuresti inca se joaca dar daca va castiga Firea trebuie sa-i multumeasca lui Basescu pentru ca a rupt voturi de la dreapta.
Si asta pentru ca usereaua nu a vrut PMP in alianta.

Caro spunea...

Mai rasfirati baieti,mai rasfirati...cu procentele.

Iulian Mareș spunea...

Are și USR mândria lui, nu joacă noii oameni ai SRI cu vekii informatori ai SECU! Mai ales cu javrele bătrâne și bețive!

Iulian Mareș spunea...

Au ales bărbatul...care va reforma ce?

E. Cristescu spunea...

Nicusor a castigat si fara PMP.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

DACA ATI VOTAT MAIMUȚE LIBERALE, O SA MANCATI 4 ANI BANANE, IN LOC DE FRIPTURI SI SARMALE, ca doar ati mai comis-o si alta data, in gloată, cand plangeati: Ce usor uitati!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

FI-MI-AR SCARBĂ, VERE, MUCII INTINSI PE CĂMASI, IN BUCALE LA PUTERE? Al dreacku' de mucios mocofan, cu creier de bolovan!

Mihai spunea...

Qed
🤣👌

Viorel spunea...

Pe principalele posturi de televiziune domnul prim ministru L.O. se lăuda cu marele succes obținut astăzi la alegerile locale. Câtă credibiltate și „..simțire” poți să ai, când tu, președintele PNL-ului, al doilea partid ca mărime nu ai propriul candidat și te lauzi cu succesul unui candidat independent (oamenii au votat omul, nu partidul). Apoi, tot tu, marele PNL-eu, al doilea partid ca mărime te clasezi pe locul 3 cu 17,3% din voturi la Consiliul General al Municipiului București după PSD=33,7% și Alianța USR PLUS=33,1% (estimativ). Unde este Victoria PNL-ului domnule Orban, cu ce vă lăudați de fapt ? Acum ați obținut aceste rezultate (să spuneți mulțumesc după felul cum ați guvernat în ultimele 10-11 luni), la parlamentare însă, scorul va fi exact ca și teritoriul Olandei, adică sub nivelul mării (mult sub nivelul așteptărilor). Trebuia ca domnul ministru Ciucă să asculte de ce spune poporul (pensionarii militari) și nu pe cei ce chipurile ne reprezintă. Mai aveți timp și sper să vă fie învățătură de minte. La locale (commune, orașe, municipii) au ales omul pe care îl cunosc și știe că poate face ceva. La parlamentare lucrurile se schimbă pentru că votanții știu și văd că unii dintre dumneavoastră dormiți în Parlament, lipsiți de la ședințe, în 4 ani nu ați avut nici o inițiativă legislativă sau luare de cuvânt, plecați acasă joi după amiază și veniți luni sau marți, deci munciți 2-3 zile pe săptămână pe banii noștri. Deci atenție, PENSIONARII MILITARI DIN TOATE STRUCTURILE AȘTEAPTĂ. 5-7-10 procente nu sunt de colo Domnule Ludovic. Vedeți cât de rapide crește Euro comparativ cu Ludovicul în timpul Guvernării dumneavoastră. Și ca să nu critic doar un președinte de partid, la România TV. domnul Ponta aflat în studiou și domnul Ciolacu aflat în exterior au fost întrebați de ce nu au făcut și dânșii o Alianță pe stânga ca și PNL, USR PLUS. Răspuns din partea ambilor. Am avut mici neânțelegeri. Deci exact ce spuneam zilele trecute într-un comentariu. Din cauza unor orgolii prostești pot pierde alegerile (sper până mâine să intervină-NU ROBOTUL-ci norocul), dezamăgi sutele de mii de membri și milioanele de votanți. Au fost întrebați dacă pot face acest lucru la parlamentare. Răspunsul domnului Ciolacu a fost că da, dar numai prin fuziune, la care domnul Ponta a spus că este de acord dar noul partid să se numească Pro România. Lăsăm juriul să judece și să dea verdictul, adică POPORUL ROMÂN.

anonim spunea...

Io zic ca daca psd-ului nu i-a iesit cu 40% sa mai promita inca 40% pt parlamentare poate merge data viitoare...:)))

Mihai spunea...

QED
Asa se întâmplă când ești rupt de realități si de efectele lafaielii psd in salarizarea bugetarilor cu repercusiuni grave si discriminări nemaintalnite fata de mediul privat si pensionarii adusi la limita subzistență.
Lafaiala pesedista in salarizarea bugetarilor nu a adus decat aroganța, incompetenta ,risipirea banului public fara acoperire in rezultate sau criterii de performanță , ineficienta vădită in domeniile bugetare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am urmarit viata electorala, ca un veritabil jurnalist de investigatie, atent la toate amanuntele. Absolut toti militarii, politistii, etc, s-au unit impotriva PSD, in urma mutilarilor provocate de Olguta Vasilescu la drepturi, si ceea ce va spun nu e o minciuna, stimati camarazi! O ura cm n-am vazut nici impotriva PDL Basescu, pentru si impotriva acestui partid, incapatanat sa-si indrepte impardonabilele greseli cu mutilarea pensiilor militare, nici macar acum pe ultima suta de metri, ca daca o va face va jur ca alta ar fi soarta PSD la parlamentare! Cine are relatii la Ciuciu, pardon, Colacu, sa-l dumireasca despre acest aspect, nu ar fi rau, numai ca in Colac nu mai am incredere, fiind omul lui Neîmplinitul spanzurat de la Cotroceni sa sfarame PSD din interior! Rog pe @Leon, sau @Tehnocrat, sau care mai aveti tangenta cu Parlamentul, dupa cate stiu, sa-i suflati Colacului, prin cine doriti Dv, sau personal, ca daca nu-si repara greselile de la pensiile si soldele militare, vor pica de nu isi vor mai reveni niciodata, la mijloc fiind SRI, SIE si STS, care nu iarta si s-au mobilizat exemplar, la fel ca jandarmii si politistii, cu militarii, sa voteze orice, numai cu PSD, nu! O sa planga PSD si dupa 1 vot macar, si nu vor avea mila nimeni de ei sa le mai dea, pentru ca distrugerea de drepturi inseamna CRIMA! dar inca ce CRIMA ODIOASA! Sa-i multumeasca betivei de Lola Fiola, care ne rade la toti in nas ca i-a fraierit pe craioveni, ca o vulpe sireata, si le-a furat voturile! Scarba trebuia exclusa din partid pentru nemerniciile ei! La Focsani, baronul ,,Portofel'' a cazut,la Onesti, Laurentiu Neghina, favoritul meu, a castigat detasat, fiind finul de botez al fratelui meu geaman, Liviu, fostul meu patron-finantator de ziar, sustinut de Valerian Vreme cu PMP! AM VOTAT OMUL, NU PARTIDUL, CUM AM DECLARAT PUBLIC, DAR SI LUI! Sunt trist ca PSD, potential ajutor al nostru, a luat calea pierzaniei votandu-si un sef de partid non combat, pasiv, moale ca un ,,dânsul,'' si vandut pana-n maduva Inutilului, sa distruga partidul! Oricum, si tineti minte: Daca PNL ia puterea, cumparati-va sicrie, locuri de veci, ocupati-va cu cersitul, cau prăsitul cu ziua pe la oameni sa nu muriti de foame, cu ce vreti, dar pensii militare, majorate inainte de 2026, nu o sa vedeti, la pariu! In 2023 abia incepe sa se apuce de o noua Lege a pensiilor militare, care trebuie sa fie gata pana in 2025, si aplicata la 1 Ian 2026! TINETI BINE MINTE VORBELE MELE SI NOTATI-LE INTR-UN CARNETEL, SA NU LE UITATI!

Iulian Mareș spunea...

FB....
Barna/SB a multumit tuturor, mai putin lui Florin si Virgil!
Duminica seara la ora 21.00 USR a notificat mortea prin involutie a PNL!
PNL este primul partid care va trebui sa dispara de mana USR! Masca va fi lupta cu PSD!

monteoru spunea...

Se pare ca minciuna numai prinde la romani.Romanii au votat omul si daca vechiul primar a fost pe timpul mandatului inactiv adio primarie.
La parlamentare se voteaza partidul.Simpatizanti PSD nu fiti suparati.Exista viata si pe cealalta lume.

