Un produs Blogger.

marți, octombrie 27, 2020

De ce au plecat Serban Nicolae și Liviu Pleșoianu din PSD

15 comments
Prima conferință de presă în care parlamentarii Serban Nicolae și Liviu Pleșoianu explică de ce au plecat din PSD, de ce PSD-ul de astăzi este complet opus celui de acum 4 ani.
Proiecte pe care cei doi le vor promova, proiecte blocate în prezent.
-Proiectul de lege care limitează la 4 ani mandatul sefilor serviciilor secrete. proiect pus la dospit de Ciolacu
-Proiectul eliminării din magistratură a celor care au actionat sub imperiul protocoalelor secrete.
-Proiectul transparentizării finanțării ONG. 
 

15 comentarii:

gheo spunea...

Nu-i nici o noutate nici pana la "Eminescu si nici dupa pana in zilele noastre", adevarul care se poate constata fara ochelari spune ce in politica romaneasca, de fiecare data "lupu-si schimba parul dar naravul BA", nu trebuie nici sa fii om de stiinta si nici filosof sa vezi asta.

Xpert 86 spunea...

Dar proiectul cu abrogarea OUG 59/2017 si OUG/2018 cand psd a plafonat pensiile militare pe cand??!!!Pai si ei erau in psd atunci cand s-au adoptat!! Plus amandoi au votat cu doua maini supraimpozitarea pensiilor militare!!! Sa ne lase in pace axesti traseisti!!!!

Calinmihaib12 spunea...

..și ACUM..am "semnale"..că magistrații (justiția..in ansamblu EI..!) are "protocoale" secrete (si/sau nesecrete..!) cu TOATE INSTITUTIILE STATALE..=.. INTERESATE.."ÎN CONTRADICTORIU" cu PERSOANELE FIZICE="VĂTĂMATE". ..!=în DREPTURILE..lor LEGALE..!
Pt.conformitate..cei..2, și ALȚII INTERESAȚI..= nu au decât să se uite prin:..HOTĂRÂRILE.., DECIZIILE ȘI..SENTINȚELE..JUDECĂ TOREȘTI = din TRIBUNALELE.. și CURȚILE de APEL..din toată țara..!

Viorel spunea...

Și Lia-Olguța Vasilescu (nu-i zic doamnă că nu merită) nu a mai candidat la Senat sau Camera Deputaților pentru că după alegerile Parlamentare când PSD-ul va ajunge din nou la guvernare nu va ști ce să răspundă când va fi întrebată de ce Legea nr. 153/2017 sa blocat începând cu 01.01.2021 și nu își mai poate continua majorarea etapizată (pentru unii / pentru că alții au intrat la favoritisme) așa cum s-a lăudat de când a intrat în vigoare și până a pierdut guvernarea.

anonim spunea...

Vad ca au numai proiecte ecologiste cf platformei partidului in care s-au inscris

anonim spunea...

apropo de "printzipurile" afisate in filmulet de catre cei 2 protagonisti

Daca ar fi fost in continuare pe listele PSD, filmuletul de mai sus nu ar fi existat
astea sunt "principiile " celor 2 si nimic altceva...nu ca ar fi singurii, sunt cam toti

Leon spunea...

Cele 4 initiative legislative ale deputatului Liviu Plesoianu, privind modificarea Statutelor SRI, SIE, SPP si STS, au trecut de CD si sunt distribuite la Comisiile din Senat inca din 8.10.2018.
Au numerele: L 619/2018- L 622/2018 sosite de la CD: Pl x nr.182- Pl x nr.185/2018..!
Sunt si cateva avize Negative ale Comisiei de Aparare si Comisiei Juridice din Senat !

marvas66@yahoo.com spunea...

Au fost dati afara de unii mai lacomi...dar ei au ramas la fel de fomisti...si trebuie sa-si gaseasca in gunoaie proteinele...

Mihai Anghel spunea...

Foarte corect

Dan B. spunea...

Aș avea ceva de comentat pe acest subiect, mai ales că-i adevărat, PSD-ul de azi este total anti-PSD-ul din urmă cu 15-20 ani. Dar cum comentariile mele și ale colegilor de blog îmi sunt cenzurate, adică nu aflu de postările Dvs prin e-mail, mă abțin la a mai publica și punctul meu de vedere.
Printr-o setare stranie a administratorului, ajung să aflu prin e-mail numai opiniile acestuia, nu si pe cele ale colegilor.