CEZAR spunea...

Bilute dulci ca-n Mucuresti.....hi..hi...
Sa vada si Doamna cum e sa-ti bage sirma apropo de Dragnea..
De fapt si la Timisoara ..a incasat unul ..sirma ..dar ii de inox..german...!!
Nu a mai votat PSD...pentru domnul ..desigur..!!
Una peste alta la votul politic ..PSD..sta foarte bine..si va mai creste...!!

Sa nu uitam sa o felicitam pe doamna LOV....oltenii inca mai au ratiune ..pura !!

Iulian Mareș spunea...

Să vedem dacă vor mai fi parlamentare întrucât Partidul Mău a luat-o in bot binișor, iar lupii tineri ai lui Virgil și Florian îi au în cătare pe penaliști in primul rând...

maxinoiu stefan spunea...

In interventia sa telefonica la un post de televiziune Florin Pandele a atras atentia pensionarilor militari asupra unor masuri imediate,negative,ce sunt preconizate a fi luate de actuala guvernare.Este adevarat ca era surescitat,nervos dar se parea ca stie mai multe decat putea sa spuna motivul principal al interventiei fiind altul.Ar fi bine sa fie intrebat de cineva din anturaj pentru a putea contracara eventualele masuri impotriva pensionarilor militari.

CEZAR spunea...

Aberezi ...in totalitate...!
Traiesti intr-o lume paralela...te crezi si ..ziarist de..investigatii!!
Investighezi gindacii din mansarda de la Onesti....inca nu te-a dat afara..??

Mihai spunea...

SB = OK
BH = super Ok ( Bolojan si nu pnl = 75% ,udmr -10% ,Mang -psd - 6%)
Asta inseamna un pas spre progres ,dezvoltare ,un procent de civilizatie in plus.
Regretabilă lupta intre partidele romanesti la MS si SM care a dus la câștigarea primăriei si CJ de către udmr.
Psd salvat de pomenile electorale si bugetari

reddog spunea...

Domnule colonel
Romania nu e Congo. 😀
Omul potrivit la locul potrivit.
Dvs va pricepeti la armata si arme nu la politica.
Cezar se pricepe la capre.
La Constanta a castigat amiralul Chitac de la PNL.

Iulian Mareș spunea...

Un camarad!
Conform impact.ro, Ion Tiriac ar incasa lunar o pensie intre 10 000 si 12 000 de lei, suma cu mult peste media pensiilor din Romania. Motivul sumei este gradul de colonel pe care Ion Tiriac il are dupa ce a fost 20 de ani ofiter in Ministerul de Interne.

*Tiriac nu și-a ridicat niciodată pensia! 👍

M spunea...

O aduc liberalii pe Olguța la Ministerul Muncii?

😁 Au mărit pensiile civile, au dat salarii imense în sănătate, educație și administrație și nu i-au votat nici pensionarii civili, nici dascălii sau medicii.

Noi am fost bătaia de joc a psdiștilor (de la Dragnea încoace). De ce mi-ar păsa că și-au luat-o peste rât?

S-a demonstrat un singur lucru : infractorul lor e rău, infractorul nostru e bun!

Huhu Rezea spunea...

Ce alte măsuri crezi că are în vedere Pandele dacă nu pe cele din actuala formă a Plx 199/2020, propuse de gulerați și pe care cei prezenți la Ciucaniadă nu le-au prea contestat?

M spunea...

Nu e așa.
"Ion Țiriac ar fi dezvăluit suma pe care o încasează lunar într-un cerc de prieteni." 😁

Știre de tabloid! Nu are pensia asta dar dă bine la poporanul român dornic să înghită mărgele!

Fraierul de Țiriac a zis că dacă nu sunt bani nu e sustenabilă creșterea.

Ideea e simplă: un pensionar militar are pensie de nabab și deși e și miliardar nu vrea să crească pensiile civile.

Dacă Ilie Năstase nu a comentat, deși e general nu colonel, este prezentat ca fiind "fostul mare sportiv mondial cu o pensie în suma de 1445 de lei."

Pe mine mă revoltă manipulările astea de doi bani!!!!

Iulian Mareș spunea...

avia,
știi bine de ce s-au mărit salariile în sistemul sanitar, construcții, învățământ și la toți ceilalți! Era obligatoriu!
Nu asta este cauza...
Oricum soc-democratii stau mai bine decât pedeliștii!
*Să nu-mi spui că ești adeptul creației lui Virgil și Florian, căci te cred!
Personal, le urez succes tuturor pt că suntem români, nu?!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Se pare că ai un primar care nu este cetățean român, nu are cetățenie!
Nici nu știu dacă este posibil, însă se pare că da, întrucât BEC i-a acceptat candidatura...

Iulian Mareș spunea...

Să așteptăm numărarea și centralizarea...

Iulian Mareș spunea...

Ca român adevărat îi urez succes!
Are in cârcă Cazinoul și introducerea gazului + Mamaia! Eu îi dau credit un an!

Iulian Mareș spunea...

Pandele se referea la supraimpozitarea...

Iulian Mareș spunea...

Pe logica ta, ce atuu are Nicușor Dan? Sunt curios doar...
Ce garanții da?

Huhu Rezea spunea...

Cât de tăntălăi pot fi unii rezerviști! Unii... chiar comentatori pe acest bog, dar reprezentativi la categoria ...hai să votăm morții și interlopii!
Se bucură că au câștigat cei care în ultimii 2 ani au vânturat proiecte de desființare a pensiilor de serviciu

Cezar spunea...

..a luat si Robu..sirmaa
Dar macar e inox..germany🤣🤣🤣😛😛

Iulian Mareș spunea...

M,
Năstase a fost în activitate cel mult mr.
Poate fi și mareșal acum tot pensie mica are, cf grad, vekime, funcție..

*Cred că aici este keia!

Iulian Mareș spunea...

M,
Corect! ...de voturile noastre s-au debarasat, sincer acum!

Iulian Mareș spunea...

*Florian C. și Virgil A.
*La parlamentare urmează replica lui Silviu P.

Iulian Mareș spunea...

Și ceilalți s-au complăcut in ambiguitate... Au și ei destulă vină!

micutzul spunea...

Acum dacă Soros a câștigat la București, la Timișoara mă întreb ce dracu fac proștii ăștia de daci liberi? Dragi militari după parlamentare o să vedeți că se poate și mai rău. În câțiva ani o să ne conducă cu....știi! Nu securiștii!

Leon spunea...

Daca se mentine trendul de crestere al USR+, la anul o sa avem un guvern de dreapta format din USR+, PNL si UDMR( cu premier Ciolos..!).
Asa ca am face bine sa ne pregatim de 3-4 ani de AUSTERITATE, ...abrogare pensii de serviciu, inghetarea salariilor bugetarilor( plus disponibilizari), majorare taxe si impozite, etc..!

M spunea...

Pensiile de serviciu "dezbracate" de OMM, de actualizare si supraimpozitate isi pierd ratiunea! Iar acestea le-a facut PSD singur-singurel!

Cum explicam unui profesor universitar:
Cum era daca PSD dupa ce v-a facut salarii de 20.000 de lei spunea ca sunteti niste imbuibati si salariile peste 3.000 de lei din inavatamant se impoziteaza cu 90%"


Cand aveau puterea TOTALA puteau sa legifereze cum vroiau dar s-au concentrat pe "justitie", pe salariile medicilor si dascalilor. Ce? Era greu sa impoziteze pensiile alea "speciale" care sar din bunul simt si sa inchida discutia?
Nu uitati ca dupa promulgarea L223 (in cvasiunanimitate votata de TOATE partidele, singurul care s-a opus fiind "psd-istul" Remus Cernea - provenit de la Partidul Verzilor) a fost o perioada de calm.

Redeschiderea discutiei a fost facuta de Olguta Vasilescu cu minciunile ei ordinare (Colonele, o sa te intorci in genunchi la mine sa te primesc la pensiile contributive! )!

Ce a facut PSD pentru noi in ultimii 6 ani? Iar pentru pensionari 6 ani inseamna muuuuuult!

M spunea...

"Au câștigat alegerile un cetățean mort, un individ care și-a filmat fetița în timp ce o abuza psihic, un altul care a făcut sex în primărie cu două minore traficate și un altul condamnat definitiv pentru pornografie infantilă." R. Herjeu - FB

😁 Un pas inainte! Au venit oamenii integrii!! De cate ori pnlistii vor clama victoria sa va amintiti de astia de mai sus!!!

E. Cristescu spunea...

Noroc ca ne-a pregatit PSD-ul cu cresteri copioase inainte ...

CEZAR spunea...

Maaare parte , foarte mareee dintre militari inclusiv dintre cei care va vinturati pe aici ..va meritati soarta!
ATI STIUT CA L-223 ESTE INAPLICABILA !
CU TOATE ASTEA ATI TACUT CHITIC..SI PRIN PRISMA UNOR CUANTUMURI UMFLATE CARE REZULTAU...ATI TACUT SI ATI SPERAT....
UITE CA NU V-A IESIT ..
Aaaaa ba dat ma mai injurati pe mine cu nesati,,,cum ca va stric ..ploile!!
SUNT MULTUMIT CA AM EVIDENTIAT ADEVARUL INCA DE LA APARITIA L-223
In rest Dumnezeu cu mila..
Capritele mai nou..fac doar cite doi iezi.....hi..hi..hi..

reddog spunea...

Amiralul si Cazinoul.
Bine ca nu a iesit ala de la userea, cred ca isi baga unghia in gat. 😂
A fost cam obraznic, m-a si blocat pe pagina lui.
Nu-i conveneau alte opinii, vroia doar laude. 😀

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2660272454233566&id=1569314583329364

CEZAR spunea...

Si pare cumva ca are nevoie de ...pensie ?? Nastase zic
A se vedea ce masina i-a facut cadou noii si nurlii sotioara ..la 71 de ani ! Nastase..ca ea o avea vreo 30....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Da, aseara la Romania tv, sotul Dnei Firea, un om extraordinar, un primar pe cinste si ofiter model, a anuntat Apocalipsa la drepturile militarilor din partea PNL! E UN ADVETISMENT CE TREBUIE BAGAT IN SEAMA! Daca va dati voturile gastilor dreptei, puteti sa va luati adio pentru 4 ani de la orice asteptari! Nu va este deajuns sa observati ca la pus pe Ciuca sa ne amane pana dupa alegeri, stiind exact ca vor castiga? Dupa algeri, adio drepturi! Au declarat deja austeritatea si ca cine majoreaza pensii si salarii ,,SUNT CRIMINALI!'' Taiati-va craca cu mana Dv si o sa aveti de suferit, poate pana la moarte pentru o parte din noi! Si eu urasc faptul ca idioata de Fiola ne-a paradit, dar nu uitati ca PSD, in ansamblu, este pentru dat si reparat, se poate trata si negocia cu ei politic, omeneste, mai gasesti intelegere, dar cu dreapta sub nici o forma, ca ei nu sunt pentru dat, ci doar pentru austeritate si taiat! Sunteti cu parul alb, aveti o varsta, inca nu ati inteles asta in 30 de ani de politica? SPER SA MA FI FACUT INTELES, SI AM SA IGNOR INJURATURILE VENITE DIN DREAPTA, NEFIIND MAI GRELE CA TAIERILE SI AUSTERITATEA! Sanatate!

Calinmihaib12 spunea...

..TOTUL se desfășoară conform PLANULUI..!(.totul e în..grafic)
ORBAN.."groghy".afirma nonșalant că "PNL" a câștigat în
BUCURESTI..!(."PNL", așa cum scriam..e un USER NAME,încă din 1989..!,asemenea..altor"partide" .. din PRIM-PLAN..!
În "contextul.. actual, FSN-ul NU VA PRELUA CONDUCEREA..:LA VEDERE"..! "lăsându-i pe "alții"
în față..!= în zonele.."sensibile"..!
În rest(ul)..băieții fac..BANI.!

anonim spunea...

Se poate si cu altfel de studii in afara celor psd-iste(studii in securitate geostrategica planetara ,galactica etc...luate contracost...teodorovici macar a fost mai corect cand a spus"nici nu stiam de ea si mi-a adus-o la birou"(licenta)
Cati or fi pe aici cu asemenea "studii".Pe unul il stiu eu

Primar Brasov

Allen Coliban brașovean, șagunist, două facultăți terminate – Calculatoare și Marketing. Experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței. Mi-a plăcut mereu să învăț, să experimentez, să deschid drumuri. La 14 ani învățam grafică în Corel DRAW, la 20 de ani aveam propria firma de software și clienți internaționali, la 27 de ani eram director de producție, la 31 de ani președinte de federație.
Nu fac parte nu simpatizez partide sunt doar ofticat pe hoti pe mincinosi si pe manipulatori(unul il stiu eu)...si nu e vorba de admin.El e psd-ist si recunoaste asta deci e ok....altii se dau "virgine"apolitice dar sunt mai rau decat profesionistele de bordel(unul il stiu eu):)))

ifrim spunea...

Ce nu te ucide te-ntărește!

Huhu Rezea spunea...

Tu de ce nu-ți declari convingerile politice? Stim doar că ești doar anti... Si comuniștii, și legionarii... și neomarxiștii sunt anti.

Calinmihaib12 spunea...

.nicăieri în lumea civilizată, .."numărarea"..și comunicarea voturilor nu durează..ca la NOI!
..=ASTA:..înseamnă pur și simplu: MANIPULAREA cifrelor reale..!

ifrim spunea...

Pe cetățean îl interesează apă curentă,canalizare,străzi asfaltate,grădiniță,școală,biserică,minimarket,medic,farmacie.Dacă le-a organizat p'astea restul nu prezintă importanță.Se încadrează la pierderi colaterale.Și meșterul Manole a zidit-o pe Ana să ctitorească ceva durabil!

Leo spunea...

Și Mircică zice că e bun plx/199....
http://sindicatulcmd.blogspot.com/

Calinmihaib12 spunea...

..Ce fel de.."brașovean" e "ALLEN" "COLIBAN"..?,..ce naționalitate are..?
..si ce "rol" va avea în funcția de primar al BRAȘOVULUI..?
Intrebare valabilă și pentru: primarul din TIMIȘOARA,..din TÂRGU MUREȘ..,Clotilde ARMAND în
BUCURESTI ..?

Calinmihaib12 spunea...

1..intrebare: e vreo diferență reală intre "neo-marxisti" și social-democrați..?
2...cum să votezi un MORT..,DECEDAT.. (ca să-l citez pe fostul ministru de interne DUȘA)..in urmă cu 10 zile,iar AUTORITĂȚILE ..= în TIMPUL..ăsta = ..ce păzesc..?
..NESIMȚIREA,INDOLENȚA,..chiar NEBUNIA [și/sau MANIPULAREA= de tip = "nebunoid"(=cuvânt inventat ad-hoc),..tronează.. în viața noastră publică..!

Alex spunea...

La alegerile locale fiind votat omul si nu formatiunea politica din care face parte ,nu au fost atat de mari surprizele.Unii si-au tras-o singuri prin atitudinea avuta fata de contracandidati.Bunaoara la Bucuresti cand Nicusor Dan ,pe care mi-a placut sa-l alint "Muci in ceai" ,datorita obiceiului de a face bilute in Parlament
,obicei dacic se pare,tinea o mica intrunire pe o strada din capitala vorbindu-le simpatizantilor sai,cateva camioane de la salubritate se invarteau in jurul lor stropind si claxonand.Faceau atata harmalaie ca N.D.nici nu se mai auzea in difuzoare.Un politist local mai sugubat parca ,se prefacea ca dirijeaza traficul.Din toata harmalaia creata s-a tras concluzia ca lucrarea a fost pusa la cale de P.S.D. Pe aia de la primarie i-a apucat sa faca deratizare exact in momentul in care acesta tinea speach-ul.Harmalaia nu a incetat decat in momentul cand N.D.a plecat de acolo.N.D.a mai fost faultat de cateva ori in alte moduri.Votarea lui N.D.ca primar a fost un raspuns al tineretului la afronturile aduse de unii membrii P.S.D.acestuia.Uneori si contracampania electorala se poate intoarce impotriva a aceluia care o practica.Tineretul acesta # si I.T.-st este prea putin interesat de partea sociala ,are impresia ca daca vine la conducere U.S.R. sau formatiuni mai noi politice va fi o "tara ca afara", unii nestiind cu exactitate ce implica acest lucru.
Nici prin gand nu mi-a trecut vreodata ca Nicusor Dan va ajunge primar general.
De la matematica la administratie este o cale atat de lunga.Vanghelie care stia doar tabla adunarii a facut probabil mai multa treaba decat va face acesta.Poate ma insel.La noi in localitate a ramas tot primarul de la P.S.D.A facut si face treaba.Omul potrivit la locul potrivit.

reddog spunea...