Mihai spunea...

Da ,asa se face echipa de succes.
Cand a venit la Primărie a dat afară inclusiv generali cu pensii cumulte cu salarii ,care se ocupau de fondurile europene dar nu stiau limbi străine.
A format echipa din tineri bine selectați si realizat lucruri mari in Oradea.Asa sa faca si la CJ.
Asta-i moștenirea psd-udmr!!

https://www.g4media.ro/ilie-bolojan-da-afara-jumatate-din-angajatii-consiliului-judetean-bihor-unii-nici-nu-aveau-loc-prin-birouri.html?fbclid=IwAR0swDMD-PJW02NVs6TsGTa0JOLymRKvlPDR4rdN3AIZYUuv93IJFYOfQUo#.X5hiZjpAZy4.facebook

Ionel spunea...

Cand citesc comentarii ca cele de pana acum, marea lor majoritate, nu pot sa nu exclam DOAMNE MARE ESTE GRADINA TA !!

Alex spunea...

D-le Ionel,
Retine-ti esentialul.Daca cei doi razboinici ai luminii nu plecau din P.S.D.,pleca P.S.D.-ul de langa dansii.
Parerea mea personala este ca P.S.D.incepe sa-si revina.Datorita unor asemenea politicieni a pierdut in ultimii ani tot mai multe procente.Cel putin tinerelul Plesoianu s-a vazut direct presedinte.Vise taica,vise! Serban Nicolae la fel a crezut ca este buricul pamantului.Viata a demonstrat ca nu este asa.O problema ar mai fi cu un domn Codrin care a inventat coada la lopata si samburele la pruna.Acesta inca nu a disparut din P.S.D..Ar trebui sa plece de bunavoie.O domnisoara a plecat silita de un mandat la primaria Craiova ,dar este tot membra.Ciolacu stie exact ce vrea numai ca nu are sange in instalatie .
Cam asta ar fi ideea mister Ionel.Ideea mea of course .


Leo spunea...

Cei 2 nu au pecat.
Ei au fost "înbrânciți" metodologic.

Viorel spunea...

Despre parlamentari și Parlamentul României: „După muncă și răsplată” (indemnizație / salariu).
„Un greu din politică face dezvăluiri incendiare. Politicianul a povestit, într-o intervenție la Radio Guerilla, ce se întâmplă cu adevărat într-una dintre cele mai importante instituții ale statului: Parlamentul României. Cea care a făcut declarațiile șocante este deputatul liberal Adriana Săftoiu”.
„Din 2004, Parlamentul cunoaște o degradare continuă, foarte accelerată, mai ales din 2012. Prima cauză pentru care se decredibilizează e modul în care lucrăm. Când eram jurnaliști în Parlament, se lucra inclusiv vineri, pentru că acolo aveau loc dezbateri, legile erau introduse în dezbaterea Parlamentului în plen și se vota articol cu articol. Acum, ca să nu intru în detalii tehnice, se votează la pachet și știi câte ore lucrăm noi pe săptămână, în plen plus comisii? Maximum 10 ore. Primul pas este acest program de lucru absolut ridicol și care practic a făcut din Parlament o chestie de ridicăm mâna”.
„Poți să nu vii la Parlament, nu te sancționează nimeni. Poți să lipsești, faci o hârtie de mână, zici că ai avut probleme. În Parlament poți să practici fals în semnătură și se practică fals în semnătură. Semnezi că ești prezent la comisie când nu ești prezent, comisii care se desfășoară uneori fără cvorum sau cu cvorum doar pe hârtie. Unii semnează înainte să înceapă ședința fără să intre în sală, alții semnează după ce se termină ședința, nefiind în sală. Nu se sancționează cu nimic, așa ceva în Parlamentul European nu se întâmplă”.
Să-i votăm cu drag din toată inima pe toți de la mic la mare. Auziți, 10 ore pe săptămână și noi așteptăm de luni de zile finalizarea unui proiect și acela prost gândit.