Corect ce spune Huhureaza.
El vrea sa fie ca Beria de la bolsevici.
E greu ce vrea el, nu ne uitam eroii ucisi de hoardele barbare.
Toata floarea militara, politica si economica a Romaniei.
Oamenii care au facut Romania Mare au ajuns in puscariile comuniste.

M spunea...

@Ifrim

E opinia dumneavoastră și, din păcate a multor români. Eu nu aș vota un pedofil chiar dacă mi-ar promite că îmi asfaltează strada.

Se pare că pentru admiratorii lozincii: "fără penali" asta nu contează!
Nu mă mir! Doar constat! Nu uit că și domnul Johannis, comandantul suprem, a fost implicat în înfieri ilegale iar înțeleptul popor român l-a votat cu 66%.

https://gazetadecluj.ro/implicarea-sotilor-iohannis-traficul-international-de-copii-si-schimbarea-la-fata-lui-dan-tapalaga/

Apropo, dacă "doar traduci" o intermediere ilegală nu răspunzi penal? Întreb pentru un prieten!

Cezar spunea...

..oamenii aia au votat dupa o logica foarte pragmatica...sa nu piarda pozitia de primar
Acum vor veni cu o noua persoana..pentru ca alegerile se vor relua...intelegi dotțore??

anonim spunea...

Calinmihaib@gmail.com
legea prevede ca daca,candidatul decedeaza pana in/cu doua sapt inainte de alegeri acesta nu mai poate fi scos din liste din motive tehnice.Aaaa ca esti dobitoc si desi sti ca-i mort tot pui stampila asta-i din cauza ca acolo sunt sunt multi pe care-i cheama probabil "cap de bou" si asta-i numai vina lor(numele este real/chiar exista).Mai mult: Au declarat dupa ce s-au intors de la cimitir(unde au sarbatorit victoria pe bune) ca si la repetarea votului vor vota tot cu decedatul. S-a intamplat la Deveselu la olteni(asta nu vrei s-o spui caline)Mai sunt destui primari si prin alte parti care au castigat din puscarie.....sau condamnati la puscarie.vezi caz Rm Valcea ca huhurez e de acolo si a votat:))))

Cezar spunea...

Este incredibil ce se scrie pe net..despre acest pseudoamiral
In fapt..un profesoras facut amiral de..de..Basinescu desigur
Afaceri imobiliare cit cuprinde..etc...cititi ca nu doare...

anonim spunea...

Nefericit exemplu cu Vanghelie "gospodar"Cu restul afirmatiilor da!
PS Fiul meu este IT-ist si gresesti total in ceea ce spui.Nu ma obosesc sa-ti explic,Nu IT-istii ies din caverne ci altii care se cred ca sunt atotstiutori si fac judecati "de valoare" cu pretentia de axioma universala.Doar prostii au asemenea pretentii.De ce? Pt ca sunt prosti si in fata lor nici un argument nu are valoare.E la fel ca la prostii care se duc sa se milogeasca de un zeu imaginar,dupa care se imbata si injura chiar zeul respectiv indiferent ca se numeste dumnezeu sau cristos sau orice alta denumire.....basme taica basme de adormit constiintele si pt imbogatirea popilor...sau n-o fi asa? Hai contrazice-ma!

Mihai spunea...

Ufffff!!!!!!
Mă bucur că domnul Huhurez si-a revenit🤣🤣Parca si @ Leon ,pe jumătate 🤣🤣
Mai trebuie sa se obișnuiască cu lipsa de pe A 3 a lu madam " Stirea".
Sigur va fi cu ochii pe " Plicusor ban"🤣
Go to "dragi alesi"la înfruptat din salarizarea autonomă in administratie a lu madam LOV.
Sper sa mai ramana ceva bănuți si pentru sare la capritele lui Cezar.
Oare noua demnitate a lu madam LOV este compatibilă cu salarizarea autonomă din administratie? Cât de "simțita " indemnizație de primar isi va stabili butonand " mod autonom" din banul public.
Ii vor ajunge banii din bugetul local sau va cere ceva peste si de la bugetul de stat.
In prefata L153 spunea că primarii au obligatia sa se încadreze în bugetul local!!!!!!De vazut,dmnilor@ Huhurez,Leon & co
Si spre liniste; Usr dispare exact cum a apărut.....mai mult entuziasm la naștere doar ....in rest ....



Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, eu sunt bucuros că Moldova a început să-și revină.
1. În Vrancea P.S.D. a câștigat doar Primăria, funcția de Președinte al C.J. nu avea cum să o câștige pentru că de prea mulți ani domnea un „Baronet tupeist și antipatic cu multe bube în cap și care trebuia înlocuit de la centru”.
2. Îmi pare rău de Iași unde fostul P.S.D.-ist Mihai Chirica (actual P.N.L.-ist) a câștigat Primăria cu 42% față de contracandidatul U.S.R. cu 30% iar P.N.L.-istul Costel Alexe (actualul ministru al mediului) devine Președinte al Consiliului Județean (P.N.L. câștigă după 30 de ani Iașiul). Păcat că P.S.D.-ul a pierdut un oraș atât de mare cu foarte mulți votanți P.S.D. și un primar iubit de localnici și totul a pornit de la faptul că Șeful de la București nu-și recunoaște uneori greșelile: „Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, liderul organizației județene a PSD, a declarat duminică, într-un interviu televizat, că nu este mulțumit de modul în care Liviu Dragnea conduce partidul, el adăugând că „politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă” în această etapă a democrației. / Întrebat dacă este mulțumit de modul cum Dragnea conduce PSD, Chirica a răspuns că nu. „Sincer, nu. Dacă aș fi fost mulțumit, aș fi tăcut și aș fi înghițit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership și e nevoie de o schimbare în managementul politic”, a mai spus primarul ieșean”. Primarul Chirică dezertează și P.S.D.-ul pierde un primar și zeci sau poate sute de mii de voturi. Cine a greșit ? Păi vă spun eu. Cei 3 domni Generali, domnul Col.(r)dr., domnul Coarnă și alții care chipurile au fost și sunt mari comandanți, DAR CARE NU RECUNOSC (,) CĂ PROIECTUL PLx-199/2020 „Articol unic” al domnului Huhu Rezea este cel mai corect, simplu și urgent de pus în practică.
3. La Suceava P.N.L.-ul nu avea cum să piardă, domnul Lungu = 5 mandate de primar, domnul Flutur este reales Președinte al C.J. (acolo patria lucrează, numic nu mișcă, „Gheorghe Flutur a apărut în tabelul de testare drept medic. Consilierul lui personal apare pe aceeaşi listă. Un alt consilier a fost trecut drept angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Toţi au aflat că au coronavirus mult înaintea medicilor din spital”. (https://observatornews.ro/eveniment/gheorghe-flutur-medic-lista-testare-360453.html).
4. Cât despre municipiul meu P.S.D.-ul câștigă Primăria la diferență de 33 de voturi față de P.N.L. care contest numărătoarea dar este respinsă de BECM. Iar Președintele C.J. câștigă la pas la o diferență de 15.000 de voturi.
5. Pentru domnii președinte KWI, primul ministru L.O. și ministru Ciucă, la Botoșani ați pierdut primăria la o diferență da 33 de voturi. Numai în perioada 2016-2019 au trecut în rezervă de la cele 2 U.M. și C.M.J. peste 30 de cadre militare, nu mai vorbesc de poliție, I.S.U., S.R.I., Poliția de frontier, Penitenciar. Ați pierdut peste 200 de voturi numai de la noi pentru că ne-ați lăsat cu Legea nr. 223/2015 la mâna DGFC, DJ, CPS, și altor afoni în materie cât și a marilor comandanți de sindicate și asociații. Vin Parlamentarele, Moldova e roșie.

monteoru spunea...

plotonere de multe ori vorbesti ca un boschetar.Si boschetarul vrea bani mai multi dar uita ca mai trebuie sa si munceasca.La 12 ani vechime de munca sa zici multumesc ca ai pensie mai mare decat ajutorul social.Ce ai frecat dupa ce ai fost trecut in rezerva?

Huhu Rezea spunea...

Băi dezakord de Bartolomeu, cât ai fost tu în comă, Gutău a fost și achitat, pentru că la CEDO s-a constatat că în România nu s-a bucurat de un proces corect în timpul regimului de tristă amintire, regim votat de tăntălăi ca tine.

Mihai spunea...

Si dacă lucrau corect la darea de mita si se bucura de un proces corect ,he,he,he
Nu era greu ,dar s-a întâmplat tocmai invers .....

Huhu Rezea spunea...

Nătăfletele de Făgăraș nu a fost în stare să țină nici de familie...cum o să poată să administreze cel mai mare oraș al țării?
De fi-sa a scăpat cu o pensie alimentară de 1600 lei... ceva mai mult decât pensia lui Flavius.

anonim spunea...

@ avia
si eu cred ca usr si-a atins maximul posibilitatilor gata se sparge balonul
LOV le-a dat "m**e" propriilor sustinatori de partid si din localitate
Femeia a jucat carte excelent...stia ca este pe faras la psd pe loc neeligibil, in alt partid ca traseist nici o sansa,,,deeci singura sansa si aia fiind obligata de situatie sa candideze ca primar si i-a iesit pe baza de "multi si prosti"
Acu ce sa zic,are ce sa dea LOV la craioveni....La cata m**e a luat de la militari are vagoane de dat in Craiova.N-o sa ramana fara "marfa" niciodata :)))

Calinmihaib12 spunea...

S.D.:eu mă refeream la "AUTORITĂTI"; intr-o țară cu oameni si autorități normale(nu leneșe,nesimțite.)argumentul cu "motive tehnice"(..de "gâgă"..) nu stă în picioare..!
Trebuia ca..în max.2-3 zile să tipărească cele câteva mii de buletine de vot(3-5 mii) și să le transporte acolo..!în localitatea aceea mică..!

M spunea...

Eu stau linistit. Mucusor o sa mareasca salariile in Bucuresti la 1400 de euro.
O sa il intreb daca o sa creasca si pensiile militare! 😁

spiritul lui Haret spunea...

E rau cand prostul se crede destept.Nu este el atat de vina cat cel care ii permite sa se exprime.El nu intelege ca omul care munceste nu ajunge niciodata sa cerseasca.

Alex spunea...

Domnule SD,
Deocamdata cei mai dedicati schimbarii sunt tinerii.Marea majoritate a acestora ori au lucrat ,sau lucreaza pe dincolo la diferite corporatii ori in I.T.Am spus I.T.deoarece acestia spre deosebire de alte meserii sunt mai bine informati.Chiar la votul de duminica s-a vehiculat ideea ca in localitatile unde a fost votata schimbarea,tinerii au iesit in numar mare la vot d.m.si seara si astfel au inclinat balanta in defavoarea favoritului.Exemplul f.bun a fost Timisoara si Bucuresti.Au votat schimbarea.De ce? Nu inseamna ca cei care au votat schimbarea au facut un lucru rau,ori cei care nu au fost I.T.-sti erau oamenii cavernelor.Pur si simplu asta a fost gandirea lor ,poate au cunoscut si cealalta fatza a candidatilor,nerealizarile lor sau pur si simplu unii sau saturat sa vada aceeasi persoana pe fotoliul de primar de 16 ori 20 de ani.In acest ultim caz au gresit daca cel in cauza a fost dedicat comunitatii
In acest moment pe t.v.r.1 Zambet de gheatza multumeste tinerilor care au participat in numar mare la vot.Ca niciodata.

anonim spunea...

Balamucul abia a inceput
Urmeaza parlamentarele pe 6 dec. si campania electorala(neoficial) a inceput de aseara de la ora 21
Acu sa te tii!!!:))

Leon spunea...

@Avia, aproape mai convins !
Dupa 6-7 ani de crestere economica, de salarii, pensii, alocatii, scaderi de taxe si impozite, etc. din timpul guvernarii PSD, mi s-a facut dor de austeritatea din epoca Basescu, si voi vota in Decembrie cu Dreapta..!
Da-mi un sfat totusi, pe cine sa pun stampila pe USR+ sau PNL..??

M spunea...

Întrebarea ar fi: care schimbare? Că eu nu văd nimic schimbat!

Chiar și cei mai încrâncenați suporteri ai lui Nicușor Dna au recunoscut că miroase a trafic de influență chestia cu "Câine".
Și chiar dacă nu ar fi, ce a apărat el? O construcție transformată din librărie în cârciumă și imobil ÎNTR-UN PARC! Păi cum e asta cu "necesarul de spațiu verde"?

A fost un vot "împotriva". Iar la recepție nu a fost decât Nicușor care o să facă upgrade de la "Plicușor" la "Sacoșă" 😂

Cred că și cetățeanul german s-a dus mulțumit la culcare acum 75 de ani. Votase „Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei” și pe domnul Hitler care promiseseră schimbarea!

Știți că nu sunt un fan PSD dar mă îngrozește discursul despre "eliminarea unui partid". Mai ales când e rostit tot de un german.

Mihai spunea...

Din cate observ ,domnul Huhurez are remușcări pentru ca nu a facut mai mult ( tot posibilul - in limbaj tovarasesc) pe acest blog pentru a convinge electorul sa adere la intențiile dumnealui de vot.
Se poate insa revanșa la parlamentare.
Numai bine ca parlamentarele vor avea loc prin vremea cand prin Moldova si Oltenia se da cep pe la butoaiele cu molan.
Ii va fi mult mai usor sa-i convingă in aceasta perioadă la " calea cea bună ".
Cand se vor trezi si vor vedea Moldova si Oltenia "rosie pana la urechi" sigur vor grăi inca mahmuri " Unde-i gaura ,,ca am belit .... , E de rău, trebuie sa dăm poporul ce am promis . Scapa fiecare cum poate" 🤣

Alex spunea...

Votul pe care-l voi da in decembrie ,va oglindi cu claritate atitudinea mea fata de cei care puteau si pot inca sa faca ceva ptr.pensionarii militari.

anonim spunea...

Calinmihaib@gmail.com
Eu v-am spus ce prevede legea aia facuta de parlament ca doar n-am facut-o eu.Cum ziceti dvs cu "alea 2-3 zile" asa o fi dar nimeni nu putea/nu-si permitea sa incalce legea asa netam-nesam
Si apoi in cazul in care nu stiti mai este o comuna (nu-i retin numele) primarul care era "fost" a devenit "noul" primar la exit poll orele 21.Ironia vietii: pe la ora 01-02 a mierlit-o iar medicul i-a constatat decesul(punct) Cauza:infarct miocardic,camera ventriculara inferioara stanga
Concluzia mea: Bine ar fi ca asta sa fie SINGURA lege imperfecta iar CELELALTE sa fie facute si respectate in litera si spiritul lor
seara buna !

Viorel spunea...

Domnule spiritul lui Haret, cu tot respectul vă rog să vă mai analizați o dată comentariul și să-mi explicați și mie două lucruri pe care nu le înțeleg. „E rau cand prostul se crede destept.Nu este el atat de vina cat cel care ii permite sa se exprime”. Deci ce să înțeleg, că deșteptul nu trebuie să îi permită prostului să se exprime, și atunci unde mai este Democrația din România de după 1989 sau trăiți din amintiri când totul se discuta în ședințe de partid și atunci pe bază de bilețel ca să știi exact ce trebuie să spui (știu din propria experiență, deci să nu vă considerați ofensat). „El nu intelege ca omul care munceste nu ajunge niciodata sa cerseasca”. Păi și cerșitul este o muncă și încă una grea, rușinoasă (ca și a celor de la Urban Serv care au spor de rușine). Dacă nu mă credeți, încercați, stați la colțul străzii și cerșiți. Să vedeți ce greu este, mai grea decât furatul. Politicieni care cerșesc nu o să vedeți dar care fură sunt destui. Stați să se termine alegerile. În plus mai degrabă ajut și cred un cerșetor (chiar dacă mă minte) decât un hoț. La cine țineți mai mult, la cerșetorul de la colțul străzii sau la hoțul care va / ne-a furat din pensie.

Mihai spunea...

Spectaculoasa săptămână!
Dacă Mucusor al Mucurestenilor isi exprima intenția de a candida la Primăria Sibiu ,in mod sigur sibienii fugeau până la ultimul in munți 🤣🤣🤣

Mihai spunea...

Acuma sa fim realiști.
Sigur in debut vom asista la " o păruială damboviteana cu influențe ferentariene " intre pnl-usr-plus in lupta pentru ciolan in consiliul general ,local,etc
După care vor trece pe front in linia I.

Mihai spunea...

@ Leon
Aproape ai dreptate . Daca a ținut L C Kovesi lupa pe ei și le-a fost frica sa bage mana pana la cot la miere a fost si crestere economica si bani la buget.

Iulian Mareș spunea...

Nu a dorit Florian și Virgil sa candideze la Sibiu pt că SB a căzut de pe locul 3 pe 15, că ritm de dezvoltare!
Aeroportul doar ce mai produce! ... noxe.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@MONTEORU, te ocupi cu monta si bagi ochiul si mana la altii? Te-am intrebat ceva de vorba ca sa-mi parlesti? Stai in patratica ta si molfaie-ti covrigul ca nu o scoti la capt de mine. Vezi ca Cezarica nu te accepta in turma lui, stiind ca țapii nu se mulg, ci se pun la prasila, dar la varsta ta...

anonim spunea...

M
Nu va mai grabiti ca in prima etapa le-a marit teodorovici:))...ce?? nu v-ajunge?
Ahaaa deci asta trebuie sa faca un primar.Multumesc pt lamuriri:)

anonim spunea...

@Alex
O spuneti de parca votul dvs ar decide soarta tuturor....cand colo e doar 1(un)vot si atat( ca si al meu sau oricare altul)
O sa cada pe spate MApN-ul MAI-ul serviciile si toate asociatiile daca va citesc aia postarea
O sa intre brusc in vertij:)

Calinmihaib12 spunea...

D-le SD:..am înțeles ideea, dar cele spuse confirmă faptu că legislația =deseori =e scrisă in așa fel încât să "incurce" lucrurile,..nu să le "dezlege"(o sintagmă folosită în justiție..)

Iulian Mareș spunea...

In primul rând, să-mi arate cineva unde au muncit neomarxiștii? Exclus la ONG și urlatul prin piețe...
In scurt timp le va cădea cerul în cap...
Eu sper că se vor descurca...😂

Iulian Mareș spunea...

Leon,
USR este de stânga sau dreapta?
Că să înțeleagă și novicii despre ce vorbim.
Și pt că eu nu am rețineri: Virgil și Florian au creat USR la ordin extern, de la cei cu care ar fi trebuit să coopereze și nu să ingenunkieze structuri întregi, exact că în anii 50!

Leon spunea...

Alo, DNA-ul : "Este dezastru în finanțele publice. Deficitul bugetar a ajuns la 55 miliarde lei la august, cat in anii 2017 si 2018 cumulat. Este de 2,5 ori mai mare decat cel din 2019 - aceeasi perioadă.
Deficitul bugetar a depasit 5% din PIB. Romania se află incă din martie, inainte de aparitia efectelor coronavirus, intr-un derapaj grav. Deficite mai mari inseamna datorii mai mari. Deficite mai mari inseamna cheltuieli mai mari cu dobanzile. La 8 luni din anul curent, cheltuielile cu dobanzile au crescut cu 22%. Nemaivăzut în perioada postdecembristă", transmite Cristian Socol."(dcnews)..!

Alex spunea...

Muc cel Mic contrar asteptarilor va face treaba.Este clar! A stabilit deja ca la o intersectie ptr.a fluidiza traficul , este neaparata rezolvarea integralei de la x egal cu 4 pana la n.Problema parcarilor este mult mai simpla ptr.ca in acest caz se va aplica teorema lui L' opital.Ce sa o mai dam la intors! In cazul unui sens giratoriu ,cel cu fantana arteziana multipla nu este necesara matematica ,va fi ajutat de profu' de fizica,Mutu .Spunea ceva parca de mecanica fluidelor.Cifre imbinate cu formule frate! O sa stea toata ziua pe calculator.

Leon spunea...

https://m.jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/deficit-bugetar-urias-ministrul-florin-citu-recunoaste-dezastrul-abia-dupa-alegeri-856706.html

reddog spunea...

Huhurezul cred ca e in perfuzii.
Pare cam lesinat.
Poate se supara si iese cu cuponul in piata intre ai sai, astia de stanga....
Si se apuca sa cante Sculati voi oropsiti ai sortii.
Problema e ca nu prea se supara, doar aici e tare in clont. 😂😂👮😇💂

Alex spunea...

Un singur vot poate face in multe cazuri diferenta.Ar fi fost necesare voturile noastre ale tuturor dar,dupa cum am mai aratat intr-un comentariu ,lipsa de unitate intre asociatii face imposibil acest fapt.Daca acesti reprezentanti ai nostrii nu ar urmari alte interese ,acest deziderat s-ar putea realiza.In momentul de fata pe mine nu ma intereseaza vorbele ; votul meu si probabil al tuturor pensionarilor militari ,o sa-l aiba dupa ce modificarile in favoarea noastra vor fi legiferate.Mi s-ar parea anormal ca votul meu sa nu-l dau paridului care imi face bine.

monteoru spunea...

Viorele tu observi ce limbaj intrebuinteaza acest care se autointituleaza jurnalist de investigatie?Nu iti creiaza diconfort cand improasca cu laturi atat in stanga cat si in dreapta?Suntem oameni civilizati in masura sa purtam un dialog chiar si in contradictoriu sau suntem boschetari?Esti liber sa te exprimi,poti sa lauzi sau sa critici.Este opinia ta dar fa-o fratele meu cu decenta.Vezi ca sunt cersetori apti de munca.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In comparatie cu o mânăstire, politica e un bordel...

Viorel spunea...

Domnule SD: Ccompletare la comentariul anterior, vedeți cât de mult poate conta 1 (un) vot domnule SD. Un vot te poate face primar.
La Școala Gimnazială Măcărești, comuna Prisăcani, au fost organizate două secții de votare: 589 și 590. La prima secție, prezența a fost 0% (din 1.693 de alegători înscriși pe listă), informează Ziarul de Iași. https://alephnews.ro/alegeri-locale-2020/sectia-de-votare-cu-prezenta-de-0-la-urne/.

Viorel spunea...

Domnule SD: Completare la completare (sper că v-ați lămurit ce mult contează un leu când nu-l ai) Primarul în funcţie, Corneliu Cristian, candidat din partea PNL Vrancea, şi-a adjudecat un nou mandat cu 480 de voturi, în timp ce contracandidatul său, independentul Costel Seciu, a reuşit să strângă 479 de voturi din cele 1.346 de voturi valabil exprimate, potrivit rezultatelor provizorii comunicate luni de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), informează Agerpres.
Citeşte întreaga ştire: Primărie dintr-o comună din Vrancea, câștigată la un singur vot diferență. https://www.libertatea.ro/stiri/primarie-dintr-o-comuna-din-vrancea-castigata-la-un-singur-vot-diferenta-3140180.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
are sau nu are nevoie nu trebuie analizat decat prin prisma dreptului legal: are dreptul la pensie? Are!
Basescu/"Regina", din declaratiile hotilor cu staif, traieste din pensie?

Iulian Mareș spunea...

M,
*imi permit sa te corectez putin.... 66% din 50% = 33% din electorat!
**raspunzi, dar niciun "hatru"-forma eufemistica, nu va recunoaste asta!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
*nu este "profesoras", este profesor universitar, parca a fost kiar decan/comandant la AcNv!?
**afacerile imobiliare unesc penelistii; si nici nu e rau cand un militar prospera!
***anii trecuti au fost lucruri mult mai grave prin AcNv: cadre didactice cu contracte de colaborare cu firme straine, plecari afara sau in CO fara instiintare, prelungiri de CO. Lucruri neclare cu militaria pe acolo!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Legionarii au fost numai pentru tara!

Iulian Mareș spunea...

Cezar a raspuns foarte corect....in rest sunt fabulatiile unora, zilnice, din pacate! Ce cred ei, ce ar vrea, cum vad ei...astea sunt abureli iesite din aburii de ....
Felicitari, Cezar!

Iulian Mareș spunea...

Si noul candidat, trecut pe buletinul de vot, cand isi mai facea campania electorala! Legea prevede si rezolvarea acestei situatii!
Cezar a reprodus excelent!

Dan B. spunea...

Nu pot să-mi ascund minora satisfacție pentru rezultatul dezastruos al PSD la recentele alegeri locale și intuiesc o și mai drastică înfrângere la cele parlamentare. De ce?
Pentru infatuarea cu care alde Ponta, Dragnea, Dăncilă, O. Vasilescu, Fifor și Leș au guvernat în detrimentul Armatei Române, al resursei umane a acesteia, fie ea activă sau în rezervă. Cred că nu-i cazul să vă reamintesc cum „gulerații” din MApN, deveniți complici peste noapte ai politicienilor, au „emanat” sau au contribuit la apariția unor OUG foarte „toxice”, gen 57/2015, 59/2017, 114/2019, ca să nu mai zic și de Legea 153/2017, un dezastru legislativ pentru militari (personal, O. Vasilescu, în sediul PSD, cu Fifor în dreapta și cu Teodorovici în stânga, mi-a spus că proiectul legislativ s-a întors de la avizarea MApN fără să se fi adăugat, modificat sau radiat nici măcar o virgulă).
Să nu-mi spuneți că OUG 57/2015 ar fi în cârca guvernului Cioloș, căci ăsta n-a avut ocazia nici să se „trezească” bine după nesperata înscăunare, mai ales că Art 40 a fost strecurat fraudulos, tot cu complicitatea lui M. Iliescu și a „guleraților” din MApN, în mapa cu proiectatul de ordonanță.
Menționez că, în niciun caz, nu sunt fanul neofasciștilor din USR+, al borfașilor din PNL sau PMP, dar trufia liderilor PSD și încrederea lor oarbă în zisele escroacei oltence m-a exasperat.

Iulian Mareș spunea...

Cu dedicatie pentru Viorel!

Un moldovean, după câțiva ani de lucru în străinătate se întoarce acasă.

Într-o seară se duce în vizită la un cumătru.
A luat o sticlă de băutură și niște banane pentru fiul cumătrului.
Stau ei la masă, beau, mănâncă, discuții de viață.
La un moment dat vine băiatul, ia o banană de pe masă și o mănâncă cu tot cu coajă.
Omul, în gandul lui: “Să-i zic ceva, o să pară că am venit cu fitze din Europa și o sș se supere”. Și tace.
Mai trece o bucată de timp, copilul mai ia o banană și iar o mănâncă cu tot cu coajă.
Omul nu mai rabdă și îi zice cumătrului:
– Auzi, cumetre, da’ băiatul tău nu mănâncă corect bananele.
La care, tatăl:
– Dumnezeii mă-tii de copil! Cu pâine ți-am zis! Cu pâine!

Iulian Mareș spunea...

Pentru informarea celor cu frunti fierbinti si/sau netede sau prost informati! ...tot eufemism!!!!

La nivel național:
- 20 consilii județene
- 17 primării de mari municipii
- aproape 1500 primării
- 32% scor politic (plecând de la sub 20% după prezidențiale).

Pentru un partid "scos de pe scena politică" cum clamează Dulapul lui Mutu, Wuhannis, arată chiar bine.
*Asta este statistica!!!

M spunea...

@Iulian Mareș

Teoria spune ca nu exista "partid de stanga" sau "partid de dreapta" in zilele noastre. Doar amestec idei pe cele doua directii: libertate sau egalitate.

USR are idei din ambele directii (ca toate partidele) dar facute pentru gandirea simpla a sustinatorilor sai. Pe scurt: libertatea este extraordinara cu o sigura conditie: sa nu fie cineva care sa fi reusit in viata mai bine decat ai nostri. In acel moment renunta la aiurelile cu libertatea si cer IMEDIAT egalitate.

Libertatea si egalitatea sunt antagonice. Mai multa libertate inseamna mai putina egalitate si invers. La fel ca si aici pe blog, unii doresc libertatea altii egalitatea!
😁

Huhu Rezea spunea...

Politicienii PSD au satisfăcut toate cererile bugetarea ale instituțiilor de apărare. Si atuci cănd cererile de reglementare au fost defavorabile rezerviștilor.
Slab ești, Buz! Păi...proiectul ajunsese la Lov tot de la gulerați, cum să-l mai modifice?

Leon spunea...

Te contrazici singur in aceeasi fraza, adica proiectul L.153/2017 a fost avizat si de MApN FARA OBSERVATII, si tot Olguta este vinovata..?

Iulian Mareș spunea...

Mie mi-e că sunt cam de extremă stânga!
Oricum inteligenții asimptomatici sunt drăguți, până la un punct!
Impunerea voinței prin presiunea grupului din stradă este păguboasă și periculoasă!

Huhu Rezea spunea...

Intelegerile cu Hitler au fost tot din patriotism?
Legionarii au fost exponenții fascismului și nazismului în România.
Cînd au ajuns la putere, legionarii si-au eliminat adversarii cu pistolul, iar comuniștii cu închisorile.
Românii nu ar trebui să-i lase pe noii marxiști să experimenteze puterea , ca să vadă ce vor face cu ea.
Plicușor deja a sugerat că pasajele Ciurel și Ghica nu au studii de fezabilitate și mediu. Ce va face, le va demola?

Alex spunea...

Mutu s-a grabit.Ar fi fost adevarata afirmatia daca toate cifrele erau la jumatate din cat a spus; dar si atunci cu 16% tot era cel mai mare partid dintre partidele mici(vorba lui Base' mare pisicher asta)
P.S.D.merita o mustruluiala ca un copil neastamparat.Trebuie sa-si faca putina ordine in interior.De la ingamfati ca Oprisan & co.a aparut denumirea de baroni locali.Cred ca la intalnirile de la C.J.Vrancea toti ii pupau inelul de pe deget.Oameni ca asta au distrus partidul plus altii cativa sositi de pe la alte partide.Poate o da cel de sus sa le vina mintea la cap in zilele ce urmeaza.Dupa cum spuneam ,odata mama m-a invatat ca o camasa nu se arunca ptr.ca ai gasit un paduche.In P.S.D.sunt cam multi ,trebuie facuta deratizare in toata regula.

monteoru spunea...

Viorele tu observi ce limbaj intrebuinteaza acest care se autointituleaza jurnalist de investigatie?Nu iti creiaza diconfort cand improasca cu laturi atat in stanga cat si in dreapta?Suntem oameni civilizati in masura sa purtam un dialog chiar si in contradictoriu sau suntem boschetari?Esti liber sa te exprimi,poti sa lauzi sau sa critici.Este opinia ta dar fa-o fratele meu cu decenta.Vezi ca sunt cersetori apti de munca.

Dan B. spunea...

@Huhu&Leon:

Dacă Olguța l-a trimis spre consultare și avizare la MApN, iar proiectul a revenit la expeditor exact cu același conținut, „gulerații” sunt vinovați. Dar Olguța-i vinovată că a pus mai toată Armata în primele două clase de salarizare.

Calinmihaib12 spunea...

..cam.. acum..in urmă un an..eu eram mai.."optimist":
.."estimam"..in ciuda părerilor unora,..că..orice ar face..PSD va lua peste 40 % la vot..!,în 2020..!
Lumea..nu prea intelege CLAR,..ce se ÎNTÂMPLĂ..!,așa că/ rezultă "ceea ce vedem"..!

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, știam și eu una asemănătore cu olteanul care după ce a comandat pița aștepta pâine. Referitor la copilul cumătrului să știți că era băiat deștept asta având în vedere că (a auzit la școală, a văzut pe viu sau la TV. sau i-a spus medicul) fructele se mănâncă (,) cu tot cu coajă findcă (,) conține cele mai multe vitamine. Deci s-a conformat celor învățate. Deștept și taicăsu, pentru că ce și-a spus și așa suntem săraci (ca toată Moldova) dacă mânca bananele cu pâine se sătura, nu trebuia să-i mai dau felul 1 (cartofi...) sau 2 (fasole...) sau o cană cu lapte crud să-l strângă la burtă (vorba moldoveanului). Făcea economie.

Calinmihaib12 spunea...

..Dacă "USR ("ROȘU"=?!!/ALBASTRU =..?! exact = CULORILE DE LA "ANTENA 3 TV"..=REPLIATĂ RAPID,.)cu CIOLOȘ=PSD-ist..!, se crede."cu sacii în căruță"(.se.) ÎNȘEALĂ, mizând pe "credința" electoratului că EI sunt "de dreapta".,sau cel puțin ..:anti PSD..!,.cum lasă să
se înțeleagă:..difuz..PROPAGANDA
MEDIA..! al cărei SCOP este tocmai..IMPUNEREA ..USR-ului pe "piața politică" română..!= ca viitor INLOCUITOR.al "PSD"-ului, nume=SIGLĂ "uzată".., "rănită"..în"bătălii"..!??!

Calinmihaib12 spunea...

ALEX:..și "dezinsectizare"..!..e valabil la toate "partidele !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O sa vedeti o rasturnare, radicala, de scor la parlamentare in favoarea stangii, daca le vine mitea la cap, dar cu un tradator ca Ponta o sa foe cam greu, eu nestiind cat de gurva politica, vicleana si perversa poate si acest tradator ordinar, care si-a pus gealatii sa tradeze la locale PSD! Ciolacu, daca-l informeza cineva sa faca dreptate la pensiile militare si sa dea dreumul macar la plx 199,bine impanat cu drepturi avantajoase, va avea voturile noastre asigurate! Tot sistemul integral, cu activi si rezervisti, se ridica binisor la 450.000, plus ,,fameleoanele'' si ,,pretinii!''

Viorel spunea...

Domnule monteoru, un veritabil jurnalist de investigații nu trebuie contrazis. Știe dânsul ce știe. Spre exemplu dacă vă întreb pe dumneavoastră, cine era mai bun Sherlock Holmes sau Dr. Watson, ce răspuns îmi dați ? Așa și cu unii politicieni din ambele partide de care a depins soarata noastră, cine a fost mai bun, X din stânga sau Y din dreapta. Concluzia. Nici unul. Și PSD-ul o putea rezolva (când a avut majoritate) și PNL-ul. Dacă vor, ambele încă mai pot rezolva situația până la alegerile parlamentare.
Sper să nu se supere domnul Huhu Rezea pentru mărimea comentariului. CITIȚI VĂ ROG SPICUIRI DIN PETIȚIILE ADRESATE ȘI PREZICERILE BABEI VANGA / Viorel.
I. 23.07.2019: Spicuiri din (este amplă) Petiție adresată ministrului Finanțelor Publice domnul Eugen-Orlando TEODOROVICI înregistrată la nr. 683488/29.07.2019, ca urmare a: „Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, la reuniunea PSD Mureș, că sistemul de recalculare al pensiilor din România este învechit şi, de aceea, există riscul ca unele persoane să nu mai fie în viaţă până când li se vor recalcula pensiile”. Din anul 1989 și până anul trecut Moldova a fost ROȘIE / P.S.D. indiferent de alegeri, prezidențiale, locale, parlamentere și mai nou europarlamentare, referendum, etc. De ce oare de anul acesta s-a schimbat ? Pentru că în 30 de ani de democrație în mare parte cu P.S.D. la guvernare, nici un guvern nu a vrut să numească vreun ministru din zona Moldovei proporțional cu procentajul voturilor obținute. Oare chiar suntem prea proști ? Dacă nu vom fi băgați în seamă moldovenii vă vor uita, nu pe dumneavoastră ci ca PARTID. Deja s-a văzut la europarlamentare. Și nu uitați, activi și rezerviști (din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională), soții, copii, părinți suntem peste 1.500.000. Reveniți la Legea 223/2015, eliminați inechitățile din O.U.G. nr. 57/2015, 59/2017 și 114/2018. Și la noi cresc prețurile la alimente, utilități, avem și noi copii și părinți care trebuiesc ajutați. Soldați sau generali, ne-am slujit țara și poporul, nu cerem milă ci doar respect.

Viorel spunea...

II. 28.08.2019: Spicuiri din (este amplă) Petiție adresată ministrului Ap.N. Gabriel-Beniamin LEȘ înregistrată la nr. P 199/18.09.2019.
Reveniți la Legea 223/2015, eliminați inechitățile din O.U.G. nr. 57/2015, 59/2017 și 114/2018.
Doar așa veți rămâne în istoria Armatei și inimile militarilor, activi sau rezerviști.
Domnul general GABRIEL OPREA cu toate criticile pe care i le aduc unii și alții a făcut mult bine (în special soldaților-gradaților profesioniști) de la soldat la general atât în cadrul Ministerului Apărării Naționale cât și Ministerului Afacerilor Interne (la nivelul ministerului consider că nu se cunoaște starea de spirit a militarilor activi, zilnic comunicăm rezerviști cu activi în garnizoanele de bază cât și cu colegii din țară, moralul e la pământ cu toate creșterile salariale, zvonistica, noi modificări la pensii în sens negativ, cade guvernul, pensii mutilate, etc).
Ordinele comune sunt semnate pe prima pagină dreapta de către:
- Ministrul Apărării Naționale;
- Ministrul Afacerilor Interne;
- Ministrul Justiției;
- Directorul Serviciului Român de Informații;
- Etc.
Cum se face oare că în Deciziile de actualizare a pensiilor emise de Casa Sectorială de pensii a Ministerului Afacerilor Interne procentul de indexare / majorare aferent anului 2016=5% este luat în calcul și la Casa Sectorială de pensii a Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații, NU ?
Documentul a fost studiat și semnat de persoanele mai sus menționate. A fost oare înțeles diferit ?
III. Nu au vrut să înțeleagă nici unul, nici celălalt, „norocul lor că au căzut prin moțiune”.
ȘTIREA DE FINAL:
IV. 02.12.2019: Spicuiri din (este amplă) Petiție adresată doamnei Viceprim Ministru doamna Raluca TURCAN înregistrată la nr. 15D/1214607.01.2020.
Având în vedre noua structură a guvernului, dorința acestuia (presupun) și a domnului președinte de a rezolva favorabil mare parte din problemele cetățenilor acestei țări, cu tot respectul, am rugămintea de a citi dumneavostră (sau un consilier) ce le-am solicitat și ce le-am prezis miniștrilor și Guvernului Dăncilă încă de pe data de 23.07 și 28.08.2019 respectiv că vor pierde alegerile în special pe zona Moldovei (citiți cu atenție pentru că este icredibil ce a pățit PSD în Moldova).
Dacă nu se vor respecta drepturi obținute prin legi, O.U. făcute și aprobate de Parlament, Guvern și promulgate de Președinte, sunt sigur că ACTUALA GUVERNARE VA PIERDE ȘI ALEGERILE LOCALE ȘI PARLAMENTARE.
V. Încheiere: VĂ ROG SĂ-MI SPUNE-ȚI. LA ALEGERILE LOCALE PNL A OBȚINUT CE ȘI-A DORIT ? DACĂ LA PARLAMENTARE OBȚINE ACELA-ȘI SCOR (CEEA CE NU CRED / MAI PUȚIN) VA PUTEA FACE „GUVERNUL MEU ȘI PRIM MINISTRU” ?


Calinmihaib12 spunea...

C.F.IFRIM:..cine's.."PRETINII"(..= "mascații".. ="acoperiții" din alte zone.."politice", .. "sociale"..?)